- Pagina Principală /
- Antica - Sambuca Mandarin - 0.7L, Alc: 38%
- Pagina Principală /
- Antica - Sambuca Mandarin - 0.7L, Alc: 38%
Antica - Sambuca Mandarin - 0.7L, Alc: 38%
Lichiorurile din gama Antica Sambuca sunt produse de distileria Rossi D’Asiago, fondată în 1868 în Italia. Pe parcursul timpului compania s-a remarcat prin distilatele obținute din struguri cultivați în regiunile viticole Veneto și Friuli-Venezia Jiulia și alte produse inovative, intens aromate. Pe parcursul a zeci de ani, producția continuă și cercetarea au dus la dezvoltarea unor băuturi premiate la începutul secolului XX în cadrul unor evenimente internaționale renumite.
Aproape 100 de ani mai târziu compania italiană a intrat într-o nouă eră prosperă după ce a fost achiziționată de Francesco Dal Toso, un maestru distilator cu experiență de peste 70 de ani. Distileria în care se produc lichiorurile Antica Sambuca este situată în valea înconjurată de Munții Dolomiți și Veneția.
Gama de lichioruri Antica Sambuca a fost relansată în 2004 odată cu schimbările aduse companiei. Lichiorurile sunt produse cu aparatură artizanală - alambicuri din cupru, din anii 1940, ce oferă un alcool pur din distilarea melasei de sfeclă de zahăr și infuzii din ingrediente naturale de calitate. Rețeta clasică include infuzii și extracte din anason, pelin, scorțișoară, fenicul, piper alb, iris, portocală amară, portocală dulce, coriandru, trandafir turcesc, dar și alte ingrediente particulare fiecărui sortiment.
ASPECT: Albastru.
MIROS: Aromă de mandarine, ușoară și intensă în același timp.
GUST: Mandarina și alcoolul tare dau impresia unui punch cu brandy. Când este savurat doar cu gheață aduce complexitatea unui cocktail cu citrice, anason și alte distilate fructate,
FINISH: Fin, citric, dulceag.
Ţara de Origine | Italia |
---|---|
Tip Băutură | Lichior |
Tip ambalaj | Sticla |
Brand | Antica Sambuca |
Ingrediente | Apa, alcool, zahar, arome naturale, ulei de anason, coloranti: E133. |
Atentionari speciale | Consumati cu moderatie, alcoolul dauneaza grav sanatatii. Nerecomandat femeilor insarcinate. Este interzisa vanzarea catre persoanele cu varsta sub 18 ani. |
Litraj | 0,7L |
Alcool | 38.0% |
Clienţii au achiziţionat şi
-
hangOFF
hangOFF - Shot cu vitamine - Soluția pentru mahmureală - 0.025L
hangOFF este un brand românesc creat de tineri energici și pasionați de sport, care au dorit să găsească o soluție pragmatică pentru a sporti activitatea după o noapte de distracție. Așa a fost creat hangOFF shot-ul de energie, soluția pentru mahmureală și partenerul care te ajută să depășești diminețile grele.
După o noapte de distracție în care ai savurat băuturile alcoolice preferate vrei sa te trezești dis de dimineață, fresh și pregătit pentru activitățile cotidiene. hangOFF contribuie din plin la îndeplinirea planurilor tale prin formula sa activă, patentată în Elveția.
Shot-ul hangOFF hidratează și oferă nutrienții necesari organismului prin formula sa ce include: extract de ceai, extract de guarana, extract de ghimbir, electroliți, cofeină și complex de vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, B12, E, B7, C).
16,34 RON -
Disaronno
Disaronno - Amaretto - 0.7L, Alc: 28%
În 1525, în Italia, în localitatea Saronno, Bernardino Luini (elev al lui Leonardo da Vinci), a fost angajat să picteze o frescă cu fecioara care a făcut minuni în Saronno. Pentru a picta pe Madonna minunilor, artistul a cerut ajutorul unei tinere frumoase, care lucra la un han. În semn de apreciere pentru chipul ei imortalizat în frescă, tânăra a dăruit pictorului o sticluță cu un lichior de culoarea ambrei, parfumat și delicat. Așa a apărut legenda lichiorului din Saronno, printr-un act de bunătate și o băutură produsă după o rețetă care este și astăzi secretă.
După anul 1900, Domenico Reina a produs lichiorul după rețeta secretă (păstrată în familie de la 1525) și l-a comercializat în micul său magazin din Saronno. Așa a apărut Saronno Originale, o băutură de tip lichior, cu alcool, zahăr și esențe din 17 ingrediente ce includ ierburi și fructe.
Disaronno Amaretto Original a devenit pe parcusul a 120 de ani un brand apreciat și recunoscut la nivel mondial, pentru originalitate, tradiție și rafinament.
ASPECT: Chihlimbar.
MIROS: Parfumul discret aduce note de alune ce dau impresia unui amestec de sâmburi de mere zdrobiți și amestecați cu un brandy de caise. Apar și note dulci de caramel, fructe conservate în suc propriu și arțar.
GUST: Pe papile este dulce, chiar foarte dulce. Aromele dulci provin din caramel, apoi arțar, care se face simțit mai bine în această parte a degustării. Pe măsură ce dulceața cuprinde simțurile apare și gustul clasic de amaretto urmat de o aromă ușor amară, taninoasă asociată cu gustul de alune.
FINISH: În post gust apar note de condimente zaharisite și o notă lemnoasă din sâmburi de măr.
74,16 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Pastis Ricard
Ricard - Lichior Pastis aperitiv - 0.7L, Alc: 45%
Ricard este un lichior pastis de tip aperitiv, produs pentru prima dată în Franța, regiunea Provence. Pastisul face parte dintr-o familie de lichioruri ce au la bază anasonul, cum ar fi ouzo (din Grecia), arak (din statele arabe), sambuca (din Italia) si mastika (din zona Balcanilor).
Pastisul produs de grupul Pernod Ricard este bazat pe rețeta originală a unui lichior aromat cu anason și lemn dulce, creată de Paul Ricard pentru distileria sa în 1932. Pastisul Ricard este cel mai vechi, cel mai cunoscut și cel mai vândut lichior cu aromă de anason.
Ricard Pastis de Marseille este un lichior cu arome distincte de lemn dulce și ierburi proaspete din zona Provence. Lichiorul este aromat de anason adus de echipa Ricard din China, iar lemnul dulce este adus de pe malul Eufratului. Pentru a păstra și îmbogăți acest colaj de arome, lichiorul este tras în butoaie mari, ținute în aer liber. Vaporii de apă marină pătrund în lichior și îi oferă acea aromă subtilă și plăcută de sare, specifică băuturilor de pe coasta Mediteranei.
ASPECT: Ambră închisă. Ușor deschis după amestecul cu apă.
MIROS: Proaspăt și intens, acest pastis oferă exact ceea ce promite: arome intense de anason și lemn dulce (licorice).
GUST: Anasonul rămâne aroma care dirijează experiența și deschide drumul unei simfonii cu note joase și ridicate de plante aromatice (fenicul, mentă), lemn dulce și citrice.
FINISH: Lung și amărui.
73,49 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Zwack
Zwack - Unicum Lichior Digestiv - 0.7L, Alc: 40%
Lichiorurile de plante aromatice sunt cunoscute de sute de ani pentru efectele benefice asupra organismului uman. În 1790, doctorul Josef Zwack, aflat în serviciul Casei de Habsburg, a oferit Împăratului Joseph al II-lea, al Austro-Ungariei, puțin lichior Unicum pentru a-i calma indigestia.
După 50 de ani, ‘Generalul’, descendent al Dr. Zwack, a fondat compania care a început să producă lichiorul cu același nume, apoi a construit o fabrică în Budapesta, aproape de Delta, unde se află și astăzi. În anii '50 membrii familiei Zwack au fugit în alte state europene și în SUA. La sfârșitul anilor '80, au revenit în Ungaria și au reconstruit afacerea deținută de generații.
Lichiorul Zwack este obținut din aproximativ 40 de ierburi, după rețeta veche și secretă a lui Josef Zwack, după care este maturat 6 luni în butoaie din lemn de stejar în depozitul distileriei din Budapesta.
ASPECT: Maro intens, cu ușoare reflexii cărămizii.
MIROS: Ierburile și alte ingrediente naturale aduc un concert de arome: iasomie, anason stelat, chimen și ceva tutun uscat, amestecat cu lemn de esență tare.
GUST: Unicul trebuie degustat cu răbdare pentru a oferi papilelor șansa de a se relaxa sub efectul acestei băuturi cu iz de tonic încropit din plante medicinale. Suplimentar aromelor de vegetale și condimente se simt notele de cafea și cacao, lemn dulce și citrice.
FINISH: Sfârșitul se lasă așteptat. Cu greu se retrag ultimele note de vegetale amare și piper.
76,83 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
St-Germain
St-Germain - Lichior - 0.7L, Alc: 20%
St~Germain este un lichior franțuzesc creat în 2007 de distilatorul american Cooper Smith și denumit astfel după Saint Germain-Des-Pres, o zonă a Parisului ce a influențat curentele artistice din Epoca Frumoasă și stilul Art Deco. Sticla elegată cu eticheta ce prezintă fontul auriu, este inspirată de eleganța și extravaganța aceluiași stil Art Deco, prezent în tot ceea ce însemna bunul gust în societatea pariziană din anii '20.
Acum parte din grupul Bacardi, St~Germain este în continuare un lichior produs cu pasiune și dăruire din cele mai proaspete și delicate flori de soc, culese în fiecare an spre sfârșitul primăverii. Primul lichior obținut din 100% flori de soc aduce în fiecare pahar o bucurie pentru simțuri.
Aroma sa este subtilă și delicată mulțumită notelor de piersică, pară și grepfrut. Alături de toate acestea, lichiorul St~Germain aduce acel savoir faire franțuzesc, un ingredient discret, dar esențial.
ASPECT: Auriu, strălucitor.
MIROS: Floral, cu note subtile de litchi, puțin nectar de piersici, flori proaspete și dulci.
GUST: Echilibrat și fin pe papile, cu note de pere, dulceață moale, aromă din flori de soc, boabe de soc și citrice picante.
FINISH: Lung, proaspăt și armonios.
208,85 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Branca
Branca - Fernet Menta - 0.7L, Alc: 28%
Lichiorul produs de compania italiană Branca este un etalon al băuturilor de tip fernet la nivel mondial. Încă din 1845, Branca respectă rețeta originală, iar etapele de producție au rămas apropiate de cele originale, folosite în secolul al XIX-lea.
Din generație în generație, Branca produce fernetul din 27 de ierburi, după o formulă secretă. Cele zece plante și condimente folosite in producția fernetului, dezvăluite de Branca sunt: chinină, rubarbă, mușețel, scorțișoară, frunze de tei, iris, șofran, curcumă, galingale (din familia ghimbirului) și smirnă.
Secretul din spatele formulei de amestec și restul plantelor folosite de distileriile Branca rămân aceleași și pentru lichiorul cu extract de mentă, bazat pe o poveste interesantă.
Sortimentul cu mentă a fost inspirat de obiceiul sopranei Maria Callas de a savura fernetul clasic de la Branca cu un strop de sirop de mentă. Lichiorul cu un procent ridicat de mentă a fost produs pentru prima dată în 1960 și a primit cele mai bune recenzii din partea publicului.
ASPECT: Maro închis.
MIROS: Din amestecul de ierburi se ivește discret aroma de mentă. Pe măsură ce este savurat, lichiorul dezvăluie și aroma de smirnă.
GUST: Menta este vedeta, urmată de alte ierburi aromatice. Smirna este cucerită de condimente (piper) și arome de fructe fierte cu zahăr (dulceață).
FINISH: Post gust lung de mentă și fructe.
90,24 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Molinari
Molinari - Sambuca - 0.7L, Alc: 40%
În 1945, Angelo Molinari, un parfumier și cunoscător al secretelor ce țin de blenduri aromatice, a fondat compania care îi poartă numele. În acea perioadă Molinari a experimentat cu diferite ingrediente până a creat Sambuca Extra, un lichior inconfundabil cu aromă de anason. Rețeta exactă pentru sambuca este și astăzi un secret bine păstrat de producătorul italian.
Sambuca Molinari a devenit populară în anii '50, când a început să fie consumată cu boabe de cafea în pahar. În scurt timp sambuca a devenit și un simbol al stilului de viață italian, o sursă de inspirație pentru cineaști și o băutură asociată cu mari actori și sportivi din Europa și SUA.
Compania Molinari a urmat o perioadă de expansiune, modernizare și, de la începutul anilor 2000, dezvoltarea unei imagini noi ce abordează toate clase și toate vârstele societății moderne din Italia și restul lumii.
ASPECT: Clar.
MIROS: Serviți Sambuca Molinari “con la mosca” - cu o muscă, care este defapt o boabă de cafea (sau mai multe), ce va oferi o aromă de cafea ușor pătrunsă de alcool rafinat.
GUST: Anason intens și o notă de cafea proaspătă, ușor macerată, dar perfectă în această parte a degustării.
FINISH: Anason și alcool puțin sec.
65,10 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Cotnari
Cotnari - Zaz Spumant Rose DOC, Demisec - 0.75L, Alc: 11%
REGIUNE / ȚARĂ: DOC-CMD COTNARI - MOLDOVA / ROMÂNIA
VOL. ALC.: 11%
VIN SPUMANT ROSE DEMISEC. Cramele Cotnari își au originile într-o istorie de peste 2000 de ani a unui loc plin de legende și tradiții, neatinse de trecerea timpului, și datorită oamenilor care produc vinuri de generații. Prima distincție pentru vinurile din Cotnari a venit încă din vremurile Domnitorului Alexandru Ioan Cuza, iar de atunci podgoria s-a extins și a devenit cunoscută pentru soiurile tradiționale albe: Grasă de Cotnari, Tămâioasă Românească și Fetească Albă, cărora li s-au alăturat Busuioaca (vinificată rosé) și Fetească Neagră, pentru vinuri roșii.
Istoria podgoriei Cotnari a fost continuată și de fostul Guvernator BNR, boierul Vlădoianu, care a construit în 1901 conacul ce-i poartă numele, în prezent sediul Casei de Vinuri Cotnari. De la plantații, recoltă și vinificare, Cramele Cotnari folosește tehnologii moderne pentru a oferi cele mai bune vinuri, desăvârșite prin maturarea de până la 24 de luni în butoaie din stejar.
ASPECT: Roz pal, cu perlaj discret.
MIROS: Proaspăt și floral, cu note dominante de căpșuni și zmeură, însoțite de arome discrete de flori și citrice.
GUST: Echilibrat, cu o dulceață moderată, care se îmbină armonios cu aciditatea vie. Predomină arome de fructe de pădure și mici accente de grapefruit, cu un final plăcut și persistent.
ASOCIERE CULINARĂ: Excelent alături de aperitive sau preparate din pui și pește cu sosuri delicate.
TEMP. DE SERVIRE: 4 - 6°C.
28,48 RON Începând cu: 25,63 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Cotnari
Cotnari - Selectie Spumant Feteasca Neagra Rose DOC, demisec - 0.75L, Alc: 11%
REGIUNE / ȚARĂ: DOC COTNARI - MOLDOVA / ROMÂNIA
SOIUL / SOIURILE: FETEASCĂ NEAGRĂ
VOL. ALC.: 11%
VIN SPUMANT ROSE DEMISEC. Cramele Cotnari își au originile într-o istorie de peste 2000 de ani a unui loc plin de legende și tradiții, neatinse de trecerea timpului, și datorită oamenilor care produc vinuri de generații. Prima distincție pentru vinurile din Cotnari a venit încă din vremurile Domnitorului Alexandru Ioan Cuza, iar de atunci podgoria s-a extins și a devenit cunoscută pentru soiurile tradiționale albe: Grasă de Cotnari, Tămâioasă Românească și Fetească Albă, cărora li s-au alăturat Busuioaca (vinificată rosé) și Fetească Neagră, pentru vinuri roșii.
Istoria podgoriei Cotnari a fost continuată și de fostul Guvernator BNR, boierul Vlădoianu, care a construit în 1901 conacul ce-i poartă numele, în prezent sediul Casei de Vinuri Cotnari. De la plantații, recoltă și vinificare, Cramele Cotnari folosește tehnologii moderne pentru a oferi cele mai bune vinuri, desăvârșite prin maturarea de până la 24 de luni în butoaie din stejar.
ASPECT: Roz deschis, strălucitor, cu perle mici de persistență medie.
MIROS: Buchetul energic și revigorant oferă note grăbite de poame roșii de pădure și trandafir parfumat.
GUST: Fructe și flori amestecate, echilibrate de alcoolul discret și voluptatea perlelor trezite de aer la gura paharului.
ASOCIERE CULINARĂ: Un aperitiv excelent.
28,48 RON Începând cu: 25,63 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Zarea
Zarea - Spumant Royal Gold 23K - 0.75L, Alc: 11%
REGIUNE / ȚARĂ: ROMÂNIA
VOL. ALC.: 11%
VIN SPUMANT ALB DEMISEC. Zarea are o istorie de peste 100 de ani începută cu antreprizele lui Wilhelm Mott. Afaceristul german se afla în Regatul Romaniei încă de la 1900, însă 12 ani mai târziu a înființat la București, pe Calea Griviței, o mică fabrică de vinuri spumante. Cu o experiență de familie în producția de vinuri, acesta și-a desfășurat activitatea în Grivița până în 1922, când și-a mutat fabrica pe strada Luigi Cazzavillan și a cumpărat pivnițele din Dealul Spirii pe strada Puțul cu Apă Rece.
Vinurile liniștite și mai ales cele spumante cu eticheta Mott au devenit celebre în țară și peste hotare până în America de Nord. În 1948 fabricile Mott din România au fost naționalizate, iar denumirea a fost schimbată în actuala Zarea. După de activitatea de dinainte de 1990 brand-ul Zarea devine din nou o afacere privată și are loc o recontrucție a portofoliului pentru secolul XXI, începând cu anul 2004 cand începe colaborararea cu Schloss Wachenheim, lider mondial în producerea vinului spumant.
În prezent, Zarea deține un portofoliu impresionant de băuturi, începând cu emblematicele vinuri spumante cu eticheta Zarea și Mott, expresiile de vinars maturat, vin liniștit, lichioruri aperitive, băuturi ușoare ready to drink și vodcă.
ASPECT: Galben-auriu, cristalin, cu fulgi de aur alimentar de 23 de karate în suspensie.
MIROS: Un vin efervescent de tip cocktail, cu arome de fructe de livadă și fructe exotice. Sunt puse în evidență aromele energice de ananas, mere galbene, pepene galben și banane. Buchetul aduce tușe suplimentare de caramel clasic și toffee.
GUST: Pe papile este acidulat, cremos, aduce arome clasice de citrice pentru un post gust mediu, suculent și sec.
ASOCIERE CULINARĂ: Un spumant cu fulgi de aur este potrivit la mesele cu icre de somon sau caviar, tartar de somon sau carpacio de ton, foie gras sau file de somon în crustă de fistic. Acest spumant este recomandat și alături de salate, paste cu fructe de mare, midii cu vin, rapane trase pe plită. După masă este savuros alături de brânzeturi fine, tari și semitari, savurate cu piersici uscate și stafide albe.
TEMP. DE SERVIRE: 5 - 7°C.
48,88 RON Începând cu: 43,99 RON+ 0,50 RON garanție SGR
TRANSPORT GRATUIT
în București și județul Ilfov
100% GARANTAT
importatori oficiali de bauturi fine
RETUR
garantăm returnarea imediată a banilor