BLACK FRIDAY 2025

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 13
  2. 14
  3. 15
  4. 16
  5. 17
Grilă Listă
  • Nismes Delclou - Armagnac 1965 GB - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1965 GB - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou

    Nismes Delclou - Armagnac 1965 GB - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de coniac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, Armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un trabuc (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru Armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu Armagnac sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de Armagnac. Este delicios lângă amuse bouche/ antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d'Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    1.196,45 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Nismes Delclou - Armagnac 1964 GB - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1964 GB - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou

    Nismes Delclou - Armagnac 1964 GB - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de coniac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, Armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un trabuc (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru Armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu Armagnac sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de Armagnac. Este delicios lângă amuse bouche/ antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d'Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    1.206,13 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Nismes Delclou - Armagnac 1961 GB - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1961 GB - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou

    Nismes Delclou - Armagnac 1961 GB - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de coniac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, Armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un trabuc (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru Armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu Armagnac sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de Armagnac. Este delicios lângă amuse bouche/ antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d'Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    2.423,87 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Antica - Sambuca Vanilla - 0.7L, Alc: 38% Antica - Sambuca Vanilla - 0.7L, Alc: 38%

    Antica Sambuca

    Antica - Sambuca Vanilla - 0.7L, Alc: 38%

    Lichiorurile din gama Antica Sambuca sunt produse de distileria Rossi D’Asiago, fondată în 1868 în Italia. Pe parcursul timpului compania s-a remarcat prin distilatele obținute din struguri cultivați în regiunile viticole Veneto și Friuli-Venezia Jiulia și alte produse inovative, intens aromate. Pe parcursul a zeci de ani, producția continuă și cercetarea au dus la dezvoltarea unor băuturi premiate la începutul secolului XX în cadrul unor evenimente internaționale renumite.

     

    Aproape 100 de ani mai târziu compania italiană a intrat într-o nouă eră prosperă după ce a fost achiziționată de Francesco Dal Toso, un maestru distilator cu experiență de peste 70 de ani. Distileria în care se produc lichiorurile Antica Sambuca este situată în valea înconjurată de Munții Dolomiți și Veneția.

     

    Gama de lichioruri Antica Sambuca a fost relansată în 2004 odată cu schimbările aduse companiei. Lichiorurile sunt produse cu aparatură artizanală - alambicuri din cupru, din anii 1940, ce oferă un alcool pur din distilarea melasei de sfeclă de zahăr și infuzii din ingrediente naturale de calitate. Rețeta clasică include infuzii și extracte din anason, pelin, scorțișoară, fenicul, piper alb, iris, portocală amară, portocală dulce, coriandru, trandafir turcesc, dar și alte ingrediente particulare fiecărui sortiment.

     

     

    ASPECT: Auriu deschis.

     

    MIROS: Aromă de distilat infuzat cu anason și păstăi de vanilie.  

     

    GUST: Picant, dulce, apoi din nou condimentat și ușor vegetal-lemnos.

     

    FINISH: Lung. Note slabe de anason și vanilie uscată-lemnoasă.

     

    49,37 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Antica - Sambuca Raspberry - 0.7L, Alc: 38% Antica - Sambuca Raspberry - 0.7L, Alc: 38%

    Antica Sambuca

    Antica - Sambuca Raspberry - 0.7L, Alc: 38%

    Lichiorurile din gama Antica Sambuca sunt produse de distileria Rossi D’Asiago, fondată în 1868 în Italia. Pe parcursul timpului compania s-a remarcat prin distilatele obținute din struguri cultivați în regiunile viticole Veneto și Friuli-Venezia Jiulia și alte produse inovative, intens aromate. Pe parcursul a zeci de ani, producția continuă și cercetarea au dus la dezvoltarea unor băuturi premiate la începutul secolului XX în cadrul unor evenimente internaționale renumite.

     

    Aproape 100 de ani mai târziu compania italiană a intrat într-o nouă eră prosperă după ce a fost achiziționată de Francesco Dal Toso, un maestru distilator cu experiență de peste 70 de ani. Distileria în care se produc lichiorurile Antica Sambuca este situată în valea înconjurată de Munții Dolomiți și Veneția.

     

    Gama de lichioruri Antica Sambuca a fost relansată în 2004 odată cu schimbările aduse companiei. Lichiorurile sunt produse cu aparatură artizanală - alambicuri din cupru, din anii 1940, ce oferă un alcool pur din distilarea melasei de sfeclă de zahăr și infuzii din ingrediente naturale de calitate. Rețeta clasică include infuzii și extracte din anason, pelin, scorțișoară, fenicul, piper alb, iris, portocală amară, portocală dulce, coriandru, trandafir turcesc, dar și alte ingrediente particulare fiecărui sortiment.

     

     

    ASPECT: Roz pal.

     

    MIROS: Aromă plăcută de pulpă de fruct și alcool parfumat cu o esență dulce.

     

    GUST: Catifelat, armonios, cu arome de zmeură și anason.

     

    FINISH: Dulce și picant într-un aranjament delicios, numai bun pentru cocktail-uri cu vodcă, suc și sirop de zahăr.

     

    49,37 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Antica - Sambuca Orange & Mango - 0.7L, Alc: 38% Antica - Sambuca Orange & Mango - 0.7L, Alc: 38%

    Antica Sambuca

    Antica - Sambuca Orange & Mango - 0.7L, Alc: 38%

    Lichiorurile din gama Antica Sambuca sunt produse de distileria Rossi D’Asiago, fondată în 1868 în Italia. Pe parcursul timpului compania s-a remarcat prin distilatele obținute din struguri cultivați în regiunile viticole Veneto și Friuli-Venezia Jiulia și alte produse inovative, intens aromate. Pe parcursul a zeci de ani, producția continuă și cercetarea au dus la dezvoltarea unor băuturi premiate la începutul secolului XX în cadrul unor evenimente internaționale renumite.

     

    Aproape 100 de ani mai târziu compania italiană a intrat într-o nouă eră prosperă după ce a fost achiziționată de Francesco Dal Toso, un maestru distilator cu experiență de peste 70 de ani. Distileria în care se produc lichiorurile Antica Sambuca este situată în valea înconjurată de Munții Dolomiți și Veneția.

     

    Gama de lichioruri Antica Sambuca a fost relansată în 2004 odată cu schimbările aduse companiei. Lichiorurile sunt produse cu aparatură artizanală - alambicuri din cupru, din anii 1940, ce oferă un alcool pur din distilarea melasei de sfeclă de zahăr și infuzii din ingrediente naturale de calitate. Rețeta clasică include infuzii și extracte din anason, pelin, scorțișoară, fenicul, piper alb, iris, portocală amară, portocală dulce, coriandru, trandafir turcesc, dar și alte ingrediente particulare fiecărui sortiment.

     

     

    ASPECT: Portocaliu intens cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Aromă de pulpă de portocală, energică, urmată de coajă de portocală moale și o urmă de vegetale uscate.

     

    GUST: Portocală puțin acidulată și mango dens. Onctuos și dulce ca melasa de sfeclă.

     

    FINISH: Lung, ușor amărui din coajă de portocală răzuită și ținută în alcool fin.

     

    49,37 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Antica - Sambuca Mandarin - 0.7L, Alc: 38% Antica - Sambuca Mandarin - 0.7L, Alc: 38%

    Antica Sambuca

    Antica - Sambuca Mandarin - 0.7L, Alc: 38%

    Lichiorurile din gama Antica Sambuca sunt produse de distileria Rossi D’Asiago, fondată în 1868 în Italia. Pe parcursul timpului compania s-a remarcat prin distilatele obținute din struguri cultivați în regiunile viticole Veneto și Friuli-Venezia Jiulia și alte produse inovative, intens aromate. Pe parcursul a zeci de ani, producția continuă și cercetarea au dus la dezvoltarea unor băuturi premiate la începutul secolului XX în cadrul unor evenimente internaționale renumite.

     

    Aproape 100 de ani mai târziu compania italiană a intrat într-o nouă eră prosperă după ce a fost achiziționată de Francesco Dal Toso, un maestru distilator cu experiență de peste 70 de ani. Distileria în care se produc lichiorurile Antica Sambuca este situată în valea înconjurată de Munții Dolomiți și Veneția.

     

    Gama de lichioruri Antica Sambuca a fost relansată în 2004 odată cu schimbările aduse companiei. Lichiorurile sunt produse cu aparatură artizanală - alambicuri din cupru, din anii 1940, ce oferă un alcool pur din distilarea melasei de sfeclă de zahăr și infuzii din ingrediente naturale de calitate. Rețeta clasică include infuzii și extracte din anason, pelin, scorțișoară, fenicul, piper alb, iris, portocală amară, portocală dulce, coriandru, trandafir turcesc, dar și alte ingrediente particulare fiecărui sortiment.

     

     

    ASPECT: Albastru.

     

    MIROS: Aromă de mandarine, ușoară și intensă în același timp.

     

    GUST: Mandarina și alcoolul tare dau impresia unui punch cu brandy. Când este savurat doar cu gheață aduce complexitatea unui cocktail cu citrice, anason și alte distilate fructate,

     

    FINISH: Fin, citric, dulceag.

     

    49,37 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Antica - Sambuca Cherry - 0.7L, Alc: 38% Antica - Sambuca Cherry - 0.7L, Alc: 38%

    Antica Sambuca

    Antica - Sambuca Cherry - 0.7L, Alc: 38%

    Lichiorurile din gama Antica Sambuca sunt produse de distileria Rossi D’Asiago, fondată în 1868 în Italia. Pe parcursul timpului compania s-a remarcat prin distilatele obținute din struguri cultivați în regiunile viticole Veneto și Friuli-Venezia Jiulia și alte produse inovative, intens aromate. Pe parcursul a zeci de ani, producția continuă și cercetarea au dus la dezvoltarea unor băuturi premiate la începutul secolului XX în cadrul unor evenimente internaționale renumite.

     

    Aproape 100 de ani mai târziu compania italiană a intrat într-o nouă eră prosperă după ce a fost achiziționată de Francesco Dal Toso, un maestru distilator cu experiență de peste 70 de ani. Distileria în care se produc lichiorurile Antica Sambuca este situată în valea înconjurată de Munții Dolomiți și Veneția.

     

    Gama de lichioruri Antica Sambuca a fost relansată în 2004 odată cu schimbările aduse companiei. Lichiorurile sunt produse cu aparatură artizanală - alambicuri din cupru, din anii 1940, ce oferă un alcool pur din distilarea melasei de sfeclă de zahăr și infuzii din ingrediente naturale de calitate. Rețeta clasică include infuzii și extracte din anason, pelin, scorțișoară, fenicul, piper alb, iris, portocală amară, portocală dulce, coriandru, trandafir turcesc, dar și alte ingrediente particulare fiecărui sortiment.

     

     

    ASPECT: Roșu.

     

    MIROS: Delicat și armonios.

     

    GUST: Anason stelat cu note de cireșe și migdale prăjite.

     

    FINISH: Mediu spre lung, puțin dulce, puțin vegetal și lemos - câte ceva din toate. Excelent într-un cocktail cu brandy de cireșe, gin și suc de lămâie.

     

    49,37 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Antica - Sambuca Banane - 0.7L, Alc: 38% Antica - Sambuca Banane - 0.7L, Alc: 38%

    Antica Sambuca

    Antica - Sambuca Banane - 0.7L, Alc: 38%

    Lichiorurile din gama Antica Sambuca sunt produse de distileria Rossi D’Asiago, fondată în 1868 în Italia. Pe parcursul timpului compania s-a remarcat prin distilatele obținute din struguri cultivați în regiunile viticole Veneto și Friuli-Venezia Jiulia și alte produse inovative, intens aromate. Pe parcursul a zeci de ani, producția continuă și cercetarea au dus la dezvoltarea unor băuturi premiate la începutul secolului XX în cadrul unor evenimente internaționale renumite.

     

    Aproape 100 de ani mai târziu compania italiană a intrat într-o nouă eră prosperă după ce a fost achiziționată de Francesco Dal Toso, un maestru distilator cu experiență de peste 70 de ani. Distileria în care se produc lichiorurile Antica Sambuca este situată în valea înconjurată de Munții Dolomiți și Veneția.

     

    Gama de lichioruri Antica Sambuca a fost relansată în 2004 odată cu schimbările aduse companiei. Lichiorurile sunt produse cu aparatură artizanală - alambicuri din cupru, din anii 1940, ce oferă un alcool pur din distilarea melasei de sfeclă de zahăr și infuzii din ingrediente naturale de calitate. Rețeta clasică include infuzii și extracte din anason, pelin, scorțișoară, fenicul, piper alb, iris, portocală amară, portocală dulce, coriandru, trandafir turcesc, dar și alte ingrediente particulare fiecărui sortiment.

     

     

    ASPECT: Galben intens.

     

    MIROS: Aromă tipică de banană cu note de anason stelat.

     

    GUST: Dulce, fin, cu gust intens de banană condimentată.

     

    FINISH: Lung, fructat, cu o notă fină de anason.

     

    49,37 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Antica - Sambuca Apple - 0.7L, Alc: 38% Antica - Sambuca Apple - 0.7L, Alc: 38%

    Antica Sambuca

    Antica - Sambuca Apple - 0.7L, Alc: 38%

    Lichiorurile din gama Antica Sambuca sunt produse de distileria Rossi D’Asiago, fondată în 1868 în Italia. Pe parcursul timpului compania s-a remarcat prin distilatele obținute din struguri cultivați în regiunile viticole Veneto și Friuli-Venezia Jiulia și alte produse inovative, intens aromate. Pe parcursul a zeci de ani, producția continuă și cercetarea au dus la dezvoltarea unor băuturi premiate la începutul secolului XX în cadrul unor evenimente internaționale renumite.

     

    Aproape 100 de ani mai târziu compania italiană a intrat într-o nouă eră prosperă după ce a fost achiziționată de Francesco Dal Toso, un maestru distilator cu experiență de peste 70 de ani. Distileria în care se produc lichiorurile Antica Sambuca este situată în valea înconjurată de Munții Dolomiți și Veneția.

     

    Gama de lichioruri Antica Sambuca a fost relansată în 2004 odată cu schimbările aduse companiei. Lichiorurile sunt produse cu aparatură artizanală - alambicuri din cupru, din anii 1940, ce oferă un alcool pur din distilarea melasei de sfeclă de zahăr și infuzii din ingrediente naturale de calitate. Rețeta clasică include infuzii și extracte din anason, pelin, scorțișoară, fenicul, piper alb, iris, portocală amară, portocală dulce, coriandru, trandafir turcesc, dar și alte ingrediente particulare fiecărui sortiment.

     

     

    ASPECT: Verde deschis.

     

    MIROS: Aromă de mere verzi și coajă de măr macerat în alcool, cu o notă dulce.

     

    GUST: Măr vioi, revigorant, amestecat cu anason intens.

     

    FINISH: Lung, fructat, dulce, ușor astringent și picant.

     

    49,37 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Finlandia - Vodka Blackcurrant - 0.7L, Alc: 37.5% Finlandia - Vodka Blackcurrant - 0.7L, Alc: 37.5%

    Finlandia

    Finlandia - Vodka Blackcurrant - 0.7L, Alc: 37.5%

    Finlandia este un brand de vodcă creat în 1970 de Alko, companie a guvernului finlandez. În prezent brand-ul aparține grupului Brown-Forman, iar producția urmează aceeași rețetă și aceleași metode care au făcut din Finlandia primul brand de vodcă scandinav exportat în Statele Unite ale Americii în anii '70.

     

    Finlandia este produsă cu apă rece și clară din morena glaciară preistorică, soare, ce zăbovește pe cer timp de 72 de zile și orz din Suomi, crescut acolo unde alt orz nu poate crește. În peisajul rece din nordul țării oamenii locului produc cu dedicare o băutură ce are nevoie de peste 200 de etape de distilare ce se întind pe 50 de ore.

     

    După distilare, alcoolul pur, tare, este liniștit de apă rece din izvorul glaciar Rajamaki pentru a oferi lumii vodca ce poartă numele Finlandia.

     

     

    ASPECT: Clar.

     

    MIROS: Aromă clară de mure dulci și alcool condimentat cu piper negru.

     

    GUST: Sec. Mure concentrate și dulceață slabă de fructe roșii acoperite de alcool tare.

     

    FINISH: Gustul final dă impresia unui tonic cu mure și piper negru.

     

    60,53 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Dom Perignon - Sampanie rose Neon - 0.75L, Alc: 12.5% Dom Perignon - Sampanie rose Neon - 0.75L, Alc: 12.5%

    Dom Perignon

    Dom Perignon - Sampanie rose Neon - 0.75L, Alc: 12.5%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANŢA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR, CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 12.5%

     

    ŞAMPANIE ROSE BRUT. La sfârșitul secolului al XVII-lea, Dom Pierre Perignon, un călugăr ce se ocupa de cramele mănăstirii Benedictine din Hautvillers, în regiunea Champagne, Franţa, a obținut una dintre primele variante de şampanie clasică din cupaj. Celebra afirmaţie a lui Dom Perignon "Gust stele" a fost pronunţată de acesta când a degustat vinul spumant din Champagne. 

     

    În prezent, şampania Dom Perignon este una dintre etichetele de prestigiu ale casei Moet & Chandon.

     

    Rose Neon aduce același cupaj îndrăgit de Pinot Noir și Chardonnay, de această dată într-o sticlă cu etichetă luminiscentă, denumită neon. Creată sub mandatul fostului vinificator șef Richard Geoffroy, gama Neon scoate în evidență latura urbană, cosmopolită, a brand-ului Dom Perignon, care păstrează fără compromis metoda tradițională de producție și maturare.

     

     

    ASPECT: Rose somon.

     

    MIROS: Parfum din flori de trandafir, heliotrop și cireș, completate cu fructe roșii de pădure. 

     

    GUST: Gustul păstrează aromele florale și aduce mai multă claritate celor de fructe. Se simt și note delicioase de zmeură și fragi, înconjurate din nou de ierburi aromate și frunze de ceai Ceylon.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un rose elegant pentru mesele cu preparate din rață, gâscă, brânză proaspătă de capră, mozzarella, mascarpone, salate și tarte irezistibile cu fructe roșii, proaspete.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    2.241,03 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Volcan - Tequila Reposado Cristalino - 0.7L, Alc: 40% Volcan - Tequila Reposado Cristalino - 0.7L, Alc: 40%

    Volcan

    Volcan - Tequila Reposado Cristalino - 0.7L, Alc: 40%

    Volcan tequila este produsă din cele mai bune exemplare de agave albastre weber din Mexic. Agavele sunt cultivate și recoltate în văile și dealurile regiunii Jalisco, din apropierea vulcanului Tequila, care a erupt în urmă cu 200.000 de ani. Erupția vulcanului a lăsat în sol cenușa și a contribuit la fertilizarea solului pentru toată flora din zonă. Timp de generații, localnicii se ocupă de recoltarea plantelor de agave, asemenea celor folosite pentru această expresie premium.

     

    Expresiile Volcano sunt produse din agave rumenite în cuptoare vechi, apoi stoarse într-o moară Tahoma, construită din piatră vulcanică, ce separă sucul de fibrele plantei. Sucul din agave este fermentat lent după care este distilat în instalații moderne.  

     

    Cristalino este o tequila excepțională cu o complexitate aromatică greu de egalat. Pentru această etichetă au fost amestecate loturi de tequila añejo și extra-añejo maturate în butoaie din stejar, apoi a fost filtrată culoarea și cele mai intense note de lemn pentru a oferi gustul mai clar al distilatului de agavă.

     

     

    ASPECT: Clar.

     

    MIROS: Ierburi uscate, intense, ierburi verzi, agave și fructe macerate.  

     

    GUST: Savurat simplu sau răcit cu gheață, Cristalino abundă în arome de tutun, fructe confiate, ciocolată, caramel, vanilie și agave rumenite tradițional în cuptoare de cărămidă.

     

    FINISH: O notă lungă de agavă amăruie și vanilie.  

     

    306,41 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Piper Heidsieck - Sampanie brut 0.375L, Alc: 12% Piper Heidsieck - Sampanie brut 0.375L, Alc: 12%

    Piper Heidsieck

    Piper Heidsieck - Sampanie brut 0.375L, Alc: 12%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR, PINOT MEUNIER, CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE CLASSIC BRUT. Agathe Perthois a fost inspirația și motivul pentru care Florens-Louis Heidsieck, un tânăr originar din Germania, a creat pentru prima dată în 1777 o șampanie în regiunea cunoscută a Franței, ce dă numele acestui tip de vin.

     

    În 1875, Heidsieck a impresionat-o pe Marie Antoinette cu bulele fine ale șampaniei sale, iar în următorii zeci de ani șampania sa a devenit un produs râvnit de familii regale din toată lumea și fost promovată prin cinematografie.

     

    În prezent, șampania Piper-Heidsieck este produsă cu aceeași tradiție dintr-un cupaj de 50 - 55% Pinot Noir, 30 - 35% Pinot Meunier, 15 - 20% Chardonay și 10-20% vinuri de rezervă. Cupajul etalon al Casei Piper-Heidsieck are un profil echilibrat și vibrant, non-vintage, dar bogat în referințele aromatice oferite de blend-ul celor 100 de vinuri alese din culturi diferite ale regiunii Champagne. 

     

     

    ASPECT: Galben deschis, strălucitoare, elegantă, cu perlaj fin și persistent.

     

    MIROS: Efervescența delicată este acompaniată de note de migdale și alune de pădure proaspete. Vigoarea și subtilitatea ies din nou în evidență prin aromele de pere și mere proaspete, însoțite de delicatețea notelor citrice.

     

    GUST: Textura sa acidulată se liniștește doar cât să deschidă calea aromelor de pomelo, struguri albi și fructe zemoase.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O alegere generoasă cu multe delicii culinare. Aomele fructate și efervescența șampaniei se potrivesc cu brânzeturi fine sau deserturi cu fructe neînsiropate. Cupajul clasic brut este excelent și alături de antreu și fel principal cu aproape orice tip de carne roșie, pește sau fructe de mare.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 4 - 6°C.

     

    179,12 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Nikka - From The Barrel Japanese Blended Whisky - 0.5L, Alc: 51.4% Nikka - From The Barrel Japanese Blended Whisky - 0.5L, Alc: 51.4%

    Nikka

    Nikka - From The Barrel Japanese Blended Whisky - 0.5L, Alc: 51.4%

    Masataka Taketsuru a fondat în 1934 compania care avea să fie redenumită la scurt timp Nikka Whisky Distilling Co. Ltd. Pasionat de whisky, cu studii universitare și experiență acumulată la distilerile din Scoția (Longmore) și Japonia (Yamakazi), Masataka a construit în același an prima dintre cele două distilerii: Yoichi.

     

    În 1969 a fost finalizată și cea de-a doua distilerie, Miyagikyo, iar pe parcursul anilor Nikka și-a diversificat portofoliul și a devenit un brand cu tradiție în producția de whisky japonez.

     

    From The Barrel este un blend de whisky-uri de la cele două distilerii Nikka. Uniunea dintre cele două băuturi a fost realizată pentru a obține arome intense și bogate, caracteristice unui “whisky de butoi”, care poate fi apreciat riguros la miros și gust doar de un maestru în amestecuri. Sticla cunoscută a producătorului nipon are design-ul unui mic monolit, ce simbolizează gustul bogat și puternic al băuturii.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar, cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Corp mediu, bine echilibrat. Note de flori proaspăt tăiate, fructe proaspete, mirodenii și puțin stejar.

     

    GUST: La gust, corpolența este mai mare, whisky-ul își arată tăria. Se deschid mai bine aromele de condimente de iarnă, caramel, vanilie și fructe.  

     

    FINISH: Lung, cald și fructat cu puțin condiment și stejar.

     

    162,75 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Akashi - White Wine Cask Japanese Single Malt Whisky 4 yo, GB - 0.5L, Alc: 50% Akashi - White Wine Cask Japanese Single Malt Whisky 4 yo, GB - 0.5L, Alc: 50%

    Akashi

    Akashi - White Wine Cask Japanese Single Malt Whisky 4 yo, GB - 0.5L, Alc: 50%

    Producătorul Akashi este cunoscut mai bine pentru fabrica de sake tradițional. În industria producătorilor de whisky din Japonia, Akashi a făcut primii pași în 1984 odată cu punerea în funcțiune a distileriei Eigashima, aflată în prefectura Hyōgo.

     

    Akashi este singurul whisky din lume creat sub supravegherea unui Toji (maestru sake), care folosește aceeași disciplină și răbdare dovedită în arta producției de vin sake pentru a obține un blend de whisky cu profil aromatic special.

     

    Un whisky deosebit de la Eigashima, maturat 30 de luni în butoaie de coniac, apoi finisat încă 10 luni în butoaie de vin alb japonez, adus de la podgoria aflată în Yamanashi, cea mai cunoscută regiune viticolă a Japoniei.

     

     

    ASPECT: Auriu, intens.

     

    MIROS: White Wine Cask aduce arome de lemn și fum, completate cu note de struguri albi și citrice.

     

    GUST: Zahăr brun și o notă mai intensă de strugure amărui, chiar astringent, echilibrată de vanilie și stejar.

     

    FINISH: Lung, cu note de lămâie și ciocolată.

     

    623,99 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Kamiki - Intense Wood Japanese Blended Malt Whisky GB - 0.5L, Alc: 48% Kamiki - Intense Wood Japanese Blended Malt Whisky GB - 0.5L, Alc: 48%

    Kamiki

    Kamiki - Intense Wood Japanese Blended Malt Whisky GB - 0.5L, Alc: 48%

    Kamiki este un brand originar din Japonia, orașul Nara, un loc înconjurat de temple antice și peisaje bogate ce inspiră disciplina și rigoarea necesară unui whisky de calitate.

     

    Pentru fiecare blend artizanii Kamiki aleg whisky-uri japoneze și whisky-uri single malt din toată lumea, la care adaugă apă pură din izvoarele locale și multă răbdare. Profilul final al expresiilor Kamiki este definit de maturarea în butoaie din lemn de cedru japonez (yoshino-sugi).

     

    Kamiki Intense Wood este un blend maturat pentru o perioadă mai îndelungată în cedru japonez pentru a oferi arome mai intense și complexe.   

     

     

    ASPECT: Chihlimbar-auriu.

     

    MIROS: Zăbovesc arome de lemn proaspăt tăiat și ciuperci proaspete cu ton pământiu.

     

    GUST: Pe papile se simt arome mai robuste de tutun rumenit, scorțișoară dulce și un fundal cu note de cedru.

     

    FINISH: Lung, cu note de cereale stropite cu miere arsă.  

     

    211,93 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Brooklyn - Gin - 0.7L, Alc: 40% Brooklyn - Gin - 0.7L, Alc: 40%

    Brooklyn Gin

    Brooklyn - Gin - 0.7L, Alc: 40%

    Brooklyn Gin este produs de Joe Santos, un om de marketing, care a făcut parte din echipa faimosului brand de rom, Bacardi. Santos și echipa sa produc acest gin în Statele Unite ale Americii, la distileria Warwick din regiunea New York.

     

    Rețeta ginului este compusă din 11 ingrediente: ienupăr, lavandă, boabe de cacao pisate, coriandru, orris, angelica, lămâie eureka, lime din Persia, key lime, portocală navel și fructe kumquat.

     

     

    ASPECT: Clar.

     

    MIROS: Ginul american aduce un parfum amplu de citrice zemoase, adunate în jurul aromei de lime, apoi condimente, reprezentate de curry indian. Florile se dezvăluie prin note scurte de lavandă. Ienupărul se păstrează pe fundal, iar cu puțină apă citricele devin mai energice.

     

    GUST: Coajă de portocală, piper negru, țelină, ace de pin, ienupăr și note pierdute de alune și cereale.

     

    FINISH: Ienupăr și piper negru.

     

    146,78 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Veuve Clicquot - Sampanie brut - 1.5L, Alc: 12% Veuve Clicquot - Sampanie brut - 1.5L, Alc: 12%

    Veuve Clicquot

    Veuve Clicquot - Sampanie brut - 1.5L, Alc: 12%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR, PINOT MEUNIER, CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE CLASSIC BRUT. Veuve Clicquot este unul dintre cele mai respectabile brand-uri de șampanie din lume, creat în urmă cu aproape 250 de ani. În 1772, Philippe Clicquot un afacerist francez care deținea o podgorie în regiunea Champagne fondează Casa Clicqout. Din 1805, tânăra soție a fiului sau, rămasă văduvă, preia afacerea și devine una dintre primele femei antreprenor din lume.

     

    În următorii ani, tânăra Clicquot a condus cu pricepere afacerile, a adus îmbunătățiri metodei de producție odată cu descoperirile și schimbările din viticultura europeană. În prezent, cu tot avansul tehnologic, șampania Veuve Clicquot urmează o parte importantă din metoda de producție tradițională ce își are originile în secolul al XVIII-lea.

     

    Șampaniile sunt realizate din struguri de calitate superioară din soiurile Pinot Noir, Pinot Meunier și Chardonnay. Cele trei soiuri sunt cupajate în diferite proporții, cu adăugarea unor vinuri din rezerve, păstrate din ani diferiți, pentru a oferi arome grațioase, selecte, perfecționate prin maturarea amestecului final în butoaie din stejar.

     

     

    ASPECT: Galben pai, strălucitor, cu perlaj fin, consistent.

     

    MIROS: Veuve Clicqout brut este o experință pe măsura celor mai rafinate simțuri. Plăcerea vine din amestecul fin de arome din fructe albe și stafide, urmate de vanilie și blat delicios de brioșă.

     

    GUST: La gust, șampania este creată să mențină un echilibru între două caracteristici opuse: intensitate și textură mătăsoasă. Echilibrul este dorit și pentru diferitele soiuri aflate în cupaj, cu arome intense de fructe, cu final mediu și post gust sec.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie potrivită pentru o serie întreagă de preparate: aperitiv, tartar de pește, fructe de mare, paste, parmezan și biscuiți.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C. (Potențial de învechire la sticlă de până la 3 ani).

     

    538,67 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Akashi-Tai - Sake Daiginjo Genshu - 0.72L, Alc: 17% Akashi-Tai - Sake Daiginjo Genshu - 0.72L, Alc: 17%

    Akashi

    Akashi-Tai - Sake Daiginjo Genshu - 0.72L, Alc: 17%

    REGIUNE / ȚARĂ: AKASHI - HYOGO / JAPONIA

     

    VOL. ALC.: 17%

     

    VIN CLAR SEC. Fabrica Akashi se află în Japonia, prefectura Hyōgo (orașul Akashi). În clădirea aflată aproape de malul golfului învolburat Osaka, Toji (maestrul) Kimio Yonezawa continuă o afacere de familie pornită în 1856.  Experiența de zeci de ani a maestrului ne spune că pentru a obține cel mai bun sake este nevoie de cele mai bune ingrediente: orez și apa pură din sursă locală.

     

    Sake are o tradiție lungă și cu fiecare generație perfecțiunea și precizia japoneză a oferit lumii o băutură din ce în ce mai bună, cu multe expresii oferite nu doar de tehnologie ci și de metodele inovative.

     

    Akashi-Tai Daiginjo Genshu este un sake premium, din orez măcinat în proporție de aproximativ 50%, produs cu alcool adăugat și fără diluare cu apă înainte de îmbuteliere. Un sake interesant pentru cei care vor să încerce pentru prima dată acest tip de băutură și o delectare pentru cunoscători. Este produs doar în lunile de iarnă din cel mai bun orez ce oferă arome fascinante.

     

     

    ASPECT: Alb, opac.

     

    MIROS: Parfum de vanilie, lemn și vegetație umedă ce redă o parte din mirosul pădurilor japoneze.

     

    GUST: Cremă de vanilie, aceleași note vegetale și lemnoase, pământii, note de papaya uscată și boabe de piper negru.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un sake potrivit pentru o mare varietate de preparate japoneze (sushi, sashimi), dar și preparate din pește sau din carne de porc.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

     

    183,92 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

Pagina:
  1. 13
  2. 14
  3. 15
  4. 16
  5. 17
Grilă Listă