Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Litraj: 0,5L Eliminare
  • Licorna - Tamaioasa Romaneasca 2016 - 0.5L, Alc: 12.3% Licorna - Tamaioasa Romaneasca 2016 - 0.5L, Alc: 12.3%

    Licorna - Tamaioasa Romaneasca 2016 - 0.5L, Alc: 12.3%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: DEALU MARE - MUNTENIA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ

     

    VOL. ALC.: 12.3%

     

    VIN ALB DULCE. Serafim este brand-ul producătorului Licorna Winehouse, cu podgorie în Dealu Mare. Din complexul Licorna face parte via și vechiul conac de la începutul secolului XX, unde se află pivinţa, locul unde primii proprietari au maturat vin în urmă cu mai bine de 100 de ani. În pivnița conacului Licorna se păstrează vinuri la maturare în 80 de baricuri din diferite tipuri de stejar și trei budane de 2000 de litri.

     

    Alături de conacul de pe domeniul Licorna, se află și centrul de vinificație, construit în 2013. În clădirea nouă se află cisternele de fermentație cu tehnologie modernă și capabilitate de prelucrare a 150 de tone de struguri anual.

     

    Licorna Tămâioasă Românească este vinificat tradițional pentru a oferi dulceața boabelor păstrată după fermentare alături de numeroasele sale aromele fructate.

     

     

    ASPECT: Galben-auriu.

     

    MIROS: Parfumul aduce o esență de rășină naturală, cunoscută popular sub numele de tămâie, urmată de note fructate din pere și vanilie. După un moment apare și parfumul dulce din fagure de miere.

     

    GUST: Notele dulci și fructate sunt intense, răcoritoare și plăcute. Post gustul este mediu, dar intens și echilibrat.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Savurați acest vin rece, alături de prăjituri cu fructe acrișoare sau mai puțin dulci față de vin (plăcintă cu brânză dulce) și brânzeturi semi-maturate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 12 - 14°C.

     

    39,27 RON
  • Basilescu - Ingeri din micul Paris - Busuioaca de Bohotin, 2017 - 0.5L, Alc: 13.5% Basilescu - Ingeri din micul Paris - Busuioaca de Bohotin, 2017 - 0.5L, Alc: 13.5%

    Basilescu - Ingeri din micul Paris - Busuioaca de Bohotin, 2017 - 0.5L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2017

     

    REGIUNE / ȚARĂ: DEALU MARE – MUNTENIA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: BUSUIOACĂ DE BOHOTIN

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROSE DEMIDULCE. Nicolae Basilescu este o personalitate marcantă a secolului al XIX-lea. În perioada interbelică, Nicolae Basilescu a cumpărat fabrica de bere din Bucureștii Noi pentru a produce șampanie, a colaborat cu producătorul Maison de Champaigne St. Marceaux & Co și restaurantul Capșa.

     

    Afacerile familiei Basilescu au fost întrerupte în 1949, odată cu privatizarea domeniilor și fabricilor de către regimul comunist. După anul 2003, familia Basilescu a recuperat o parte din proprietățile vechi, iar în 2008 a început să producă din nou vinuri de calitate excepțională, cu respectarea tradiției și spiritului interbelic de odinioară.

     

    Crama Basilescu deține două podgorii (Dealu Mare și Pietroasa), cultivate cu soiuri românești și soiuri populare în Europa de Vest. Terroir-ul din Dealu Mare, cultivat de sute de ani cu viță de vie, este format din sol brun-roșcat, cu argile roșii, marne și nisipuri fine roșcate ce alternează cu straturile de nisip solidificat. Solul conține oxid de fier, benefic pentu vița de vie a soiurilor de struguri roșii, din care se obțin cele mai bune vinuri monosoi și cupaj.

     

     

    ASPECT: Roz -foiţă de ceapă, cu nuanțe violet.

     

    MIROS: În Busuioaca de Bohotin regăsim cele mai fine miresme ale naturii, aduse din livezi și grădini mari. Vinul oferă arome florale și fructate - o dulceață din petale de trandafir, căpșuni, fragi, caise, pepene roșu și puțin busioc.

     

    GUST: Esențele naturii se regăsesc în gustul strugurilor cultivați în 2016. Vinul oferă arome de fructe roșii, fructe de livadă, coapte bine, ceva citrice, flori de salcâm și caprifoi. Vinul este dulce din zahărul rămas din fermentare, dar și dintr-o miere polifloră, uşor zaharisită.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin fructat, capabil să tempereze pofta de băuturi dulci. Potrivit la multe tipuri de desert și salate de fructe.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 6 - 10°C

     

    34,37 RON
  • Akashi - Sake Shiraume Ginjo Umeshu - 0.5L, Alc: 15% Akashi - Sake Shiraume Ginjo Umeshu - 0.5L, Alc: 15%

    Akashi - Sake Shiraume Ginjo Umeshu - 0.5L, Alc: 15%

    REGIUNE / ȚARĂ: AKASHI - HYOGO / JAPONIA

     

    VOL. ALC.: 15%

     

    VIN DEMISEC. Fabrica Akashi se află în Japonia, prefectura Hyōgo (orașul Akashi). În clădirea aflată aproape de malul golfului învolburat Osaka, Toji (maestrul), Kimio Yonezawa, continuă o afacere de familie pornită în 1856. Experiența de zeci de ani a Maestrului ne spune că pentru a obține cel mai bun sake este nevoie de cele mai bune ingrediente: orez și apă pură din sursă locală.

     

    Sake are o tradiție lungă și cu fiecare generație perfecțiunea și precizia japoneză a oferit lumii o băutură din ce în ce mai bună, cu multe expresii oferite nu doar de tehnologie ci și de metodele inovative.

     

    Shiraume Ginjo Umeshu este o băutură diferită de restul etichetelor de sake ce explică prin termenii traduși din japoneză compoziția sa unică. Shiraume se traduce în “alb” și “prună”, Ginjo face referire la stilul de sake, iar Umeshu definește un lichior japonez de prune. Acest sake special, produs din orez cultivat în Yamada Nishiki aduce o aromă cu un profil diferit, extrage esența de prună și dezvoltă buchetul. Prunele sunt înmuiate timp de 6 luni, apoi băutura este lăsată la maturat pentru încă doi ani și îmbuteliată.

     

     

    ASPECT: Galben-auriu.

     

    MIROS: Parfum intens de piersici, prune, prune ușor macerate, piele nouă și stafide cu o notă de marzipan.

     

    GUST: Dulce, din zahăr și miere, cu textură de sirop. Arome de prune fierte ca pentru un compot de casă, stafide și puțin marzipan echilibrat de o aciditate slabă. Post gust lung, bogat, cu note de gutuie și măr roșu.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Recomandat alături de preparate sărate și condimentate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

    69,76 RON
Grilă Listă