Gin

Majoritatea bauturilor alcoolice au o definitie care nu lasa loc de interpretari. Ingredientele, procesul prin care au fost create, locatia si originea sunt informatii clare care definesc fiecare tip de bautura in parte. Insa acest lucru nu este valabil si in cazul ginului, unde nu exista nicio lege care sa determine cantitatea minima sau maxima de ienupar pe care o bautura ar trebui sa o contina. Cu alte cuvinte, ceea ce inseamna gin pentru o anumita persoana, s-ar putea sa nu corespunda cu conceptia ta asupra acestei bauturi alcoolice. Esential este sa te bucuri de gustul sau deosebit si sa savurezi din plin fiecare picatura in parte.Specialistii Beicevrei.ro iti pun la dispozitie cele mai cunoscute branduri de gin, printre care Beefeater, Bombay, Gordon's, Hendricks, Tanqueray, The Botanist si Wembley. Experimenteaza gustul lor 100% original la pret de import. Comanda de pe site-ul nostru oficial si ai livrare gratuita.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
Grilă Listă
Filtru
 • The Botanist - Dry Gin - 0,7L, Alc: 46% The Botanist - Dry Gin - 0,7L, Alc: 46%
  -17%

  The Botanist - Dry Gin - 0,7L, Alc: 46%

  Gin artizanal produs de distileria Bruichladdich din insula Islay, Scoţia.

  22 de plante sălbatice culese manual, originare din insula Islay, printre care ienupăr, cimbru şi mentă
  Potenţează delicat aromele a nouă tipuri de seminţe şi fructe de pădure pe parcursul unei distilări foarte lente.
  Este singurul gin produs pe insula Islay.
  Gustul fin dezvăluie o explozie de arome a căror puritate este bine conturată, rezultat al distilării lente; se disting note delicate de mentă sălbatică, ienupăr, coriandru, anason, lămâie şi coajă de portocală.

  Preț normal: 183,57 RON

  Special Price 153,06 RON

  (-30,51 RON)
 • -5%

  McQueen and the Violet Fog - Gin - 0.7L, Alc: 40%

  McQueen and the Violet Fog este un gin neconvențional, născut pentru a concura cu frații mai mari, faimoși în Lumea Veche. Cu toată pasiunea pentru modern și inedit, maeștrii din Jundi, Brazilia, folosesc reguli stricte pentru producția unei licori compuse din 21 de ingrediente. Din acestea, șase se remarcă pentru cei care doresc să cunoască gustul unei bauturi moderne: busuioc, rozmarin, semințe de fenicul, anason și fructe de açaí.

  Preț normal: 136,85 RON

  Special Price 130,01 RON

  (-6,84 RON)
 • Gin Sul - Dry Gin - 0.5L, Alc: 43%

  Gin SUL îşi face apariţia în lumea ginurilor super premium odată cu povestea interesantă a identităţii sale. Gin SUL este singurul gin din Hamburg, Germania, cu origini în punctul sud vestic al Europei peninsulare, pe pământul însorit al Portugaliei. Producţia are loc aproape artizanal. Cazanele din cupru au doar 100 de litri şi permit trecerea lejeră a aburilor prin coji de lămâi proaspete din frumoasa Portugalie, rozmarin şi petale catifelate de trandafir. Distilatul îşi urmează cursul şi se amestecă în tihnă, cu apă rece şi curată din Hamburg, pentru a aduce licoarea la 43% alcool. Urmează procesul liniştit de maturare. Maturarea aduce bogăţia aromatică a plantelor de ienupăr şi rozmarin, la care se adaugă ingredientul unic al acestei reţete: Cistus ladanifer (guma rosie).

  Gin SUL este o licoare a contrastelor. Pe de o parte, este realizat cu rigurozitatea industriei germane, pe de altă parte, sugerează dorul şi nostalgia iberică, prin acel cuvânt misterios, ’Saudade’, prezent pe fiecare sticlă. La prima degustare, gin SUL are un debut serios, cu parfum unic, arome ce par complicate şi gust tare. Toate aceste impresii duc încet, dar sigur, către sentimente profunde, ce apar când licoarea primeşte a doua degustare, singură, pe bolta palatină, sau într-un Martini, sec şi solitar.
  172,55 RON
 • Bombay Sapphire - Gin - 0,7L, Alc: 40% Bombay Sapphire - Gin - 0,7L, Alc: 40%
  -23%

  Bombay Sapphire - Gin - 0,7L, Alc: 40%

  Bombay Sapphire este un brand de gin care a fost lansat în 1987 şi distribuit de către Bacardi. Pe eticheta sticlei se află imaginea reginei Victoria.Cu un spirit complex şi rafinat în acelaşi timp, Bombay Sapphire a schimbat radical percepţia noastră asupra gin-ului. Distilat din cereale, îmbogăţit cu cele mai bune ingrediente alese din 10 plante aromate, Bombay Sapphire are un gust proaspăt, delicat, echilibrat, ceea ce îl face uşor de folosit şi în diverse cocktail-uri.

  Preț normal: 80,10 RON

  Special Price 61,68 RON

  (-18,42 RON)
 • Whitley Neill - Gin Aloe & Cucumber - 0.7L Whitley Neill - Gin Aloe & Cucumber - 0.7L
  Nou!

  Whitley Neill - Gin Aloe & Cucumber - 0.7L

  Whitley Neil este un gin produs în Anglia, de familia Whitley și Neil încă din anul 1762. De-a lungul timpului familia Neil a păstrat din generație în generație rețeta veche, metode și chiar aparatură de producție. În distileria din Liverpool, se află cazanul pentru distilare, care a fost confecționat în urmă cu 100 de ani și este folosit în prezent pentru producția de gin.

   

  Ginurile Whitley Neil sunt produse din distilat obținut din cereale, cu infuzie pură de ienupăr, la care se adaugă o varitate de arome: fructe de baobab și agrișe, semințe de coriandru, lămâie dulce, portocală dulce, rădăcină de angelica, scorțișoară chinezească, iris florentin, rubarbă, ghimbir, s.a.

   

  Varianta Aloe & Cucumber este o infuzie inspirată de continentul negru. Extractele din bucăți proaspete și verzi de castravete și aloe Karoo, oferă un gin surprinzător, dar plăcut, atât sec cît și în cocktail-uri selecte de tip gin & tonic.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Distilat rafinat și aromă de iarbă udă, proaspăt cosită.

   

  GUST: Prin Whitney Neill Aloe & Cucumber, britanicii construiesc mireasma peisajului African, mai exact deșertul Karoo din partea de sud, ce dă numele plantei de aloe vera infuzată pentru acest gin. Printre numeroasele arome vegetale se remarcă ienupărul și extractul din castravete.

   

  FINISH: Lung. Revine castravetele urmat de aromele vegetale.

   

  153,27 RON
 • Bulldog Dry Gin 0.7 L Bulldog Dry Gin 0.7 L
  Nou!

  Bulldog Dry Gin 0.7 L

  Bulldog gin este un brand de gin creat în 2007, în Statele Unite ale Americii, de antreprenorul Anshuman Vohra, din ambiția de a crea primul gin modern. În anii următori, Bulldog Dry Gin a intrat pe piața din Europa în momentul de maximă popularitate a acestei băuturi în Spania, a început să fie exportat în peste 55 de state de pe glob, iar în urmă cu trei ani a fost achiziționat de Grupul Campari.

   

  Ginul este produs după metoda clasică de distilare a cerealelor, cu 96 % volum alcool și infuzie de arome naturale din 12 plante diferite, în interiorul unui alambic confecționat din cupru. Acest proces permite plantelor sa stea la macerat în alcool și să elibereze uleiuri esențiale ce se regăsesc în vaporii distilați. Pașii următori presupun rafinarea ginului (îndepărtarea unor compuși volatili) și amestecul cu alcool din grâu și apă demineralizată, pentru a aduce volumul de alcool la 40%.

   

  Bulldog Dry Gin este un brand îndrăzneț pentru tinerii care apreciază o băutură ce poate fi savurată sec, sau în cocktail-uri elegante, ce au la bază un gin modern, revelator, creat pentru un stil de viață dinamic, specific marilor urbe. 

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Un buchet intens de flori și citrice, care provoacă simțurile și invită la o descoperire a secretelor păstrate cu grijă în sticla neagră, sobră, înspirată de cultura marilor orașe ale lumii.

   

  GUST: Savurat sec, Bulldog Dry Gin își deschide esența cu arome clasice de ienupăr ce duc armonios către alte arome, aparent ascunse, ale ierburilor infuzate cu precizie și atenție. Cu puțină răbdare, se lasă descoperite notele de lavandă, coriandru, lemn dulce și citrice.

   

  FINISH: Scurt și cald. Experiența se încheie cu arome florale, proaspete, cum sunt cele din parfumul select al unei case de modă faimoase.

   

  102,10 RON
 • Damrak Gin 0.7L Damrak Gin 0.7L

  Damrak Gin 0.7L

  Damrak are o istorie lungă ce se întinde până în perioada de aur a Țărilor de Jos, atunci când Damrak, din portul Amsterdam, era punctul de intersecție al rutelor comerciale maritime, parcurse de vase venite din toate colțurile lumii.

   

  Corăbiile venite din locuri exotice aduceau ierburi și condimente ce erau cântărite și testate înainte de a fi comercializate. În aceeași perioadă, ginul exista deja, mulțumită profesorului olandez Franciscus de le Boë Sylvius, iar în jurul anului 1700 acesta a început să consume din rodul muncii sale, care a devenit foarte popular în rândul  englezilor.

   

  În prezent, Damrak este produs de distileriile Lucas Bols, din inima portului Amsterdam, și este un motiv de mândrie pentru olandezii care obțin un gin desăvârșit, la fel de apreciat ca acelea produse de englezi. Alături de brand, englezii și întreaga Europă recunoaște Amsterdam ca fiind locul în care s-a născut acest tip de băutură.

   

   

  AROMA: În compoziția ginului produs de Damrak sunt 17 ingrediente. Vă dezvăluim doar cateva, restul rămân secretul Maestrului Damrak! Distilatul de bază este obținut din portocale Curaçao, dulceața este oferită de portocalele de Valencia, iar prospețimea vine din lămâi atent selecționate.

   

  Ginul de la Damrak este oricând perechea perfectă pentru un gin & tonic, decorat cu o felie de portocală.

   

  79,73 RON
 • Bombay - Gin Star of Bombay - 1L, Alc: 47.5% Bombay - Gin Star of Bombay - 1L, Alc: 47.5%
  -6%

  Bombay - Gin Star of Bombay - 1L, Alc: 47.5%

  Bombay Sapphire este un brand de gin care a fost lansat în 1987 şi distribuit de către Bacardi. Pe eticheta sticlei se află imaginea reginei Victoria.Cu un spirit complex şi rafinat în acelaşi timp, Bombay Sapphire a schimbat radical percepţia noastră asupra gin-ului. Distilat din cereale, îmbogăţit cu cele mai bune ingrediente alese din 10 plante aromate, Bombay Sapphire are un gust proaspăt, delicat, echilibrat, ceea ce îl face uşor de folosit şi în diverse cocktail-uri.

  Preț normal: 210,04 RON

  Special Price 197,44 RON

  (-12,60 RON)
 • Hendrick’s - Gin - 0,7L, Alc: 41.4% Hendrick’s - Gin - 0,7L, Alc: 41.4%
  -15%

  Hendrick’s - Gin - 0,7L, Alc: 41.4%

  Hendrick’s Gin este un brand de gin produs de compania William Grant & Sons (William Grant & fii), cunoscută pentru whisky-urile Glenfiddich din regiunea Speyside, Scoția. Tot în Scoția, în zona de sud Ayrshire, la distileria Girvan, este produs și Hendrick’s Gin.

   

  Rețeta originală pentru acest gin a fost inventată în anii 1990 de Lesley Gracie, o tânără din comitatul Yorkshire, angajată de William Grant & Sons pentru a lucra la dezvoltarea unor produse noi. Ginul Hendrick a fost lansat în 1999, iar zece ani mai târziu, Lesley a primit sarcina de crea o nouă rețetă pentru un gin premium. Hendrick’s Gin este obținut prin infuzia tradițională cu ienupăr, trandafiri din Bulgaria, castravete și alte 11 ierburi, alese de Lesley Gracie, care este în prezent și Maestrul distileriei Girvan.

   

  Hendrick’s Gin este o băutură unică, ce merită savurată sec, sau în cocktail-uri clasice, cum ar fi: Hendrick’s Gin & Tonic, The Lesley Gracie și Clover Club.

   

   

  ASPECT:  Clar.

   

  MIROS: Parfum bogat de cremă cu puțină limonadă, ienupăr, dulceață din petale de trandafir și castravete.

   

  GUST: Cremos și savuros. Incredibil de proaspăt, cu note puternice de castravete, ienupăr și stejar. Se simt mai bine și aromele de fructe citrice și vanilie.

   

  FINISH: Lung. Revigorant și floral.

   

  Preț normal: 140,75 RON

  Special Price 119,64 RON

  (-21,11 RON)
 • -5%

  Whitley Neill - Gin Bloodorange - 0.7L , Alc: 43%

  Cu un gust ce te poarta spre insoritele tarmuri mediteraneene, Whitley Neill Blood Orange Gin este intruchiparea dorintei de cunoastere care s-a reflectat de-a lungul timpului asupra tuturor celor opt generatii ale acestei mari familii. Mai intai a fost vodca de portocale rosii, apoi a fost ginul, acesta din urma fiind inspirat de reteta creata in amintirea lunii de miere petrecute de Frederick Neill si sotia sa in Sicilia. Toate plantele care intra in compozitia sortimentului sunt atent selectionate si dozate pentru a contura un buchet aromatic armonios, perfect structurat.

  ASPECT: Incolor.
  MIROS: Proaspat si vibrant, predominant citric, unde se remarca note bogate de portocale rosii de Sicilia.
  GUST: Aromele de citrice se imbina perfect cu cele de anason. Alcoolul fiind bine intergat, finish-ul lung devine fructat si fresh.

  Preț normal: 153,27 RON

  Special Price 145,61 RON

  (-7,66 RON)
 • -5%

  Whitley Neill - Gin Rhubarb & Ginger - 0.7L , Alc: 43%

  Daca sortimentul standard Whitley Neill Gin aminteste de aromele exotice ale continentului african, varianta imbogatita cu rubarba si ghimbir este inspirata de gradinile din peisajul rural englezesc. Pe langa celebrele plante care intra in compozitia acestui gin, printre care fructele de baobab si agrisele Cape, sortimentul este infuzat cu esenta naturala de rubarba si extract de ghimbir, care confera un gust aparte sortimentului, conturandu-i un caracter expresiv si nuantat. Ginul poate fi savurat cu gheata, cu apa tonica sau intr-un cocktail sofisticat.

  ASPECT: Incolor.
  MIROS: Notele de rubarba si ghimbir inunda simturile, lasand spre final notele de anason.
  GUST: Acest gin reprezinta combinatia perfecta dintre fructele de baobab si agrisele Cape, infuzat cu esente naturale de rubarba si ghimbir canturand caracterul expresiv. Finish-ul este lung si aromat, lasand portocala sa inunde simturile sis a ofere prospetime bauturii.

  Preț normal: 153,27 RON

  Special Price 145,61 RON

  (-7,66 RON)
 • -5%

  Whitley Neill - Gin Raspberry - 0.7L , Alc: 43%

  Iubitorii de gin trebuie sa guste acest sortiment artizanal intens, distilat in unul dintre cele mai vechi alambicuri de cupru din Anglia, care imbogateste aroma clasica a ginului cu accente bogate de zmeura scotiana si lemn dulce. Combinatia de plante si concentratia aromatica perfect dozata contureaza un gin placut, catifelat si bland comparativ cu majoritatea ginurilor traditionale. Versatilitatea sortimentului permite atat celebra asociere cu apa tonica, cat si folosirea sa intr-o varietate de cocktailuri.

  ASPECT: Incolor.
  MIROS: Minunatele note clasice ale ginului sunt completate de cele de zmeura scotiana si lemn dulce.
  GUST: Fresh si fructat, cu o usoara aroma de dulce data de zmeura, completata de aroma de lemn dulce si scortisoara lasand aromele de citrice si ienupar sa se regaseasca in finish-ul lung si dulceag.

  Preț normal: 153,27 RON

  Special Price 145,61 RON

  (-7,66 RON)
 • Whitley Neill - Gin Quince - 0.7L , Alc: 43%

  Sortimentul cu aroma naturala de gutuie este inspirat de calatoriile familiei Neill in Persia, in anii 1900. De fapt, acesta este primul gin din Marea Britanie care foloseste sirop natural de gutuie in compozitia sa. Baza sortimentului este creata din 9 plante de origine africana atent selectionate, printre care fruct de baobab si agrise Cape dulci-amarui, care se armonizeaza reciproc exceptional pentru a oferi iubitorilor de gin o experienta gustativa unica. Ginul poate fi savurat cu gheata, cu apa tonica sau intr-un cocktail sofisticat.

  ASPECT: Galpen pal.
  MIROS: Fructat, imbina perfect notele de citrice cu cele de gutuie si para coapta.
  GUST: Cu un balans exceptional intre aromele fructate de gutuie si para cu cele de citrice, lamaie si portocala. Se pot identifica usor si aromele de ienupar si coriandru, toate acestea fac ca finish-ul sa fie lung, plin de savoare si fructat.

  153,27 RON
 • -15%

  Bottega - Gin Bacur - 0.5L, Alc: 40%

  Fascinantul gin italian creat de legendara casă Bottega se lasă descoperit de amatorii acestei categorii de băuturi. Sortimentul îşi etalează originile italiene printr-un stil aparte, încât să poată crea baza unei varietăţi de cocktailuri. Sticla metalică accentuează personalitatea băuturii, conferindu-i totodată un plus de eleganţă.


  ASPECT: Incolor.
  MIROS: Buchet armonios, unde se disting note de coajă de lămâie, salvie şi ienupăr.
  GUST: Arome de ienupăr, salvie şi mirt, completate cu accente citrice.

  Preț normal: 130,90 RON

  Special Price 111,27 RON

  (-19,63 RON)
 • Beefeater 0.7 L Beefeater 0.7 L
  -15%

  Beefeater - Gin - 0.7L, Alc: 40%

  Beefeater Gin este o marcă de gin, singura din categoria premium care se produce în Londra.
  În amestec, alături de alcoolul din cereale, sunt folosite opt plante şi fructe esenţiale: ienupăr, angelica (rădăcini şi seminţe), coriandru, rădăcină de oris (specie de iris), coajă de lămâie şi portocală.
  Există un număr mare de cocktailuri pe bază de gin, din care cele mai cunoscute cocktailuri sunt Gin & Tonic sau Tom Collins, însă Beefeater este baza pentru mult mai multe alte cocktailuri.

  Preț normal: 60,77 RON

  Special Price 51,65 RON

  (-9,12 RON)
 • Beefeater 1 L Beefeater 1 L
  -12%

  Beefeater - Gin - 1L, Alc: 40%

  Beefeater Gin este o marcă de gin, singura din categoria premium care se produce în Londra.
  În amestec, alături de alcoolul din cereale, sunt folosite opt plante şi fructe esenţiale: ienupăr, angelica (rădăcini şi seminţe), coriandru, rădăcină de oris (specie de iris), coajă de lămâie şi portocală.
  Există un număr mare de cocktailuri pe bază de gin, din care cele mai cunoscute cocktailuri sunt Gin & Tonic sau Tom Collins, însă Beefeater este baza pentru mult mai multe alte cocktailuri.

  Preț normal: 82,99 RON

  Special Price 73,03 RON

  (-9,96 RON)
 • Gordon's London dry 0.7 L Gordon's London dry 0.7 L
  -12%

  Gordon’s - London dry gin - 0.7L, Alc: 37.5%

  Gordon's este un brand care a fost produs pentru prima oară în 1769. Printre cele mai importante ingrediente care se află în compoziţia Gordon's sunt boabele de ienupăr. Acestea sunt atent selecţionate şi sunt depozitate timp de doi ani pentru a intensifica uleiurile şi aromele. Precum boabele de ienupăr reţeta mai include şi seminţe de coriandru, rădăcină de angelică, lemn dulce, rădăcină orris, portocale şi coajă de lămâie.

  Preț normal: 60,36 RON

  Special Price 53,12 RON

  (-7,24 RON)
 • Gordon’s - London dry gin - 0.5L, Alc: 47.3% Gordon’s - London dry gin - 0.5L, Alc: 47.3%

  Gordon’s - London dry gin - 0.5L, Alc: 47.3%

  Gordon's este un brand care a fost produs pentru prima oară în 1769. Printre cele mai importante ingrediente care se află în compoziţia Gordon's sunt boabele de ienupăr. Acestea sunt atent selecţionate şi sunt depozitate timp de doi ani pentru a intensifica uleiurile şi aromele. Precum boabele de ienupăr reţeta mai include şi seminţe de coriandru, rădăcină de angelică, lemn dulce, rădăcină orris, portocale şi coajă de lămâie.
  42,72 RON
 • Gordon's London dry 1 L Gordon's London dry 1 L
  -10%

  Gordon’s - London dry gin - 1L, Alc: 37.5%

  Gordon's este un brand care a fost produs pentru prima oară în 1769. Printre cele mai importante ingrediente care se află în compoziţia Gordon's sunt boabele de ienupăr. Acestea sunt atent selecţionate şi sunt depozitate timp de doi ani pentru a intensifica uleiurile şi aromele. Precum boabele de ienupăr reţeta mai include şi seminţe de coriandru, rădăcină de angelică, lemn dulce, rădăcină orris, portocale şi coajă de lămâie.

  Preț normal: 83,22 RON

  Special Price 74,90 RON

  (-8,32 RON)
Pagina:
 1. 1
 2. 2
Grilă Listă