Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine.

Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.

Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.


 

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 36
  2. 37
  3. 38
  4. 39
  5. 40
Grilă Listă
Filtru
  • Segarcea - Minima Moralia Recunostinta rosu, DOC 2020 - 0.75L, Alc: 14% Segarcea - Minima Moralia Recunostinta rosu, DOC 2020 - 0.75L, Alc: 14%

    Domeniul Coroanei Segarcea

    Segarcea - Minima Moralia Recunostinta rosu, DOC 2020 - 0.75L, Alc: 14%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2020

     

    REGIUNE / ȚARĂ: DOC-CMD SEGARCEA - OLTENIA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ROŞU SEC. În 1884, în timpul regelui Carol I, a luat naștere Administrația Domeniilor Coroanei (ADC). Administrația a sprijinit Coroana Regală, a promovat și a răspândit tehnici agricole noi, a creat o pepinieră cu 60 de soiuri, o cramă, apoi a început producția vinurilor de calitate superioară, cu Denumire de Origine Controlată.

     

    Reconstrucția Domeniului Coroanei Segarcea a început în 2002, de Ziua Regalităţii, atunci când familia Anghel a reluat lucrările la plantația de 300 de hectare de viță, a restaurat crama și arhitectura originală din timpul monarhiei. Toate acestea au permis reluarea producției de vinuri cu tehnologie de ultimă generație, la cele mai înalte standarde de calitate.

     

    Gama Minima Moralia a fost creată pentru a reaminti și a redefini valorile umanității. Bineînțeles, este vorba de acele valori care stau la baza caracterului uman, promovate de Domeniul Coroanei Segarcea prin intermediul unor vinuri de excepție, cupaje din soiuri cu origini în România și Franța.

     

     

    ASPECT: Roşu, cu reflexii rubinii.

     

    MIROS: Primele adieri sunt cele din fructe acrișoare și amărui, cu un ton uscat, lemnos.  

     

    GUST: Pe măsură ce respiră, dezvoltă nuanțe mai plăcute de gemuri din amestec de fructe roșii și negre de pădure: coacăze, vișine și aronia. Postgust lung, sec, pământiu.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un Cabernet Sauvignon deosebit, recomandat la meniuri cu friptură din carne de porc și vită, gătită la cuptor, la grătar sau la tigaie cu garnituri din legume condimentate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Veuve Clicquot - Sampanie brut - 1.5L, Alc: 12% Veuve Clicquot - Sampanie brut - 1.5L, Alc: 12%

    Veuve Clicquot

    Veuve Clicquot - Sampanie brut - 1.5L, Alc: 12%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR, PINOT MEUNIER, CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE CLASSIC BRUT. Veuve Clicquot este unul dintre cele mai respectabile brand-uri de șampanie din lume, creat în urmă cu aproape 250 de ani. În 1772, Philippe Clicquot un afacerist francez care deținea o podgorie în regiunea Champagne fondează Casa Clicqout. Din 1805, tânăra soție a fiului sau, rămasă văduvă, preia afacerea și devine una dintre primele femei antreprenor din lume.

     

    În următorii ani, tânăra Clicquot a condus cu pricepere afacerile, a adus îmbunătățiri metodei de producție odată cu descoperirile și schimbările din viticultura europeană. În prezent, cu tot avansul tehnologic, șampania Veuve Clicquot urmează o parte importantă din metoda de producție tradițională ce își are originile în secolul al XVIII-lea.

     

    Șampaniile sunt realizate din struguri de calitate superioară din soiurile Pinot Noir, Pinot Meunier și Chardonnay. Cele trei soiuri sunt cupajate în diferite proporții, cu adăugarea unor vinuri din rezerve, păstrate din ani diferiți, pentru a oferi arome grațioase, selecte, perfecționate prin maturarea amestecului final în butoaie din stejar.

     

     

    ASPECT: Galben pai, strălucitor, cu perlaj fin, consistent.

     

    MIROS: Veuve Clicqout brut este o experință pe măsura celor mai rafinate simțuri. Plăcerea vine din amestecul fin de arome din fructe albe și stafide, urmate de vanilie și blat delicios de brioșă.

     

    GUST: La gust, șampania este creată să mențină un echilibru între două caracteristici opuse: intensitate și textură mătăsoasă. Echilibrul este dorit și pentru diferitele soiuri aflate în cupaj, cu arome intense de fructe, cu final mediu și post gust sec.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie potrivită pentru o serie întreagă de preparate: aperitiv, tartar de pește, fructe de mare, paste, parmezan și biscuiți.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C. (Potențial de învechire la sticlă de până la 3 ani).

     

    667,10 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Mosia Tohani - Cuvee Tohani DOC, alb 2023 - 0.75L, Alc: 12% Mosia Tohani - Cuvee Tohani DOC, alb 2023 - 0.75L, Alc: 12%

    Tohani

    Mosia Tohani - Cuvee Tohani DOC, alb 2023 - 0.75L, Alc: 12%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2023

     

    REGIUNE / ȚARĂ: DOC-CMD DEALU MARE - MUNTENIA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ, SAUVIGNON BLANC, FETEASCĂ ALBĂ

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    VIN ALB SEC. Tohani este pământul bogat al României, oblăduit de oamenii locului, să ofere rod sănătos pentru vinuri pure. Tohaniul este locul în care se întâlnesc oamenii dăruiți artei vinului zi de zi, an după an, din 1773 până astăzi.

     

    Cuvee Tohani este o gamă creată pentru vinurile aparte obținute pe parcursul anilor în crama Tohani din Dealu Mare. Cele trei cupaje au fost lansate odată cu  re-brandingul etichetelor Cuve Nicolae și Cuvee Dolette.

     

    Mai mult cu mai puțin este întotdeauna o rețetă de succes, de aceea vinurile roșii, albe sau rose satisfac multe așteptări prin profilul lor energic, foarte fructat și aromat, prezentat publicului cu o nouă etichetă creată după desenul artistului Mircea Moroianu.

     

     

    ASPECT: Galben-verzui.

     

    MIROS: Aduce expresia prospețimii prin aromele de ierburi sălbatice, mere în pârg și note de dovleac alb, copt.

     

    GUST: Cele trei soiuri albe aduc arome de mere coapte și minerale, într-un echilibru natural perfect. Postgust fructat, cu intensitate medie.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un cupaj alb răcoritor, potrivit la mesele cu preparate din carne de pasăre, pește de captură, dar și paste sau brânzeturi proaspete.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Cotnari - Domenii Busuioaca de Bohotin Rose DOC, demisec 2024 - 0.75L, Alc: 11% Cotnari - Domenii Busuioaca de Bohotin Rose DOC, demisec 2024 - 0.75L, Alc: 11%

    Cotnari

    Cotnari - Domenii Busuioaca de Bohotin Rose DOC, demisec 2024 - 0.75L, Alc: 11%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2024

     

    REGIUNE / ȚARĂ: DOC-CT COTNARI - MOLDOVA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: BUSUIOACĂ DE BOHOTIN

     

    VOL. ALC.: 11%

     

    VIN ROSE DEMISEC. Cramele Cotnari își au originile într-o istorie de peste 2000 de ani a unui loc plin de legende și tradiții, neatinse de trecerea timpului, și datorită oamenilor care produc vinuri de generații. Prima distincție pentru vinurile din Cotnari a venit încă din vremurile Domnitorului Alexandru Ioan Cuza, iar de atunci podgoria s-a extins și a devenit cunoscută pentru soiurile tradiționale albe: Grasă de Cotnari, Tămâioasă Românească și Fetească Albă, cărora li s-au alăturat Busuioaca (vinificată rosé) și Fetească Neagră, pentru vinuri roșii.

     

    Istoria podgoriei Cotnari a fost continuată și de fostul Guvernator BNR, boierul Vlădoianu, care a construit în 1901 conacul ce-i poartă numele, în prezent sediul Casei de Vinuri Cotnari. De la plantații, recoltă și vinificare, Cramele Cotnari folosește tehnologii moderne pentru a oferi cele mai bune vinuri, desăvârșite prin maturarea de până la 24 de luni în butoaie din stejar.

     

     

    ASPECT: Roz somon, cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Reflexiile aurii sunt completate de note florale, dominate de trandafir și completate de căpșune și fragi.

     

    GUST: Delicat, cu aciditate redusă, note de fructe și o tușă de tanini pe fundal cu alcool bine integrat. Postgust mediu spre lung, ușor dulce.  

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Recomandat la mesele cu preparate din carne de pui și pește, ușor condimentate. De asemenea poate fi savurat și la finalul mesei.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Cotnari - Domenii Tamaioasa Romaneasca Alb DOC, demisec 2024 - 0.75L, Alc: 12% Cotnari - Domenii Tamaioasa Romaneasca Alb DOC, demisec 2024 - 0.75L, Alc: 12%

    Cotnari

    Cotnari - Domenii Tamaioasa Romaneasca Alb DOC, demisec 2024 - 0.75L, Alc: 12%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2024

     

    REGIUNE / ȚARĂ: DOC-CT COTNARI - MOLDOVA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    VIN ROSE DEMISEC. Cramele Cotnari își au originile într-o istorie de peste 2000 de ani a unui loc plin de legende și tradiții, neatinse de trecerea timpului, și datorită oamenilor care produc vinuri de generații. Prima distincție pentru vinurile din Cotnari a venit încă din vremurile Domnitorului Alexandru Ioan Cuza, iar de atunci podgoria s-a extins și a devenit cunoscută pentru soiurile tradiționale albe: Grasă de Cotnari, Tămâioasă Românească și Fetească Albă, cărora li s-au alăturat Busuioaca (vinificată rosé) și Fetească Neagră, pentru vinuri roșii.

     

    Istoria podgoriei Cotnari a fost continuată și de fostul Guvernator BNR, boierul Vlădoianu, care a construit în 1901 conacul ce-i poartă numele, în prezent sediul Casei de Vinuri Cotnari. De la plantații, recoltă și vinificare, Cramele Cotnari folosește tehnologii moderne pentru a oferi cele mai bune vinuri, desăvârșite prin maturarea de până la 24 de luni în butoaie din stejar.

     

     

    ASPECT: Galben pal, strălucitor și limpede.

     

    MIROS: Parfumul plăcut de fructe și verdeață de vară târzie.  

     

    GUST: Pe papile aduce arome de struguri copți în vie, ierburi aromate, uscate de soare, și fagure de miere. O notă dulce și moale oferă un postgust mediu spre lung, savuros.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O alegere clasică pentru mesele cu preparate din pește, pui, fructe de mare, brânzeturi tradiționale și paste cu sos alb.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Avincis - Spumant Extra Brut - 0.75L, Alc: 12.5% Avincis - Spumant Extra Brut - 0.75L, Alc: 12.5%

    Avincis

    Avincis - Spumant Extra Brut - 0.75L, Alc: 12.5%

    REGIUNE / ȚARĂ: DRĂGĂȘANI - OLTENIA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CRÂMPOȘIE SELECŢIONATĂ, PINOT NOIR

     

    VOL. ALC.: 12.5%

     

    VIN SPUMANT ALB EXTRA BRUT. La Drăgășani se cultivă struguri folosiți la producția de vin încă din timpul Imperiul Roman. Mai târziu, în secolul al XV-lea, Mănăstirea Dobruşa, avea propria podgorie întinsă pe coline din jur, iar vinurile obținute în această parte a țării au fost cunoscute și apreciate în Europa, la expozițiile universale de la Paris.

     

    În 1927, Maria şi Iancu Râmniceanu au cumpărat în Drăgășani un conac construit în stil neoromânesc, înconjurat de vii. Mai târziu, conacul a fost redenumit Vila Dobrușa. Din 2007, strănepoata lor, Cristiana, și soțul acesteia, Valeriu Stoica, păstrează cu drag tradiția vinurilor şi oferă o gamă extinsă.

     

    Strugurii sunt recoltați manual în lădițe, sortați de două ori și presați mecanic la presiune mică. Prima fermentare are loc în cisterne de inox la temperatură controlată (14°C.), cu drojdii selecționate, pentru a se păstra aromele și a se dezvolta corpolența vinului. Ultimul proces care ne oferă acest vin spumant este a doua fermentare în sticlă, la temperaturi scăzute, urmată de o învechire cu drojdie ce se întinde pe 36 de luni.

     

     

    ASPECT: Galben deschis, ușor strălucitor, cu perlaj mediu.

     

    MIROS: Produs cu răbdare și atenție după metoda tradițională a spumantelor europene, vinul aduce în pahar arome vesele de flori albe, fân proaspăt cosit și biscuiți dulci.  

     

    GUST: Rămân aromele de ierburi, ușor amărui, acoperite repede de aciditatea vioaie și persistentă.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Revigorant alături de aperitive și fructe de mare.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 7°C. (Potențial de învechire la sticlă de 2 până la 3 ani).

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Antinori - Tignanello Toscana IGT, rosu 2021 - 0.75L, Alc: 14.5% Antinori - Tignanello Toscana IGT, rosu 2021 - 0.75L, Alc: 14.5%

    Antinori

    Antinori - Tignanello Toscana IGT, rosu 2021 - 0.75L, Alc: 14.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2021

     

    REGIUNE / ȚARĂ: TOSCANA IGT / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: SANGIOVESE, CABERNET SAUVIGNON, CABERNET FRANC

     

    VOL. ALC.: 14.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Familia Antinori este dedicată artei vinificației de peste cinci secole. În această perioadă îndepărtată, Giovanni di Piero Antinori, a intrat în breasla vinificatorilor din Firenze. Primele culturile deținute de familia italiană au fost în Firenze, însă zeci de generații au contribuit la extinderea domeniilor. Astăzi, vinurile Antinori sunt produse din struguri cultivați în patru podgorii din regiunea Toscana, plus alte culturi în celelalte trei regiuni viticole cu tradiție, Umbria, Puglia și Piemonte.

     

    Domeniul Tenuta Tignanello, se află în zona Chianti din regiunea Toscana și cuprinde 130 de hectare de viță de vie, pe dealurile aflate între răurile Greve și Pesa. Solurile au la origine sedimente marine din era Pliocen, bogate în calcar și șist. Alături de solul bogat, vița are parte de temperaturi ridicate ziua și scăzute la apusul soarelui, în mare parte din sezon. Soiurile crescute în Chianti sunt, în majoritate, nativul Sangiovese și varietăți tradiționale de Cabernet Sauvignon și Cabernet Franc, urmate de Malvasia și Trebbiano pentru vinsanto.

     

    După un sezon fără surprize și cu o recoltă bogată a soiurilor Sangiovese, Cabernet Sauvignon și Cabernet Franc, începută spre sfârșitul lunii septembrie, vinificatorul și-a folosit toată răbdarea și priceperea pentru a crea același cupaj modern din regiunea Chianti Classico. Fiecare dintre cele trei soiuri au fost vinificate separat, cu macerație după fermentarea alcoolică, urmată de filtrarea vinului în butoaie mici din stejar pentru fermentarea malolactică. Butoaiele de maturare sunt din stejar franțuzesc și unguresc, în parte noi, în parte la a doua umplere. După 15 luni de la maturarea inițială și separată a loturilor, acestea sunt cupajate pentru eticheta Tignanello, care este din nou baricată pentru o scurtă perioadă de timp. După îmbuteliere vinul este învechit încă 12 luni în depozitul cramei, apoi este trimis spre comercializare.   

     

     

    ASPECT: Roșu-rubiniu, intens.

     

    MIROS: Din recolta anului 2021 Tignanello oferă același profil robust ce se deschide simțurilor cu arome de drojdie și cocă proaspătă, stejat, piele, coacăze negre, cireșe, cimbru verde, lemn dulce, smochine, ciocolată și o notă de fum.   

     

    GUST: Textura are o persistență impresionantă, cu tanini ce pot evolua armonios după câțiva ani de învechire. Coprul mătăsos denotă echilibrul și intensitatea fructelor roșii, o expresie a calității și tradiției vinificatorilor din Toscana.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Va impresiona la o cină romantică, dar și la o masă îmbelșugată, unde se servește miel la cuptor cu rozmarin și usturoi, vițel la cuptor, sote cu ciuperci, fasole cu cârnați după rețeta tradițională din Toscana, carne de vânat, în special fazan și porc mistreț, friptură și coaste de vită pe grătar și hamburger.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C. (Potențial de învechire la sticlă de până la 10 ani).

     

    829,99 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Laurent Perrier - Sampanie brut Millesime 2015 - 0.75L, Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie brut Millesime 2015 - 0.75L, Alc: 12%

    Laurent Perrier

    Laurent Perrier - Sampanie brut Millesime 2015 - 0.75L, Alc: 12%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2015

     

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANTA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE CLASIC BRUT. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a lăsat afacerea în grija lui Eugen Laurent și soției sale Mathilde Perrier. În anii 1940 afacerea a fost vândută doamnei Lanson de Nancourt, iar în 1948, Bernard, fiul cel mare al acesteia, a primit una dintre cele mai importante funcții în companie și astfel a început expansiunea și modernizarea casei Laurent Perrier.

     

    În anii 1950, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii stilului Laurent Perrier. 

     

     

    ASPECT: Strălucitor, de o bună limpiditate și de un galben intens cu inflexiuni aurii și cu o prezență evidentă de dioxid de carbon, cu bule mici, elegante.

     

    MIROS: Mirosul este seducător, curat și extrem de proaspăt, plăcut floral (accentuat de soc și tei), foarte intens fructat (pere Williams), mere verzi și citrice, complex și elegant.

     

    GUST: Este foarte intens, floral și extrem de fructat (pere, mere verzi, caise, lămâie și lime), de o aciditate ridicată, abordabil și lejer, dar complex și rafinat, de o corpolență medie și cu o notă de drojdie subtilă, de un gust remanent foarte lung ce amintește de vanilie și pere răscoapte.

     


    ASOCIERE CULINARĂ: Se pretează ca un excelent aperitiv, de savurat înainte de luarea mesei pentru a avea poftă de mâncare, sau împreună cu amuse bouche pe bază de midii, stridi, carne de pește (sushi și sasimi), fructe de mare, caviar, legume și mezeluri fine ușoare. 

     

    TEMP. DE SERVIRE: 11-13º C.

     

    605,00 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Stefano Farina - Le Bocce Chianti Classico Riserva DOCG 2017 - 0.75L, Alc: 13.5% Stefano Farina - Le Bocce Chianti Classico Riserva DOCG 2017 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Stefano Farina

    Stefano Farina - Le Bocce Chianti Classico Riserva DOCG 2017 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2017

     

    REGIUNE / ȚARĂ: CHIANTI CLASSICO DOCG - TOSCANA / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: SANGIOVESE

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Stefano Farina a fost atras de arta oenologiei din anii 1930, când lucra cu soţia sa la o trattoria. Atunci decis să îşi construiască o vinărie, cu tot ceea ce însemna acest efort. Stefano a început să producă vin în anul 1939, în pragul celui de-al Doilea Război Mondial.

     

    Prima podgorie a lui Stefano se afla în Piedmont, apoi fiul său, Giancarlo, a extins afacerea cu primele proprietăţi cumpărate în anii ‘70. În prezent vinurile casei Stefano Farina sunt produse pe 5 domenii în trei mari regiuni viticole din Italia: Piedmont, Toscana şi Apulia.

     

    Chianti este un vin italian cunoscut în toată lumea. Acest Chianti este obținut din 100% Sangiovese și este riguros selecționat pentru eticheta Riserva, ce presupune maturarea de aproximativ 3 ani. După fermentare vinul este ținut 6 luni în cuve din ciment, 16 luni în butoaie din lemn (o parte în butoaie Slavone, o parte în baricuri aflate la a doua și a treia trecere), și 6 luni învechit la sticlă în depozitele proprii.

     

     

    ASPECT: Roşu-rubiniu, intens, cu reflexii purpurii.

     

    MIROS: Classico Riserva este un Chianti superior, cu buchet elegant, construit din arome suave de fructe negre, răscoapte și acrișoare, note de maturare anunțate de lemn și mirodenii dulci.

     

    GUST: La gust poate părea rustic, dar se deschide papilelor cu arome de cireșe, prune, coacăze roșii, cassis, note armonioase de stejar, lemn dulce și vanilie.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un Chianti este perfect pentru o masă în stil italian, cu preparate tradiţionale din regiunea Toscana, cum ar fi carne de pui cu sos după reţeta Cibreo sau carne de vită Lampredotto. De asemenea, este o alegere potrivită la mesele cu preparate din carne roşie cu sosuri condimentate, vânat la grătar, ori la cuptor.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20°C. (Este recomandată decantarea timp de 120 de minute).

     

    65,59 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Chivite - Finca de Villatuerta Seleccion Especial, rojo 2014 - 0.75L, Alc: 14% Chivite - Finca de Villatuerta Seleccion Especial, rojo 2014 - 0.75L, Alc: 14%

    Perelada - Chivite

    Chivite - Finca de Villatuerta Seleccion Especial, rojo 2014 - 0.75L, Alc: 14%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2014

     

    REGIUNE / ȚARĂ: NAVARRA / SPANIA

     

    SOIUL / SOIURILE: TEMPRANILLO, MERLOT, GARNACHA, SYRAH

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ROŞU SEC. Familia Chivite produce vin în Spania, provincia Navarra încă de la 1647. Vinăria actuală, aflată în aceeaşi parte a Spaniei, a fost construită de Claudio Chivite, în secolul al XIX-lea. Claudio a construit în 1872 şi vinăria ‘La Cascajera’. În prezent, în același loc, se află pivnița ce păstrează cu grijă vinul produs de alt brand de succes - Gran Feudo, parte din grupul Chivite.

     

    Familia Chivite cultivă un total de 1000 de hectare în Navarra. Vinurile sunt produse din soiuri tradiţionale spaniole (Tempranillo, Garnacha, Moscatel de Grand Menudo), dar şi soiuri clasice europene (Merlot, Cabernet Sauvignon şi Chardonnay).

     

     

    ASPECT: Roșu-granat, cu accente purpurii.

     

    MIROS: Acest vin a fost maturat timp de 12 luni în butoaie din stejar pentru a oferi în buchet rafinamentul european și culoarea soiurilor spaniole Tempranilo şi Garnacha. Merlot şi Syrah se alătură pentru a oferi împreună arome de fructe negre, condimente (scorţişoară), fum din lemn de esenţă tare, cafea şi ceva fructe uscate.   

     

    GUST: La gust este catifelat şi mătăsos, de o corpolenţă mare, cu tanini fermi, note de lemn dulce şi prune uscate. Post gust lung, fructat.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin excelent alături de preparate la cuptor din carne roşie, sau din vânat mic şi mediu, pregătită după rețete simple, cu mirodenii şi ierburi aromate. Este un bun însoţitor al mezelurilor din carne uscată şi afumată, dar şi a brânzeturilor moi şi semi maturate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20°C. (Se recomandă decantarea minimum 30 de minute).

     

    29,59 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Petro Vaselo - Spumant Bendis Rose 2022 - 0.75L, Alc: 11.5% Petro Vaselo - Spumant Bendis Rose 2022 - 0.75L, Alc: 11.5%

    Petro Vaselo

    Petro Vaselo - Spumant Bendis Rose 2022 - 0.75L, Alc: 11.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2022

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BANAT / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR

     

    VOL. ALC.: 11.5%

     

    VIN SPUMANT ROSE BRUT. Cel care a pus bazele cramei este Nello Dal Tio, originar din Italia, Provincia Treviso. În 2002, Nello a fost inspirat să înceapă producția de vin în România după ce a vizitat podgoriile din Timiș, cu peisaje asemănătoare regiunii Veneto, unde și-a petrecut copilăria.

     

    Crama Petro Vaselo se află în județul Timiș, regiunea Dealurile Banatului, iar compania deține 172 de hectare cu orientare sudică, din care 42 plantate cu viță de vie. Dealurile formează un amfiteatru ce oferă viței un microclimat cu temperaturi și precipitații favorabile. Solul este fertil, cu straturi predominante de clei și calcar.

     

    Calitatea vinurilor Petro Vaselo este oferită de atenția, știința și, nu în ultimul rând, răbdarea de a crea ceva natural și pur. Strugurii sunt culeși și sortați manual de două ori. Fermentarea are loc în vase diferite, în funcție de soi și de lot, iar în funcție de stilul vinului, după fermentare, vinul este maturat cu drojdia sa naturală timp de câteva luni sau ani. Monosoiurile și cupajele roșii sunt îmbuteliate fără filtrare, pentru a permite drojdiei să mărească potențialul de maturare și compușilor naturali să dezvolte profilul aromatic al fiecărei ediții.

     

     

    ASPECT: Roz-pal, cu perlaj fin, persistent.

     

    MIROS: Mure, căpșune, alte fructe de pădure, piersici și trandafir de sălbatic.

     

    GUST: Pe papile se simt foarte ușor perlele delicate ce joacă pe papile cu arome de fructe roșii. Post gust scurt, răcoritor, pentru finalul unei zile calde de vară.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin potrivit la mesele cu preparate din carne albă, fructe de mare și brânzeturi proaspete.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Bauer - Merlot 2022 - 0.75L, Alc: 14% Bauer - Merlot 2022 - 0.75L, Alc: 14%

    Bauer

    Bauer - Merlot 2022 - 0.75L, Alc: 14%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2022

     

    REGIUNE / ȚARĂ: IG DEALURILE OLTENIEI - OLTENIA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: MERLOT

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ROȘU SEC. Crama Bauer a fost fondată în 2012 de Oliver Bauer și soția. Venit de ”undeva de lângă Stuttgart” pentru a doua oară în Romania, Oliver a fost cucerit de potențialul viticol din Drăgășani, și a hotărât să se stabilească în România pentru a începe activitatea de vinificator.

     

    Primele loturi de vin au fost produse din strugurii aflați pe parcele învecinate. Soiurile rare, autohtone, cu diferite vârste și caracteristici au fost alese de Oliver pentru vinurilor cu eticheta proprie în ediții foarte limitate. Vinificare are loc în beciul case sale, amenajat cu utilaje moderne, butii și budane din stejar pentru maturare.

     

    Din 2018 la Oliver și-a amenajat pământul pentru a începe cultivarea viței de vie ce se întinde pe doar câteva hectare. Crama Bauer oferă vinuri liniștite roșii, albe și rose, maturate până la 3 ani (în cazul celor roșii) și învechite în depozitul propriu înainte de a fi comercializate. 

     

     

    ASPECT: Roșu-rubiniu intens, cu reflexii violet.

     

    MIROS: Arome complexe de fructe roșii și negre (cireșe coapte, prune, mure), completate de note de vanilie, ciocolată și condimente dulci, rezultate din maturarea în baricuri din stejar.

     

    GUST: Sec, corpolent, cu taninuri catifelate și bine integrate. Gustul este plin, cu arome de fructe confiate și note de tabac și piper negru. Finalul este lung și elegant.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin ușor de asavurat la mese cu vită și miel la grătar, brânzeturi maturate și preparate cu sosuri consistente.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Bauer - Cramposie Selectionata 2023 - 0.75L, Alc: 10.5% Bauer - Cramposie Selectionata 2023 - 0.75L, Alc: 10.5%

    Bauer

    Bauer - Cramposie Selectionata 2023 - 0.75L, Alc: 10.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2023

     

    REGIUNE / ȚARĂ: IG DEALURILE OLTENIEI - OLTENIA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CRÂMPOȘIE SELECȚIONATĂ

     

    VOL. ALC.: 10.5%

     

    VIN ALB SEC. Crama Bauer a fost fondată în 2012 de Oliver Bauer și soția. Venit de ”undeva de lângă Stuttgart” pentru a doua oară în Romania, Oliver a fost cucerit de potențialul viticol din Drăgășani, și a hotărât să se stabilească în România pentru a începe activitatea de vinificator.

     

    Primele loturi de vin au fost produse din strugurii aflați pe parcele învecinate. Soiurile rare, autohtone, cu diferite vârste și caracteristici au fost alese de Oliver pentru vinurilor cu eticheta proprie în ediții foarte limitate. Vinificare are loc în beciul case sale, amenajat cu utilaje moderne, butii și budane din stejar pentru maturare.

     

    Din 2018 la Oliver și-a amenajat pământul pentru a începe cultivarea viței de vie ce se întinde pe doar câteva hectare. Crama Bauer oferă vinuri liniștite roșii, albe și rose, maturate până la 3 ani (în cazul celor roșii) și învechite în depozitul propriu înainte de a fi comercializate. 

     

     

    ASPECT: Galben-verzui, limpede și strălucitor.

     

    MIROS: Arome vibrante de fructe verzi (măr, pară), citrice (lămâie, grapefruit) și flori albe.

     

    GUST: Sec, cu o aciditate ridicată și revigorantă. Gustul este dominat de prospețimea citricelor și a merelor verzi mici, ușor acrișoare, cu o notă minerală specifică soiului. Finalul este crocant și răcoritor.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin ușor pentru mesele cu fructe de mare, pește la grătar, salate proaspete de vară, brânzeturi proaspete.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Bauer - Chardonnay 2024 - 0.75L, Alc: 14.5% Bauer - Chardonnay 2024 - 0.75L, Alc: 14.5%

    Bauer

    Bauer - Chardonnay 2024 - 0.75L, Alc: 14.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2024

     

    REGIUNE / ȚARĂ: IG DEALURILE OLTENIEI - OLTENIA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 14.5%

     

    VIN ALB SEC. Crama Bauer a fost fondată în 2012 de Oliver Bauer și soția. Venit de ”undeva de lângă Stuttgart” pentru a doua oară în Romania, Oliver a fost cucerit de potențialul viticol din Drăgășani, și a hotărât să se stabilească în România pentru a începe activitatea de vinificator.

     

    Primele loturi de vin au fost produse din strugurii aflați pe parcele învecinate. Soiurile rare, autohtone, cu diferite vârste și caracteristici au fost alese de Oliver pentru vinurilor cu eticheta proprie în ediții foarte limitate. Vinificare are loc în beciul case sale, amenajat cu utilaje moderne, butii și budane din stejar pentru maturare.

     

    Din 2018 la Oliver și-a amenajat pământul pentru a începe cultivarea viței de vie ce se întinde pe doar câteva hectare. Crama Bauer oferă vinuri liniștite roșii, albe și rose, maturate până la 3 ani (în cazul celor roșii) și învechite în depozitul propriu înainte de a fi comercializate. 

     

     

    ASPECT: Galben-auriu, strălucitor.

     

    MIROS: Arome de fructe galbene (piersici, ananas), unt și vanilie. Se simt și note de alune prăjite și o ușoară notă minerală.

     

    GUST: Textura este cremoasă, cu o aciditate echilibrată. Gustul de fructe coapte se combină cu note de vanilie și o notă subtilă de stejar. Postgustul este lung și complex.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Recomandat la mesele cu pește gras (somon, ton), preparate din pui cu sosuri cremoase, paste cu fructe de mare și gustări cu brânzeturi moi.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Bauer - Cabernet Sauvignon 2020 - 0.75L, Alc: 15% Bauer - Cabernet Sauvignon 2020 - 0.75L, Alc: 15%

    Bauer

    Bauer - Cabernet Sauvignon 2020 - 0.75L, Alc: 15%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2020

     

    REGIUNE / ȚARĂ: IG DEALURILE OLTENIEI - OLTENIA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON

     

    VOL. ALC.: 15%

     

    VIN ROȘU SEC. Crama Bauer a fost fondată în 2012 de Oliver Bauer și soția. Venit de ”undeva de lângă Stuttgart” pentru a doua oară în Romania, Oliver a fost cucerit de potențialul viticol din Drăgășani, și a hotărât să se stabilească în România pentru a începe activitatea de vinificator.

     

    Primele loturi de vin au fost produse din strugurii aflați pe parcele învecinate. Soiurile rare, autohtone, cu diferite vârste și caracteristici au fost alese de Oliver pentru vinurilor cu eticheta proprie în ediții foarte limitate. Vinificare are loc în beciul case sale, amenajat cu utilaje moderne, butii și budane din stejar pentru maturare.

     

    Din 2018 la Oliver și-a amenajat pământul pentru a începe cultivarea viței de vie ce se întinde pe doar câteva hectare. Crama Bauer oferă vinuri liniștite roșii, albe și rose, maturate până la 3 ani (în cazul celor roșii) și învechite în depozitul propriu înainte de a fi comercializate. 

     

     

    ASPECT: Roșu rubiniu, intens.

     

    MIROS: Coacăze negre, afine și vișine se ridică armonios la gura paharului, urmate discret de vanilie, piper negru și alte mirodenii.

     

    GUST: Pe papile se desfac în tihnă notele de maturare - vanilie, ciocolată, piper negru - o tușă de fum și note de prune și fructe de pădure. Tanini și polifenoli generoși asigură un postgust lung, cu o nuanță pământie.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin roșu complex, potrivit la mesele cu friptură de vită, miel, căprioară, preparate cu ciuperci și gustări cu brânzeturi tari și maturate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 14 - 16°C.

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Bauer - Cabernet Franc 2020 - 0.75L, Alc: 14% Bauer - Cabernet Franc 2020 - 0.75L, Alc: 14%

    Bauer

    Bauer - Cabernet Franc 2020 - 0.75L, Alc: 14%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2020

     

    REGIUNE / ȚARĂ: IG DEALURILE OLTENIEI - OLTENIA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET FRANC

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ROȘU SEC. Crama Bauer a fost fondată în 2012 de Oliver Bauer și soția. Venit de ”undeva de lângă Stuttgart” pentru a doua oară în Romania, Oliver a fost cucerit de potențialul viticol din Drăgășani, și a hotărât să se stabilească în România pentru a începe activitatea de vinificator.

     

    Primele loturi de vin au fost produse din strugurii aflați pe parcele învecinate. Soiurile rare, autohtone, cu diferite vârste și caracteristici au fost alese de Oliver pentru vinurilor cu eticheta proprie în ediții foarte limitate. Vinificare are loc în beciul case sale, amenajat cu utilaje moderne, butii și budane din stejar pentru maturare.

     

    Din 2018 la Oliver și-a amenajat pământul pentru a începe cultivarea viței de vie ce se întinde pe doar câteva hectare. Crama Bauer oferă vinuri liniștite roșii, albe și rose, maturate până la 3 ani (în cazul celor roșii) și învechite în depozitul propriu înainte de a fi comercializate. 

     

     

    ASPECT: Un roșu rubiniu intens, cu reflexii violet.

     

    MIROS: Arome intense de fructe roșii (zmeură, cireșe) și un caracter distinct de ardei gras, cu note subtile de pământ reavăn și ierburi.

     

    GUST: Un vin proaspăt și vibrant, cu taninuri medii și o aciditate plăcută. Gustul de fructe roșii domină, urmat de un final ușor vegetal și condimentat.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Preparate din carne de porc la grătar, risotto cu ciuperci, brânzeturi semitari sau friptură de curcan.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 14 - 16°C.

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Caraman - Tabu Nativ Cabernet Sauvignon 2021 - 0.75L, Alc: 14% Caraman - Tabu Nativ Cabernet Sauvignon 2021 - 0.75L, Alc: 14%

    Caraman

    Caraman - Tabu Nativ Cabernet Sauvignon 2021 - 0.75L, Alc: 14%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2021

     

    REGIUNE / ȚARĂ: MURFATLAR - DOBROGEA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ROȘU SEC. Pe pământul Dobrogei, pe dealurile Murfatlarului, vița de vie pare să fie veșnică, ori cunoscută de om de cel puțin 2700 de ani, din vremuri antice unde nectarul strugurelui era închinat zeului Bachus, ce păzea vițele și ocrotea rodul pentru locuitorii Tomisului.

     

    De la Răscoala din 1907 se consemnează prima atestare a podgoriei Murfatlar pe numai 10 hectare, iar de acolo s-au extins viile cu soiurile lumii vechi, dar și soiuri autohtone. În aceeași zonă milenară a Murfatlarului este locul de naștere al Domeniilor Caraman, deținute de Agroserv Trading din Constanța, al lui Stelian și Dumitru Caraman. În activitatea de vinificare aceștia beneficiază și de serviciile lui Nicolae Itu, un vinificator profesionist ce a lucrat anterior la Crama Murfatlar România SA.

     

    Gama Tabu crește armonios cu o nouă ediție denumită Nativ, iar unul dintre primele vinuri este acest Cabernet Sauvignon, cultivat în terroir-ul absolut fabulos al regiunii Murfatlar. Vița de vie este sub înfluența climatică a Dunării și a Mării Neagre, apoi hrănită de solul compus din 80 de metri de calcar ce oferă fructelor arome unice și intense.   

     

     

    ASPECT: Purpuriu profund, cu reflexii violet.

     

    MIROS: Arome intense și concentrate de fructe negre coapte (mure, afine), piper negru și note subtile de ciocolată și fum.

     

    GUST: Corpolent, cu taninuri ferme, dar bine integrate. Gustul este dominat de fructe de pădure, cu accente de condimente și o notă de mentă. Finalul este robust și condimentat.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Ușor de savurat la o masă îmbelșugată cu friptură de vită și alte preparate din carne roșie, inclusiv vânat mare (mistreț, căprioară).

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Averesti - Briant Cabernet Sauvignon DOC 2021 - 0.75L, Alc: 14.5% Averesti - Briant Cabernet Sauvignon DOC 2021 - 0.75L, Alc: 14.5%

    Averesti

    Averesti - Briant Cabernet Sauvignon DOC 2021 - 0.75L, Alc: 14.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2021

     

    REGIUNE / ȚARĂ: DOC-CMD HUŞI - MOLDOVA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON

     

    VOL. ALC.: 14.5%

     

    VIN ROȘU SEC. În partea de nord-est a României, pe pământul scăldat de soare se află culturile de struguri ale podgoriei Huşi. În acelaşi loc se află Centrul Viticol Avereşti, unde se produc unele dintre cele mai bune vinuri din regiunea Moldova. În această parte a ţării, prin locurile civilizaţiei străvechi Cucuteni, viţa de vie se cultivă de mii de ani.

     

    Vinuri de pe pământul Moldovei sunt apreciate de sute de ani. Însuși Dimitrie Cantemir, a scris în lucrarea sa ''Descriptio Moldaviae'', faptul că vinurile (Moldovei), sunt mai bune decât alte vinuri europene și chiar decât cele din regiunea viticolă Tokaj, din Ungaria.

     

    Vinurile din gama Briant sunt create pentru momente speciale, când doriți un cupaj ori un soi strălucitor ce pune în evidență aromele sale naturale și satisface preferințele selecte ale celor care îi vor afla povestea.

     

     

    ASPECT: Roșu Rubiniu.

     

    MIROS: Un Cabernet clasic, bogat în arome de fructe roșii dulci și acrișoare. Cireșe negre, mure și dude roșii oferă prima impresie despre acest vin al anului 2020.

     

    GUST: Rotund, bine strucurat și delicat prin aromele de coacăze negre, alte fructe roșii de pădure și ierburi aromate. Post gust mediu spre lung, sec.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Potrivit la preparatele din vită, miel sau vânat la grătar sau la grill, preparate condimentate, ciuperci la tigaie și degustări cu brânzeturi maturate și tari.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 12 - 14°C.

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Opus One - Overture Napa Valley California red 2021 - 0.75L, Alc: 14% Opus One - Overture Napa Valley California red 2021 - 0.75L, Alc: 14%

    Opus One

    Opus One - Overture Napa Valley California red 2021 - 0.75L, Alc: 14%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2021

     

    REGIUNE / ȚARĂ: NAPA VALLEY - CALIFORNIA / SUA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, CABERNET FRANC, PETIT VERDOT, MERLOT 

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ROȘU SEC. În 1979, doi antreprenorii din industria vinului, baronul Philippe de Rothschild si Robert Mondavi (unul dintre 'artizanii' viticulturii din statul California), au creat împreună un vin nou. Primul vin creat de parteneriatul franco-american a fost comercializat în anul 1984, și de aproape 40 de ani, vinurile Opus One, din Nappa Valley, sunt printre cele mai apreciate din Statele Unite ale Americii.

     

    Opus One Overture a apărut ca o "a doua etichetă" a cramei, fiind lansat pentru prima dată în 1993. Numele "Overture" (Uvertură) reflectă ideea că acest vin este un preludiu, o introducere în stilul și calitatea vinurilor Opus One. Inițial, Overture a fost disponibil exclusiv la cramă, dar ulterior a devenit accesibil publicului larg, oferind o experiență similară cu vinul Opus One, dar cu un caracter mai deschis și mai direct.

     

    Overture se deosebește de eticheta principală Opus One prin faptul că este un vin multi-vintage, ceea ce înseamnă că este un cupaj de vinuri din mai multe recolte (ani diferiți). Această abordare îi permite vinificatorului să creeze un profil aromatic și o textură aparte, cu fiecare ediție lansată și în ani consecutivi. Overture 2021 este realizat din loturi oferite de fiecare parcelă și amestecate pentru a oferi cele mai intense arome, gusturi și texturi. Cupajul este realizat din Cabernet Sauvignon 89%, Cabernet Franc 4%, Petit Verdot 4% și Merlot 3%. Maturat timp de 19 luni și jumătate în butoaie noi din stejar franțuzesc.

     

     

    ASPECT: Roșu rubiniu, intens.

     

    MIROS: Arome proaspete de prune, mure și cireșe, accentuate de note seducătoare de petale de trandafir uscat, ierburi uscate (pământii) și minerale.

     

    GUST: Suculent și luminos pe papile, cu arome distincte de coacăze negre, afine și fragi. Vinul oferă o textură catifelată, cu taninuri pudrate. Note subtile de cafea și ciocolată neagră completează postgustul lung, alături de o aciditate bine integrată.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Foarte recomandat la mesele cu preparate din carne de vită la grătar, carne de pasăre la cuptor (rață) și feluri de mâncare bogate, cu ingrediente ce amplifică notele pământii, cum ar fi pastele cu trufe sau alte preparate cu ciuperci sălbatice. De asemenea, se potrivește cu brânzeturi tari și tocănițe de vită.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C. (Este recomandată decantarea timp de 60 de minute. Potențial de învechire în sticlă până la 10 ani).

     

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Rose Mary - Spumant bianco + 2 pahare - 0.75L, Alc: 10.5% Rose Mary - Spumant bianco + 2 pahare - 0.75L, Alc: 10.5%

    Rose Mary

    Rose Mary - Spumant bianco + 2 pahare - 0.75L, Alc: 10.5%

    REGIUNE / ȚARĂ: PIEMONTE / ITALIA

     

    VOL. ALC.: 10.5% 

     

    VIN SPUMANT ALB DEMISEC. Rose Mary este un spumant produs după o rețetă italiană autentică, în Piemonte, faimoasa regiune viticolă din Italia. Pentru a obține acest spumant, italienii culeg cei mai buni struguri din soiul Glera, îi vinifică apoi folosesc metoda de fermentație Charmat.

     

    Metoda Charmat presupune a doua fermentație în rezervoare din oțel, realizată prin amestecul vinului cu zahăr și drojdie. În continuare, zahărul fermentează și se transformă în alcool și dioxid de carbon - spumă.

     

    În final, vinul este filtrat de drojdie și îmbuteliat. Astfel, rezultă un vin spumant cu perlaj fin și persistent ce se remarcă prin arome naturale și proaspete.

     

     

    ASPECT:  Galben-verzui cu perlaj fin, persistent.

     

    MIROS: Rose Mary își face simțită prezența cu eleganța desăvârșită a unui spumant autentic. Un trio aromatizat de aromele dulci din struguri, caise și pâine proaspătă din cuptor cu lemne.

     

    GUST: Dulce, cu textură catifelată și elegantă. Post gust intens, cu aciditate evidentă, aromă de cocă dulce de brioșă și strudel de mere.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Rose Mary se savurează sec, în cocktail-uri, sau la aperitive, la feluri principale din carne ușoară și la meniuri cu pește și garnitură de legume.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

     

    Pachetul include sticla de lichior Rose Mary Spumant bianco, de 0.7L, + 2 pahare din sticlă cu însemnele brand-ului Rose Mary.

     

    45,94 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

Pagina:
  1. 36
  2. 37
  3. 38
  4. 39
  5. 40
Grilă Listă