Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine.

Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.

Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.


 

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 64
  2. 65
  3. 66
  4. 67
  5. 68
Grilă Listă
Filtru
  • Tinazzi - Soave DOP Coresei 2020 - 0.75L, Alc: 12% Tinazzi - Soave DOP Coresei 2020 - 0.75L, Alc: 12%

    Tinazzi - Soave DOP Coresei 2020 - 0.75L, Alc: 12%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2020

     

    REGIUNE / ȚARĂ: SOAVE DOP - VENETO / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: GARGANEGA, TREBBIANO

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    VIN ALB SEC. La sfârșitul anilor 1960 determinarea și pasiunea pentru vinuri au fost de ajuns pentru Eugenio Tinazzi, încât să pornească propria afacere, vinăria Tinazzi. Pasiunea a fost transmisă din tată în fiu, iar în anii următori Gian Andreea Tinazzi a deschis treptat orizonturile companiei.

     

    În prezent, Gian și copiii săi conduc Casa Tinazzi, una dintre cele mai respectabile vinării din Italia și continuă să producă propriile vinuri în orășelul Lazise.Tinazzi deține și proprietăți extinse în Valpolicella și Apulia unde sunt cultivați struguri din soiuri locale, vinificați cu tehnologie modernă, pentru monosoiuri și cupaje roșii, albe și rose.

     

     

    ASPECT: Galben-pal, limpede și strălucitor.

     

    MIROS: Soave este un cupaj alb din două soiuri native ce oferă mai multe fațete aromatice, indentificate prin citrice, mere verzi și flori de migdal.

     

    GUST: Fresh, armonios și acidulat de citrice condimentate, minerale și un ton onctuos de migdale ce se păstrează pe papile într-un post gust mediu.  

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin alb recomandat la mesele cu aperitive și feluri principale cu pește slab, fructe de mare, cât și preparate vegetariene.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Mouton Cadet - Selection Bordeaux blanc 2021 - 0.75L, Alc: 12% Mouton Cadet - Selection Bordeaux blanc 2021 - 0.75L, Alc: 12%

    Baron Philippe de Rothschild

    Mouton Cadet - Selection Bordeaux blanc 2021 - 0.75L, Alc: 12%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2021

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX AOC / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC, SEMILLON, MUSCADELLE

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    VIN ALB SEC. Descendent al unei familii bogate din Frankfurt, Nathaniel de Rothschild, se stabilește la Paris în 1853, apoi în regiunea viticolă Medoc, în orașul Pauillac, unde cumpără un palat pe care îl redenumește Chateau Mouton Rothschild. În 1922, baronul Philippe de Rothschild, fiul cel mic al baronului Henri și strănepot al lui Nathaniel, începe schimbările majore asupra proprietății.

     

    Vinul comercializat anterior în butoaie și trimis în Bordeaux este îmbuteliat în vinăria palatului și este creată faimoasa etichetă de artistul Jean Carlu.

     

    Pentru a păstra standardul de excelență al vinurilor consacrate cu eticheta Chateau Mouton-Rothschild, produse pe proprietatea sa, baronul Philippe de Rothschild a decis ca vinul din culturile anului 1930 să fie îmbuteliat cu eticheta Mouton Cadet. Noua eticheta oferea un vin tânăr, cu arome mai proaspete și mai ușor de savurat. Acest cupaj alb este obținut din Sauvignon Blanc, în majoritate, urmat de alte două soiuri albe locale. Vinul a fost maturat timp de 6 luni cu fragmentele de drojdie lăsate de fermentare, după metoda sur-lie, și batonnage tradițional.

     

     

    ASPECT: Galben-pal.

     

    MIROS: Un cupaj alb de Bordeaux în care Sauvignon Blanc este soiul ce dă startul unei experiențe plăcute și răcoritoare, cu arome de citrice, drupe și alte fructe dulci, zemoase. 

     

    GUST: Bine acidulat, proaspăt, cu arome de piersici, citrice și fructe asiatice yuzu. Post gust mediu, sec.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin deosebit, potrivit la mesele cu brânză crottin de chavignol, stridii, gustări cu crudități și ficat de vită gătit după rețetele bucătarilor francezi.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

    36,67 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Akashi-Tai - Sake Shiraume Ginjo Umeshu - 0.5L, Alc: 15% Akashi-Tai - Sake Shiraume Ginjo Umeshu - 0.5L, Alc: 15%

    Akashi

    Akashi-Tai - Sake Shiraume Ginjo Umeshu - 0.5L, Alc: 15%

    REGIUNE / ȚARĂ: AKASHI - HYOGO / JAPONIA

     

    VOL. ALC.: 15%

     

    VIN DEMISEC. Fabrica Akashi se află în Japonia, prefectura Hyōgo (orașul Akashi). În clădirea aflată aproape de malul golfului învolburat Osaka, Toji (maestrul), Kimio Yonezawa, continuă o afacere de familie pornită în 1856. Experiența de zeci de ani a Maestrului ne spune că pentru a obține cel mai bun sake este nevoie de cele mai bune ingrediente: orez și apă pură din sursă locală.

     

    Sake are o tradiție lungă și cu fiecare generație perfecțiunea și precizia japoneză a oferit lumii o băutură din ce în ce mai bună, cu multe expresii oferite nu doar de tehnologie ci și de metodele inovative.

     

    Shiraume Ginjo Umeshu este un sake premium din orez măcinat în proporție de aproximativ 60%. Acest sortiment este diferit de restul prin compoziția sa unică. Ginjo face referire la gradul de măcinare a orezului folosit pentru acestă băutură, iar Umeshu definește un lichior japonez de prune. Acest sake special, produs din orez cultivat în Yamada Nishiki aduce o aromă cu un profil diferit, extrage esența de prună și dezvoltă buchetul. Prunele au fost înmuiate timp de 6 luni, apoi băutura a fost lăsată la maturat pentru încă doi ani și îmbuteliată.

     

     

    ASPECT: Alb, opac.

     

    MIROS: Parfum intens de piersici, prune, prune ușor macerate, piele nouă și stafide cu o notă de marzipan.

     

    GUST: Dulce, din zahăr și miere. Apar și arome de prune fierte ca pentru un compot de casă, stafide și puțin marzipan echilibrat de o aciditate slabă. Post gust lung, bogat, cu note de gutuie și măr roșu.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Recomandat alături de preparate sărate și condimentate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

    93,17 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Recas - Sole - Chardonnay Barrique DOP 2024 - 0.75L, Alc: 13.5% Recas - Sole - Chardonnay Barrique DOP 2024 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Recas

    Recas - Sole - Chardonnay Barrique DOP 2024 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2024

     

    REGIUNE / ȚARĂ: DOP-CMD RECAȘ - BANAT / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ALB SEC. În Crama Recaș din județul Timiș, oameni dedicați artei vinului închină un vin tradițional, celui care aduce fiecare recoltă și viața însăși: soarele. Gama de vinuri albe și rose, liniștite și proaspete dăruite de soare sunt oferite tuturor în gama Sole, din care fac parte Chardonnay Barrique, Fetească Regală Barrique și Sauvignon Blanc.

     

    Prin vinurile Sole sărbătorim bucuria de a avea lumină, căldura care învinge frigul și aduce bunătate sufletească, spirit optimist și poftă de viață.

     

    Sole Chardonnay este produs din struguri selecționați din rândurile de viță cu expunere sudică, ce permite soarelui să bată pe butași și să coacă boabele celui mai cunoscut soi alb din lume. Fermentarea alcoolică se face parțial în butoaie noi din stejar franțuzesc, iar după această fază vinul este agitat în butoaie, prin batonaj, de trei ori pe săptămână pentru a permite drojdiei rămase în vin să dezvolte densitatea și aromele. În continuare vinul este maturat în baricuri din stejar ce au fost arse la interior la intensități diferite, ce influențează caracteristicile organoleptice finale.

     

     

    ASPECT: Galben-auriu, strălucitor și limpede.

     

    MIROS: Succesul vinului de Chardonnay baricat continuă cu ediția excelentă a anului 2024. Parfumul este ca o sărbătoare pentru simțuri, ochiul este delectat de reflexii aurii, nasul este răsfățat de vanilie, tonuri vibrante de stejar în ritm cu arome de citrice, pepene galben și piersici.   

     

    GUST: Pe papile continuă festivitățile cu arome de pară glazurată cu miere, ananas și măr verde. Este onctuos, cu aromă principală de fruct dulce și postgust mediu. Potrivit oricând și pentru toți cei care vor descopere un vin remarcabil.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O alegere perfectă pentru mesele cu preparatele din carne de pasăre (ruladă de pui și curcan la cuptor, cu sos), pește oceanic și crustacee (rac, langustă, homar). Delicios și alături de prăjituri cu vanilie și tarte cu fructe.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 12°C. (Potențial de învechire la sticlă de 10 până la 12 ani).

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Avincis - Negru de Dragasani DOC 2020 - 0.75L, Alc: 15% Avincis - Negru de Dragasani DOC 2020 - 0.75L, Alc: 15%

    Avincis

    Avincis - Negru de Dragasani DOC 2020 - 0.75L, Alc: 15%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2020

     

    REGIUNE / ȚARĂ: DOC-CMD DRĂGĂȘANI – OLTENIA / ROMANIA

     

    SOIUL / SOIURILE: NEGRU DE DRĂGĂȘANI

     

    VOL. ALC.: 15%

     

    VIN ROȘU SEC. Înainte de cucerirea Daciei de Imperiul Roman, la Drăgășani se cultivau struguri folosiți la producția de vin. Mănăstirea Dobruşa, construită în secolul al XV-lea, avea propria vie pe colină, iar vinurile obținute în această parte a țării au fost cunoscute și apreciate în Europa, la expozițiile universale de la Paris.

     

    În 1927, Maria şi Iancu Râmniceanu au cumpărat în Drăgășani un conac construit în stil neoromânesc, înconjurat de vii. Mai târziu, conacul a fost redenumit Vila Dobrușa.

     

    Din 2007, strănepoata lor Cristiana și soțul acesteia, Valeriu Stoica, păstrează cu drag tradiția vinurilor, oferă o gamă extinsă de monosoiuri și cupaje, promovează arta, cultura, frumusețea locului și serenitatea vilei Dobrușa.

     

     

    ASPECT: Violet închis.

     

    MIROS: Buchetul deschide apetitul cu arome dominante de coacăze negre și prune, și o notă de vârf amăruie din ciocolată neagră.

     

    GUST: Aromele fructate sunt completate de note lemnoase, pământii și o tușă de tutun uscat sau trabuc. Postgust lung, cu o notă de fruct negru de pădure.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O alegere inspirată la mesele cu friptură de porc, vită, oaie, vânat, preparate cu ciuperci, trufe și gustări cu brânzeturi maturate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Recas - Sole - Sauvignon Blanc DOC 2024 - 0.75L, Alc: 13.5% Recas - Sole - Sauvignon Blanc DOC 2024 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Recas

    Recas - Sole - Sauvignon Blanc DOC 2024 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2024

     

    REGIUNE / ȚARĂ: DOC RECAȘ - BANAT / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ALB SEC. În Crama Recaș din județul Timiș, oameni dedicați artei vinului închină un vin tradițional, celui care aduce fiecare recoltă și viața însăși: soarele. Gama de vinuri albe și rose, liniștite și proaspete dăruite de soare sunt oferite tuturor în gama Sole, din care fac parte Chardonnay Barrique, Fetească Regală Barrique și Sauvignon Blanc.

     

    Prin vinurile Sole sărbătorim bucuria de a avea lumină, căldura care învinge frigul și aduce bunătate sufletească, spirit optimist, bucurie și poftă de viață.

     

     

    ASPECT: Galben-pal, cu reflexii verzui.

     

    MIROS: Buchetul revigorează simțurile cu parfumul de fructe galbene, coapte îmbinate armonios cu varietăți tropicale, completate natural cu o notă de fân uscat.

     

    GUST: Pe papile este foarte direct, asemenea unui cocktail de dimineață, acidulat, cu note de fructe și ierburi. Postgust scurt, cu notă de ierburi uscate și amărui.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Vinul alb nelipsit la mesele cu aperitive și preparate cu carne de pasăre și pește de râu (păstrăv, știucă). Răcoritor și la desert, alături de prăjituri cu vanilie și tarte cu fructe.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 6 - 9°C.

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • D. Vladoi - Anca Maria - Cuvee Primeur DOC 2022 -  0.75L, Alc: % D. Vladoi - Anca Maria - Cuvee Primeur DOC 2022 -  0.75L, Alc: %

    Vladoi

    D. Vladoi - Anca Maria - Cuvee Primeur DOC 2022 - 0.75L, Alc: %

    ANUL DE RECOLTĂ: 2022

     

    REGIUNE / ȚARĂ: IG COLINELE DOBROGEI - DOBROGEA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: BĂBEASCĂ NEAGRĂ, FETEASCĂ NEAGRĂ, SYRAH, MERLOT

     

    VOL. ALC.: %

     

    VIN ROŞU SEC. Pasionat de viticultură și arta de a crea cele mai bune vinuri românești, Niculae Vlădoi a adus vițe hibride și nobile din Drăgășani și le-a plantat pe pământul din jurul satului Siminoc. Pasiunea domnului Vlădoi pentru vinuri a mers mai departe și în anii comunismului cu o mică viță ce se intindea în curtea casei.

     

    După 1989, familia Vlădoi a redobândit proprietățile, a reluat producția de vin, iar în anii 2000 au fost făcute schimbări majore în ceea ce privește vița, sistemele de irigație, utilajele și aparatura pentru vinificare. De pe cele 19 hectare ale Murfatlarului, hrănite de soarele generos și solul fertil, familia Vlădoi oferă o gamă variată de vinuri albe și roșii liniștite, dar și frizante.

     

    Cupajul de patru soiuri roșii (Băbească Neagră, Fetească Neagră, Syrah, Merlot) din gama Anca Maria este numit Primeur cu scopul de a evidenția primul vin roșu al anului, produs în crama familiei Vlădoi.

     

     

    ASPECT: Roşu-rubiniu, intens.

     

    MIROS: Buchet de coacăze negre, mure și zmeură, arminizate de cafea, caramel dulce și condimente.

     

    GUST: Intens, cu un corp echilibrat, dulce, note de vișine și cireșe negre macerate. Pe măsură ce este savurat aduce simțurilor profilul unui vin elegant și remanență lungă.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Alegeți acest cupaj pentru mesele îmbelșugate cu preparate din carne de vită, la grătar / la cuptor sau la o tocăniță cu carne de vânat (căprioară).

     

    TEMP. DE SERVIRE: 9 - 12°C.

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Licorna - Serafim Cabernet Sauvignon DOC 2020 - 0.75L, Alc: 14.5% Licorna - Serafim Cabernet Sauvignon DOC 2020 - 0.75L, Alc: 14.5%

    Licorna

    Licorna - Serafim Cabernet Sauvignon DOC 2020 - 0.75L, Alc: 14.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2020

     

    REGIUNE / ȚARĂ: DOC-CMD DEALU MARE - MUNTENIA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON

     

    VOL. ALC.: 14.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Domeniul Licorna Winehouse se află în Dealu Mare și cuprinde zeci de hectare de vie și un conac de la începutul secolului XX, cu pivinţă proprie, folosită de primii proprietari în urmă cu mai bine de 100 de ani. În pivnița conacului Licorna se păstrează vinuri la maturare în 80 de baricuri din diferite tipuri de stejar și trei budane de 2000 de litri.

     

    Alături de conac este centrul de vinificație, construit în 2013. În clădirea nouă se află cisternele de fermentație, cu tehnologie modernă și capabilitate de prelucrare a 150 de tone de struguri anual.

     

    Producția este concentrată pe vinuri roșii și albe, obținute din cele mai bune cele soiuri. Vinificarea se face cu tehnologie modernă, urmată de maturatea în vase de stejar și învechirea la sticlă timp de minim 2 luni. Serafim este una dintre cele cinci game ale producătorului Licorna, în care se găsesc vinuri clasice, cu particularități pentru fiecare parcelă și soi.

     

     

    ASPECT: Rubiniu intens.

     

    MIROS: Buchetul aduce aromele din fructe de pădure și fructe roșii de livadă, unde se simte dulceața sucului din prune dolofane, coapte la sfârșit de sezon, apoi note vegetale.

     

    GUST: Rotund, cu tanini moi, note foarte scurte de fructe roșii. Fondul dulce devine mai exotic, cu o notă de cocos sec, acoperit de ierburi uscate apoi lemn condimentat sau lemn dulce. Post gust mediu spre lung, catifelat.  

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin roșu potrivit atât pentru preparatele tradiționale românești cât și pentru preparatele asiatice din carne de porc, vită, miel, oaie, rață și gâscă. Acest Cabernet este o alegere bună și pentru gustările cu brânzeturi aromate de tip Gorgonzola, Blue Stilton sau Danish Blue. 

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Corcova - Magna rosu (M+Sy+CS) DOC 2016 - 0.75L, Alc: 13.5% Corcova - Magna rosu (M+Sy+CS) DOC 2016 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Corcova

    Corcova - Magna rosu (M+Sy+CS) DOC 2016 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: DOC MEHEDINȚI - OLTENIA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: MERLOT, SYRAH, CABERNET SAUVIGNON

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Viticultura din Mehedinți pare să fi fost dintotdeauna o resursă și o parte din viața localnicilor. Viile și vinul din Corcova sunt menționate de nobilii și scriitori români și francezi din secolele XIX-XX.

     

    Din anul 2005, oamenii pasionați și dedicați de la Crama Corcova, au extins domeniile și au început să producă cele mai bune monosoiuri și cupaje din regiune.

     

    Pe domeniile Corcova, întinse pe 55 de hectare, parte din vechea moșie a boierilor pământeni din familia Bibești, au fost replantate soiuri românești: Fetească Neagră, Muscat Ottonel, precum și soiuri furnizate de Pepinieres Hebinger din Franța: Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Syrah, Chardonnay, Sauvignon Blanc.

     

     

    ASPECT: Roșu-rubiniu, intens, cu reflexii grena.

     

    MIROS: Arome de fructe negre de pădure, fructe confiate, cacao, piele și note de tutun.  

     

    GUST: Bolta și papilele sunt acoperite de o textură cremoasă, cu note de lemn, tanini moi și consistenți. Remanență impresionantă, cu alcool bine integrat și note de fructe dulci.  

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un complex, pentru  o varitate de preparate, începând cu aperitive din carne de cerb sau mistreț afumată, savurate alături de brânzeturi maturate și fructe uscate. La felul principal este recomandat alături de carne din vițel maturată Angus sau Wagyu Kobe, tocăniță de mistreț, cu trufe sau ceafă de porc cu sos vânătoresc. La desert alături de ciocolată artizanală cu un conținut de minim 75% cacao. Pentru cei care preferă și un trabuc după masă, acest vin este excelent alături de un Churchill sau Double Corona.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20°C. (Este recomandată decantarea timp de minimum 45 de minute).

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Tenuta San Guido - Bolgheri Sassicaia DOC 2021 - 0.75L, Alc: 14% Tenuta San Guido - Bolgheri Sassicaia DOC 2021 - 0.75L, Alc: 14%

    Tenuta San Guido

    Tenuta San Guido - Bolgheri Sassicaia DOC 2021 - 0.75L, Alc: 14%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2021

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BOLGHERI DOC - TOSCANA / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, CABERNET FRANC

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ROȘU SEC. Tenuta San Guido este o casa italiană fondată de Mario Incisa della Rocheta, descendent al nobililor care au scris istoria regiunilor italiene. La începutul anilor ‘40 Mario a fost interesat de viticultură și soiurile Lumii Vechi, așa că a început să planteze primele soiuri pe câmpiile din apropierea cetății Castiglioncello, în regiunea viticolă Toscana. Mario a observat asemănările între solul italian din Bolgheri și cel din zona Graves în regiunea viticolă Bordeaux din Franța, și s-a concentrat pe producția de vinuri roșii de calitate superioară.

     

    Descendeții lui Mario continuă tradiția monosoiuriulor și cupajelor din Toscana (Super Tuscan). Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Sangiovese și Merlot sunt soiurile cultivate în Bolgheri la altitudini ce variază între 60 și 400 de metri deasupra mării, iar vița de vie are expunere vest - sud vest, și este hrănită de sol compozit ce variază între straturi de calcar, alberese și gabbro.

     

    Pentru acest vin strugurii sunt recoltați până la începutul lui octombrie, presați ușor și desciorchinați, apoi lăsați la fermentat în cisterne din oțel inoxidabil, la temperatura de 28-30°C. fără adăugarea drojdiei. Macerarea durează 11-12 zile pentru Cabernet Franc și 13-14 zile pentru Cabernet Sauvignon. Pomparea la suprafață a vinului și alte operațiuni specifice din timpul fermentării alcoolice dezvoltă structura și aromele vinului proaspăt. După fermentarea malolactică cea mai mare parte din vin este maturată în baricuri din stejar franțuzesc, iar restul în butoaie din stejar american pentru o perioadă de 20 - 25 de luni.

     

     

    ASPECT: Roșu-rubiniu, intens.

     

    MIROS: Sassicaia este un vin cupaj clasic italian ce dăruiește simțurilor arome de coacăze, vișine, ierburi de câmp, vanilie și alte condimente uscate.

     

    GUST: Rotund, cu o structură generoasă, tipică stilului toscan, unde se pun în evidență aromele de prune uscate, lemn, fum și rozmarin uscat. Taninii aduc și note de vegetale uscate-pământii de toamnă, ce se păstrează mult pe papile. 

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O alegere inspirată pentru o seară în stil italian, cu preparate din carne de vită / vițel, miel sau vânat la cuptor, ori la grătar, dar și tradiționalele paste și brânzeturi maturate din regiunile Italiei.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C. (Este recomandată decantarea timp de 60 de minute. Potențial de învechire la sticlă de 15 până la 20 ani în condiții de pivniță).

     

    1.281,17 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Il Poggione - Rosso di Montalcino DOC 2020 - 0.75L, Alc: 14.5% Il Poggione - Rosso di Montalcino DOC 2020 - 0.75L, Alc: 14.5%

    Tenuta Il Poggione

    Il Poggione - Rosso di Montalcino DOC 2020 - 0.75L, Alc: 14.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2020

     

    REGIUNE / ȚARĂ: MONTALCINO DOC - TOSCANA / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: SANGIOVESE

     

    VOL. ALC.: 14.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Povestea domeniului Il Poggione a început la sfârșitul secolului al XIX-lea, pe dealurile aflate deasupra orașului Florența. Lavinio Franceschi, proprietar de teren din Scandicci a fost fermecat de poveștile locului și a cumpărat terenul ce a devenit apoi parte din comoara viticolă a regiunii Toscana. Francesci a văzut potențialul viticol al zonei, mai ales pentru a dezvolta soiul local Sangiovese. Clonele de struguri au fost triate pentru cultivare și adaptate mai bine pământului, podgoria a fost extinsă în alte zone, special alese pentru producție mare și sănătoasă.

     

    Astăzi domeniul Il Poggione include una dintre cele mai mari vinării din Montalcino, cu 140 de hectare ocupate de podgorie și alte aproape 400 de hectare cu plantații de măslini, cereale și păduri. Pentru toate vinurile Il Poggione strugurii sunt culeși manual, iar vinificarea se face prin metoda tradițională, cu tehnologie de ultimă generație. Noua vinărie, construită în 2004, are cisterne de fermentare cu temperatură controlată, iar maturarea vinurilor roșii se face în butoaie mari din stejar franțuzesc, păstrate la 5 metri sub pământ.

     

    Rosso di Montalcino este produs din struguri Sangiovese, culeși manual din rândurile cele mai tinere ale domeniului Il Poggione. Fermentarea alcoolică are loc în cisterne din oțel după metoda ”submerged cap”, în care strugurii sunt presați iar pielița este scufundată în must, fără a lua contact cu oxigenul, în acest caz timp de 15 zile. În final vinul este fermentat malolactic în același tip de vas, apoi baricat timp de 12 luni în butoaie mari din stejar franțuzesc și învechit la sticlă.

     

     

    ASPECT: Roșu-rubiniu, intens.

     

    MIROS: Un vin cu note energice de coacăze negre și lemn dulce, echilibrat de mineralitate din piatră, din sol predominant calcaros.

     

    GUST: Textura este mătăsoasă, cu aciditate bine integrată și prăjitură cu fructe. Post gust lung, cu tanini delicați. Un Sangiovese bine structurat, dar și cu arome proaspete ce poate oferi și alte note interesante după ce este învechit la sticlă pentru o scurtă perioadă.  

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Paste cu sos de carne, friptură la cuptor sau la grătar și degustări cu brânzeturi semi-maturate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20°C.

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Escudo Rojo - Reserva Chardonnay 2021 - 0.75L, Alc: 13.5% Escudo Rojo - Reserva Chardonnay 2021 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Baron Philippe de Rothschild

    Escudo Rojo - Reserva Chardonnay 2021 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2021

     

    REGIUNE / ȚARĂ: CENTRAL VALLEY / CHILE

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ALB SEC. În 2003, Baronesa Phillippine, descendentă a Baronului Philippe de Rothschild, a inaugurat vinăria din Chile, situată în podgoria Maipo din Valea Centrală. Situată la 45 de km de capitala Santiago, podgoriile de peste 1000 de hectare din Maipo si Maule, oferă cele mai bune vinuri chiliene din cupaje realizate în stilul Bordeaux, al partenerilor francezi.

     

    Acest Chardonnay e produs din struguri cultivați în Valea Casablanca (parte din Valea Centrală), aflată la 75 de Km de capitala Santiago. Asemenea majorității regiunilor viticole din Chile, Casablanca este o zonă cu denumire de origine controlată, iar primele culturi de viță au fost plantate în anii 1980, în timpul reformei industriei de vin. Succesul vinurilor din Casablanca se datorează culturilor care prosperă în climatul mai răcoros din această sub-regiune, cu toate că valea se află mai aproape de Ecuador, decât orice altă regiune viticolă europeană. 

     

    Chilienii produc acest vin din 100% Chardonnay, peste standard-ul de calitate al legislației ce impune 75%. După fermentarea alcoolică vinul este maturat în proporție de 50% în baricuri din stejar și 50% în cisterne din oțel inoxidabil timp de 6 luni, apoi este îmbuteliat.  

     

     

    ASPECT: Galben, limpede, cu reflexii verzui.

     

    MIROS: Arome de lămâie, grepfrut, flori de portocal, nuanțe de fructe tropicale și alune coapte ce sugerează o scurtă maturare în butoaie din stejar.

     

    GUST: Atacă papilele cu prospețime și intensitate, apoi aduce o textură mai echilibrată, cremoasă și citrică. Post gust persistent, sec, ușor mineral.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Savurați acest Chardonnay din Lumea Nouă la mesele cu preparate din carne de pui, pește (cod în sos de șofran), creveți de mare cu usturoi și pătrunjel, brânzeturi cu mucegai albastru.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Laurent Perrier - Sampanie Grand Siecle No.25 - 0.75L, Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie Grand Siecle No.25 - 0.75L, Alc: 12%

    Laurent Perrier

    Laurent Perrier - Sampanie Grand Siecle No.25 - 0.75L, Alc: 12%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE CLASIC BRUT. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a lăsat afacerea în grija lui Eugen Laurent și soției sale Mathilde Perrier. În anii 1940 Laurent Perrier a fost vândut doamnei Lanson de Nancourt, iar în 1948, Bernard, fiul cel mare al acesteia, a primit una dintre cele mai importante funcții în companie și astfel a început expansiunea și modernizarea casei Laurent Perrier.

     

    În anii 1950, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii stilului Laurent Perrier. 

     

    Grand Siecle înseamnă anul perfect, un concept bazat pe o singură observație: probabil că natura nu va oferi în nici un an acele soiuri pentru vinul perfect, dar mulțumită artei cupajului, maeștrii din vinaria Laurent Perrier, reușesc să atingă perfecțiunea. Grand Siecle este rezultatul amestecului dintre soiuri culese în urmă cu 20 de ani, 50 ani, sau chiar 100 de ani. Fiecare cupaj este compus din generații diferite și perioade de maturare diferite, de aceea, fiecare șampanie este unică și numerotată. Pentru această șampanie, este folosit soiul Chardonnay, în mare proporție, urmat de Pinot Noir, iar numărul 25 semnifică un asamblaj din vinurile de rezervă ale anilor 2008, 2007 și 2006. 

     

     

    ASPECT:  O culoare clară de galben pal ce pune în evidență perlajul fin și persistent.

     

    MIROS: Parfumul șampaniei Grand Siecle este compus din note de fructe proaspete și călite, însoțite de o tentă fadă din dulceața și miere.

     

    GUST: Această șampanie combină subtilitatea cu puterea, într-un echilibru greu de imitat. Aromele sunt florale dar și extrem de fructate (pere copate, mere golden coapte, caise și piersici, lămâie și lime).

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Terină din somon afumat, plăcintă cu carne de porc, creveți, midii, stridi și alte fructe de mare, caviar, legume sau mezeluri fine, ușoare. Se poate asocia și cu file de carne roșie, muschiuleț de porc sau vită (Wagyu din Kobe sau Angus), pregătite simplu, cu sosuri ușoare, cu garnitură de legume sote și trufe albe, sau piure de morcovi și brocoli.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    989,99 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Galicea Mare - Martha Bouquet (PG + TR) 2022 - 0.75L, Alc: 12.5% Galicea Mare - Martha Bouquet (PG + TR) 2022 - 0.75L, Alc: 12.5%

    Galicea Mare

    Galicea Mare - Martha Bouquet (PG + TR) 2022 - 0.75L, Alc: 12.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2022

     

    REGIUNE / ȚARĂ: IG DEALURILE OLTENIEI - OLTENIA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT GRIS, TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ

     

    VOL. ALC.: 12.5%

     

    VIN ALB SEC. Pe pământul din județul Dolj, comuna Galicea Mare, viile și vinul fac parte din viața localnicilor de peste 100 de ani. Crama originală a fost ridicată în 1912 de nepotul domnitorului Gheorghe Bibescu, marele aviator George-Valentin Bibescu. În apropiere de cramă se aflau 15 hectare de vie, cu soiuri altoite la pepiniera Prințului Știrbei.

     

    În 1916, după inaugurarea cramei, românii s-au bucurat de primele vinuri din Galicea Mare. Aceste evenimente au fost inspirația pentru efortul mare depus în ultimii ani, de actualul vinificator al cramei Galicea Mare.

     

    Din anul 2016, Iosefin Florea a finanțat lucrările de renovare și a început să producă din nou vinuri pe Moșia Galicea Mare, după o pauză de zeci de ani. Vinurile produse în Dolj sunt obținute de pe mai bine de 40 de hectare, cultivate cu soiuri albe și roșii, românești și cu origini în Franța, vinificate cu tehnologie modernă.

     

     

    ASPECT: Galben-verzui, strălucitor.

     

    MIROS: Martha Bouquet aduce laolaltă personalitățile deosebit de elegante ale soiurilor albe Pinot Gris și Tămâioasă Românească, prin debutul natural al aromelor florale și fructate. Aromele de vanilie și lemn completează grațios profilul acestui cupaj alb, nobil.

     

    GUST: Echilibrat, floral, chiar vegetal, cu o notă persistentă din frunze uscate de ceai verde, o tușă de vanilie și un gust final mediu, ușor acidulat.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O alegere potrivită la orice masă cu preparate din carne albă, inclusiv pește, paste cu sos cremos și brânzeturi proaspete.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Caraman - Tamam Rose Syrah DOC 2023 - 0.75L, Alc: 13.2% Caraman - Tamam Rose Syrah DOC 2023 - 0.75L, Alc: 13.2%

    Caraman

    Caraman - Tamam Rose Syrah DOC 2023 - 0.75L, Alc: 13.2%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2023

     

    REGIUNE / ȚARĂ: DOC-CMD MURFATLAR - DOBROGEA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: SYRAH

     

    VOL. ALC.: 13.2%

     

    VIN ROSE SEC. Pe pământul Dobrogei, pe dealurile Murfatlarului, vița de vie pare să fie veșnică, ori cunoscută de om de cel puțin 2700 de ani, din vremuri antice unde nectarul strugurelui era închinat zeului Bachus, ce păzea vițele și ocrotea rodul pentru locuitorii Tomisului.

     

    De la Răscoala din 1907 se consemnează prima atestare a podgoriei Murfatlar pe numai 10 hectare, iar de acolo s-au extins viile cu soiurile lumii vechi, dar și soiuri autohtone. În aceeași zonă milenară a Murfatlarului este locul de naștere al Domeniilor Caraman, deținute de Agroserv Trading din Constanța, al lui Stelian și Dumitru Caraman. În activitatea de vinificare aceștia beneficiază și de serviciile lui Nicolae Itu, un vinificator profesionist ce a lucrat anterior la Crama Murfatlar România SA.

     

    Tamam rose Syrah este obținut din soiul roșu, cules de pe Dealul de Cretă al podgoriei Murfatlar din Dobrogea. În această parte a țării vița de vie este cultivată într-un terroir influențat de Dunăre, de Marea Neagră și de solul cu 80 de metri de calcar ce oferă strugurilor arome unice.    

     

     

    ASPECT: Roz-trandafiriu.

     

    MIROS: Buchet cu note de zmeură, dude roșii, condimente și flori de primăvară, cu o adiere răcoritoare.

     

    GUST: Efervescent, cu tanini slabi și arome delicate de fructe roșii și piper alb. Gust final mediu spre lung,  fructat și sec.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Aduce mai multă savoare salatelor cu legume proaspete și preparatelor cu creveți, carne de pasăre sau pește la grătar.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Metamorfosis - Coltul Pietrei Chardonnay DOC 2024 - 0.75L, Alc: 14% Metamorfosis - Coltul Pietrei Chardonnay DOC 2024 - 0.75L, Alc: 14%

    Metamorfosis

    Metamorfosis - Coltul Pietrei Chardonnay DOC 2024 - 0.75L, Alc: 14%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2024

     

    REGIUNE / ȚARĂ: DOC-CMD DEALU MARE - MUNTENIA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ALB SEC. Crama Vitis Metamorfosis este parte din antreprizele Marchizului Piero Antinori, care a dezvoltat anterior proiecte similare în alte regiuni viticole din Italia, SUA, Chile și Ungaria.

     

    În România, Marchizul a ales Dealu Mare, pentru condițiile asemănătoare cu regiunea viticolă Toscana. Potențialul și calitatea vinurilor produse pe alte podgorii din Dealu Mare au fost de ajuns pentru a demara proiectul Metamorfosis. În prezent, domeniul se întinde pe trei plaiuri viticole (Valea Urloi, Fintești și Năeni), cu o suprafață totală de 100 de hectare.

     

    Pentru acest vin strugurii din soiul Chardonnay au fost macerați timp de 5 ore la temperaturi foarte scăzute în interiorul unei prese pneumatice. Astfel au fost extrase cu atenție aromele, păstrate în timpul fermentației alcoolice în vase de inox, la temperatura de 17°C. și dezvoltate prin contactul cu butoaiele de stejar. Vinul a fost maturat timp de 6 luni, apoi îmbuteliat și învechit câteva luni în crama Metamorfosis din Dealu Mare.

     

     

    ASPECT: Galben-pai, cu reflexii verzui.

     

    MIROS: La mai puțin de un de la maturare și îmbuteliere, oferă un buchet incredibil de proaspăt, cu note de caise coapte, vanilie și pâine prăjită cu unt.

     

    GUST: Revigorant și echilibrat, se joacă pe papile cu arome suplimentare de fructe exotice, migdale și lemn, cu o notă amăruie. Aciditatea medie spre ridicată, echilibrată de arome și alcoolul cu o valoare consistentă, oferă un gust final sățios, consistent, cu tușă de minerale.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O experiență plăcută cu orice ocazie, fie că este servit pur și simplu sau alături de aperitive, salate, pește și fructe de mare.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Villa Raiano - Fiano di Avellino DOCG, bianco 2016 - 0.75L, Alc: 13% Villa Raiano - Fiano di Avellino DOCG, bianco 2016 - 0.75L, Alc: 13%

    Villa Raiano

    Villa Raiano - Fiano di Avellino DOCG, bianco 2016 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: FIANO DI AVELLINO DOCG - CAMPANIA / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: FIANO

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ALB SEC. Vila Raiano produce vinuri de calitate superioară în Irpinia de peste 30 de ani. Irpinia, este un teritoriu situat în peisajul rural din sudul Italiei, care oferă cele mai bune condiţii podgoriilor cu soiuri tradiţionale, întinse pe 27 de hectare.

     

    Primele vinuri de la Villa Raiano au fost produse în anii 1990, iar din anul 2009, alături de alte vinuri și distilate din portofoliu, producția a fost mutată în noua cramă și distilerie din regiunea Campania. Vinurile sunt produse cu respectarea stilulului şi tradiţiei din viticultura italienă, cu ajutorul experienței și tehnologiei moderne.

     

    Fiano de Avellino Bianco începe cu strugurii albi din soiul Fiano, culeși din 4 podgorii: Candida, Lapio, San Michele di Serino si Montefredane, situate la altitudini cuprinse între 450m - 600m, pe soluri calcaroase, argiloase și nisipoase. Vinificarea începe cu recolta manuală în lădițe mici apoi presarea fină pentru a se obține mustul ravac. Fermentarea alcoolică are loc în prezența unor drojdii selecționate la temperatura de 16°C. urmată de maturare în cisterne din oțel. Vinu este îmbuteliat după aproximativ 3 luni de maturare.

     

     

    ASPECT: Galben-pal, cu reflexii verzui.

     

    MIROS: Vinul anului 2016 aduce arome comune soiului italian Fiano: fructe cu pulpă galbenă, drupe și note minerale. După un moment de respiro, buchetul este definit de piersică, ananas, caise uscate și o nuanță de ciocolată albă.

     

    GUST: Bogat, generos, multifațetat de notele fructate, dulci și acrișoare, note vegetale, mai ales cele de mentă proaspătă. În final este ușor sărat, cu o persistență medie.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin alb cu note minerale potrivit alături de pește, fructe de mare, mai ales caracatiță, omletă cu anșoa, spaghete cu sos și gustări simple.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Tinazzi - Soave DOP Coresei 2019 - 0.75L, Alc: 12% Tinazzi - Soave DOP Coresei 2019 - 0.75L, Alc: 12%

    Tinazzi

    Tinazzi - Soave DOP Coresei 2019 - 0.75L, Alc: 12%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2019

     

    REGIUNE / ȚARĂ: SOAVE DOP - VENETO / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: GARGANEGA, TREBBIANO

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    VIN ALB SEC. La sfârșitul anilor 1960 determinarea și pasiunea pentru vinuri au fost de ajuns pentru Eugenio Tinazzi, încât să pornească propria afacere, vinăria Tinazzi. Pasiunea a fost transmisă din tată în fiu, iar în anii următori Gian Andreea Tinazzi a deschis treptat orizonturile companiei.

     

    În prezent, Gian și copiii săi conduc Casa Tinazzi, una dintre cele mai respectabile vinării din Italia și continuă să producă propriile vinuri în orășelul Lazise.Tinazzi deține și proprietăți extinse în Valpolicella și Apulia unde sunt cultivați struguri din soiuri locale, vinificați cu tehnologie modernă, pentru monosoiuri și cupaje roșii, albe și rose.

     

     

    ASPECT: Galben-pal, limpede și strălucitor.

     

    MIROS: Arome proaspete de pere, mere, flori de câmp (mușețel) și o notă de portocală.

     

    GUST: Un vin energic ce păstrează bine aromele de fructe, oferite de mărul verde, dulce-acrișor și o notă vegetală din ierburi sălbatice. Textura este ușor antuoasă și oferă un post gust mediu, răcoritor.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O alegere bună pentru mesele cu aperitive, pește slab, fructe de mare și preparate vegetariene.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Tinazzi - Duca delle Corone - Primitivo di Salento IGP, Rosato 2022 - 0.75L, Alc: 12.5% Tinazzi - Duca delle Corone - Primitivo di Salento IGP, Rosato 2022 - 0.75L, Alc: 12.5%

    Tinazzi

    Tinazzi - Duca delle Corone - Primitivo di Salento IGP, Rosato 2022 - 0.75L, Alc: 12.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2022

     

    REGIUNE / ȚARĂ: SALENTO IGP - PUGLIA / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: PRIMITIVO DIN SALENTO

     

    VOL. ALC.: 12.5%

     

    VIN ROSE SEC. La sfârșitul anilor 1960 determinarea și pasiunea pentru vinuri au fost de ajuns pentru Eugenio Tinazzi, încât să pornească propria afacere, vinăria Tinazzi. Pasiunea a fost transmisă din tată în fiu, iar în anii următori Gian Andreea Tinazzi a deschis treptat orizonturile companiei. 

     

    În prezent, Gian și copiii săi conduc Casa Tinazzi, una dintre cele mai respectabile vinării din Italia, și continuă să producă propriile vinuri în orășelul Lazise. Tinazzi deține și proprietăți extinse în Valpolicella și Apulia unde sunt cultivați struguri din soiuri locale, vinificați cu tehnologie modernă, pentru numeroasele game de vinuri roșii, albe și rose, produse anual.

     

    Soiul de struguri roșii Primitivo, din zona cu indicație geografică protejată Salento, regiunea Puglia, este vinificat în rose prin presarea ușoară și fermentare alcoolică la temperatura de 17-18°C. Maturarea vinului are loc în cisterne din oțel inoxidabil.

     

     

    ASPECT: Roz deschis.

     

    MIROS: Note de fructe roșii și flori delicate ce formează un parfum seducător.

     

    GUST: Proaspăt, cu arome plăcute de fructe roșii și flori ce lasă un gust final mediu spre lung.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un rose răcoritor pentru mesele cu preparate din carne albă, pește, paste și risotto.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 9 - 10°C.

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Recas - Regno Roze, DOC 2023 - 0.75L, Alc: 12.5% Recas - Regno Roze, DOC 2023 - 0.75L, Alc: 12.5%

    Recas

    Recas - Regno Roze, DOC 2023 - 0.75L, Alc: 12.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2023

     

    REGIUNE / ȚARĂ: DOC-CMD RECAȘ - BANAT / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: MERLOT, CABERNET SAUVIGNON

     

    VOL. ALC.: 12.5%

     

    VIN ROSE DEMISEC. Regno Recaș, alături de Domeniile Recaș, sunt două game create cu scopul de a onora producătorii de vin din vestul României, regiunea Banat, la aniversarea a 25 de ani de la fondarea vinăriei Recaș. Gama Regno este compusă din 9 vinuri albe, roșii și rose obținute din cele mai bune soiuri autohtone cât și soiuri din alte state europene. (Negru de Drăgășani, Fetească Neagră, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Pinot Noir și Syrah).

     

    Chipurile de pe etichete sunt create prin reinterpretarea artei renascentiste de către pictorul Vali Irina Ciobanu.

     

    Fructele și florile din care sunt compuse trăsăturile personajelor au fost alese cu scopul de a sugera profilul aromatic al fiecărui vin, monosepaj sau cupaj.

     

     

    ASPECT: Roz-somon, limpede.

     

    MIROS: Un vin rose cu arome desenate olfactiv de tușele generale elegante de flori și fructe roșii, delicate și plăcute, asemenea chipului feminin.

     

    GUST: Liniile aromatice generale se despart în multe note ce definesc detaliile acestui chip. Chipul tineneri continuă cu flori de trandafir și flori albe prinse printre șuvițele ce cad deasupra urcheilor împodobite cu boabe de cireșe, struguri, coacăze și mure vibrante ce ating obrazul fin și se lasă încet spre gât. Mai departe, frunze verzi și dude se așază ca un colier al naturii.   

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin elegant pentru un ospăț cu salatele de pește, carne la grătar, pizza și deserturi cu fructe.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 7 - 9°C.

     

    + 0,50 RON garanție SGR

Pagina:
  1. 64
  2. 65
  3. 66
  4. 67
  5. 68
Grilă Listă