Vinuri de import

Vinurile sunt unele dintre cele mai indragite bauturi alcoolice din lume. Fiecare picatura de vin transmite eleganta, iar un singur pahar este suficient pentru a te incarca cu un sentiment de rasfat si placere. Acestea sunt produse in fiecare colt al lumii, dar daca vrei sa extragi lozul castigator si sa bei un vin cu totul si cu totul deosebit, te poti lasa cu incredere pe mana expertilor Beicevrei. Ti-am pregatit o selectie impresionanta de vinuri importate din cele mai populare tari: Franta, Italia, Spania, Chile si Portugalia.


Franta produce vinuri inca din secolul al VI-lea i.e.n.. Pogdoriile franceze produc peste 12 sortimente de struguri, varietatea de vinuri fiind absolut complesitoare. In catalogul nostru vei regasi o selectie fina de vinuri frantuzesti albe, rose si rosii de care te vei indragosti cu siguranta de la prima, pana la ultima picatura.


Desigur, din catalogul de bauturi Beicevrei nu puteau sa lipseasca vinurile produse in Italia, Spania, Chile sau Portugalia. Italia detine cele mai vechi regiuni producatoare de vinuri din lume, traditia datand inca din al II-lea secol i.e.n, fiind initiata de greci si etrusci. Spania este cunoscuta pentru aromele imbatatoare, datorate varietatii impresionante de soiuri de struguri.


Studiaza oferta de vinuri de import Beicevrei. Suntem distribuitori oficiali ai tuturor bauturilor pe care le vei regasi in catalogul nostru, asa ca poti sa fii sigur ca produsele noastre sunt originale, iar preturile accesibile.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă
Filtru
  • Chateau D`Esclans - Le Poussin rose 2018- 0.75L, Alc: 12% Chateau D`Esclans - Le Poussin rose 2018- 0.75L, Alc: 12%
    -10%

    Chateau D`Esclans - Le Poussin rose 2018- 0.75L, Alc: 12%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: LANGUEDOC-ROUSSILLON / FRANTA

     

    SOIUL / SOIURILE: GRENACHE, CINSAULT

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    VIN ROSE SEC, produs după cele mai moderne și riguroase metode tehnologice, ghidate de cunoștintele despre vinificare, tradițională dobândite în Franța. "Ca și tatăl meu, cred că vinul trebuie savurat și nu idolatrizat. Am creat acest cupaj cu o bucurie pură de hedonist în minte." Sacha Lichine - vinificator

     

     

    ASPECT: Limpede si strălucitor de o culoare de roz pal cu reflexii de piersică.

     

    MIROS: Fructat, de căpșuni și mure, delicat floral.

     

    GUST: Foarte fructat și plăcut, cu tanini moi, proaspăt și cremos în același timp, de o corpolență medie și o aciditate echilibrată, cu un gust final perceput de papilele gustative, lejer și lung.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un excelent aperitiv, servit înainte de masă sau lângă gustări din carne albă și carne roșie fiartă sau înăbușită la tigaie. Absolut superb lângă un steak de tuna la tigaie, asezonat cu măsline verzi, sau sandwich cu carne de crab. La finele mesei, lângă un tort de morcovi, nu foarte dulce, sau o porție de fructe proaspete ținute la rece cu frișcă lichidă, fără zahăr, și nu în ultimul rând, cu spumă de căpșuni.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12ºC

     

    Preț normal: 39,27 RON

    Special Price 35,34 RON

    (-3,93 RON)
  • Escudo Rojo, - Vin rosu ( eticheta rosie ) Chile 2017 - 0.75L, Alc: 13% Escudo Rojo, - Vin rosu ( eticheta rosie ) Chile 2017 - 0.75L, Alc: 13%
    -15%

    Escudo Rojo, - Vin rosu ( eticheta rosie ) Chile 2017 - 0.75L, Alc: 13%

    PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
    ANUL DE RECOLTA: 2011
    REGIUNE / TARA: VALLE DEL MAIPO / CHILE
    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON / CARMENERE / SYRAH / CABERNET FRANC
    VOL. ALC.: 14.5%

    VIN ROSU SEC. Produs din struguri culesi culesi manual de pe parcele selectate, cu productie mica, un cupaj de vinuri finite, fermentate separat ca soi pur si maturate la butoi din stejar frantuzesc timp de 12 luni.

    ASPECT: O culoare intensa de rosu rubiniu, aproape opac.

    MIROS: Intens si complex, de fructe negre de padure, cherry brandy, delicat de anason, lemn dulce si nucsoara.

    GUST: De o mare corpolenta, cu tanini bine integrati, bine structurati si o paleta fructata persitenta si savuroasa (se confirma aromele depistate prin evaluarea olfactiva), invaluite de accente subtile de cafea, cacao, ciocolata si caramel; are un gust remanent de final extrem de expresiv.

    ASOCIERE CULINARA: Evident cu preparate din carne rosie, platouri reci de mezeluri fine si branzeturi moi si semimoi, dar si cu preparate mai elaborate, pregatite cu multe mirodenii, sau tinute in bait inainte de procesarea termica: Filet Mignon, Stroganoff, Terina de mistret, Rasol de vita, Meatloaf, Beef Wellington, Sheperd’s Pie.

    TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda aerarea cu 20-25 min. inainte de servire, intr-un decantor larg cu o suprafata mare de expunere la aer a vinului)

    Preț normal: 65,45 RON

    Special Price 55,63 RON

    (-9,82 RON)
  • Louis Jadot Bourgogne Aligote 2016 - 0.75 L, Alc: 12% Louis Jadot Bourgogne Aligote 2016 - 0.75 L, Alc: 12%

    Louis Jadot Bourgogne Aligote 2016 - 0.75 L, Alc: 12%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: ALIGOTE

     

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    VIN ALB SEC. Primul act care definește începutul casei Louis Jadot este cel pentru proprietatea unei parcele cu viță de vie din Burgundia, achiziționată în 1826 de Louis Henry Denis Jadot. După 30 de ani, Henry a pus fundația domeniului Louis Jadot și a exportat vinul său în statele din Nordul Europei.

     

    Urmașii săi au extins plantațiile de viță, au continuat producția, iar în 1945, Louis Auguste Jadot a decis exportul vinurilor pe piețele din Marea Britanie și Statele Unite ale Americii.  În anii 1980, unul dintre partenerii americani ai lui Auguste a cumpărat casa de vinuri și a dus afacerea mai departe. În prezent Louis Jadot oferă vinuri din diferite părți ale regiunii, albe, roșii și rose, din soiuri de calitate superioară.

     

    Vinul din soi Aligote este produs din struguri culeși manual de pe patru parcele diferite, sunt fermentați timp de 15 luni cu drojdie fină, în butoaie din stejar, noi și vechi, pentru a se obține un vin francez original, exportat în multe dintre statele lumii moderne.

     

     

    ASPECT: Galben auriu cu reflexii verzui.

     

    MIROS: Casa Louis Jadot ne oferă un vin ușor, parfumat de carambola, pepene și tot felul de drupe coapte.

     

    GUST: O licoare cu aromă pură de strugure alb, caracteristic soilui Aligote, cu aciditate medie, puțin sărat. În final, vinul este onctuos din ceea ce par a fi tente de unt gras și brânză, păstrate în sticlă, după maturare.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin alb, ușor, recomandat lângă preparate din pește (tartar de somon, sushi, nems, ceviche), fructe de mare, precum și diverse meniuri vegetariene.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

  • Purcari - Cabernet Sauvignon 2018 - 0.75L, Alc: 14% Purcari - Cabernet Sauvignon 2018 - 0.75L, Alc: 14%

    Purcari - Cabernet Sauvignon 2018 - 0.75L, Alc: 14%

    Fondat in 1827 Chateau Purcari reprezinta unul dintre cele mai valoroase si renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile noastre au fost servite la Curtile Regale din Europa de peste 150 de ani. Prima sa medalie de Aur a fost acordata in 1878 la Expozitia Mondiala de la Paris, cand expertii francezi au fost profund impresionati de aroma bogata si culoarea intensa a lui Negru de Purcari, care a depasit chiar vinurile Bordeaux. De-a lungul timpului, vinurile Purcari au castigat peste 300 de medalii si distinctii la cele mai prestigioase concursuri internationale ca Decanter, Concours Mondial de Bruxelles, Challenge International du Vin, precum si recunoasterea Casei Regale a Marii Britanii.

    Cabernet-Sauvignon de Purcari este un vin roşu cu atitudine: viguros, viril şi robust.

    ASPECT: Rubiniu intens, cu reflexe purpurii.
    MIROS: Bogat, dominat de cirese negre, completat in timp de note fine de condimente exotice.
    GUST: Plin, complex, cu note de fructe coapte, ciocolata, vanilie si stafide. Taninii moi ii subliniaza rotunjimea si catifelarea pana in postgustul de lunga durata, cu nuante de maturare.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 18-20 °C.
    ASOCIERE CULINARA: Acest vin se potriveste foarte bine cu branzeturi cu mucegai, muschi de vita cu sos Gorgonzola. Nu este indicata asocierea acestui vin cu ciocolata, deoarece aceasta inhiba notele fructate ale vinului.
  • Asconi - Sol negru Chardonnay 2016, 0.75L, Alc: 13% Asconi - Sol negru Chardonnay 2016, 0.75L, Alc: 13%

    Asconi - Sol negru Chardonnay 2016, 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: CODRU / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

     

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ALB SEC. 

    Asconi este o afacere de familie, originară din Republica Moldova, care si-a ridicat primele instalații de producție în 1994. În 10 ani de la fondare, Asconi a plantat peste 500 de hectare de vie în apropierea satului Geamăna, din raionul Anenii Noi, la o distanță de 10 kilometri de vinărie.

     

    Pe terenurile din Republica Moldova, Asconi cultivă soiuri populare din Europa Centrală: Cabernet-Sauvignon, Merlot, Chardonnay, Sauvignon-Blanc, Muscat, Riesling, Malbec, Pinot Noir, și soiuri cultivate în Europa de Est, cum ar fi Fetească Albă si Fetească Neagră.

     

    În vinăria Asconi este folosită tehnologie modernă și metode de vinificare tradițională, pentru vinuri albe, roșii și rozeuri seci, vinuri de desert si vinuri tari. Maturarea vinurilor roșii are loc în butoaie din stejar american, unguresc și francez, iar majoritatea vinurilor albe sunt proaspete, cu excepția a două soiuri (Chardonnay și Riesling), care sunt fermentate sau maturate în stejar.

     

     

    ASPECT: Galben pai, cristalin.

     

    MIROS: Sol Negru Chardonnay este un vin generos, delicat, cu nuanțe de citrice, caise uscate, pirsici și vanilie.

     

    GUST: Deloc pretențios, mai mult degajat și jovial, acest vin farmecă papilele gustative cu textura sa onctuoasă și netedă, câștigată în cele șase luni de maturare în butoaiele din stejar francez. 

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Însoțește perfect un fel principal din pește, asociat cu  brânzeturi fine.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C

     

  • Asconi - Sol negru Merlot 2016, 0.75L, Alc: 13.5% Asconi - Sol negru Merlot 2016, 0.75L, Alc: 13.5%

    Asconi - Sol negru Merlot 2016, 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: CODRU / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: MERLOT

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Asconi este o afacere de familie, originară din Republica Moldova, care si-a ridicat primele instalații de producție în 1994. În 10 ani de la fondare, Asconi a plantat peste 500 de hectare de vie în apropierea satului Geamăna, din raionul Anenii Noi, la o distanță de 10 kilometri de vinărie.

     

    Pe terenurile din Republica Moldova, Asconi cultivă soiuri populare din Europa Centrală: Cabernet-Sauvignon, Merlot, Chardonnay, Sauvignon-Blanc, Muscat, Riesling, Malbec, Pinot Noir, și soiuri cultivate în Europa de Est, cum ar fi Fetească Albă si Fetească Neagră.

     

    În vinăria Asconi este folosită tehnologie modernă și metode de vinificare tradițională, pentru vinuri albe, roșii și rozeuri seci, vinuri de desert si vinuri tari. Maturarea vinurilor roșii are loc în butoaie din stejar american, unguresc și francez, iar majoritatea vinurilor albe sunt proaspete, cu excepția a două soiuri (Chardonnay și Riesling), care sunt fermentate sau maturate în stejar.

     

     

    ASPECT: Roșu rubiniu, ușor deschis.

     

    MIROS: Sol Negru din Merlot este un vin cu stil, ce poate sta cu mândrie lângă vinurile din același soi, produse în Franța. Tentația începe cu aromele de ciocolată amară, presărată cu piper negru, măcinat… Ceva vegetale își fac apariția între momentele degustării: flori de cireși și salvie verde, spălată de apa unei ploi de vară.

     

    GUST: Și continuă cu aroma diluată de condimente și fructe de pădure confiate, cu tanini medii, aciditate mică și post gust rotund. Textura moale și catifelată, a fructelor de pădure, specifică unui Merlot, este pusă și mai mult în valoare de cele 12 luni de maturare în butoaie din stejar.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Îmbogățește mesele cu carne la grătar, carne roșie, carne de curcan sau rață, pui condimentat, miel ș.a.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 14 - 16°C (Este recomandată decantarea timp de 30 de minute).

     

  • Gitana - Autohtone - Rosu de Gitana 2018 - 0.75L, Alc: 14% Gitana - Autohtone - Rosu de Gitana 2018 - 0.75L, Alc: 14%

    Gitana - Autohtone - Rosu de Gitana 2018 - 0.75L, Alc: 14%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: VALUL LUI TRAIAN / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: RARĂ NEAGRĂ, CABERNET SAUVIGNON

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ROȘU SEC. Vinurile din moldova sunt cunoscute de zeci de ani pentru calitatea și tradiția urmată în procesele de cultivare a strugurilor, recoltă, vinificație și mai ales maturare. Înainte de a deveni crama producătorului Gitana, spațiul actual a fost în proprietatea statului, în perioada comunistă. Începând cu anul 1953, vinaria și crama Țiganca din satul Plopi, a oferit vinuri de calitate excepțională, apreciate în Republica Moldova și peste hotare.

     

    În 1999, familia Dulgher a cumpărat ce a mai rămas din vinărie și crama Țiganca, valoroasă datorită beciurilor de păstrare și maturare a vinurilor pentru colecții și reserve prețioase. Familia Dulgher a extins plantațiile de viță cu soiuri diferite (până la 360 de hectare în prezent), a creat brand-ul Gitana și a oferit publicului primele serii de vinuri produse cu tradiție în vinăria Țiganca.

     

    Brand-ul Gitana adus din nou faimă și apreciere pentru vinurile din Republica Moldova, prin exportul de vinuri în Europa, cât și în Asia – în 2017 au fost exportate primele loturi în Japonia, China și Coreea de Sud.

     

     

    ASPECT:  Roșu rubiniu, intens și limpede, evidențiat de contrastul ales dintre eticheta albă și culoarea vinului, observată prin sticla verzuie.

     

    MIROS: Roșu de Gitana este un vin pentru toate momentele în care dorești savoare, liniște și un parfum decent de mure și marochin.

     

    GUST: Un vin corpolent, cu arome intense de fructe negre, coapte de soare și de foc, cu taninuri moi, ce oferă un post gust mediu spre lung. Un cupaj intens pentru o degustare liniștită cu arome simple, ce aduc gânduri bune despre locuri și oameni.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Aperitive, preparate ușoare pe bază de peşte, carne albă pe grătar, brânzeturi. La desert, alături de plăcinte moldovenești.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18°C

     

  • Purcari - Merlot de Purcari 2018 - 0.75L, Alc: 14% Purcari - Merlot de Purcari 2018 - 0.75L, Alc: 14%
    -10%

    Purcari - Merlot de Purcari 2018 - 0.75L, Alc: 14%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: ȘTEFAN VODĂ / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: MERLOT

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    Fondat în 1827 Chateau Purcari reprezintă unul dintre cele mai valoroase și renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile noastre au fost servite la Curțile Regale din Europa de peste 150 de ani.

     

    Prima sa medalie de Aur a fost acordată în 1878 la Expoziția Mondială de la Paris, când experții francezi au fost profund impresionați de aroma bogată și culoarea intensă a lui Negru de Purcari, care a depășit chiar vinurile Bordeaux.

     

    De-a lungul timpului, vinurile Purcari au caștigat peste 300 de medalii și distincții la cele mai prestigioase concursuri internaționale ca Decanter, Concours Mondial de la Bruxelles, Challenge International du Vin, precum și recunoașterea Casei Regale a Marii Britanii.

    VIN ROȘU SEC. Merlot de Purcari este asemenea catifelei – delicat la atingere, dar cu o structură complexă, care impresionează.

     

    ASPECT: Roșu-rubiniu.

     

    MIROS: Fin de micșunea și saftian.

     

    GUST: Catifelat, cu o astringență plăcută și cu nuanțe de stejar, mure şi trandafir este accentuat printr-un postgust de durată.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Sortimentul se potrivește foarte bine cu preparate pe bază de carne, cum ar fi piept de rață afumat, biftec de porc sau aperitive cu prosciutto.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20°C.

     

    Preț normal: 34,03 RON

    Special Price 30,63 RON

    (-3,40 RON)
  • Poggio al Tesoro - Sondraia, Bolgheri rosso 2012 -  0.75L Poggio al Tesoro - Sondraia, Bolgheri rosso 2012 -  0.75L
    -15%

    Poggio al Tesoro - Sondraia, Bolgheri rosso 2012 - 0.75L

    ANUL DE RECOLTĂ: 2012

     

    REGIUNE / ȚARĂ: TOSCANA / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, CABERNET FRANC

     

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ROȘU SEC. Poggio al Tesoro este un producător de vin din Italia, regiunea Toscana. Localitatea Bolgheri, unde se produc unele dintre cele mai bune vinuri roșii din Italia, a fost o destinație de vis, care a devenit realitate pentru Walther Allegrini. Walther și echipa sa au acordat multă atenție zonelor și soiurilor de struguri potrivite pentru fiecare tip de sol. După câțiva ani, echipa Pogio al Tesoro a reușit să producă vinuri din culturi întinse pe 70 de hectare.

     

    În prezent, domeniu Pogiu al Tesoro cuprinde patru podgorii. Cea mai pare podgorie se află într-un cătun numit Le Sondraie, cu mai multe tipuri de sol, care permit plantarea a cinci soiuri de struguri albi și roșii. Printre caracteristicile solului din podgoria Le Sondraie este conținutul ridicat de magneziu, benefic pentru soiul Merlot. Cupajul din 2012 este obținut din Cabernet Sauvignon, Merlot și Cabernet Franc maturat 18 luni în două barique-uri din stejar francez (primul nou, al doilea aflat la a doua trecere).

     

     

    ASPECT: Roșu rubiniu, intens, asemenea unui cupaj clasic de Bordeaux.

     

    MIROS: Arome intense de fructe de pădure, acompaniate de notele de salvie, rozmarin și vanilie condimentată.

     

    GUST: Elegant și armonios, Sondraia dezvoltă un echilibru misterios între fructele fine, inseparabile de strugurii pigmentați și aciditatea moderată, prezentă la fiecare degustare.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Cupajul roșu din Sondraia este potrivit alături de meniuri consistente: carne de vită la cuptor, vițel la grătar, kebab (miel sau berbec) și porc. Un vin nativ Italiei este potrivit și alături de preparate mediteraneene cu brânză ricotta, parmezan și brânză de oaie semimaturată.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  16 - 18°C (Este recomandată decantarea timp de 30 de minute).

     

    Preț normal: 168,00 RON

    Special Price 142,80 RON

    (-25,20 RON)
  • Purcari - Vinohora Feteasca Alba & Chardonny  2017 - 0.7L Purcari - Vinohora Feteasca Alba & Chardonny  2017 - 0.7L
    -10%

    Preț normal: 48,43 RON

    Special Price 43,59 RON

    (-4,84 RON)
  • Mouton Cadet -  Bordeaux rose 2018 - 0,75L Mouton Cadet -  Bordeaux rose 2018 - 0,75L
    -27%

    Preț normal: 50,41 RON

    Special Price 36,72 RON

    (-13,69 RON)
  • La Bastide Saint Dominique - Chateauneuf du Pape blanc 0.75L - 2011 La Bastide Saint Dominique - Chateauneuf du Pape blanc 0.75L - 2011
    -15%

    La Bastide Saint Dominique - Chateauneuf du Pape blanc 0.75L - 2011

    PRODUCATOR / PODGORIE: LA BASTIDE SAINT DOMINIQUE
    ANUL DE RECOLTA: 2011
    REGIUNE / TARA: A.O.C. CHATEAUNEUF DU PAPE / VALLEE DU RHONE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CLAIRETTE / ROUSSANE / GRENACHE BLANC
    VOL. ALC.: 14%

    VIN ALB SEC.

    ASPECT: De o culoare de un galben pai placut, cu puternice inflexiuni aurii.

    MIROS: Fascinant, intens vegetal si fructat, de pere, mere golden, ananas, lychee, brocoli si ardei gras verde, fructat, invaluite intr-o atome imbietoare de citrice.

    GUST: Onctuos si cremos, de o acididate medie si o corpolenta mare, un vin placut cu note vegetale si fructate completate de o nuanta de mineralitate; gustul remanent este ling, citric si savuros.

    ASOCIERE CULINARA: Langa paste cu sos alb si ciuperci de cultura, sau fructe de mare, creveti, langoustine sau homar garnisit cu legume sotate, sau cu rulouri de carne de porc sau pui umplute cu legume. Perfect cu terina de legume, tocanita de pipote si inimi, placinta de praz si sparanghel, preparate vegan sau lacto-vegetariene cu branzeturi cremoase su sosuri albe vascoase, pe baza de smantana grasa. La finalul mesei, langa branzeturi tari si semitari, insotite de nuci caju si fructe uscate (caise, mere, stafide albe).

    Preț normal: 198,97 RON

    Special Price 169,12 RON

    (-29,85 RON)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă