Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă
Filtru
  • Crama Ratesti - Feteasca Neagra 2016 - 0.75L Crama Ratesti - Feteasca Neagra 2016 - 0.75L
    -10%

    Preț normal: 41,79 RON

    Special Price 37,61 RON

    (-4,18 RON)
  • Villa Maria - Private bin, Sauvignon blanc 2018 - 0.75L Villa Maria - Private bin, Sauvignon blanc 2018 - 0.75L
    Nou!

    Villa Maria - Private bin, Sauvignon blanc 2018 - 0.75L

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: MARLBOROUGH / NOUA ZEELANDĂ

     

    SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ALB SEC. Villa Maria este un brand de vin creat de George Fistonich, care a luat în arendă o bucată de pământ de la tatăl său în Noua Zeelandă, aproape de Aukland în 1961. În 1962, George obșinut primii litri de vin de pe via plantată pe o mică suprafață de pământ, lucrată în mare parte doar de el. În anii 1960 a continuat să producă vinuri roșii și albe din struguri recoltați din diferite părți ale regiunii viticole din Aukland.

     

    În anii 1970 George Fistonich și-a dezvoltat afacerea și a făcut primele angajări, apoi a lucrat timp de alți 40 de ani pentru a deține în prezent unul dintre brand-urile de top din Noua Zeelandă. Villa Maria culege anual cantități impresionante de struguri din 28 de varietăți, din patru regiuni, pentru a le vinifica în șase game de vinuri roșii și albe, monosoi și cupaj.

     

    Gama Private Bin este prima care oferă vinuri de calitate, produse în stilul consacrat de Lumea Nouă. Acest Sauvignon Blanc este cultivat în regiunea Malborough, este elegant, cu profil aromatic fructat, bine definit, proaspăt și ușor de savurat.

     

     

    ASPECT: Galben pai cu reflexii verzui.

     

    MIROS: Un vin de Sauvignon Blanc care trasează prin arome peisajul din Malborough, traversat de râul Awatere. Sar din pahar aromele de fructe și vegetale, anume coacăze proaspete, lămâiță și asparagus.

     

    GUST: Aromele de citrice coapte, coacăze și fructul pasiunii, oferite de soiul Sauvignon Blanc, copt de soarele generos din Valea Wairau.  

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin ideal, servit rece alături de aperitive, meniuri cu pește și salate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    64,80 RON
  • Dassai 45 - Sake Junmai Daiginjo - 0.72L Dassai 45 - Sake Junmai Daiginjo - 0.72L
    Nou!

    Dassai 45 - Sake Junmai Daiginjo - 0.72L

    DASSAI 45 - SAKE JUNMAI DAIGINJO        Alc. 16%

     

    REGIUNE / ȚARĂ: YAMAGUCHI / JAPONIA

     

    VOL. ALC.: 16%

     

    VIN CLAR SEC. Dassai este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de Sake ale companiei Asahi. În urmă cu 30 de ani bautura sake, produsă de Asahi a încetat să mai fie un produs de succes. Drept urmare, Asahi a construit o fabrică nouă și a creat un brand nou numit Dassai.

     

    În perioada următoare au lansat sortimentele de sake “23”, “39” și “50” (cifrele semnifica gradul de decorticare al orezului si implicit taria produsului). Astfel, brand-ul de sake Dassai a devenit popular atât în Japonia cât și în Europa și America de Nord.

     

    Dassai produce sake în Japonia, în prefectura Yamaguchi, unde se află fabrica de fermentare și utilajele prin care se face decorticarea orezului. Orezul este adus de la ferme de orez din 9 prefecturi diferite, iar producția se face cu rigoarea și tradiția japoneză păstrată de zeci de ani.

     

     

    ASPECT: Clar și limpede.

     

    MIROS: Arome de fructe, malț și o notă de condimente.

     

    GUST: Fabricat cu orez japonez decorticat în proporție de 45%, apa și koji (drojdie) de orez, Dassai 45 este fin, echilibrat cu o aromă ușor dulce din portocala, condimentat de nucșoară și cu note de malț rumenit.  Finish clar, curat, malț cald, ușor astringent.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Îl recomandăm la meniuri din carne de porc, pește, sushi, sashimi.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 4 - 5°C.

     

    154,70 RON
  • Dassai 23 - Sake Junmai Daiginjo - 0.72L Dassai 23 - Sake Junmai Daiginjo - 0.72L
    Nou!

    Dassai 23 - Sake Junmai Daiginjo - 0.72L

    REGIUNE / ȚARĂ: YAMAGUCHI / JAPONIA

     

    VOL. ALC.: 16%

     

    VIN CLAR SEC. Dassai este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de Sake ale companiei Asahi. În urmă cu 30 de ani bautura sake, produsă de Asahi a încetat să mai fie un produs de succes. Drept urmare, Asahi a construit o fabrică nouă și a creat un brand nou numit Dassai.

     

    În perioada următoare au lansat sortimentele de sake “23”, “39” și “50” (cifrele semnifica gradul de decorticare al orezului si implicit taria produsului). Astfel, brand-ul de sake Dassai a devenit popular atât în Japonia cât și în Europa și America de Nord.

     

    Dassai produce sake în Japonia, în prefectura Yamaguchi, unde se află fabrica de fermentare și utilajele prin care se face decorticarea orezului. Orezul este adus de la ferme de orez din 9 prefecturi diferite, iar producția se face cu rigoarea și tradiția japoneză păstrată de zeci de ani.

     

     

    ASPECT: Clar și limpede.

     

    MIROS: Arome de malț și miere polifloră.

     

    GUST: Cel mai blănd dintre sortimentele de sake Dassai, este obținut printr-o metodă ce acordă mai multă atenție în obținerea unei arome delicate de dulceață din miere, echilibrată de un post gust crocant și clar.  

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Îl recomandăm la meniuri cu pește, brânză (tofu) și supă japoneză dashi.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

    423,64 RON
  • Dassai 45 - Sake Junmai Daiginjo - 0.3L Dassai 45 - Sake Junmai Daiginjo - 0.3L

    Dassai 45 - Sake Junmai Daiginjo - 0.3L

    DASSAI 45 - SAKE JUNMAI DAIGINJO        Alc. 16%

     

    REGIUNE / ȚARĂ: YAMAGUCHI / JAPONIA

     

    VOL. ALC.: 16%

     

    VIN CLAR SEC. Dassai este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de Sake ale companiei Asahi. În urmă cu 30 de ani bautura sake, produsă de Asahi a încetat să mai fie un produs de succes. Drept urmare, Asahi a construit o fabrică nouă și a creat un brand nou numit Dassai.

     

    În perioada următoare au lansat sortimentele de sake “23”, “39” și “50” (cifrele semnifica gradul de decorticare al orezului si implicit taria produsului). Astfel, brand-ul de sake Dassai a devenit popular atât în Japonia cât și în Europa și America de Nord.

     

    Dassai produce sake în Japonia, în prefectura Yamaguchi, unde se află fabrica de fermentare și utilajele prin care se face decorticarea orezului. Orezul este adus de la ferme de orez din 9 prefecturi diferite, iar producția se face cu rigoarea și tradiția japoneză păstrată de zeci de ani.

     

     

    ASPECT: Clar și limpede.

     

    MIROS: Arome de fructe, malț și o notă de condimente.

     

    GUST: Fabricat cu orez japonez decorticat în proporție de 45%, apa și koji (drojdie) de orez, Dassai 45 este fin, echilibrat cu o aromă ușor dulce din portocala, condimentat de nucșoară și cu note de malț rumenit.  Finish clar, curat, malț cald, ușor astringent.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Îl recomandăm la meniuri din carne de porc, pește, sushi, sashimi.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 4 - 5°C.

     

    71,40 RON
  • Bijito - Sake Junmai 0.72L Bijito - Sake Junmai 0.72L
    Nou!

    Bijito - Sake Junmai 0.72L

    REGIUNE / ȚARĂ: HONSHU - KYOTO / JAPONIA

     

    VOL. ALC.: 14.5%

     

    VIN CLAR SEC. Bijito sake este un brand al companiei Kizakura, care deține încă din 1925 o fabrică în Japonia, Kyoto. Băutura tradițională a Japoniei este obținută din orez decorticat, apă pură dintr-un izvor subteran, aflat în apropiere și koji (drojdie), de orez.

     

     

    ASPECT: Clar.

     

    MIROS: Proaspăt și fructat de mere verzi, floral și ușor mineral ca un vin din strugure alb, crescut în sol calcaros. Subtil și elegant, evoluează în arome de lapte de migdale și orez cu lapte, urmate de un finish cu aromă de flori colorate.

     

    GUST: Un vin bogat, mineral și sensibil. Revin aromele de mere, la care se adaugă cele de pere, banane verzi și sare, cu aromă de feta. Finish lung, dar la fel de manierat și tolerant cu papilele gustative.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Aromele din Bijito sake îl fac potrivit pentru o mare varietate de preparate. Cele mai populare sunt cele din carne la grătar sau carne prăjită la tigaie, puțin condimentate, precum și alte preparate sărate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

    89,25 RON
  • Bijito - Sake Junmai Ginjo 0.72L Bijito - Sake Junmai Ginjo 0.72L
    Nou!

    Bijito - Sake Junmai Ginjo 0.72L

    REGIUNE / ȚARĂ: HONSHU - KYOTO / JAPONIA

     

    VOL. ALC.: 14.5%

     

    VIN CLAR SEC. Bijito sake este un brand al companiei Kizakura, care deține încă din 1925 o fabrică în Japonia, Kyoto. Băutura tradițională a Japoniei este obținută din orez decorticat, apă pură dintr-un izvor subteran, aflat în apropiere și koji (drojdie), de orez.

     

     

    ASPECT: Clar.

     

    MIROS: Aromat de flori și fructe, ca o grădină cu flori delicate de liliac, deschise, ce impodobesc peisajul alături de pomi fructiferi cu ramurile încă puternice și inmugurite.

     

    GUST: Arome de flori sunt acum atenuate de cele fructate din prune și minerale din alge. Aromele ne reamintesc de un sake tradițional prin gustul din pudra de orez, coriandru, piper și puțin răculeț. Post gust rafinat și tare, asigurat de orez decorticat 60%.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Aromele din Bijito sake îl fac potrivit pentru o mare varietate de preparate. Cele mai populare sunt cele din carne la grătar sau carne prăjită la tigaie, puțin condimentate, precum și alte preparate sărate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

    103,53 RON
  • Purcari - Chardonnay 2019 - 0.75L Purcari - Chardonnay 2019 - 0.75L

    Purcari - Chardonnay 2019 - 0.75L

    Fondat in 1827 Chateau Purcari reprezinta unul dintre cele mai valoroase si renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile noastre au fost servite la Curtile Regale din Europa de peste 150 de ani. Prima sa medalie de Aur a fost acordata in 1878 la Expozitia Mondiala de la Paris, cand expertii francezi au fost profund impresionati de aroma bogata si culoarea intensa a lui Negru de Purcari, care a depasit chiar vinurile Bordeaux. De-a lungul timpului, vinurile Purcari au castigat peste 300 de medalii si distinctii la cele mai prestigioase concursuri internationale ca Decanter, Concours Mondial de Bruxelles, Challenge International du Vin, precum si recunoasterea Casei Regale a Marii Britanii.

    Chardonnay de Purcari va ramane pentru totdeauna regele vinurilor albe: superb, distins si intens.

    ASPECT: Auriu deschis, cu nuante de chihlimbar.
    MIROS: Note intense de fructe exotice, invaluite in accente florale.
    GUST: Plin, opulent, este complex, cu note de migdala si vanilie, fiind urmat de un postgust prelung, dominat armonios de nuante de maturare.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 10-12 °C.
    ASOCIERE CULINARA: Vinul se potriveste foarte bine alaturi de alaturi de branzeturi proaspete, ca aperitiv sau alaturi de salate de crudităţi sau preparate pe baza de carne de peste.
  • Crama Oprisor - Rusalca Alba 2019 - 0.75L Crama Oprisor - Rusalca Alba 2019 - 0.75L
  • LacertA - Cuvee X 2017 - 0.75L LacertA - Cuvee X 2017 - 0.75L
    -10%

    Preț normal: 70,69 RON

    Special Price 63,62 RON

    (-7,07 RON)
  • LacertA - Chardonnay 2018 - 0.75L LacertA - Chardonnay 2018 - 0.75L
    -10%

    Preț normal: 53,90 RON

    Special Price 48,51 RON

    (-5,39 RON)
  • Jacob`s Creek - Sparkling Rose 0.75L Jacob`s Creek - Sparkling Rose 0.75L
  • Jacob`s Creek - Sparkling Chardonnay & Pinot Noir - 0.75L Jacob`s Creek - Sparkling Chardonnay & Pinot Noir - 0.75L
  • Tarla 201 - rosu ( FN + CS ) 2016 - 0.75L, Alc: 14.5% Tarla 201 - rosu ( FN + CS ) 2016 - 0.75L, Alc: 14.5%

    Tarla 201 - rosu ( FN + CS ) 2016 - 0.75L, Alc: 14.5%

    TARLA 201 CUPAJ ROSU - VINURI REPREZENTATIVE ROMANESTI
    ANUL DE RECOLTA: 2016
    REGIUNE / TARA: DOC - CMD DEALU MARE / ROMANIA
    SOIUL / SOIURILE: FETEASCA NEAGRA + CABERNET SAUVIGNON
    VOL. ALC.: 14.5%
    VIN ROSU SEC dintr-un areal celebru deja pentru elita vinurilor rosii romanesti, maturat 100% in butoaie de stejar romanesc si frantuzesc.

    Pentru ca varietatea este esenta vietii, proiectul TARLA, a adunat de la producatori reprezentativi, cele mai bune parcele de vie plantate cu soiuri consacrate, neaose sau perfect adaptate terroir-ului romanesc, din care s-au creat o serie de cupaje si cuvee-uri de excelenta, o oglinda a solului, climei si traditiei viticulturale tipice fiecarei zone in parte.


    ASPECT: Rosu rubiniu intens.
    MIROS: Intens, puternic si aromat. Primul nas este cel de Cabernet Sauvignon cu fructele sale rosii coapte: afine si cirese negre, completate de notele de ardei gras si usoare note de condiment. Feteasca neagra intervene ulterior prin note de mure, prune si visine negre terminand cu note de vanilie si scortisoara. Toate aceste note sunt invaluite ulterior de cele ale barrique-ului: lemn, cacao si tutun oferindu-i compexitate si finete.
    GUST: Savuros, catifelat si in acelasi timp vivace, cu tanini puternici si un grad de alcool ridicat dar bine integrat. Aromele de fructe se regasesc si in gust, inceputul fiind cel de fructe rosii coapte, urmat de usoare note de condimente iar post gustul este lung si plin de savoare lasand la iveala notele de lemn si fum si dulcea aroma de vanilie. Toate acestea il fac sa fie un vin complex, ideal pentru impatimitorii vinurilor rosii corpolente.
    ASOCIERE CULINARA: Se preteaza a fi consumat alaturi de carne rosie, steak-uri, vanat usor condimentat si cu sos de fructe rosii si scortisoara, sau platou de branzeturi maturate sau semimaturate.
    TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea cu circa 20-30 min. inainte de servire)
  • Tarla 101 - cupaj alb ( sb+ ch ) 2018 - 0.75L, Alc: 13% Tarla 101 - cupaj alb ( sb+ ch ) 2018 - 0.75L, Alc: 13%

    Tarla 101 - cupaj alb ( sb+ ch ) 2018 - 0.75L, Alc: 13%

    TARLA 101 CUPAJ ALB - VINURI REPREZENTATIVE ROMANESTI
    ANUL DE RECOLTA: 2018
    REGIUNE / TARA: DOC - CMD LECHINTA / TRANSILVANIA / ROMANIA
    SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC + CHARDONNAY
    VOL. ALC.: 13%
    VIN ALB SEC produs Intr-un areal ce se distinge prin vinuri albe de calitate.

    Pentru ca varietatea este esenta vietii, proiectul TARLA, a adunat de la producatori reprezentativi, cele mai bune parcele de vie plantate cu soiuri consacrate, neaose sau perfect adaptate terroir-ului romanesc, din care s-au creat o serie de cupaje si cuvee-uri de excelenta, o oglindă a solului, climei si traditiei viticulturale tipice fiecarei zone în parte.

    ASPECT: De o culoare de un galben pai cu usoare accente verzui.
    MIROS: Plin de prospetime, cu arome distincte de fructe citrice si mere verzi, completate de note delicat vegetale si accente de mineralitate.
    GUST: Intens, puternic, racoritor si proaspat, de fructe citrice, mere verzi si caise, cu o aciditate ridicata ce-i conferă vivacitate; este un vin lejer de o corpolenta mica si un gust remanent persistent si revigorant.

    ASOCIERE CULINARA: Excelent cu fructe de mare în preparate mediteraneene, peste de apa dulce la gratar servit cu mamaliguta (perfect langă pastrav salbatic tras la tigaie, în malai ai nucsoara), sniţel din piept de pui, preparate vegan, paste în sos alb sau al olio, sau la finele mesei langa branzeturi tari asezonate cu stafide albe si nuci caju.
    TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea)
  • Tarla 101 - rose (pn) 2018 - 0.75L, Alc: 11% Tarla 101 - rose (pn) 2018 - 0.75L, Alc: 11%

    Tarla 101 - rose (pn) 2018 - 0.75L, Alc: 11%

    TARLA 101 PINOT NOIR ROSE - VINURI REPREZENTATIVE ROMANESTI
    ANUL DE RECOLTA: 2017
    REGIUNE / TARA: CRISANA / ROMANIA
    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR
    VOL. ALC.: 12%
    VIN ROSE SEC. Dintr-un areal cu un potential exceptional si cu istoric in cresterea strugurilor de calitate, ai un rose dinamic si plin de prospetime, lejer, un vin linistit din Pinot Noir.

    Pentru ca varietatea este esenta vietii, proiectul TARLA, a adunat de la producatori reprezentativi, cele mai bune parcele de vie plantate cu soiuri consacrate, neaose sau perfect adaptate terroir-ului romanesc, din care s-au creat o serie de cupaje si cuvee-uri de excelenta, o oglinda a solului, climei si traditiei viticulturale tipice fiecarei zone in parte.

    ASPECT: Are o culoare de un roz foarte pal, cu accente de foita de ceapa rosie.
    MIROS: Intens, de o prospetime seducatoare, mineral, fructat si floral, distinct de mure si petale de trandafir.
    GUST: Bine structurat, intens fructat (mure, fragi, capsuni), de o aciditate ridicata si cu o senzatie finala, dupa inghitire, persistenta si de o remanenta placut racoritoare.

    ASOCIERE CULINARA: Cu preparate de Cherhana din peste si fructe de mare, langa file de porc pe gratar cu rosii cherry trase la tigaie, tartar de somon sau muschiulet de vita, cu paste cu sosuri usoare sau langa branzeturi tinere asezonate cu smochine proaspete.
    TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomandă decantarea)
  • Chateau D`Esclans - Whispering Angel rose 2017 - 0.75L, Alc: 13% Chateau D`Esclans - Whispering Angel rose 2017 - 0.75L, Alc: 13%
    -15%

    Chateau D`Esclans - Whispering Angel rose 2017 - 0.75L, Alc: 13%

    PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU D’ESCLANS
    ANUL DE RECOLTA: 2016
    REGIUNE / TARA: A.O.C. COTES DE PROVENCE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: GRENACHE / ROLLE / CINSAULT / SYRAH / MOURVEDRE
    VOL. ALC.: 13.5%

    VIN ROSE SEC, clasic din regiunea Provence, este primul vin al Chateau D’Esclans ce a reusit sa obtina un punctaj de 17/20 de la Matthew Jukes si 16.5/20 de la Steven Spurrier, Medalia de Argint - Decanter World Wine Awards 2013.
    Nascut in Bordeaux, Sacha Lichine si-a inceput cariera in tinerete la Chateau Prieure Lichine (clasificat Quatriemes Crus din 1855), domeniu pe care-l administra deja la varsta de 27 de ani. Momentul de rascruce in cariera-i de vinificator a fost in 2006 cand a achizitionat Chateau D’Esclans, punand astfel umarul la popularizarea rose-urilor de mare valoare din Provence.

    ASPECT: Are o culoare de roz delicat si pal, cu nuante de somon si infletiuni aurii, clasica pentru rose-urile din sudul Frantei.

    MIROS: Placut si proaspat, fructat, evident de fructe rosii, in special de cirese, mure si capsuni salbatice.

    GUST: Catifelat, lejer si totusi intens floral si fructat, accentuat de cirese, grapefruit si capsuni; un vin lejer de mica corpolenta si savuroasa mineralitate. Are o structura buna, o prospetime sustinuta de aciditate, si un gust final remanent lung si placut.

    ASOCIERE CULINARA: De consumat si ca aperitiv, dar si in asociere cu antreuri sau feluri principale pe baza de carne alba, in special peste si fructe de mare; dar 'face fata' cu brio si preparatelor din carne rosie, daca nu sunt extrem de condimentate sau iuti. Un vin versatil care poate fi servit de la amuse-bouche si pana dupa felul principal, cu branzeturi tari si semitari, sau la desert, langa tartine sau salate cu fructe neinsiropate.

    TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)

    Preț normal: 104,72 RON

    Special Price 89,01 RON

    (-15,71 RON)
  • Tenuta Valleselle - Arnasi Pinot Grigio igt bianco 2018 - 0.75L, Alc: 13% Tenuta Valleselle - Arnasi Pinot Grigio igt bianco 2018 - 0.75L, Alc: 13%
    -15%

    Tenuta Valleselle - Arnasi Pinot Grigio igt bianco 2018 - 0.75L, Alc: 13%

    In 1960 a fost infiintata crama Tinazzi condusa atunci de catre Eugenio Tinazzi, care, prin devotamentul si pasiunea sa pentru vinuri a adus pe piata vinuri de calitate superioara. In prezent, Giorgio si Francesca Tinazzi, se afla la conducere pastrand traditia familiei de a produce vinuri recunoscute si vandute in peste 30 de tari.


    ASPECT: Galben pai cu usoare inflexiuni verzui.
    MIROS: Cu o prospetime atragatoare, impresioneaza impatimitorii Pinot Grigio-ului cu notele de fructe exotice si notele florale.
    GUST: Cu o aciditate medie, aromele citrice se regasesc inca de la inceput, fiind urmate de minunatele arome de pere, lasand ca in post gust sa se regaseasca arome florale.
    ASOCIERE CULINARA: Se preteaza a fi servit alaturi de paste cu fructe de mare, peste sau salata cu ton.

    Preț normal: 78,54 RON

    Special Price 66,76 RON

    (-11,78 RON)
  • Chateau D`Esclans - Le Coq rouge 2017 - 0.75L , Alc: 13.5% Chateau D`Esclans - Le Coq rouge 2017 - 0.75L , Alc: 13.5%

    Chateau D`Esclans - Le Coq rouge 2017 - 0.75L , Alc: 13.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: SACHA LICHINE
    ANUL DE RECOLTA: 2017
    REGIUNE / TARA: LANGUEDOC-ROUSSILLON / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: GRENACHE ROUGE / SYRAH / MERLOT
    VOL. ALC.: 13.5%

    VIN ROSU SEC. Acest vin este produs dupa cele mai moderne si riguroase metode tehnologice, ghidate de cunostintele despre vinificare, tradititional dobandite in Franta. Dupa o fermentare la temperaturi scazute, 20% din vin a fost imbatranit in butoaie de stejar.
    “Ca și tatăl meu, cred de vinul trebuie savurat și nu idolatrizat. Am creat acest cupaj cu o bucurie de hedonist în minte.” Sacha Lichine - vinificator

    ASPECT: De o culoare aproape opaca de un rosu purpura.

    MIROS: Complex, cu note de fructe salbatice de padure si condimente.

    GUST: Un mix placut de vanilie, chocolata, coacaze negre, mure, dude negre si o senzatie usor lemnoasa, de o corpolenta medie spre mare, cu o buna aciditate si un gust final prelung si condimentat.

    ASOCIERE CULINARA: Cu Penne all’Arrabbiata, pui in sos Piri Piri, Chilli cu fasole neagra, vitel Scaloppine cu ciuperci si Marsala, fasole cu ciolan in sos de tomate, Tartar de vita, Tortellini Pomodoro, snitel de porc umplut cu sunca si cascaval in crusta de parmezan si alune, coaste la cuptor, sarmale cu ciolan, sau platouri de porcarii: jumari, sorici, carnati prajiti, mici, sangerete.

    TEMP. DE SERVIRE: 15-17º C (Nu se recomanda decantarea)
    39,27 RON
  • Mouton Cadet - Bordeaux blanc 2017 - 0,75L, Alc: 12% Mouton Cadet - Bordeaux blanc 2017 - 0,75L, Alc: 12%
    -15%

    Mouton Cadet - Bordeaux blanc 2017 - 0,75L, Alc: 12%

    PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
    REGIUNE / TARA: A.O.C. BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: 65% SAUVIGNON BLANC / 30% SEMILLON / 5% MUSCADELLE
    VOL. ALC.: 12.5%

    VIN ALB SEC, creat inca din 1970 de catre legendarul vinificator si poet Baron Philipe de Rothschild ca o combinatie eleganta intre traditiile viticulturii in regiunea Bordeaux si valorile de autenticitate promovate de familia Rothschild.

    ASPECT: O culoare vibranta, de un galben pai cu tuse de auriu.

    MIROS: Prezinta o paleta de arome atractive, intense dar totusi rafinate, florale si de fructe proaspete; distinct de mere golden si grapefruit imbogatite cu arome delicate lemnoase, de talas facut din rindeaua .

    GUST: Un vin rotund a carui corpolenta este sustinuta de tipicitatea Semillon-ului, completat de prospetimea Sauvignon Blanc-ului si consistenta strugurilor de Muscadelle; are o aciditate mica si intensitate medie a buchetului. Gustul final remanent este lung si intens, savuros, de fructe citrice.

    ASOCIERE CULINARA: Se asociaza bine cu carnea de pui sau peste, pe plita sau pe gratar asezonata cu sosuri usoare si servita cu garnituri din legume trase la tigaie. De asemenea este o buna “companie” pentru carpaccio de ton, caracatita sau midi inabusite cu vin alb, patrunjel si usturoi, sau mancaruri vegetariene pe baza de praz si ardei gras.

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 9º C (Nu se recomanda decantarea sau aerarea)

    Preț normal: 50,41 RON

    Special Price 42,85 RON

    (-7,56 RON)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă