- Pagina Principală /
- Dead Man's Fingers - Spiced Rum - 0.7L, Alc: 37.5%
- Pagina Principală /
- Dead Man's Fingers - Spiced Rum - 0.7L, Alc: 37.5%
Dead Man's Fingers - Spiced Rum - 0.7L, Alc: 37.5%
Dead Man's Fingers, un rom nou, neconvențional și total surprinzător, a fost ideea unor antreprenori din Marea Britanie. Proprietarii unui restaurant cu specific pescăresc din St. Ives, Cornwall, au avut o idee liberatoare: un rom nou, ieșit din tiparele vechi de sute de ani, obținut prin aceleași metode, dar cu ingrediente exotice, ce se găsesc în băuturile noi și experimentale, dar și în gastronomia Europeană din ultimii ani.
În 2015, creatorii Dead Man's Fingers au ales primele arome și s-au apucat de treabă. Pentru noile romuri, englezii au ales șofranul folosit în patiserie, înghețată cu aromă de sherry Pedro Ximénez, nucșoară, vanilie și portocală.
Rezultatul a fost pe măsura efortului - un rom unic, condimentat, delicios atunci când este savurat sec și memorabil atunci când este adăugat în cocktail-uri. Trei ani mai târziu Dead Man's Fingers a intrat în familia Halewood Wines & Spirits, iar în prezent romul este produs în distileria din Liverpool.
ASPECT: Ambră.
MIROS: Condimente puternice, în special șofran, cu note de distilat din fructe, baricat.
GUST: Cei care sunt trași de șofranul pus în prăjituri se vor delecta imediat cu această aromă, pe care o avem din belșug în acest rom. Urmează notele de înghețată cu topping din sherry Pedro Ximénez, puțin caramel, vanilie, scorțișoară, nucșoară și doar o urmă de portocală.
FINISH: Lung, fructat, puțin sec.
Ţara de Origine | Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord |
---|---|
Tip ambalaj | Sticla |
Tip ambalaj | Sticla |
Brand | Dead Man's Fingers |
Ingrediente | Distilat din trestie de zahar. |
Atentionari speciale | Consumati cu moderatie, alcoolul dauneaza grav sanatatii. Nerecomandat femeilor insarcinate. Este interzisa vanzarea catre persoanele cu varsta sub 18 ani. |
Litraj | 0,7L |
Alcool | 37.5% |
Clienţii au achiziţionat şi
-
Dead Man's Fingers
Dead Man's Fingers - Coconut Rum - 0.7L, Alc: 37.5%
Dead Man's Fingers, un rom nou, neconvențional și total surprinzător, a fost ideea unor antreprenori din Marea Britanie. Proprietarii unui restaurant cu specific pescăresc din St. Ives, Cornwall, au avut o idee liberatoare: un rom nou, ieșit din tiparele vechi de sute de ani, obținut prin aceleași metode, dar cu ingrediente exotice, ce se găsesc în băuturile noi și experimentale, dar și în gastronomia Europeană din ultimii ani.
În 2015, creatorii Dead Man's Fingers au ales primele arome și s-au apucat de treabă. Pentru noile romuri, englezii au ales șofranul folosit în patiserie, înghețată cu aromă de sherry Pedro Ximénez, nucșoară, vanilie și portocală.
Rezultatul a fost pe măsura efortului - un rom unic, condimentat, delicios atunci când este savurat sec și memorabil atunci când este adăugat în cocktail-uri. Trei ani mai târziu Dead Man's Fingers a intrat în familia Halewood Wines & Spirits, iar în prezent romul este produs în distileria din Liverpool.
ASPECT: Clar.
MIROS: Nuca de cocos este esența care domină acest rom și este evidentă de la primele picături strecurate în pahar.
GUST: Alături de nuca de cocos, notele de vârf sunt fomate din extractele de mango, stafide, caramel, suc de citrice (lime), și o tentă de vanilie și cuișoare.
FINISH: Lung. Cocos și condimente ușor înțepătoare.
72,53 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Hennessy
Hennessy - Cognac VS - 0.7L, Alc: 40%
Casa Hennessy a fost înființată în 1765 în mica localitate franceză Cognac de către irlandezul Richard Hennessy, un fost ofițer din armata Regelui Ludovic al XV-lea. După 30 de ani de la fondare, Hennessy exporta coniac în tinerele State Unite ale Americii. Inițiativele fondatorului și a celor apropiați au dezvoltat operațiunile și exportul în restul Europei, cât și pe celelalte continente.
Coniacurile Hennessy sunt produse din struguri cultivați în cele șase podgorii selecte ce întind pe 75.000 de hectare din regiunea Cognac. Strugurii din soiul Ugni Blanc, urmat în procente mici de alte soiuri locale, sunt storși și lăsați la fermentat pentru vinuri care sunt mai apoi distilate de două ori în alambicuri din cupru. Dubla distilare este urmată de maturarea în butoaie confecționate din stejar ce a fost ținut minim 3 ani în mijlocul naturii pentru a se usca.
Hennessy V.S (Very Special) este cel mai bine vândut coniac din lume. Faima sa este datorată în special stilului elegant, buchetului nuanţat şi calităţii constante. V.S este compus din 40 eaux-de-vie selecţionate, maturate în butoaie din stejar franțuzesc până la 8 ani și armonizate perfect pentru a oferi expresivitatea autentică a casei Hennessy.
ASPECT: Chihlimbar.
MIROS: Note bogate de condimente şi nuci, lemn de stejar, presărate armonios pe un fundal de arome dulci.
GUST: Un mix de arome florale, note de fructe de pădure, lemn, migdale şi un strop de vanilie.
FINISH: Lung. Ușor astringent.
149,72 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Jack Daniel's
Jack Daniel's - Tennessee Whiskey - 0.7L, Alc: 40%
Unul dintre cele mai populare whiskey-uri din lume, Jack Daniel’s, este denumit după Jasper Newton Daniel, care și-a impresionat compatrioții cu o băutură rafinată pe care o considerau bourbon. Cu toate acestea, încă de la sfârșitul secolului XIX, Jack și-a promovat cu grijă și atenție băutura și a numit-o Tennessee Whiskey (nu bourbon), pentru că distilatul era și este filtrat prin cărbune din arțar, în distileria din statul american Tennessee. Jack a lăsat moștenire distileria, rețeta, procesele de producție și denumirea de Tennessee Whiskey.
Originalitatea și atenția la detalii sunt trăsături de caracter ale fondatorului și ale produsului său, respectate de un secol și jumătate, fără compromis, pentru a oferi mereu același whiskey de calitate superioară. Sunt onorate și generațiile care au lucrat în distileria lui Jack Daniel, prin îmbutelierea whiskey-ului în sticla cu formă pătrată, ce arată corectitudinea permanentă a unui brand cu renume.
Pentru orice sortiment de Jack Daniel’s sunt folosite aceleași ingrediente: apă naturală din peștera Spring Hollow și distilat obținut din porumb, grâu și orz. În ultimele faze de producție intervine acel proces esențial pe care este bazată denumirea de Tennessee Whiskey: distilatul este adus la 70 de grade tărie și este trecut printr-un filtru din cărbune de arțar timp de 3-5 zile. În final, whiskey-ul este maturat în butoaie din stejar, și lăsat în grija timpului, care reușește să ducă mai departe munca oamenilor și să ofere parfumul și aroma clasicului Old No. 7.
ASPECT: Ambră intensă.
MIROS: Pe măsură ce ne apropiem de paharul cu Jack Daniel’s Old No 7 simțim aroma de vanilie dulce și caramel, cu o notă finală de stejar.
GUST: La degustare este evident un echilibru între dulce și lemnos, perceput ușor acru, exact așa cum l-a creat Jack acum 150 de ani.
FINISH: Finish-ul este un carusel ce aduce înapoi dulceața zahărului brun și notele lemnoase, imprimate de butoaiele folosite la maturare.
89,97 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Bumbu
Bumbu - Rom The Original - 0.7L, Alc: 40%
Bumbu este produs după rețeta originală a marinarilor din Indiile de Vest, din secolele XVI-XVII, care obișnuiau să amestece romul cu ingrediente din insulele caraibiene.
Trestia de zahăr crescută în 8 state diferite din Caraibe și America de Sud este adusă în Barbados, unde este distilată în loturi mici. Pentru a deveni Bumbu The Original, distilatul este maturat tradițional în butoaie din stejar fără a se adăuga coloranți sau arome artificiale.
Aromele intense de condimente și caramel sunt obținute prin maturarea de 15 ani în butoaie americane de bourbon, aflate la prima umplere.
ASPECT: Chihlimbar intens cu reflexii aurii.
MIROS: Arome intense din vanilie de Madagascar, caramel fin și stejar.
GUST: Note de scorțișoară, alune prăjite, banană și piper de Jamaica.
FINISH: Gust final lung, ușor dulce și fin.
150,30 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Campari
Campari - Lichior aperitiv - 1L, Alc: 25%
Aflat în aproape toate barurile din lume și faimos de zeci de ani, lichiorul Campari a fost creat acum 160 de ani. Originar din Lombardia, Gaspare Campari a început în 1840 să experimenteze cu diferite ierburi, condimente și alte ingrediente pentru a crea un aperitiv amar. În 1860, după 20 de ani de încercări, Campari a desăvârșit rețeta pentru bitter-ul pe care îl cunoaștem astăzi.
În 1864, Gaspare și-a deschis un bar în centrul orașului Milano, în apropiere de atracțiile turistice, iar în scurt timp, stabilimentul său a devenit popular în rândul artiștilor. La începutul secolului următor, Campari a deschis prima fabrică în mica localitate Sesto San Giovanni, în zona Milano, iar acest pas a dus către dezvoltarea și popularizarea băuturii create de Gaspare.
În deceniile următoare Campari a câștigat marile piețe ale lumii prin calitatea produselor, eleganța și spiritul artistic insuflat de brand. Aceleași calități sunt păstrate și revigorate în ultimii anii de Campari, prin imaginea de brand și colaborările cu diferiți artiști consacrați și de avantgardă.
ASPECT: Roșu-deschis.
MIROS: Revigorant și foarte artistic prin aromele de portocală roșie maturată, șerbet de portocală, ulei din coajă de grepfrut roșu, chinină, frunze de dafin, cireș și lemn verde. Un buchet complicat ce răsplătește cu note finale de alcool condimentat ce gâdilă nasul.
GUST: Pe papile băutura devine mai serioasă, dar și mai simplă, prin aromele de ierburi amare, printre care și chinina, echilibrate de o dulceață din sirop de zahăr amestecat cu suc din portocală roșie, mentă, cuișoare și miere.
FINISH: Chinina se simte cel mai bine, urmată de gustul amar din coajă și sâmburi de portocală.
Pachetul conține sticla de lichior Campari de 0.7L + 2 pahare de sticlă cu însemnele brand-ului Campari.
80,74 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Jack Daniel's
Jack Daniel's Gentleman Jack - 0.7L, Alc: 40%
Unul dintre cele mai populare whiskey-uri din lume, Jack Daniel’s, este denumit după Jasper Newton Daniel, care și-a impresionat compatrioții cu o băutură rafinată pe care o considerau bourbon. Încă de la sfârșitul secolului XIX, Jack și-a numit băutura Tennessee Whiskey, un sortiment ce se detașa subtil de categoria bauturilor de tip bourbon. Această diferență făcută de Jack se baza pe faptul că distilatul era și este filtrat prin cărbune din arțar, în distileria din statul american Tennessee. Jack a lăsat moștenire distileria, rețeta, procesele de producție și denumirea de Tennessee Whiskey.
Pentru orice sortiment de Jack Daniel’s sunt folosite aceleași ingrediente: apă naturală din peștera Spring Hollow și distilat obținut din porumb, grâu și orz. În ultimele faze de producție intervine acel proces esențial pe care este bazată denumirea de Tennessee Whiskey: distilatul este adus la 70 de grade tărie și pentru Gentleman Jack distilatul este trecut de două ori printr-un filtru din cărbune de arțar. În final, whiskey-ul este maturat în butoaie din stejar, și lăsat în grija timpului, care reușește să ducă mai departe munca oamenilor și să ofere parfumul și aroma gentilă a unui whiskey cu tradiție.
Gentleman Jack este alegerea potrivită și confortabilă pentru cei care doresc să experimenteze pentru prima dată un whiskey american. Este recomandat sec sau într-un cocktail elegant numit Manhattan, creat și inspirat de gentilomul rafinat, care alege totdeauna o băutură pe măsura caracterului său.
ASPECT: Ambră.
MIROS: În paharul cu Gentleman Jack simțim un buchet format din note de vanilie, zahăr brun, fructe și arțar.
GUST: Pentru început se simte aroma potentă a malțului dublu filtrat, urmat de notele de mijloc, extrase dintr-un mix de vanilie dulce și fructe, în special mere verzi.
FINISH: Notele finale sunt scurte și ne reamintesc profilul aromatic al acestui whiskey: mix de malț rafinat, fructe, arțar și puțină miere polifloră.
115,89 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Passoa
Passoa - Lichior - 0.7L, Alc: 17%
Passoã este un lichior cu aromă de fructul pasiunii înventat în 1985, lansat pe piața la nivel global în 1994. În 2016 Brand-ul Passoa este un proiect de colaborare între grupul Lucas Bols și grupul francez Remy-Contreau.
Passoã este un lichior tropical de 17% alcool, produs în Franța, cu suc natural din fructul pasiunii din Brazilia.
Armonia perfectă între dulce şi amar, aromele intense şi persistente îi dau gustul dulce acrișor din pulpa și semințele mici ale fructului originar din America de Sud
ASPECT: Roz intens, cu tentă de roșu.
MIROS: Aromă puternică de bomboane și caramele, sirop și coajă de grepfrut.
GUST: Puțin siropos, cu gust de miere, echilibrat de citrice (puțin acidulat). Aromele din fructul pasiunii sunt completate de grepfrut și cireșe.
FINISH: Fructul pasiunii, grepfrut și citrice persistente.
57,08 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Jack Daniel's
Jack Daniel's Honey - Tennessee Whiskey - 0.7L, Alc: 35%
Unul dintre cele mai populare whiskey-uri din lume, Jack Daniel’s, este denumit după Jasper Newton Daniel, care și-a impresionat compatrioții cu o băutură rafinată pe care o considerau bourbon. Cu toate acestea, încă de la sfârșitul secolului XIX, Jack și-a promovat cu grijă și atenție băutura și a numit-o Tennessee Whiskey (nu bourbon), pentru că distilatul era și este filtrat prin cărbune din arțar, în distileria din statul american Tennessee. Jack a lăsat moștenire distileria, rețeta, procesele de producție și denumirea de Tennessee Whiskey.
Toate sortimentele de Jack Daniel’s sunt produse din ingrediente naturale și atent selecționate: apă naturală din peștera Spring Hollow și distilat obținut din porumb, grâu și orz. În ultimele faze de producție whiskey-ul este supus unui proces esențial pe care se bazează denumirea de Tennessee Whiskey: distilatul de 70 de grade tărie este trecut printr-un filtru din cărbune de arțar timp de 3-5 zile. În final, whiskey-ul este lăsat la maturare în butoaie din stejar, fabricate conform instrucțiunilor precise ale specialiștilor din distilerie.
După maturare, clasicul Old No. 7, este amestecat cu miere naturală preparată în distileria din Lynchburg. Rezultă Jack Daniel’s Tennessee Honey, unul dintre cele trei mixuri dulci, ușor de savurat, sec sau în cocktail-uri și băuturi de tip long drink.
ASPECT: Miere
MIROS: Orice experință legată de whiskey-urile Jack Daniel’s începe cu buchetul subtil de caramel și stejar afumat, câteva note de flori de portocal, miere și vanilie.
GUST: Gustul este consistent și cremos, deloc monoton, mulțumită notelor de vanilie, stejar afumat, miere și puțină esență de caise.
FINISH: Sfârșitul degustării se lasă așteptat. Dulceața și tăria oferă un finish robust, simetric și bogat.
96,01 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Remy Martin
Remy Martin - Cognac VSOP - 0.7L, Alc: 40%
În anul 1724, în Franța, regiunea viticolă Cognac, tânărul Rémy Martin a vândut pentru prima dată coniacul cu numele propriu. Coniacul său a fost apreciat în cercurile restrânse ale nobilimii și după numai 14 ani Regele Ludovic al XV-lea i-a oferit permisiunea de a planta viță de vie. În secolul următor, coniacul Rémy Martin a câștigat popularitate și a fost exportat în Statele Unite, Asia și insulele Pacificului.
Rémy Martin este produs din struguri crescuți în cele mai bune podgorii ale regiunii Cognac. În subregiunile Grande Champagne și Petite Champagne există soluri bogate în straturi de calcar, care hrănesc vița de vie, iar la suprafață piatra reflectă soarele și asigură o coacere perfectă. Soiurile de struguri folosite la producția coniacului Rémy Martin sunt în principal: Ugni Blanc, Colombard și Folle Blance. Pentru a primi Denumirea de Origine Controlată, oferită de legislația franceză, coniacul trebuie distilat de două ori în alambicuri din cupru și maturat cel puțin doi ani în butoaie de stejar.
V.S.O.P (Very Superior Old Pale) a fost creat în 1927 de André Renaud, maestrul în blenduri al distileriei Rémy Martin. Acest coniac a redefinit standard-ul celor mai sofisticate amestecuri și a creat o denumire de origine controlată, recunoscută oficial 11 ani mai târziu. Eleganța etichetei cu toate elementele originale de brand rămâne loială stilului rafinat, creat de Emile Rémy Martin, continuat de André Renaud și păstrat cu dedicare de Baptiste Loiseau, actualul maestru al casei Rémy Martin.
ASPECT: Chihlimbar, cu reflexii aurii. Sticla prezintă simbolul centaurului pe medalion auriu, numele fondatorului și denumirea de origine controlată Fine Champagne Cognac.
MIROS: V.S.O.P este dominat de note vanilate, oferite de maturarea în butoaie din stejar franțuzesc Limousin. Simțurile sunt delectate cu mirosul delicat de caise coapte, măr copt la cuptor și flori.
GUST: Savurat în tihnă, într-un pahar clasic, licoarea uimește prin caracterul ferm al aromelor de fructe coapte cu note de lemn dulce.
FINISH: Notele fructate și cele de lemn maturat se transformă într-o experiență memorabilă.
217,87 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Jagermeister
Jagermeister - Herbal Liqueur Orange LE - 0.7L, Alc: 35%
În secolul al XIX- lea Wilhelm Mast era un producător de oțet din Germania, însă fiul său, Curt Mast a decis să ducă afacerea mai departe și să creeze un produs diferit. Astfel, în anii 1930, în orașul Wolfenbüttel din Saxonia Inferioară, Curt Mast a creat un lichior de plante care a fost la început o băutură de sărbătoare pentru vânători. După ani de cercetare și perfecționare, Curt a stabilit rețeta finală pentru un lichior din 56 de ingrediente naturale.
După mai bine de 80 de ani, lumea lui Curt s-a schimbat însă alchimia sa a rămas aceeași. Băutura conține ierburi, muguri, rădăcini și fructe de cea mai bună calitate, aduse din toată lumea, prelucrate în 4 amestecuri diferite, macerate, apoi amestecate din nou și ținute la maturat în butoi din stejar german timp de 12 luni.
După maturare, licoarea își spune povestea de fiecare dată, prin parfum și arome din patru colțurile ale lumii. Jägermeister este ingredientul de petrecere și voie bună, în club, sau cine știe, poate la o partidă de vânătoare, adânc în pădurea cerbului.
ASPECT: Roșu Burgundia.
MIROS: Savurat sec sau în cocktail-uri, Jägermeister este mereu impunător. Ingredientele naturale ale acestui lichior sunt concentrate inițial în note intense de ierburi și citrice care pregătesc o revelație.
GUST: În varianta clasică, Jägermeister este un lichior al contrastelor: condimentat, dulce și fructat, cu note din coajă de portocală zaharisită, nucșoară și piper negru.
FINISH: Piperat și fructat.
Producătorul recomandă păstrarea lichiorului Jägermeister la rece și consumul la o temperatură precisă de -18°C.
83,61 RON+ 0,50 RON garanție SGR
TRANSPORT GRATUIT
în București și județul Ilfov
100% GARANTAT
importatori oficiali de bauturi fine
RETUR
garantăm returnarea imediată a banilor