Idei de cadouri

Echipa Beicevrei.ro a selectat pentru tine câteva dintre cele mai bune produse, pe care le poți dărui la orice ocazie și în orice moment al anului. Pentru onomastici, sărbători și evenimente deosebite din viața ta și a celor dragi, ai la dispoziție produse de calitate, originale, cu tradiție și renume în toate colțurile lumii.


Vin și șampanie, coniac / brandy și lichior din Franța, Italia, Portugalia, Grecia, Germania și Romania, scotch whisky din Marea Britanie, Statele Unite, Taiwan și Japonia. De asemenea, în această categorie vei găsi pălincă și țuică, produse tradiționale de la cele mai cunoscute brand-uri din România.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Grilă Listă
  • Mosia Tohani - Apogeum Feteasca Neagra 2016 - 0.75L, Alc: 14.8% Mosia Tohani - Apogeum Feteasca Neagra 2016 - 0.75L, Alc: 14.8%

    Mosia Tohani - Apogeum Feteasca Neagra 2016 - 0.75L, Alc: 14.8%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: DEALU MARE - MUNTENIA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: FETEASCĂ NEAGRĂ

     

    VOL. ALC.: 14.8%

     

    VIN ROȘU SEC. După atestările documentare din 1773, vinurile din Tohani au stat sub semnul regalității. Din anul 1930, Principele Nicolae al României, fratele regelui Carol al II-lea, devine proprietarul domeniului și după ce renunță la tron și se căsătorește cu Ioana Doletti, duce mai departe pasiunea pentru vinurile din Tohani.

     

    Perioada comunistă, traversată cu greu, este urmată de o renaștere a vinurilor din Tohani. Începând cu anul 2000 zone viticole din Tohani au fost privatizate. Noi proprietari au replantat vița, au extins culturile, și au învestit în clădiri și echipamente moderne. Vinurile din Tohani s-au alăturat celorlalte brand-uri cu istorie îndelungată, care au oferit cele mai bune vinuri din Europa de Est. În semn de recunoaștere a calității și valorilor promovate de Tohani Romania, compania devine în 2012 furnizor al Casei Regale.

     

    Apogeum Fetească Neagră este un vin special din soi românesc, cu arome elegante, adunate într-un buchet ce desfată caracterele rafinate și aduce acel stil regal, gândit pentru toate vinurile Tohani.   

     

     

    ASPECT: Roșu rubiniu.

     

    MIROS: Buchet clar, compus din arome fine de prună și afine, urmate de note îndrăznețe de cafea, lemn dulce, vanili și condimente.

     

    GUST: Feteasca Neagră este un soi înzestrat cu aromele bogate de prune uscate, fructe negre, în frunte cu vișine coapte și zemoase, condimente și ciocolată neagră.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin ideal pentru un ospăț cu vită la tigaie cu unt și usturoi, rață la cuptor cu cartofi și varză, gustări cu brânzeturi maturate și ciocolată amară la desert.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 15 - 17°C.

  • Courvoisier - Cognac XO  - 0.7L, Alc: 40% Courvoisier - Cognac XO  - 0.7L, Alc: 40%

    Courvoisier - Cognac XO - 0.7L, Alc: 40%

    În 1809, la puţin timp după Revoluţia Franceză, în timpul Împăratului Napoleon Bonaparte, negustorul Emmanuel Courvoisier şi Louis Gallois, decid să construiască o distilerie în apropiere de Paris, în localitatea Bercy. În scurt timp, Napoleon Bonaparte a felicitat băutura lui Courvoisier, a oferit-o trupelor sale şi, legenda spune că după înfrîngerea de la Waterloo, a ales Courvoisier pentru voiajul pe Atlantic, spre insula Sf. Elena, unde a fost exilat.

     

    În 1828, urmaşii fondatorilor au decis să construiască o altă distilerie în localitatea Jarnac din centrul regiunii Cognac, unde se află în prezent. Din anul 1866 coniacul Courvoisier este exportat în Marea Britanie. La începutul secolului XX, Napoleon este cel mai cunoscut coniac produs de Courvoisier, iar imaginea de brand autentic şi-a continuat expansiunea cu exporturi în pieţele europene, modernizare şi cercetare pentru obţinerea celor mai bune loturi.

     

    XO, asemenea tuturor celorlalte sortimente, aduce celor care doresc să îl savureze, o parte din prestigiul, rafinamentul şi tradiţia de peste 200 de ani a brand-ului Courvoisier. XO este obţinut din distilate de strugure (eaux de vie), unite cu precizie de Maestrul Patrice Pinet. Fiecare distilat din acest blend a fost maturat independent timp de 11 până la 25 de ani, pentru a oferi un buchet extravagant, cu arome interesante şi graţioase.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar cu reflexii aurii. Un coniac limpede într-o sticlă cu siluetă elegantă, ce prezintă un contrast de efect cu eticheta de culoare mov regal. 

     

     

    MIROS: Parfum fin de distilat din struguri, dulceag şi uşor floral.

     

    GUST: XO oferă un buchet intens de crème brûlée - cremă de zahăr ars (vanilie şi caramel), obţinută din arderea controlată a butoaielor de stejar. Butoaiele oferă şi aroma înconfundabilă de portocale zaharisite şi flori de iris, dulci şi puternice. 

     

    FINISH: Mediu spre lung. Cald şi foarte aromat.

     

    783,02 RON
  • Armand de Brignac - Sampanie Brut Gold bottle gb - 0.75L, Alc: 12.5% Armand de Brignac - Sampanie Brut Gold bottle gb - 0.75L, Alc: 12.5%
    -14%

    Armand de Brignac - Sampanie Brut Gold bottle gb - 0.75L, Alc: 12.5%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANŢA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER

     

    VOL. ALC.: 12.5%

     

    ŞAMPANIE CLASSIC BRUT. Armand de Brignac este brand-ul de șampanie premium produs de familia Cattier. Descendenții familiei Cattier, aflați a 12-a, și a 13-a generație (Jean-Jacques și fiul său Alexandre Cattier), produc șampania Armand de Brignac în nord estul Franței, în regiunea Champagne, localitatea Rilly-la-Montagne.

     

    Soiurile de struguri folosite de Cattier pentru producția de șampanie sunt Pinot Noir, Pinot Meunier și Chardonnay. Producția implică culegerea manuală a strugurilor, păstrarea în drojdie, în cele mai bune condiții ale pivnițelor Cattier și maturare în butoaie din stejar francez.

     

    Șampania este comercializată în sticle metalice opace cu denumirea brandului și emblema inimii negre, motiv pentru care șampania Armand de Brignac mai este numită și 'asul de inimă neagră'.

     

     

    ASPECT: Galben pai cu inflexiuni aurii. Perlaj fin, persistent.

     

    MIROS: Foarte puternic si proaspăt, floral (soc, de flori de camp şi tei), vegetal şi fuctat de citrice proaspete.

     

    GUST: Complex, dar lejer şi savuros, extrem de proaspăt, lasă chiar o senzaţie de "crocant", delicat, vegetal şi foarte intens fructat (de grepfrut şi lămâie, de caise şi piersici, mere verzi, ananas, mere golden). Are o foarte bună aciditate, o corpolenţă medie, şi un post gust lung şi intens.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Şampaniile Armand de Brignac se servesc reci, ca aperitiv, sau la antreuri din stridii proaspete, crustacee, fructe de mare, carne de peşte în preparate rafinate (sushi, sashimi, file de peşte pe pat de piure de mazăre şi pesto).

     

    TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

     

    Preț normal: 1.725,50 RON

    Special Price 1.483,00 RON

    (-242,50 RON)
  • Mosia Tohani - Maestro 2015 - 0.75L, Alc: 14.5% Mosia Tohani - Maestro 2015 - 0.75L, Alc: 14.5%

    Mosia Tohani - Maestro 2015 - 0.75L, Alc: 14.5%

    REGIUNE / TARA: DEALUL MARE / ROMANIA
    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON
    VOL. ALC.: 14,5%

    Strugurii au fost culesi manual in ladite de 15 kg, ulterior fiind sortati cu grija. Dupa macerarea la rece a boabelor de struguri, intre cinci si opt zile, la 8°-10°C, a urmat fermentatia alcoolica la temperatura controlata intre 26°-28° C,timp de opt si zece zile. Maturare la baric de stejar de Allier timp de 12 luni, urmata de invechirea in sticla timp de un 1 an.

    ASPECT: Regele vinurilor rosii se prezinta rosu rubiniu si cernelos, ce denota densitate si consistenta.
    MIROS: Caracteristic soiului de Cabernet Sauvignon,este generos in arome de coacaze negre, cirese, afine si gemuri dulci, carora li se alatura senzatii de condimente , vanilie si lemn.
    GUST: In gust vinul este catifelat. Taninurile modelate cu atentie de timpul petrecut in baricuri, au structura solida si matasoasa ce determina un postgust gemos si prelung.
    ASOCIERE CULINARA: Partener ideal pentru preparate din carne rosie de vita, vanat, miel si branzeturi maturate.
    TEMP. DE SERVIRE: Recomandam o temperatura de servire de 15°-17° Celsius. Se recomanda decantarea vinului minim de o ora .
  • Bottega - Prosecco Stardust 0,75L, Alc: 11% Bottega - Prosecco Stardust 0,75L, Alc: 11%
    -15%

    Bottega - Prosecco Stardust 0,75L, Alc: 11%

    REGIUNE / ȚARĂ: VENETO / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE:  GLERA

     

    VOL. ALC.: 11%

     

    VIN SPUMANT ALB BRUT. Prima vinărie Bottega a fost ridicată în anii ’20, în Italia, de Dominico Bottega, negustor de vin și pasionat oenolog. În istoria recentă, operațiunile Bottega au numeroase reforme ce au permis dezvoltarea unor game de produse premium, în frunte cu prosecco și vinurile spumante, comercializate la nivel mondial.  

     

    Bottega Stardust este un sortiment elegant şi impresionant atât în interior cât şi la exterior graţie cristalelor ce îmbracă sticla de sus până jos, oferind un spectacol vizual excelent. Stardust este obţinut din struguri Glera culeşi de pe dealurile însorite din Treviso, unde clima este perfectă pentru dezvoltarea optimă a soiului, iar temperatura menţine un echilibru perfect al acidităţii strugurilor.

     

    Unii dintre strugurii care compun acest vin spumant sunt culeşi din vii vechi de 80 de ani, care dau struguri puţini, dar cu un conţinut bogat în arome fructate şi florale.

     

     

    ASPECT: Galben pai strălucitor.

     

    MIROS: Note proaspete de pară, piersică, măr şi citrice, învăluite în accente florale discrete.

     

    GUST: Elegant, mineral, fructat, accentuat de un perlaj fin, persistent.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Sortimentul poate fi servit ca aperitiv, însă se potriveşte bine şi alături de homar, sushi sau produse de patiserie uşor dulci.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 4 - 5°C.

     

    Preț normal: 390,62 RON

    Special Price 332,03 RON

    (-58,59 RON)
  • Valahorum - Paolo Mennini - Negru de Dragasani, rosu sec, alc.13.5° 0.75 L Valahorum - Paolo Mennini - Negru de Dragasani, rosu sec, alc.13.5° 0.75 L

    Valahorum - Paolo Mennini - Negru de Dragasani, rosu sec, alc.13.5° 0.75 L

    Este un vin ce poarta numele lui Paolo Mennini, italian din Toscana cu o poveste impresionanta. Un strain indragostit de Romania, Paolo a gasit in zona viticola a Dragasaniului a doua lui casa.“Ho sognato di essere qui” – spune eticheta unui Negru de Dragasani de exceptie, selectat de Razvan Macici din zona Dragasani.

    Strugurii au fost selectionati de pe unica parcela 1,7 ha cu Negru de Dragasani plantata in 2009, recoltati manual in ladite si sortati cu rigoare. Dupa macerarea la rece a mustuielii, a urmat inocularea cu drojdii selectionate si o omogenizare periodica a mustului in fermentatie cu pielita strugurilor. Vinul tanar a fost tras la maturare in baricuri de anul doi din stejar frantuzesc, unde a stat timp de 18 luni. Apoi s-a facut o selectie la baric, dupa care a urmat asamblarea vinului. Astfel am obtinut aproximativ 5.000 de litri, iar vinul a fost imbuteliat dupa o filtrare usoara.


    ASPECT: Rosu dens si stralucitor.
    MIROS: Fruct negru de padure, mure si cirese negre amare.
    GUST: Lemn foarte bine integrat, taninuri dense si catifelate, cu note de ciocolata, un postgust lung si persistent. Un vin cu potential mare de invechire, pana la 10-15 ani.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 15-17 °C.
    ASOCIERE CULINARA: Partener ideal pentru preparate din carne rosie, vanat, trufe, ciuperci, piept de rata, branzeturi maturate.
  • Jack Daniel’s - Tennessee whiskey Sinatra Gift Pack - 1 L, Alc: 45% Jack Daniel’s - Tennessee whiskey Sinatra Gift Pack - 1 L, Alc: 45%

    Jack Daniel’s - Tennessee whiskey Sinatra Gift Pack - 1 L, Alc: 45%

    Frank Sinatra și Jack Daniel's - o prietenie adevărată care merită un salut îndrăzneț și puternic.

    În onoarea unei prietenii legendare care s-a răspândit timp de jumătate de secol, distileria Jack Daniel's a lansat o ediție foarte speciala a whiskey-ului său din Tennessee. Această manifestare a măiestriei distileriei - maturată în butoaie de stejar proprietate proprie pentru un gust îndrăzneț, caracter atemporal și de o finețe exceptională - este destinată să devină un clasic.
    759,22 RON
  • Nikka - Japanese blended whisky pure malt black + gb - 0.5L, Alc: 43% Nikka - Japanese blended whisky pure malt black + gb - 0.5L, Alc: 43%

    Nikka - Japanese blended whisky pure malt black + gb - 0.5L, Alc: 43%

    Masataka Taketsuru a fondat în 1934 compania care avea să fie redenumită la scurt timp Nikka Whisky Distilling Co.,Ltd. Pasionat de whisky, cu studii universitare și experiență acumulată la distilerile din Scoția (Longmore) și Japonia (Yamakazi), Masataka a construit în același an, prima dintre cele două distilerii - Yoichi.

     

    În 1969 a fost finalizată și cea de-a doua distilerie, Miyagikyo, iar pe parcursul anilor Nikka și-a diversificat portofoliul, și a devenit un brand cu tradiție în producția de whisky japonez.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar, cu tentă aurie.

     

    MIROS: Proaspăt, curat, cu puțin fum, urmat de note de turbă și vanilie.

     

    GUST: Atingeri dulci de caramel, textură corpolentă, cu note de cafea și stejar.

     

    FINISH:  Final lung bogat și puternic, marcat de fum și condimente.

     

    249,90 RON
  • Togouchi - Kiwami Japanese blended whisky + gb - 0.7L, Alc: 40% Togouchi - Kiwami Japanese blended whisky + gb - 0.7L, Alc: 40%

    Togouchi - Kiwami Japanese blended whisky + gb - 0.7L, Alc: 40%

    Togouchi este un whisky produs de compania japoneză Chugoku Jozo, fondată în 1918 pentru producția principală de sake. După de zeci de ani în care a produs tradiționalul sake, distileria din provincia Hiroshi, orașul Hatsukaichi, și-a dezvoltat gama de produse cu alte băuturi alcoolice: vinuri spumante, lichior, gin și whisky.

     

    Seriozitatea și rigoarea japoneză se aplică fără compromis și în cazul whisky-urilor aduse din Europa. Maeștrii japonezi șlefuiesc aromele puternice ale regiunilor scoțiene pentru iubitorii de whiskey din Japonia sau din alte state ale lumii.

     

    După realizarea amestecului, whisky-urile sunt maturate în butoaie de stejar, plasate într-un tunel feroviar (din orașul Togouchi), transformat în spațiu de depozitare cu temperatură constantă de 15°C și umiditate de 80%.

     

     

    ASPECT: Auriu închis.

     

    MIROS: Parfum deschis și elegant cu note de iarbă și nuci.

     

    GUST: Un whisky cu origini scoțiene aflat la înălțimea așteptărilor, Kiwami a fost șlefuit de maeștrii japonezi să ofere arome de ciocolată cu alune de pădure și miere polifloră.

     

    FINISH: Note de piper și nucșoară.

     

    247,04 RON
  • Kavalan - Ex Sherry Oak - Taiwan single malt whisky - 0.7L, Alc: 46% Kavalan - Ex Sherry Oak - Taiwan single malt whisky - 0.7L, Alc: 46%

    Kavalan - Ex Sherry Oak - Taiwan single malt whisky - 0.7L, Alc: 46%

    Kavalan este un producător de whisky din Taiwan, care și-a început activitatea în 2005, în comitatul Ylan. Antreprenorul Tien-Tsai Lee a dorit o nouă regiune cu faimă mondială în producția de whisky și o distilerie “pentru un secol” și multe generații, inspirată de cele aflate în Scoția și Japonia.

     

     În 2006 distileria Kavalan și-a început activitatea, iar în 2008, compania taivaneză a lansat primul whisky: Kavalan Classic Single Malt.

     

    Pe parcursul anilor, în distileria Kavalan au fost create și alte etichete single malt, care au câștigat popularitate și nume bun în rândul criticilor și iubitorilor de whisky din întreaga lume. Pentru producția de whisky, echipa Kavalan împrumută tot ce este mai bun de la natură: gheața din munți, topită în apă pură, bogată în minerale, butoaiele tradiționale din stejar, umiditatea și briza regiunii, valorificate pentru maturare.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Parfum seducător de fructe confiate și nucă.

     

    GUST: Dulceag și prietenos, ușor condimentat, elegant și corpolent.

     

    FINISH: Senzația remanentă după înghițire este persistentă.

     

    393,89 RON
  • Nonino - Grappa Riserva 8 yo - 0.7L, Alc: 43% Nonino - Grappa Riserva 8 yo - 0.7L, Alc: 43%

    Nonino - Grappa Riserva 8 yo - 0.7L, Alc: 43%

    Arta de crea un distilat tradițional italian este stăpânită de familia Nonino din 1897, atunci când Orazino Nonino a decis să renunțe la distileria cărată pe roți și să o monteze într-o clădire în nordul Italiei, în localitatea Ronchi di Pavia.

     

    De peste 120 de ani descendenții lui Orazino produc grappa pentru Italia, dar și pentru restul statelor din Europa. Mai mult de atât, în ultimii 40 de ani familia Nonino a dezvoltat o gamă impresionantă de produse și a primit numeroase premii de la instituțiile italiene pentru calitatea băuturilor și renumele adus țării.

     

    Nonino Grappa Riserva 8 yo este o grappa obținută din soiurile Merlot, Muscat, Verduzzo, Schippettino, Friulano si Malvasia, produsă în cisterne de inox cu temperatură controlată. După distilarea artizanală băutura este maturată în baricuri și alte butoaie de mică capacitate, confecționate din lemn de stejar franțuzesc cu sigiliu și supraveghere permanentă.

     

    Pentru o experiență autentică se recomandă aerarea băuturii pentru câteva minute într-un pahar balon și servirea la temperatura camerei. Este ideal după masă, la o discuție interesantă.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar intens și strălucitor.

     

    MIROS: Bogat și senzual cu parfum de caise, prune, cireșe, condimente, fructe confiate, stafide și ciocolată.

     

    GUST: Elegant și moale ca mătasea, oferă note de patiserie, condimente, ciocolată și marzipan, aflat într-o armonie perfectă cu impresia olfactivă.

     

    FINISH: Fructat și persistent.

     

    470,65 RON
  • Bran - Palinca pere - 0.7L, Alc: 40% Bran - Palinca pere - 0.7L, Alc: 40%
    -5%

    Bran - Palinca pere - 0.7L, Alc: 40%

    O pălincă de pere cu un gust inconfundabil, rafinat și savuros. Perele culese din livezile sătmărene de deal conferă băuturii aroma vie și bogată.

     

    Pălinca de pere Bran este distilată după o metodă tradițional-transilvăneană, în cazane de cupru. La fiecare degustare, această pălincă reamintește de gusturile românești care, în zilele noastre, fac ocolul întregii lumi.

     

    Se consumă în țoiuri limpezi, cu sau fără camarazi, ori de câte ori dorul de tradiție o impune.

     

     

    ASPECT: Nuanțe fine de galben pal.

     

    MIROS: Bogat și fructat.

     

    GUST: Arome de pară coaptă.

     

    FINISH: Lung, cu accente de miere.

     

    Preț normal: 233,24 RON

    Special Price 221,58 RON

    (-11,66 RON)
  • Brancoveanu - Vinars XO cu cutie - 0,7L, Alc: 40% Brancoveanu - Vinars XO cu cutie - 0,7L, Alc: 40%

    Brancoveanu - Vinars XO cu cutie - 0,7L, Alc: 40%

    Vinul ars este o băutură produsă din vremuri străvechi, iar rețeta este transmisă de la o generație la alta în toate regiunile României. Vinul ars variază ușor în funcție de soiurile de struguri, procesul de distilare și maturare, dar poate fi considerat de departe, un bun ambasador al distilatelor de vin în orice parte a lumii.

     

    Grupul Alexandrion ne oferă Brâncoveanu XO, un vin ars creat pentrua onora cei 25 de ani de pace, păstrați de Constantin Brâncoveanu, Domnitorul Țării Românești. Vinul ars este obținut din struguri crescuți în arealul Dealu Mare din județul Prahova, situat pe Paralela 45. Zona beneficiază de un climat optim recoltelor de calitate, asemănătoare cu cele din regiunile Cognac și Armagnac din Franța.

     

    Vinul ars Brâncoveanu este obținut după o reţetă tradiţională a vinurilor româneşti Zghihara, Crâmpoşie şi Iordana. Învechirea se face în butoaie de stejar româneşti de Master Blender-ul Alexandrion, care a reușit să șlefuiască fațetele unei băuturi pure ce reprezintă tradiția și cultura poporului român.

     

     

    ASPECT: Ambră.

     

    MIROS: Brâncoveanu XO este un vin ars caracterizat de note lemnoase, cu esență de vanilie, parfum fin de coajă de portocale și cocos.

     

    GUST: Maturarea în butoi a lăsat în licoare nuanțe bogate de lemn de stejar, note dulci din migdale și caramel.

     

    FINISH: Rotund și echilibrat.

     

    154,68 RON
  • Remy Martin - Cognac VSOP Tin Box - 0.7L, Alc: 40% Remy Martin - Cognac VSOP Tin Box - 0.7L, Alc: 40%
    -12%

    Remy Martin - Cognac VSOP Tin Box - 0.7L, Alc: 40%

    În anul 1724, în Franța, regiunea viticolă Cognac, tânărul Rémy Martin a vândut pentru prima dată coniacul cu numele propriu. Coniacul său a fost apreciat în cercurile restrânse ale nobilimii, și după numai 14 ani, Regele Ludovic al XV-lea i-a oferit permisiunea de a planta viță nouă. În secolul următor, coniacul Rémy Martin a câștigat popularitate și a fost exportat în Statele Unite, Asia și insulele Pacificului

     

    Rémy Martin este produs din struguri crescuți în cele mai bune podgorii ale regiunii Cognac. În subregiunile Grande Champagne și Petite Champagne sunt soluri bogate în straturi de calcar ce reflectă soarele și oferă strugurilor o coacere perfectă. Soiurile de struguri folosite la producția coniacului Rémy Martin sunt, în principal: Ugni Blanc, Colombard și Folle Blance. Pentru a primi Denumirea de Origine Controlată, oferită de legislația franceză, coniacul trebuie distilat de două ori în alambicuri din cupru și maturat cel puțin doi ani în butoi de stejar.  

     

    VSOP a fost creat în 1927 de André Renaud, maestrul în blenduri al distileriei Rémy Martin. Acest coniac a redefinit standard-ul celor mai sofisticate amestecuri și a creat o denumire de origine controlată, recunoscută oficial 11 ani mai târziu. Sticla opacă este un pas către renașterea acestei variante cu păstrarea tradiției neatinse în vremurile moderne. Eleganța etichetei cu toate elementele originale de brand rămâne loială stilului rafinat, creat de Emile Rémy Martin, continuat de André Renaud și păstrat cu dedicare de Baptiste Loiseau, actualul maestrul al casei Rémy Martin.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar cu reflexii aurii. Sticlă cu simbolul centaurului pe medalion argintiu, numele fondatorului și denumirea de origine controlată Fine Champagne Cognac.

     

    MIROS: VSOP este dominat de note vanilate, oferite de maturarea în butoaie din stejar francez Limousin. Simțurile sunt delectate cu mirosul delicat de caise coapte, măr copt la cuptor și flori.

     

    GUST: Savurat în tihnă, într-un pahar clasic, licoarea uimește prin caracterul ferm al aromelor de fructe coapte cu note de lemn dulce.

     

    FINISH: Notele fructate și cele de lemn maturat se transformă într-o experiență memorabilă.

     

    Preț normal: 235,98 RON

    Special Price 208,83 RON

    (-27,15 RON)
  • Metaxa - Brandy 7 stele gb Love Greece - 0.7L , Alc: 40% Metaxa - Brandy 7 stele gb Love Greece - 0.7L , Alc: 40%

    Metaxa - Brandy 7 stele gb Love Greece - 0.7L , Alc: 40%

    Grecul Spyros Metaxa, descendent al unei familii de negustori, aventurier și om cu gusturi rafinate, decide să înființeze o afacere cu produse rafinate. În 1888 Spyros Metaxa pune bazele companiei care îi poartă numele. Producția începe în Piraeus, portul din Atena, și în scurt timp băutura sa este exportată în toate statele cu deschidere la Marea Mediterană.

     

    În anii care au urmat, Metaxa și-a dezvoltat imaginea de brand cu simbolul Războinicului din Salamina, iar urmașii săi au creat o gamă de produse obținute cu aceeași tradiție și dedicare.

     

    Design-ul acestei variante de 7 stele este inspirat de binecunoscutul „ochi magic grecesc”, în reinterpretarea LoveGreece, un brand specializat în suveniruri sub formă de îmbrăcăminte și accesorii. Paleta de culori în alb și albastru ne amintește de Grecia, de peisajele din Ciclade și de arhitectura specifică într-un mod contemporan și minimalist. Arămiul intens, culoarea caracteristică pentru METAXA 7 STELE, evocă apusul de soare în lumina magică a verii, reflectată de Marea Mediterană. 

     

     

    ASPECT: Ambră, cu reflexii arămii în sticla inspirată de vasele antice greceşti, numite "amfore", care erau folosite pentru a transporta vinuri şi băuturi fine!

     

    MIROS: Piersici coapte, prune și flori uscate.

     

    GUST: Metaxa de 7 stele are un corp de arome bine echilibrate. Acoperă papilele cu dulceață din fructe pârguite și caramel.

     

    FINISH: Lung, generos și fructat.

     

    78,21 RON
  • Absente - Absinthe Etui Van Gogh - 0,7L, Alc: 55% Absente - Absinthe Etui Van Gogh - 0,7L, Alc: 55%

    Absente - Absinthe Etui Van Gogh - 0,7L, Alc: 55%

    Absintul este o băutură cu un grad ridicat de alcool și puternic aromatizată cu anason, pelin, fenicul și alte ierburi folosite în alimentație și medicina naturistă. Absintul a fost băutura favorită a personalitaților din lumea artei, în secolul al XIX-lea, în Europa și America de Nord. Efectele acestei băuturi au dat naștere unor incidente și povești ce au dus la interzicerea sa în anul 1915, în multe dintre statele europene și în SUA.

     

    Brand-ul Absente aparține producătorului francez Distilleries et Domaines de Provence, care deține în portofoliu și alte băuturi tari (pastis, lichioruri de fructe, grappa, gin). Absente este obținut dintr-un amestec de alcool, infuzie de pelin, anason stelat, mentă și alte distilate din anason. Absente este primul lichior de tip absint, legal, care conține tujon, lansat în 1998.

     

    Și pentru că Vincent van Gogh, pictorul post-impresionist din Țările de Jos, a fost un consumator avid de absint, brandul francez Absente a decis să îl reprezinte pe o cutie cadou, imprimată în stilul artistic care l-a consacrat.

     

     

    ASPECT: Verde deschis cu sclipiri gălbui.

     

    MIROS: O aromă subtilă de pelin amestecat cu anason, mentă și condimente.

     

    GUST: Cu toate ca este poate cel mai ‘blând’ dintre băuturile de tip absint, Absente de 55° aduce cu forță aroma anasonului în prezența pelinului. Apoi se simte căldura licorii ce păstrează șimțurile active pentru notele proaspete și condimentate de pelin, balsam de lămâie și mentă.

     

    FINISH: Lung. Vegetal. Puțin anason, pelin și mentă condimentată.

     

    151,73 RON
  • Absente - Absinthe lichior gift box + lingurita - 0.7L, Alc: 69% Absente - Absinthe lichior gift box + lingurita - 0.7L, Alc: 69%

    Absente - Absinthe lichior gift box + lingurita - 0.7L, Alc: 69%

    Absintul este o băutură cu un grad ridicat de alcool și puternic aromatizată cu anason, pelin, fenicul și alte ierburi folosite în alimentație și medicina naturistă. În secolul al XIX-lea, absintul a fost băutura favorită a personalitaților din Europa și America de Nord. Efectele acestei băuturi au dat naștere unor incidente și povești ce au dus la interzicerea sa în anul 1915, în multe dintre statele europene și în SUA.

     

    Brand-ul Absente aparține producătorului francez Distilleries et Domaines de Provence, care deține în portofoliu și alte băuturi tari (pastis, grappa, gin). Absente este obținut dintr-un amestec de alcool, infuzie de pelin, anason stelat, mentă și alte distilate din anason. Absente este primul lichior de tip absint, legal, care conține tujon, lansat în 1998.

     

    Varianta Grande Absente, de 69% vol., vine la pachet cu o linguriță creată în stilul Art Nouveau. Lingurița subțire, de culoare aurie, completează designul folosit de brand și oferă o alternativă tradițională de a prepara absintul și a savura aromele sale intense.

     

     

    ASPECT: Verde clar.

     

    MIROS: Domină aroma de absint cu note inconfundabile de camfor și mentol, urmate de note proaspete de anason și condimente.

     

    GUST:  Aroma de pelin cuprinde simțurile cu puterea unui fulger, de care se poate ține doar condimentele alese să curețe fiecare colț al gurii și să strecoare parfumul către sinusuri.

     

    FINISH: Lung, cu gust de distilat tare și ierburi condimentate.

     

    142,80 RON
  • Remy martin xo 0.7 L gold I - limited edition Remy martin xo 0.7 L gold I - limited edition
    -12%

    Remy Martin - Cognac XO Gold limited edition - 0.7L, Alc: 40%

    În anul 1724, în Franța, regiunea viticolă Cognac, tânărul Rémy Martin a vândut pentru prima dată coniacul cu numele propriu. Coniacul său a fost apreciat în cercurile restrânse ale nobilimii, și după numai 14 ani, Regele Ludovic al XV-lea i-a oferit permisiunea de a planta viță nouă. În secolul următor, coniacul Rémy Martin a câștigat popularitate și a fost exportat în Statele Unite, Asia și insulele Pacificului

     

    De la începutul secolului XX, casa Rémy Martin a intrat într-un parteneriat care a dezvoltat potențialul de producție și export. Pe parcursul deceniilor, maeștrii și oameni înfluenți au dezvoltat o gamă de produse, au adus tehnici moderne în producție și maturare și au ținut în avantgardă unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de coniac.

     

    Rémy Martin este produs din struguri crescuți în cele mai bune podgorii ale regiunii Cognac. În subregiunile Grande Champagne și Petite Champagne sunt soluri bogate în straturi de calcar ce reflectă soarele și oferă strugurilor o coacere perfectă. Soiurile de struguri folosite la producția coniacului Rémy Martin sunt, în principal: Ugni Blanc, Colombard și Folle Blance. Pentru a primi Denumirea de Origine Controlată, oferită de legislația franceză, coniacul trebuie distilat de două ori în alambicuri din cupru și maturat cel puțin doi ani în butoi de stejar.

       

      

    ASPECT: Chihlimbar.

     

    MIROS: XO aduce un parfum generos din fructe coapte în vară târzie, amestecate cu note florale de iasomie.

     

    GUST: Maestrul distileriei Rémy Martin a reușit să amestece 400 de tipuri de distilate de struguri pentru a obține un coniac select, desăvârșit de arome complexe de prune suculente și portocale zaharisite, cu o note de alune de pădure și scorțișoară.

     

    FINISH: Mătăsos și bogat, rămâne mult timp în simțuri și în amintiri.

     

    Preț normal: 1.357,16 RON

    Special Price 1.195,00 RON

    (-162,16 RON)
  • Metaxa - Brandy Angels` Treasure Gift Box - 0.7L, Alc 42.2% Metaxa - Brandy Angels` Treasure Gift Box - 0.7L, Alc 42.2%

    Metaxa - Brandy Angels` Treasure Gift Box - 0.7L, Alc 42.2%

    Metaxa Angels' Treasure este o nouă creație a Casei Metaxa. Inspirat dintr-un fenomen aparte ce se petrecere in pivnițele din Attica, Maestrul Metaxa Constantinos Raptis a realizat un amestec de o complexitate neîntrecută. Pentru că băuturile fine sunt maturate în butoaie de stejar, evaporarea este un fenomen natural, cunoscut ca „Angels' share“  (partea îngerilor).

     

    În pivnițele întunecate ale Casei Metaxa din regiunea Attica, Grecia, condițiile climatice sunt diferite de cele obișnuite în cazul altor băuturi alcoolice. Umiditatea este scăzută, iar temperaturile sunt moderate pe tot parcursul anului. Aceste condiții au un efect specific asupra procesului de evaporare al băuturii. În Grecia îngerii iau o cantitate mai mare de apă decât de alcool, lăsând în urma lor o adevărată comoară: un amestec mai concentrat și cu paletă mai intensă de arome.

     

    Metaxa Angels' Treasure are un decantor pe măsura băuturii complexe pe care o găzduiește, realizat cu atenție la detalii, cu linii ce amintesc de arcuirile aripilor de îngeri, încoronat cu un dop ce simbolizează o picătură din licoarea prețioasă.

     

     

    ASPECT: Culoare de chihlimbar intens, cu reflexii arămii.

     

    MIROS: Intensitate aromatică excelentă, cu un parfum pronunțat, dulceag. Arome de coajă amară de portocală, fructe uscate, prune și caise. Note de mirodenii dulci, scorțișoară, nucșoară, cuișoare, ciocolată, stejar, praline, vanilie de Bourbon, gem de prune și imortelă.

     

    GUST: Catifelat, mătăsos, plăcut și complex. Note de citrice, în special portocale amare, amestec de diferite soiuri de ardei, ciocolată amară, tutun și lemn de stejar.

     

    FINISH: Intens, complex și prelung, cu o prezență aproape palpabilă de portocale amărui și condimente dulci.

     

    642,60 RON
  • Remy Martin - Cognac XO Chinese New Year - 0.7L Remy Martin - Cognac XO Chinese New Year - 0.7L

    Remy Martin - Cognac XO Chinese New Year - 0.7L

    În anul 1724, în Franța, regiunea viticolă Cognac, tânărul Rémy Martin a vândut pentru prima dată coniacul cu numele propriu. Coniacul său a fost apreciat în cercurile restrânse ale nobilimii, și după numai 14 ani, Regele Ludovic al XV-lea i-a oferit permisiunea de a planta viță nouă. În secolul următor, coniacul Rémy Martin a câștigat popularitate și a fost exportat în Statele Unite, Asia și insulele Pacificului

     

    De la începutul secolului XX, casa Remy Martin a intrat într-un parteneriat care a dezvoltat potențialul de producție și export. Pe parcursul deceniilor, maeștrii și oameni înfluenți au dezvoltat o gamă de produse, au adus tehnici moderne în producție și maturare și au ținut în avantgardă unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de coniac.

     

    Rémy Martin este produs din struguri crescuți în cele mai bune podgorii ale regiunii Cognac. În subregiunile Grande Champagne și Petite Champagne sunt soluri bogate în straturi de calcar ce reflectă soarele și oferă strugurilor o coacere perfectă. Soiurile de struguri folosite la producția coniacului Rémy Martin sunt, în principal: Ugni Blanc, Colombard și Folle Blance. Pentru a primi Denumirea de Origine Controlată, oferită de legislația franceză, coniacul trebuie distilat de două ori în alambicuri din cupru și maturat cel puțin doi ani în butoi de stejar.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar.

     

    MIROS: XO aduce un parfum generos din fructe coapte în vară târzie, amestecate cu note florale de iasomie.

     

    GUST: Maestrul distileriei Rémy Martin a reușit să amestece 400 de tipuri de distilate de struguri pentru a obține un coniac select, desăvârșit de arome complexe de prune suculente și portocale zaharisite, cu o note de alune de pădure și scorțișoară.

     

    FINISH: Mătăsos și bogat, rămâne mult timp în simțuri și în amintiri.

     

    959,29 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Grilă Listă