- Pagina Principală /
- Chateau d'Esclans - Garrus rose 2022 - 0.75L, Alc: 13.5%
- Pagina Principală /
- Chateau d'Esclans - Garrus rose 2022 - 0.75L, Alc: 13.5%
Chateau d'Esclans - Garrus rose 2022 - 0.75L, Alc: 13.5%
ANUL DE RECOLTĂ: 2022
REGIUNE / ȚARĂ: PROVENCE / FRANŢA
SOIUL / SOIURILE: GRENACHE, ROLLE
VOL. ALC.: 13.5%
VIN ROSE SEC. Brandul actual şi popularitatea vinurilor Chateau d’Esclans au apărut începând cu anul 2006, când proprietatea a fost achiziţionată de oenologul Sacha Lichine. Vinurile Chateau d’Esclans sunt un vis născut și devenit relitate pe dealurile însorite, pline de farmec, ale regiunii Provance.
În acest loc a renăscut vinul rose, cu expresii desăvârșite de talentul și munca lui Sacha Lichine și a echipei sale. Pe cele 267 de hectare, sunt cultivate și transformate de terroir soiuri tradiționale ale regiunii Provence: Grenache - plantat în urmă cu 90 de ani - Vermentino, Cinsault, Merlot, Mourvedre, Syrah și Tibouren.
Atât mustul ravac cât şi cel obţinut din presare este fermentat parțial la temperatură controlată în butoaie din stejar cu capacitatea de 600 de litri. Vinificarea are loc fără macerare, iar fermentația malolactică în butoi de stejar este stimulată prin batonnage în stil Burgundia de două ori pe săptămână timp de 10 luni.
ASPECT: Roz pal, cu nuanţă somon şi reflexii aurii.
MIROS: Garus continuă spectacolul aromatic și cu ediția anului 2022. Absolut strălucitor și provencal, acest rose desfată simțurile cu arome de citrice uscate, căpșune, petale de hibiscus, caise uscate, piersici și fructul pasiunii, pentru o atingere exotică.
GUST: Pe papile este acidulat, cu gust dulce din pere glazurate și ananas copt. O notă scurtă de grpfrut amărui anunță un postgust sec și tonic.
ASOCIERE CULINARĂ: Un vin ce inspiră o experiență culinară mediteraneană, cu preparate din carne albă sau carne roșie ușor condimentată, peşte şi fructe de mare. După masă este o alegere excelentă la gustările cu brânzeturi tari şi semitari și la desert cu fructe proaspete.
TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.
| Soi strugure | Cupaj rose |
|---|---|
| Ţara de Origine | Franta |
| Regiune | Provence |
| Tip ambalaj | Sticla |
| Brand | Chateau d'Esclans |
| An productie | 2022 |
| Culoare | Vin rose |
| Tip dulce | Sec |
| Alcool | 13.5% |
| Litraj | 0,75L |
| Ingrediente | Vin linistit rose din soiul / soiurile de struguri Grenache, Rolle. |
| Alergeni | Contine sulfiti. |
| Atentionari speciale | Consumati cu moderatie, alcoolul dauneaza grav sanatatii. Nerecomandat femeilor insarcinate. Este interzisa vanzarea catre persoanele cu varsta sub 18 ani. |
Clienţii au achiziţionat şi
-
hangOFF
hangOFF - Shot cu vitamine - Soluția pentru mahmureală - 0.025L
hangOFF este un brand românesc creat de tineri energici și pasionați de sport, care au dorit să găsească o soluție pragmatică pentru a sporti activitatea după o noapte de distracție. Așa a fost creat hangOFF shot-ul de energie, soluția pentru mahmureală și partenerul care te ajută să depășești diminețile grele.
După o noapte de distracție în care ai savurat băuturile alcoolice preferate vrei sa te trezești dis de dimineață, fresh și pregătit pentru activitățile cotidiene. hangOFF contribuie din plin la îndeplinirea planurilor tale prin formula sa activă, patentată în Elveția.
Shot-ul hangOFF hidratează și oferă nutrienții necesari organismului prin formula sa ce include: extract de ceai, extract de guarana, extract de ghimbir, electroliți, cofeină și complex de vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, B12, E, B7, C).
16,34 RON -
Chateau d'Esclans
Chateau d'Esclans - Whispering Angel rose 2023 - 0.75L, Alc: 13%
ANUL DE RECOLTĂ: 2023
REGIUNE / ȚARĂ: PROVENCE / FRANȚA
SOIUL / SOIURILE: GRENACHE, CINSAULT, VERMENTINO
VOL. ALC.: 13%
VIN ROSE SEC. Brandul actual şi popularitatea vinurilor Chateau d’Esclans au apărut începând cu anul 2006, când proprietatea a fost achiziţionată de oenologul Sacha Lichine. Vinurile Chateau d’Esclans sunt un vis născut și devenit relitate pe dealurile însorite, pline de farmec, ale regiunii Provance.
În acest loc a renăscut vinul rose, cu expresii desăvârșite de talentul și munca lui Sacha Lichine și a echipei sale. Pe cele 267 de hectare, sunt cultivate și transformate de terroir soiuri tradiționale ale regiunii Provence: Grenache - plantat în urmă cu 90 de ani - Vermentino, Cinsault, Merlot, Mourvedre, Syrah și Tibouren.
De pe parcele selecționate ale zonei La Motte en Provence, strugurii sunt culeşi din zori până la amiază, apoi selecţionaţi manual, curăţaţi şi zdrobiţi uşor la temperatura de 7-8°C. pentru a se evita oxidarea. Atât mustul ravac cât şi cel obţinut din presare este fermentat parțial, la temperatură controlată, în butoaie din stejar cu capacitatea de 600 de litri.
Whispering Angel Rose 2021 a fost apreciat cu 91 de puncte de renumitul critic și autor James Suckling, fondatorul site-ului de profil JamesSuckling.com
ASPECT: Roz pal, cu reflexii aurii.
MIROS: Un rose proaspăt și relaxant, cu arome de căpșune, note scurte din alte fructe roșii de pădure și drupe.
GUST: Alături de căpșuni relaxează papilele cu note de mure, piersici, caise și citrice, strecurate prin aciditatea naturală a cupajului.
ASOCIERE CULINARĂ: La prânz, seara sau oricând doriți un roze creat în stilul Provence, excelent ca aperitiv și descurcăreț la mesele cu preparate din carne albă, în special pește și fructe de mare. Whispering Angel poate fi servit și la desert alături de tartine sau salate cu fructe.
TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.
64,67 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Chateau d'Esclans
Chateau d'Esclans - The Pale Rose 2022 - 0.75L, Alc: 13%
ANUL DE RECOLTĂ: 2022
REGIUNE / ȚARĂ: PROVENCE / FRANŢA
VOL. ALC.: 13%
VIN ROSE SEC. Brandul actual şi popularitatea vinurilor Chateau d’Esclans au apărut începând cu anul 2006, când proprietatea a fost achiziţionată de oenologul Sacha Lichine. Vinurile Chateau d’Esclans sunt un vis născut și devenit relitate pe dealurile însorite, pline de farmec, ale regiunii Provance.
În acest loc a renăscut vinul rose, cu expresii desăvârșite de talentul și munca lui Sacha Lichine și a echipei sale. Pe cele 267 de hectare, sunt cultivate și transformate de terroir soiuri tradiționale ale regiunii Provence: Grenache - plantat în urmă cu 90 de ani - Vermentino, Cinsault, Merlot, Mourvedre, Syrah și Tibouren.
The Pale Rose este una dintre cele mai recente creații ale lui Sacha Lichine și este produs în regiunea Var din Provence. Acest cupaj este creat prentru cei care preferă aromele sofisticate rezultate din soiurilor native și vinificarea în stilul caracteristic regiunii Provence.
ASPECT: Un roz pal, luminos, cu reflexii argintii.
MIROS: Arome delicate de fructe roșii proaspete, precum căpșune și zmeură, completate de note citrice de grapefruit și nuanțe florale subtile.
GUST: Un gust proaspăt și vibrant, cu o aciditate bine echilibrată. Se simt arome de fructe de vară, cu o mineralitate fină. Finalul este persistent și plăcut.
ASOCIERE CULINARĂ: Ideal cu aperitive, salate ușoare, fructe de mare, pește la grătar, bucătărie asiatică ușoară sau brânzeturi proaspete.
TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.
34,20 RON Începând cu: 14,15 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Monkey 47
Monkey 47 - Dry Gin - 0.5L, Alc: 47%
Ginul Monkey 47 este inspirat de rețeta lăsată de Montgomery ‘Monty’ Collins, un comandant de escadrilă din aviația militară britanică, postat la Berlin, după Al Doilea Război Mondial. La grădina zoologică din Berlin ofițerul s-a îngrijit de o maimuță, iar după ce a fost trecut în rezervă s-a mutat într-o locuință din Pădurea Neagră.
În anii '60, la vechea reședință a lui Monty a fost găsită o sticlă cu gin de producție proprie, schițele unei etichete cu maimuță și o scrisoare cu detalii despre ingrediente.
Așa cum sugerează numele, ginul este produs din numai puțin de 47 de ingrediente. O parte dintre acestea au fost alese de ofițerul britanic după experiențele din copilăria petrecută în India, o altă parte au fost alese chiar din Pădurea Neagră ‘curtea proprie’, care i-a oferit inspirație. În 2008 Distileria Pădurea Neagră a adoptat rețeta ofițerului și a denumit gin-ul Monkey 47.
ASPECT: Clar.
MIROS: Suc de lămâie, tonic cu lime și roiniță, împroaspătat de eucalipt și lemn de conifere. Este prezent și parfumul de lavandă și pin proaspăt tăiat, ce poate fi “trezit” cu puțină apă.
GUST: Curat, revigorant, prin notele de lime, rășină de pin și eucalipt, note de ierburi, lemn dulce și cardamom.
FINISH: Lămâie zemoasă, roiniță, pin și note persistente de cardamom.
128,70 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Chateau Ferran
Chateau Ferran - Saint Pierre, Bordeaux Rouge Superieur BIO 2021 - 0.75L, Alc: 12.5%
ANUL DE RECOLTĂ: 2021
REGIUNE / ȚARĂ: SAINT-PIERRE-DE-BAT - BORDEAUX SUPERIOR / FRANȚA
SOIUL / SOIURILE: MERLOT, CABERNET SAUVIGNON, CABERNET FRANC
VOL. ALC.: 12.5%
VIN ROȘU SEC. Podgoria este situată în Saint Pierre de Bat, în regiunea Haut-Benauge, la sud-vest de Entre-Deux-Mers, o sub-regiune Bordeaux. Soiul Cabernet Sauvignon, aflat în mare proporţie la cupajele St. Pierre, este cultivat pe 40% din cele 35 de hectare.
ASPECT: Roșu-rubiniu cu reflexii violet.
MIROS: Relaxant, cu arome amestecate de fructe roșii și negre (zmeură, căpșune, coacăze negre, cireșe cărnoase) și condimente, evidențiate cu o tușă de piper.
GUST: Rotund și îndrăzneț, cu aceleași arome de fructe roșii, astringență discretă, alcool bine integrat și postgust mediu spre lung, sec.
ASOCIERE CULINARĂ: Un Bordeaux clasic, corpolent, ce merită savurat la mesele cu preparate din carne de vită / viţel și vânat.
TEMP. DE SERVIRE: 15 - 18°C.
36,76 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Chateau Ferran
Chateau Ferran - Saint Pierre, Entre-Deux-Mers Haut-Benage AOC, Blanc BIO 2021 - 0.75L, Alc: 12.5%
ANUL DE RECOLTĂ: 2021
REGIUNE / ȚARĂ: ENTRE-DEUX-MERS HAUT-BENAGE AOC - BORDEAUX SUPERIOR / FRANȚA
SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC, SEMILLON, MUSCADELLE
VOL. ALC.: 12.5%
VIN ALB SEC. Podgoria este situată în Saint Pierre de Bat, în regiunea Haut-Benauge, la sud-vest de Entre-Deux-Mers, o sub-regiune Bordeaux. Soiul Cabernet Sauvignon, aflat în mare proporţie la cupajele St. Pierre, este cultivat pe 40% din cele 35 de hectare.
Acest vin este un cupaj din soiurile albe Sauvignon Blanc, Semillon și Muscadelle, vinificate clasic în cisterne din oțel inoxidabil la temperaturi ce nu depășesc 19°C. Vinul este maturat în aceleași recipiente timp de 6 luni.
ASPECT: Galben-pal, luminos și limpede.
MIROS: Energic și jovial, mulțumită aromelor de fructe galbene coapte. Piersicile și caisele sunt echilibrate de note florale de cimișir și acacia. Aromele de lămâie și grepfrut aduc o impresie finală plăcută despre aranjamentul aromatic.
GUST: Pe papile este mai direct, bogat în arome de fructe și flori, citrice seci și aciditate plăcută, echilibrată.
ASOCIERE CULINARĂ: Un vin alb pentru mesele cu gustări și aperitive, preparate diverse din carne de pasăre, porc și pește slab.
TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.
36,03 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Chateau La Chapelle des Landes
Chateau La Chapelle des Landes - Lussac-Saint-Emilion AOC, rouge 2020 - 0.75L, Alc: 14%
ANUL DE RECOLTĂ: 2020
REGIUNE / ȚARĂ: LUSSAC-SAINT-EMILION AOC - BORDEAUX / FRANȚA
SOIUL / SOIURILE: MERLOT, CABERNET SAUVIGNON, CABERNET FRANC
VOL. ALC.: 14%
VIN ROȘU SEC. Château La Chapelle des Landes 2020 este un vin roșu din AOC Lussac-Saint-Émilion, o subregiune renumită a Bordeaux-ului, situată în nordul orașului medieval Saint-Émilion. Acest domeniu face parte din Vignobles Lassagne și este a doua proprietate deținută în regiunea cu denumire de origine controlată în care se produc vinuri în stilul tradițional bordolez.
Vinul este realizat dintr-un amestec clasic bordolez, predominant Merlot, completat de Cabernet Sauvignon și Cabernet Franc, ceea ce îi conferă un echilibru între puterea fructului și finețea taninurilor.
Château La Chapelle des Landes 2020 este un vin reprezentativ pentru terroir-ul Lussac-Saint-Émilion, combinând tradiția bordoleză cu o expresie elegantă și rafinată, ideal pentru iubitorii de vinuri roșii cu caracter și potențial de evoluție în sticlă.
ASPECT: Roșu rubiniu intens, cu reflexii violet.
MIROS: Buchet de fructe roșii și negre, completate discret cu o notă de maturare.
GUST: Pe papile aduce o structură complexă ce combină fructe negre coapte, condimente dulci, nuanțe de lemn prăjit și trufe, rezultate din maturarea în butoaie de stejar franțuzesc.
ASOCIERE CULINARĂ: Recomandat la o cină romantică ori la o masă generoasă, cu preparate din carne roșie la grătar, piept de rață sau file de vițel cu ciuperci. Brânzeturile maturate, precum Saint-Nectaire sau Cantal, reflectă, de asemenea, bogăția vinului.
TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20 °C. (Este recomandată decantarea timp de 30 de minute).
28,19 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Stefano Farina
Stefano Farina - Le Bocce Chianti Classico DOCG 2018 - 0.75L, Alc: 13.5%
ANUL DE RECOLTĂ: 2018
REGIUNE / ȚARĂ: CHIANTI CLASSICO DOCG - TOSCANA / ITALIA
SOIUL / SOIURILE: SANGIOVESE, CANAIOLO
VOL. ALC.: 13.5%
VIN ROȘU SEC. Stefano Farina a fost atras de arta oenologiei din anii 1930, când lucra cu soţia sa la o trattoria. Atunci decis să îşi construiască o vinărie, cu tot ceea ce însemna acest efort. Stefano a început să producă vin în anul 1939, în pragul celui de-al Doilea Război Mondial.
Prima podgorie a lui Stefano se afla în Piedmont, apoi fiul său, Giancarlo, a extins afacerea cu primele proprietăţi cumpărate în anii ‘70. În prezent vinurile casei Stefano Farina sunt produse pe 5 domenii în trei mari regiuni viticole din Italia: Piedmont, Toscana şi Apulia.
Chianti este un vin italian cunoscut în toată lumea. Pentru casa Stefano Farina acest cupaj este un etalon al succesului în arta oenologiei. Producătorul italian aduce o interpretare modernă şi elegantă a vinului Chinati prin adăugarea unui mic procent din soiul Canaiolo, alături de cei 95% din clasicul Sangiovese, vinificat tradiţional. Cupajul este ţinut în cuve din ciment timp de 6 luni, apoi 12 luni în butoaie mari din stejar, de origine Slavonă. După îmbuteliere, vinul este învechit încă 3 luni înainte să fie trimis spre comercializare.
ASPECT: Roşu-rubiniu, intens.
MIROS: Buchetul are o subtilitate surprinzătoare, cu note de struguri, prune, tușe uscate și pământii.
GUST: Atacă papilele cu taninii seci și rotunjiți, completați cu arome de fructe negre de pădure, stafide roșii, piele nouă și lemn uscat, pământiu. Postgust mediu spre lung, potrivit la mesele cu preparate consistente.
ASOCIERE CULINARĂ: Recomandat la mesele cu preparate din carne roşie cu sosuri condimentate, friptură de vânat la grătar, ori la cuptor. O alegere firească și la mesele cu preparate tradiţionale din Toscana, cum ar fi carne de pui cu sos după reţeta Cibreo sau carne vită Lampredotto.
TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20°C. (Potențial de învechire la sticlă de 8 până la 10 ani).
49,59 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Perelada - Chivite
Chivite - Vina Salceda - Reserva Rioja DOC, roșu 2011 - 0.75L, Alc: 13.5%
ANUL DE RECOLTĂ: 2011
REGIUNE / ȚARĂ: DOC RIOJA / SPANIA
SOIUL / SOIURILE: TEMPRANILLO, GRACIANO
VOL. ALC.: 13.5%
VIN ROŞU SEC. Familia Chivite produce vin în Spania, provincia Navarra încă de la 1647. Vinăria actuală, aflată în aceeaşi parte a Spaniei, a fost construită de Claudio Chivite, în secolul al XIX-lea. Claudio a construit în 1872 şi vinăria ‘La Cascajera’. În prezent, în același loc, se află pivnița ce păstrează cu grijă vinul produs de alt brand de succes - Gran Feudo, parte din grupul Chivite.
Familia Chivite cultivă un total de 1000 de hectare în Navarra. Vinurile sunt produse din soiuri tradiţionale spaniole (Tempranillo, Garnacha, Moscatel de Grand Menudo), dar şi soiuri clasice europene (Merlot, Cabernet Sauvignon şi Chardonnay).
ASPECT: Granat, cu accente purpurii.
MIROS: Acest vin a fost maturat timp de 12 luni în butoaie din stejar, de aceea, aduce în buchet rafinamentul Lumii Vechi, definit de soiurile spaniole Tempranilo şi Graciano. Cupajul aduce cupaj arome puternică de fructe negre, condimente (scorţişoară), fum din lemn de esenţă tare, cafea şi ceva fructe uscate.
GUST: La gust este catifelat şi mătăsos, de o corpolenţă mare cu tanini fermi, note de lemn dulce şi prune uscate. Post gust lung, fructat.
ASOCIERE CULINARĂ: Un vin excelent alături de preparate la cuptor din carne roşie, sau din vânat mic şi mediu, pregătită după rețete simple, cu mirodenii şi ierburi aromate. Este un bun însoţitor al mezelurilor din carne uscată şi afumată, dar şi a brânzeturilor moi şi semi maturate.
TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20°C. (Se recomandă decantarea minimum 30 de minute).
35,37 RON+ 0,50 RON garanție SGR
TRANSPORT GRATUIT
în București și județul Ilfov
100% GARANTAT
importatori oficiali de bauturi fine
RETUR
garantăm returnarea imediată a banilor