Bauturi romanesti

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Grilă Listă
 • True 100% natural - Ginger 24 buc. x 0.25L - doza True 100% natural - Ginger 24 buc. x 0.25L - doza

  True 100% natural - Ginger 24 buc. x 0.25L - doza

  Primul ginger ale din România făcut din ingrediente 100% naturale, gustul puţin “înţepător” al ghimbirului şi aroma acrişoară datorată sucului de lămâie fac din TRUE GINGER combinaţia ideală pentru whisky-ul preferat".
  84,24 RON
 • Davino - Rezerva Rosu 2014 - 0.75L, Alc: 14.5% Davino - Rezerva Rosu 2014 - 0.75L, Alc: 14.5%

  Davino - Rezerva Rosu 2014 - 0.75L, Alc: 14.5%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2014

   

  REGIUNE / ȚARĂ: DEALU MARE - MUNTENIA / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, FETEASCĂ NEAGRĂ

   

  VOL. ALC.: 14.5%

   

  VIN ROȘU SEC. Davino Rezerva roșu 2014 este unul dintre vinurile produse în crama din Dealu Mare, aflată sub conducerea lui Dan Balaban. Din 1997, până în prezent Davino și-a extins viile pe 90 de hectare. Vița de vie folosită la producția vinurilor Davino sunt îngrijite pe tot parcursul anului, fără excepție, pentru recolte bogate din care obțin vinuri albe, urmate de cele rose și roșii.

   

  Pentru acest vin strugurii din soiurile Cabernet Sauvignon, Merlot și Fetească Neagră sunt recoltaţi din podgoria Dealu Mare Ceptura, din culturi cu vârsta medie de 40 de ani. După selecția manuală în două etape pe banda de triere strugurii sunt vinificaţi separat în funcție de soi și parcelă. Vinificarea are loc după metoda clasică, pe boștină în recipiente mici de inox la temperatura de 26-27°C.

   

  Fiecare soi de strugure este vinificat conform proprietăților sale native. Astfel, Cabernetul este fermentat 30 de zile, Merlot - 22 de zile, iar Feteasca Neagră doar 19 zile. După fermentarea alcoolică urmează fermentarea malolactică, cea care va dezvolta aromele fermecătoare ale celor trei soiuri. Vinul este ținut o perioadă de 18 luni în baricuri confecționate din stejar românesc și este amestecat cu drojdia proprie (batonnage). După îmbuteliere vinul este învechit încă 36 de luni.

   

   

  ASPECT: Roșu-rubiniu cu tentă de purpuriu.

   

  MIROS: Un vin de soiuri selecte, cu arome complexe, așezate în straturi ce formează un buchet bine structurat. Primele arome dezvăluite simțurilor sunt cel de fructe negre deshidratate, condimente, din care se remarcă piperul verde, ierburi aromate reprezentate de mentă sălbatică și o notă de tutun.  

   

  GUST: Robust și echilibrat, vinul își păstrează aroma fructată și condimentată. În post gust se simt taninurile moi și persistente.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Rezerva roșu 2014 este un vin pentru preparate gustoase din carne de miel, vită sau vânat la grătar sau la cuptor și degustări în alături de brânzeturi tari, bine maturate.  

   

  TEMP. DE SERVIRE: 18 - 19°C.

   

 • Tarla 101 - Cupaj alb (SB + Ch) MAGNUM 2019 - 1.5L, Alc: 13% Tarla 101 - Cupaj alb (SB + Ch) MAGNUM 2019 - 1.5L, Alc: 13%

  Tarla 101 - Cupaj alb (SB + Ch) MAGNUM 2019 - 1.5L, Alc: 13%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2019

   

  REGIUNE / ȚARĂ: LECHINȚA - TRANSILVANIA / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC, CHARDONNAY

   

  VOL. ALC.: 13%

   

  VIN ALB SEC. Produs Intr-un areal ce se distinge prin vinuri albe de calitate. Pentru ca varietatea este esenta vietii, proiectul TARLA, a adunat de la producatori reprezentativi, cele mai bune parcele de vie plantate cu soiuri consacrate, neaose sau perfect adaptate terroir-ului romanesc, din care s-au creat o serie de cupaje si cuvee-uri de excelenta, o oglindă a solului, climei si traditiei viticulturale tipice fiecarei zone în parte.

   

   

  ASPECT: Galben-pai cu ușoare accente verzui.

   

  MIROS: Plin de prospețime, cu arome distincte de fructe citrice și mere verzi, completate de note vegetale și accente de mineralitate.

   

  GUST: Intens, puternic, răcoritor și proaspăt, de fructe citrice, mere verzi și caise, cu o aciditate ridicată ce-i conferă vivacitate. Este un vin lejer de o corpolență mică și un gust remanent persistent și revigorant.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Excelent cu fructe de mare în preparate mediteraneene, pește de apă dulce la grătar servit cu mamaliguță. șniţel din piept de pui, preparate vegetariene, paste în sos alb sau al olio, sau la finele mesei lângă brânzeturi tari asezonate cu stafide albe și nuci caju.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

   

  111,27 RON
 • Tarla 101 - Cupaj rose (CS+ME) 2020 - 0.75L, Alc: 13% Tarla 101 - Cupaj rose (CS+ME) 2020 - 0.75L, Alc: 13%

  Tarla 101 - Cupaj rose (CS+ME) 2020 - 0.75L, Alc: 13%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2020

   

  REGIUNE / ȚARĂ: MEHEDINTI - OLTENIA / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT

   

  VOL. ALC.: 13 %

   

  VIN ROSE SEC. Pentru ca varietatea este esenţa vieţii, proiectul TARLA, a adunat de la producători reprezentativi, cele mai bune parcele de vie plantate cu soiuri consacrate, neaoşe sau perfect adaptate terroir-ului românesc, din care s-au creat o serie de cupaje şi cuvee-uri de excelenţă, o oglinda a solului, climei şi tradiţiei viticulturale, tipice fiecărei zone în parte. 

   

  Dintr-un areal cu un potenţial excepţional şi cu istoric în creşterea strugurilor de calitate, vă oferim un rose dinamic şi plin de prospetime, lejer.

   

   

   

  ASPECT: Rose deschis.

   

  MIROS: Anul acesta am creat pentru tine un cupaj din Cabernet Sauvignon și Merlot, un rose deschis la culoare amintind de vinurile de Provence, cu arome proaspete de căpșune sălbatice și fragi.

   

  GUST: Rotund, cu aciditate echilibrată și bine integrată, având note de cireșe proaspete și piersici.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Se potrivește perfect cu mâncărurile pescărești de cherhana, ceafă de porc la cuptor cu prune afumate, tocăniță de pui cu ardei kapia, tartar de ton sau vițel, file de somon la grătar, salate, brânzeturi tinere asezonate cu merișoare uscate și caju.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

   

  38,62 RON
 • Tarla 101 - Rose (CS+M) MAGNUM 2020 - 1.5L, Alc: Tarla 101 - Rose (CS+M) MAGNUM 2020 - 1.5L, Alc:

  Tarla 101 - Rose (CS+M) MAGNUM 2020 - 1.5L, Alc:

  ANUL DE RECOLTĂ: 2020

   

  REGIUNE / ȚARĂ: MEHEDINTI - OLTENIA / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON / MERLOT

   

  VOL. ALC.: %

   

  VIN ROSE SEC. Pentru ca varietatea este esenţa vieţii, proiectul TARLA, a adunat de la producători reprezentativi, cele mai bune parcele de vie plantate cu soiuri consacrate, neaoşe sau perfect adaptate terroir-ului românesc, din care s-au creat o serie de cupaje şi cuvee-uri de excelenţă, o oglinda a solului, climei şi tradiţiei viticulturale, tipice fiecărei zone în parte. 

   

  Dintr-un areal cu un potenţial excepţional şi cu istoric în creşterea strugurilor de calitate, vă oferim un rose dinamic şi plin de prospetime, lejer.

   

   

  ASPECT: Roz pal, cu accente de foiţă de ceapă roşie. 

   

  MIROS: Intens, de o prospeţime seducătoare. Mineral, fructat şi floral, distinct de mure şi petale de trandafir.

   

  GUST: Bine structurat, intens fructat (mure, fragi, capşune), cu aciditate ridicată şi o senzaţie finală, după înghitire, persistentă, cu un gust remanent plăcut şi răcoritor.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un vin rose excelent alături de preparate de cherhana din peşte şi fructe de mare, lângă file de porc pe grătar cu roşii cherry trase la tigaie, tartar de somon sau muşchiulet de vită cu paste şi sosuri ușoare. Potrivit şi alături de brânzeturi asezonate cu smochine proaspete. 

   

  TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

   

  111,27 RON
 • Tarla 101 - Cupaj rosu (M+FN+CS) 2018 - 0.75L, Alc: 14.5% Tarla 101 - Cupaj rosu (M+FN+CS) 2018 - 0.75L, Alc: 14.5%

  Tarla 101 - Cupaj rosu (M+FN+CS) 2018 - 0.75L, Alc: 14.5%

   ANUL DE RECOLTA: 2018

   

  REGIUNE / TARA: DOC - CMD DEALU MARE - CEPTURA / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: MERLOT, FETEASCĂ NEAGRĂ, CABERNET SAUVIGNON

   

  VOL. ALC.: 14.5%

   

  VIN ROȘU SEC. Dintr-un areal ce se remarcă prin vinuri roșii de foarte bună calitate. Pentru ca varietatea este esența vieții, proiectul TARLA, a adunat de la producători reprezentativi, cele mai bune parcele de vie plantate cu soiuri consacrate, neaoșe sau perfect adaptate terroir-ului românesc, din care s-au creat o serie de cupaje și cuvee-uri de excelență, o oglindă a solului, climei și tradiției viticulturale tipice fiecărei zone în parte.

   

   

  ASPECT: Roșu-purpuriu, opac.

   

  MIROS: Intens, de fructe coapte roșii si negre, distinct de coacăze și mure, cu note vegetale și delicate accente de condimente.

   

  GUST: Plin de savoare, un vin corpolent, puternic fructat, proaspăt, cu tanini fermi bine integrați și un gust remanent desfătător și de lungă durată.

   

  ASOCIERE CULINARA: Lângă carne roșie, file de porc sau vită la grill sau pe grătar, miel la tavă, vânat mic la proțap, sau cu paste cu carne în sos roșu. La finalul mesei, de consumat lângă brânzeturi moi maturate, garnisite cu stafide, smochine proaspete și nuci pecan.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C (Se recomandă decantarea timp de 30 de minute).

   

  45,16 RON
 • Serve - Le Blanc 2019 - 0.75L, Alc: 13% Serve - Le Blanc 2019 - 0.75L, Alc: 13%

  Serve - Le Blanc 2019 - 0.75L, Alc: 13%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2019

   

  REGIUNE / ȚARĂ: DEALU MARE - MUNTENIA / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC, FETEASCĂ ALBĂ

   

  VOL. ALC.: 13%

   

  VIN ALB SEC. S.E.R.V.E este o poveste frumoasă despre puterea de a persevera și emoția descoperirii ce alimentează curiozitatea. S.E.R.V.E (Societatea Euro Română de Vinuri de Excepție), a fost inființată în 1994, iar la începutul anilor 2000, au fost realizate investiții în construcția unei crame proprii, complet nouă în apropiere de culturile de viță din Ceptura.

   

  În anii următori, S.E.R.V.E a realizat prima îmbuteliere a vinurilor sale și vinificarea primilor struguri din recolta proprie. Fondatorul cramei, Contele Guy Tyrel de Poix, și echipa sa, au adus oenologia la stadiul de artă, practicată cu răbdare și atenție deosebită.

   

  Le Blanc este un cupaj alb de Sauvignon Blanc și Fetească Albă, o armonie între soiul de origine franceză și cel românesc, o apropiere de caractere într-un singur stil. Aromele de fructe dulci și flori delicate recomandă acest vin alb la orice masă, alături de aperitiv, fel principal și desert.  

   

   

  ASPECT: Galben strălucitor.

   

  MIROS: Le Blanc aduce parfumul unui coș cu fructe și flori ce împodobește masa și înveselește spiritul. Aranjamentul debutează cu arome de flori de citrice și caprifoi, arome de caise și, din nou citrice, dulci și  amărui - grepfrut.

   

  GUST: Citricele și caisele sunt completate de agrișe. Pe papile vinul este proapăt și interesant de explorat.  

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un vin de savurat alături de cei dragi la aperitivele cu icre de știucă și sardele cu lămâie. La felul principal, Le Blanc este numai bun alături de tartar de somon cu ciboulette, susan și ghimbir; șalău meuniere cu capere; creveți marinați cu usturoi și sos de lămâie; salată grecească și plăcintă dobrogeană cu brânză de capră.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C. (Potențial de învechire la sticlă de minim 4 ani).

   

 • Serve - Rezerva Contelui cupaj alb (R+SB+FA) 2018 - 0.75L, Alc: 12.5% Serve - Rezerva Contelui cupaj alb (R+SB+FA) 2018 - 0.75L, Alc: 12.5%

  Serve - Rezerva Contelui cupaj alb (R+SB+FA) 2018 - 0.75L, Alc: 12.5%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2018

   

  REGIUNE / ȚARĂ: DEALU MARE - MUNTENIA / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: RIESLING, SAUVIGNON BLANC, FETEASCĂ ALBĂ

   

  VOL. ALC.: 12.5%

   

  VIN ALB SEC. S.E.R.V.E este o poveste frumoasă despre puterea de a persevera și emoția descoperirii ce alimentează curiozitatea. S.E.R.V.E (Societatea Euro Română de Vinuri de Excepție), a fost inființată în 1994, iar la începutul anilor 2000, au fost realizate investiții în construcția unei crame proprii, complet nouă, în apropiere de culturile din Ceptura.

   

  Vinurile S.E.R.V.E sunt produse din struguri culeși de pe 68 de hectare în podgoria Dealu Mare și 42 de hectare din podgoria Babadag (Cogealac). Soiurile cultivate pe cele două podgorii sunt dintre cele autohtone (Fetească Albă, Tămâioasă Românească, Fetească Neagră), dar și soiuri populare în Europa (Sauvignon Blanc, Merlot, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon și două varietăți de Riesling).

   

  Strugurii din care se obține Rezerva Contelui rose sunt culeși în zori din podgoria Dealu Mare, apoi vinificați în aceeași zi. Mustul este obținut prin presare pneumatică, este lăsat să fermenteze la temperatură controlată, apoi stabilizat și îmbuteliat. Cupajul alb de Riesling, Sauvignon Blanc și Fetească Albă este un vin de colecție ce întrupează experiența S.E.R.V.E în arta de a oferi cele mai frumoase arome ale strugurilor sănătoși, oferiți de natură și îngrijiți de om, într-un ciclu armonios fără sfârșit.

   

   

  ASPECT: Galben, cu reflexii aurii.

   

  MIROS: Arome revigorante și neastâmpărate de grepfruit și alte citrice, flori de lămâi și salcâm.

   

  GUST: Pe papile continuă dansul aromelor de citrice, la care se alătură pomelor și mere ionatane. Spre sfărșit se arată și caracterul mineral, crocant, ce zăbovește puțin, apoi dispare.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Savurați cu voie bună și dans acest vin la mesele cu aperitive, preparate din carne albă, pește, fructe de mare, o pizza încropită cu prietenii, salete și brânzeturi ușoare.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

   

 • Iconic Estate - Spumant Rhein Extra brut imperial - 0.75L, Alc: 13% Iconic Estate - Spumant Rhein Extra brut imperial - 0.75L, Alc: 13%

  Iconic Estate - Spumant Rhein Extra brut imperial - 0.75L, Alc: 13%

  REGIUNE / ȚARĂ: DEALU MARE - MUNTENIA / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

   

  VOL. ALC.: 13%

   

  VIN SPUMANT ALB BRUT. The Iconic Estate, parte Grupul Alexandrion, este producător, exportator și importator de vinuri liniștite și spumante. Strugurii din care se produc gamele variate de vinuri Iconic Estate sunt cultivați în podgoriile extinse din regiunea Dealu Mare, comparată adesea regiunile Bordeaux din sud-vestul Franței și Piemonte din nordul Italiei.

   

  Originile soiurilor și metodele de vinificare duc mai departe calitățile vinurilor românești, comparate adesea cu cele oferite de producătorii din vestul Europei. Printre cele mai cunoscute soiuri vinificate de Iconic Estate se află Chardonnay, Sauvignon Blanc, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Merlot, Pinot Grigio, Sangiovese și Shiraz, completate de soiuri românești cu tradiție.

   

  Vinul spumant este produs de sute de ani în state ca Franța sau Italia, însă și România se află aproape de acestea prin Rhein Extra de la Iconic Estate, produs după metoda tradițională încă din anul 1892. 

   

   

  ASPECT: Auriu, strălucitor, cu perlaj fin.

   

  MIROS: Parfum de flori, fructe, mai cu seamă piersici și migdale.

   

  GUST: Răcit bine și savurat cu răbdare, acest spumant aduce pe papile prospețimea fructelor de livadă, aciditatea fină și corpul (puțin) onctuos. În post gust e persistent și revigorant.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un excelent aperitiv, sau un spumant lejer pentru gustări și feluri principale cu carne albă. La desert Rhein Extra Brut este delicios alături de fructe proaspete și prăjituri cu fructe.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

   

  45,62 RON
 • Iconic Estate Spumant Rhein Extra Brut - Vintage 2013, Ed. limitata - 0.75L, Alc: 12.5% Iconic Estate Spumant Rhein Extra Brut - Vintage 2013, Ed. limitata - 0.75L, Alc: 12.5%

  Iconic Estate Spumant Rhein Extra Brut - Vintage 2013, Ed. limitata - 0.75L, Alc: 12.5%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2013

   

  REGIUNE / ȚARĂ: DEALU MARE - MUNTENIA / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

   

  VOL. ALC.: 12.5%

   

  VIN SPUMANT ALB BRUT. The Iconic Estate, parte Grupul Alexandrion, este producător, exportator și importator de vinuri liniștite și spumante. Strugurii din care se produc gamele variate de vinuri Iconic Estate sunt cultivați în podgoriile extinse din regiunea Dealu Mare, comparată adesea regiunile Bordeaux din sud-vestul Franței și Piemonte din nordul Italiei.

   

  Originile soiurilor și metodele de vinificare duc mai departe calitățile vinurilor românești, comparate adesea cu cele oferite de producătorii din vestul Europei. Printre cele mai cunoscute soiuri vinificate de Iconic Estate se află Chardonnay, Sauvignon Blanc, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Merlot, Pinot Grigio, Sangiovese și Shiraz, completate de soiuri românești cu tradiție.

   

  Vinul spumant este produs de sute de ani în state ca Franța sau Italia, însă și România se află aproape de acestea prin Rhein Extra de la Iconic Estate, produs după metoda tradițională încă din anul 1892. Ediția din 2013 aduce un buchet înobilat de învechirea la sticlă timp de peste 3 ani în crama din Dealu Mare.

   

   

  ASPECT: Auriu, strălucitor, cu perlaj fin.

   

  MIROS: Mireasmă îmbietoare de flori și fructe.

   

  GUST: Pe papile aduce note de citrice și fructe de livadă, din care se remarcă subtil piersici coapte. Post gust lung și acidulat.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Revigorant la mesele cu preparate din carne albă, fructe de mare sau homari.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

   

  100,36 RON
 • Grand Passion - Vinars VS GB + 1 pahar - 0.7L, Alc: 40% Grand Passion - Vinars VS GB + 1 pahar - 0.7L, Alc: 40%

  Grand Passion - Vinars VS GB + 1 pahar - 0.7L, Alc: 40%

  Grand Passion este un vin ars produs 100% din vin provenit din Franța, regiunea Charente, maturat în butoaie din stejar timp de 3 sau 5 ani. Conform celor două perioade de maturare vinul ars este denumit V.S. (Very Special), respectiv V.S.O.P. (Very Superior Old Pale).

   

  Calitatea, autenticitatea și puritatea vinurilor arse Grand Passion sunt oferite de distilatul de origine franceză și procesul lent de maturare. Distilatul fin este tras în butoaie de stejar alese special pentru calitatea lemnului și proprietățile acestuia de a oferi băuturii acel echilibru perfect între tanini și vanilie.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar cu reflexii aurii.

   

  MIROS: Parfum de migdale și măr verde, ce aduc o notă de subtilă, dar elegantă, oferită de maturarea în lemn de esență tare.

   

  GUST: Pe papile set mătăsos, cu arome consistente de vanilie și onctuozitate pură din amestec de vegetale.

   

  FINISH: Mediu, elegant, marcat de notă simplă de smochine coapte.

   

  Pachetul conține sticla de Grand Passion - Vinars VS de 0.7L + 1 pahar din sticlă, tip balon, cu însemnele brand-ului Grand Passion.

   

  61,26 RON
 • Stalinskaya - Vodka Red - 1.75L, Alc: 40% Stalinskaya - Vodka Red - 1.75L, Alc: 40%
  -13%

  Stalinskaya - Vodka Red - 1.75L, Alc: 40%

  În perioada dintre războaie, rețeta tradițională de vodcă rusească, veche de aproape 100 de ani, a fost adusă din munții înzăpeziți în teritoriile învecinate. Brand-ul de vodca Stalinskaya a fost creat în 1996, iar denumirea vine de la cuvântul 'stal', din rusă, care înseamnă 'oțel'.

   

  Vodca Stalinskaya este produsă de peste 20 de ani din ingrediente naturale. Grâu distilat în trei etape, pentru cel mai pur alcool, filtrare prin cărbune și coajă de nucă de cocos și amestec cu apă pură pentru acel gust puternic și clar.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Unt cu note de smântână dulce, citrice, foietaj și nucă pisată.

   

  GUST: Crocant, cu note de fagure de miere și piper.

   

  FINISH: Tare și ascuțit.

   

  Preț normal: 91,00 RON

  Special Price 79,50 RON

  (-11,50 RON)
 • Wembley - Gin + 2 pahare - 0.7L, Alc: 40% Wembley - Gin + 2 pahare - 0.7L, Alc: 40%
  -7%

  Wembley - Gin + 2 pahare - 0.7L, Alc: 40%

  Numele brandului reprezintă vechiul cartier londonez din secolul al XVI - lea, devenit în timp inima Londrei, loc de divertisment dar și de istorie, o combinație de modern și clasic, un adevărat simbol al coroanei britanice și al puterii casei regale.

   

  Wembley London Dry Gin este un gin veritabil, a cărui aromă este obținută exclusiv prin redistilarea alcoolului etilic în alambicuri tradiționale, în prezența boabelor de ienupăr și a altor plante aromatizante.

  Identitatea băuturii este dată de boabele de ienupăr, folosite pentru a obține distilatul de gin. Ingredientele armonios imbinate conform rețetei englezești precum și cea mai avansată tehnologie în domeniu, au adus ginul Wembley pe prima poziție din categoria sa, poziție menținută din anul 2001, când a fost lansat pe piața românească.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Ienupăr intens, cu note de portocală, coriandru proaspăt cules și anason stelat ce își face simțită prezența cu subtilitatea clasică a unui londonez de modă veche.

   

  GUST: Citricele, condimentele și celelalte plante folosite la infuzie sunt foarte bine unite cu alcoolul. Ginul este puternic și satisfăcător.

   

  FINISH: Mediu. Plăcut.

   

  Pachetul conține sticla de gin Wembley, de 0.7L + 2 pahare din sticlă cu însemnele brand-ului Wembley.

   

  Preț normal: 52,60 RON

  Special Price 48,71 RON

  (-3,89 RON)
 • D. Vladoi - Anca-Maria - Cabernet Sauvignon vinificat in alb 2019 - 0.75L, Alc: 13.5% D. Vladoi - Anca-Maria - Cabernet Sauvignon vinificat in alb 2019 - 0.75L, Alc: 13.5%

  D. Vladoi - Anca-Maria - Cabernet Sauvignon vinificat in alb 2019 - 0.75L, Alc: 13.5%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2019

   

  REGIUNE / ȚARĂ: MURFATLAR - DOBROGEA / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON

   

  VOL. ALC.: 13.5%

   

  VIN ALB SEC. Pasionat de viticultură și arta de a crea cele mai bune vinuri românești, Niculae Vlădoi a adus vițe hibride și nobile din Drăgășani și le-a plantat pe pământul din jurul satului Siminoc. Pasiunea domnului Vlădoi pentru vinuri a mers mai departe și în anii comunismului cu o mică viță ce se intindea în curtea casei.

   

  După 1989, familia Vlădoi a redobândit proprietățile, a reluat producția de vin, iar în anii 2000 au fost făcute schimbări majore în ceea ce privește vița, sistemele de irigație, utilajele și aparatura pentru vinificare.

   

  De pe cele 19 hectare aflate pe Colinele Murfatlarului, hrănite de soarele generos și solul fertil, familia Vlădoi oferă o gamă variată de vinuri albe și roșii liniștite, dar și frizante. Gamele produse de Domeniul Vlădoi includ monosoiuri și cupaje, proaspete și maturate, din soiuri românești și soiuri populare la nivel internațional.

   

   

  ASPECT: Galben-pal cu reflexii roz.

   

  MIROS: Miros de dulceață de căpșuni, zmeură și trandafiri.

   

  GUST: Persistă aromele dulci, completate de arome de migdale și nuci verzi macerate cu zăhar.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Cabernet Sauvignon vinificat în alb este excelent alături de somon la cuptor gătit cu plante aromate.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

   

 • Vinarte - Castel Bolovanu Roza de Samburesti 2020 - 0.75L, Alc: 12.5% Vinarte - Castel Bolovanu Roza de Samburesti 2020 - 0.75L, Alc: 12.5%

  Vinarte - Castel Bolovanu Roza de Samburesti 2020 - 0.75L, Alc: 12.5%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2020

   

  REGIUNE / ȚARĂ: SÂMBUREȘTI - MUNTENIA / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON

   

  VOL. ALC.: 12.5%

   

  VIN ROSE SEC. În 1998, un grup de afaceriști români, francezi și italieni, aduși împreună de pasiunea pentru vin au creat brand-ul Vinarte. Începuturile sunt cel mai frumos moment, de aceea merită să știm despre cei trei afaceriști care au apelat la specialiști și au achiziționat trei domenii viticole: Villa Zorilor-Dealu Mare; Bolovanu-Sâmburești și Stârmina-Mehedinți.

   

  Fondatorii au plantat soiuri pure, autohnone și soiuri populare din Europa de vest, au adus aparatură modernă și barrique-uri din stejar pentru păstrarea celor mai bune monosoiuri și cupaje. În Mehedinți au fost plantate soiuri românești: Tămâioasă, Fetească Neagră, Fetească Albă, Novac și, bineînțeles, soiuri originare din Franța (Sauvignon Blanc, Cabernet Sauvignon și Merlot) și Germania (Riesling).

   

  Roza de Sâmburești este un vin fermecător și revigorant obținut din soiul Cabernet Sauvignon, vinificat în rose, din strugurii hrăniți de solul brun, aluvial și clima temperat continentală din podgoria Sâmburești.

   

   

  ASPECT: Rose-somon, deschis.

   

  MIROS: Tinerețea și energia acestui rose este adusă de arome dulci din căpșuni și cireșe, dulci, apoi puțin amărui din codițe și frunze verzi.  

   

  GUST: Papilele sunt trezite de fructe tropicale și aceleași note de vegetale relaxate de alcoolul bine integrat și puțină aciditate. Post gust cu note vesele de fructe, ușor peristente.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un vin pentru zilele calde cu mese bogate în preparate din pește la grătar și creveți la tigaie.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

   

 • Mosia Tohani - Siel rosu 2018 - 0.75L, Alc: 14.5% Mosia Tohani - Siel rosu 2018 - 0.75L, Alc: 14.5%

  Mosia Tohani - Siel rosu 2018 - 0.75L, Alc: 14.5%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2018

   

  REGIUNE / ȚARĂ: DEALU MARE - MUNTENIA / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: FETEASCĂ NEAGRĂ, PINOT NOIR, MERLOT, CABERNET SAUVIGNON, SHIRAZ

   

  VOL. ALC.: 14.5%

   

  VIN ROȘU SEC. Tohani este pământul bogat al României, oblăduit de oamenii locului, să ofere rod sănătos pentru vinuri pure. Tohaniul este locul în care se întâlnesc oamenii dăruiți artei vinului zi de zi, an după an, pe vremuri grele și prosperitate, din 1773 până astăzi.

   

  Din gama celor trei vinuri Siel, vă oferim un cupaj curajos de cinci soiuri, lansat ca un trend nou în lumea vinurilor. Acest cupaj reflectă stilul vinurilor seci şi aromate din Lumea Nouă, reinterpretat de oenologul Albertus Van Der Merwe.

   

   

  ASPECT: Roșu-rubiniu, închis ca o cerneală naturală.

   

  MIROS: Buchet fermecător de fructe negre bine coapte și variație din aceleași fructe fierte cu zahăr pentru un magiun de casă. Se ridică gentil și arome de condimente ce prevestesc un vin rotund și sofisticat.

   

  GUST: Pe papile aduce o structură formată din tot felul de fructe roșii coapte și deshidratate. În post gust se păstrează echilibrat și fructat, cu doar o urmă de taninuri.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un vin pentru mesle bogate în preparate din carne de oaie, carne de vânat și brânzeturi maturate (cheddar, emmental, brânzeturile cu mucegai sau cu condimente).

   

  TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

   

 • Mosia Tohani - Siel alb 2020 - 0.75L, Alc: 12% Mosia Tohani - Siel alb 2020 - 0.75L, Alc: 12%

  Mosia Tohani - Siel alb 2020 - 0.75L, Alc: 12%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2020

   

  REGIUNE / ȚARĂ: DEALU MARE - MUNTENIA / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: FETEASCĂ ALBĂ, SAUVIGNON BLANC, TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ, RIESLING, FETEASCĂ REGALĂ, PINOT GRIS, CHARDONNAY.

   

  VOL. ALC.: 12%

   

  VIN ALB SEC. Tohani este pământul bogat al României, oblăduit de oamenii locului, să ofere rod sănătos pentru vinuri pure. Tohaniul este locul în care se întâlnesc oamenii dăruiți artei vinului zi de zi, an după an, pe vremuri grele și prosperitate, din 1773 până astăzi.

   

  Din gama celor trei vinuri Siel, vă oferim un cupaj curajos de şapte soiuri, lansat ca un trend nou în lumea vinurilor moderne. Acest cupaj reflectă stilul vinurilor seci şi aromate din Lumea Nouă, reinterpretat de oenologul Albertus Van Der Merwe.

   

   

  ASPECT: Galben pai cu reflexii verzui. Limpede şi liniştit.

   

  MIROS: Siel cuprinde nasul cu fructe exotice, pline, rotunde, înconjurate de aromele florilor de vară (soc, flori de migdal, tei), gutui şi citrice.

   

  GUST: La gust, Siel excelează in prospeţime şi efervescenţă, oferită în mare parte de fructe exotice şi aceleaşi flori de vară care aduc aminte de locurile copilăriei.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un vin potrivit cu aperitive, pui ușor picant, pește și multe alte feluri ușor condimentate.

    

  TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

   

 • Mosia Tohani - Principele Radu Merlot 2013 - 0.75L, Alc: 14% Mosia Tohani - Principele Radu Merlot 2013 - 0.75L, Alc: 14%

  Mosia Tohani - Principele Radu Merlot 2013 - 0.75L, Alc: 14%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2013

   

  REGIUNE / ȚARĂ: DEALU MARE - MUNTENIA / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: MERLOT

   

  VOL. ALC.: 14%

   

  VIN ROȘU SEC. Tohani este pământul bogat al României, oblăduit de oamenii locului, să ofere rod sănătos pentru vinuri pure. Tohaniul este locul în care se întâlnesc oamenii dăruiți artei vinului zi de zi, an după an, pe vremuri grele și prosperitate, din 1773 până astăzi.

   

  Principele Radu Merlot este un vin creat pentru gusturi selecte, cu spirit regalist, care apreciază și eleganța inegalabilă a unui monosoi produs din soiul francez Merlot. Soiul provine din podgoria Tohani, unde o mică parte dintr-un hectar este ocupată de căteva rânduri cu soi Merlot, numite “via regală”.

   

  Strugurii sunt vinificați în stilul tradițional din Bordeaux, pentru a oferi un vin cizelat cu arome puternice de fructe supracoapte și esențe din lemn de baric.

   

   

  ASPECT: Rubiniu intens.

   

  MIROS: Buchetul începe o defilare elegantă de arome clare de piper negru și roșu, fructe roșii ce ies în evideță prin prospețimea impecabilă de cireșe negre, vișine și mure coapte. Baricul își asumă meritul pentru condimente dulci, ierburi balsamice și rășină de brad.

   

  GUST: Câteva secunde sunt necesare pentru a simți licoarea mătoasă, fructele ce par să fi fost macerate în alcool, frunze de tutun din Lumea Nouă, note de vanilie și gudron. Finalul aduce taninurile schimbtate de maturare în butoi, iar post gustul este lung și fructat.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un Merlot corpolent merită savurat la mesele cu carne de porc, însă merită încercat și alături de carnea roșie. Gustul ușor picant se potrivește și la carne de pasăre și preparate cu ciuperci.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

   

 • Prince Stirbey - Tamaioasa Romaneasca dulce 2017 - 0.75L, Alc: 11% Prince Stirbey - Tamaioasa Romaneasca dulce 2017 - 0.75L, Alc: 11%

  Prince Stirbey - Tamaioasa Romaneasca dulce 2017 - 0.75L, Alc: 11%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2017

   

  REGIUNE / ȚARĂ: DRĂGĂȘANI - OLTENIA / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ

   

  VOL. ALC.: 11%

   

  VIN ALB SEC. Vinurile produse pe domeniul Știrbey din Drăgășani au tradiție de peste 120 de ani, însă perioada comunistă a afectat producția și zeci de ani vinurile Știrbey au fost date uitării.

   

  Renașterea numelui Știrbey în lumea vinurilor românești a fost posibilă mulțumită descendentei Prințului Barbu Știrbey - Baroneasa leana Kripp-Costinescu și a soțului acesteia, care au descoperit zona Drăgășani în 1999. Cele două personalități s-au îndrăgostit de locuri, de oameni, de tradiția lor în munca viilor și arta de a produce cele mai bune vinuri din regiune.

   

  Tămâioasa Românească este un soi plantat de peste două miii de ani la Drăgășani. Vinurile din acest soi aduc aromele vechiului Muscat din Orientul mijlociu, naturalizat pe pământ românesc în timpul imperiului roman. În soluri cu temperaturi scăzute, compuse din lut și argilă, strugurii aromați de Tămâioasă sunt culeși manual și vinificați tradițional pentru a oferi cele mai frumoase și dulci arome.

   

   

  ASPECT: Galben-pai cu tentă verzuie.

   

  MIROS: Discret, cu arome de flori și struguri dulci.

   

  GUST: Buchet marcat de arome verzi specifice soiului Muscat, condimente și fructe exotice.Dulceața este bine echilibrată de aciditatea medie, ce îi oferă și o notă de prospețime.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Savurați acest vin alături de pate din ficat de porc, pui sau de vânat. Recomandăm acest vin și la desert, alături de preprate cremoase și dulci.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

   

 • Prince Stirbey - Sauvignon Blanc 2017 - 0.75L, Alc: 13.5% Prince Stirbey - Sauvignon Blanc 2017 - 0.75L, Alc: 13.5%

  Prince Stirbey - Sauvignon Blanc 2017 - 0.75L, Alc: 13.5%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2017

   

  REGIUNE / ȚARĂ: DRĂGĂȘANI - OLTENIA / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC

   

  VOL. ALC.: 13.5%

   

  VIN ALB SEC. Vinurile produse pe domeniul Știrbey din Drăgășani au tradiție de peste 120 de ani, însă perioada comunistă a afectat producția și zeci de ani vinurile Știrbey au fost date uitării.

   

  Renașterea numelui Știrbey în lumea vinurilor românești a fost posibilă mulțumită descendentei Prințului Barbu Știrbey - Baroneasa leana Kripp-Costinescu și a soțului acesteia, care au descoperit zona Drăgășani în 1999. Cele două personalități s-au îndrăgostit de locuri, de oameni, de tradiția lor în munca viilor și arta de a produce cele mai bune vinuri din regiune.

   

  În prezent, Prince Știrbey produce vinuri liniștite și spumante, monosoi și cupaj, din soiuri românești cu origini vechi, dar și din soiuri clasice cu origini franceze.

   

  Soiul Sauvignon Blanc este cultivat în Drăgășani de peste o sută de ani, iar vinurile au aceeași cautare și în prezent. Succesul vinului de Drăgășani este rezultatul culturilor sănătoase, aflate în soluri adânci și reci din regiune, echilibrate de climatul cald și temperat ce oferă strugurilor, apoi vinului, arome proaspete și intense.

   

   

  ASPECT: Galben pai cu reflexii verzui.

   

  MIROS: Sauvignon Blanc de la Prince Stirbey este un vin proaspăt, revigorant, cu arome vesele de flori, citrice și fructe cu pulpă albă.

   

  GUST: Ușor diferit de vinurile produse din același soi în Europa, Sauvignon-ul din Drăgășani împarte arome de flori de iasomie, soc și caprifoi. Aromele fructate sunt cele de ananas, papaya, gutui, guave și agrișe.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un vin ideal la mesele cu carne albă, pește, fructe de mare și dulciuri.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

   

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Grilă Listă