- Pagina Principală /
- Fee Brothers - Bitter Plum - 0.15L, Alc: 12%
- Pagina Principală /
- Fee Brothers - Bitter Plum - 0.15L, Alc: 12%
Fee Brothers - Bitter Plum - 0.15L, Alc: 12%
Fee Brothers este afacerea pornită de frații Fee, prima generație a unei familii de imigranți irlandezi, stabilită în Rochester, Statul New York. Ceea ce a pornit în 1863 ca un magazin mixt de cartier este în prezent una dintre cele mai cunoscute companii americane din industria băuturilor alcoolice.
În fabrica din Rochester, Ellen și Joe, a patra generație a familiei Fee, duc mai departe tradiția și moștenirea fondatorilor. Fee Brothers oferă o gamă variată de bittere, siropuri, ape aromate și mixuri folosite în prepararea cocktail-urilor.
Bitterul este o băutură alcoolică aromată cu vegetale (ierburi, rădăcini, coji și diferite părți din fructe), cu gust amar, consumată inițial ca un remediu pentru diferite afecțiuni. Familia Fee a produs primele bittere în perioada Prohibiției. Una dintre primele rețete a fost creată ținând cont de restricțiile vremii: cu glicerină în loc de alcool și extracte de arome pe bază de alcool. În prezent, bitter-ul este produs cu aceleași ingrediente, bineînțeles cu aportul tehnologiei moderne și a echipei care se asigură că fiecare produs respectă standardele de calitate.
AROMĂ: Aromă de chinină, completată de caramel și prune suculente echilibrate cu note de scorțișoară chinezească și coajă de salcie.
| Ţara de Origine | SUA |
|---|---|
| Tip ambalaj | Sticla |
| Brand | Fee Brothers |
| Ingrediente | Apa, glicerina E422, arome (extracte si arome naturale si artificiale), acid citric. |
| Atentionari speciale | Consumati cu moderatie, alcoolul dauneaza grav sanatatii. Nerecomandat femeilor insarcinate. Este interzisa vanzarea catre persoanele cu varsta sub 18 ani. |
| Litraj | 0.15L |
| Alcool | 12.0% |
| Energie | 17 kJ |
| Energie | 4 kcal |
| Proteine | 0 g |
| Carbohidrati/Glucide | 1 g |
| Zahar | 0 g |
| Grasimi | 0 g |
| Grasimi saturate | 0 g |
| Sare | 0.01 g |
*informatii nutritionale la 100 ml
Clienţii au achiziţionat şi
-
Choya
Choya - Sake - 0.75L, Alc: 14.5%
REGIUNE / ȚARĂ: JAPONIA
VOL. ALC.: 14.5%
VIN CLAR SEC. Compania Choya produce de peste 50 de ani băuturi tradiționale japoneze. Unul dintre produsele aflate în portofoliul Choya este nelipsitul sake, un vin obținut din orez în fabrica din Japonia și îmbuteliat în Germania.
Choya este un sake produs în stilul Futsuu-shu (sake simplu), din cel mai bun orez japonez, fermentat încet, cu toți compușii naturali, înclusiv koji (drojdie), care aduce aroma dulce, caracteristică.
Choya oferă acest vin cu un conținut scăzut de alcool, ce păstrează prospețimea altor arome delicate și este potrivit pentru toți cei care doresc să încerce acest tip de vin.
ASPECT: Clar.
MIROS: Note de orez, drojdie fină și alcool.
GUST: Dulce, fin, echilibrat de o notă amară, intensă. Post gust proaspăt, cu aceeași notă de drojdie, completată de lemn.
ASOCIERE CULINARĂ: Recomandat alături de pește sau preparate tradiționale japoneze (sashimi, sushi, yakitori sau okonomiyaki).
TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.
54,69 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Choya
Choya - Original - 0.75L, Alc: 10%
Compania Choya produce de peste 50 de ani băuturi tradiționale japoneze. Primul și cel mai important produs din portofoliul Choya este umeshu, un lichior obținut din diferite soiuri de ume (caisă), cunoscut în Japonia de secole.
Specialitatea umeshu are cea mai mare calitate atunci când extractul de ume și alcoolul sunt echilibrate prin maturarea fructelor întregi (cu sâmburi). Producătorul alege doar câteva dintre sutele de soiuri de caise, cultivate în Japonia, iar cel mai folosit este Nanko-ume, din prefectura Wakayama.
Acoolul din trestie de zahăr adăugat suplimentar în fruct, în timpul producției, oferă posibilitatea de a extrage aroma de ume (caisă japoneză), din pulpă, coajă dar și din sâmbure. Această metodă oferă băuturii Choya un buchet fructat unic, cu arome de sâmbure lemnos, asociat adesea cu migdale și marțipan.
ASPECT: Auriu închis.
MIROS: Umeshu Original oferă un parfum exotic cu note de caise și migdale.
GUST: Aromă de fruct dulce-acrișor și alcool fin, cu note amărui din lemn de esență tare.
FINISH: Mediu, cu notă de fruct macerat.
54,06 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Fee Brothers
Fee Brothers - Foam Agent - 0.15L
Fee Brothers este afacerea pornită de frații Fee, prima generație a unei familii de imigranți irlandezi, stabilită în Rochester, Statul New York. Ceea ce a pornit în 1863 ca un magazin mixt de cartier este în prezent una dintre cele mai cunoscute companii americane din industria băuturilor alcoolice.
În fabrica din Rochester, Ellen și Joe, a patra generație a familiei Fee, duc mai departe tradiția și moștenirea fondatorilor. Fee Brothers oferă o gamă variată de bittere, siropuri, ape aromate și mixuri folosite în prepararea cocktail-urilor.
Foam Agent este o spumă pentru cocktail-uri. Sunt necesare doar câteva picături, adăugate în amestec, care este apoi agitat, pentru a se activa efectul de spumă. Acest agent nu conține ou sau produse din ou, iar gustul său este neutru.
50,33 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Montenegro
Montenegro - Lichior Amaro - 0.7L, Alc: 23%
După ani de călătorii cu vasele italiene, în toate colțurile lumii, de unde a cules 40 de ingrediente (ierburi, mirodenii, rădăcini și fructe exotice), Stanislao Cobianchi s-a întors în Italia, la Bologna și creat un lichior special. În 1885 Stanislao a fondat în Bologna compania Gruppo Montenegro, prezentă astăzi printre cei mai mari producători din Europa.
Pasionat de arta distileriei, a poțiunilor și a alchimiei din acele vremuri, Cobianchi a reușit să obțină un lichior numit inițial Elisir Lungavita. După 11 ani, elixirul vieții lungi a fost redenumit Amaro Montenegro și dedicat Prințesei Elena de Muntenegru, care a devenit Regina Italiei.
În prezent, este urmată aceeași rețetă cu 40 de ingrediente, știută doar de câțiva oameni dedicați, asemenea fondatorului, să păstreze caracterul unic al acestui lichior. Cu toate acestea, sunt cunoscute câteva dintre ingredientele delicate, prezente în miros și gust: condimente (scorțișoară, cuișoare și nucșoară), citrice (portocale dulci, amărui și mandarine uscate) și ierburi / plante aromatice (semințe de coriandru, măghiran, oregano și amestec din mai multe feluri de pelin - Artemisia).
ASPECT: Chihlimbar, cu reflexii aurii.
MIROS: Parfumul este vibrant și fructat de mandarine, bomboane cu caramel și amestec de coriandru proaspăt cu piper alb.
GUST: La început este dulce, apoi este puțin amărui, ca o limonadă sau coajă de portocală rasă. Condimentele se păstrează prin amestecul de coriandru, vanilie și cuișoare.
FINISH: Amărui și citric. În ansamblu un amaro italian mult mai generos și mai dulce decât alte lichioruri amare produse în Italia.
76,58 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Monbana
Monbana Pudra - Ciocolata Supreme - 50 plic.
În tranșeele din Primul Război Mondial, Louis Guattari a făcut cunoștiință cu Pierre-François Lardet, fondatorul brandului Banania. Pasionat de ciocolată, Louis intră în afacerea Banania.
În 1934, Louis își creează un logo și pune bazele companiei Monbana. Au urmat anii 1950, perioada de aur când familia Guattari a dezvoltat portofoliul de produse Monbana cu dulciuri din ciocolată, pudră de ciocolată, primele dulciuri dietetice și trufe.
După zeci de ani de activitate și perfecționare Monbana a oferit lumii și alte produse din ciocolată, iar în 2008, compania a deschis primul lanț de ciocolaterii în Franța.
AROMĂ: Din tradiția franceză pentru dulciuri rafinate, Monbana oferă una dintre cele mai bune tipuri de ciocolată pudră. Preparată conform instrucțiunilor de pe ambalaj, Monbana este o ciocolată caldă, densă, delicioasă și distinsă. O ciocolată caldă pentru cei care preferă o experiență gourmet.
232,32 RON -
Averna
Averna - Lichior Amaro Siciliano - 0.7L, Alc: 29%
Amaro este o băutură cu tradiție îndelungată în Italia. Rețeta secretă pentru Amaro Averna a fost creată la începutul secolului al XIX-lea de călugării Benedictini din Abbazia Di Santo Spirito. Istoria acestei băuturi se leagă de familia Averna încă din 1868, anul în care Salvatore Averna, un negustor de țesături, primește rețeta de la un călugăr și începe producția în distileria proprie.
La începutul anilor 1900, fiul fondatorului, Francesco, a prezentat băutura în toată țara, la diferite evenimente. În decenii de activitate Averna și-a dezvoltat produsele și a devenit cunoscută în Europa cât și în SUA, iar eticheta actuală prezintă istoria companiei italiene, cum ar fi blazonul casei de Savoy sau inscripția patentului regal.
După zeci de ani de activitate Averna își produce faimosul amaro după aceeași rețetă în distileria din orașul Caltanissetta din Sicilia. Aromele băuturii sunt oferite de infuzia de ierburi produsă în Caltanissetta. Producția începe cu amestecul de ierburi, rădăcini, condimente, apoi alte ingrediente cum ar fi rodia, uleiurile esențiale de portocale amare și lămâi, măcinate, amestecate și infuzate cu alcool pentru a se extrage aromele intense. Averna este un amaro autentic italian, recomandat ca aperitiv, sec sau cu gheață și lămâie.
ASPECT: Maro închis, cu reflexii de bronz.
MIROS: Parfumul acestui amaro trezește simțurile, apoi dezvăluie arome de cola și condimente, portocală amară, vegetale și scoarță, iasomie, chinină și scrum.
GUST: Amărui și puțin picant, cu arome din coajă de portocală, cafea, lemn dulce, gențiană, chinină, caramel și cola cu rozmarin.
FINISH: Post gustul este mediu spre lung, cu note de lemn dulce, cola, cacao și ierburi macerate.
65,35 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Ramazzotti
Ramazzotti - Bitter Amaro - 0.7L, Alc: 30%
Ramazzotti este cea mai veche casă italiană specializată în producția de lichior amaro, autentic. Compania a fost înființată în 1815, la Milano, de Ausano Ramazzotti. Una dintre băuturile simbolice ale Italiei a fost produsă după rețeta creată de Ramazzotti, ce include 33 de ierburi aromatice și rădăcini.
După mai bine de 200 de ani de când a fost creată, rețeta lui Ramazzotti este pusă în practică la fabrica din regiunea Piemont, orășelul Canelli, fără a fi schimbată, fără a se adăuga coloranți sau aditivi. Printre cele mai ușor de recunoscut arome se află cele din portocale dulci, extract din arbust cinchona (chinină), rubarbă, gențiană și anason stelat ce îi oferă o aromă inconfundabilă și tipică în același timp.
Acest lichior se savurează tradițional ca digestiv, sec sau cu gheață și garnisit cu o felie de lămâie sau portocală.
ASPECT: Chihlimbar închis, cu tentă roșiatică.
MIROS: Parfum de fructe de pădure și citrice balansate de lemn dulce și ciocolată amară.
GUST: Mai mult amărui decât dulce, cu siguranță complex și bine echilibrat, cu arome de fructe roșii sălbatice, citrice, cafea espresso, ciocolată neagră, lemn dulce, alune și mirodenii.
FINISH: Amestecul tumultuos solicită simțurile, apoi le lasă să se relaxeze cu un gust final lung, lemnos, fructat, sec, apoi amar, lăsat de vegetalele macerate.
62,30 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Akashi
Akashi - Sake Ginjo Yuzushu - 0.5L, Alc: 10%
REGIUNE / ȚARĂ: AKASHI - HYOGO / JAPONIA
VOL. ALC.: 10%
VIN CLAR SEC. Fabrica Akashi se află în Japonia, prefectura Hyōgo (orașul Akashi). În clădirea aflată aproape de malul golfului învolburat Osaka, Toji (maestrul) Kimio Yonezawa continuă o afacere de familie pornită în 1856. Experiența de zeci de ani a maestrului ne spune că pentru a obține cel mai bun sake este nevoie de cele mai bune ingrediente: orez și apa pură din sursă locală.
Sake are o tradiție lungă și cu fiecare generație perfecțiunea și precizia japoneză a oferit lumii o băutură din ce în ce mai bună, cu multe expresii oferite nu doar de tehnologie ci și de metodele inovative.
Akashi-Tai Yuzushu este produs prin macerarea lămâii japoneze din soiu yuzu în sake ginjo. Tipul de sake ginjo este un produs premium obținut din fermentarea prin tehnici speciale a orezului măcinat (polișat) în proporție de cel puțin 60%.
ASPECT: Gălbui.
MIROS: Arome de distilat de orez cu o tușă ascuțită de citrice.
GUST: Ușor de băut, dar cu arome intense de flori și citrice macerate - lămâie, grepfrut. Alcoolul slab și dulceața din orez îi dă un gust final rustic și tradițional.
ASOCIERE CULINARĂ: Un aperitiv recomandat rece sau un ingredient foarte bun pentru cocktail-uri.
TEMP. DE SERVIRE: 10 - 15°C.
103,46 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Branca
Branca - Fernet Menta - 0.7L, Alc: 28%
Lichiorul produs de compania italiană Branca este un etalon al băuturilor de tip fernet la nivel mondial. Încă din 1845, Branca respectă rețeta originală, iar etapele de producție au rămas apropiate de cele originale, folosite în secolul al XIX-lea.
Din generație în generație, Branca produce fernetul din 27 de ierburi, după o formulă secretă. Cele zece plante și condimente folosite in producția fernetului, dezvăluite de Branca sunt: chinină, rubarbă, mușețel, scorțișoară, frunze de tei, iris, șofran, curcumă, galingale (din familia ghimbirului) și smirnă.
Secretul din spatele formulei de amestec și restul plantelor folosite de distileriile Branca rămân aceleași și pentru lichiorul cu extract de mentă, bazat pe o poveste interesantă.
Sortimentul cu mentă a fost inspirat de obiceiul sopranei Maria Callas de a savura fernetul clasic de la Branca cu un strop de sirop de mentă. Lichiorul cu un procent ridicat de mentă a fost produs pentru prima dată în 1960 și a primit cele mai bune recenzii din partea publicului.
ASPECT: Maro închis.
MIROS: Din amestecul de ierburi se ivește discret aroma de mentă. Pe măsură ce este savurat, lichiorul dezvăluie și aroma de smirnă.
GUST: Menta este vedeta, urmată de alte ierburi aromatice. Smirna este cucerită de condimente (piper) și arome de fructe fierte cu zahăr (dulceață).
FINISH: Post gust lung de mentă și fructe.
90,24 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Branca
Branca - Fernet - 0.7L, Alc: 39%
Lichiorul produs de compania italiană Branca este un etalon al băuturilor de tip fernet la nivel mondial. Încă din 1845, Branca respectă rețeta originală, iar etapele de producție au rămas apropiate de cele originale, folosite în secolul al XIX-lea.
Din generație în generație, Branca produce fernetul din 27 de ierburi, după o formulă secretă. Cele zece plante și condimente folosite in producția fernetului, dezvăluite de Branca sunt: chinină, rubarbă, mușețel, scorțișoară, frunze de tei, iris, șofran, curcumă, galingale (din familia ghimbirului) și smirnă.
ASPECT: Maro închis.
MIROS: Din amestecul de ierburi începe să se ivească menta. Pe măsura ce înaintăm cu degustarea se simt și alte ierburi, dintre care remarcă smirna.
GUST: Menta este vedeta, urmată de smirnă, acoperită în scurt timp de condimentele (piper) și fructe cu zahăr, fierte pentru o dulceață de casă.
FINISH: Finish lung de mentă, fructe și gust sec / amar din distilat de lichior.
93,04 RON+ 0,50 RON garanție SGR
TRANSPORT GRATUIT
în București și județul Ilfov
100% GARANTAT
importatori oficiali de bauturi fine
RETUR
garantăm returnarea imediată a banilor