- Pagina Principală /
- Molinari - Sambuca + 1 pahar - 0.7L, Alc: 40%
- Pagina Principală /
- Molinari - Sambuca + 1 pahar - 0.7L, Alc: 40%
Molinari - Sambuca + 1 pahar - 0.7L, Alc: 40%
În 1945, Angelo Molinari, un parfumier și cunoscător al secretelor ce țin de blenduri aromatice, a fondat compania care îi poartă numele. În acea perioadă Molinari a experimentat cu diferite ingrediente până a creat Sambuca Extra, un lichior inconfundabil cu aromă de anason. Rețeta exactă pentru sambuca este și astăzi un secret bine păstrat de producătorul italian.
Sambuca Molinari a devenit populară în anii '50, când a început să fie consumată cu boabe de cafea în pahar. În scurt timp sambuca a devenit și un simbol al stilului de viață italian, o sursă de inspirație pentru cineaști și o băutură asociată cu mari actori și sportivi din Europa și SUA.
Compania Molinari a urmat o perioadă de expansiune, modernizare și, de la începutul anilor 2000, dezvoltarea unei imagini noi ce abordează toate clase și toate vârstele societății moderne din Italia și restul lumii.
ASPECT: Clar.
MIROS: Serviți Sambuca Molinari “con la mosca” - cu o muscă, care este defapt o boabă de cafea (sau mai multe), ce va oferi o aromă de cafea ușor pătrunsă de alcool rafinat.
GUST: Anason intens și o notă de cafea proaspătă, ușor macerată, dar perfectă în această parte a degustării.
FINISH: Anason și alcool puțin sec.
Ţara de Origine | Italia |
---|---|
Tip Băutură | Lichior |
Tip ambalaj | Cutie |
Brand | Molinari |
Ingrediente | Apa, zahar, alcool etilic de origine agricola, anason stelat. |
Atentionari speciale | Consumati cu moderatie, alcoolul dauneaza grav sanatatii. Nerecomandat femeilor insarcinate. Este interzisa vanzarea catre persoanele cu varsta sub 18 ani. |
Litraj | 0,7L |
Alcool | 40.0% |
Clienţii au achiziţionat şi
-
Disaronno
Disaronno - Amaretto - 0.7L, Alc: 28%
În 1525, în Italia, în localitatea Saronno, Bernardino Luini (elev al lui Leonardo da Vinci), a fost angajat să picteze o frescă cu fecioara care a făcut minuni în Saronno. Pentru a picta pe Madonna minunilor, artistul a cerut ajutorul unei tinere frumoase, care lucra la un han. În semn de apreciere pentru chipul ei imortalizat în frescă, tânăra a dăruit pictorului o sticluță cu un lichior de culoarea ambrei, parfumat și delicat. Așa a apărut legenda lichiorului din Saronno, printr-un act de bunătate și o băutură produsă după o rețetă care este și astăzi secretă.
După anul 1900, Domenico Reina a produs lichiorul după rețeta secretă (păstrată în familie de la 1525) și l-a comercializat în micul său magazin din Saronno. Așa a apărut Saronno Originale, o băutură de tip lichior, cu alcool, zahăr și esențe din 17 ingrediente ce includ ierburi și fructe.
Disaronno Amaretto Original a devenit pe parcusul a 120 de ani un brand apreciat și recunoscut la nivel mondial, pentru originalitate, tradiție și rafinament.
ASPECT: Chihlimbar.
MIROS: Parfumul discret aduce note de alune ce dau impresia unui amestec de sâmburi de mere zdrobiți și amestecați cu un brandy de caise. Apar și note dulci de caramel, fructe conservate în suc propriu și arțar.
GUST: Pe papile este dulce, chiar foarte dulce. Aromele dulci provin din caramel, apoi arțar, care se face simțit mai bine în această parte a degustării. Pe măsură ce dulceața cuprinde simțurile apare și gustul clasic de amaretto urmat de o aromă ușor amară, taninoasă asociată cu gustul de alune.
FINISH: În post gust apar note de condimente zaharisite și o notă lemnoasă din sâmburi de măr.
74,16 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Baileys
Baileys - Irish Whiskey Cream - 1L, Alc: 17%
Baileys Irish Cream a fost lansat în 1974, la Dublin - Irlanda. Marca comercială este deţinută de Grupul Diageo. Fondatorii au dorit să aducă împreună două dintre comorile naționale: laptele și renumitul whiskey irlandez.
După multe încercări, în anii 1970 producătorii au stabilit rețeta băuturii care aduce și acum mândrie irlandezilor: cel mai bun whiskey, ciocolată și aromă de vanilie, alături de alte arome și ingrediente, toate unite cu magia și simplitatea Baileys.
Producătorul folosește doar lapte din fermele de familie special selectate din Irlanda.
ASPECT: Gălbui-opac.
MIROS: Aromă de whiskey și lapte, cu ton vegetal, ușor dulce.
GUST: Crema de lapte se topeşte eliberând aroma de whiskey care încălzește papilele, iar ciocolata încântă limba cu textura fină și dulce.
FINISH: Lung, intens, dulceag, cu gust clar de whiskey.
83,99 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Kahlua
Kahlua - Lichior cafea - 0.7L, Alc: 20%
Kahlúa este un lichior produs pentru prima dată în 1936, în Mexic, de doi prieteni care au avut ideea de a amesteca cafea Arabica cu alcool pentru a obține un lichior unic. La numai 4 ani de la începerea producției Kahlua a fost exportantă în S.U.A., iar până în anii 1980 a devenit cel mai popular lichior de cafea din lume.
Lichiorul de cafea Kahlua este produs și astăzi în regiunea rurală din Veracruz, Mexic, din cele mai naturale ingrediente locale. Cafeaua Arabica, prăjită și măcinată, este amestecată cu apă și alcool distilat din trestie de zahăr. După această fază se adaugă vanilie și caramel apoi băutura este lăsată să se odihnească câteva luni înainte de îmbuteliere.
Lichiorului mexican este cea mai bună alegere pentru cocktail-uri, topping în deserturi cu îngheţată, prăjituri, sau adăugat în cacao fierbinte, ori în cafeaua de zi cu zi.
ASPECT: Maro închis. Opac.
MIROS: Arome de cafea, ciocolată și vanilie. Ciocolata neagră concurează frumos cu aroma de cafea proaspăt măcinată și păstrează o intensitate echilibrată.
GUST: Puțin siropos și dulce. Alături de ciocolata neagră și cafea apare vanilia și doar o urmă de fum.
FINISH: Foarte lung, cu note de cafea mocha și ciocolată albă.
78,69 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Pastis Ricard
Ricard - Lichior Pastis aperitiv - 0.7L, Alc: 45%
Ricard este un lichior pastis de tip aperitiv, produs pentru prima dată în Franța, regiunea Provence. Pastisul face parte dintr-o familie de lichioruri ce au la bază anasonul, cum ar fi ouzo (din Grecia), arak (din statele arabe), sambuca (din Italia) si mastika (din zona Balcanilor).
Pastisul produs de grupul Pernod Ricard este bazat pe rețeta originală a unui lichior aromat cu anason și lemn dulce, creată de Paul Ricard pentru distileria sa în 1932. Pastisul Ricard este cel mai vechi, cel mai cunoscut și cel mai vândut lichior cu aromă de anason.
Ricard Pastis de Marseille este un lichior cu arome distincte de lemn dulce și ierburi proaspete din zona Provence. Lichiorul este aromat de anason adus de echipa Ricard din China, iar lemnul dulce este adus de pe malul Eufratului. Pentru a păstra și îmbogăți acest colaj de arome, lichiorul este tras în butoaie mari, ținute în aer liber. Vaporii de apă marină pătrund în lichior și îi oferă acea aromă subtilă și plăcută de sare, specifică băuturilor de pe coasta Mediteranei.
ASPECT: Ambră închisă. Ușor deschis după amestecul cu apă.
MIROS: Proaspăt și intens, acest pastis oferă exact ceea ce promite: arome intense de anason și lemn dulce (licorice).
GUST: Anasonul rămâne aroma care dirijează experiența și deschide drumul unei simfonii cu note joase și ridicate de plante aromatice (fenicul, mentă), lemn dulce și citrice.
FINISH: Lung și amărui.
73,49 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Zwack
Zwack - Unicum Lichior Digestiv - 0.7L, Alc: 40%
Lichiorurile de plante aromatice sunt cunoscute de sute de ani pentru efectele benefice asupra organismului uman. În 1790, doctorul Josef Zwack, aflat în serviciul Casei de Habsburg, a oferit Împăratului Joseph al II-lea, al Austro-Ungariei, puțin lichior Unicum pentru a-i calma indigestia.
După 50 de ani, ‘Generalul’, descendent al Dr. Zwack, a fondat compania care a început să producă lichiorul cu același nume, apoi a construit o fabrică în Budapesta, aproape de Delta, unde se află și astăzi. În anii '50 membrii familiei Zwack au fugit în alte state europene și în SUA. La sfârșitul anilor '80, au revenit în Ungaria și au reconstruit afacerea deținută de generații.
Lichiorul Zwack este obținut din aproximativ 40 de ierburi, după rețeta veche și secretă a lui Josef Zwack, după care este maturat 6 luni în butoaie din lemn de stejar în depozitul distileriei din Budapesta.
ASPECT: Maro intens, cu ușoare reflexii cărămizii.
MIROS: Ierburile și alte ingrediente naturale aduc un concert de arome: iasomie, anason stelat, chimen și ceva tutun uscat, amestecat cu lemn de esență tare.
GUST: Unicul trebuie degustat cu răbdare pentru a oferi papilelor șansa de a se relaxa sub efectul acestei băuturi cu iz de tonic încropit din plante medicinale. Suplimentar aromelor de vegetale și condimente se simt notele de cafea și cacao, lemn dulce și citrice.
FINISH: Sfârșitul se lasă așteptat. Cu greu se retrag ultimele note de vegetale amare și piper.
76,83 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
St-Germain
St-Germain - Lichior - 0.7L, Alc: 20%
St~Germain este un lichior franțuzesc creat în 2007 de distilatorul american Cooper Smith și denumit astfel după Saint Germain-Des-Pres, o zonă a Parisului ce a influențat curentele artistice din Epoca Frumoasă și stilul Art Deco. Sticla elegată cu eticheta ce prezintă fontul auriu, este inspirată de eleganța și extravaganța aceluiași stil Art Deco, prezent în tot ceea ce însemna bunul gust în societatea pariziană din anii '20.
Acum parte din grupul Bacardi, St~Germain este în continuare un lichior produs cu pasiune și dăruire din cele mai proaspete și delicate flori de soc, culese în fiecare an spre sfârșitul primăverii. Primul lichior obținut din 100% flori de soc aduce în fiecare pahar o bucurie pentru simțuri.
Aroma sa este subtilă și delicată mulțumită notelor de piersică, pară și grepfrut. Alături de toate acestea, lichiorul St~Germain aduce acel savoir faire franțuzesc, un ingredient discret, dar esențial.
ASPECT: Auriu, strălucitor.
MIROS: Floral, cu note subtile de litchi, puțin nectar de piersici, flori proaspete și dulci.
GUST: Echilibrat și fin pe papile, cu note de pere, dulceață moale, aromă din flori de soc, boabe de soc și citrice picante.
FINISH: Lung, proaspăt și armonios.
208,85 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Finest Call
Finest Call - Bar Mix Blue Curacao - 1L
Finest Call este unul dintre cele patru brand-uri ale grupului American Beverage Marketers, fondat în Statele Unite al Americii. Finest Call produce de 20 de ani o gamă largă de siropuri premium, folosite în toată lumea pentru amestecuri de tip cocktail.
Fabricile din SUA folosesc cele mai cunoscute fructe, legume și plante, care își păstrează proprietățile în siropuri și piureuri adaugate în cocktail-uri clasice și mixuri noi. Siropurile și piureurile Finest Call adaugă un plus de aromă amestecurilor de băuturi, cu sau fără alcool, și mai pot fi folosite pentru topping-uri și sosuri la desert.
Siropul Finest Call Blue Curaçao este o alternativă accesibilă a clasicului lichior albastru. Siropul este produs din extract natural de portocală ce oferă o aromă delicioasă și o culoare elegantă unui cocktail Blue Margarita.
AROMĂ: Oferă o aromă intensă de portocală din ulei de portocală și note de citrice naturale pentru orice mix.
47,19 RON -
Branca
Branca - Fernet Menta - 0.7L, Alc: 28%
Lichiorul produs de compania italiană Branca este un etalon al băuturilor de tip fernet la nivel mondial. Încă din 1845, Branca respectă rețeta originală, iar etapele de producție au rămas apropiate de cele originale, folosite în secolul al XIX-lea.
Din generație în generație, Branca produce fernetul din 27 de ierburi, după o formulă secretă. Cele zece plante și condimente folosite in producția fernetului, dezvăluite de Branca sunt: chinină, rubarbă, mușețel, scorțișoară, frunze de tei, iris, șofran, curcumă, galingale (din familia ghimbirului) și smirnă.
Secretul din spatele formulei de amestec și restul plantelor folosite de distileriile Branca rămân aceleași și pentru lichiorul cu extract de mentă, bazat pe o poveste interesantă.
Sortimentul cu mentă a fost inspirat de obiceiul sopranei Maria Callas de a savura fernetul clasic de la Branca cu un strop de sirop de mentă. Lichiorul cu un procent ridicat de mentă a fost produs pentru prima dată în 1960 și a primit cele mai bune recenzii din partea publicului.
ASPECT: Maro închis.
MIROS: Din amestecul de ierburi se ivește discret aroma de mentă. Pe măsură ce este savurat, lichiorul dezvăluie și aroma de smirnă.
GUST: Menta este vedeta, urmată de alte ierburi aromatice. Smirna este cucerită de condimente (piper) și arome de fructe fierte cu zahăr (dulceață).
FINISH: Post gust lung de mentă și fructe.
90,24 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Molinari
Molinari - Sambuca - 0.7L, Alc: 40%
În 1945, Angelo Molinari, un parfumier și cunoscător al secretelor ce țin de blenduri aromatice, a fondat compania care îi poartă numele. În acea perioadă Molinari a experimentat cu diferite ingrediente până a creat Sambuca Extra, un lichior inconfundabil cu aromă de anason. Rețeta exactă pentru sambuca este și astăzi un secret bine păstrat de producătorul italian.
Sambuca Molinari a devenit populară în anii '50, când a început să fie consumată cu boabe de cafea în pahar. În scurt timp sambuca a devenit și un simbol al stilului de viață italian, o sursă de inspirație pentru cineaști și o băutură asociată cu mari actori și sportivi din Europa și SUA.
Compania Molinari a urmat o perioadă de expansiune, modernizare și, de la începutul anilor 2000, dezvoltarea unei imagini noi ce abordează toate clase și toate vârstele societății moderne din Italia și restul lumii.
ASPECT: Clar.
MIROS: Serviți Sambuca Molinari “con la mosca” - cu o muscă, care este defapt o boabă de cafea (sau mai multe), ce va oferi o aromă de cafea ușor pătrunsă de alcool rafinat.
GUST: Anason intens și o notă de cafea proaspătă, ușor macerată, dar perfectă în această parte a degustării.
FINISH: Anason și alcool puțin sec.
65,10 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Ramazzotti
Ramazzotti - Sambuca - 0.7L, Alc: 38%
Ramazzotti este cea mai veche casă italiană specializată în producția de lichior amaro, autentic. Compania a fost înființată în 1815 la Milano de Ausano Ramazzotti. Sambuca este una dintre băuturile simbolice ale Italiei produsă după o rețetă inspirată de același stil clasic al producătorului italian din mica localitate Canelli, regiunea Piemonte.
Pentru o sambuca originală este nelipsit anasonul, ingredietul de bază, însoțit de extracte din ierburi selecte și cele mai intense condimente: semințe de fenicul mediteraneean, cuișoare din Indonezia, scorțișoară asiatică și coriandru.
Se poate consuma sec, după cină, ca digestiv, sau adăugat în espresso, pentru a oferi cafelei aroma sa unică.
ASPECT: Clar.
MIROS: Parfum intens de anason și vegetale.
GUST: Sambuca Ramazzotti are o tărie care balansează perfect dulceața zahărului și aroma puternică de anason.
FINISH: Condimentat și sec.
60,13 RON+ 0,50 RON garanție SGR
TRANSPORT GRATUIT
în București și județul Ilfov
100% GARANTAT
importatori oficiali de bauturi fine
RETUR
garantăm returnarea imediată a banilor