BLACK FRIDAY 2025

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 11
  2. 12
  3. 13
  4. 14
  5. 15
Grilă Listă
  • Dewar's - Special Reserve Scotch Blended Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 40% Dewar's - Special Reserve Scotch Blended Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 40%

    Dewar's

    Dewar's - Special Reserve Scotch Blended Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 40%

    Primele whisky-uri legate de numele Dewar au fost comercializate din anul 1846 de John Dewar și Fii în mica prăvălie din Scoția, orașul Perth.

     

    Încă de la început John Dewar s-a ocupat de băuturile sale cu mare pricepere și atenție, pentru a oferi tuturor cele mai bune blenduri disponibile în acele vremuri.

     

    În 1898, în satul Aberfeldy, Dewar și-a ridicat propria distilerie la 5 km de locul în care s-a născut, iar în prezent, este complet operațională și oferă în continuare unele dintre cele mai bune whisky-uri scoțiene.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar.

     

    MIROS: Malțul din cereale, bine distilat, aduce un miros interesant de pâine prăjită, flori proaspăt tăiate, caramel și o notă de fum

     

    GUST: Plinuț, cu arome de miere acacia, caramel, note de fum și urme de turbă.

     

    FINISH: Mediu, definit de miere, orz și fum.

     

    156,71 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Valco - Rachiu prune Gold Clock - 0.2L, Alc: 40% Valco - Rachiu prune Gold Clock - 0.2L, Alc: 40%

    Valco

    Valco - Rachiu prune Gold Clock - 0.2L, Alc: 40%

    Valco, actuală Distiland Maramureș SA face parte din grupul Herman Jansen și oferă o gamă diversă de distilate cu etichetă proprie, dar și alte distilate ce aparțin companiei olandeze.

     

    În 2020 producătorul din Maramureș a fost premiat cu medalia de aur Qudal în urma studiului de piață cu privire la calitatea produselor, desfășurat de compania ICERTIAS - International Certification Association.

     

    Dintre băuturile tradiționale românești produse cu dedicare și tradiție în Maramureș, vă prezentăm rachiul de prune, o băutură cu aromă fructată pură și naturală. Profilul aromatic complet al acestei băuturi este dezvăluit atunci când este savurată sec, la temperatura camerei.  

     

     

    ASPECT: Clar.

     

    MIROS: Parfum puternic de distilat de prune.

     

    GUST: O băutură dulce, cu aromă de prune și aromă de migdale asociată compușilor extrași din sâmburii lemnoși.

     

    FINISH: Mediu spre lung. Fructat, ușor lemnos.

     

    24,30 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Nonino - Grappa Monovitigno Picolit - 1L, Alc: 50% Nonino - Grappa Monovitigno Picolit - 1L, Alc: 50%

    Nonino

    Nonino - Grappa Monovitigno Picolit - 1L, Alc: 50%

    Arta de crea un distilat tradițional italian este stăpânită de familia Nonino din 1897, atunci când Orazio Nonino a decis să renunțe la distileria cărată pe roți și să o monteze într-o clădire în nordul Italiei, în localitatea Ronchi di Pavia.

     

    De peste 120 de ani descendenții lui Orazio produc grappa pentru Italia, dar și pentru restul statelor din Europa. Mai mult de atât, în ultimii 40 de ani familia Nonino a dezvoltat o gamă impresionantă de produse și a primit numeroase premii de la instituțiile italiene pentru calitatea băuturilor și renumele adus țării.

     

    Nonino Grappa Tradizione este o băutură obținută din tescovină de struguri albi din soiul Picolit, recoltați dintr-o vie selectă a podgoriei Nonino din binecunoscuta regiune viticolă Friuli-Venezia Giulia. Pentru această grappa strugurii sunt fermentați în cisterne din oțel inoxidabil, la temperatură controlată. Imediat după fermentare, strugurii sunt distilați foarte încet în vase și instalații artizanale pentru a compușilor volatili (ce oferă aromele) să se evapore, apoi să se condenseze, păstrând proprietățile organoleptice ale soiului ales. Înainte de îmbuteliere băutura este lăsată să se odihnească în cisterne din inox timp de 6 până la 12 luni.

     

     

    ASPECT: Incolor și limpede.

     

    MIROS: Parfum frumos de flori de salcâm și stafide proaspăt uscate.

     

    GUST: Elegant, cu aromă de fructe coapte (gutui, smochine proaspete), completate cu o notă suavă din coajă de pâine.

     

    FINISH: La final, gustul remanent este persistent, pur și fascinant.

     

    Această băutură este recomandată a fi savurată după masă. Consumată moderat, poate fi o sursă de delectare și plăcere pe întreaga durată a zilei. Este recomandat ca băutura să fie degustată la temperatura de 12°C., într-un pahar mic de 80-120ml (de tip lalea, cu picior) și lăsată câteva minute în contact cu aerul pentru oxigenare înainte de a fi sorbită.

     

    997,04 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Mars - Tsunuki 2022 Edition Japanese Single Malt Whisky GB - 0.7L, Alc: 50% Mars - Tsunuki 2022 Edition Japanese Single Malt Whisky GB - 0.7L, Alc: 50%

    Mars

    Mars - Tsunuki 2022 Edition Japanese Single Malt Whisky GB - 0.7L, Alc: 50%

    Din anul 2016 distilileria Tsunuki, ce aparține grupului Hombo Shuzo, cunoscut și pentru etichetele Mars Casei și Mars Cosmo, oferă publicului unele dintre cele mai bune expresii japoneze. Producția are loc în distileria aflată pe isula Kyushu, în orășelul Kagoshima, locul de origine al familiei fondatoare.

     

    Whisky-urile Tsunuki sunt produse de maestrul în blend-uri Tatsuro Kusano cu cereale locale și apă pură de izvor colectată din lanțul muntos Kuraokuyama.

     

    Ediția 2022 este maturată în butoaie de bourbon și îmbuteliată la un volum de alcool de 50%. Ingredientele naturale și evoluția aromatică sub climatul alpin al Japoniei oferă arome proaspete, tinere, ce așteaptă să fie descoperite de pasionați.

     

     

    ASPECT: Auriu.

     

    MIROS: Arome proapete de fructe dulci și note de zahăr caramelizat.

     

    GUST: Pe papile este ușor acidulat, cu note din fructul pasiunii și ciocolată neagră.

     

    FINISH: În post gust se păstrează o notă persistentă de stejar, rezultată din maturarea în baricuri de bourbon.

     

    595,32 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Mars - Kasei Japanese Blended Malt Whisky GB - 0.7L Mars - Kasei Japanese Blended Malt Whisky GB - 0.7L

    Mars

    Mars - Kasei Japanese Blended Malt Whisky GB - 0.7L

    Mars – Kasei este un whisky produs de Shinshu Mars, o distilerie fondată în 1985, în Japonia, în prefectura Nagano, la cea mai mare altitudine (800 m), în micul sat Miyada, înconjurat de peisajul idilic al Alpilor Japonezi.

     

    Kasei în japoneză înseamnă Marte, un nume ales de distileria Shinshu, pentru un whisky uri din malț, maturat în diferite tipuri de butoaie din stejar. Mars - Kasei oferă iubitorilor de whisky o băutură cu un caracter aparte și un adevărat ambasador al whisky-ului Japonez în orice parte a lumii.

     

     

    ASPECT: Ambră deschisă.

     

    MIROS: Arome de flori albe și fructe coapte. Ușor afumat.

     

    GUST: Cald, cu note de miere, mere verzi și strugure alb, oferite de butoiul de maturare din stejar.

     

    FINISH: Lung. Bogat în arome de citrice și vanilie.

     

    201,85 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Kavalan - Concertmaster -  Port Cask Finish Taiwan Single Malt Whisky GB - 0.5L, Alc: 40% Kavalan - Concertmaster -  Port Cask Finish Taiwan Single Malt Whisky GB - 0.5L, Alc: 40%

    Kavalan

    Kavalan - Concertmaster - Port Cask Finish Taiwan Single Malt Whisky GB - 0.5L, Alc: 40%

    Kavalan este un producător de whisky din Taiwan, care și-a început activitatea în 2005, în comitatul Ylan. Antreprenorul Tien-Tsai Lee a dorit o nouă regiune cu faimă mondială în producția de whisky și o distilerie “pentru un secol” și multe generații, inspirată de cele aflate în Scoția și Japonia.

     

    În 2006 distileria Kavalan și-a început activitatea, iar în 2008, compania Taiwaneză a lansat primul whisky: Kavalan Classic Single Malt.

     

    Pe parcursul anilor, în distileria Kavalan au fost create și alte etichete single malt, care au câștigat popularitate și nume bun în rândul criticilor și iubitorilor de whisky din întreaga lume. Pentru producția de whisky, echipa Kavalan împrumută tot ce este mai bun de la natură: gheața din munți, topită în apă pură, bogată în minerale, butoaiele tradiționale din stejar, umiditatea și briza regiunii, valorificate pentru maturare.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Fructe tropicale, miere, vanilie, nucă de cocos și vată de zahăr dulce și pufoasă.

     

    GUST: Corp bogat, dulceață naturală și complexitate.

     

    FINISH: Maturarea în butoaie americane de bourbon și baricuri de Port aduce acel gust final de lemn tare, asezonat de alcool rafinat, dulce și plin de potențial aromatic.

     

    256,71 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Rey Campero - Mezcal Mexicano - 0.7L, Alc: 48.2% Rey Campero - Mezcal Mexicano - 0.7L, Alc: 48.2%

    Rey Campero

    Rey Campero - Mezcal Mexicano - 0.7L, Alc: 48.2%

    Rey Campero sau Regele Câmpiilor este unul dintre cele două brand-uri de mezcal, oferite lumii întregi de o familie aflată la ce de-a treia generație și o echipă dedicată din Mexic. Rey Campero este produs în Candelaria Yegolé, un orășel mic din sud estul Văii Tlacolua, la poalele munților Sierra Sur (statul Oaxaca).

     

    Mezcalul din Candelaria Yegolé este produs sub stricta supraveghere și implicare a maestrului Romulo Sanchez Parada. Agavele Maguey, numite și Rhodacantha, fac parte dintr-o specie rară, ce se găsește în pădurile de pin și stejar, la mare altitudine, în munții Sierra Sur sau în pantele scăldate de soare.

     

    Recoltarea, coacerea în cuptor, fermentarea și distilarea este realizată cu muncă manuală și instalații din cupru, artizanale, de mici dimensiuni, ce oferă aromele clasice ale distilatelor din Mexic.

     

     

    ASPECT: Clar.

     

    MIROS: Rey Campero este aproape închis simțului olfactiv. Chiar și pentru cele mai antrenate simțuri, tot ceea ce răzbate este un ton subtil de distilat.

     

    GUST: Pe papile, acest mezcal se dezvăluie cu note de fum din lemn de foc, boabe de cafea prăjite și ardei gras, verde, amestecat cu ardei iute (chilli).

     

    FINISH: Mediu spre lung. Cald, dulce și ușor floral.

     

    410,43 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Hatozaki - Pure Malt Japanese Whisky GB - 0.7L, Alc: 46% Hatozaki - Pure Malt Japanese Whisky GB - 0.7L, Alc: 46%

    Hatozaki

    Hatozaki - Pure Malt Japanese Whisky GB - 0.7L, Alc: 46%

    Hatozaki este un whisky produs la distileria Kaikyo din Japonia, denumită astfel după podul ce află lângă distilerie, în apropiere de orașul Akashi din prefectura Hyōgo.

     

    Numele acestei etichete, Hatozaki, este, de asemenea, parte din istoria locului pentru că vine de la primul far maritim din piatră construit în Japonia.

     

    Hatozaki Pure Malt este un whisky single malt (din orz), produs în Japonia și maturat în butoaie de bourbon (din stejar american), butoaie de sherry (din stejar spaniol) și butoaie din stejar japonez (mizunara).

     

     

    ASPECT: Auriu.

     

    MIROS: Arome fructe uscate, malț dulce, miere, tămâie și lemn de santal.

     

    GUST: Parfumul exotic inspirat de florile și ierburile unei grădini japoneze este completat pe papile de maltul bogat și complex.

     

    Câteva momente de atenție și se vor perinda pe limbă o varietate de condimente intense, fructe uscate, note de cereale rumenite și o urmă foarte sensibilă de vanilie.

     

    FINISH: Fum subțire, miere și note persistente de lemn tare și tutun.

     

    212,96 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • EPC - Sampanie Blanc de Noirs Brut - 0.75L, Alc: 12.5% EPC - Sampanie Blanc de Noirs Brut - 0.75L, Alc: 12.5%

    EPC - Alain Edouard

    EPC - Sampanie Blanc de Noirs Brut - 0.75L, Alc: 12.5%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR

     

    VOL. ALC.: 12.5%

     

    ȘAMPANIE BRUT. EPC este un brand de șampanie creat de Edouard, Jérôme și Camille, trei prieteni care s-au întâlnit în 2018 uniți de pasiunea comună pentru această băutură. Cei trei au pornit afacerea și au decis să își producă șampanie prin implicarea viticultorilor în toate fazele de producție. Fondatorii au ales să menționeze pe etichetele fiecărei sticle de șampanie terroir-ul din care provin strugurii, anul culturii și viticultorii care au produs lotul de șampanie respectiv.

     

    Șampaniile EPC sunt produse din struguri Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier. Fie că sunt realizate cupaje sau vinuri dintr-un singur soi, producătorii fac o selecție a strugurilor și folosesc doar mustul ravac. Pentru a diferenția foarte bine profilele organoleptice ale șampaniilor EPC, producătorii au diferite perioade de maturare pentru fiecare etichetă: minim 36 de luni pentru Blanc de Noir, 60 de luni pentru Grand Cru și 144 de luni pentru Vintage Premier Cru.

     

    Blanc de Noirs este o șampanie produsă de EPC și asociația vinificatorilor din Ville-sur-Arce. Soiul Pinot Noir este recoltat din zona Cote des Bar, unde vița de vie este hrănită de solul compus din argilă calcaroasă și resturi de marnă, din Jurassicul Superior. Soiul roșu este vinificat în alb și odihnit malolactic în cisterne din inox, apoi maturat minimum 40 de luni.

     

     

    ASPECT: Galben-pai, cu perlaj discret și persistent.

     

    MIROS: Fructe roșii, discrete și foarte interesante în acest soi roșu vinificat în alb brut.

     

    GUST: Ciupește delicat papilele cu aciditatea echilibrată și aduce plăcerea notelor de căpșuni proaspete și alte fructe roșii de pădure. 

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Pizza soufflee după rețeta bucătarului francez Jean-François Piege sau omletă cu trufe pentru un moft delicios la masa prânz, ori de seară.  

     

    TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

     

    242,00 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • EPC - Sampanie Blanc de Blancs Brut - 0.75L, Alc: 12.5% EPC - Sampanie Blanc de Blancs Brut - 0.75L, Alc: 12.5%

    EPC - Alain Edouard

    EPC - Sampanie Blanc de Blancs Brut - 0.75L, Alc: 12.5%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 12.5%

     

    ȘAMPANIE BLANC DE BLANCS BRUT. EPC este un brand de șampanie creat de Edouard, Jérôme și Camille, trei prieteni care s-au întâlnit în 2018 uniți de pasiunea comună pentru această băutură. Cei trei au pornit afacerea și au decis să își producă șampanie prin implicarea viticultorilor în toate fazele de producție. Fondatorii au ales să menționeze pe etichetele fiecărei sticle de șampanie terroir-ul din care provin strugurii, anul culturii și viticultorii care au produs lotul de șampanie respectiv.

     

    Șampaniile EPC sunt produse din struguri Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier. Fie că sunt realizate cupaje sau vinuri dintr-un singur soi, producătorii fac o selecție a strugurilor și folosesc doar mustul ravac. Pentru a diferenția foarte bine profilele organoleptice ale șampaniilor EPC, producătorii au diferite perioade de maturare pentru fiecare etichetă: minim 36 de luni pentru Blanc de Noir, 60 de luni pentru Grand Cru și 144 de luni pentru Vintage Premier Cru.

     

    Blanc de Blancs este o șampanie produsă de EPC și asociația vinificatorilor din Bethon. Soiul Chardonnay este recoltat din podgoria aflată pe dealurile localității Sézannais, unde vița de vie este hrănită de solul compus din calcar, marne și argile din Cretacicul Superior. Vinificarea este făcută cu fermentare malolactică în cisterne din inox și maturare de minim 29 de luni.

     

     

    ASPECT: Galben-pai, cu perlaj discret și persistent.

     

    MIROS: Un cuvée energic, nerăbdător să împartă aromele de citrice și fructe albe.

     

    GUST: Aciditatea fină se strecoară foarte ușor pe papile unde aduce arome de grepfrut, lămâie, fructe de livadă coapte și proaspete - mere verzi și pere. Mineralele obișnuite ale soiului Chardonnay se ivesc pe final și aduc un post gust mediu, sec. 

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Aromele acestui Blanc de Blancs sunt puse în valoare de preparate din carne roșie, friptură de vită în crustă de alune cu risotto, ciuperci scoică și brânză Comté.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

     

    280,72 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • The Demon's Share - Rom La Reserva Del Diablo 6 yo - 1.5L, Alc: 40% The Demon's Share - Rom La Reserva Del Diablo 6 yo - 1.5L, Alc: 40%

    The Demon's Share

    The Demon's Share - Rom La Reserva Del Diablo 6 yo - 1.5L, Alc: 40%

    The Demon’s Share este un rom inspirat de procesul Angel’s Share (partea îngerilor) în care o parte din distilatul maturat în butoaie se evaporă prin porii lemnului, odată cu trecerea timpului. Acest rom a fost denumit The Demon’s Share după legenda urbană a celor 7 demoni din Panama.

     

    După ce este culeasă trestia din solul vulcanic, bogat în nutrienți, este extrasă melasa, care este apoi distilată în coloane pentru colectarea celui mai pur alcool.

     

    Cei 7 demoni din legenda urbană păstrează în butoaiele de stejar american partea îngerilor pentru a oferi după 6 ani de maturare un profil aromatic complex și savuros.  

     

     

    ASPECT: Chihlimbar intens, cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Notă delicată de vanilie, armonizată cu aromele dulci de mere, citrice proaspete și lemn.

     

    GUST: Notele de lemn cuceresc pe cele de vanilie simțite anterior. Structura aromatică se dezvoltă cu note mai clare de condimente dulci, citrice, lemn și piele nouă.  

     

    FINISH: Delicat și lung.

     

    300,08 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Distilleries de Provence - Gin XII Cafe - 0.7L, Alc: 38% Distilleries de Provence - Gin XII Cafe - 0.7L, Alc: 38%

    Distilleries et Domaines de Provence

    Distilleries de Provence - Gin XII Cafe - 0.7L, Alc: 38%

    În sudul Franței, Forcalquier este cunoscută încă din preistorie ca una dintre localitățile regiunii Provence, unde locuitorii culegeau ierburi și le foloseau în scopuri curative. În secolele XVII și XVIII, mulți dintre negustorii care aduceau și plante aromatice s-au stabilit în Provence și au fondat mici afaceri.

     

    În 1898 a apărut Distilleries de Lure, care a avut mai mulți proprietari pe parcursul a două războaie mondiale. În anii 1980 compania a fost redenumită Distillerie de Haute Provence, iar după ce a fost cumpărată de Pernod Ricard a primit numele Distilleries et Domaines de Provence.

     

    Gin XII Cafe este o băutură obținută din 5 distilate diferite, cu 12 ingrediente (condimente și ierburi), după rețeta clasică, la care se adaugă o infuzie din distilat de boabe de cafea. Aroma intensă de cafea este echilibrată prin adăugarea unor extracte de cacao, vanilie și caramel.

     

     

    ASPECT: Maro, cu ton de mahon și reflexii portocalii închise.

     

    MIROS: La nas aduce aceeași bază aromatică a fructelor verzi de ienupăr, completat cu note de lemn, condimente afumate și cafea prăjită. În fondul aromatic intră și notele de cacao, caramel și vanilie.

     

    GUST: Pe papile este puternic, cu arome proaspete de lemn, ienupăr și alte plante ale variantei clasice Gin XII. Corpolența este adâncită de cafea, ce aduce o notă amară, persistentă.

     

    FINISH: Note de cacao și caramel, cu o remanență ușor onctuoasă.

     

    147,14 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Budweiser Budvar - Bere Lager - 24 buc. x 0.33L, Alc: 5% - sticla Budweiser Budvar - Bere Lager - 24 buc. x 0.33L, Alc: 5% - sticla

    Budweiser Budvar

    Budweiser Budvar - Bere Lager - 24 buc. x 0.33L, Alc: 5% - sticla

    Numele Budweiser Budvar vine din Cehia, de la orașul České Budějovice, numit Budweis în germană. În 1265, Regele Ottokar al II-lea, al Boemiei a oferit dreptul celor din České Budějovice să fabrice bere. La un moment dat, berăria din oraș a fost producător recunoscut al Sfântului Imperiu Roman.

     

    Războiul de Treizeci de Ani a devastat berăriile din Cehia, iar până în 1802, cetățenii vorbitori de limba germană au construit o berărie separată. A urmat perioada de ocupație a Cehiei, din Al Doilea Război Mondial și naționalizarea fabricii. În ultimii 30 de ani, Buweiser Budvar, și-a diversificat gama de bere, a crescut cantitățile exportate și a devenit una dintre cele mai apreciate mărci de bere tradiționale din Europa.

     

    În 2020 producătorul european a adus o nouă identitate vizuală globală, inspirată de etichele istorice care datează de la fondarea berăriei în 1895. Noua etichetă prezintă logo-ul vintage, inconfundabil, mutat în zona superioară a etichetei asemenea unui blazon nobil. Noul design aduce și o referință clară la ingredientele locale din Budvar: conuri de hamei Saaz, crescut în Žatec, apă naturală pură, din lacuri formate în Era Glaciară și grăunțe dintr-un soi unic de orz, crescut în Moravia.

     

     

    AROMĂ: Hameiul Saaz oferă gustul amar caracteristic, lăsat să își facă simțită prezența pentru scurtă durată, înainte să fie echilibrat de o dulceață de miere polifloră, strecurată de natură printre celelalte ingrediente. O bere relaxantă, cu aciditate echilibrată și răcoritoare.

     

    141,14 RON

    + 12,00 RON garanție SGR

  • Nismes Delclou - Armagnac 1967 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1967 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou

    Nismes Delclou - Armagnac 1967 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție, înclusiv pivnița pentru armagnac, a fost construită la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    Podgoriile din care se obține armagnacul Nismes Delclou se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de coniac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar apoi amestecul loturilor, realizat de maestrul casei.

     

     

    ASPECT: Arămiu deschis.

     

    MIROS: Parfum fermecător de piele naturală ce îi pune în evidență vârsta admirabilă și puțină vanilie pentru eleganță.

     

    GUST: Căt se poate de fin, rotund, dar condimentat, cu tanini molatici, armonioși și aromă de lemn perfect integrată. Bine echilibrat, fără aciditate și cu o structură aromatică exemplară.

     

    FINISH: Lung, neted și fructat.

     

    1.836,30 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Nismes Delclou - Armagnac 2001 GB - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 2001 GB - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou

    Nismes Delclou - Armagnac 2001 GB - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de coniac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, Armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un trabuc (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru Armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu Armagnac sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de Armagnac. Este delicios lângă amuse bouche/ antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d'Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    428,82 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Nismes Delclou - Armagnac 2002 GB - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 2002 GB - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou

    Nismes Delclou - Armagnac 2002 GB - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de coniac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, Armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un trabuc (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru Armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu Armagnac sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de Armagnac. Este delicios lângă amuse bouche/ antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d'Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    437,54 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Nismes Delclou - Armagnac 2000 GB - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 2000 GB - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou

    Nismes Delclou - Armagnac 2000 GB - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de coniac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, Armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un trabuc (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru Armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu Armagnac sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de Armagnac. Este delicios lângă amuse bouche/ antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d'Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    437,54 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Nismes Delclou - Armagnac 1999 GB - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1999 GB - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou

    Nismes Delclou - Armagnac 1999 GB - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de coniac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, Armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un trabuc (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru Armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu Armagnac sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de Armagnac. Este delicios lângă amuse bouche/ antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d'Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    446,25 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Nismes Delclou - Armagnac 1998 GB - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1998 GB - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou

    Nismes Delclou - Armagnac 1998 GB - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de coniac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, Armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un trabuc (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru Armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu Armagnac sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de Armagnac. Este delicios lângă amuse bouche/ antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d'Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    446,25 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Nismes Delclou - Armagnac 1997 GB - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1997 GB - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou

    Nismes Delclou - Armagnac 1997 GB - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de coniac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, Armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un trabuc (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru Armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu Armagnac sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de Armagnac. Este delicios lângă amuse bouche/ antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d'Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    446,25 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

Pagina:
  1. 11
  2. 12
  3. 13
  4. 14
  5. 15
Grilă Listă