- Pagina Principală /
- Akashi-Tai - Sake Daiginjo Genshu - 0.3L, Alc: 17%
- Pagina Principală /
- Akashi-Tai - Sake Daiginjo Genshu - 0.3L, Alc: 17%
Akashi-Tai - Sake Daiginjo Genshu - 0.3L, Alc: 17%
REGIUNE / ȚARĂ: AKASHI - HYOGO / JAPONIA
VOL. ALC.: 17%
VIN CLAR SEC. Fabrica Akashi se află în Japonia, prefectura Hyōgo (orașul Akashi). În clădirea aflată aproape de malul golfului învolburat Osaka, Toji (maestrul) Kimio Yonezawa continuă o afacere de familie pornită în 1856. Experiența de zeci de ani a maestrului ne spune că pentru a obține cel mai bun sake este nevoie de cele mai bune ingrediente: orez și apa pură din sursă locală.
Sake are o tradiție lungă și cu fiecare generație perfecțiunea și precizia japoneză a oferit lumii o băutură din ce în ce mai bună, cu multe expresii oferite nu doar de tehnologie ci și de metodele inovative.
Akashi-Tai Daiginjo Genshu este un sake premium, din orez măcinat în proporție de aproximativ 50%, produs cu alcool adăugat și fără diluare cu apă înainte de îmbuteliere. Un sake interesant pentru cei care vor să încerce pentru prima dată acest tip de băutură și o delectare pentru cunoscători. Este produs doar în lunile de iarnă din cel mai bun orez ce oferă arome fascinante.
ASPECT: Alb, opac.
MIROS: Parfum de vanilie, lemn și vegetație umedă ce redă o parte din mirosul pădurilor japoneze.
GUST: Cremă de vanilie, aceleași note vegetale și lemnoase, pământii, note de papaya uscată și boabe de piper negru.
ASOCIERE CULINARĂ: Un sake potrivit pentru o mare varietate de preparate japoneze (sushi, sashimi), dar și preparate din pește sau din carne de porc.
TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.
| Ţara de Origine | Japonia |
|---|---|
| Tip ambalaj | Sticla |
| Brand | Akashi |
| Alcool | 17.0% |
| Litraj | 0,3L |
| Ingrediente | Vin obtinut din orez macinat. |
| Atentionari speciale | Consumati cu moderatie, alcoolul dauneaza grav sanatatii. Nerecomandat femeilor insarcinate. Este interzisa vanzarea catre persoanele cu varsta sub 18 ani. |
Clienţii au achiziţionat şi
-
Choya
Choya - Sake - 0.75L, Alc: 14.5%
REGIUNE / ȚARĂ: JAPONIA
VOL. ALC.: 14.5%
VIN CLAR SEC. Compania Choya produce de peste 50 de ani băuturi tradiționale japoneze. Unul dintre produsele aflate în portofoliul Choya este nelipsitul sake, un vin obținut din orez în fabrica din Japonia și îmbuteliat în Germania.
Choya este un sake produs în stilul Futsuu-shu (sake simplu), din cel mai bun orez japonez, fermentat încet, cu toți compușii naturali, înclusiv koji (drojdie), care aduce aroma dulce, caracteristică.
Choya oferă acest vin cu un conținut scăzut de alcool, ce păstrează prospețimea altor arome delicate și este potrivit pentru toți cei care doresc să încerce acest tip de vin.
ASPECT: Clar.
MIROS: Note de orez, drojdie fină și alcool.
GUST: Dulce, fin, echilibrat de o notă amară, intensă. Post gust proaspăt, cu aceeași notă de drojdie, completată de lemn.
ASOCIERE CULINARĂ: Recomandat alături de pește sau preparate tradiționale japoneze (sashimi, sushi, yakitori sau okonomiyaki).
TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.
54,69 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Choya
Choya - Original - 0.75L, Alc: 10%
Compania Choya produce de peste 50 de ani băuturi tradiționale japoneze. Primul și cel mai important produs din portofoliul Choya este umeshu, un lichior obținut din diferite soiuri de ume (caisă), cunoscut în Japonia de secole.
Specialitatea umeshu are cea mai mare calitate atunci când extractul de ume și alcoolul sunt echilibrate prin maturarea fructelor întregi (cu sâmburi). Producătorul alege doar câteva dintre sutele de soiuri de caise, cultivate în Japonia, iar cel mai folosit este Nanko-ume, din prefectura Wakayama.
Acoolul din trestie de zahăr adăugat suplimentar în fruct, în timpul producției, oferă posibilitatea de a extrage aroma de ume (caisă japoneză), din pulpă, coajă dar și din sâmbure. Această metodă oferă băuturii Choya un buchet fructat unic, cu arome de sâmbure lemnos, asociat adesea cu migdale și marțipan.
ASPECT: Auriu închis.
MIROS: Umeshu Original oferă un parfum exotic cu note de caise și migdale.
GUST: Aromă de fruct dulce-acrișor și alcool fin, cu note amărui din lemn de esență tare.
FINISH: Mediu, cu notă de fruct macerat.
54,06 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Akashi
Akashi-Tai - Sake Junmai Daiginjo Genshu - 0.72L, Alc: 16%
REGIUNE / ȚARĂ: AKASHI - HYOGO / JAPONIA
VOL. ALC.: 16%
VIN CLAR SEC. Fabrica Akashi se află în Japonia, prefectura Hyōgo (orașul Akashi). În clădirea aflată aproape de malul golfului învolburat Osaka, Toji (maestrul) Kimio Yonezawa continuă o afacere de familie pornită în 1856. Experiența de zeci de ani a maestrului ne spune că pentru a obține cel mai bun sake este nevoie de cele mai bune ingrediente: orez și apa pură din sursă locală.
Sake are o tradiție lungă și cu fiecare generație perfecțiunea și precizia japoneză a oferit lumii o băutură din ce în ce mai bună, cu multe expresii oferite nu doar de tehnologie ci și de metodele inovative.
Akashi-Tai Junmai Daiginjo Genshu este un un sake premium, din orez măcinat în proporție de aproximativ 50%, produs fără alcool adăugat și îmbuteliat fără diluare cu apă. Un sake extraordinar pentru cei care vor să încerce pentru prima dată acest tip de băutură și o delectare pentru cunoscători. Este produs doar în lunile de iarnă din cel mai bun orez Yamadanishiki, ce oferă arome fascinante.
ASPECT: Alb, opac.
MIROS: Parfum frumos de crini, pere și miere.
GUST: Pe papile apar aceleași arome sensibile, însoțite doar de o notă subtilă de anason. Post gust sec, citric, ușor efervescent.
ASOCIERE CULINARĂ: Un sake potrivit pentru o mare varietate de preparate japoneze (sushi, sashimi), dar și preparate din pește sau din carne de porc.
TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.
248,05 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Ramazzotti
Ramazzotti - Bitter Amaro - 0.7L, Alc: 30%
Ramazzotti este cea mai veche casă italiană specializată în producția de lichior amaro, autentic. Compania a fost înființată în 1815, la Milano, de Ausano Ramazzotti. Una dintre băuturile simbolice ale Italiei a fost produsă după rețeta creată de Ramazzotti, ce include 33 de ierburi aromatice și rădăcini.
După mai bine de 200 de ani de când a fost creată, rețeta lui Ramazzotti este pusă în practică la fabrica din regiunea Piemont, orășelul Canelli, fără a fi schimbată, fără a se adăuga coloranți sau aditivi. Printre cele mai ușor de recunoscut arome se află cele din portocale dulci, extract din arbust cinchona (chinină), rubarbă, gențiană și anason stelat ce îi oferă o aromă inconfundabilă și tipică în același timp.
Acest lichior se savurează tradițional ca digestiv, sec sau cu gheață și garnisit cu o felie de lămâie sau portocală.
ASPECT: Chihlimbar închis, cu tentă roșiatică.
MIROS: Parfum de fructe de pădure și citrice balansate de lemn dulce și ciocolată amară.
GUST: Mai mult amărui decât dulce, cu siguranță complex și bine echilibrat, cu arome de fructe roșii sălbatice, citrice, cafea espresso, ciocolată neagră, lemn dulce, alune și mirodenii.
FINISH: Amestecul tumultuos solicită simțurile, apoi le lasă să se relaxeze cu un gust final lung, lemnos, fructat, sec, apoi amar, lăsat de vegetalele macerate.
62,30 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Choya
The Choya - Lichior Ume Extra Years - 0.7L, Alc: 17%
Compania Choya produce de peste 50 de ani băuturi tradiționale japoneze. Primul și cel mai important produs din portofoliul Choya este umeshu, un lichior obținut din diferite soiuri de ume (caisă), cunoscut în Japonia de secole.
Specialitatea umeshu are cea mai mare calitate atunci când extractul de ume și alcoolul sunt echilibrate prin maturarea fructelor întregi (cu sâmburi). Producătorul alege doar câteva dintre sutele de soiuri de caise, cultivate în Japonia, iar cel mai folosit este Nanko-ume, în distileria din prefectura Wakayama.
Acoolul din trestie de zahăr adăugat suplimentar în fruct, în timpul producției, oferă posibilitatea de a extrage aroma de ume (caisă japoneză), din pulpă, coajă dar și din sâmbure. Această metodă oferă băuturii Choya un buchet fructat unic, cu arome de sâmbure lemnos, asociat adesea cu migdale și marțipan. Această expresie oferă același lichior tradițional japonez, împrospătat cu fructe întregi în interiorul unui ambalaj modern și practic.
ASPECT: Galben-pai, strălucitor.
MIROS: Aromă din sirop de prune amestecat cu distilat fin, fructat, și tușe amărui din codițe și frunze de prun.
GUST: Fructat și sățios, cu note efemere de marțipan și migdale amare.
FINISH: Mediu spre lung cu o notă de fruct dulce.
141,57 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Finest Call
Finest Call - Bar Mix Pornstar Martini - 1L
Finest Call este unul dintre cele patru brand-uri ale grupului American Beverage Marketers, fondat în Statele Unite al Americii. Finest Call produce de 20 de ani o gamă largă de siropuri premium, folosite în toată lumea pentru amestecuri de tip cocktail.
Fabricile din SUA folosesc cele mai cunoscute fructe, legume și plante, care își păstrează proprietățile în siropuri și piureuri adaugate în cocktail-uri clasice și mixuri noi. Siropurile și piureurile Finest Call adaugă un plus de aromă amestecurilor de băuturi, cu sau fără alcool, și mai pot fi folosite pentru topping-uri și sosuri la desert.
Bar Mix Pornstar a fost creat în 2003, în Londra, de mixologistul și afaceristul Douglas Ankrah. Mix-ul a avut un succes instant și a fost denumit astfel pentru a invoca o băutură stilată și de încredere, o indulgență pură, sexy, distractivă și plină de viață. Mixul conține 37.6% suc și un amestec de alte patru ingrediente: suc de lime, piure de fructul pasiunii, vanilie de Madagascar și zahăr din trestie de zahăr.
AROMĂ: Porstar oferă un mix irezistibil de arome fructate, dominate de citrice, dulceață din fructul pasiunii, vanilie verde și zahăr ars, pentru cele mai sofisticate cocktail-uri preparate în barurile din toată lumea.
55,66 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Akashi
Akashi - Sake Ginjo Yuzushu - 0.5L, Alc: 10%
REGIUNE / ȚARĂ: AKASHI - HYOGO / JAPONIA
VOL. ALC.: 10%
VIN CLAR SEC. Fabrica Akashi se află în Japonia, prefectura Hyōgo (orașul Akashi). În clădirea aflată aproape de malul golfului învolburat Osaka, Toji (maestrul) Kimio Yonezawa continuă o afacere de familie pornită în 1856. Experiența de zeci de ani a maestrului ne spune că pentru a obține cel mai bun sake este nevoie de cele mai bune ingrediente: orez și apa pură din sursă locală.
Sake are o tradiție lungă și cu fiecare generație perfecțiunea și precizia japoneză a oferit lumii o băutură din ce în ce mai bună, cu multe expresii oferite nu doar de tehnologie ci și de metodele inovative.
Akashi-Tai Yuzushu este produs prin macerarea lămâii japoneze din soiu yuzu în sake ginjo. Tipul de sake ginjo este un produs premium obținut din fermentarea prin tehnici speciale a orezului măcinat (polișat) în proporție de cel puțin 60%.
ASPECT: Gălbui.
MIROS: Arome de distilat de orez cu o tușă ascuțită de citrice.
GUST: Ușor de băut, dar cu arome intense de flori și citrice macerate - lămâie, grepfrut. Alcoolul slab și dulceața din orez îi dă un gust final rustic și tradițional.
ASOCIERE CULINARĂ: Un aperitiv recomandat rece sau un ingredient foarte bun pentru cocktail-uri.
TEMP. DE SERVIRE: 10 - 15°C.
103,46 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Choya
Choya - Sake Junmai Ginjo Hokkan Ougyoku The Cherry Gem - 0.72L, Alc: 14.5%
REGIUNE / ȚARĂ: JAPONIA
VOL. ALC.: 14.5%
VIN CLAR DEMISEC. Compania Choya produce de peste 50 de ani băuturi tradiționale japoneze. Unul dintre produsele aflate în portofoliul Choya este nelipsitul sake, un vin obținut din orez în fabrica din Japonia și îmbuteliat în Germania.
Ginjo Hokkan Ougyoku The Cherry Gem, este un sake mai dulce decât alte expresii și este produs în fabrica din prefectura Tochigi. Acest sake este mai dulce decât alte expresii, mulțumită aromei de cireșe.
La origini, este o băutură tradițională creată de localnici în secolul al XVII-lea și este o parte importantă a festivităților complexe organizate în onoarea samurailor din Edo, care vizitau regiunea.
ASPECT: Auriu, strălucitor.
MIROS: Note de fructe dulci și o adiere foarte delicată de condimente.
GUST: Ușor diferit de expresiile clasice, cu note de cireșe, ume, pepene galben și pere, ce lasă un post gust scurt, cu o tușă de sare.
ASOCIERE CULINARĂ: Aromele fructate și nota minerală îl recomandă la mesele cu sushi.
TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.
136,73 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Sisca
Sisca - Lichior Triple Sec - 0.7L, Alc: 40%
Compania Indie Brand, fondată în 2012, oferă o nouă gamă de lichioruri, denumite Sisca, create de aceeași distilatori ai lichiorului clasic Lejay Crème de Cassis.
Variantele Sisca sunt produse la distileria din Franța, în orașul Dijon, și au la bază cele mai bune fructe și ingrediente naturale, potrivite pentru cele mai creative și clasice cocktail-uri din lume.
ASPECT: Clar.
MIROS: Aromă de citrice.
GUST: Aromă de portocală cu note dulci și amărui, așeza într-un echilibru perfect pentru cocktail-ul preferat.
FINISH: Scurt, citric, cu alcool bine integrat.
78,99 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Berry Bros. & Rudd
Berry Bros. & Rudd - Lichior The King's Ginger - 0.5L, Alc: 29.9%
Regele Edward VII-lea avea obiceiul să conducă automobilul său Daimler indiferent de vreme. Cum modelul acelor vremuri nu oferea prea multă protecție față de elemenți, în 1903 doctorul său personal era îngrijorat de sănătatea monarhului așa că a cerut ajutorul companiei Berry Brothers & Rudd.
Vechea companie producătoare de băuturi alcoolice s-a gândit la un lichior cu volum ridicat de alcool, care să îl încălzească și să îl revigoreze pe Rege. Astfel, 1903 a fost creat acest lichior din ghimbir, o rădăcină cunoscută de secole pentru proprietățile medicinale.
În ultimii ani producția lichiorului s-a mutat din nou în Marea Britanie, unde a fost creată o nouă sticlă și etichetă cu materiale sustenabile. Lichiorul aromat cu ghimbir și lămâie este produs după o rețetă actualizată, ce include o cantitate mai mare de ghimbir pentru gust mai proaspăt, mai intens. Această schimbare a adus lichiorului multe laude și premii la concursuri internaționale.
ASPECT: Galben-pai, cu reflexii aurii intense.
MIROS: Ghimbirul este în centru atenției încă din primele secunde de aerare, completat discret de lâmâi.
GUST: Textura generoasă a unui sirop de ghimbir, întrerupt de ghimbir proaspăt ce gâdilă papilele alături de lămâi coapte.
FINISH: Lung și cald.
128,26 RON+ 0,50 RON garanție SGR
TRANSPORT GRATUIT
în București și județul Ilfov
100% GARANTAT
importatori oficiali de bauturi fine
RETUR
garantăm returnarea imediată a banilor