- Pagina Principală /
- Akashi-Tai - Sake Junmai Daiginjo Genshu - 0.3L, Alc: 16%
- Pagina Principală /
- Akashi-Tai - Sake Junmai Daiginjo Genshu - 0.3L, Alc: 16%
Akashi-Tai - Sake Junmai Daiginjo Genshu - 0.3L, Alc: 16%
REGIUNE / ȚARĂ: AKASHI - HYOGO / JAPONIA
VOL. ALC.: 16%
VIN CLAR SEC. Fabrica Akashi se află în Japonia, prefectura Hyōgo (orașul Akashi). În clădirea aflată aproape de malul golfului învolburat Osaka, Toji (maestrul) Kimio Yonezawa continuă o afacere de familie pornită în 1856. Experiența de zeci de ani a maestrului ne spune că pentru a obține cel mai bun sake este nevoie de cele mai bune ingrediente: orez și apa pură din sursă locală.
Sake are o tradiție lungă și cu fiecare generație perfecțiunea și precizia japoneză a oferit lumii o băutură din ce în ce mai bună, cu multe expresii oferite nu doar de tehnologie ci și de metodele inovative.
Akashi-Tai Junmai Daiginjo Genshu este un un sake premium, din orez măcinat în proporție de aproximativ 50%, produs fără alcool adăugat și îmbuteliat fără diluare cu apă. Un sake extraordinar pentru cei care vor să încerce pentru prima dată acest tip de băutură și o delectare pentru cunoscători. Este produs doar în lunile de iarnă din cel mai bun orez Yamadanishiki, ce oferă arome fascinante.
ASPECT: Alb, opac.
MIROS: Parfum frumos de crini, pere și miere.
GUST: Pe papile apar aceleași arome sensibile, însoțite doar de o notă subtilă de anason. Post gust sec, citric, ușor efervescent.
ASOCIERE CULINARĂ: Un sake potrivit pentru o mare varietate de preparate japoneze (sushi, sashimi), dar și preparate din pește sau din carne de porc.
TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.
Ţara de Origine | Japonia |
---|---|
Tip ambalaj | Sticla |
Brand | Akashi |
Alcool | 16.0% |
Litraj | 0,3L |
Ingrediente | Vin obtinut din orez macinat. |
Atentionari speciale | Consumati cu moderatie, alcoolul dauneaza grav sanatatii. Nerecomandat femeilor insarcinate. Este interzisa vanzarea catre persoanele cu varsta sub 18 ani. |
Clienţii au achiziţionat şi
-
hangOFF
hangOFF - Shot cu vitamine - Soluția pentru mahmureală - 0.025L
hangOFF este un brand românesc creat de tineri energici și pasionați de sport, care au dorit să găsească o soluție pragmatică pentru a sporti activitatea după o noapte de distracție. Așa a fost creat hangOFF shot-ul de energie, soluția pentru mahmureală și partenerul care te ajută să depășești diminețile grele.
După o noapte de distracție în care ai savurat băuturile alcoolice preferate vrei sa te trezești dis de dimineață, fresh și pregătit pentru activitățile cotidiene. hangOFF contribuie din plin la îndeplinirea planurilor tale prin formula sa activă, patentată în Elveția.
Shot-ul hangOFF hidratează și oferă nutrienții necesari organismului prin formula sa ce include: extract de ceai, extract de guarana, extract de ghimbir, electroliți, cofeină și complex de vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, B12, E, B7, C).
16,34 RON -
Choya
Choya - Sake - 0.75L, Alc: 14.5%
REGIUNE / ȚARĂ: JAPONIA
VOL. ALC.: 14.5%
VIN CLAR SEC. Compania Choya produce de peste 50 de ani băuturi tradiționale japoneze. Unul dintre produsele aflate în portofoliul Choya este nelipsitul sake, un vin obținut din orez în fabrica din Japonia și îmbuteliat în Germania.
Choya este un sake produs în stilul Futsuu-shu (sake simplu), din cel mai bun orez japonez, fermentat încet, cu toți compușii naturali, înclusiv koji (drojdie), care aduce aroma dulce, caracteristică.
Choya oferă acest vin cu un conținut scăzut de alcool, ce păstrează prospețimea altor arome delicate și este potrivit pentru toți cei care doresc să încerce acest tip de vin.
ASPECT: Clar.
MIROS: Note de orez, drojdie fină și alcool.
GUST: Dulce, fin, echilibrat de o notă amară, intensă. Post gust proaspăt, cu aceeași notă de drojdie, completată de lemn.
ASOCIERE CULINARĂ: Recomandat alături de pește sau preparate tradiționale japoneze (sashimi, sushi, yakitori sau okonomiyaki).
TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.
49,27 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Choya
Choya - Original - 0.75L, Alc: 10%
Compania Choya produce de peste 50 de ani băuturi tradiționale japoneze. Primul și cel mai important produs din portofoliul Choya este umeshu, un lichior obținut din diferite soiuri de ume (caisă), cunoscut în Japonia de secole.
Specialitatea umeshu are cea mai mare calitate atunci când extractul de ume și alcoolul sunt echilibrate prin maturarea fructelor întregi (cu sâmburi). Producătorul alege doar câteva dintre sutele de soiuri de caise, cultivate în Japonia, iar cel mai folosit este Nanko-ume, din prefectura Wakayama.
Acoolul din trestie de zahăr adăugat suplimentar în fruct, în timpul producției, oferă posibilitatea de a extrage aroma de ume (caisă japoneză), din pulpă, coajă dar și din sâmbure. Această metodă oferă băuturii Choya un buchet fructat unic, cu arome de sâmbure lemnos, asociat adesea cu migdale și marțipan.
ASPECT: Auriu închis.
MIROS: Umeshu Original oferă un parfum exotic cu note de caise și migdale.
GUST: Aromă de fruct dulce-acrișor și alcool fin, cu note amărui din lemn de esență tare.
FINISH: Mediu, cu notă de fruct macerat.
54,06 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Recas
Recas - Sole - Chardonnay Barrique DOP 2024 - 0.75L, Alc: 13.5%
ANUL DE RECOLTĂ: 2024
REGIUNE / ȚARĂ: DOP-CMD RECAȘ - BANAT / ROMÂNIA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
VOL. ALC.: 13.5%
VIN ALB SEC. În Crama Recaș din județul Timiș, oameni dedicați artei vinului închină un vin tradițional, celui care aduce fiecare recoltă și viața însăși: soarele. Gama de vinuri albe și rose, liniștite și proaspete dăruite de soare sunt oferite tuturor în gama Sole, din care fac parte Chardonnay Barrique, Fetească Regală Barrique și Sauvignon Blanc.
Prin vinurile Sole sărbătorim bucuria de a avea lumină, căldura care învinge frigul și aduce bunătate sufletească, spirit optimist și poftă de viață.
Sole Chardonnay este produs din struguri selecționați din rândurile de viță cu expunere sudică, ce permite soarelui să bată pe butași și să coacă boabele celui mai cunoscut soi alb din lume. Fermentarea alcoolică se face parțial în butoaie noi din stejar franțuzesc, iar după această fază vinul este agitat în butoaie, prin batonaj, de trei ori pe săptămână pentru a permite drojdiei rămase în vin să dezvolte densitatea și aromele. În continuare vinul este maturat în baricuri din stejar ce au fost arse la interior la intensități diferite, ce influențează caracteristicile organoleptice finale.
ASPECT: Galben-auriu, strălucitor și limpede.
MIROS: Succesul vinului de Chardonnay baricat continuă cu ediția excelentă a anului 2024. Parfumul este ca o sărbătoare pentru simțuri, ochiul este delectat de reflexii aurii, nasul este răsfățat de vanilie, tonuri vibrante de stejar în ritm cu arome de citrice, pepene galben și piersici.
GUST: Pe papile continuă festivitățile cu arome de pară glazurată cu miere, ananas și măr verde. Este onctuos, cu aromă principală de fruct dulce și postgust mediu. Potrivit oricând și pentru toți cei care vor descopere un vin remarcabil.
ASOCIERE CULINARĂ: O alegere perfectă pentru mesele cu preparatele din carne de pasăre (ruladă de pui și curcan la cuptor, cu sos), pește oceanic și crustacee (rac, langustă, homar). Delicios și alături de prăjituri cu vanilie și tarte cu fructe.
TEMP. DE SERVIRE: 8 - 12°C. (Potențial de învechire la sticlă de 10 până la 12 ani).
70,18 RON Începând cu: 63,16 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Pierre Zero
Pierre Zero - Sparkling Chardonnay (fara alcool) - 0.75L
ȚARĂ: FRANȚA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
VIN SPUMANT ALB FĂRĂ ALCOOL. Pierre 0% este o gamă completă de vinuri fără alcool, o linie elegantă de produse, destinată consumatorilor care sunt în căutare de ceva nou.
Colecția Pierre 0% este rodul experienței vaste a creatorilor Domaines Pierre Chavin. O înțelegere aprofundată a podgoriilor și a tehnicilor de vinificație din Franța au permis vinificatorilor Pierre Zero să creeze vinuri fără alcool ce prezintă o diversitate cromatică excepțională și o gamă largă de arome și texturi.
Mândră de originile ei din regiunea Champagne, Mathilde Boulachin, co-fondator al Domaines Pierre Chavin, a dorit să creeze un vin spumant fără alcool cu bule fine și delicate pentru a onora legăturile strânse cu lumea vinurilor spumante.
ASPECT: Galben-pal, strălucitor. Perlaj fin și persistent.
MIROS: Arome de fructe tropicale, piersici, lychee şi flori.
GUST: Fructat, echilibrat și foarte proaspăt.
ASOCIERE CULINARĂ: Ca și aperitiv sau cu deserturi.
TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C. (Potențial de învechire la sticlă de până la 5 ani)
67,76 RON Începând cu: 55,69 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Pierre Zero
Pierre Zero - Chardonnay (fara alcool) - 0.75L
ȚARĂ: FRANȚA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
VIN ALB FĂRĂ ALCOOL. Pierre 0% este o gamă completă de vinuri fără alcool, o linie elegantă de produse, destinată consumatorilor care sunt în căutare de ceva nou.
Colecția Pierre 0% este rodul experienței vaste a creatorilor Domaines Pierre Chavin. O înțelegere aprofundată a podgoriilor și a tehnicilor de vinificație din Franța au permis vinificatorilor Pierre Zero să creeze vinuri fără alcool ce prezintă o diversitate cromatică excepțională și o gamă largă de arome și texturi.
Mândră de originile ei din regiunea Champagne, Mathilde Boulachin, co-fondator al Domaines Pierre Chavin, a dorit să creeze un vin spumant fără alcool cu bule fine și delicate pentru a onora legăturile strânse cu lumea vinurilor spumante.
ASPECT: Galben-auriu.
MIROS: Arome de fructe tropicale, piersici, litchi și flori.
GUST: Fructat și echilibrat cu o prospețime delicată.
ASOCIERE CULINARĂ: Potrivit ca aperitiv sau alături de salate, pește și carne albă. Vinul fără alcool Pierre 0% merge bine și cu deserturi și orice alte preparate dulci.
TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C. (Potențial de învechire la sticlă de până la 5 ani).
52,03 RON Începând cu: 47,12 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Domeniile Cuza
Domeniile Cuza - Prociano Cabernet Sauvignon (fara alcool) dulce - 0.75L
REGIUNE / ȚARĂ: VALUL LUI TRAIAN / REPUBLICA MOLDOVA
SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON
VIN ROSU DULCE. Domeniile Cuza este unul dintre cei mai cunoscuți vinificatori, cu origini în localitatea Alexandru Ioan Cuza din Republica Moldova. După unirea spectaculoasă realizată sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza, și intrarea localității cu același nume în hotarele Regatului, localnicii au dezvoltat regiune, însă au mai fost nevoie de multe decenii, până la sfârșitul anilor ‘90 pentru a începe plantații mari cu viță de vie.
Podgoria din Cuza Vodă cuprinde hectare cu viță de vie cu soiuri românești (Fetească Neagră și Rară Neagră), cât și soiuri europene de prestigiu (Cabernet Sauvignon, Saperavi, Sauvignon Blanc și Pinot Noir). În anul 2021 a fost înființată crama Domeniile Cuza, iar portofoliul numeros este compus din vinuri definite de terroir și de om.
Prociano este un vin din soiul roșu Cabernet Sauvignon, cu un procent sportit de bioflavonoide rezultat din procesarea strugurilor și extragerea alcoolului.
ASPECT: Roșu-rubiniu.
MIROS: Arome de flori dulci ce inspiră o dulceață de trandafir proaspătă și delicioasă.
GUST: Textura sugerează o corpolență liniștită, cu tanini dulci ce infiripă note de fructe roșii coapte și vanilie.
ASOCIERE CULINARĂ: Îl puteți savura la mesele cu tocană de legume, hummus, falafel sau pizza vegetariană.
TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.
50,82 RON Începând cu: 45,74 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Pierre Zero
Pierre Zero - Rose (fara alcool) - 0.75L
ȚARĂ: FRANȚA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, MERLOT
VIN ROSE FĂRĂ ALCOOL. Pierre 0% este o gamă completă de vinuri fără alcool, o linie elegantă de produse, destinată consumatorilor care sunt în căutare de ceva nou.
Colecția Pierre 0% este rodul experienței vaste a creatorilor Domaines Pierre Chavin. O înțelegere aprofundată a podgoriilor și a tehnicilor de vinificație din Franța au permis vinificatorilor Pierre Zero să creeze vinuri fără alcool ce prezintă o diversitate cromatică excepțională și o gamă largă de arome și texturi.
Mândră de originile ei din regiunea Champagne, Mathilde Boulachin, co-fondator al Domaines Pierre Chavin, a dorit să creeze un vin spumant fără alcool cu bule fine și delicate pentru a onora legăturile strânse cu lumea vinurilor spumante.
ASPECT: Rose strălucitor.
MIROS: Aromă intensă de fructe roșii.
GUST: Acest vin are o prospețime echilibrată și o fluiditate care surprinde palatul și este perfect pentru zilele calde de vară.
ASOCIERE CULINARĂ: Ca aperitiv sau pentru a însoți grătare și salate. Pierre 0% merge de asemenea bine cu deserturile și orice alte preparate dulci.
TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C. (Potențial de învechire la sticlă de până la 5 ani).
52,03 RON Începând cu: 41,24 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Akashi
Akashi-Tai - Sake Junmai Daiginjo Genshu - 0.72L, Alc: 16%
REGIUNE / ȚARĂ: AKASHI - HYOGO / JAPONIA
VOL. ALC.: 16%
VIN CLAR SEC. Fabrica Akashi se află în Japonia, prefectura Hyōgo (orașul Akashi). În clădirea aflată aproape de malul golfului învolburat Osaka, Toji (maestrul) Kimio Yonezawa continuă o afacere de familie pornită în 1856. Experiența de zeci de ani a maestrului ne spune că pentru a obține cel mai bun sake este nevoie de cele mai bune ingrediente: orez și apa pură din sursă locală.
Sake are o tradiție lungă și cu fiecare generație perfecțiunea și precizia japoneză a oferit lumii o băutură din ce în ce mai bună, cu multe expresii oferite nu doar de tehnologie ci și de metodele inovative.
Akashi-Tai Junmai Daiginjo Genshu este un un sake premium, din orez măcinat în proporție de aproximativ 50%, produs fără alcool adăugat și îmbuteliat fără diluare cu apă. Un sake extraordinar pentru cei care vor să încerce pentru prima dată acest tip de băutură și o delectare pentru cunoscători. Este produs doar în lunile de iarnă din cel mai bun orez Yamadanishiki, ce oferă arome fascinante.
ASPECT: Alb, opac.
MIROS: Parfum frumos de crini, pere și miere.
GUST: Pe papile apar aceleași arome sensibile, însoțite doar de o notă subtilă de anason. Post gust sec, citric, ușor efervescent.
ASOCIERE CULINARĂ: Un sake potrivit pentru o mare varietate de preparate japoneze (sushi, sashimi), dar și preparate din pește sau din carne de porc.
TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.
248,05 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Choya
Choya - Sake Junmai Ginjo Hokkan Ougyoku The Cherry Gem - 0.72L, Alc: 14.5%
REGIUNE / ȚARĂ: JAPONIA
VOL. ALC.: 14.5%
VIN CLAR DEMISEC. Compania Choya produce de peste 50 de ani băuturi tradiționale japoneze. Unul dintre produsele aflate în portofoliul Choya este nelipsitul sake, un vin obținut din orez în fabrica din Japonia și îmbuteliat în Germania.
Ginjo Hokkan Ougyoku The Cherry Gem, este un sake mai dulce decât alte expresii și este produs în fabrica din prefectura Tochigi. Acest sake este mai dulce decât alte expresii, mulțumită aromei de cireșe.
La origini, este o băutură tradițională creată de localnici în secolul al XVII-lea și este o parte importantă a festivităților complexe organizate în onoarea samurailor din Edo, care vizitau regiunea.
ASPECT: Auriu, strălucitor.
MIROS: Note de fructe dulci și o adiere foarte delicată de condimente.
GUST: Ușor diferit de expresiile clasice, cu note de cireșe, ume, pepene galben și pere, ce lasă un post gust scurt, cu o tușă de sare.
ASOCIERE CULINARĂ: Aromele fructate și nota minerală îl recomandă la mesele cu sushi.
TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.
136,73 RON+ 0,50 RON garanție SGR
TRANSPORT GRATUIT
în București și județul Ilfov
100% GARANTAT
importatori oficiali de bauturi fine
RETUR
garantăm returnarea imediată a banilor