- Pagina Principală /
- Choya - Original - 0.75L, Alc: 10%
- Pagina Principală /
- Choya - Original - 0.75L, Alc: 10%
Choya - Original - 0.75L, Alc: 10%
Compania Choya produce de peste 50 de ani băuturi tradiționale japoneze. Primul și cel mai important produs din portofoliul Choya este umeshu, un lichior obținut din diferite soiuri de ume (caisă), cunoscut în Japonia de secole.
Specialitatea umeshu are cea mai mare calitate atunci când extractul de ume și alcoolul sunt echilibrate prin maturarea fructelor întregi (cu sâmburi). Producătorul alege doar câteva dintre sutele de soiuri de caise, cultivate în Japonia, iar cel mai folosit este Nanko-ume, din prefectura Wakayama.
Acoolul din trestie de zahăr adăugat suplimentar în fruct, în timpul producției, oferă posibilitatea de a extrage aroma de ume (caisă japoneză), din pulpă, coajă dar și din sâmbure. Această metodă oferă băuturii Choya un buchet fructat unic, cu arome de sâmbure lemnos, asociat adesea cu migdale și marțipan.
ASPECT: Auriu închis.
MIROS: Umeshu Original oferă un parfum exotic cu note de caise și migdale.
GUST: Aromă de fruct dulce-acrișor și alcool fin, cu note amărui din lemn de esență tare.
FINISH: Mediu, cu notă de fruct macerat.
Ţara de Origine | Japonia |
---|---|
Tip ambalaj | Sticla |
Brand | Choya |
Alcool | 10.0% |
Litraj | 0,75L |
Alergeni | Contine sulfiti. |
Atentionari speciale | Consumati cu moderatie, alcoolul dauneaza grav sanatatii. Nerecomandat femeilor insarcinate. Este interzisa vanzarea catre persoanele cu varsta sub 18 ani. |
Energie | 515 kJ |
Energie | 123 Kcal |
*informatii nutritionale la 100 ml
Clienţii au achiziţionat şi
-
Choya
Choya - Sake - 0.75L, Alc: 14.5%
REGIUNE / ȚARĂ: JAPONIA
VOL. ALC.: 14.5%
VIN CLAR SEC. Compania Choya produce de peste 50 de ani băuturi tradiționale japoneze. Unul dintre produsele aflate în portofoliul Choya este nelipsitul sake, un vin obținut din orez în fabrica din Japonia și îmbuteliat în Germania.
Choya este un sake produs în stilul Futsuu-shu (sake simplu), din cel mai bun orez japonez, fermentat încet, cu toți compușii naturali, înclusiv koji (drojdie), care aduce aroma dulce, caracteristică.
Choya oferă acest vin cu un conținut scăzut de alcool, ce păstrează prospețimea altor arome delicate și este potrivit pentru toți cei care doresc să încerce acest tip de vin.
ASPECT: Clar.
MIROS: Note de orez, drojdie fină și alcool.
GUST: Dulce, fin, echilibrat de o notă amară, intensă. Post gust proaspăt, cu aceeași notă de drojdie, completată de lemn.
ASOCIERE CULINARĂ: Recomandat alături de pește sau preparate tradiționale japoneze (sashimi, sushi, yakitori sau okonomiyaki).
TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.
52,24 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Akashi
Akashi-Tai - Sake Shiraume Ginjo Umeshu - 0.5L, Alc: 15%
REGIUNE / ȚARĂ: AKASHI - HYOGO / JAPONIA
VOL. ALC.: 15%
VIN DEMISEC. Fabrica Akashi se află în Japonia, prefectura Hyōgo (orașul Akashi). În clădirea aflată aproape de malul golfului învolburat Osaka, Toji (maestrul), Kimio Yonezawa, continuă o afacere de familie pornită în 1856. Experiența de zeci de ani a Maestrului ne spune că pentru a obține cel mai bun sake este nevoie de cele mai bune ingrediente: orez și apă pură din sursă locală.
Sake are o tradiție lungă și cu fiecare generație perfecțiunea și precizia japoneză a oferit lumii o băutură din ce în ce mai bună, cu multe expresii oferite nu doar de tehnologie ci și de metodele inovative.
Shiraume Ginjo Umeshu este un sake premium din orez măcinat în proporție de aproximativ 60%. Acest sortiment este diferit de restul prin compoziția sa unică. Ginjo face referire la gradul de măcinare a orezului folosit pentru acestă băutură, iar Umeshu definește un lichior japonez de prune. Acest sake special, produs din orez cultivat în Yamada Nishiki aduce o aromă cu un profil diferit, extrage esența de prună și dezvoltă buchetul. Prunele au fost înmuiate timp de 6 luni, apoi băutura a fost lăsată la maturat pentru încă doi ani și îmbuteliată.
ASPECT: Alb, opac.
MIROS: Parfum intens de piersici, prune, prune ușor macerate, piele nouă și stafide cu o notă de marzipan.
GUST: Dulce, din zahăr și miere. Apar și arome de prune fierte ca pentru un compot de casă, stafide și puțin marzipan echilibrat de o aciditate slabă. Post gust lung, bogat, cu note de gutuie și măr roșu.
ASOCIERE CULINARĂ: Recomandat alături de preparate sărate și condimentate.
TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.
93,17 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Martini
Martini - Spumant Asti DOCG - 0.75L, Alc: 7.5%
REGIUNE / TARA: ASTI DOCG - PIEMONTE / ITALIA
SOIUL / SOIURILE: MOSCATO BIANCO
VOL. ALC.: 7.5%
VIN ALB SPUMANT DULCE. Martini, cel mai cunoscut brand al Italiei, în tot ceea ce poate fi vermouth și vin spumant, este întruparea unei scântei între două personalități ale anilor 1800: Alessandro Martini, un antreprenor inspirat și Luigi Rossi, un spirit creativ și pasionat. Cei doi au creat primele băuturi în 1863 în micul orășel Pessione, din zona Torino.
Compania Martini și-a dezvoltat afacerea și a exportat faimoasele băuturi în țări din Europa, America de Nord și alte continente. Băuturile Martini au devenit populare și apreciate în Europa boemă din Epoca Frumoasă, apoi din nou, înainte și după Al Doilea Război Mondial. În perioada modernă, Martini este prezent în arta și în cultura Italiei și a Europei, unde inspiră gusturi rafinate și un stil de viață bazat pe explorare.
Asti Martini este obținut din struguri Moscato Bianco crescuți pe colinele scăldate de soarele generos al zonei Piemonte din Italia. Strugurii albi din soiul Moscato sunt crescuți special pentru a fi storși și vinificați cu procent scăzut de alcool, pentru baza unui vin spumant proaspăt, revigorant și fermecător prin aromele sale naturale.
ASPECT: Galben-pal, cu reflexii verzui. Strălucitor, efervescent, cu perlaj fin, persistentMIROS: Proaspăt, floral și fructat (soc, mere verzi, pere, caise), cu accente de citrice.
GUST: Crocant și fructat de grapefruit, lămâie, caise și mere verzi. Aciditatea contribuie la corpolența acestui spumant și oferă un gust final ce lasă o senzație plăcută de fructe uscate, dulci.
ASOCIERE CULINARĂ: De consumat doar per se, foarte, foarte rece înainte de masă. Îl recomandăm și lângă preparatele din fructe de mare (sepia, raci, creveți, midii în vin alb), pregătite cu sosuri dulci pe bază de fructe exotice sau cu preparate principale din carne de pește slab, gătită pe grill, garnisită cu legume sote și aceleași tipuri de sosuri (dulci).
TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.
44,15 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Jagermeister
Jagermeister - Herbal Liqueur - 1L, Alc: 35%
În secolul al XIX- lea Wilhelm Mast era un producător de oțet din Germania, însă fiul său, Curt Mast a decis să ducă afacerea mai departe și să creeze un produs diferit. Astfel, în anii 1930, în orașul Wolfenbüttel din Saxonia Inferioară, Curt Mast a creat un lichior de plante care a fost la început o băutură de sărbătoare pentru vânători. După ani de cercetare și perfecționare, Curt a stabilit rețeta finală pentru un lichior din 56 de ingrediente naturale.
După mai bine de 80 de ani, lumea lui Curt s-a schimbat însă alchimia sa a rămas aceeași. Băutura conține ierburi, muguri, rădăcini și fructe de cea mai bună calitate, aduse din toată lumea, prelucrate în 4 amestecuri diferite, macerate, apoi amestecate din nou și ținute la maturat în butoi din stejar german timp de 12 luni.
După maturare, licoarea își spune povestea de fiecare dată, prin parfum și arome din patru colțurile ale lumii. Jägermeister este ingredientul de petrecere și voie bună, în club, sau cine știe, poate la o partidă de vânătoare, adânc în pădurea cerbului.
ASPECT: Roșu Burgundia.
MIROS: Savurat sec sau în cocktail-uri, Jägermeister este mereu impunător. Ingredientele naturale ale acestui lichior sunt concentrate inițial în note intense de ierburi și citrice care pregătesc o revelație.
GUST: În varianta clasică, Jägermeister este un lichior al contrastelor: condimentat, dulce și fructat, cu note din coajă de portocală zaharisită, nucșoară și piper negru.
FINISH: Piperat și fructat.
Producătorul recomandă păstrarea lichiorului Jägermeister la rece și consumul la o temperatură precisă de -18°C.
84,13 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Aperol
Aperol - Bitter aperitiv 1L, Alc: 11%
Aperol este rezultatul a șapte ani de eforturi ale fraților Luigi și Silvio Barbieri, din orașul italian Padua, care au moștenit compania în 1912 de la tatăl lor Giuseppe. Bitter-ul Aperol a devenit popular în perioada interbelică pentru tinerii activi, iar în deceniile următoare, după război, băutura fraților Barbieri a devenit un brand cunoscut în toată Italia, mai ales după ce a devenit ingredientul principal din Aperol Spritz, o variantă a clasicului mix venețian de vin alb cu apă carbogazoasă.
Între anii 1980-1990, Aperol a devenit un brand cosmopolit în statele europene. În anii 2000, după ce a fost cumpărat de grupul Campari, și-a continuat ascensiunea în popularitate și a devenit una dintre băuturile asociate cu stilul de viață italian.
După mai bine de 100 de ani băutura fraților Barbieri este produsă după aceeași rețetă secretă în fabrica din Padua. Aperol aduce o parte fascinantă din cultura Italiei prin distilatul fin, infuzat cu ierburi, rădăcini și extracte din portocală ce oferă arome perfect echilibrate.
ASPECT: Roșu deschis cu tonuri de rubin.
MIROS: Parfumul aduce din start aroma de alcool fin, coajă de portocală și un amestec bogat de ierburi aromatice armonizate cu un praf de vanilie.
GUST: Pe papile este puțin catifelat, rotund și tare, deși are doar 11% volum alcool. Imediat intervine corpolența echilibrată, compusă din portocala intensă cu note de ierburi ce amintesc de chinică, rubarbă și gențiană. Ierburile sunt urmate momentat de lemn verde ce dă un gust amar plăcut, apoi sărat.
FINISH: Gustul final este lung, vegetal și amar, exact așa cum trebuie să fie un bitter italian.
72,01 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Martini
Martini - Prosecco DOC - 0.75L, Alc: 11.5%
REGIUNE / TARA: PROSECCO DOC - VENETO / ITALIA
SOIUL / SOIURILE: GLERA, CHRADONNAY, PINOT NOIR
VOL. ALC.: 11.5%
VIN SPUMANT ALB BRUT. Martini, cel mai cunoscut brand al Italiei, în tot ceea ce poate fi vermouth și vin spumant, este întruparea unei scântei între două personalități ale anilor 1800: Alessandro Martini, un antreprenor inspirat și Luigi Rossi, un spirit creativ și pasionat. Cei doi au creat primele băuturi în 1863 în micul orășel Pessione, din zona Torino.
Compania Martini și-a dezvoltat afacerea și a exportat faimoasele băuturi în țări din Europa, America de Nord și alte continente. Băuturile Martini au devenit populare și apreciate în Europa boemă din Epoca Frumoasă, apoi din nou, înainte și după Al Doilea Război Mondial. În perioada modernă, Martini este prezent în arta și în cultura Italiei și a Europei, unde inspiră gusturi rafinate și un stil de viață bazat pe explorare.
Martini Prosecco este produs din struguri Glera, cultivați pe dealurile regiunii Vento, amestecați cu mici cantități de struguri Chardonnay și Pinot Noir de Maestrul casei Martini. Martini Prosecco este produs în regiunea tradițională a acestui tip de spumant, de acea este clasificat D.O.C (Denumire de Origine Controlată).
ASPECT: Galben pai cu inflexiuni argintii, efervescent.
MIROS: Proaspăt, floral (accentuat de soc și tei), intens fructat de piersici albe și mandarine.
GUST: Arome de flori urmate de fructe vioi, plăcute. Aciditate ridicată, usor și lejer, cu post gust de portocală și lămâie.
ASOCIERE CULINARĂ: Un aperitiv excelent de consumat înainte de masă alături de gustări / amuse bouche, pe baza de fructe de mare, produse de patiserie, carne de pește, caviar, legume sau mezeluri ușoare.
TEMP. DE SERVIRE: 4 - 6°C.
41,07 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Jagermeister
Jagermeister - Herbal Liqueur Orange LE - 0.7L, Alc: 35%
În secolul al XIX- lea Wilhelm Mast era un producător de oțet din Germania, însă fiul său, Curt Mast a decis să ducă afacerea mai departe și să creeze un produs diferit. Astfel, în anii 1930, în orașul Wolfenbüttel din Saxonia Inferioară, Curt Mast a creat un lichior de plante care a fost la început o băutură de sărbătoare pentru vânători. După ani de cercetare și perfecționare, Curt a stabilit rețeta finală pentru un lichior din 56 de ingrediente naturale.
După mai bine de 80 de ani, lumea lui Curt s-a schimbat însă alchimia sa a rămas aceeași. Băutura conține ierburi, muguri, rădăcini și fructe de cea mai bună calitate, aduse din toată lumea, prelucrate în 4 amestecuri diferite, macerate, apoi amestecate din nou și ținute la maturat în butoi din stejar german timp de 12 luni.
După maturare, licoarea își spune povestea de fiecare dată, prin parfum și arome din patru colțurile ale lumii. Jägermeister este ingredientul de petrecere și voie bună, în club, sau cine știe, poate la o partidă de vânătoare, adânc în pădurea cerbului.
ASPECT: Roșu Burgundia.
MIROS: Savurat sec sau în cocktail-uri, Jägermeister este mereu impunător. Ingredientele naturale ale acestui lichior sunt concentrate inițial în note intense de ierburi și citrice care pregătesc o revelație.
GUST: În varianta clasică, Jägermeister este un lichior al contrastelor: condimentat, dulce și fructat, cu note din coajă de portocală zaharisită, nucșoară și piper negru.
FINISH: Piperat și fructat.
Producătorul recomandă păstrarea lichiorului Jägermeister la rece și consumul la o temperatură precisă de -18°C.
83,61 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Aperol
Aperol - Bitter aperitiv 0.7L, Alc: 11%
Aperol este rezultatul a șapte ani de eforturi ale fraților Luigi și Silvio Barbieri, din orașul italian Padua, care au moștenit compania în 1912 de la tatăl lor Giuseppe. Bitter-ul Aperol a devenit popular în perioada interbelică pentru tinerii activi, iar în deceniile următoare, după război, băutura fraților Barbieri a devenit un brand cunoscut în toată Italia, mai ales după ce a devenit ingredientul principal din Aperol Spritz, o variantă a clasicului mix venețian de vin alb cu apă carbogazoasă.
Între anii 1980-1990, Aperol a devenit un brand cosmopolit în statele europene. În anii 2000, după ce a fost cumpărat de grupul Campari, și-a continuat ascensiunea în popularitate și a devenit una dintre băuturile asociate cu stilul de viață italian.
După mai bine de 100 de ani băutura fraților Barbieri este produsă după aceeași rețetă secretă în fabrica din Padua. Aperol aduce o parte fascinantă din cultura Italiei prin distilatul fin, infuzat cu ierburi, rădăcini și extracte din portocală ce oferă arome perfect echilibrate.
ASPECT: Roșu deschis cu tonuri de rubin.
MIROS: Parfumul aduce din start aroma de alcool fin, coajă de portocală și un amestec bogat de ierburi aromatice armonizate cu un praf de vanilie.
GUST: Pe papile este puțin catifelat, rotund și tare, deși are doar 11% volum alcool. Imediat intervine corpolența echilibrată, compusă din portocala intensă cu note de ierburi ce amintesc de chinică, rubarbă și gențiană. Ierburile sunt urmate momentat de lemn verde ce dă un gust amar plăcut, apoi sărat.
FINISH: Gustul final este lung, vegetal și amar, exact așa cum trebuie să fie un bitter italian.
58,54 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Pierre Zero
Pierre Zero - Merlot (fara alcool) - 0.75L
ȚARĂ: FRANȚA
SOIUL / SOIURILE: MERLOT
VIN ROȘU FĂRĂ ALCOOL. Pierre 0% este o gamă completă de vinuri fără alcool, o linie elegantă de produse, destinată consumatorilor care sunt în căutare de ceva nou.
Colecția Pierre 0% este rodul experienței vaste a creatorilor Domaines Pierre Chavin. O înțelegere aprofundată a podgoriilor și a tehnicilor de vinificație din Franța au permis vinificatorilor Pierre Zero să creeze vinuri fără alcool ce prezintă o diversitate cromatică excepțională și o gamă largă de arome și texturi.
Mândră de originile ei din regiunea Champagne, Mathilde Boulachin, co-fondator al Domaines Pierre Chavin, a dorit să creeze un vin spumant fără alcool cu bule fine și delicate pentru a onora legăturile strânse cu lumea vinurilor spumante.
ASPECT: Roșu-rubiniu, intens și strălucitor.
MIROS: Arome de fructe roșii.
GUST: Acest vin roșu fără alcool denotă prospețime, echilibru și tinerețe care încântă simțurile.
ASOCIERE CULINARĂ: Excelent alături de friptură la grătar, inclusiv carne roșie. Un vin recomandat și în compania gustărilor cu brânzeturi tradiționale europene.
TEMP. DE SERVIRE: 14 - 16°C. (Potențial de învechire la sticlă de până la 5 ani).
52,03 RON Începând cu: 42,84 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Captain Morgan
Captain Morgan - Rom Original Spiced Gold - 0.7L, Alc: 35%
Captain Morgan este un brand cu origini în statele din Caraibe, exportat în principal pe piețele din SUA și Europa. În 1944, marele producător de băuturi alcoolice din Canada, Seagram, a început să producă rom prin compania sa numită Captain Morgan Rum Company, ce opera o distilerie în Jamaica.
Fuziuni și achiziții au adus compania în grupul Diageo din anul 2001, iar în următorii ani brand-ul a devenit mai cunoscut la nivel mondial și au fost lansate alte etichete ce au la bază rețeta Captain Morgan.
Orice rom Captain Morgan este produs prin obținerea melasei din sucul trestiei de zahăr, fermentare melasei alături de apă și drojdie, urmată de tripla distilare în instalații din cupru. După distilare are loc maturarea în butoaie de stejar arse, ce oferă parfum și arome complexe pentru toate cele trei etichete clasice, dar și pentru edițiile limitate. Ultima fază presupune un amestec realizat după proporții bine meșteșugite de echipajul căpitanului Morgan.
ASPECT: Clar.
MIROS: Lemnos și fructat.
GUST: Melasa aduce arome delicioase de vanilie, zahăr brun, fructe uscate și condimente, cu urme de stejar ce încălzesc gâtul de la primele picături.
FINISH: Cald, dulce și puțin condimentat.
53,38 RON+ 0,50 RON garanție SGR
TRANSPORT GRATUIT
în București și județul Ilfov
100% GARANTAT
importatori oficiali de bauturi fine
RETUR
garantăm returnarea imediată a banilor