Rom & Tequila
Beicevrei.ro – importatorul oficial al celor mai cunoscute branduri de rom si tequila! Iti oferim livrare rapida si transport gratuit in Bucuresti si Ilfov!
Ce poate fi mai fierbinte decat o seara cu acorduri latino-americane, acompaniata de bauturi alcoolice puternice din sudul exotic al lumii? Vorbim despre rom si tequila, bineinteles, doua dintre cele mai caliente tipuri de bauturi de pe intreg mapamondul. Ti-am facut pofta? Iata ce ti-am pregatit!
Pentru iubitorii de tequila, BeiCeVrei a pregatit o selectie a celor mai bune marci: Camino, Herradura, Patron sau El Jimador iti suna cunoscut? Sigur ca da! Gustul rafinat al acestor bauturi alcoolice a facut inconjurul lumii si a ramas intiparit in mintea a milioane de oameni. In catalogul nostru vei regasi toate tipurile de tequila: Blanco, Gold, Reposado si Anejo. Produsele sunt 100% originale, asa ca fii sigur ca experienta latino va fi una veritabila! Aye!
Pentru cei care prefera romul si cocktail-urile delicioase care se pot face cu ajutorul sau, am pregatit cele mai infocate ritmuri de salsa. Indiferent ca poftesti la un Mojito rece, un Cuba Libre sau o Pina Colada, pe site-ul nostru vei gasi rom de calitate care sa iti ofere o experienta de exceptie. Suntem importatori oficiali Bacardi si Zacapa, alaturi de care vei regasi branduri cunoscute precum Havana Club sau Old Pascas.
Citește Mai Mult Afiseaza mai putine-
Stroh
Stroh - Rom 80 - 0.1L, Alc: 80%
Stroh este un nume de referință în lumea băuturilor alcoolice rafinate încă din 1832, anul în care Sebastian Stroh începe să producă în Austria băuturi de tip lichior și schnapps. Băutura devine populară în țara de origine și peste granițe, iar în anii 1970 este mărită producția pentru a face față cererii tot mai mare.
În perioada următoare Stroh devine unul dintre liderii de piață, rămâne unul din cele mai populare lichioruri din Europa, îți extinde gama de produse și, după schimbarea companiei deținătoare, se restabilește ca un brand ce oferă o băutură cu spirit austriac.
Romul Stroh Inländer este o băutură cu origini în timpul Imperiului Austro-Ungar. Acest rom produs de austrieci era oferit atunci marinarilor nu doar pentru a ridica moralul dar și din motive medicale. Din 2008, directivele eropene stabilesc că acest rom trebuie produs 100% în Austria din melasă de trestie de zahăr, devenind astfel un produs cu denumire protejată. Statutul unic al acestui rom oferă garanția calității dar și un profil aromatic select, obținut pe baza experienței de zeci de ani a producătorului austriac.
ASPECT: Arămiu închis.
MIROS: Note puternice de caramel și condimente. Sirop din zahăr brut, melasă și nucșoară
GUST: Textură de sirop dulce și arome bogate de condimente cu un ton lemnos.
FINISH: Lung, cu note de scorțișoară, vanilie și multe tipuri de alune.
36,35 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Bacardi
Bacardi - Rom Gran Reserva Diez 10yo - 0.7L, Alc: 40%
Povestea Bacardi este la fel de populară ca romul produs pentru prima dată în 1862. Trecut prin revoluții, schimbări majore și eforturi admirabile de reinventare a unui brand legendar, născut în Cuba, Bacardi a prosperat în exil și în prezent oferă o gamă largă de romuri pentru toate gusturile.
Romul de 8 ani a fost produs în distileria Bacardi încă din anul fondării și este unul dintre cele mai vechi blend-uri private. Acest rom a fost savurat doar de membrii familiei Bacardi, pe parcursul a șapte generații.
Din fericire, în prezent, toată lumea se poate bucura de acest rom auriu, perfect pentru a fi savurat ca atare sau în cocktail-uri renumite ca Bacardi Ocho Old Fashioned, Old Cuban, Rum Julep sau Treacle.
ASPECT: Auriu, strălucitor.
MIROS: Proaspăt, parfumat cu note de stejar, puțin sirop din trestie de zahăr și fenicul.
GUST: Pe papile este dulce, bogat în arome de fructe tropicale, coji și condimente calde.
FINISH: Gust final lung, fin și delicios.
164,15 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Diplomatico
Diplomatico - Rom Planas DOC - 0.7L, Alc: 47%
Romul Dimplomatico este produs încă din anul 1959 de compania Licorerías Unidas din Venezuela. După ce a aparținut grupului Seagram, până în 2002, Diplomatico a revenit sub conducerea unei familii din Venezuela.
Distileria aflată la poalele munților Anzi folosește trei procese de distilare diferite. Sunt recoltate 10 soiuri de trestie și din acestea 3 sunt folosite în cele mai mari cantități. Trestia este procesată în melasă / sirop, este fermentată și distilată pentru romuri ușoare, a doua procesare de melasă este folosită pentru romuri complexe. După fermentare și distilare, cele mai multe romuri sunt maturate în butoaie de bourbon și malt whisky, iar cele rare sunt finisate în butoaie de sherry Pedro Ximénez și Oloroso.
După maturare, Maestrul Ronero, Tito Cordero și echipa sa aleg romuri distilate diferit și le unesc aromele pentru a crea expresii perfect echilibrate și corpolente.
Planas este un rom unic, maturat până la 6 ani și filtrat prin cărbune pentru a-i oferi claritate și limpiditate. Denumit după locul în care se află distileria, acest rom incolor oferă arome simple, dulci și tari, ce relevă priceperea și experiența în procesare trestiei de zahăr pentru producția unei tării de cea mai bună calitate.
ASPECT: Clar.
MIROS: Bogat în arome de vanilie, cu note de cocos proaspăt, lămâie și ceai negru din Orient.
GUST: Puțin onctuos, cu arome de caramel, iarbă verde și puțin condimentat de ardei chili.
FINISH: În post gust este piperat și îndulcit de o aromă surprinzătoare de caise.
112,88 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Spirited Union
Spirited Union - Rom Spice & Sea Salt - 0.7L, Alc: 38%
Spirited Union este un producător de rom și RTD-uri din Țările de Jos. Olandezii au început activitatea în urmă cu câțiva ani și sunt primii care au lansat un rom cu arome naturale extrase din ierburi.
Fructe, cafea, trestie de zahăr cât și alte ingrediente sunt macerate în rom pentru perioade lungi de timp ce pot ajunge și la 6 luni. În urma macerării îndelungate este creată o tinctură ce oferă complexitate și arome bogate pentru fiecare etichetă. Extragerea activă a aromelor se face prin redistilarea unui rom cu ierburi uscate, iar maestrul se ocupă de extragerea celor mai proaspete și intense părți de distilare. Loturile de rom maturat din statele Caraibilor sunt finisate în Amsterdam prin maturarea suplimentară în butoaie din stejar asezonate cu rom în condiții tropicale.
Inspirați de talentul bucătarilor și patiserilor care obțin cele mai bune amestecuri de arome, distilatorii Spirited Union au decis să unească aromele unui rom din Barbados, matural la butoaie, cu aromele naturale din ierburi și condimente. Alături de toate acestea, un ingredient ce apare în denumire și este o semnătură a brand-ului: sarea de mare Añana. Condimente ce dezvoltă personalitatea acestui rom sunt vanilia din Uganda, cuișoarele din Tanzania, cardamomul verde și cacao.
ASPECT: Auriu, strălucitor.
MIROS: În această ordine sau altfel, romul aduce la nas arome de caramel, ierburi și condimente, lăsând sarea doar pentru papilele gustative.
GUST: Un amestec de carmel și cacao, condimente, distilat intens și energic, apoi sare de mare, ce surprinde pentru un moment, apoi se echilibrează cu dulceța naturală a romului.
FINISH: Lung cu note dulci și sărate.
130,68 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Stroh
Stroh - Rom 80 - 0.7L, Alc: 80%
Stroh este un nume de referință în lumea băuturilor alcoolice rafinate încă din 1832, anul în care Sebastian Stroh începe să producă în Austria băuturi de tip lichior și schnapps. Băutura devine populară în țara de origine și peste granițe, iar în anii 1970 este mărită producția pentru a face față cererii tot mai mare.
În perioada următoare Stroh devine unul dintre liderii de piață, rămâne unul din cele mai populare lichioruri din Europa, îți extinde gama de produse și, după schimbarea companiei deținătoare, se restabilește ca un brand ce oferă o băutură cu spirit austriac.
Romul Stroh Inländer este o băutură cu origini în timpul Imperiului Austro-Ungar. Acest rom produs de austrieci era oferit atunci marinarilor nu doar pentru a ridica moralul dar și din motive medicale. Din 2008, directivele eropene stabilesc că acest rom trebuie produs 100% în Austria din melasă de trestie de zahăr, devenind astfel un produs cu denumire protejată. Statutul unic al acestui rom oferă garanția calității dar și un profil aromatic select, obținut pe baza experienței de zeci de ani a producătorului austriac.
ASPECT: Arămiu închis.
MIROS: Note puternice de caramel și condimente. Sirop din zahăr brut, melasă și nucșoară
GUST: Textură de sirop dulce și arome bogate de condimente cu un ton lemnos.
FINISH: Lung, cu note de scorțișoară, vanilie și multe tipuri de alune.
103,26 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Plantation
Plantation - Rom Barbados 5 yo - 0.7L, Alc: 40%
În anii ‘90 Alexandre Gabriel, creatorul brand-ului de coniac Pierre Ferrand, din regiunea viticolă Cognac, și-a dus mai departe pasiunea pentru tehnicile vechi de producție a romului. Alexander a ales romuri din Caraibe și le-a oferit o notă personală prin dubla maturare în butoaie din stejar aflate pe domeniul Château de Bonbonnet din Ars, Franța.
În 2017, Casa Ferrand a achiziționat Distileria Indiilor de Vest din Barbados și a încheiat colaborări cu alte distilerii din Caraibe. Astfel a fost creat și brand-ul Plantation cu romuri venite de la distilerii recunoscute în statele caraibiene.
Lotul de 5 ani este obținut din melasă fermentată până la patru zile și distilată în instalații clasice și instalații cu coloane duble, ce oferă baza pentru un rom delicat cu arome naturale, intense și potențial de maturare. În primii 3 sau 4 ani, butoaiele din stejar american sunt primele gazde ale acestui rom originar din Barbados. A doua maturare are loc în butoaiele din stejar franțuzesc ale Casei Ferrand și durează până la 2 ani.
ASPECT: Chihlimbar, cu reflexii aurii.
MIROS: Primele note sunt cele de patiserie, dar și tutun de pipă, urmat de note dulci de bezea. După o scurtă aerare se ridică și notele de șuncă, stafide negre și prune uscate.
GUST: Primele picături ajunse pe papile aduc note dulci-amărui din stejar rumenit. Notele de lemn ars sunt acoperite repede de fructe fierte și ceva rășină naturală.
FINISH: Mediu spre lung, cu note de ciocolată.
124,95 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Santa Teresa
Santa Teresa 1796 - Rom Solera GB - 0.7L, Alc: 40%
Santa Teresa este un rom produs pe domeniul cu același nume, construit în 1796 în Valea Aragua, Venezuela. Peste războaie, revoluții și invazii, pe hacienda Santa Teresa a continuat producția de cafea, cacao și zahăr din trestie cultivată local. Produția de rom a început în 1830 sub administrarea lui Gustav Julius Vollmer, un german care s-a stabilit în Venezuela și s-a căsătorit cu o localnică. În prezent, descendenții lor se ocupă de producția de rom și alte activitați de pe domeniul Santa Teresa.
Maestrul distileriei, Nestor Ortega, dezvoltă în tihnă aromele acestui rom prin metodele de producție artizanală. În fiecare sticlă se află un blend final din romuri păstrate în 30 de butoaie, șlefuit prin maturare 100% după metoda Solera. Această metodă de maturare, inventată de spanioli în secolul al XV-lea, este folosită pentru a echilibra profilurile aromatice ale romurilor tinere, proaspete, cu aromele romurilor maturate în butoaie din stejar.
Eticheta 1796 a fost creată la inițiativa lui Alberto Vollmer Herrera în 1996, pentu a sărbători bicentenarul domeniului. Distilarea și maturarea romului este făcută cu toată priceperea și experiența dobândită după 200 de ani de activitate pe domeniul Santa Teresa.
ASPECT: Chihlimbar roșiatic, cu reflexii aurii.
MIROS: Parfum de fructe confiate și macerate, completate cu o notă de lemn tare.
GUST: O textură opulentă, robustă, cu arome de alune, piele nouă, vanilie, scorțișoară, ciocolată neagră, prune și note de miere cu piper.
FINISH: Fructele roșii și condimentele încălzesc papilele cu o persistență impresionantă.
369,05 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Bacardi
Bacardi - Rom Spiced + 1 pahar on top - 0.7L, Alc: 35%
Povestea Bacardi este la fel de populară ca romul produs pentru prima dată în 1862. Trecut prin revoluții, schimbări majore și eforturi admirabile de reinventare a unui brand legendar, născut în Cuba, Bacardi a prosperat în exil și în prezent oferă o gamă largă de romuri pentru toate gusturile.
Spiced este cel mai nou rom produs de Bacardi, ce ne dezvăluie o parte esențială din povestea sa fascinantă prin aromele șlefuite cu tradiție și pricepere.
Prin acest sortiment, Bacardi aduce un cadou tuturor celor care doresc blend-ul perfect de rom proaspăt și maturat în butoi din stejar american, ușor ars. Aromele principale de vanilie și condimente îl recomandă la mixurile exotice pe bază de rom premium.
ASPECT: Chihlimbar, cu ton auriu.
MIROS: Vanilie pe un fundal de arome dulci de prăjitură cu coacăze, stafide, scorțișoară și cuișoare.
GUST: Corp mediu, puțin dulce, dar și condimentat, într-o proporție plăcută ce aduce mereu în gând stilul amestecului subtil de arome exotice ale distileriei Bacardi.
FINISH: Finish mediu, cu note de piper negru, vanilie, condimente și caramel.
Pachetul conține sticla de rom Bacardi Spiced, de 0.7L + 1 pahar din plastic cu însemnele brand-ului Bacardi.
84,70 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Pyrat
Pyrat - Rom XO Reserve - 0.7L, Alc: 40%
Pyrat este spiritul de explorator, inspirat de un blend negru produs în statele din Caraibe și maturat până la 16 ani pentru a oferi cele mai intense arome. Prin forma sticlei din secolul al XIX-lea, design-ul etichetei și funda galbenă Pyrat XO (Extra Old) aduce tuturor povestea piraților din Caraibe.
La fiecare sticlă este oferit un medalion în care apare Hoti, protectorul zen și patronul spiritual al barmanilor. Protectorul invocă fericire, prosperitate și voie bună tuturor, iar reprezentarea sa grafică este făcută în stilul asiatic pentru că în acea parte a lumii a fost distilată trestia de zahăr pentru prima dată.
XO (Extra Old) Reserve este o alegere foarte bună pentru cei care doresc să exploreze aromele tropicale ale caraibilor în variantă simplă sau în cocktail-uri personalizate, cum ar fi: Pyrate Black Pearl, Pyrate Coral Cove sau Pyrate Sails Up Sour.
ASPECT: Chihlimbar deschis, auriu.
MIROS: Complex, cu arome de caramel, miere, melasă și coajă de portocală.
GUST: Pe papile este neted și delicat, aproape dulce, cu note de condimente proaspete.
FINISH: Cald și lung, cu o notă de caramel ars.
141,02 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Eminente
Eminente - Rom Reserva 7 yo, DOP - 0.7L, Alc: 41.3%
Eminente stabilește noi standarde în industria producătorilor de rom odată cu lansarea expresiei Reserva, produs cu 70% eaux-de-vie din trestie de zahăr, numit aguardiente. Distilatele folosite pentru acest rom sunt maturate după tradiția romurilor produse în Cuba încă din secolului al XIX-lea. César Martí reinventează complexitatea romului cubanez prin arta sa de a matura și amesteca cele mai bune loturi de aguardiente.
César Martí este Maestrul creator al romurilor Eminente, iar experința sa în procesarea trestiei de zahăr se întinde pe zeci de ani. Funcția de maestru al romurilor Eminente i-a fost oferită în urmă cu 9 ani, iar aceasta este o realizare fără precedent.
Eminente Rom Reserva este maturat minimum 7 ani în baricuri din stejar alb asezonate cu whisky și este unul dintre cele câteva romuri din Cuba ce beneficiază de certificarea D.O.P (denumire de origine protejată).
ASPECT: Chihlimbar.
MIROS: Arome intense de cafea, sos de caramel, migdale prăjite și cacao.
GUST: Pe papile este consistent și delicat, cu arome de vanilie, zahăr din trestie, piper sishuan și prune dulci.
FINISH: Un gust final memorabil, cu note de ciocolată, melasă, alune și pară.
231,85 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Magura Zamfirei
Magura Zamfirei - White Rum Haiduc - 0.7L, Alc: 40%
Măgura Zamfirei este un brand de gin creat de Alexandru Haita, fermier și antreprenor român, care a ales să își dezvolte afacerile cu o distilerie construită în comuna Călinești din județul Teleorman. Comuna Călinești se numea înainte Setraru și este locul unde se află o măgură, iar în această măgură o cârciumă ținută de un personaj numit Zamfira. Poveste spune că această cârciumă a fost arsă de haiduci, însă locul pe care se afla clădirea a fost numit mai târziu Măgura Zamfirei și a intrat în folclorul zonei.
Astăzi, în Călinești, distileria ce reamintește de povestea Zamfirei, produce un gin inspirat de un presupus obicei al cârciumăresei, care își culegea singură ingrediente din împrejurimi pentru a oferi oaspeților băuturi cu arome unice.
Haiduc White este primul rom alb produs 100% în România din melasă de trestie de zahăr adusă din America de Sud. Maestrul distilator urmează metoda de producție folosită în statele de origine ale melasei prin fermentarea și distilarea ”o dată și jumătate”, în alambic de capacitate mică.
ASPECT: Clar, limpede.
MIROS: Metoda unică de distilare oferă arome dulci de melasă, miere și vanilie.
GUST: Pe papile este corpolent și aduce note de fructe coapte și vanilie. Spectrul dulce este păstrat de zahăr brun, iar o notă amăruie amintește de cafeaua proaspătă.
FINISH: Mediu, cu o note dulci și amărui.
104,99 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Bumbu
Bumbu - Rom XO - 0.7L, Alc: 40%
Asemenea variantei originale, Bumbu XO este numit după romul produs în urmă cu 400 de ani de marinarii și negustorii din Indiile de Vest. Bumbu XO marchează următorul capitol în efortul de a recrea această legendă caraibiană.
Bumbu XO este produs din cea mai bună trestie de zahăr și apă de izvor în distileria din Panama ce datează din 1890. Alcoolul obținut din trestie de zahăr este maturat în butoaie de bourbon pentru a dobândi arome frumoase și echilibrate.
Aromele ce îi desăvârșesc caracterul sunt obținute prin maturarea finală în butoaie de vin fortifiat Sherry, fabricate din stejar alb, spaniol, din regiunea Andaluzia.
Bumbu XO (Extra Old) este excelent simplu sau răcit cu un cub de gheaţă, iar pentru cocktail-urile pe bază de rom este una dintre cele mai bune alegeri.
ASPECT: Chihlimbar închis, cu ușoare reflexii aurii.
MIROS: Arome de fructe delicate, vanilie, caramel și o notă prelungită de condimente.
GUST: Apar notele de stafide, citrice, cafea amăruie, amestecată cu caramel, vanilie și stejar rumenit ce amintește de perioada lungă de maturare.
FINISH: Lung, marcat de vanilie, condimente și stejar.
163,26 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Stroh
Stroh - Rom Jagertee lichior herbal - 0.5L, Alc: 40%
Stroh este un nume de referință în lumea băuturilor alcoolice rafinate încă din 1832, anul în care Sebastian Stroh începe să producă în Austria băuturi de tip lichior și schnapps. Băutura devine populară în țara de origine și peste granițe, iar în anii 1970 este mărită producția pentru a face față cererii tot mai mare.
În perioada următoare Stroh devine unul dintre liderii de piață, rămâne unul din cele mai populare lichioruri din Europa, îți extinde gama de produse și, după schimbarea companiei deținătoare, se restabilește ca un brand ce oferă o băutură cu spirit austriac.
Stroh Jagertee, tradus ‘ceaiul vânătorului’, este bazat pe o rețetă originală din 1864. Asemenea celorlalte sortimente, Jagertee este un rom cu ierburi aromatice, condimentate, indicat în sezonul rece, sec sau amestecat în băuturi preparate cu apă caldă (ceai, cafea, ciocolată).
ASPECT: Arămiu închis.
MIROS: Jagertee împarte cu calm un parfum de rom condimentat, generos, fructat și plin de note adunate din ierburi aromatice, ce par să fi fost lăsate la uscat într-o cămară bine aprovizionată.
GUST: Imediat ce atinge limba, Jagertee ne lasă de înțeles că oferă mai multe arome decâ cele dezvăluite în parfum. Revin condimentele (recunoaștem scorțișoara ca într-un vin fiert), și se dezvăluie amestecul de fructe: stafide, portocală, mango și ananas deshidratat.
FINISH: Lung, aromat de ierburi aflate într-un concurs infinit de a capta prin simțuri fiecare colț al minții.
52,87 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Flor de Cana
Flor de Cana - Rom Centenario 18 yo GB - 1L, Alc: 40%
Istoria Flor de Caña începe cu Alfredo Francisco Pellas Canessa, un tânăr aveturier din Italia. Investițiile inițiale legate de Nicaragua și goana după aur din California au dus la o nouă afacere fondată în 1890. Francisco a construit distileria Flor de Caña în Nicaragua, la poalele vulcanului San Cristóbal.
Distileria de rom a fost o idee de succes, iar timp de 130 de ani, descendenții afaceristului italian, au păstrat afacerea după numeroase piedici puse de om și natură: accidente aviatice, război, naționalizări, cutremure și erupții vulcanice.
Astăzi, romurile Flor de Caña sunt produse tradițional de Licorera de Nicaragua, iar în ultimii ani brand-ul din Nicaragua a fost premiat la competiții internaționale. Toate expresiile devin unice prin efectele naturale ale vulcanului San Cristóbal, cel mai activ dintre toate cele aflate în Nicaragua. Solul vulcanic este fertilizat constant de cenușa aruncată în atmosferă, apa este îmbogățită de minerale infiltrate în sursele subterane, iar clima aduce temperaturi ridicate, benefice pentru chimia dintre rom și butoaiele din stejar în care este maturat.
ASPECT: Chihlimbar deschis.
MIROS: Arome splendide de alune și nuci glazurate în caramel dulce și sărat.
GUST: Cei 18 ani de maturare în butoaie din stejar aduc un profil robust, consistent, cu arome de vanilie și condimente.
FINISH: Note scurte de caramel și condimente calde.
280,21 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Zacapa
Zacapa - Rom XO GB - 0.7L, Alc: 40%
În estul Guatemalei se află orașul Zacapa, locul în care a fost creat romul Zacapa Centenario, în anul 1976, pentru a marca aniversarea unui secol de la fondarea așezării. Trestia de zahăr folosită la producția acestui rom este cultivată în sud vestul țării, la poalele unui vulcan în micul orășel Retalhuleu, aflat la 350 de metri altitudine.
După ce sunt obținute cele mai fine dintre distilate, maestrul Zacapa le trage în butoaie de stejar și le lasă la maturat la o altitudine de 2300 de metri.
Zacapa XO (Extra Old), este un amestec de romuri cu vârste diferite. Cel mai vechi rom din amestec are 26 de ani, iar cel mai tânăr 6 ani. După ce este stabilit amestecul final, romul este tras din nou la maturat, în butoaie din stejar franțuzesc, folosite la păstrarea coniacului. Ultima perioadă de maturare oferă timp blend-ului să dezvolte un buchet intens, să fuzioneze aromele din toate romurile adăugate și să netezească punctele rigide cu ajutorul lemnului de stejar adus din Lumea Veche.
ASPECT: O sticlă plată și elegantă, cu litere aurii ce contrastează subtil cu romul limpede, de culoarea chihlimbarului.
MIROS: Zacapa XO prezintă un parfum de o complexitate atemporală. La început sau la sfârșit, note dulci de caramel prăjit, vanilie și cacao. Se simt ecouri ale aromelor venite din butoaiele folosite în procesul Solera (o piramidă a maturării de la butoi nou la cel vechi), completate de nucă caramelizată, alune prăjite, banane și ananas.
GUST: De la primele picături, licoarea dulce ca mierea deschide un evantai de arome. Se simt notele dăruite de caise, stejar, nucșoară, cafea și vanilie.
FINISH: Arome de scorțișoară și ghimbir lasă o impresie de lungă durată, ce vor fi asociate mereu cu locurile și oamenii care au fost parte din această experiență.
512,04 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
The Demon's Share
The Demon's Share - Rom La Reserva Del Diablo 6 yo - 0.2L, Alc: 40%
The Demon’s Share este un rom inspirat de procesul Angel’s Share (partea îngerilor) în care o parte din distilatul maturat în butoaie se evaporă prin porii lemnului, odată cu trecerea timpului. Acest rom a fost denumit The Demon’s Share după legenda urbană a celor 7 demoni din Panama.
După ce este culeasă trestia din solul vulcanic, bogat în nutrienți, este extrasă melasa, care este apoi distilată în coloane pentru colectarea celui mai pur alcool.
Cei 7 demoni din legenda urbană păstrează în butoaiele de stejar american partea îngerilor pentru a oferi după 6 ani de maturare un profil aromatic complex și savuros.
ASPECT: Chihlimbar intens, cu reflexii aurii.
MIROS: Notă delicată de vanilie, armonizată cu aromele dulci de mere, citrice proaspete și lemn.
GUST: Notele de lemn cuceresc pe cele de vanilie simțite anterior. Structura aromatică se dezvoltă cu note mai clare de condimente dulci, citrice, lemn și piele nouă.
FINISH: Delicat și lung.
84,70 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
The Demon's Share
The Demon's Share - Rom La Reserva Del Diablo 6 yo - 1.5L, Alc: 40%
The Demon’s Share este un rom inspirat de procesul Angel’s Share (partea îngerilor) în care o parte din distilatul maturat în butoaie se evaporă prin porii lemnului, odată cu trecerea timpului. Acest rom a fost denumit The Demon’s Share după legenda urbană a celor 7 demoni din Panama.
După ce este culeasă trestia din solul vulcanic, bogat în nutrienți, este extrasă melasa, care este apoi distilată în coloane pentru colectarea celui mai pur alcool.
Cei 7 demoni din legenda urbană păstrează în butoaiele de stejar american partea îngerilor pentru a oferi după 6 ani de maturare un profil aromatic complex și savuros.
ASPECT: Chihlimbar intens, cu reflexii aurii.
MIROS: Notă delicată de vanilie, armonizată cu aromele dulci de mere, citrice proaspete și lemn.
GUST: Notele de lemn cuceresc pe cele de vanilie simțite anterior. Structura aromatică se dezvoltă cu note mai clare de condimente dulci, citrice, lemn și piele nouă.
FINISH: Delicat și lung.
375,10 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
The Demon's Share
The Demon's Share - Rom La Reserva Del Diablo 12 yo GB - 0.7L, Alc: 41%
The Demon’s Share este un rom inspirat de procesul Angel’s Share (partea îngerilor) în care o parte din distilatul maturat în butoaie se evaporă prin porii lemnului, odată cu trecerea timpului. Acest rom a fost denumit The Demon’s Share după legenda urbană a celor 7 demoni din Panama.
După ce este culeasă trestia din solul vulcanic, bogat în nutrienți, este extrasă melasa, care este apoi distilată în coloane pentru colectarea celui mai pur alcool.
Cei 7 demoni din legenda urbană păstrează în butoaiele de stejar american partea îngerilor pentru a oferi după 12 ani de maturare un profil aromatic luxuriant și intens.
ASPECT: Chihlimbar intens, cu reflexii de mahon.
MIROS: Cald și bogat, cu arome de fructe exotice uscate, măr caramelizat și pere zemoase amestecate cu portocală, cacao și tutun.
GUST: Rădăcină din lemn dulce, scorțișoară și vanilie, cu ierburi armonizate de citrice, cacao și tanini delicați.
FINISH: Un rom puternic și rafinat, cu un echilibru aromatic prezent și în notele finale de cafea și cardamom.
302,50 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
The Demon's Share
The Demon's Share - Rom La Reserva Del Diablo 6 yo GB - 0.7L, Alc: 40%
The Demon’s Share este un rom inspirat de procesul Angel’s Share (partea îngerilor) în care o parte din distilatul maturat în butoaie se evaporă prin porii lemnului, odată cu trecerea timpului. Acest rom a fost denumit The Demon’s Share după legenda urbană a celor 7 demoni din Panama.
După ce este culeasă trestia din solul vulcanic, bogat în nutrienți, este extrasă melasa, care este apoi distilată în coloane pentru colectarea celui mai pur alcool.
Cei 7 demoni din legenda urbană păstrează în butoaiele de stejar american partea îngerilor pentru a oferi după 6 ani de maturare un profil aromatic complex și savuros.
ASPECT: Chihlimbar intens, cu reflexii aurii.
MIROS: Notă delicată de vanilie, armonizată cu aromele dulci de mere, citrice proaspete și lemn.
GUST: Notele de lemn cuceresc pe cele de vanilie simțite anterior. Structura aromatică se dezvoltă cu note mai clare de condimente dulci, citrice, lemn și piele nouă.
FINISH: Delicat și lung.
187,55 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Matusalem
Matusalem - Rom 15 yo Gran Reserva GB - 0.7L, Alc: 40%
Matusalem & Company a fost înfiinţată în 1872 în Cuba, în oraşul Santiago, de Benjamin şi Eduardo Camp. Cei doi fraţi au ajuns pe malul Cubei după o călătorie pe mare din direcţia Europa, mai exact de pe coasta Spaniei. Reţeta secretă pe care aceştia au dezvoltat-o în Santiago de Cuba şi tehnica Solera, folosită iniţial de spanioli pentru a produce vinuri sherry şi brandy, le-a adus în scurt timp succes şi prosperitate.
La sfârşitul anilor 1950, când Fidel Castro a preluat controlul statului Cubanez, zilele brand-ului de rom au fost numărate. În anii 1990, familia Alvarez, aflată în S.U.A., reia controlul asupra brand-ului, iar din 2002, Matusalem s-a întors la originile sale cubaneze.
Romul Matusalem este produs în Republica Dominicană, din trestie de zahăr, procesată după metodele vechi şi o reţetă ştiută doar de maestrul distileriei. Maeştrii sunt descendenţi ai fondatorilor şi sunt dedicaţi să producă cele mai bune romuri pe care le maturează și le amestecă după metoda Solera.
ASPECT: Auriu închis, cu tonuri de chihlimbar.
MIROS: Gran Reserva este expresia de bază a brand-ului cubanez și este apreciat pentru aromele generoase de lemn, oferite de maturarea în butoaie din stejar.
GUST: Metoda Solera oferă aromă de lemn tare cât și onctuozitate ce îl aduce în topul romurilor ce pot fi consumate sec sau în cele mai sofisticate cocktail-uri (Old Fashioned, Daiquiri, Sex on the Beach).
FINISH: Lung, sec, astringent.
118,40 RON+ 0,50 RON garanție SGR