Lichior & Bar Mixes
Atunci cand iti aprovizionezi barul personal ai mai multe variante. Poti sa mergi pe o linie traditionala si sa alegi cele mai cunoscute bauturi sau, dimpotriva, sa experimentezi permanent cu noi sortimente din categoria Lichior & Bar Mixes pe care specialistii Beicevrei ti-o pun la dispozitie. La noi gasesti cea mai mare selectie de mixuri de bar, lichioruri si bauturi speciale pentru preparate de tip cocktail.
BeiCeVrei a creat pentru tine o adevarata simfonie de arome. Pe site-ul nostru vei descoperi o gama variata de bauturi Triplu Sec, Blue Curacao si Grenadine, dar si mixuri gata pregatite pentru Mojito si Margarita. Din gama noastra de bauturi nu aveau cum sa lipseasca lichioruri precum Cointreau sau Chambord – exceptionale in coktailuri, dar nici celebrul Southern Comfort, ingredientul principal al unuia dintre cele mai comercializate cocktailuri americane: Scarlett O’Hara. Totodata, in gama de lichioruri si mixuri de bar vei regasi bauturi marca Finest Call, Bols si Antica, 100% originale. Suntem importatorii oficiali ai celor mai cunoscute branduri in intreaga lume, iar pretul pe care ti-l punem la dispozitie este de import.
Citește Mai Mult Afiseaza mai putine-
Galliano
Galliano - Lichior Vanilla - 0.7L, Alc: 30%
Lichiorul Galliano a fost creat în 1896 de distilatorul italian Arturo Vaccari și denumit după colonelul Giuseppe Galliano, eroul războiului Italo-Etiopian de la sfârșitul secolului al XIX-lea.
În prezent, lichiorul Galliano a devenit un simbol a tot ce este mai bun din spiritul Italiei: o atracție puternică față de produsele pure, o materializare irezistibilă a imaginației și flerului de artizan.
Lichiorul cu vanilie conține distilat aromat cu peste 30 de ierburi și condimente, inclusiv, anason stelat, ienupăr, coada șoricelului, ghimbir, lavandă și ultima, dar nu cea din urmă, aroma delicată de vanilie, trecută prin 7 infuzii și 6 distilări.
ASPECT: Galben-auriu, strălucitor.
MIROS: Parfum de bomboane cu vanilie, bomboane cu mentă și caramele.
GUST: Puțin siropos, cu aromă principală de mentă și vanilie cremoasă. Apar și note de lemn dulce, urmate de ierburi aromatice și amărui.
FINISH: Boabele de piper, ușor crăpate, acoperă siropul de vanilie, apoi fac loc aromelor persistente de mentă și anason.
109,87 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Zwack
Zwack - Unicum Lichior Digestiv - 0.7L, Alc: 40%
Lichiorurile de plante aromatice sunt cunoscute de sute de ani pentru efectele benefice asupra organismului uman. În 1790, doctorul Josef Zwack, aflat în serviciul Casei de Habsburg, a oferit Împăratului Joseph al II-lea, al Austro-Ungariei, puțin lichior Unicum pentru a-i calma indigestia.
După 50 de ani, ‘Generalul’, descendent al Dr. Zwack, a fondat compania care a început să producă lichiorul cu același nume, apoi a construit o fabrică în Budapesta, aproape de Delta, unde se află și astăzi. În anii '50 membrii familiei Zwack au fugit în alte state europene și în SUA. La sfârșitul anilor '80, au revenit în Ungaria și au reconstruit afacerea deținută de generații.
Lichiorul Zwack este obținut din aproximativ 40 de ierburi, după rețeta veche și secretă a lui Josef Zwack, după care este maturat 6 luni în butoaie din lemn de stejar în depozitul distileriei din Budapesta.
ASPECT: Maro intens, cu ușoare reflexii cărămizii.
MIROS: Ierburile și alte ingrediente naturale aduc un concert de arome: iasomie, anason stelat, chimen și ceva tutun uscat, amestecat cu lemn de esență tare.
GUST: Unicul trebuie degustat cu răbdare pentru a oferi papilelor șansa de a se relaxa sub efectul acestei băuturi cu iz de tonic încropit din plante medicinale. Suplimentar aromelor de vegetale și condimente se simt notele de cafea și cacao, lemn dulce și citrice.
FINISH: Sfârșitul se lasă așteptat. Cu greu se retrag ultimele note de vegetale amare și piper.
76,83 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Branca
Branca - Fernet Menta - 0.7L, Alc: 28%
Lichiorul produs de compania italiană Branca este un etalon al băuturilor de tip fernet la nivel mondial. Încă din 1845, Branca respectă rețeta originală, iar etapele de producție au rămas apropiate de cele originale, folosite în secolul al XIX-lea.
Din generație în generație, Branca produce fernetul din 27 de ierburi, după o formulă secretă. Cele zece plante și condimente folosite in producția fernetului, dezvăluite de Branca sunt: chinină, rubarbă, mușețel, scorțișoară, frunze de tei, iris, șofran, curcumă, galingale (din familia ghimbirului) și smirnă.
Secretul din spatele formulei de amestec și restul plantelor folosite de distileriile Branca rămân aceleași și pentru lichiorul cu extract de mentă, bazat pe o poveste interesantă.
Sortimentul cu mentă a fost inspirat de obiceiul sopranei Maria Callas de a savura fernetul clasic de la Branca cu un strop de sirop de mentă. Lichiorul cu un procent ridicat de mentă a fost produs pentru prima dată în 1960 și a primit cele mai bune recenzii din partea publicului.
ASPECT: Maro închis.
MIROS: Din amestecul de ierburi se ivește discret aroma de mentă. Pe măsură ce este savurat, lichiorul dezvăluie și aroma de smirnă.
GUST: Menta este vedeta, urmată de alte ierburi aromatice. Smirna este cucerită de condimente (piper) și arome de fructe fierte cu zahăr (dulceață).
FINISH: Post gust lung de mentă și fructe.
90,24 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Galliano
Galliano - Lichior L'Autentico - 0.7L, Alc: 42.3%
Lichiorul Galliano a fost creat în 1896 de distilatorul italian Arturo Vaccari și denumit după colonelul Giuseppe Galliano, eroul războiului Italo-Etiopian de la sfârșitul secolului al XIX-lea.
În prezent, lichiorul Galliano a devenit un simbol a tot ce este mai bun din spiritul Italiei: o atracție puternică față de produsele pure, o materializare irezistibilă a imaginației și flerului de artizan.
Rețeta unică, cu procent de 24% alcool, include extracte din citrice originare din țările Mediteraneene: portocală, bergamotă, portocală amară, chinotto, mandarină și grepfrut. Acest mix unic conține distilat aromat cu 30 de ierburi, inclusiv, anason mediteraneean, ienupăr, nucșoară, lavandă, mentă, scorțișoară și vanilie.
Respectul pentru moștenire și tradiție, deschiderea pentru tot ce este modern, o energie, un zâmbet - ‘un sorriso’ - cum spun italienii - și dragoste de viață. Acesta este Galliano, spiritul italian.
ASPECT: Galben deschis, strălucitor, cu tentă verzuie.
MIROS: Parfum de bomboane cu mentă, note de anason, ienupăr și vanilie delicată.
GUST: Anasonul și menta sunt primele care fac cunoștiință cu papilele. Apoi valul aromatic cucerește simțurile cu ierburi proaspete, scorțișoară, ghimbir, nucșoară și citrice.
FINISH: Persistent, cu notă de vanilie, mentă răcoritoare și condimente.
114,95 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Bols
Bols - Genever 21 - 0.7L, Alc: 38%
În 1575, familia Bols și-a construit prima distilerie în Olanda, în Amsterdam. În secolele XVII și XVIII, membrii familiei Bols dețineau acțiuni în prima corporație de pe planetă, Compania Olandeză a Indiilor de Est.
Această poziție a oferit distilatorilor Bols acces la ierburi și condimente rare, aduse de vase comerciale, de pe alte continente. Din noile ingrediente au fost create primele lichioruri selecte, printre care și un distilat propriu aromat cu ienupăr, numit Genever.
Rețeta pentru distilatul olandez Genever datează din 1820. Formula diferită de cele existente în acele vremuri a fost creată pentru a oferi o băutură cu aromă subtilă și armonioasă, care a revoluționat cocktail-urile din lumea întreagă.
ASPECT: Clar.
MIROS: Parfum subtil de malț cu piper alb, oțet de vin alb și note de distilat clasic Genever (ienupăr și citrice).
GUST: Puțin dulce, dar echilibrat, cu o notă răcoritoare de condimente. Aroma de malț, aflată la baza băuturii, este însoțită de alune și pâine, iar mirodeniile sunt mai timide (față de Genever Original).
FINISH: Condimentat, atenuat, cu note de malț onctuos și oțet de vin alb.
125,84 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Bols
Bols - Genever Original - 0.7L, Alc: 42%
În 1575, familia Bols și-a construit prima distilerie în Olanda, în Amsterdam. În secolele XVII și XVIII, membrii familiei Bols dețineau acțiuni în prima corporație de pe planetă, Compania Olandeză a Indiilor de Est.
Această poziție a oferit distilatorilor Bols acces la ierburi și condimente rare, aduse de vase comerciale, de pe alte continente. Din noile ingrediente au fost create primele lichioruri selecte din portofoliul brandului olandez.
Rețeta pentru distilatul aromat cu ienupăr, numit Genever, datează din 1820. Formula diferită de cele existente în acele vremuri a fost creată pentru a oferi o băutură cu aromă subtilă și armonioasă, care a revoluționat cocktail-urile din lumea întreagă.
ASPECT: Clar.
MIROS: Genever Original aduce parfumul pur al unei păduri cu pini, aromă de malț și note florale din ceai de iasomie.
GUST: Esență de pin și eucalipt cu o notă vioaie de condiment. Aromele lemnoase și vegetale sunt echilibrate de arome de alune și pâine.
FINISH: Finalul este puțin amar, cu arome de pâine coaptă și alune prăjite.
143,99 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Bols
Bols - Genever Barrel Aged - 1L, Alc: 42%
În 1575, familia Bols și-a construit prima distilerie în Olanda, în Amsterdam. În secolele XVII și XVIII, membrii familiei Bols dețineau acțiuni în prima corporație de pe planetă, Compania Olandeză a Indiilor de Est.
Această poziție a oferit distilatorilor Bols acces la ierburi și condimente rare, aduse de vase comerciale, de pe alte continente. Din noile ingrediente au fost create primele lichioruri selecte din portofoliul brandului olandez.
Rețeta pentru distilatul olandez Genever datează din 1820. Formula diferită de cele existente în acele vremuri a fost creată pentru a oferi o băutură cu aromă subtilă și armonioasă, care a revoluționat cocktail-urile din lumea întreagă. Inspirat de tradiția bourbon-ului american, maestrul Piet Van Leijenhorst, a ales rețeta originală pentru maturarea în butoi din stejar.
După 200 de ani, Genever este produs în loturi mici, după aceeași rețetă creată de Lucas Bols, și maturat timp de 18 luni în butoaie din stejar franțuzesc Limousin.
ASPECT: Clar, cu tentă gălbuie.
MIROS: Malț și pâine cu mirodenii, în special cardamom, angelica, anason, lemn dulce și o notă de ienupăr. Buchetul de ansamblu sugerează note pământii și lemnoase de unt, mirodenii, caprifoi, citrice, mentă, vanilie și iris florentin.
GUST: Varianta maturată are textură fină și suplă, ce se deschide cu note de malț și multe feluri de condimente. Se simt și notele florale, amorțite de piper și citrice.
FINISH: La final, gâdilă papilele cu arome de condimente și ierburi ușor dulci.
225,00 RON+ 0,50 RON garanție SGR
Stoc epuizat
-
Kahlua
Kahlua - Lichior cafea - 0.7L, Alc: 20%
Kahlúa este un lichior produs pentru prima dată în 1936, în Mexic, de doi prieteni care au avut ideea de a amesteca cafea Arabica cu alcool pentru a obține un lichior unic. La numai 4 ani de la începerea producției Kahlua a fost exportantă în S.U.A., iar până în anii 1980 a devenit cel mai popular lichior de cafea din lume.
Lichiorul de cafea Kahlua este produs și astăzi în regiunea rurală din Veracruz, Mexic, din cele mai naturale ingrediente locale. Cafeaua Arabica, prăjită și măcinată, este amestecată cu apă și alcool distilat din trestie de zahăr. După această fază se adaugă vanilie și caramel apoi băutura este lăsată să se odihnească câteva luni înainte de îmbuteliere.
Lichiorului mexican este cea mai bună alegere pentru cocktail-uri, topping în deserturi cu îngheţată, prăjituri, sau adăugat în cacao fierbinte, ori în cafeaua de zi cu zi.
ASPECT: Maro închis. Opac.
MIROS: Arome de cafea, ciocolată și vanilie. Ciocolata neagră concurează frumos cu aroma de cafea proaspăt măcinată și păstrează o intensitate echilibrată.
GUST: Puțin siropos și dulce. Alături de ciocolata neagră și cafea apare vanilia și doar o urmă de fum.
FINISH: Foarte lung, cu note de cafea mocha și ciocolată albă.
78,69 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Tia Maria
Tia Maria - Lichior Cafea & Vanilie - 0.7L, Alc: 20%
Tia Maria este un lichior cu aromă de cafea produs inițial în 1930, în Jamaica, cu boabe de cafea proaspătă, cultivată local. Brand-ul și rețeta este atribuită Dr. Evans, care a produs inițial lichiorul cu un volum de 30% alcool.
În prezent, Tia Maria este produs de Pernod Ricard din boade de cafea Arabica, recoltate de la altitudini ce variază între 800 și 1200 de metri deasupra nivelului marii. Alături de boabele de cafea culese când sunt verzi producătorii folosesc și vanilie din nord estul insulei Madagascar (regiunea Sava), ce conține peste 170 de compuși diferiți.
Acest lichior conține și rom alb din Jamaica, obținut din melasă de trestie de zahăr. Romul aduce arome calde, intense, rezultate din fermentarea de lungă durată, păstrarea drojdiei și a altor compuși după distilare. Aroma intensă de cafea este obținută după ce maestrul alegea cafea prăjită mediu, o lasă să mecereze fără să încălzire (cold brew), apoi răcește extractul de cafea, pentru a oferi lichiorului aroma clasică Tia Maria.
ASPECT: Maro-opac.
MIROS: Aromă intensă de cafea ce se simte din primul moment, urmată de note de ciocolată și tutun de pipă.
GUST: Papilele sunt acoperite de textura cremoasă obținută din cafea 100% Arabica, note de zahăr caramelizat și praf din vanilie proaspăt măcinată.
FINISH: Amar, cu o notă lungă de cafea condimentată.
71,52 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Etereo
Etereo - Tequila Cafe - 0.7L Alc: 32%
Din 1996, fondatorul Etéreo, Hamade Nasser a avut viziunea unui brand de tequila ce oferă moștenirea generoasă a Mexicului în Europa. Această viziunea a fost materializată printr-o gamă de tequila ultra premiu, creată după rețete unice. Expresiile Etéreo sunt născute din agavă crescută în pământul din Jalisco, îmbogățit de mineralele vulcanului Tequila timp de câțiva mii de ani. În completarea solului este climatul cald ce oferă un profil aromatic unic agavei, de aceea regiunea are Denumire de Origine Tequila (DOT).
Fiecare etichetă Etéreo este rezultatul a 6 faze de producție. Totul începe cu recoltarea agavei de către maeștrii numiți Jimador, care folosesc unelte ascuțite pentru a tăia frunzele și a păstra doar inima în formă de ananas (piña). Toată cantitatea de piña este rumenită în cuptoare tradiționale din cărămidă, dar și în autoclave din oțel inoxidabil, pentru a se activa substanțele din plantă ce transformă carbohidrații în zaharuri fermentabile. După cocere agava este zdrobită la o moară tahoma, unde o roată mare din piatră zdrobește materia vegetală pentru a se extrage sucul dulce ce va fi fermentat alcoolic, cu drojdii adăugate, timp de 12 zile.
Distilarea are loc în alambicuri din oțel, iar procesul este repetat pentru a oferi mai multă claritate aromei de agavă. În prima distilare se obține un alcool cu 20% volum, iar la a doua distilare de rectificare, ce durează 3-4 ore, alcoolul are o tărie de aproape 55% volum. În final, Tequila Etéreo este maturată în butoaie din stejar Lomousin sau în butoaie din stejar alb american, asezonate cu bourbon. Reposado este maturat între 2 si 12 luni, Añejo stă în butoi între 12 și 24 de luni, iar Extra-Añejo este desăvârșită de stejar timp de peste 3 ani.
ASPECT: Maro închis.
MIROS: Note de cafea macerată în alcool.
GUST: Această expresie aduce corpolența cafelei proaspete, îndulcită de zahăr caramelizat.
FINISH: Cafea și distilat condimentat de agavă ce încălzește ușor papilele.
405,35 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Bols
Bols - Crème de Cacao White - 0.7L, Alc: 24%
În 1575, familia Bols și-a construit prima distilerie în Olanda, în Amsterdam. În secolele XVII și XVIII, membrii familiei Bols dețineau acțiuni în prima corporație de pe planetă, Compania Olandeză a Indiilor de Est.
Această poziție a oferit distilatorilor Bols acces la ierburi și condimente rare, aduse de vase comerciale, de pe alte continente. Din noile ingrediente au fost create primele lichioruri selecte din portofoliul brandului olandez.
La scurt timp, băuturile Bols sunt exportate în SUA, iar de-a lungul anilor compania începe să producă și alte tipuri de distilate, este listată la Bursa din Amsterdam și revine sub conducere olandeză.
ASPECT: Clar.
MIROS: Notă de cacao și distilat fin.
GUST: Papilele sunt delectate cu ciocolată cu lapte și notă fructată de caise.
FINISH: Lung. Dulce și puțin fructat.
59,00 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Bols
Bols - Lichior Coffee - 0.7L, Alc: 24%
În 1575, familia Bols și-a construit prima distilerie în Olanda, în Amsterdam. În secolele XVII și XVIII, membrii familiei Bols dețineau acțiuni în prima corporație de pe planetă, Compania Olandeză a Indiilor de Est.
Această poziție a oferit distilatorilor Bols acces la ierburi și condimente rare, aduse de vase comerciale, de pe alte continente. Din noile ingrediente au fost create primele lichioruri selecte din portofoliul brandului olandez.
Pentru Bols coffee sunt folosite extracte din cafea și din boabe de cacao. Maestrul în amestecuri adaugă în lichior și puțină vanilie pentru obține în final un lichior perfect pentru cele mai delicioase cocktail-uri cu aromă de cafea.
ASPECT: Maro închis cu reflexii rubinii.
MIROS: Cafea proaspăt prăjită.
GUST: Cireșe de cafea uscate, boabe de cafea prăjită, note de ciocolată și vanilie.
FINISH: O notă de cafea tare, amăruie.
83,61 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Patron
Patron - Lichior XO Cafe - 0.7L, Alc: 35%
Patron este unul din cele mai cunoscute nume dintre cele aflate în prezent în industria producătoare de tequila. Inițial, Patrón Tequila a fost produsă de distileria Casa 7 Leguas, una dintre cele mai vechi distilerii din Mexic. Din 1989 Patron a mutat operațiunile într-o distilerie nouă în statul mexican Jalisco, a dezvoltat gama de produse și a introdus o sticlă cu design aparte.
După schimbările din anii 1990 și 2000, Patrón tequila s-a poziționat ca o băutură premium, diferită de brand-urile populare pe piața nord-americană.
Tequila Patrón este produsă din 100% agave albastre Weber după metoda mexicană. Francisco Alcaraz un veteran al distilatorilor din Mexic folosește o variantă modernă a procesului tahona, unde fibrele de agave sunt zdrobite ușor de o roată din piatră vulcanică, iar sucul rezultat este fermentat apoi distilat cu fibre.
ASPECT: Maro închis.
MIROS: Boabe de cafea proaspăt prăjite, espresso, ciocolată amară cu note de chilli și piper negru
GUST: La început dulceața de sirop apoi gust sec de espresso, ciocolată amară și tequila condimentată. Apare și o notă din cremă de vanilie.
FINISH: Ciocolata ia locul cafelei și rămâne mai mult pe papile, alături de mentol.
262,57 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Bols
Bols - Creme de Cacao Brown - 0.7L, Alc: 24%
În 1575, familia Bols și-a construit prima distilerie în Olanda, în Amsterdam. În secolele XVII și XVIII, membrii familiei Bols dețineau acțiuni în prima corporație de pe planetă, Compania Olandeză a Indiilor de Est.
Această poziție a oferit distilatorilor Bols acces la ierburi și condimente rare, aduse de vase comerciale, de pe alte continente. Din noile ingrediente au fost create primele lichioruri selecte din portofoliul brandului olandez.
Boabe de cacao premium sunt filtrate alături ierburi și condimente pentru a crea o aromă bogată de ciocolată neagră, ce devine mai intensă prin adăugarea unui distilat de portocală. Un lichior cu extracte naturale, perfect pentru o gamă impresionantă de cocktail-uri.
ASPECT: Maro închis.
MIROS: Aromă de boabe de cacao prăjite intens.
GUST: Textură catifelată, aromă bogată de ciocolată neagră, amăruie, cu note de portocală și vanilie.
FINISH: Persistent, cu notă de ciocolată și alcool fin.
59,00 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Galliano
Galliano - Lichior Espresso - 0.5L, Alc: 30%
Lichiorul Galliano a fost creat în 1896 de distilatorul italian Arturo Vaccari și denumit după colonelul Giuseppe Galliano, eroul războiului Italo-Etiopian, de la sfârșitul secolului al XIX-lea.
În prezent, lichiorul Galliano a devenit un simbol a tot ce este mai bun din spiritul Italiei: o atracție puternică față de produsele pure, o materializare irezistibilă a imaginației și flerului de artizan.
Espresso este mai mult decât un lichior de cafea, este o formă de artă pusă în practică prin cunoştinţele și experiența distilatorilor profesioniști din Livorno, care folosesc două feluri de cafea cu diferite grade de prăjire: 55% arabica, adusă din Brazilia şi Columbia, amestecată cu 45% robusta, adusă din Kenya şi India.
ASPECT: Maro închis.
MIROS: Ciocolată amară, cafea prăjită intens, pâine arsă și lemn dulce
GUST: Robust, cu arome tari de corretto, ciocolată neagră, boabe de cafea rumenite pe plită cu lemne, anason, jar din cărbune, alune braziliene și coji de alune arse. Un spectru aromatic din lemn, fructe și vegetale arse ce oferă un post gust foarte lung.
FINISH: Note scurte de espresso, alune prăjite ce se deschid în note mai prospete de mentă chinezească și anason.
85,91 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Strega
Strega - Lichior Amaretto - 0.7L, Alc: 28%
Lichiorurile Strega sunt produse de compania cu același nume fondată în Italia, orașul Benevenuto, în 1860, de antreprenorul Giuseppe Alberti. Una dintre primele formule ale fondatorului era un amestec unic de 70 de ierburi și condimente aduse din toată lumea.
Fabrica și compania sunt în continuare administrate de familia Alberti, iar după mai bine un secol și jumătate portofoliul a fost dezvoltat cu multe sortimente de lichior și alte distilate tradiționale italiene.
Lansat în 2019, acest lichior aduce o parte din experiența și metodele dezvoltate de distileria Strega încă din 1860. Amaretto este un lichior recomandat a fi consumat după masă, sec, în cocktail-uri sau alături de cafea fierbinte.
ASPECT: Chihlimbar deschis.
MIROS: Iute și dulce. Primele arome sunt cele oferite de biscuiți, caramel și marzipan.
GUST: Rămân aromele de caramel și biscuiți, completate de alte note dulci din nucă de cocos, vanilie și migdale prăjite.
FINISH: Mediu spre lung, cu note de miere, fagure de miere și biscuiți.
85,43 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Sheridan's
Sheridan's - Lichior - 0.7L, Alc: 16%
Sheridan's este un lichior lansat în 1994, produs în Dublin de Tomas Sheridan & Sons. Lichiorul este comercializat într-o sticlă specială cu două secțiuni separate, care se amestecă înainte de a fi degustate: o secţiune este umplută cu un lichior de cafea, cealaltă este umplută cu un lichior de ciocolată albă.
Amestecul oferă arome echilibrate și delicioase, perfecte pentru a fi savurate simplu sau într-un cocktail elegant.
ASPECT: Lichiorul de cafea este maro închis, opac, iar lichiorul de ciocolată albă este deschis, crem.
MIROS: Aromă de cafea pătrunsă de alcool fin și ciocolată albă cu notă de cocos.
GUST: Amestecul oferă note de cafea, ciocolată neagră cu alune și glazură de ciocolată albă.
FINISH: Persistent, cu note dulci de ciocolată și whiskey.
87,14 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Sheridan's
Sheridan's - Lichior - 1L, Alc: 15.5%
Sheridan's este un lichior lansat în 1994, produs în Dublin de Tomas Sheridan & Sons. Lichiorul este comercializat într-o sticlă specială cu două secțiuni separate, care se amestecă înainte de a fi degustate: o secţiune este umplută cu un lichior de cafea, cealaltă este umplută cu un lichior de ciocolată albă.
Amestecul oferă arome echilibrate și delicioase, perfecte pentru a fi savurate simplu sau într-un cocktail elegant.
ASPECT: Lichiorul de cafea este maro închis, opac, iar lichiorul de ciocolată albă este deschis, crem.
MIROS: Aromă de cafea pătrunsă de alcool fin și ciocolată albă cu notă de cocos.
GUST: Amestecul oferă note de cafea, ciocolată neagră cu alune și glazură de ciocolată albă.
FINISH: Persistent, cu note dulci de ciocolată și whiskey.
99,48 RON+ 0,50 RON garanție SGR
Stoc epuizat
-
Mixer
Mixer - Concentrat Piure Pulpa Capsuni - 1L
Mixer este un producător de piureuri și siropuri din fructe create special pentru mixuri non-alcoolice și alcoolice. Compania a fost fondată în 1990, în Italia, de Moreno Salmi pentru a asigura barurilor o gamă mai largă de produse obținute din fructe tropicale.
Încă de la începutul activității Mixer oferă produse revoluționare după conceptul ‘fruct în sticlă’. Brand-ul italian oferă diferite concentrate din pulpă de fruct 100% natural și piureuri de fructe nepasteurizate. Produsele sunt comercializate într-un ambalaj patentat special pentru acestea, numit speed bottle. Sticla ajută pe cei care prepară cocktail-uri să toarne rapid conținutul în recipientul de amestec sau de servire.
În Imperiul Roman se consumau căpșuni pentru a depăși depresia, iar această practică mai are un fundament și în prezent. Căpșunile aduc fericire dar și vitamina C, în cantități mai mari decât portocalele. Căpșunele conțin și cupru, benefic pentru sănătatea părului și nitrați, care oxigenează corpul.
AROMĂ: Acest piure este ideal pentru cocktail-uri foarte reci, daiquiri, caipiroska cu căpșune sau un smoothie ce va pune la încercare imaginația.
PRODUSUL NU SE CONSUMĂ CA ATARE, SE FOLOSEȘTE CA BAZĂ PENTRU COCKTAIL.
1 litru de sirop trebuie diluat cu 5 părți de apă.
112,59 RON -
Real
Real - Prickly Pear Infused Syrup - 0.5L
Parte din grupul American Beverage Marketers, Real este un producător de siropuri, piureuri și alte ingrediente pentru cocktail-uri, fondat în 2006 din dorința de a oferi prima cremă de cocos comercializată într-un ambalaj diferit de cele clasice din metal.
Mixologii și barmanii care au folosit din plin crema de cocos în toate colțurile lumii au oferit recenzii pozitive ce au dus la crearea unei game complete de piureuri. Prickly Pear (fruct de cactus), este obținut din cele mai bune culturi de fructe din Mexic. Acest fruct este vibrant, dulce, suculent și poate fi asemănat adesea cu pepenele roșu. Un ingredient foarte ușor de savurat în cocktail-uri de vară, sau ca un ingredient special la desertul favorit, ceai sau limonadă.
AROMĂ: Fructul de cactus are o aromă pământie, dulce și amăruie, echilibrată de notele florale și suculente. Aromele din acest sirop aduc o notă aparte în cocktail-urile cu rom și vodcă.
62,92 RON