Idei de cadouri

Echipa Beicevrei.ro a selectat pentru tine câteva dintre cele mai bune produse, pe care le poți dărui la orice ocazie și în orice moment al anului. Pentru onomastici, sărbători și evenimente deosebite din viața ta și a celor dragi, ai la dispoziție produse de calitate, originale, cu tradiție și renume în toate colțurile lumii.


Vin și șampanie, coniac / brandy și lichior din Franța, Italia, Portugalia, Grecia, Germania și Romania, scotch whisky din Marea Britanie, Statele Unite, Taiwan și Japonia. De asemenea, în această categorie vei găsi pălincă și țuică, produse tradiționale de la cele mai cunoscute brand-uri din România.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Grilă Listă
 • Dewar's - Scotch Blended Whisky White Label GB - 0.7L, Alc: 40% Dewar's - Scotch Blended Whisky White Label GB - 0.7L, Alc: 40%
  -6%

  Dewar's - Scotch Blended Whisky White Label GB - 0.7L, Alc: 40%

  Primele whisky-uri legate de numele Dewar au fost comercializate din anul 1846 de John Dewar și Fii în mica prăvălie din Scoția, orașul Perth.

   

  Încă de la început John Dewar s-a ocupat de băuturile sale cu mare pricepere și atenție, pentru a oferi tuturor cea mai bună marfă disponibilă în acele vremuri.

   

  În 1898, în satul Aberfeldy, Dewar și-a ridicat propria distilerie la 5 km de locul în care s-a născut, iar în prezent, este complet operațională și oferă în continuare unele dintre cele mai bune whisky-uri scoțiene.

   

   

  ASPECT: Auriu intens.

   

  MIROS: Un blend generos în arome de miere, piersică, măr și lemn. O notă de fân proaspăt tăiat anunță și alte arome vegetale.

   

  GUST: Malțul este echilibrat, cremă de vanilie, fum, caramel, miere de ierburi scoțiene și stejar.

   

  FINISH: Persistent, cu note de ierburi verzi și miere.

   

  Preț normal: 61,29 RON

  Special Price 57,80 RON

  (-3,49 RON)
 • Jack Daniel's - Tennessee Whiskey GB - 0.7L, Alc: 40% Jack Daniel's - Tennessee Whiskey GB - 0.7L, Alc: 40%
  -5%

  Jack Daniel's - Tennessee Whiskey GB - 0.7L, Alc: 40%

  Unul dintre cele mai populare whiskey-uri din lume, Jack Daniel’s, este denumit după Jasper Newton Daniel, care și-a impresionat compatrioții cu o băutură rafinată pe care o considerau bourbon. Cu toate acestea, încă de la sfârșitul secolului XIX, Jack și-a promovat cu grijă și atenție băutura și a numit-o Tennessee Whiskey (nu bourbon), pentru că distilatul era și este filtrat prin cărbune din arțar, în distileria din statul american Tennessee. Jack a lăsat moștenire distileria, rețeta, procesele de producție și denumirea de Tennessee Whiskey.

   

  Originalitatea și atenția la detalii sunt trăsături de caracter ale fondatorului și ale produsului său, respectate de un secol și jumătate, fără compromis, pentru a oferi mereu același whiskey de calitate superioară. Sunt onorate și generațiile care au lucrat în distileria lui Jack Daniel, prin îmbutelierea whiskey-ului în sticla cu formă pătrată, ce arată corectitudinea permanentă a unui brand cu renume.

   

  Pentru orice sortiment de Jack Daniel’s sunt folosite aceleași ingrediente: apă naturală din peștera Spring Hollow și distilat obținut din porumb, grâu și orz. În ultimele faze de producție intervine acel proces esențial pe care este bazată denumirea de Tennessee Whiskey: distilatul este adus la 70 de grade tărie și este trecut printr-un filtru din cărbune de arțar timp de 3-5 zile. În final, whiskey-ul este maturat în butoaie din stejar, și lăsat în grija timpului, care reușește să ducă mai departe munca oamenilor și să ofere parfumul și aroma clasicului Old No. 7.

   

   

  ASPECT: Ambră intensă.

   

  MIROS: Pe măsură ce ne apropiem de paharul cu Jack Daniel’s Old No 7 simțim aroma de vanilie dulce și caramel, cu o notă finală de stejar.

   

  GUST: La degustare este evident un echilibru între dulce și lemnos, perceput ușor acru, exact așa cum l-a creat Jack acum 150 de ani.

   

  FINISH: Finish-ul este un carusel ce aduce înapoi dulceața zahărului brun și notele lemnoase, imprimate de butoaiele folosite la maturare.

   

  Preț normal: 112,22 RON

  Special Price 106,60 RON

  (-5,62 RON)
 • Highland Park - Scotch Single Malt Whisky 18 yo GB - 0.7L, Alc: 43% Highland Park - Scotch Single Malt Whisky 18 yo GB - 0.7L, Alc: 43%
  -28%

  Highland Park - Scotch Single Malt Whisky 18 yo GB - 0.7L, Alc: 43%

  Distileria Highland Park, a fost construită în anul 1798 de Magnus Eunson pe una dintre insulele arhipelagului Orkney, în nord estul coastei Scoțiene. Magnus, un personaj controversat al timpurilor sale, este descendent al coloniștilor vikingi din Norvegia și Danemarca.

   

  Astăzi, maeștrii și profesioniștii care fac parte din echipa Highland Park, își onorează strămoșii vikingi prin tradiție, creație și viziune în fiecare strop de whisky, obținut în distileria din Orkney. 

   

  Turba din mlaștina Hobbister, arsă încet, malțul întors manual, butoaiele europene de Sherry și maturarea în climatul temperat sunt părți esențiale din meșteșugul practicat de scoțienii în distileria Highland Park. Tradiția, disciplina și aromele desăvârșite au fost răsplătite de publicația Spirit Journal, care a oferit acestui whisky, în două ocazii separate, titlul de ‘Cea mai bună băutură alcoolică din lume’.

   

   

  ASPECT: Auriu, cu ușoare valențe de chihlimbar.

   

  MIROS: Arome bogate și intense de lemn de stejar, completate de note plăcute de fum.

   

  GUST: Bogat și puternic, cu arome distincte de miere, fum și note lemnoase.

   

  FINISH: La final, lasă o senzație plăcută, catifelată și de lungă durată.

   

  Preț normal: 730,45 RON

  Special Price 529,10 RON

  (-201,35 RON)
 • Chivas Regal - Scotch Blended Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 40% Chivas Regal - Scotch Blended Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 40%
  -3%

  Chivas Regal - Scotch Blended Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 40%

  La începutul anilor 1800, frații James și John Chivas au ajuns în Aberdeen unde au început o mică afacere cu whisky. Cererea din ce în ce mai crescută pentru un whisky de calitate i-a determinat să amestece whisky-urile scoțiene pe care le aveau la vânzare. 

   

  Popularitatea blend-urilor oferite de frații Chivas a crescut și, odată cu aceasta, afacerea lor. În 1843 whisky-urile Chivas au primit sigiliul regal de la Regina Victoria de Balmoral, iar în 1909, Chivas a cucerit Lumea Nouă: urmașii celor doi frați au creat în New York un blend de 25 de ani, un whisky de lux care a ridicat ștafeta pentru toți producătorii acelor vremuri.

   

  Au urmat timpuri bune apoi prohibiție in S.U.A, iar în 1938 Chivas a revenit în America de Nord și în Europa cu blend-ul de 12 ani, produs și în prezent. Multe alte realizări și reforme ale companiei scoțiene din ultimii 80 de ani au păstrat Chivas, printre whisky-urile cu tradiție, revoluționare, dedicate gusturilor rafinate și premiate la evenimente internationale cu prestigiu. 

   

   

  ASPECT: Auriu luminos și strălucitor.

   

  MIROS: Chivas de 12 ani împarte un parfum dăruit de ierburi sălbatice miere și fructe de livadă.

   

  GUST: Unul dintre cele mai populare blend-uri, creat cu simetrie, cremos, cu gust intens și bogat în arome de miere și pere coapte. Se simt și aromele de vanilie, alune prăjite și caramel.

   

  FINISH: Finalul este bogat și lung, desprins parcă dintr-un ritm de viață tihnit, ce îndeamnă omul la reflecție și descoperire de sine.

   

  Preț normal: 131,80 RON

  Special Price 128,00 RON

  (-3,80 RON)
 • Glenfiddich - Scotch Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 40% Glenfiddich - Scotch Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 40%
  -34%

  Glenfiddich - Scotch Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 40%

  Glenfiddich este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate nume din lumea whisky-ului autentic, cu rădăcini în Scoția, țara care a devenit sinonim pentru această băutură. Pentru Glenfiddich poveste începe în 1886, cu William Grant care a început să construiască împreună cu familia sa prima propria distilerie. Cei zece membrii ai familiei Grant au pus piatră pe piatră timp de un an, apoi au denumit distileria Glenfiddich, din galeză Valea Cerbului (Valley of the Deer).

   

  De la fondarea distileriei au trecut peste 130 de ani, iar familia Grant a produs whisky pe timp de război, prohibiție și criză. Cu toate schimbările parcurse într-un secol, whisky-ul Glenfiddich, din regiunea Speyside, păstrează neatinsă tradiția, autenticitatea și respectul pentru creația lui William Grant.

   

  Expresia de 12 ani reprezintă semnătura distileriei și, cel mai important, spiritul și stilul whisky-ului din Speyside. Prospețimea unică oferită de apa izvor, aromele de malț și fructe sunt așa cum le-a dorit William Grant încă din 1887. Toate aceste arome sunt rotunjite de maturarea de 12 ani în cele mai bune butoaie din stejar american și butoaie de sherry din stejar european.

   

   

  ASPECT: Auriu, strălucitor.

   

  MIROS: Proaspăt și fructat cu o notă de pară. Mirosul oferă prima idee despre calitatea malțului și aroma clară, echilibrată de stejar tânăr.  

   

  GUST: Dulce și fructat. Se simt pe papile notele de caramel cu mult unt, smântână, malț și stejar.

   

  FINISH: O notă moale, dar persistentă, de malț și lemn umed.

   

  Preț normal: 160,45 RON

  Special Price 106,20 RON

  (-54,25 RON)
 • Glenfiddich - Scotch Single Malt Whisky 18 yo GB - 0.7L, Alc: 40% Glenfiddich - Scotch Single Malt Whisky 18 yo GB - 0.7L, Alc: 40%
  -32%

  Glenfiddich - Scotch Single Malt Whisky 18 yo GB - 0.7L, Alc: 40%

  Glenfiddich este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate nume din lumea whisky-ului autentic, cu rădăcini în Scoția, țara care a devenit sinonim pentru această băutură. Pentru Glenfiddich poveste începe în 1886, cu William Grant care a început să construiască împreună cu familia sa prima propria distilerie. Cei zece membrii ai familiei Grant au pus piatră pe piatră timp de un an, apoi au denumit distileria Glenfiddich, din galeză Valea Cerbului (Valley of the Deer).

   

  De la fondarea distileriei au trecut peste 130 de ani, iar familia Grant a produs whisky pe timp de război, prohibiție și criză. Cu toate schimbările parcurse într-un secol, whisky-ul Glenfiddich, din regiunea Speyside, păstrează neatinsă tradiția, autenticitatea și respectul pentru creația lui William Grant.

   

  Scotch-ul de 18 ani este maturat în butoaie din stejar spaniol de sherry Oloroso și butoaie butoaie din stejar american ce dăruiesc băuturii arome bogate de fructe curios de intense și corp robust, lemnos. Munca la acest whisky implică numerotarea individuală a fiecărui lot și supravegherea permanentă. Fiecare butoi dintr-un lot are consistență extraordinară și caracter rezultat din contactul prelungit al băuturii cu lemnul și un gust aromat, cald și distins. Un single malt excepțional obținut cu răbdare, dar și cu meșteșugul prețios lăsat de toți cei care au lucrat în distileria Glefiddich.  

   

   

  ASPECT: Chihlimbar, cu ușoare reflexii aurii.

   

  MIROS: Parfum bogat din fructe de livadă, măr copt și stejar corpolent.

   

  GUST: Un amestec greu de fructe uscate, bomboane dulci și curmale. Notele de stejar recuperează atenția papilelor și se fac remarcate cu eleganță până la final.

   

  FINISH: Cald, moale și distins.

   

  Preț normal: 339,94 RON

  Special Price 229,90 RON

  (-110,04 RON)
 • Laphroaig - Scotch Single Malt Whisky 10 yo GB - 0.7 L, Alc: 40% Laphroaig - Scotch Single Malt Whisky 10 yo GB - 0.7 L, Alc: 40%
  -28%

  Laphroaig - Scotch Single Malt Whisky 10 yo GB - 0.7 L, Alc: 40%

  Pe teritoriile izolate ale Scoției, unde au apărut distileriile de whisky, se povestește despre călugării irlandezi care au adus pentru prima dată localnicilor știința procesului de distilare. Una dintre vechile distilerii ale zonei Islay a apărut în 1815, în urma eforturilor depuse de fermierii Donald și Alexander Johnston. Distileria a fost numită Laphroaig, după locul în care se afla, și a rămas în familie pentru următorii 139 de ani.

   

  În prezent, distileria se află în același loc în care a fost ridicată – aproape de lacul Laphroaig, pe insula Islay. Distileria și brand-ul Laphroaig aparțin grupului japonez Suntory.

   

  Whisky-ul de 10 ani este varianta originală, obținută prin metodă inventată de Ian Hunter în urmă cu mai bine de 75 de ani. Pentru acest whisky, malțul de orz este uscat cu fum de turbă. Turba oferă băuturii o aromă intensă, complexă, păstrată atât în timpul producției cât și pe timpul maturării de 10 ani în butoaie din stejar. 

   

   

  ASPECT: Auriu, strălucitor.

   

  MIROS: Adierea fumului intens de turbă, algele medicinale și nota de dulceață formează prima impresie bună despre acest whisky scoțian, aparent rustic și îndrăzneț.  

   

  GUST: O paletă impresionantă de turbă, formată în biomuri seculare, cu vegetație luxuriantă. Dulceața crește în intensitate, la fel și notele de sare marină. Ușor condimentat de cardamom, piper negru și ardei iute.

   

  FINISH: Lung, cu aromă de fum și saramură.

   

  Preț normal: 220,15 RON

  Special Price 158,00 RON

  (-62,15 RON)
 • Martell - Cognac VS gb - 0.7L, Alc: 40% Martell - Cognac VS gb - 0.7L, Alc: 40%
  -23%

  Martell - Cognac VS gb - 0.7L, Alc: 40%

  În 1715 Jean Martell, aflat în Cognac, s-a asociat cu un negustor din Bordeaux și a început să comercializeze coniac în insulele Anglo-Normande și în Europa. În ciuda greutăților întâmpinate, Martell și-a refăcut afacerea și a reușit să exporte coniac în fostele colonii britanice devenite Statele Unite ale Americii. Ducele de Orléans, George Washington și Benjamin Franklin au fost primele personalități ale secolului XVIII-lea, care au fost clienți fideli ai casei franceze.

   

  După relocarea în departamentul Charente, operațiunile Casei Martell au fost extinse. În 1851 coniacul Martell a fost exportat în Asia, iar în deceniile următoare descendenții fondatorului și cei aflați la cârma companiei au contribuit la evoluția și faima acestei băuturi.

   

  După 300 de ani, coniacul Martell este produs în aceeași zonă Cognac, din departamentul Charente. Cognac este împărțit în șase zone cu podgorii extinse, unde este cultivat, în majoritate, soiul Ugni Blanc, iar Borderies este o podgorie mică, specială, dorită de Jean Martell încă din 1715. În Borderies, viile sunt hrănite de un sol bogat în siliciu/clei, iar strugurii oferă după fermentare și distilare un profil excepțional, marcat de cele mai frumoase arome florale.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar deschis cu reflexii aurii.

   

  MIROS: Aromă intensă de fructe galbene coapte: prune mirabelle, piersici și pepene mango.

   

  GUST: Aroma luxuriantă de fructe unite cu note delicioase de lemn și condimente fine din butoaiele roșii de maturare oferă impresia unui coniac elegant, perfect echilibrat.

   

  FINISH: Lung, ușor fructat.

   

  Preț normal: 146,97 RON

  Special Price 112,80 RON

  (-34,17 RON)
 • Springbank - Scotch Single Malt Whisky 15 yo GB - 0.7L, Alc: 46% Springbank - Scotch Single Malt Whisky 15 yo GB - 0.7L, Alc: 46%
  -5%

  Springbank - Scotch Single Malt Whisky 15 yo GB - 0.7L, Alc: 46%

  Distileria Springbank a fost construită în 1828, iar în același an a fost operațională cu licență și deținută de familia Mitchel. După 1900 până în anii 1920 multe distileri din Campbeltown afectate de perioada nefavorabilă a industriei și au fost închise una după alta. Springbank și Glen Scoția au reușit să păstreze distileriile funcționale și în anii 1980 au revenit la prosperitate.

   

  Astăzi Springbank, este una dintre puținele distilerii care oferă whisky-ul autentic al zonei Cambeltown, atât pentru eticheta proprie cât și pentru alte etichete. Mulțumită procesului de producție unde toată munca este manuală, iar echipa distileriei controlează totul: mălțuirea, măcinarea și amestecul orzului cu apă, fermentarea, distilarea în alcool fin de cea mai bună calitate și maturarea în butoaie de stejar aflate în depozitul de lângă distilerie.

   

  Ca o furtună ce mătură coasta Kintyre, acest single malt este complex, împunător și totuși unul dintre cele mai delicioase expresii din Cambeltown. Îl puteți savura oricând, după ce luați masa, alături de un trabuc. Un adevărat clasic, nefiltrat la rece, cu aromele naturale rezultate din distilare, păstrate și completate frumos după o maturare de 15 ani.

   

   

  ASPECT: Auriu închis cu tentă de cupru.

   

  MIROS: Parfum dulce din zahăr Demerara, ciocolată neagră, blat dulce de prăjitură, migdale, caramel și stejar.

   

  GUST: Cremos, cu gust remanent de stafide, ciocolată neagră, smochine, marzipan, alune braziliene și un praf din păstăi uscate de vanilie.

   

  FINISH: Persistent, cu note de stejar și vin sherry ce se joacă frumos cu tușe de piele nouă.

   

  Preț normal: 542,64 RON

  Special Price 515,50 RON

  (-27,14 RON)
 • Glenfarclas - Scotch Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 43% Glenfarclas - Scotch Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 43%
  -5%

  Glenfarclas - Scotch Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 43%

  Distileria Glenfarclas, aflată în centrul regiunii Speyside, în apropiere de orașul Iverness, a devenit cunoscută după a fost cumpărată de John Grant în 1865. După achiziție Grant s-a ocupat și de alte afaceri lăsând distileria în seama lui John Smith (fondatorul distileriei Cragganmore). După plecarea lui Smith, John Grant a lăsat distileria fiului său George, iar în prezent, după șase generații, familia Grant deține în continuare distileria și brand-ul Glenfarclas.

   

  Toate resursele necesare producției de whisky se află lângă clădirea distileriei încă de la fondare. Pentru producție este folosită apă curată din râul Ben Rinnes și orz din culturile locale.

   

  Orzul este distilat de două ori în instalațiile originale, iar fiecare expresie este definită de maturarea în cele mai bune butoaie de stejar, folosite anterior la maturarea vinului sherry Oloroso. Butoaiele sunt selectate de la o vinărie spaniolă ce colaborează direct cu familia Grant. 

   

   

  ASPECT: Auriu închis cu nuanță de chihlimbar.

   

  MIROS: Aromele sunt puternice, sherry, fructe, mirodenii dulci și parfum de stejar proaspăt tăiat.

   

  GUST: Pe papile este corpolent și foarte bine definit de aroma vinului sherry, esență de stejar și dulceață de fructe.

   

  FINISH: Lung și savuros, dominat de condimente.

   

  Preț normal: 211,82 RON

  Special Price 201,20 RON

  (-10,62 RON)
 • Dewar's - Scotch Blended Whisky Special Reserve 12 yo GB - 0.7L, Alc: 40% Dewar's - Scotch Blended Whisky Special Reserve 12 yo GB - 0.7L, Alc: 40%
  -5%

  Dewar's - Scotch Blended Whisky Special Reserve 12 yo GB - 0.7L, Alc: 40%

  Primele whisky-uri legate de numele Dewar au fost comercializate din anul 1846 de John Dewar și Fii în mica prăvălie din Scoția, orașul Perth.

   

  ]nc[ de la ]nceput John Dewar s-a ocupat de băuturile sale cu mare pricepere și atenție, pentru a oferi tuturor cea mai bună marfă disponibilă în acele vremuri. În 1898,

   

  în satul Aberfeldy, Dewar și-a ridicat propria distilerie la 5 km de locul în care s-a născut, iar în prezent, este complet operațională și oferă în continuare unele dintre cele mai bune whisky-uri scoțiene.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar.

   

  MIROS: Malțul din cereale, bine distilat, aduce un miros interesant de pâine prăjită, flori proaspăt tăiate, caramel și o notă de fum

   

  GUST: Plinuț, cu arome de miere acacia, caramel, note de fum și urme de turbă.

   

  FINISH: Mediu, definit de miere, orz și fum.

   

  Preț normal: 148,07 RON

  Special Price 140,60 RON

  (-7,47 RON)
 • Glenlivet - Scotch Single Malt Whisky 18 yo GB - 0.7L, Alc: 43% Glenlivet - Scotch Single Malt Whisky 18 yo GB - 0.7L, Alc: 43%
  -5%

  Glenlivet - Scotch Single Malt Whisky 18 yo GB - 0.7L, Alc: 43%

  În 1822 George Smith distila cereale ilegal în Valea Livet. În anul 1824 fondatorul a obținut licență pentru producția de distilate, fiind primul din Glenlivet care avea această formalitate. Înconjurat de foștii colegi care produceau whisky ilegal și contrabandiști care amenințau să îl ardă cu tot cu distilerie, Smith și-a continuat activitățile de zi cu zi înarmat cu o pereche de pistoale cu cremene.

   

  Astfel s-a ridicat distileria Glenlivet, iar producția a sporit considerabil în următorii 50 de ani. Descendenții lui Smith au dus afacerea mai departe prin dezvoltarea unei game și parteneriate de succes în Scoția.

   

  În anii 1950 Glenlivet a fost cel mai popular whisky din Statele Unite ale Americii, iar 70 de ani mai târziu, în noul secol, sub tutela Maestrului Alan Winchester, Glenlivet merge mai departe cu respectarea dorinței fondatorului de a produce un whisky cu spirit de inovație și modernism.

   

   

  ASPECT: Galben închis.

   

  MIROS: Parfum bogat de fructe și caramel.

   

  GUST: Valuri echilibrate de portocală dulce.

   

  FINISH: Lung, cu note concentrate de stafide și mirodenii.

   

  Preț normal: 334,93 RON

  Special Price 318,10 RON

  (-16,83 RON)
 • Glenlivet - Founder's Reserve Scotch Single Malt Whisky GB - 0.7L, Alc: 40% Glenlivet - Founder's Reserve Scotch Single Malt Whisky GB - 0.7L, Alc: 40%
  -20%

  Glenlivet - Founder's Reserve Scotch Single Malt Whisky GB - 0.7L, Alc: 40%

  În 1822 George Smith distila cereale ilegal în Valea Livet. În anul 1824 fondatorul a obținut licență pentru producția de distilate, fiind primul din Glenlivet care avea această formalitate. Înconjurat de foștii colegi care produceau whisky ilegal și contrabandiști care amenințau să îl ardă cu tot cu distilerie, Smith și-a continuat activitățile de zi cu zi înarmat cu o pereche de pistoale cu cremene.

   

  Astfel s-a ridicat distileria Glenlivet, iar producția a sporit considerabil în următorii 50 de ani. Descendenții lui Smith au dus afacerea mai departe prin dezvoltarea unei game și parteneriate de succes în Scoția. În anii 1950 Glenlivet a fost cel mai popular whisky din Statele Unite ale Americii, iar 70 de ani mai târziu, în noul secol, sub tutela Maestrului Alan Winchester, Glenlivet merge mai departe cu respectarea dorinței fondatorului de a produce un whisky cu spirit de inovație și modernism.

   

  Pentru a capta în totalitate viziunea lui George Smith, acestă expresie a fost creată prin metodele vechi de distilare, stabilite cu mult timp în urmă. Founder’s Reserve este la fel de fin pe cât a fost primul whisky din anii 1820, în mare parte datorită alambicurilor din cupru speciale, proiectate de însuși George Smith. Selectarea expresiilor single malt urmează aceeași libertate pe care o avea fondatorul în trecut, atunci când alegea diferite whisky-uri, fără a menționa pe etichetă cât timp au fost maturate sau când începea și se termina un lot sau altul.

   

   

  ASPECT: Auriu-deschis.

   

  MIROS: Citrice și portocale dulci deshid experiența prin parfumul lor prietenos și atrăgător.

   

  GUST: Portocale cu pulpă zemoasă, pere și mere coapte la cuptor și glazurate cu caramel.

   

  FINISH: Lung, cremos și fin

   

  Preț normal: 132,49 RON

  Special Price 105,90 RON

  (-26,59 RON)
 • Johnnie Walker - Double Black Label Scotch Blended Whisky GB - 0.7L, Alc: 40% Johnnie Walker - Double Black Label Scotch Blended Whisky GB - 0.7L, Alc: 40%
  -30%

  Johnnie Walker - Double Black Label Scotch Blended Whisky GB - 0.7L, Alc: 40%

  Johnnie Walker este unul dintre cele mai populare whisky-uri scoțiene din lume. Povestea acestui brand a început în 1819 cu John Walker, din Scoția, Kilmarnock, care a și-a vândut ferma pentru a începe o mică afacere într-o prăvălie mixtă, unde vindea și blend-uri de whisky. 

   

  Începând cu 1867, Alexander, urmașul lui John a moștenit o afacere prosperă, a continuat să vândă blend-uri de whisky şi în scurt timp a început exportul prin vasele din lemn și vapoarele cu abur care duceau mărfuri în toate colțurile lumii. La început de secol XX, Alexander a creat logo-ul bărbatului în costum care pășește hotărât, tot atunci au lansat expresiile cu etichetă roșie și neagră. 

   

  Double Black a fost creat de Maestrul în amestecuri Jim Beveridge, ca o interpretare mai intensă, mai bine afumată a whiskey-ului cu etichetă neagră. Cu toate că este un membru relativ nou al familiei, Johnnie Walker Double Black este deja un clasic ce merită savurat.

   

   

  ASPECT: Auriu intens.

   

  MIROS: Lăsați mirosul dulce de fum și nucșoră să pătrundă pe simțuri și să trezească o experiență unică.

   

  GUST: Savurați aroma inconfundabilă de turbă, stafide, mere proaspete și aromă de portocală și cremă de vanilie.

   

  FINISH: Lung, cald și delicat mulțumită mirodeniilor și aromei persistente de lemn ars, oferite de maturare.

   

  Preț normal: 169,68 RON

  Special Price 118,90 RON

  (-50,78 RON)
 • Jack Daniel's - Tennessee whiskey Master Distiller 2 GB - 0.7L, Alc: 43% Jack Daniel's - Tennessee whiskey Master Distiller 2 GB - 0.7L, Alc: 43%
  -5%

  Jack Daniel's - Tennessee whiskey Master Distiller 2 GB - 0.7L, Alc: 43%

  Unul dintre cele mai populare whiskey-uri din lume, Jack Daniel’s, este denumit după Jasper Newton Daniel, care și-a impresionat compatrioții cu o băutură rafinată pe care o considerau bourbon. Cu toate acestea, încă de la sfârșitul secolului XIX, Jack și-a promovat cu grijă și atenție băutura și a numit-o Tennessee Whiskey (nu bourbon), pentru că distilatul era și este filtrat prin cărbune din arțar, în distileria din statul american Tennessee.

   

  Pentru orice sortiment de Jack Daniel’s sunt folosite aceleași ingrediente: apă naturală din peștera Spring Hollow și distilat obținut din porumb, grâu și orz. În ultimele faze de producție intervine acel proces esențial pe care este bazată denumirea de Tennessee Whiskey: distilatul este adus la 70 de grade tărie și este trecut printr-un filtru din cărbune de arțar timp de 3-5 zile. În final, whiskey-ul este maturat în butoaie din stejar și lăsat în grija timpului, care reușește să ducă mai departe munca oamenilor și să ofere parfumul și aroma legendară Jack Daniel’s.

   

  Seria Master Distiler a fost creată pentru a onora maeștrii distileriei Jack Daniel, de-a lungul timpului, începând cu 1866 până în prezent. Master Distiller 2 a fost creat în onoarea lui Jess Motlow, care s-a ocupat de afacerea lui Jack din 1911 până în 1941, perioadă ce a inclus prohibiția americană. După 28 de ani în care distileria nu a funcționat (la ordinul autorităților), Jess a reconstruit totul din memorie: instalațiile, aparatura, inclusiv rețeta de whisky, așa cu ținut minte de la unchiul său Jack Daniel.  

   

   

  ASPECT: Chihlimbar.

   

  MIROS: Se simt vaporii de whisky trecut prin cărbune, aromele de sirop de arțar, caramel ars și vanilie. Maturarea liniștită de 4 ani aduce și note de pier negru proaspăt măcinat și mult stejar. Puțină apă îi deschide și mai mult notele florale / vegetale.

   

  GUST: Pe limbă se așează puțin moale, condimentat de piper, ardei iute și chimen. Aceleași note de vanilie și caramel ars, lămâie și măr copt la cuptor cu sirop. Apa scoate mai multe note fructate (măr, banană, piersică).

   

  FINISH: Gustul final este marcat de stejar, secară și mai mult sirop de arțar, cremă de zahăr ars și fum din lemn de esență tare.

   

  Preț normal: 106,30 RON

  Special Price 100,90 RON

  (-5,40 RON)
 • Jack Daniel's - Tennessee Whiskey Master Distiller 3 GB - 0.7L, Alc: 43% Jack Daniel's - Tennessee Whiskey Master Distiller 3 GB - 0.7L, Alc: 43%
  -5%

  Jack Daniel's - Tennessee Whiskey Master Distiller 3 GB - 0.7L, Alc: 43%

  Unul dintre cele mai populare whiskey-uri din lume, Jack Daniel’s, este denumit după Jasper Newton Daniel, care și-a impresionat compatrioții cu o băutură rafinată pe care o considerau bourbon. Cu toate acestea, încă de la sfârșitul secolului XIX, Jack și-a promovat cu grijă și atenție băutura și a numit-o Tennessee Whiskey (nu bourbon), pentru că distilatul era și este filtrat prin cărbune din arțar, în distileria din statul american Tennessee. Jack a lăsat moștenire distileria, rețeta, procesele de producție și denumirea de Tennessee Whiskey.

   

  Pentru orice sortiment de Jack Daniel’s sunt folosite aceleași ingrediente: apă naturală din peștera Spring Hollow și distilat obținut din porumb, grâu și orz. În ultimele faze de producție intervine acel proces esențial pe care este bazată denumirea de Tennessee Whiskey: distilatul este adus la 70 de grade tărie și este trecut printr-un filtru din cărbune de arțar timp de 3-5 zile. În final, whiskey-ul este maturat în butoaie din stejar, și lăsat în grija timpului, care reușește să ducă mai departe munca oamenilor și să ofere parfumul și aroma clasicului Old No. 7.

   

  Jack Daniel’s a creat sticla cu numărul 3, ediție limitată, în semn de apreciere și respect pentru Lemuel 'Lem' Tolley, cel de-al treilea om, din cei șapte, care au lucrat în funcția de Maestru în distileria din orașul Lynchburg până în prezent. Lem a lucrat cu determinare pentru a duce mai departe spiritul și tradiția producției de Tennessee Whiskey, așa cum i-au fost lăsate de de strabunicul sau Jack Daniel.

   

   

   

  ASPECT: Ambră intensă.

   

  MIROS:  Master Distiller împarte un buchet simplu, dar elegant și îmbinat cu note fine de condimente uscate, alune uleioase și o urmă de fum.

   

  GUST: Gustul acestui whiskey este relaxant, cu note de milkshake de banană, amestec din mai multe soiuri de alune, puțin caramel și cremă de ouă.

   

  FINISH:  Finish-ul scoate la iveală zahărul tipic cerealelor și fumul primit de la butoaiele din stejar rumenit.

   

  Preț normal: 106,30 RON

  Special Price 100,90 RON

  (-5,40 RON)
 • Dalmore - Scotch Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 40% Dalmore - Scotch Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 40%
  -21%

  Dalmore - Scotch Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 40%

  Dalmore este unul dintre brand-urile care păstrează balanța înclinată în favoarea Scoției, ca tărâm primordial al băuturii numite whisky. Dalmore își are originile în 1263, anul în care Șeful clanului Mackenzie, Colin Kintail, l-a salvat pe Regele Scoției, Alexandru al III-lea, de atacul unui cerb furios.

   

  Această faptă nobilă a fost recunoscută de Rege, care a oferit clanului Mackenzie dreptul de a folosi pe blazonul lor capul unui cerb cu câte șase ramuri la un corn. În prezent, Dalmore rămâne un etalon al whisky-ului scoțian produs tradițional sub îndrumarea Maestrului Richard Paterson, un distilator profesionist cu experiență de aproape 50 de ani.

   

  Expresia Dalmore 12 ani este un whisky complex si elegant, cu un caracter specific regiunii Highland. Single malt-ul este învechit primii 9 ani în butoaie din lemn de stejar alb în care a fost ținut bourbon, urmând ca în ultimii 3 ani, jumatate din cantitatea totală să fie transferată în butoaie de sherry. Astfel băutura își îmbogățește profilul cu arome discrete de fructe, împrumutate din soiurile roșii ale vinului fortifiat sherry. Dalmore 12 ani este o alegere potrivită pentru cei care preferă un whisky complex.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar intens.

   

  MIROS: Whisky-urile Dalmore sunt adesea caracterizate de un parfum rezumat la trei grupuri aromatice. În acest caz, butoaiele de bourbon american și cele de sherry au lăsat în whisky un parfum generos de citrice, ciocolată și condimente.

   

  GUST: Citricele se desfac în arome de portocale de Sevilia, fructele sunt definite de prune uscate, iar condimente se dezvăluie a fi vanilie uscată.

   

  FINISH: Vanilia ușor rumenită face trecerea către note mai groase de cafea prăjită și ciocolată neagră.

   

  Preț normal: 277,51 RON

  Special Price 220,60 RON

  (-56,91 RON)
 • Dalmore - Scotch Single Malt Whisky 15 yo GB - 0.7L, Alc: 40% Dalmore - Scotch Single Malt Whisky 15 yo GB - 0.7L, Alc: 40%
  -28%

  Dalmore - Scotch Single Malt Whisky 15 yo GB - 0.7L, Alc: 40%

  Dalmore este unul dintre brand-urile care păstrează balanța înclinată în favoarea Scoției, ca tărâm primordial al băuturii numite whisky. Dalmore își are originile în 1263, anul în care Șeful clanului Mackenzie, Colin Kintail, l-a salvat pe Regele Scoției, Alexandru al III-lea, de atacul unui cerb furios.

   

  Această faptă nobilă a fost recunoscută de Rege, care a oferit clanului Mackenzie dreptul de a folosi pe blazonul lor capul unui cerb cu câte șase ramuri la un corn. După ce membrii clanului au devenit proprietarii distileriei în 1867, au pus capul de cerb pe fiecare sticlă de whisky. În prezent, Dalmore rămâne un etalon al whisky-ului scoțian produs tradițional sub îndrumarea Maestrului Richard Paterson, un distilator profesionist cu experiență de aproape 50 de ani.

   

  Lansat în anul 2007, sortimentul Dalmore 15 ani este apreciat în special datorită profilului său aromatic deosebit, perfect echilibrat. Secretul caracterului său armonios se datorează în mare parte procesului specific de maturare, care constă în doua etape. Single malt-ul este supus unei învechiri inițiale de 12 ani în butoaie din lemn de stejar alb, asezonate cu bourbon, urmând ca ultimii 3 ani să îi petreacă în butoaie de sherry Apostoles, Amoroso și Matusalem Oloroso. Înainte de îmbuteliere, conținutul tuturor butoaielor este amestecat pentru a crea acest sortiment expresiv, ideal pentru cei care preferă un whisky elegant și aromat.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar intens.

   

  MIROS: Lotul de 15 ani reamintește de istoria îndelungată a casei scoțiene prin aromele intense, bine definite, de marmeladă, scorțișoară și nucșoară.

   

  GUST: Parfumul trezește interesul pentru complexitatea acestui whisky. După maturarea în butoaie asezonate cu diferite stiluri de sherry, whisky-ul scoțian așază pe papile aromele dulci de mandarină, vanilie, ghimbir și mere decojite.

   

  FINISH: Portocală caramelizată și ciocolată neagră.

   

  Preț normal: 478,43 RON

  Special Price 344,90 RON

  (-133,53 RON)
 • Jack Daniel's - Tennessee Whiskey 150'th Super Premium GB - 1L, Alc: 50% Jack Daniel's - Tennessee Whiskey 150'th Super Premium GB - 1L, Alc: 50%
  -5%

  Jack Daniel's - Tennessee Whiskey 150'th Super Premium GB - 1L, Alc: 50%

  Unul dintre cele mai populare whiskey-uri din lume, Jack Daniel’s, este denumit după Jasper Newton Daniel, care și-a impresionat compatrioții cu o băutură rafinată pe care o considerau bourbon. Cu toate acestea, încă de la sfârșitul secolului XIX, Jack și-a promovat cu grijă și atenție băutura și a numit-o Tennessee Whiskey (nu bourbon), pentru că distilatul era și este filtrat prin cărbune din arțar, în distileria din statul american Tennessee. Jack a lăsat moștenire distileria, rețeta, procesele de producție și denumirea de Tennessee Whiskey.

   

  Toate acestea sunt respectate de peste 150 de ani, fără compromis, pentru a oferi băutura originală care face parte din istoria țării. Generațiile care au lucrat în distileria lui Jack Daniel, sunt onorate prin respectarea rețetei originale, și îmbuteliere în sticla cu formă pătrată, ce arată corectitudinea brand-ului.

   

  Toate sortimentele de Jack Daniel’s sunt produse din aceleași ingrediente: apă naturală din peștera Spring Hollow și distilat obținut din porumb, grâu și orz. În ultimele faze de producție intervine acel proces esențial pe care este bazată denumirea de Tennessee Whiskey: distilatul este adus la 70 de grade tărie și este trecut printr-un filtru din cărbune de arțar timp de 3-5 zile. În final, whiskey-ul este lăsat la maturare, în butoaie din stejar, fabricate conform instrucțiunilor gândite de specialiștii distileriei.

   

   

  ASPECT: Ambră intensă.

   

  MIROS: Pentru ediția aniversară maestrul din Lynchburg ne oferă un buchet construit meticulos din arome de caramel, porumb fiert cu unt, boabe de vanilie și mere.

   

  GUST: Gustul începe cu o restrângere ușoară în notele de stejar rumenit, mult caramel, scorțișoară și caise dolofane.

   

  FINISH: Pe măsură ce se retrag ultimele picături, finish-ul este un amestec de unt, fructe și o urmă de cicoare.

   

  Preț normal: 402,73 RON

  Special Price 382,50 RON

  (-20,23 RON)
 • Glen Moray - Scotch Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 40% Glen Moray - Scotch Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 40%
  -24%

  Glen Moray - Scotch Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 40%

  Glen Moray este unul dintre whisky-urile scoțiene cele mai cunoscute și are o lungă și bogată istorie. În distileria Glen Moray, aflată în inima regiunii Speyside, a început producția de whisky în 1897 după ce fusese înainte o veche fabrică de bere numită Elgin West Brewery.

   

  Conform registrelor din arhivă, pe 13 septembrie 1897, echipa distileriei a produs primul lot de whisky, iar cu excepția unei scurte pauze în timpul Marelui Război, whisky-ul Glen Moray este oferit lumii de peste 120 de ani. Modernizări și instalații suplimentare, inovații și expresii noi maturate în butoaie selecte, toate au adus mai multă apreciere pentru Glen Moray în lumea întreagă.

   

  Whisky-ul este produs din apă pură din râul Lossie și orz mălțuit local. Distilarea are loc în alambicuri tradiționale din cupru pentru cel mai fin alcool, iar maturarea are loc în butoaie de bourbon confecționate din stejar american dar și în butoaie din stejar european ce oferă băuturii acel caracter clasic și echilibrat.

   

   

  ASPECT: Auriu.

   

  MIROS: Bogat, dulce și floral, cu note de vanilie, caramel și fructe roșii de pădure.

   

  GUST: Se simte clar lemnul umezit și pătruns de alcool. Revin aromele de fructe roșii ce se pregătesc să aducă o astringență anulată repede de o cremă de vanilie dulce și ușor arsă.

   

  FINISH: Lung și satisfăcător. Vanilie dulce și stejar condimentat într-un echilibru admirabil.

   

  Preț normal: 142,80 RON

  Special Price 109,00 RON

  (-33,80 RON)
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Grilă Listă