Vin spumant

Vinurile spumante contin un nivel ridicat de dioxid de carbon obtinut prin fermentatie naturala (diferit de vinul spumos care este imbogatit / impregnat cu dioxid de carbon dintr-o sursa externa). Locul de "nastere" al acestui tip de vin este regiunea Champagne din Franta. In esenta, pentru a produce un spumant, vinul linistit este supus la o a doua fermentare intr-un recipient inchis astfel incat dioxidul de carbon (un produs secundar fermentarii) sa ramana "incatusat" in lichid. Procedeul aplicat separat fiecarei sticle, inventat in Champagne, se numeste Metoda Traditionala. Un procedeu mai putin costisitor, Metoda Charmat, presupune ca a doua fermentare sa se produca in tancuri presurizate din inox. Drojdia si zaharul produc o reactie chimica prin care vinul fermenteaza a doua oara. In timpul fermentatiei zaharul devine alcool si dioxid de carbon. Dioxidul de carbon ramane in rezervorul sigilat si intra in compozitia vinului, oferindu-i spuma. Dupa acest proces are loc o filtrare pentru indepartarea resturilor de drojdie, urmata de imbuteliere.


Diferenta dintre vin spumant si sampanie este foarte fina, motiv pentru care foarte multe persoane folosesc denumirea de ,,champagne” pentru ambele tipuri de bauturi. Intr-adevar, orice sampanie este vin spumant, insa nu orice vin spumant este sampanie. Cel mai indicat este sa le diferentiem tinand cont de regiunea in care bautura a fost produsa, nu de metoda de producere.Beicevrei.ro, magazinul tau de bauturi online, este importatorul oficial in Romania al renumitelor vinuri spumante produse de MARTINI: Asti, Prosecco, Spumante Brut, Spumante Rose. Comanda de pe site-ul nostru bautura preferata, iar noi iti garantam ca te vei bucura de gustul sau original.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
Grilă Listă
Filtru
 • Asti Martini - Spumant Festive box - 0.75L, Alc: 7.5% Asti Martini - Spumant Festive box - 0.75L, Alc: 7.5%
  -18%

  Asti Martini - Spumant Festive box - 0.75L, Alc: 7.5%

  REGIUNE / TARA: PIEMONTE / ITALIA

   

  SOIUL / SOIURILE: MOSCATO BIANCO

   

   VOL. ALC.: 7.5%

   

  VIN ALB SPUMANT DEMIDULCE. Martini, cel mai cunoscut brand al Italiei, în tot ceea ce poate fi vermouth și vin spumant, este întruparea unei scântei între două personalități ale anilor 1800: Alessandro Martini, un antreprenor inspirat și Luigi Rossi, un spirit creativ și pasionat, s-au întâlnit în 1863 în orașul italian Torino. În același an au ridicat o distilerie în micul orășel Pessione, din zona Torino și au început producția.

   

  Prima băutură creată în Pessione a fost Martini Rosso, urmat de Bianco, Extra Dry, Rosato, D’Oro și multe alte sortimente care au avut și au succes în orice colț al lumii. Compania Martini și-a dezvoltat afacerea și a exportat faimoasele băuturi în țări din Europa, America de Nord și alte continente. Băuturile Martini au devenit populare și apreciate în Europa boemă din Epoca Frumoasă, apoi din nou, înainte și după Al Doilea Război Mondial.

   

  În perioada modernă, Martini este prezent în arta și în cultura Italiei și a Europei, prin stilul grafic și stilul de viață inspirat de băuturi de calitate excepțională, dedicate gusturilor rafinate.

   

  Una dintre aceste băuturi este Asti Martini, obținut din struguri Moscato Bianco crescuți pe colinele scăldate de soarele generos al zonei Piemonte din Italia. Strugurii albi din soiul Moscato sunt crescuți special pentru a fi storși și vinificați cu procent scăzut de alcool, pentru baza unui vin spumant proaspăt, revigorant și fermecător prin aromele sale naturale.

   

   

  ASPECT: Galben pal cu inflexiuni verzui. Strălucitor, efervescent, cu perlaj fin, persistent             

   

  MIROS: Extrem de puternic, plin de prospețime, floral și fructat (soc, mere verzi, pere, caise), cu accente de citrice.

   

  GUST: Gustul lejer, foarte proaspăt, aproape crocant ca percepție, puternic fructat (intens, de grapefruit și lămâie, și subtil de caise și mere verzi), de o foarte bună aciditate, o mică corpolență, cu un gust final ce lasă o senzație plăcută de fructe zaharisite.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: De consumat doar per se, foarte, foarte rece în sezonul cald, sau servit ca aperitiv înainte de masă. Îl recomandăm și lângă preparatele din fructe de mare (sepia, raci, creveți, midii în vin alb), pregătite cu sosuri dulci pe bază de fructe exotice, sau cu preparate principale din carne de pește slab, gătită pe grill, garnisită cu legume sote și aceleași tipuri de sosuri (dulci).

   

  TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

   

  Preț normal: 54,48 RON

  Special Price 44,67 RON

  (-9,81 RON)
 • Crama Carastelec - Spumant Carassia Blanc de Blancs 2016 - 1.5L, Alc: 12% Crama Carastelec - Spumant Carassia Blanc de Blancs 2016 - 1.5L, Alc: 12%

  Crama Carastelec - Spumant Carassia Blanc de Blancs 2016 - 1.5L, Alc: 12%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2016

   

  REGIUNE / ȚARĂ: CRIȘANA - TRANSILVANIA / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

   

   

  VOL. ALC.: 12%

   

  VIN SPUMANT BRUT. 

  Crama Carastelec are o poveste strâns legată de istoria locului. Primele dovezi ale culturilor de viță datează din Imperiul Roman de la Porolissum-Moigrad. Mai târziu, în Evul Mediu, acte oficiale atestă existența satului (în 1241), reconstrucția a bisericii din localitate și existența viilor deținute de nobili cât și de biserică.

   

  Producția de vin a continuat de-a lungul secolelor, iar în 2011, antreprenori români și maghiari au investit în tehnologie nouă și în spații de depozitare, create special pentru vinuri spumante și efervescente. Zona Carastelec este înconjurată de masivul muntos Măgura Şimleului, climatul este temperat continental, iar precipitațiile sunt moderate.

   

  Aceste condiții, cât și solul bogat în minerale, oferă vinurilor eleganță, finețe, rafinament, prospețime și fructozitate soiurilor clasice (Pinot Noir, Pinot Meunier și Chardonnay). În aceeași zonă este cultivată Fetească Regală pentru vin petiant şi Riesling de Rhin pentru vin liniștit.

   

   

  ASPECT: Galben pai, limpede cu efervescență fină și note autolitice accentuate, produse în timpul celor 30 de zile de maturare în sticla de 1.5 L.

   

  MIROS: Note elegante de patiserie, fructe și citrice.

   

  GUST: Maturarea extinsă oferă vinului arome de brioșă, drojdie și cremozitate completată de prospețimea aromelor de fructe proaspete (pere, mere, piersici) și citrice susținute de aciditatea fermentației în sticlă proprie, după metoda tradițională.

   

  Acest vin este obținut exclusiv din soiul alb Chardonnay (blanc de blancs), de aceea, post gustul prezintă un echilibru excepțional între prospețime și maturitate, rezultat din amestecul notelor de fructe și flori.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Delicios alături de scoici aburite cu unt, pește și pui prăjit, gustări cu bulete de brânză ușoră sau brânzeturi moi și grase de tip camembert / brie.

   

  TEMP. DE SERVIRE:  10 - 12°C

   

 • Crama Carastelec - Spumant Carassia Classic 2016 - 1.5L, Alc: 12% Crama Carastelec - Spumant Carassia Classic 2016 - 1.5L, Alc: 12%

  Crama Carastelec - Spumant Carassia Classic 2016 - 1.5L, Alc: 12%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2016

   

  REGIUNE / ȚARĂ: CRIȘANA - TRANSILVANIA / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR

   

  VOL. ALC.: 12%

   

  VIN SPUMANT BRUT. Crama Carastelec are o poveste strâns legată de istoria locului. Primele dovezi ale culturilor de viță datează din Imperiul Roman de la Porolissum-Moigrad. Mai târziu, în Evul Mediu, acte oficiale atestă existența satului (în 1241), reconstrucția a bisericii din localitate și existența viilor deținute de nobili cât și de biserică.

   

  Producția de vin a continuat de-a lungul secolelor, iar în 2011, antreprenori români și maghiari au investit în tehnologie nouă și în spații de depozitare, create special pentru vinuri spumante și efervescente. Zona Carastelec este înconjurată de masivul muntos Măgura Şimleului, climatul este temperat continental, iar precipitațiile sunt moderate.

   

  Aceste condiții, cât și solul bogat în minerale, oferă vinurilor eleganță, finețe, rafinament, prospețime și fructozitate soiurilor clasice (Pinot Noir, Pinot Meunier și Chardonnay). În aceeași zonă este cultivată Fetească Regală pentru vinuri petiante şi Riesling de Rhin pentru vin liniștit.

   

   

  ASPECT: Carassia Classic este galben deschis, strălucitor, elegant, cu perlaj fin și persistent.

   

  MIROS: Arome de citrice și fructe proapete de vară: piersici, mere și pere verzi coapte de soarele ce bate blând pe dealurile cu viță de vie, aflate deasupra satului. Note complementare de ierburi fine, coajă de pâine și maia.

   

  GUST: Vinurile Carassia din cupaj echilibrat de Chardonnay și Pinot Noir, maturate în sticlă prin metoda tradițională minim 20 de luni, oferă consistență, arome fine, fructate și un post gust lung, cu note minerale.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un vin spumant maleabil ți descurcăreț pentru toate mesele. Fie că alegeți să îl savurați la aperitice, salate, meniuri cu fructe de mare, sau carne albă.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C

   

 • Crama Carastelec - Spumant Carassia Pinot Noir rose 2016 - 1.5L, Alc: 12.5% Crama Carastelec - Spumant Carassia Pinot Noir rose 2016 - 1.5L, Alc: 12.5%

  Crama Carastelec - Spumant Carassia Pinot Noir rose 2016 - 1.5L, Alc: 12.5%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2016

   

  REGIUNE / ȚARĂ: CRIȘANA - TRANSILVANIA / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR

   

  VOL. ALC.: 12.5%

   

  VIN SPUMANT BRUT ROSE. Crama Carastelec are o poveste strâns legată de istoria locului. Primele dovezi ale culturilor de viță datează din Imperiul Roman de la Porolissum-Moigrad. Mai târziu, în Evul Mediu, acte oficiale atestă existența satului (în 1241), reconstrucția a bisericii din localitate și existența viilor deținute de nobili cât și de biserică.

   

  Producția de vin a continuat de-a lungul secolelor, iar în 2011, antreprenori români și maghiari au investit în tehnologie nouă și în spații de depozitare, create special pentru vinuri spumante și efervescente. Zona Carastelec este înconjurată de masivul muntos Măgura Şimleului, climatul este temperat continental, iar precipitațiile sunt moderate.

   

  Aceste condiții, cât și solul bogat în minerale, oferă vinurilor eleganță, finețe, rafinament, prospețime și fructozitate soiurilor clasice (Pinot Noir, Pinot Meunier și Chardonnay). În aceeași zonă este cultivată Fetească Regală pentru vinuri petiante şi Riesling de Rhin pentru vin liniștit.

   

   

  ASPECT: Roz deschis, strălucitor, cu perlaj fin, persistent.

   

  MIROS: Parfum de fructe roșii caracteristice soiului roșu Pinot Noir.

   

  GUST: Acest spumant este învechit la sticlă timp de 30 de zile, o perioadă optimă care păstrează proaspătă aroma de fructe roșii și oferă o textură mătăsoasă, ușoară și aerisită.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un vin spumant ce redefinește prospețimea este numai bun la o masă cu carne de rață, iepure, somon, ciuperci trase la tigaie și preparate ușor condimentate din bucătăria tailandeză.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

   

 • Rose Mary - Spumant rose - 0,75L Rose Mary - Spumant rose - 0,75L

  Rose Mary - Spumant rose - 0,75L

  REGIUNE / ȚARĂ: PIEMONTE / ITALIA

   

  SOIUL / SOIURILE: GLERA

   

  VOL. ALC.: 10.5%

   

  VIN SPUMANT ROSE DEMISEC. Rose Mary este un spumant produs după o rețetă italiană autentică, în Piemonte, faimoasa regiune viticolă din Italia. Pentru a obține acest spumant, italienii culeg cei mai buni struguri din soiul Glera, îi vinifică apoi folosesc metoda de fermentație Charmat.

   

  Metoda Charmat presupune a doua fermentație în rezervoare din oțel, realizată prin amestecul vinului cu zahăr și drojdie. În continuare, zahărul fermentează și se transformă în alcool și dioxid de carbon - spumă - . În final vinul este filtrat de drojdie și îmbuteliat. Astfel, rezultă un vin spumant cu perlaj fin și persistent ce se remarcă prin arome naturale și proaspete.

   

   

  ASPECT: Rose somon cu perlaj fin, persistent.

   

  MIROS: Rose Mary își face simțită prezența cu eleganța desăvârșită a unui spumant elegant. Un duo fermecat de aromele dulci din căpșuni delicioase și petale de trandafir, delicate și parfumate îndeamnă la o explorare în amănunt.

   

  GUST: Aromele fructelor roșii sunt mai clare – strugurele roșu și piersica oferă dulceața unui rose demisec autentic. Deși este un vin neastâmpărat, bulele sunt plăcute. În final, aciditatea este potrivită.   

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Rose Mary rose se savurează sec, în cocktail-uri, sau la aperitive, la feluri principale din carne ușoară și la meniuri cu pește și garnitură de legume.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

   

  26,25 RON
 • Rose Mary - Spumant bianco - 0,75L Rose Mary - Spumant bianco - 0,75L

  Rose Mary - Spumant bianco - 0,75L

  REGIUNE / ȚARĂ: PIEMONTE / ITALIA

   

  SOIUL / SOIURILE: GLERA 

   

  VOL. ALC.: 10.5% 

   

  VIN SPUMANT ALB DEMISEC. Rose Mary este un spumant produs după o rețetă italiană autentică, în Piemonte, faimoasa regiune viticolă din Italia. Pentru a obține acest spumant, italienii culeg cei mai buni struguri din soiul Glera, îi vinifică apoi folosesc metoda de fermentație Charmat.

   

  Metoda Charmat presupune a doua fermentație în rezervoare din oțel, realizată prin amestecul vinului cu zahăr și drojdie. În continuare, zahărul fermentează și se transformă în alcool și dioxid de carbon - spumă. În final, vinul este filtrat de drojdie și îmbuteliat. Astfel, rezultă un vin spumant cu perlaj fin și persistent ce se remarcă prin arome naturale și proaspete.

   

   

  ASPECT:  Galben-verzui cu perlaj fin, persistent.

   

  MIROS: Rose Mary își face simțită prezența cu eleganța desăvârșită a unui spumant elegant. Un trio aromatizat de aromele dulci din struguri, caise și pâine proaspăt scoasă de pe vatră.

   

  GUST: Dulce, cu textură catifelată și elegantă. Post gust intens, cu aciditate evidentă, aromă de cocă dulce de brioșă și strudel de mere.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Rose Mary se savurează sec, în cocktail-uri, sau la aperitive, la feluri principale din carne ușoară și la meniuri cu pește și garnitură de legume.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

   

  21,44 RON
 • Jacob`s Creek - Sparkling Rose 0.75L Jacob`s Creek - Sparkling Rose 0.75L

  Jacob`s Creek - Sparkling Rose 0.75L

  REGIUNE / ȚARĂ: ADELAIDE HILLS / AUSTRALIA

   

  SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR, CHARDONNAY

   

  VOL. ALC.: 11.5%

   

  VIN SPUMANT ROSE BRUT. În Australia, Jacob's Creek (Pârâul lui Iacob), este locul în apropierea căruia au fost plantate primele culturi de viță, în 1847, de Johann Gramp. Viziunea sa era să aibă o podgorie cu diferite soiuri din care să obțină vinuri în care să se regăsească bogăția de arome oferită de mediul bogat din regiunea dealurilor Adelaide. Visul lui Johann a devenit realitate. În următorii ani, zona a fost îngrijită prin îndepărtarea vegetației dăunătoare și plantarea organizată a diferitelor soiuri de viță de vie, originare din diferite zone ale Europei.

   

  În sudul Australiei, Valea Barossa, încă străbătută de Pârâul lui Iacob, este parte din regiunea viticolă ce se întinde până în orașul Coonwarra și Dealurile Adelaide.

  Dealurile din Adelaide oferă soluri de diferite tipuri, locuri propice, bine alimentate cu apă și microclimate potrivite pentru multe soiuri. Două dintre soiurile care prosperă în zona dealurilor Adelaide sunt Chardonnay și Pinot Noir, din care se obține și acest spumant rose, brut, pe domeniul Jacob’s Creek.

   

   

  ASPECT: Roz somon cu perlaj fin, persistent.

   

  MIROS: Parfumul este lăsat în seama soiului roșu Pinot Noir, care strălucește prin parfumul de căpșuni și coacăze negre. Sunt evidente și notele de citrice, oferite de un Chardonnay îmblânzit de soarele Australiei.

   

  GUST: Fructele roșii și citricele stăpânesc și papilele și se ridică pe boltă pentrua face loc unor reminiscențe de drojdie cremoasă, ce oferă mai multă savoare prin intensitate. Finalul aduce arome atenuate echilibrat cu tonuri lungi de fructe roșii.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Potrivit la apertive, meniuri cu carne de vițel, porc, vânat, păsări de curte la grătar și la cuptor, pește, preparate vegetariene și la desert.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

   

  43,02 RON
 • Jacob`s Creek - Sparkling Chardonnay & Pinot Noir - 0.75L Jacob`s Creek - Sparkling Chardonnay & Pinot Noir - 0.75L

  Jacob`s Creek - Sparkling Chardonnay & Pinot Noir - 0.75L

  REGIUNE / ȚARĂ: ADELAIDE HILLS / AUSTRALIA

   

  SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR

   

  VOL. ALC.: 11.5%

   

  VIN SPUMANT BRUT. În Australia, Jacob’s Creek (Pârâul lui Iacob), este locul în apropierea căruia au fost plantate primele culturi de viță, în 1847, de Johann Gramp. Viziunea sa era să aibă o podgorie cu diferite soiuri din care să obțină vinuri în care să se regăsească bogăția de arome oferită de mediul bogat din regiunea dealurilor Adelaide. Visul lui Johann a devenit realitate. În următorii ani, zona a fost îngrijită prin îndepărtarea vegetației dăunătoare și plantarea organizată a diferitelor soiuri de viță de vie, originare din diferite zone ale Europei.

   

  În sudul Australiei, Valea Barossa, încă străbătută de Pârâul lui Iacob, este parte din regiunea viticolă ce se întinde până în orașul Coonwarra și Dealurile Adelaide.

  Dealurile din Adelaide oferă soluri de diferite tipuri, locuri propice, bine alimentate cu apă și microclimate potrivite pentru multe soiuri. Două dintre soiurile care prosperă în zona dealurilor Adelaide sunt Chardonnay și Pinot Noir, din care se obține și acest spumant brut, pe domeniul Jacob’s Creek.

   

   

  ASPECT: Galben pai cu accente verzui. Vin cu perlaj fin și persistent.

   

  MIROS: Spumantul alb oferit de Jacob’s Creek este un cupaj de două soiuri unde Chardonnay domină prin aromele de citrice proaspete, fructe de pădure și vegetale.  

   

  GUST: Deși Chardonnay dictează profilul aromatic al acestui vin, soiul Pinot Noir deschide experiența, cu arome de piersiză, afine, agrișe și coacăze. Chardonnay se impune cu arome proaspete, mai intense, de ananas, trandafir și lime. În final, spumantul de la Jacob’s Creek este crocant, ușor sec și revigorant.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Potrivit la apertive, meniuri cu carne de vițel, porc, vânat, păsări de curte la grătar și la cuptor, pește, preparate vegetariene și la desert.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

   

  37,56 RON
 • Asti Martini - Spumant Vintage 2016 - 0.75L, Alc: 7.5% Asti Martini - Spumant Vintage 2016 - 0.75L, Alc: 7.5%

  Asti Martini - Spumant Vintage 2016 - 0.75L, Alc: 7.5%

  PRODUCATOR / PODGORIE: MARTINI & ROSSI
  REGIUNE / TARA: D.O.C.G. ASTI / PIEMONTE / ITALIA
  SOIUL / SOIURILE: MOSCATO BIANCO
  VOL. ALC.: 7.5%
  VIN ALB SPUMANT DEMIDULCE

  ASPECT: Placut stralucitor, de un galben pal cu inflexiuni verzui, efervescent.
  MIROS: Extrem de puternic, plin de prospetime, floral si fructat (soc, mere verzi, pere, caise), cu accente de citrice.
  GUST: Gustul lejer, foarte proaspat, aproape crocant ca perceptie, puternic fructat (intens de grapefruit si lamaie, si subtil de caise si mere verzi), de o foarte buna aciditate, o mica corpolenta, cu un gust final ce lasa o senzatie placuta de fructe zaharisite.

  ASOCIERE CULINARA: De consumat doar per se, foarte, foarte rece in sezonul cald, sau servit ca aperitiv inainte de masa, si chiar langa preparatele antreu din fructe de mare (sepia, raci, creveti jumbo, midii in vin alb) pregatite cu sosuri / salsa dulcege pe baza de fructe exotice, sau cu preparate fel principal din carne de peste slab gatita pe grill, garnisita cu legume sote si aceleasi tipuri de sosuri / salsa dulci.
  TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea)
  81,72 RON
 • Asti Martini - Spumant - 1.5L, Alc: 7.5% Asti Martini - Spumant - 1.5L, Alc: 7.5%
  -18%

  Asti Martini - Spumant - 1.5L, Alc: 7.5%

  REGIUNE / TARA: PIEMONTE / ITALIA

   

  SOIUL / SOIURILE: MOSCATO BIANCO

   

   VOL. ALC.: 7.5%

   

  VIN ALB SPUMANT DEMIDULCE. Martini, cel mai cunoscut brand al Italiei, în tot ceea ce poate fi vermouth și vin spumant, este întruparea unei scântei între două personalități ale anilor 1800: Alessandro Martini, un antreprenor inspirat și Luigi Rossi, un spirit creativ și pasionat, s-au întâlnit în 1863 în orașul italian Torino. În același an au ridicat o distilerie în micul orășel Pessione, din zona Torino și au început producția.

   

  Prima băutură creată în Pessione a fost Martini Rosso, urmat de Bianco, Extra Dry, Rosato, D’Oro și multe alte sortimente care au avut și au succes în orice colț al lumii. Compania Martini și-a dezvoltat afacerea și a exportat faimoasele băuturi în țări din Europa, America de Nord și alte continente. Băuturile Martini au devenit populare și apreciate în Europa boemă din Epoca Frumoasă, apoi din nou, înainte și după Al Doilea Război Mondial.

   

  În perioada modernă, Martini este prezent în arta și în cultura Italiei și a Europei, prin stilul grafic și stilul de viață inspirat de băuturi de calitate excepțională, dedicate gusturilor rafinate.

   

  Una dintre aceste băuturi este Asti Martini, obținut din struguri Moscato Bianco crescuți pe colinele scăldate de soarele generos al zonei Piemonte din Italia. Strugurii albi din soiul Moscato sunt crescuți special pentru a fi storși și vinificați cu procent scăzut de alcool, pentru baza unui vin spumant proaspăt, revigorant și fermecător prin aromele sale naturale.

   

     ASPECT: Galben pal cu inflexiuni verzui. Strălucitor, efervescent, cu perlaj fin, persistent             

   

  MIROS: Extrem de puternic, plin de prospețime, floral și fructat (soc, mere verzi, pere, caise), cu accente de citrice.

   

  GUST: Gustul lejer, foarte proaspăt, aproape crocant ca percepție, puternic fructat (intens, de grapefruit și lămâie, și subtil de caise și mere verzi), de o foarte bună aciditate, o mică corpolență, cu un gust final ce lasă o senzație plăcută de fructe zaharisite.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: De consumat doar per se, foarte, foarte rece în sezonul cald, sau servit ca aperitiv înainte de masă. Îl recomandăm și lângă preparatele din fructe de mare (sepia, raci, creveți, midii în vin alb), pregătite cu sosuri dulci pe bază de fructe exotice, sau cu preparate principale din carne de pește slab, gătită pe grill, garnisită cu legume sote și aceleași tipuri de sosuri (dulci).

   

  TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

   

  Preț normal: 108,11 RON

  Special Price 88,49 RON

  (-19,62 RON)
 • Martini - Sparkling wine rose box - 0,75L, Alc: 9.5% Martini - Sparkling wine rose box - 0,75L, Alc: 9.5%

  Martini - Sparkling wine rose box - 0,75L, Alc: 9.5%

  PRODUCATOR / PODGORIE: MARTINI & ROSSI
  ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
  REGIUNE / TARA: PIEMONTE / ITALIA
  SOIUL / SOIURILE: BRACHETTO + MALVASIA + MOSCATO BIANCO
  VOL. ALC.: 7.5%
  VIN ROSE SPUMANT DEMISEC.

  ASPECT: Placut stralucitor, de un roz delicat cu accente de capsuni, efervescent.
  MIROS: Elegant si puternic, plin de prospetime, floral si fructat (trandafiri salbatici, soc, capsuni, mure), cu usoare accente de citrice.
  GUST: Gustul lejer, foarte proaspat, aproape crocant ca perceptie, puternic fructat (capsuni, caise, mure), de o foarte buna aciditate, o mica corpolenta, cu un gust final ce lasa o senzatie placuta de fructe zaharisite.

  ASOCIERE CULINARA: De consumat doar per se, foarte, foarte rece in sezonul cald, sau servit ca aperitiv inainte de masa, si chiar langa preparatele antreu din fructe de mare (sepia, raci, creveti jumbo, midii in vin alb) pregatite cu sosuri / salsa dulcege pe baza de fructe exotice, sau cu preparate fel principal din carne de peste slab gatita pe grill, garnisita cu legume sote si aceleasi tipuri de sosuri / salsa dulci.
  TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea)
  57,72 RON
 • Asti Martini - Spumant + 2 pah, 0.75L, Alc: 7.5% Asti Martini - Spumant + 2 pah, 0.75L, Alc: 7.5%
  -15%

  Asti Martini - Spumant + 2 pah, 0.75L, Alc: 7.5%

  REGIUNE / TARA: PIEMONTE / ITALIA

   

  SOIUL / SOIURILE: MOSCATO BIANCO

   

   VOL. ALC.: 7.5%

   

  VIN ALB SPUMANT DEMIDULCE. Martini, cel mai cunoscut brand al Italiei, în tot ceea ce poate fi vermouth și vin spumant, este întruparea unei scântei între două personalități ale anilor 1800: Alessandro Martini, un antreprenor inspirat și Luigi Rossi, un spirit creativ și pasionat, s-au întâlnit în 1863 în orașul italian Torino. În același an au ridicat o distilerie în micul orășel Pessione, din zona Torino și au început producția.

   

  Prima băutură creată în Pessione a fost Martini Rosso, urmat de Bianco, Extra Dry, Rosato, D’Oro și multe alte sortimente care au avut și au succes în orice colț al lumii. Compania Martini și-a dezvoltat afacerea și a exportat faimoasele băuturi în țări din Europa, America de Nord și alte continente. Băuturile Martini au devenit populare și apreciate în Europa boemă din Epoca Frumoasă, apoi din nou, înainte și după Al Doilea Război Mondial.

   

  În perioada modernă, Martini este prezent în arta și în cultura Italiei și a Europei, prin stilul grafic și stilul de viață inspirat de băuturi de calitate excepțională, dedicate gusturilor rafinate.

   

  Una dintre aceste băuturi este Asti Martini, obținut din struguri Moscato Bianco crescuți pe colinele scăldate de soarele generos al zonei Piemonte din Italia. Strugurii albi din soiul Moscato sunt crescuți special pentru a fi storși și vinificați cu procent scăzut de alcool, pentru baza unui vin spumant proaspăt, revigorant și fermecător prin aromele sale naturale.

   

   

  ASPECT: Galben pal cu inflexiuni verzui. Strălucitor, efervescent, cu perlaj fin, persistent             

   

  MIROS: Extrem de puternic, plin de prospețime, floral și fructat (soc, mere verzi, pere, caise), cu accente de citrice.

   

  GUST: Gustul lejer, foarte proaspăt, aproape crocant ca percepție, puternic fructat (intens, de grapefruit și lămâie, și subtil de caise și mere verzi), de o foarte bună aciditate, o mică corpolență, cu un gust final ce lasă o senzație plăcută de fructe zaharisite.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: De consumat doar per se, foarte, foarte rece în sezonul cald, sau servit ca aperitiv înainte de masă. Îl recomandăm și lângă preparatele din fructe de mare (sepia, raci, creveți, midii în vin alb), pregătite cu sosuri dulci pe bază de fructe exotice, sau cu preparate principale din carne de pește slab, gătită pe grill, garnisită cu legume sote și aceleași tipuri de sosuri (dulci).

   

  TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

   

  Preț normal: 58,05 RON

  Special Price 49,34 RON

  (-8,71 RON)
 • Martini - Sparkling wine brut - 0,75L, Alc: 11.5% Martini - Sparkling wine brut - 0,75L, Alc: 11.5%
  -15%

  Martini - Sparkling wine brut - 0,75L, Alc: 11.5%

  PRODUCATOR / PODGORIE: MARTINI & ROSSI
  ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
  REGIUNE / TARA: VENETO FRIULUI / ITALIA
  SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY + GLERA
  VOL. ALC.: 11.5%
  VIN ALB SPUMANT SEC / BRUT.

  ASPECT: Stralucitor, placut, de o culoare de un galben usor auriu, efervescent.
  MIROS: Mirosul este seducator, foarte proaspat si floral, intens fructat (fructe exotice), distinct de piersici, banane si ananas.
  GUSTL; Gustul este puternic, floral si fructat, are o aciditate ridicata, de o corpolenta medie, si cu un gust remanent ce aminteste de fructe citrice si pepene galben.

  ASOCIERE CULINARA: Un aperitiv excelent de consumat inainte de luarea mesei, pentru pofta de mancare, sau langa mizilicuri / finger food / gustarele / amuse bouche, pe baza de fructe de mare, produse de patiserie, carne de peste, caviar, legume sau mezeluri usoare (Mortadella, sunca de Praga, parizer).
  Este ingredientul perfect pentru cocktail-uri pe baza de vin spumant (in Mimosa si Bellini), dar si "prietenul" perfect pentru o dupa amiaza calda de vara.
  TEMP. DE SERVIRE: 4-6º C (Nu se recomanda decantarea)

  Preț normal: 52,36 RON

  Special Price 44,50 RON

  (-7,86 RON)
 • Asti Martini - Spumant miniatura - 0.2L, Alc: 7.5% Asti Martini - Spumant miniatura - 0.2L, Alc: 7.5%

  Asti Martini - Spumant miniatura - 0.2L, Alc: 7.5%

  REGIUNE / TARA: PIEMONTE / ITALIA

   

  SOIUL / SOIURILE: MOSCATO BIANCO

   

   VOL. ALC.: 7.5%

   

  VIN ALB SPUMANT DEMIDULCE. Martini, cel mai cunoscut brand al Italiei, în tot ceea ce poate fi vermouth și vin spumant, este întruparea unei scântei între două personalități ale anilor 1800: Alessandro Martini, un antreprenor inspirat și Luigi Rossi, un spirit creativ și pasionat, s-au întâlnit în 1863 în orașul italian Torino. În același an au ridicat o distilerie în micul orășel Pessione, din zona Torino și au început producția.

   

  Prima băutură creată în Pessione a fost Martini Rosso, urmat de Bianco, Extra Dry, Rosato, D’Oro și multe alte sortimente care au avut și au succes în orice colț al lumii. Compania Martini și-a dezvoltat afacerea și a exportat faimoasele băuturi în țări din Europa, America de Nord și alte continente. Băuturile Martini au devenit populare și apreciate în Europa boemă din Epoca Frumoasă, apoi din nou, înainte și după Al Doilea Război Mondial.

   

  În perioada modernă, Martini este prezent în arta și în cultura Italiei și a Europei, prin stilul grafic și stilul de viață inspirat de băuturi de calitate excepțională, dedicate gusturilor rafinate.

   

  Una dintre aceste băuturi este Asti Martini, obținut din struguri Moscato Bianco crescuți pe colinele scăldate de soarele generos al zonei Piemonte din Italia. Strugurii albi din soiul Moscato sunt crescuți special pentru a fi storși și vinificați cu procent scăzut de alcool, pentru baza unui vin spumant proaspăt, revigorant și fermecător prin aromele sale naturale.

   

   

  ASPECT: Galben pal cu inflexiuni verzui. Strălucitor, efervescent, cu perlaj fin, persistent             

   

  MIROS: Extrem de puternic, plin de prospețime, floral și fructat (soc, mere verzi, pere, caise), cu accente de citrice.

   

  GUST: Gustul lejer, foarte proaspăt, aproape crocant ca percepție, puternic fructat (intens, de grapefruit și lămâie, și subtil de caise și mere verzi), de o foarte bună aciditate, o mică corpolență, cu un gust final ce lasă o senzație plăcută de fructe zaharisite.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: De consumat doar per se, foarte, foarte rece în sezonul cald, sau servit ca aperitiv înainte de masă. Îl recomandăm și lângă preparatele din fructe de mare (sepia, raci, creveți, midii în vin alb), pregătite cu sosuri dulci pe bază de fructe exotice, sau cu preparate principale din carne de pește slab, gătită pe grill, garnisită cu legume sote și aceleași tipuri de sosuri (dulci).

   

  TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

   

  17,84 RON
 • Asti Martini - Spumant pachet miniatura - 24 buc x 0.2L, Alc: 7.5% Asti Martini - Spumant pachet miniatura - 24 buc x 0.2L, Alc: 7.5%

  Asti Martini - Spumant pachet miniatura - 24 buc x 0.2L, Alc: 7.5%

  REGIUNE / TARA: PIEMONTE / ITALIA

   

  SOIUL / SOIURILE: MOSCATO BIANCO

   

   VOL. ALC.: 7.5%

   

  VIN ALB SPUMANT DEMIDULCE. Martini, cel mai cunoscut brand al Italiei, în tot ceea ce poate fi vermouth și vin spumant, este întruparea unei scântei între două personalități ale anilor 1800: Alessandro Martini, un antreprenor inspirat și Luigi Rossi, un spirit creativ și pasionat, s-au întâlnit în 1863 în orașul italian Torino. În același an au ridicat o distilerie în micul orășel Pessione, din zona Torino și au început producția.

   

  Prima băutură creată în Pessione a fost Martini Rosso, urmat de Bianco, Extra Dry, Rosato, D’Oro și multe alte sortimente care au avut și au succes în orice colț al lumii. Compania Martini și-a dezvoltat afacerea și a exportat faimoasele băuturi în țări din Europa, America de Nord și alte continente. Băuturile Martini au devenit populare și apreciate în Europa boemă din Epoca Frumoasă, apoi din nou, înainte și după Al Doilea Război Mondial.

   

  În perioada modernă, Martini este prezent în arta și în cultura Italiei și a Europei, prin stilul grafic și stilul de viață inspirat de băuturi de calitate excepțională, dedicate gusturilor rafinate.

   

  Una dintre aceste băuturi este Asti Martini, obținut din struguri Moscato Bianco crescuți pe colinele scăldate de soarele generos al zonei Piemonte din Italia. Strugurii albi din soiul Moscato sunt crescuți special pentru a fi storși și vinificați cu procent scăzut de alcool, pentru baza unui vin spumant proaspăt, revigorant și fermecător prin aromele sale naturale.

   

   

  ASPECT: Galben pal cu inflexiuni verzui. Strălucitor, efervescent, cu perlaj fin, persistent             

   

  MIROS: Extrem de puternic, plin de prospețime, floral și fructat (soc, mere verzi, pere, caise), cu accente de citrice.

   

  GUST: Gustul lejer, foarte proaspăt, aproape crocant ca percepție, puternic fructat (intens, de grapefruit și lămâie, și subtil de caise și mere verzi), de o foarte bună aciditate, o mică corpolență, cu un gust final ce lasă o senzație plăcută de fructe zaharisite.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: De consumat doar per se, foarte, foarte rece în sezonul cald, sau servit ca aperitiv înainte de masă. Îl recomandăm și lângă preparatele din fructe de mare (sepia, raci, creveți, midii în vin alb), pregătite cu sosuri dulci pe bază de fructe exotice, sau cu preparate principale din carne de pește slab, gătită pe grill, garnisită cu legume sote și aceleași tipuri de sosuri (dulci).

   

  TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

   

  428,11 RON
 • Crama Carastelec - Spumant Carassia Blanc de Blancs - 0.75 L, Alc: 12% Crama Carastelec - Spumant Carassia Blanc de Blancs - 0.75 L, Alc: 12%

  Crama Carastelec - Spumant Carassia Blanc de Blancs - 0.75 L, Alc: 12%

  Carassia, vin spumant de calitate obținut prin metodă tradițională!

  Anul recoltei: 2014

  Vinul are o culoare galben pai elegantă, mousse fin și note autolitice pronunțate. Aceste note specifice autolizei provin din perioada extinsă de 20 de luni de maturare în sticlă. Notele elegante de brioșă și cremozitatea vinului se îmbină cu prospețimea aromelor de fructe - arome fine de citrice,pere, mere, piersici - acestea fiind susținute de aciditatea vinului și echilibrate cu dozajul. Perlajul fin și persistent învăluie palatul și dau eleganță vinului atât vizual cât și prin textura fină pe palat. Postgustul este lung, plăcut, aromele autolitice compeltându-se cu note de miere și flori albe. Structură armonioasă, echilibru perfect între prospețime și maturitate.

  Temperatura de servire: 6-8 °C
  Temperatură de depozitare: sub 15°C
  Asocieri culinare: brânză de capră proaspătă, sparanghel, sushi, pește, foie gras, paste și carne cu sosuri pe bază de unt
 • Crama Carastelec - Spumant Carassia Pinot Noir rose - 0.75L, Alc: 12.5%

  Carassia, vin spumant de calitate obținut prin metodă tradițională!

  Anul recoltei: 2014

  Culoare somonie strălucitoare și fructuozitate intensivă sunt caracteristicile de bază al acestui spumant, la care se adaugă perlajul fin și un mousse persistent care învelește și mângîie papilele gustative intensificând aromele vioaie de zmeură și frag proaspăt și cele de brioșă provenind din maturarea îndelungată în sticlă. Efervescența la fel ca și aromele pline de fructe tipice soiului Pinot Noir, persistă până la postgust, unde apar și notele minerale caracteristice vinurior din zona Carastelec. Elegant, proaspăt, cremos de la cap la coadă. Un rosé cu care se deschide cu bucurie orice eveniment.

  Spumant vinificat 100% din Pinot Noir.

  Temperatură de servire: 6-8°C
  Temperatură de depozitare: sub 15°C
  Asocieri culinare: rață, iepure, somon, ciuperci, preparate thai
  68,07 RON
 • Crama Carastelec - Spumant Carassia Clasic - 0.75L, Alc: 12% Crama Carastelec - Spumant Carassia Clasic - 0.75L, Alc: 12%

  Crama Carastelec - Spumant Carassia Clasic - 0.75L, Alc: 12%

  Carassia, vin spumant de calitate obținut prin metodă tradițională!
  Anul recoltei: 2015

  Culoarea galben deschisă strălucește elegant prin perlajul fin și persistent al vinului. Aromele de citrice si fructe de vară, piersici, mere, pere verzi se îmbină cu notele de ierburi fine și cele de autoliză, coajă de pâine, maia. Corpolența Pinot Noir-ului și cremozitatea și finețea Chardonnay-ului se completează perfect în acest cupaj tradițional. Consistență și efervescentă persistentă dau personalitate și noblețe acestui vin, iar dozajul echilibrează stuctura vinului și accentuează aromele de autoliză. Perlaj fin persistent, postgust complex, mineral.

  Spumant vinificat 100% din Pinot Noir.

  Temperatură de servire: 6-8°C
  Temperatură de depozitare: sub 15°C
  Asocieri culinare: Paste sau risotto cu trufe, tartar de somon, legume sote, vită.
 • Purcari - Spumant Cuvee Alb Brut - 0.75L, Alc: 12.5% Purcari - Spumant Cuvee Alb Brut - 0.75L, Alc: 12.5%
  -10%

  Purcari - Spumant Cuvee Alb Brut - 0.75L, Alc: 12.5%

  Fondat in 1827 Chateau Purcari reprezinta unul dintre cele mai valoroase si renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile noastre au fost servite la Curtile Regale din Europa de peste 150 de ani. Prima sa medalie de Aur a fost acordata in 1878 la Expozitia Mondiala de la Paris, cand expertii francezi au fost profund impresionati de aroma bogata si culoarea intensa a lui Negru de Purcari, care a depasit chiar vinurile Bordeaux. De-a lungul timpului, vinurile Purcari au castigat peste 300 de medalii si distinctii la cele mai prestigioase concursuri internationale ca Decanter, Concours Mondial de Bruxelles, Challenge International du Vin, precum si recunoasterea Casei Regale a Marii Britanii.

  Pentru tine, aproape doua secole de istorie si savoare – Chateau Purcari iti aduce prin aceasta fantezie creativa spumantul Cuvée de Purcari, obtinut prin metoda clasica de fermentare si pastrare indelungata in sticle.

  Maturarea indelungata in sticla confera un perlaj persistent si fin. Culoarea galben deschis este innobilata de arome de citrice si un gust complex cu nuante de piersic.
  Temperatura de servire: 6 -10 °С.

  Preț normal: 89,01 RON

  Special Price 80,11 RON

  (-8,90 RON)
 • Purcari - Spumant Cuvee Rose Brut - 0.75L, Alc: 12.5% Purcari - Spumant Cuvee Rose Brut - 0.75L, Alc: 12.5%

  Purcari - Spumant Cuvee Rose Brut - 0.75L, Alc: 12.5%

  Fondat in 1827 Chateau Purcari reprezinta unul dintre cele mai valoroase si renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile noastre au fost servite la Curtile Regale din Europa de peste 150 de ani. Prima sa medalie de Aur a fost acordata in 1878 la Expozitia Mondiala de la Paris, cand expertii francezi au fost profund impresionati de aroma bogata si culoarea intensa a lui Negru de Purcari, care a depasit chiar vinurile Bordeaux. De-a lungul timpului, vinurile Purcari au castigat peste 300 de medalii si distinctii la cele mai prestigioase concursuri internationale ca Decanter, Concours Mondial de Bruxelles, Challenge International du Vin, precum si recunoasterea Casei Regale a Marii Britanii.

  Pentru tine, aproape doua secole de istorie si savoare – Chateau Purcari iti aduce prin aceasta fantezie creativa spumantul Cuvée de Purcari, obtinut prin metoda clasica de fermentare si pastrare indelungata in sticle.

  Maturarea Indelungata in sticla confera un perlaj persistent si fin. Culoarea roza evoca eleganta, fiind completata de un buchet floral cu arome subtile de coacaze negre si un gust echilibrat.
  Temperatura de servire: 6 -10 °С.
Pagina:
 1. 1
 2. 2
Grilă Listă