Vin spumant

Vinurile spumante contin un nivel ridicat de dioxid de carbon obtinut prin fermentatie naturala (diferit de vinul spumos care este imbogatit / impregnat cu dioxid de carbon dintr-o sursa externa). Locul de "nastere" al acestui tip de vin este regiunea Champagne din Franta. In esenta, pentru a produce un spumant, vinul linistit este supus la o a doua fermentare intr-un recipient inchis astfel incat dioxidul de carbon (un produs secundar fermentarii) sa ramana "incatusat" in lichid. Procedeul aplicat separat fiecarei sticle, inventat in Champagne, se numeste Metoda Traditionala. Un procedeu mai putin costisitor, Metoda Charmat, presupune ca a doua fermentare sa se produca in tancuri presurizate din inox. Drojdia si zaharul produc o reactie chimica prin care vinul fermenteaza a doua oara. In timpul fermentatiei zaharul devine alcool si dioxid de carbon. Dioxidul de carbon ramane in rezervorul sigilat si intra in compozitia vinului, oferindu-i spuma. Dupa acest proces are loc o filtrare pentru indepartarea resturilor de drojdie, urmata de imbuteliere.


Diferenta dintre vin spumant si sampanie este foarte fina, motiv pentru care foarte multe persoane folosesc denumirea de ,,champagne” pentru ambele tipuri de bauturi. Intr-adevar, orice sampanie este vin spumant, insa nu orice vin spumant este sampanie. Cel mai indicat este sa le diferentiem tinand cont de regiunea in care bautura a fost produsa, nu de metoda de producere.Beicevrei.ro, magazinul tau de bauturi online, este importatorul oficial in Romania al renumitelor vinuri spumante produse de MARTINI: Asti, Prosecco, Spumante Brut, Spumante Rose. Comanda de pe site-ul nostru bautura preferata, iar noi iti garantam ca te vei bucura de gustul sau original.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Grilă Listă
Filtru
 • Asti Martini - Spumant Festive box - 0.75L, Alc: 7.5% Asti Martini - Spumant Festive box - 0.75L, Alc: 7.5%
  -18%

  Asti Martini - Spumant Festive box - 0.75L, Alc: 7.5%

  PRODUCATOR / PODGORIE: MARTINI & ROSSI
  ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
  REGIUNE / TARA: D.O.C.G. ASTI / PIEMONTE / ITALIA
  SOIUL / SOIURILE: MOSCATO BIANCO
  VOL. ALC.: 7.5%
  VIN ALB SPUMANT DEMIDULCE

  ASPECT: Placut stralucitor, de un galben pal cu inflexiuni verzui, efervescent.
  MIROS: Extrem de puternic, plin de prospetime, floral si fructat (soc, mere verzi, pere, caise), cu accente de citrice.
  GUST: Gustul lejer, foarte proaspat, aproape crocant ca perceptie, puternic fructat (intens de grapefruit si lamaie, si subtil de caise si mere verzi), de o foarte buna aciditate, o mica corpolenta, cu un gust final ce lasa o senzatie placuta de fructe zaharisite.

  ASOCIERE CULINARA: De consumat doar per se, foarte, foarte rece in sezonul cald, sau servit ca aperitiv inainte de masa, si chiar langa preparatele antreu din fructe de mare (sepia, raci, creveti jumbo, midii in vin alb) pregatite cu sosuri / salsa dulcege pe baza de fructe exotice, sau cu preparate fel principal din carne de peste slab gatita pe grill, garnisita cu legume sote si aceleasi tipuri de sosuri / salsa dulci.
  TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea)

  Preț normal: 54,48 RON

  Special Price 44,67 RON

  (-9,81 RON)
 • Rose Mary - Spumant bianco - 0,75L Rose Mary - Spumant bianco - 0,75L

  Rose Mary - Spumant bianco - 0,75L

  REGIUNE / ȚARĂ: PIEMONTE / ITALIA

   

  SOIUL / SOIURILE: GLERA 

   

  VOL. ALC.: 10.5% 

   

  VIN SPUMANT ALB DEMISEC. Rose Mary este un spumant produs după o rețetă italiană autentică, în Piemonte, faimoasa regiune viticolă din Italia. Pentru a obține acest spumant, italienii culeg cei mai buni struguri din soiul Glera, îi vinifică apoi folosesc metoda de fermentație Charmat.

   

  Metoda Charmat presupune a doua fermentație în rezervoare din oțel, realizată prin amestecul vinului cu zahăr și drojdie. În continuare, zahărul fermentează și se transformă în alcool și dioxid de carbon - spumă. În final, vinul este filtrat de drojdie și îmbuteliat. Astfel, rezultă un vin spumant cu perlaj fin și persistent ce se remarcă prin arome naturale și proaspete.

   

   

  ASPECT:  Galben-verzui cu perlaj fin, persistent.

   

  MIROS: Rose Mary își face simțită prezența cu eleganța desăvârșită a unui spumant elegant. Un trio aromatizat de aromele dulci din struguri, caise și pâine proaspăt scoasă de pe vatră.

   

  GUST: Dulce, cu textură catifelată și elegantă. Post gust intens, cu aciditate evidentă, aromă de cocă dulce de brioșă și strudel de mere.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Rose Mary se savurează sec, în cocktail-uri, sau la aperitive, la feluri principale din carne ușoară și la meniuri cu pește și garnitură de legume.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

   

  20,61 RON
 • Rose Mary - Spumant rose - 0,75L Rose Mary - Spumant rose - 0,75L

  Rose Mary - Spumant rose - 0,75L

  REGIUNE / ȚARĂ: PIEMONTE / ITALIA

   

  SOIUL / SOIURILE: GLERA

   

  VOL. ALC.: 10.5%

   

  VIN SPUMANT ROSE DEMISEC. Rose Mary este un spumant produs după o rețetă italiană autentică, în Piemonte, faimoasa regiune viticolă din Italia. Pentru a obține acest spumant, italienii culeg cei mai buni struguri din soiul Glera, îi vinifică apoi folosesc metoda de fermentație Charmat.

   

  Metoda Charmat presupune a doua fermentație în rezervoare din oțel, realizată prin amestecul vinului cu zahăr și drojdie. În continuare, zahărul fermentează și se transformă în alcool și dioxid de carbon - spumă - . În final vinul este filtrat de drojdie și îmbuteliat. Astfel, rezultă un vin spumant cu perlaj fin și persistent ce se remarcă prin arome naturale și proaspete.

   

   

  ASPECT: Rose somon cu perlaj fin, persistent.

   

  MIROS: Rose Mary își face simțită prezența cu eleganța desăvârșită a unui spumant elegant. Un duo fermecat de aromele dulci din căpșuni delicioase și petale de trandafir, delicate și parfumate îndeamnă la o explorare în amănunt.

   

  GUST: Aromele fructelor roșii sunt mai clare – strugurele roșu și piersica oferă dulceața unui rose demisec autentic. Deși este un vin neastâmpărat, bulele sunt plăcute. În final, aciditatea este potrivită.   

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Rose Mary rose se savurează sec, în cocktail-uri, sau la aperitive, la feluri principale din carne ușoară și la meniuri cu pește și garnitură de legume.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

   

  26,25 RON
 • Crama Carastelec - Spumant Carassia Pinot Noir rose 2016 - 1.5L, Alc: 12.5% Crama Carastelec - Spumant Carassia Pinot Noir rose 2016 - 1.5L, Alc: 12.5%

  Crama Carastelec - Spumant Carassia Pinot Noir rose 2016 - 1.5L, Alc: 12.5%

  Carassia, vin spumant de calitate obținut prin metodă tradițională!

  Anul recoltei: 2016

  Culoare somonie strălucitoare și fructuozitate intensivă sunt caracteristicile de bază al acestui spumant, la care se adaugă perlajul fin și un mousse persistent care învelește și mângîie papilele gustative intensificând aromele vioaie de zmeură și frag proaspăt și cele de brioșă provenind din maturarea îndelungată în sticlă. Efervescența la fel ca și aromele pline de fructe tipice soiului Pinot Noir, persistă până la postgust, unde apar și notele minerale caracteristice vinurior din zona Carastelec. Elegant, proaspăt, cremos de la cap la coadă. Un rosé cu care se deschide cu bucurie orice eveniment.

  Spumant vinificat 100% din Pinot Noir.

  Temperatură de servire: 6-8°C
  Temperatură de depozitare: sub 15°C
  Asocieri culinare: rață, iepure, somon, ciuperci, preparate thai

 • Crama Carastelec - Spumant Carassia Classic 2016 - 1.5L, Alc: 12% Crama Carastelec - Spumant Carassia Classic 2016 - 1.5L, Alc: 12%

  Crama Carastelec - Spumant Carassia Classic 2016 - 1.5L, Alc: 12%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2016

   

  REGIUNE / ȚARĂ: CRIȘANA - TRANSILVANIA / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR

   

  VOL. ALC.: 12%

   

  VIN SPUMANT BRUT. Crama Carastelec are o poveste strâns legată de istoria locului. Primele dovezi au apărut în descoperirile arheologice din castrul Imperiului Roman de la Porolissum-Moigrad. Mai târziu, în Evul Mediu, acte oficiale de atestă existența satului (în 1241), iar actele oficiale donație și reconstrucție a bisericii din localitate, semnate de principi maghiari, demonstrează existența viilor deținute de nobili cât și de parohie.

   

  Producția de vin a continuat de-a lungul secolelor atât în vinăriile bisericii cât și în gospodăriile localnicilor, iar în 2011, antreprenori români și maghiari au investit în tehnologie de ultimă generație și în spații de depozitare, create special pentru vinuri spumante și efervescente. Zona Carastelec este înconjurată de masivul muntos Măgura Şimleului, climatul este temperat continental, iar precipitațiile sunt moderate.

   

  Aceste condiții, cât și solul bogat în minerale, oferă vinurilor eleganță, finețe, rafinament, prospețime și fructozitate caracteristică soiurilor clasice. Sunt cultivate soiurile Pinot Noir, Pinot Meunier și Chardonnay, (după modelul francez din regiunea Champagne), Feteasca Regală, dintre soiurile autohtone pentru vinuri petiante, şi Rieslingul de Rhin pentru vin liniștit.

   

   

  ASPECT: Carassia Classic este galben deschis, strălucitor, elegant, cu perlaj fin și persistent.

   

  MIROS: Arome de citrice și fructe proapete de vară: piersici, mere și pere verzi coapte de soarele ce bate blând pe dealurile cu viță de vie, aflate deasupra satului. Note complementare de ierburi fine, coajă de pâine și maia.

   

  GUST: Vinurile Carassia din cupaj echilibrat de Chardonnay și Pinot Noir, maturate în sticlă prin metoda tradițională minim 20 de luni, oferă consistență, arome fine, fructate și un post gust lung, cu note minerale.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un vin spumant maleabil ți descurcăreț pentru toate mesele. Fie că alegeți să îl savurați la aperitice, salate, meniuri cu fructe de mare, sau carne albă.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C

   

 • Crama Carastelec - Spumant Carassia Blanc de Blancs 2016 - 1.5L, Alc: 12% Crama Carastelec - Spumant Carassia Blanc de Blancs 2016 - 1.5L, Alc: 12%

  Crama Carastelec - Spumant Carassia Blanc de Blancs 2016 - 1.5L, Alc: 12%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2016

   

  REGIUNE / ȚARĂ: CRIȘANA - TRANSILVANIA / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

   

   

  VOL. ALC.: 12%

   

  VIN SPUMANT BRUT. Crama Carastelec are o poveste strâns legată de istoria locului. Primele dovezi au apărut în descoperirile arheologice din castrul Imperiului Roman de la Porolissum-Moigrad. Mai târziu, în Evul Mediu, acte oficiale de atestă existența satului (în 1241), iar actele oficiale donație și reconstrucție a bisericii din localitate, semnate de principi maghiari, demonstrează existența viilor deținute de nobili cât și de parohie.

   

  Producția de vin a continuat de-a lungul secolelor atât în vinăriile bisericii cât și în gospodăriile localnicilor. În 2011, antreprenori români și maghiari au investit în tehnologie de ultimă generație și în spații de depozitare, create special pentru vinuri spumante și efervescente. Zona Carastelec este înconjurată de masivul muntos Măgura Şimleului, climatul este temperat continental, iar precipitațiile sunt moderate.

   

  Aceste condiții, cât și solul bogat în minerale, oferă vinurilor eleganță, finețe, rafinament, prospețime și fructozitate caracteristică soiurilor clasice. Sunt cultivate soiurile Pinot Noir, Pinot Meunier și Chardonnay, (după modelul francez din regiunea Champagne), Feteasca Regală, dintre soiurile autohtone pentru vinuri petiante, şi Rieslingul de Rhin pentru vin liniștit.

   

   

  ASPECT: Galben pai, limpede cu efervescență fină și note autolitice accentuate, produse în timpul celor 30 de zile de maturare în sticla de 1.5 L.

   

  MIROS: Note elegante de patiserie, fructe și citrice.

   

  GUST: Maturarea extinsă oferă vinului arome de brioșă, drojdie și cremozitate completată de prospețimea aromelor de fructe proaspete (pere, mere, piersici) și citrice susținute de aciditatea fermentației în sticlă proprie, după metoda tradițională.

   

  Acest vin este obținut exclusiv din soiul alb Chardonnay (blanc de blancs), de aceea, post gustul prezintă un echilibru excepțional între prospețime și maturitate, rezultat din amestecul notelor de fructe și flori.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Delicios alături de scoici aburite cu unt, pește și pui prăjit, gustări cu bulete de brânză ușoră sau brânzeturi moi și grase de tip camembert / brie.

   

  TEMP. DE SERVIRE:  10 - 12°C

   

 • Asti Martini - Spumant Vintage 2016 - 0.75L, Alc: 7.5% Asti Martini - Spumant Vintage 2016 - 0.75L, Alc: 7.5%

  Asti Martini - Spumant Vintage 2016 - 0.75L, Alc: 7.5%

  PRODUCATOR / PODGORIE: MARTINI & ROSSI
  REGIUNE / TARA: D.O.C.G. ASTI / PIEMONTE / ITALIA
  SOIUL / SOIURILE: MOSCATO BIANCO
  VOL. ALC.: 7.5%
  VIN ALB SPUMANT DEMIDULCE

  ASPECT: Placut stralucitor, de un galben pal cu inflexiuni verzui, efervescent.
  MIROS: Extrem de puternic, plin de prospetime, floral si fructat (soc, mere verzi, pere, caise), cu accente de citrice.
  GUST: Gustul lejer, foarte proaspat, aproape crocant ca perceptie, puternic fructat (intens de grapefruit si lamaie, si subtil de caise si mere verzi), de o foarte buna aciditate, o mica corpolenta, cu un gust final ce lasa o senzatie placuta de fructe zaharisite.

  ASOCIERE CULINARA: De consumat doar per se, foarte, foarte rece in sezonul cald, sau servit ca aperitiv inainte de masa, si chiar langa preparatele antreu din fructe de mare (sepia, raci, creveti jumbo, midii in vin alb) pregatite cu sosuri / salsa dulcege pe baza de fructe exotice, sau cu preparate fel principal din carne de peste slab gatita pe grill, garnisita cu legume sote si aceleasi tipuri de sosuri / salsa dulci.
  TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea)
  81,72 RON
 • Asti Martini - Spumant - 1.5L, Alc: 7.5% Asti Martini - Spumant - 1.5L, Alc: 7.5%
  -15%

  Asti Martini - Spumant - 1.5L, Alc: 7.5%

  REGIUNE / TARA: PIEMONTE / ITALIA

   

  SOIUL / SOIURILE: MOSCATO BIANCO

   

  VOL. ALC.: 8%

   

  VIN ALB SPUMANT DEMIDULCE.

  ASPECT: Placut strălucitor, de un galben pal cu inflexiuni verzui, efervescent.

   

   

  MIROS: Extrem de puternic, plin de prospețime, floral și fructat (soc, mere verzi, pere, caise), cu accente de citrice.

   

  GUST: Gustul lejer, foarte proaspăt, aproape crocant ca percepție, puternic fructat (intens de grapefruit și lămâie, și subtil de caise și mere verzi), de o foarte bună aciditate, o mică corpolență, cu un gust final ce lasă o senzație plăcută de fructe zaharisite.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: De consumat doar per se, foarte, foarte rece în sezonul cald, sau servit ca aperitiv înainte de masă, și chiar lângă preparatele antreu din fructe de mare (sepia, raci, creveți jumbo, midii în vin alb) pregătite cu sosuri / salsa, dulcege pe bază de fructe exotice, sau cu preparate fel principal din carne de pește slab gătită pe grill, garnisită cu legume sote și aceleași tipuri de sosuri / salsa dulci.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8º C.

   

  Preț normal: 104,11 RON

  Special Price 88,49 RON

  (-15,62 RON)
 • Martini - Sparkling wine rose box - 0,75L, Alc: 9.5% Martini - Sparkling wine rose box - 0,75L, Alc: 9.5%

  Martini - Sparkling wine rose box - 0,75L, Alc: 9.5%

  PRODUCATOR / PODGORIE: MARTINI & ROSSI
  ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
  REGIUNE / TARA: PIEMONTE / ITALIA
  SOIUL / SOIURILE: BRACHETTO + MALVASIA + MOSCATO BIANCO
  VOL. ALC.: 7.5%
  VIN ROSE SPUMANT DEMISEC.

  ASPECT: Placut stralucitor, de un roz delicat cu accente de capsuni, efervescent.
  MIROS: Elegant si puternic, plin de prospetime, floral si fructat (trandafiri salbatici, soc, capsuni, mure), cu usoare accente de citrice.
  GUST: Gustul lejer, foarte proaspat, aproape crocant ca perceptie, puternic fructat (capsuni, caise, mure), de o foarte buna aciditate, o mica corpolenta, cu un gust final ce lasa o senzatie placuta de fructe zaharisite.

  ASOCIERE CULINARA: De consumat doar per se, foarte, foarte rece in sezonul cald, sau servit ca aperitiv inainte de masa, si chiar langa preparatele antreu din fructe de mare (sepia, raci, creveti jumbo, midii in vin alb) pregatite cu sosuri / salsa dulcege pe baza de fructe exotice, sau cu preparate fel principal din carne de peste slab gatita pe grill, garnisita cu legume sote si aceleasi tipuri de sosuri / salsa dulci.
  TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea)
  57,25 RON
 • Asti Martini - Spumant + 2 pah, 0.75L, Alc: 7.5% Asti Martini - Spumant + 2 pah, 0.75L, Alc: 7.5%
  -15%

  Asti Martini - Spumant + 2 pah, 0.75L, Alc: 7.5%

  PRODUCATOR / PODGORIE: MARTINI & ROSSI
  ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
  REGIUNE / TARA: D.O.C.G. ASTI / PIEMONTE / ITALIA
  SOIUL / SOIURILE: MOSCATO BIANCO
  VOL. ALC.: 7.5%
  VIN ALB SPUMANT DEMIDULCE

  ASPECT: Placut stralucitor, de un galben pal cu inflexiuni verzui, efervescent.
  MIROS: Extrem de puternic, plin de prospetime, floral si fructat (soc, mere verzi, pere, caise), cu accente de citrice.
  GUST: Gustul lejer, foarte proaspat, aproape crocant ca perceptie, puternic fructat (intens de grapefruit si lamaie, si subtil de caise si mere verzi), de o foarte buna aciditate, o mica corpolenta, cu un gust final ce lasa o senzatie placuta de fructe zaharisite.

  ASOCIERE CULINARA: De consumat doar per se, foarte, foarte rece in sezonul cald, sau servit ca aperitiv inainte de masa, si chiar langa preparatele antreu din fructe de mare (sepia, raci, creveti jumbo, midii in vin alb) pregatite cu sosuri / salsa dulcege pe baza de fructe exotice, sau cu preparate fel principal din carne de peste slab gatita pe grill, garnisita cu legume sote si aceleasi tipuri de sosuri / salsa dulci.
  TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea)

  Preț normal: 58,05 RON

  Special Price 49,34 RON

  (-8,71 RON)
 • Martini - Sparkling wine brut - 0,75L, Alc: 11.5% Martini - Sparkling wine brut - 0,75L, Alc: 11.5%
  -15%

  Martini - Sparkling wine brut - 0,75L, Alc: 11.5%

  PRODUCATOR / PODGORIE: MARTINI & ROSSI
  ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
  REGIUNE / TARA: VENETO FRIULUI / ITALIA
  SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY + GLERA
  VOL. ALC.: 11.5%
  VIN ALB SPUMANT SEC / BRUT.

  ASPECT: Stralucitor, placut, de o culoare de un galben usor auriu, efervescent.
  MIROS: Mirosul este seducator, foarte proaspat si floral, intens fructat (fructe exotice), distinct de piersici, banane si ananas.
  GUSTL; Gustul este puternic, floral si fructat, are o aciditate ridicata, de o corpolenta medie, si cu un gust remanent ce aminteste de fructe citrice si pepene galben.

  ASOCIERE CULINARA: Un aperitiv excelent de consumat inainte de luarea mesei, pentru pofta de mancare, sau langa mizilicuri / finger food / gustarele / amuse bouche, pe baza de fructe de mare, produse de patiserie, carne de peste, caviar, legume sau mezeluri usoare (Mortadella, sunca de Praga, parizer).
  Este ingredientul perfect pentru cocktail-uri pe baza de vin spumant (in Mimosa si Bellini), dar si "prietenul" perfect pentru o dupa amiaza calda de vara.
  TEMP. DE SERVIRE: 4-6º C (Nu se recomanda decantarea)

  Preț normal: 52,36 RON

  Special Price 44,50 RON

  (-7,86 RON)
 • Asti Martini - Spumant miniatura - 0.2L, Alc: 7.5% Asti Martini - Spumant miniatura - 0.2L, Alc: 7.5%

  Asti Martini - Spumant miniatura - 0.2L, Alc: 7.5%

  PRODUCATOR / PODGORIE: MARTINI & ROSSI
  ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
  REGIUNE / TARA: D.O.C.G. ASTI / PIEMONTE / ITALIA
  SOIUL / SOIURILE: MOSCATO BIANCO
  VOL. ALC.: 7.5%
  VIN ALB SPUMANT DEMIDULCE.

  ASPECT: Placut stralucitor, de un galben pal cu inflexiuni verzui, efervescent.
  MIROS: Extrem de puternic, plin de prospetime, floral si fructat (soc, mere verzi, pere, caise), cu accente de citrice.
  GUST: Gustul lejer, foarte proaspat, aproape crocant ca perceptie, puternic fructat (intens de grapefruit si lamaie, si subtil de caise si mere verzi), de o foarte buna aciditate, o mica corpolenta, cu un gust final ce lasa o senzatie placuta de fructe zaharisite.

  ASOCIERE CULINARA: De consumat doar per se, foarte, foarte rece in sezonul cald, sau servit ca aperitiv inainte de masa, si chiar langa preparatele antreu din fructe de mare (sepia, raci, creveti jumbo, midii in vin alb) pregatite cu sosuri / salsa dulcege pe baza de fructe exotice, sau cu preparate fel principal din carne de peste slab gatita pe grill, garnisita cu legume sote si aceleasi tipuri de sosuri / salsa dulci.
  TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea)
  17,84 RON
 • Asti Martini - Spumant pachet miniatura - 24 buc x 0.2L, Alc: 7.5% Asti Martini - Spumant pachet miniatura - 24 buc x 0.2L, Alc: 7.5%

  Asti Martini - Spumant pachet miniatura - 24 buc x 0.2L, Alc: 7.5%

  PRODUCATOR / PODGORIE: MARTINI & ROSSI
  ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
  REGIUNE / TARA: D.O.C.G. ASTI / PIEMONTE / ITALIA
  SOIUL / SOIURILE: MOSCATO BIANCO
  VOL. ALC.: 7.5%
  VIN ALB SPUMANT DEMIDULCE.

  ASPECT: Placut stralucitor, de un galben pal cu inflexiuni verzui, efervescent.
  MIROS: Extrem de puternic, plin de prospetime, floral si fructat (soc, mere verzi, pere, caise), cu accente de citrice.
  GUST: Gustul lejer, foarte proaspat, aproape crocant ca perceptie, puternic fructat (intens de grapefruit si lamaie, si subtil de caise si mere verzi), de o foarte buna aciditate, o mica corpolenta, cu un gust final ce lasa o senzatie placuta de fructe zaharisite.

  ASOCIERE CULINARA: De consumat doar per se, foarte, foarte rece in sezonul cald, sau servit ca aperitiv inainte de masa, si chiar langa preparatele antreu din fructe de mare (sepia, raci, creveti jumbo, midii in vin alb) pregatite cu sosuri / salsa dulcege pe baza de fructe exotice, sau cu preparate fel principal din carne de peste slab gatita pe grill, garnisita cu legume sote si aceleasi tipuri de sosuri / salsa dulci.
  TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea)
  428,11 RON
 • Crama Carastelec - Spumant Carassia Blanc de Blancs - 0.75 L, Alc: 12%

  Carassia, vin spumant de calitate obținut prin metodă tradițională!

  Anul recoltei: 2014

  Vinul are o culoare galben pai elegantă, mousse fin și note autolitice pronunțate. Aceste note specifice autolizei provin din perioada extinsă de 20 de luni de maturare în sticlă. Notele elegante de brioșă și cremozitatea vinului se îmbină cu prospețimea aromelor de fructe - arome fine de citrice,pere, mere, piersici - acestea fiind susținute de aciditatea vinului și echilibrate cu dozajul. Perlajul fin și persistent învăluie palatul și dau eleganță vinului atât vizual cât și prin textura fină pe palat. Postgustul este lung, plăcut, aromele autolitice compeltându-se cu note de miere și flori albe. Structură armonioasă, echilibru perfect între prospețime și maturitate.

  Temperatura de servire: 6-8 °C
  Temperatură de depozitare: sub 15°C
  Asocieri culinare: brânză de capră proaspătă, sparanghel, sushi, pește, foie gras, paste și carne cu sosuri pe bază de unt
 • Crama Carastelec - Spumant Carassia Pinot Noir rose - 0.75L, Alc: 12.5%

  Carassia, vin spumant de calitate obținut prin metodă tradițională!

  Anul recoltei: 2014

  Culoare somonie strălucitoare și fructuozitate intensivă sunt caracteristicile de bază al acestui spumant, la care se adaugă perlajul fin și un mousse persistent care învelește și mângîie papilele gustative intensificând aromele vioaie de zmeură și frag proaspăt și cele de brioșă provenind din maturarea îndelungată în sticlă. Efervescența la fel ca și aromele pline de fructe tipice soiului Pinot Noir, persistă până la postgust, unde apar și notele minerale caracteristice vinurior din zona Carastelec. Elegant, proaspăt, cremos de la cap la coadă. Un rosé cu care se deschide cu bucurie orice eveniment.

  Spumant vinificat 100% din Pinot Noir.

  Temperatură de servire: 6-8°C
  Temperatură de depozitare: sub 15°C
  Asocieri culinare: rață, iepure, somon, ciuperci, preparate thai
  66,76 RON
 • Crama Carastelec - Spumant Carassia Clasic - 0.75L, Alc: 12%

  Carassia, vin spumant de calitate obținut prin metodă tradițională!
  Anul recoltei: 2015

  Culoarea galben deschisă strălucește elegant prin perlajul fin și persistent al vinului. Aromele de citrice si fructe de vară, piersici, mere, pere verzi se îmbină cu notele de ierburi fine și cele de autoliză, coajă de pâine, maia. Corpolența Pinot Noir-ului și cremozitatea și finețea Chardonnay-ului se completează perfect în acest cupaj tradițional. Consistență și efervescentă persistentă dau personalitate și noblețe acestui vin, iar dozajul echilibrează stuctura vinului și accentuează aromele de autoliză. Perlaj fin persistent, postgust complex, mineral.

  Spumant vinificat 100% din Pinot Noir.

  Temperatură de servire: 6-8°C
  Temperatură de depozitare: sub 15°C
  Asocieri culinare: Paste sau risotto cu trufe, tartar de somon, legume sote, vită.
 • Purcari - Spumant Cuvee Alb Brut - 0.75L, Alc: 12.5% Purcari - Spumant Cuvee Alb Brut - 0.75L, Alc: 12.5%
  -10%

  Purcari - Spumant Cuvee Alb Brut - 0.75L, Alc: 12.5%

  Fondat in 1827 Chateau Purcari reprezinta unul dintre cele mai valoroase si renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile noastre au fost servite la Curtile Regale din Europa de peste 150 de ani. Prima sa medalie de Aur a fost acordata in 1878 la Expozitia Mondiala de la Paris, cand expertii francezi au fost profund impresionati de aroma bogata si culoarea intensa a lui Negru de Purcari, care a depasit chiar vinurile Bordeaux. De-a lungul timpului, vinurile Purcari au castigat peste 300 de medalii si distinctii la cele mai prestigioase concursuri internationale ca Decanter, Concours Mondial de Bruxelles, Challenge International du Vin, precum si recunoasterea Casei Regale a Marii Britanii.

  Pentru tine, aproape doua secole de istorie si savoare – Chateau Purcari iti aduce prin aceasta fantezie creativa spumantul Cuvée de Purcari, obtinut prin metoda clasica de fermentare si pastrare indelungata in sticle.

  Maturarea indelungata in sticla confera un perlaj persistent si fin. Culoarea galben deschis este innobilata de arome de citrice si un gust complex cu nuante de piersic.
  Temperatura de servire: 6 -10 °С.

  Preț normal: 89,01 RON

  Special Price 80,11 RON

  (-8,90 RON)
 • Purcari - Spumant Cuvee Rose Brut - 0.75L, Alc: 12.5% Purcari - Spumant Cuvee Rose Brut - 0.75L, Alc: 12.5%

  Purcari - Spumant Cuvee Rose Brut - 0.75L, Alc: 12.5%

  Fondat in 1827 Chateau Purcari reprezinta unul dintre cele mai valoroase si renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile noastre au fost servite la Curtile Regale din Europa de peste 150 de ani. Prima sa medalie de Aur a fost acordata in 1878 la Expozitia Mondiala de la Paris, cand expertii francezi au fost profund impresionati de aroma bogata si culoarea intensa a lui Negru de Purcari, care a depasit chiar vinurile Bordeaux. De-a lungul timpului, vinurile Purcari au castigat peste 300 de medalii si distinctii la cele mai prestigioase concursuri internationale ca Decanter, Concours Mondial de Bruxelles, Challenge International du Vin, precum si recunoasterea Casei Regale a Marii Britanii.

  Pentru tine, aproape doua secole de istorie si savoare – Chateau Purcari iti aduce prin aceasta fantezie creativa spumantul Cuvée de Purcari, obtinut prin metoda clasica de fermentare si pastrare indelungata in sticle.

  Maturarea Indelungata in sticla confera un perlaj persistent si fin. Culoarea roza evoca eleganta, fiind completata de un buchet floral cu arome subtile de coacaze negre si un gust echilibrat.
  Temperatura de servire: 6 -10 °С.
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Grilă Listă