Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine.

Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.

Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.


 

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 15
  2. 16
  3. 17
  4. 18
  5. 19
Grilă Listă
Filtru
  • Balla Geza - Kolna Tamaioasa Romaneasca DOC, dulce 2023 - 0.75L, Alc: 13% Balla Geza - Kolna Tamaioasa Romaneasca DOC, dulce 2023 - 0.75L, Alc: 13%

    Balla Geza

    Balla Geza - Kolna Tamaioasa Romaneasca DOC, dulce 2023 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2023

     

    REGIUNE / ȚARĂ: DOC MINIȘ - CRIȘANA ȘI MARAMUREȘ / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ALB DULCE. Pe câmpiile aflate în apropiere de Arad se află podgoria Miniș-Măderat, locul de origine al soiurilor Cădarcă și Fetească Regală, din care erau produse vinuri cunoscute în toată Europa. În 1999 Dr. Ing. Balla Geza, administratorul și oenologul societății, a reluat producția cum misiunea de a aduce faima de altă dată vinurilor tradiționale din Miniș.

     

    Strugurii culeși de pe 124 de hectare sunt vinificați în cele mai bune cupaje și monosoiuri roșii, albe și rose. Vinurile roșii sunt maturate în budane (butoaie de capacitate mare) și baricuri din stejar. Vinurile albe sunt maturate scurt în cisternele din oțel inoxidabil montate în pivniță, unde se pot depozita până la 8000 de hectolitri.

     

    Kolna Tămâioasă Românească dulce este obținută din struguri culeși la stafidire, cand este concentrata cantitatea de zahar și, parțial, cu boabe pe care s-a dezvoltat botrytis. Fermentația alcoolică a strugurilor se face cu drojdii naturale în cisterne din oțel inoxidabil cu temperatură controlată. 

     

     

    ASPECT: Galben-pal, auriu, strălucitor.

     

    MIROS: Buchet dulce, cu tonuri de citrice și caise.

     

    GUST: Vinificarea în dulce îi oferă textura unui nectar, cu arome de miere, flori de tei și flori de salcâm proaspete. Aciditate mică și postgust lung, dulce și fructat.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O alegere bună pentru a fi servit ca aperitiv, ori la desert, alături de plăcintă cu brânză dulce sau la gustări cu brânzeturi semi-maturate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 5 - 8°C.

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Balla Geza - Kolna Rose Cuvee, DOC 2022 - 0.75L, Alc: 13% Balla Geza - Kolna Rose Cuvee, DOC 2022 - 0.75L, Alc: 13%

    Balla Geza

    Balla Geza - Kolna Rose Cuvee, DOC 2022 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2022

     

    REGIUNE / ȚARĂ: DOC MINIȘ - CRIȘANA ȘI MARAMUREȘ / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: FETEASCĂ NEAGRĂ, BLAUFRANKISCH

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ROSE SEC. Pe câmpiile aflate în apropiere de Arad se află podgoria Miniș-Măderat, locul de origine al soiurilor Cădarcă și Fetească Regală, din care erau produse vinuri cunoscute în toată Europa. În 1999 Dr. Ing. Balla Geza, administratorul și oenologul societății, a reluat producția cu misiunea de a aduce faima de altă dată vinurilor tradiționale, obținute în această zonă.

     

    Strugurii culeși de pe 124 de hectare sunt vinificați în cele mai bune cupaje și monosoiuri roșii, albe și rose. Vinurile roșii sunt maturate în budane (butoaie de capacitate mare) și baricuri din stejar. Vinurile albe sunt maturate scurt în cisternele din oțel inoxidabil montate în pivniță, unde se pot ține până la 8000 de hectolitri.

     

     

    ASPECT: Roz-somon.

     

    MIROS: Arome de fructe roșii de pădure și fructe roșii de livadă.

     

    GUST: Arome de zmeură, mere roșii și fructe confiate. În post gust aduce o tușă de condiment.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin pentru mesele cu salate proaspete, salată Niçoise, fructe de mare, miel cu ierburi Provence, brȃnză Camembert şi Brie.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • DFR - Feteasca Neagra DOC, BIO 2022 - 0.75L, Alc: 14.9% DFR - Feteasca Neagra DOC, BIO 2022 - 0.75L, Alc: 14.9%

    Domeniile Franco - Române

    DFR - Feteasca Neagra DOC, BIO 2022 - 0.75L, Alc: 14.9%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2022

     

    REGIUNE / ȚARĂ: DOC DEALU MARE - MUNTENIA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: FETEASCĂ NEAGRĂ

     

    VOL. ALC.: 14.9%

     

    VIN ROȘU SEC. Domeniile Franco-Române se află în regiunea Dealu Mare, între localitățile Gura Vadului și Săhăteni. În această parte a țării, Denis Thomas, proprietar și vinificator din Burgundia, a pus fundația primei podgorii BIO din România ce se întindea pe 45 de hectare.

     

    Din 2020 Domeniile Franco-Române aparțin unui grup de investitori români, care lucrează în prezent 85 de hectare de viță de vie. Vinurile cramei românești sunt certificate Ecocert, fapt ce impune proceduri de vinificare stricte, la care se adaugă analize în laborator propriu pentru fiecare fază de producție pentru a se obține vinuri de calitate superioară.

     

    Strugurii din soiul Fetească Neagră ajunși la maturitate deplină sunt culeși manual, transportați în lădițe de 10 kilograme și fermentați alcoolic în linuri de beton timp de 13 zile, la temperaturi cuprinse între 23-25°C.  Vinul este maturat și stabilizat în cisterne din oțel inoxidabil, apoi îmbuteliat.     

     

     

    ASPECT: Roșu rubiniu.

     

    MIROS: O Fetească Neagră nematurată, ajunsă la un echilibru aromatic subtil între fructe roșii, anunțate de afine supramaturate și ciuperci, cu o notă pământie.   

     

    GUST: Marcat de terror-ul generos al regiunii Dealu Mare, acest soi se dezvoltă pe papile cu un colaj de fructe negre, taninuri și mirodenii, rezumate la tușe de piper, ce se păstrează bine în postgust.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Potrivit la mesele cu preparate din carne roșie (vită, vânat, miel, porc), caren de pasăre, în special curcan, dar și alături de clasicele paste cu sos roşu

     

    TEMP. DE SERVIRE: 15 - 20°C.

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Draculea - (FN + Sy) DOC 2019 - 0.75L, Alc: 14.5% Draculea - (FN + Sy) DOC 2019 - 0.75L, Alc: 14.5%

    Legendary Dracula

    Draculea - (FN + Sy) DOC 2019 - 0.75L, Alc: 14.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2019

     

    REGIUNE / ȚARĂ: DOC-CT DEALU MARE - MUNTENIA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: FETEASCĂ NEAGRĂ, SYRAH

     

    VOL. ALC.: 14.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Regiunea Dealu Mare ocupă 14.500 de hectare și are poziție sudică, sol calcaros, bogat în argilă și resturi de cochilie lăsate de fauna bogată a unui corp de apă dispărut în urmă cu milioane de ani.

     

    Clima temperată cu ierni grele și veri calde, temperaturi extreme și expunere la soare de 1635 de ore pe an oferă tuturor cultivatorilor cei mai buni struguri din toate soiurile, pentru cele mai bune vinuri albe, roșii și rose.

     

    Cupajul de Fetească Neagră și Syrah, cu Denumire de Origine Controlată, este obținut din cele două soiuri sunt culese târziu și vinificate în condiții controlate. Acest cupaj nu este maturat în butoaie din stejar, de aceea oferă arome robuste, specifice soiurilor roșii cultivate în terroir-ul Munteniei.

     

     

    ASPECT: Roșu-rubiniu.

     

    MIROS: Din adâncurile istoriei vine și soiul roșu românesc al familiei Feteștilor, completat în aceeași măsură de mai nou-venitul Syrah, pentru a oferi un buchet generos, definit de cireșe, prune dolofane și o notă de mirodenie.

     

    GUST: Pe papile aduce fructe roșii dulci, cu tresăriri acrișoare, vanilie dulce și o notă picantă. Taninurile au fost îmbânzite de învechirea la sticlă, de aceea vor oferi echilibru și remanență catifelată, impresionant de lungă.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O alegere savuroasă la preparatele (inclusiv cele condimentate) din carne de miel, vită în sos ragu, burger de vită, friptură de rață sau curcan, șuncă afumată și chorizo.   

     

    TEMP. DE SERVIRE: 14 - 16°C.

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Lechburg - Pinot Grigio DOC, BIO 2021 - 0.75L, Alc: 13.5% Lechburg - Pinot Grigio DOC, BIO 2021 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Lechburg

    Lechburg - Pinot Grigio DOC, BIO 2021 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2021

     

    REGIUNE / ȚARĂ: DOC LECHINȚA - TRANSILVANIA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT GRIGIO

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ALB SEC. În Transilvania, la poalele Carpaților, este pământul pe care s-au stabilit germanii veniți din Valea Rhinului și regiunea viticolă situată aproape de râul Mosel, aflat între granițele unei germanii medievale. Urmașii germanilor, sașii, au continuat cultivarea viței de vie și producția de vin chiar și după Al Doilea Război Mondial, când o parte din ei s-au întors pe teritoriile de origine.

     

    În istoria recentă, vinurile din Lechința sunt produse din 1962 într-o cramă din partea locului, iar din 2015 producția a fost preluată de o familie originară din Italia. În prezent, crama Lechburg păstrează patrimoniul natural al locului, moștenirea influențelor franceze din Alsacia și Rin în cultivarea viței de vie și o gamă variată de vinuri din soiurile: Chardonnay, Gewurztraminer, Golden Muscat, Pinot Gris, Pinot Noir, Riesling de Rhin, Sauvignon și Fetească Regală. 

     

    Vinul din Pinot Grigio este obținut din struguri recoltați manual, selecționați, desciorchinați și presați ușor. După decantarea naturală ce îndepărtează sedimentele, urmează o fermentare de lungă durată în cisterne din beton. Maturarea are loc în același tip de recipient, în amestec cu drojdia fină, timp de 5 până la 7 luni.   

     

     

    ASPECT: Galben intens, cu reflexii de cupru.  

     

    MIROS: Parfum de pere galbene, mere golden și pepene galben deschid apetitul pentru un Pinot Grigio al terroir-ului rece din Transilvania.

     

    GUST: Papilele sunt răcorite de amestecul fructat și alcoolul bine integrat în structura vinului. Postgust scurt și sec.  

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O alegere excelentă la aperitive și preparate ușoare cu pui, pește și fructe de mare.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Lechburg - Chardonnay DOC, BIO 2021 - 0.75L, Alc: 13% Lechburg - Chardonnay DOC, BIO 2021 - 0.75L, Alc: 13%

    Lechburg

    Lechburg - Chardonnay DOC, BIO 2021 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2021

     

    REGIUNE / ȚARĂ: DOC LECHINȚA - TRANSILVANIA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ALB SEC. Chardonnay este un soi alb, internațional, cultivat în toate arealele viticole ale lumii. În zilele noastre se produc mari cantități de vin din acest soi și în cele mai îndepartate locuri ale lumii.

     

    Aromele variate ale soiului Chardonnay, numit și "Regele vinurilor albe", rezultată din vechimea soiului, din terroir-ul (solul și clima) în care este cultivat, dar și din stilul și de vinificare al cramei.

     

    Lechburg Chardonnay este obținut din struguri recoltați manual, presare ușoară și limpezire prin depunerea naturală a sedimentelor. Fermentarea alcoolică se face fără grabă în cisterne din beton, cu temperatură controlată. Vinul este păstrat în aceleași vase pentru maturare cuprinsă între 5-7 luni.  

     

     

     

    ASPECT: Galben-pai, cu reflexii vezui.

     

    MIROS: Un Chardonnay cu  arome proaspete și revigorante de nectarine și gutuie coaptă, completate de sâmbure lemnos.  

     

    GUST: Proaspăt și grăbit pe papile, păstrează onctuozitatea caracteristică, completată de note fructate și postgust mineral.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O alegere clasică pentru cei care preferă vinurile albe, savurate simplu sau la mesele cu brânză maturată, paste umplute (ravioli), preparate din carne albă, gătite inclusiv la grătar.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Legend of Dracula - Feteasca Neagra 2021 - 0.75L, Alc: 14% Legend of Dracula - Feteasca Neagra 2021 - 0.75L, Alc: 14%

    Legendary Dracula

    Legend of Dracula - Feteasca Neagra 2021 - 0.75L, Alc: 14%

    REGIUNE / ȚARĂ: IG DEALURILE MUNTENIEI - MUNTENIA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: FETEASCĂ NEAGRĂ

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ROȘU SEC. Produs de Legendary Dracula, acest monosepaj de Fetească Negară este obținut 100% din struguri vinificați clasic în podgoria din Dealu Mare. Cea mai cunoscută regiune viticolă a României ocupă 14.500 de hectare și are poziție sudică, sol calcaros, bogat în argilă și resturi de cochilie lăsate de fauna bogată a unui corp de apă dispărut în urmă cu milioane de ani.

     

    Clima temperată cu ierni grele și veri calde, temperaturi extreme și expunere la soare de 1635 de ore pe an oferă tuturor cultivatorilor cei mai buni struguri din toate soiurile, pentru cele mai bune vinuri albe, roșii și rose.

     

     

    ASPECT: Roșu rubiniu.

     

    MIROS: Buchetul deschide jocul organoleptic cu arome de prune coapte și afine, urmate de altre roșii și negre de pădure, urmate o notă foarte discretă de lemn.  

     

    GUST: Maturarea scurtă și parțială a dezvoltat notele de vanilie și fructe. Textura cu taninuri cărnoase aduce un gust final lung, sec și neted.  

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Profilul aromatic face față ușor aperitivelor cu branză maturată și tare, apoi felurilor principale cu carne de vit și, miel. De asemenea, este recomandat alături de pastele și preparate condimentate.   

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Licorna - Serafim Feteasca Neagra DOC 2020 - 0.75L, Alc: 14.9% Licorna - Serafim Feteasca Neagra DOC 2020 - 0.75L, Alc: 14.9%

    Licorna

    Licorna - Serafim Feteasca Neagra DOC 2020 - 0.75L, Alc: 14.9%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2020

     

    REGIUNE / ȚARĂ: DOC-CMD DEALU MARE - MUNTENIA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: FETEASCĂ NEAGRĂ

     

    VOL. ALC.: 14.9%

     

    VIN ROȘU SEC. Domeniul Licorna Winehouse se află în Dealu Mare și cuprinde zeci de hectare de vie și un conac de la începutul secolului XX, cu pivinţă proprie, folosită de primii proprietari în urmă cu mai bine de 100 de ani. În pivnița conacului Licorna se păstrează vinuri la maturare în 80 de baricuri din diferite tipuri de stejar și trei budane de 2000 de litri.

     

    Alături de conac este centrul de vinificație, construit în 2013. În clădirea nouă se află cisternele de fermentație, cu tehnologie modernă și capabilitate de prelucrare a 150 de tone de struguri anual.

     

    Producția este concentrată pe vinuri roșii și albe, obținute din cele mai bune cele soiuri. Vinificarea se face cu tehnologie modernă, urmată de maturatea în vase de stejar și învechirea la sticlă timp de minim 2 luni. Serafim este una dintre cele cinci game ale producătorului Licorna, în care se găsesc vinuri clasice, cu particularități pentru fiecare parcelă și soi.

     

     

    ASPECT: Roșu intens, cu reflexii violet.

     

    MIROS: Mireasmă rustică din fructe roșii, concentrată pe aronia și prune uscate, amestecate cu mirodenii și o notă de lemn.

     

    GUST: Taninii se simt repede pe papile și se relaxează la contactul cu aerul, atunci cand apar și arome armorțite de piper și ierburi uscate ce se apropie de o notă pământie.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Alegeți acest vin pentru orice masă cu preparate din carne roșie cu sos de brânză, sarmale, musaca, rață la cuptor cu cartofi, brânzeturi maturate și desert cu ciocolată amară.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 13 - 15°C.

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Licorna - Bon Viveur alb, DOC 2022 - 0.75L, Alc: 13% Licorna - Bon Viveur alb, DOC 2022 - 0.75L, Alc: 13%

    Licorna

    Licorna - Bon Viveur alb, DOC 2022 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2022

     

    REGIUNE / ȚARĂ: DOC-CMD DEALU MARE - MUNTENIA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, SAUVIGNON BLANC

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ALB SEC. Bon Viveur este gama de vinuri liniştite a producătorului Licorna Winehouse, cu podgorie în Dealu Mare. Din complexul Licorna face parte via și vechiul conac cu pivniță proprie, unde primii proprietarii au maturat vin la începutul secolului XX. În pivnița conacului Licorna se păstrează și astăzi vinuri la maturare în 80 de baricuri din diferite tipuri de stejar și trei budane de 2000 de litri.

     

    Alături de conac, pe domeniul Licorna se află centrul de vinificație construit în 2013. În clădirea nouă se află cisternele de fermentație cu tehnologie modernă și capabilitate de prelucrare a 150 de tone de struguri anual.

     

    Producția este concentrată pe vinuri roșii, iar pentru cele albe sunt cultivate cele mai prețioase soiuri, apoi prelucrate în vase din lemn de stejar franțuzesc.

     

     

    ASPECT: Galben-verzui, limpede.

     

    MIROS: Un cupaj alb ce își dezvăluie onctuozitatea și eleganța încă de la primele arome ridicate la gura paharului. Untul, vanilia, lemnul dulce și condimentele uscate conturează primele trăsături organoleptice.

     

    GUST: Onctuozitatea se simte mai bine pe papile, și este completată cu aromele proaspete de ierburi verzi și condimente. Postgust mediu, armonios și foarte delicat.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Bon Viveur alb este potrivit mesele cu preparate din carne de pasăre de curte, prepeliță, pește (somon, ton) sushi, sashimi, homar, crustacee și brânzeturi proaspete.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 11 - 13°C.

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Velvet - Triptic alb (FR+FA+FN) DOC 2022 - 0.75L, Alc: 13% Velvet - Triptic alb (FR+FA+FN) DOC 2022 - 0.75L, Alc: 13%

    Velvet Winery

    Velvet - Triptic alb (FR+FA+FN) DOC 2022 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2022

     

    REGIUNE / ȚARĂ: DOC-CMD DEALU MARE - MUNTENIA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: FETEASCĂ REGALĂ, FETEASCĂ ALBĂ, FETEASCĂ NEAGRĂ

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ALB SEC. Velvet Winery este o cramă nouă, fondată în regiunea viticolă Dealu Mare, pordgoria Tohani din județul Prahova. Tradiția viticulturii din cea mai cunoscută podgorie a țării și inițiativa fondatorilor de a produce vinuri după un concept “boutique” a rezultat într-o crama cu tehnologie modernă pentru toate procesele de vinificare.

     

    Vița de vie aflată în grija cramei Velvet se întinde pe numai 36 de hectare, aflate la o altitudine de peste 400 de hectare. Terasele pe care se află plantația beneficiză de o expoziție sudică și condiții climatice pentru dezvoltarea celor mai bune soiuri din Lumea Veche, dar și soiuri locale. Dintre acestea, cele mai cunoscute soiuri vinificate de Velvet sunt: Chardonnay, Muscat, Riesling Italian, Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Syrah, Fetească Neagră, Fetească Regală și Tămâioasă Românească.

     

    Triptic este produs din soiurile Fetească Regală, Fetească Albă și Fetească Neagră. Mustul ravac din aceste trei soiuri românești este limpezit gravitațional la temperatură scăzută apoi fermentat alcoolic la 14-16°C. Pentru a oferi complexitate aromatică și eleganță acestui cupaj, proporția de Fetească Neagră a fost maturată timp de 6 luni în butoaie din lemn de stejar franțuzesc.   

     

     

    ASPECT: Galben-pai, limpede, cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Din solul argilos cu depozite cohilifere, foarte asemănător cu acela din Bordeaux, cele două soiuri albe, completate de unul roșu, aduc aceeași eleganță prin aromele de dulceață de piersici și boabe de piper roșu, proaspăt.

     

    GUST: Pe papile este onctuos, cu note bine definite de fructe albe de livadă, o notă lemnoasă și astringentă din păstăi de vanilie întregi, uscate. Vanilia și alte mirodenii se întrec să stea pe simțuri la final și aduc un gust final mediu spre lung.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un cupaj deosebit, dar ușor de savurat la orice masă cu preparate din pește și pasăre, garnisite cu sosuri condimentate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Vinarte - Prince Mircea Cuvee D`Excellence DOC 2021 - 0.75L, Alc: 12.5% Vinarte - Prince Mircea Cuvee D`Excellence DOC 2021 - 0.75L, Alc: 12.5%

    Vinarte

    Vinarte - Prince Mircea Cuvee D`Excellence DOC 2021 - 0.75L, Alc: 12.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2021

     

    REGIUNE / ȚARĂ: DOC-CMD MEHEDINȚI - OLTENIA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: RIESLING ITALIAN, SAUVIGNON BLANC

     

    VOL. ALC.: 12.5%

     

    VIN ALB SEC. În 1998 un grup de afaceriști români, francezi și italieni, aduși împreună de pasiunea pentru vin au creat brand-ul Vinarte. Fondatorii au început activitatea pe trei domenii viticole din Muntenia: Villa Zorilor-Dealu Mare; Bolovanu-Sâmburești și Stârmina-Mehedinți, unde au plantat soiuri autohnone și soiuri populare din Europa de vest.

     

    Soiurile românești sunt reprezentate de Tămâioasă, Fetească Neagră, Fetească Albă, Novac, iar cele europene sunt Sauvignon Blanc, Cabernet Sauvignon, Merlot și Riesling. Soiurile plantate în Mehedinți sunt vinificate cu expertiza și aparatura modernă a cramei Vinarte, apoi cele mai bune soiuri și cupaje sunt maturate în baricuri din stejar.

     

    Prince Mircea este un cuvee deosebit produs din soiurile Riesling Italian și Sauvignon Blanc cultivate în anul 2021. Strugurii ajunși la maturitate deplină sunt vinificați după metoda clasică prin desciorchinare și fermentare alcoolică cu drojdii selecționate în cisterne din inox.

     

     

    ASPECT: Galben-pai, cu reflexii verzui.

     

    MIROS: Arome de grepfrut ce aduce vinul în spectrul citricelor proaspete și răcoritoare, completate cu flori de lămâiță și flori de salcâm.

     

    GUST: Atacă papilele cu textura acidulată și note de citrice proaspete. Post gust cu o persistență scurtă dar echilibrată.  

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Prince Mircea este recomandat la mesele cu fructe de mare, preparate din peşte, carne albă şi brânzeturi lejere.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Vinarte - Domeniile Vinarte Rosu, DOC 2021 - 0.75L, Alc: 13% Vinarte - Domeniile Vinarte Rosu, DOC 2021 - 0.75L, Alc: 13%

    Vinarte

    Vinarte - Domeniile Vinarte Rosu, DOC 2021 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2021

     

    REGIUNE / ȚARĂ: DOC-CMD MEHEDINȚI - OLTENIA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, FETEASCĂ NEAGRĂ

     

     

    VIN ROȘU SEC. În 1998 un grup de afaceriști români, francezi și italieni, aduși împreună de pasiunea pentru vin au creat brand-ul Vinarte. Fondatorii au început activitatea pe trei domenii viticole din Muntenia: Villa Zorilor-Dealu Mare; Bolovanu-Sâmburești și Stârmina-Mehedinți, unde au plantat soiuri autohnone și soiuri populare din Europa de vest.

     

    Soiurile românești sunt reprezentate de Tămâioasă, Fetească Neagră, Fetească Albă, Novac, iar cele europene sunt Sauvignon Blanc, Cabernet Sauvignon, Merlot și Riesling. Soiurile plantate în Mehedinți sunt vinificate cu expertiza și aparatura modernă a cramei Vinarte, apoi cele mai bune soiuri și cupaje sunt maturate în baricuri din stejar.

     

    Un vin roșu produs de vinificatorii din Crama Bolovanu, care au acordat atenție în selecția celor mai bune exemplare, desciorchinate, stoarse și fermentate controlat. Aromele consistente ale celor două soiuri franțuzești sunt șlefuite timp de 6 luni în butoaie din stejar.

     

     

    ASPECT: Roșu-rubiniu, intens.

     

    MIROS: Arome de fructe roșii coapte și macerate, pe un fond cu notă de stejar, ce denotă o scurtă maturare.  

     

    GUST: Prune uscate cu zahăr vanilat și tușe de piper uscat. Gust final mediu, cu remanență evidentă lăsată de tanini fructați.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Vinarte roșu este potrivit la gustările cu mezeluri afumate, meniuri consistente din carne de vită, oaie și gustări cu brânzeturi maturate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • D. Vladoi - Brizza Rose, demidulce 2022 - 0.75L, Alc: 12.7% D. Vladoi - Brizza Rose, demidulce 2022 - 0.75L, Alc: 12.7%

    Vladoi

    D. Vladoi - Brizza Rose, demidulce 2022 - 0.75L, Alc: 12.7%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2022

     

    REGIUNE / ȚARĂ: MURFATLAR - DOBROGEA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, SYRAH, MERLOT, FETEASCĂ NEAGRĂ

     

    VOL. ALC.: 12.7%

     

    VIN ROSE DEMIDULCE. Pasionat de viticultură și arta de a crea cele mai bune vinuri românești, Niculae Vlădoi a adus vițe hibride și nobile din Drăgășani și le-a plantat pe pământul din jurul satului Siminoc. Pasiunea domnului Vlădoi pentru vinuri a mers mai departe și în anii comunismului cu o mică viță ce se intindea în curtea casei.

     

    După 1989, familia Vlădoi a redobândit proprietățile, a reluat producția de vin, iar în anii 2000 au fost făcute schimbări majore în ceea ce privește vița, sistemele de irigație, utilajele și aparatura pentru vinificare.

     

    De pe cele 19 hectare ale Murfatlarului, hrănite de soarele generos și solul fertil, familia Vlădoi oferă o gamă variată de vinuri albe și roșii liniștite, dar și frizante. Gamele produse de Domeniul Vlădoi includ monosoiuri și cupaje, proaspete și maturate, din soiuri românești și soiuri populare la nivel internațional.

     

     

    ASPECT: Roz-somon, cu reflexii scurte.

     

    MIROS: Brizza rose demidulce oferă arome din fructe roșii, proaspete, bine închegate de cupajul celor patru soiuri roșii din podgoria Murtfatlar.

     

    GUST: Dintre aromele fructate se remarcă scurt căpșunele dulci. Post gust cu remanență medie, fructată.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un rose pentru acasă, pentru o petrecere sau un picnic, cu arome fructate potrivite alături de preparate moderne sau din bucătăria fusion.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • D. Vladoi - Brizza Alb sec 2022 - 0.75L, Alc: 13.2% D. Vladoi - Brizza Alb sec 2022 - 0.75L, Alc: 13.2%

    Vladoi

    D. Vladoi - Brizza Alb sec 2022 - 0.75L, Alc: 13.2%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2022

     

    REGIUNE / ȚARĂ: MURFATLAR - DOBROGEA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON

     

    VOL. ALC.:   13.2%

     

    VIN ALB SEC. Pasionat de viticultură și arta de a crea cele mai bune vinuri românești, Niculae Vlădoi a adus vițe hibride și nobile din Drăgășani și le-a plantat pe pământul din jurul satului Siminoc. Pasiunea domnului Vlădoi pentru vinuri a mers mai departe și în anii comunismului cu o mică viță ce se intindea în curtea casei.

     

    După 1989, familia Vlădoi a redobândit proprietățile, a reluat producția de vin, iar în anii 2000 au fost făcute schimbări majore în ceea ce privește vița, sistemele de irigație, utilajele și aparatura pentru vinificare.

     

    De pe cele 19 hectare ale Murfatlarului, hrănite de soarele generos și solul fertil, familia Vlădoi oferă o gamă variată de vinuri albe și roșii liniștite, dar și frizante. Gamele produse de Domeniul Vlădoi includ monosoiuri și cupaje, proaspete și maturate, din soiuri românești și soiuri populare la nivel internațional.

     

     

    ASPECT: Galben-pai, cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Brizza alb este produs din soiul roșu Cabernet Sauvignon vinificat în alb, iar aromele naturale de fructe roșii se transpun pe simțuri în note de alune verzi și nuci proaspete.

     

    GUST: Pe papile se strecoară fragmente de taninuri ce aduc note de fructe – apar note de căpșuni și zmeurică ce dispar rapid în gustul final mediu, sec.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin interesant pentru orice masă cu preparate ușoare și feluri principale din bucătăria mediteraneeană - bruschette, paste, penne, risotto, salate calde și reci, caracatiță, fructe de mare și pește.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • D. Vladoi - Brizza Alb, demidulce 2022 - 0.75L, Alc: 12.3% D. Vladoi - Brizza Alb, demidulce 2022 - 0.75L, Alc: 12.3%

    Vladoi

    D. Vladoi - Brizza Alb, demidulce 2022 - 0.75L, Alc: 12.3%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2022

     

    REGIUNE / ȚARĂ: MURFATLAR - DOBROGEA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ, MUSCAT OTTONEL

     

    VOL. ALC.: 12.3%

     

    VIN ALB DEMIDULCE. Pasionat de viticultură și arta de a crea cele mai bune vinuri românești, Niculae Vlădoi a adus vițe hibride și nobile din Drăgășani și le-a plantat pe pământul din jurul satului Siminoc. Pasiunea domnului Vlădoi pentru vinuri a mers mai departe și în anii comunismului cu o mică viță ce se intindea în curtea casei.

     

    După 1989, familia Vlădoi a redobândit proprietățile, a reluat producția de vin, iar în anii 2000 au fost făcute schimbări majore în ceea ce privește vița, sistemele de irigație, utilajele și aparatura pentru vinificare.

     

    De pe cele 19 hectare ale Murfatlarului, hrănite de soarele generos și solul fertil, familia Vlădoi oferă o gamă variată de vinuri albe și roșii liniștite, dar și frizante. Gamele produse de Domeniul Vlădoi includ monosoiuri și cupaje, proaspete și maturate, din soiuri românești și soiuri populare la nivel internațional.

     

     

    ASPECT: Galben-pal, limpede, cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Vinificarea demidulce aduce un parfum de flori proaspete, fructe roșii și citrice.

     

    GUST: Aromele florale și vegetale aduc si o remanență onctuoasă din socată, fructe de livadă și fructe excotice. Post gust scurt spre mediu, acidulat.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Brizza demidulce este recomandat întotdeauna rece, alături de preparate condimentate din bucătăria asiatică.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • D. Vladoi - Ravak rosu, DOC 2019 - 0.75L, Alc: 14.2% D. Vladoi - Ravak rosu, DOC 2019 - 0.75L, Alc: 14.2%

    Vladoi

    D. Vladoi - Ravak rosu, DOC 2019 - 0.75L, Alc: 14.2%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2019

     

    REGIUNE / ȚARĂ: DOC MURFATLAR - DOBROGEA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: FETEASCĂ NEAGRĂ, SYRAH

     

    VOL. ALC.: 14.2%

     

    VIN ROȘU SEC. Pasionat de viticultură și arta de a crea cele mai bune vinuri românești, Niculae Vlădoi a adus vițe hibride și nobile din Drăgășani și le-a plantat pe pământul din jurul satului Siminoc. Pasiunea domnului Vlădoi pentru vinuri a mers mai departe și în anii comunismului cu o mică viță ce se intindea în curtea casei.

     

    După 1989, familia Vlădoi a redobândit proprietățile, a reluat producția de vin, iar în anii 2000 au fost făcute schimbări majore în ceea ce privește vița, sistemele de irigație, utilajele și aparatura pentru vinificare.

     

    De pe cele 19 hectare ale Murfatlarului, hrănite de soarele generos și solul fertil, familia Vlădoi oferă o gamă variată de vinuri albe și roșii liniștite, dar și frizante. Gamele produse de Domeniul Vlădoi includ monosoiuri și cupaje, proaspete și maturate, din soiuri românești și soiuri populare la nivel internațional.

     

     

    ASPECT: Roșu-rubiniu închis, cu reflexii violet.

     

    MIROS: Fetească Neagră și Syrah, un cupaj de soiuri roșii apropiate prin natura și terroir, aduc pe simțuri arome de fructe de pădure, frunze, prune uscate și afumate, piper negru și piper de Jamaica.  

     

    GUST: Luxuriant și mătăsos, lasă pe papile tanini moi și tușe de lemn tare. Post gust mediu spre lung, cu alcool bine integrat.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin roșu potrivit la mesele cu friptură de porc, vită sau miel, precum și preparate condimentate din bucătăria indiană.  

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • D. Vladoi - Ravak rosu, DOC 2017 - 0.75L, Alc: 12.6% D. Vladoi - Ravak rosu, DOC 2017 - 0.75L, Alc: 12.6%

    Vladoi

    D. Vladoi - Ravak rosu, DOC 2017 - 0.75L, Alc: 12.6%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2017

     

    REGIUNE / ȚARĂ: DOC MURFATLAR - DOBROGEA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: FETEASCĂ NEAGRĂ, SYRAH

     

    VOL. ALC.: 12.6%

     

    VIN ROȘU SEC. Pasionat de viticultură și arta de a crea cele mai bune vinuri românești, Niculae Vlădoi a adus vițe hibride și nobile din Drăgășani și le-a plantat pe pământul din jurul satului Siminoc. Pasiunea domnului Vlădoi pentru vinuri a mers mai departe și în anii comunismului cu o mică viță ce se intindea în curtea casei.

     

    După 1989, familia Vlădoi a redobândit proprietățile, a reluat producția de vin, iar în anii 2000 au fost făcute schimbări majore în ceea ce privește vița, sistemele de irigație, utilajele și aparatura pentru vinificare.

     

    De pe cele 19 hectare ale Murfatlarului, hrănite de soarele generos și solul fertil, familia Vlădoi oferă o gamă variată de vinuri albe și roșii liniștite, dar și frizante. Gamele produse de Domeniul Vlădoi includ monosoiuri și cupaje, proaspete și maturate, din soiuri românești și soiuri populare la nivel internațional.

     

     

    ASPECT: Roșu-rubiniu închis, cu reflexii violet.

     

    MIROS: Cupajul își desface aromele după câteva minute de aerare, însă răsplătește așteptarea cu arome de fructe de pădure, prune uscate și condimente tari, cum este piperul negru și ienibaharul.

     

    GUST: Pe papile este robust, fructat și bogat în taninuri ușoare și note de stejar, ce dau un post gust mediu spre lung.  

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin roșu sec pentru friptură de porc, vită sau miel, precum și alte preparate condimentate din bucătăria indiană.  

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • D. Vladoi - Ravak rose, DOC 2022 - 0.75L, Alc: 13.2% D. Vladoi - Ravak rose, DOC 2022 - 0.75L, Alc: 13.2%

    Vladoi

    D. Vladoi - Ravak rose, DOC 2022 - 0.75L, Alc: 13.2%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2022

     

    REGIUNE / ȚARĂ: DOC MURFATLAR - DOBROGEA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT GRIS

     

    VOL. ALC.: 13.2%

     

    VIN ROSE SEC. Pasionat de viticultură și arta de a crea cele mai bune vinuri românești, Niculae Vlădoi a adus vițe hibride și nobile din Drăgășani și le-a plantat pe pământul din jurul satului Siminoc. Pasiunea domnului Vlădoi pentru vinuri a mers mai departe și în anii comunismului cu o mică viță ce se intindea în curtea casei.

     

    După 1989, familia Vlădoi a redobândit proprietățile, a reluat producția de vin, iar în anii 2000 au fost făcute schimbări majore în ceea ce privește vița, sistemele de irigație, utilajele și aparatura pentru vinificare.

     

    De pe cele 19 hectare ale Murfatlarului, hrănite de soarele generos și solul fertil, familia Vlădoi oferă o gamă variată de vinuri albe și roșii liniștite, dar și frizante. Gamele produse de Domeniul Vlădoi includ monosoiuri și cupaje, proaspete și maturate, din soiuri românești și soiuri populare la nivel internațional.

     

     

    ASPECT: Roz-foiță de ceapă.

     

    MIROS: Proaspăt ca o dimineață de vară, cu parfum de flori proaspete și fructe cu o dulceață amorțită.

     

    GUST: Pe papile se păstrează spectrul floral, din care se desface o notă mai clară de trandafir. Postgust grăbi, ușor dulce și sec.  

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Degustat la temperatura recomandată aduce aromele potrivite la mâncărurile cu piept de pui, spanac și rucola, pește, fructe de mare înăbușite și stropite cu unt.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 5 - 7°C.

     

    + 0,50 RON garanție SGR

Pagina:
  1. 15
  2. 16
  3. 17
  4. 18
  5. 19
Grilă Listă