Sampanie
Ai putea sa refuzi un pahar de sampanie? Vorbim despre o bautura fina care iti va rasfata simturile. Dar cati dintre noi cunoastem ceea ce exista in elegantele pahare cu picior lung? Termenul de ,,sampanie”/,,champagne” este o denumire protejata care se aplica vinurilor spumante produse dupa Metoda Traditionala, numita in trecut si Metoda Champenoise, potrivit careia cea de-a doua fermentatie are loc in sticla. Aceasta bautura alcoolica rafinata este produsa din struguri crescuti doar in regiunea viticola Champagne din Franta, care apartin soiurilor specifice zonei, precum Chardonnay (albi) si Pinot Noir (negri).
Pe plan international, majoritatea tarilor respecta acest lucru, interzicand folosirea denumirii de Champagne pentru etichetarea altor vinuri spumante. Totusi, aceasta este deseori folosita in mod gresit, mai ales in conversatiile orale, fiind atribuita, tuturor vinurilor spumante sau spumoase, chiar si a sortimentelor produse dupa metode mult mai putin costisitoare. Vinurile spumante produse dupa Metoda Traditionala in alte regiuni viticole pot purta denumirea de: Cava in Spania, Cremant in Franta, Sekt in Germania sau Espumante in Portugalia.
Beicevrei.ro, magazinul tau de bauturi si vinuri online, este importatorul oficial in Romania al renumitei Champagne LAURENT PERRIER si a faimoasei Champagne ARMAND DE BRIGNAC. De asemenea, gama noastra de sampanie cuprinde si alte branduri cunoscute, precum Moet & Chandon, Dom Perignon, Salon, Piper Heidsieck. Lanson si Veuve Clicquot. Iti punem la dispozitie bauturi alcoolice pentru orice buzunar, asa ca sigur vei gasi aroma pe care o cauti. Cumparand de pe site-ul nostru, ai garantia ca te vei bucura de o sampanie de calitate, al carui gust este intens si extrem de rafinat.
In plus, despre sampanie trebuie sa stii ca cea dry poate fi asociata culinar cu aperitive, feluri principale de mancare si deserturi care nu sunt foarte dulci, iar sampania doux poate fi savurata alaturi de preparate pe baza de carne, stridii, crustacee sau prajituri si produse de patiserie. Comanda de pe Beicevrei.ro bautura ta preferata si bucura-te de un gust autentic, rafinat!
In ceea ce priveste temperatura optima de servire, este important sa stii ca o sampanie tanara poate fi consumata la 8 grade Celsius, iar una cunoscuta, mai veche, la 10-12 grade Celsius. Daca vrei sa te bucuri cu adevarat de savoarea acestei bauturi alcoolice, este esential sa o racesti inainte de a o consuma. Pe Beicevrei.ro, vei gasi toate informatiile de care ai nevoie despre aceasta bautura alcoolica rafinata, atat in ceea ce priveste asocierea culinara, cat si in privinta caracteristicilor ei. Fiecare produs de pe site-ul nostru are o descriere, asa ca iti va fi usor sa alegi bautura pe care ti-o doresti.
Descopera gama noastra de bauturi alcoolice si rasfata-te cu sortimentele tale preferate! Comanda acum o sticla de sampanie sau opteaza pentru pachetele avantajoase care contin mai multe sticle. In zilele speciale, meriti un rasfat regesc cu sampanie fina, de calitate! Bucura-te de ofertele Beicevrei si achizitioneaza bauturile tale preferate la preturi de import! In plus, iti oferim livrare gratuita la orice comanda efectuata in Bucuresti sau judetul Ilfov!
Citește Mai Mult Afiseaza mai putine-
Laurent Perrier
Laurent Perrier - Sampanie Blanc de Blancs Brut - 0.75L, Alc: 12%
REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
VOL. ALC.: 12%
ȘAMPANIE BLANC DE BLANCS BRUT. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a lăsat afacerea în grija lui Eugen Laurent și soției sale Mathilde Perrier. În anii 1940 Laurent Perrier a fost vândut doamnei Lanson de Nancourt, iar în 1948, Bernard, fiul cel mare al acesteia, a primit una dintre cele mai importante funcții în companie și astfel a început expansiunea și modernizarea casei Laurent Perrier.
În anii 1950, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii stilului Laurent Perrier.
Blanc de Blancs Brut oferă o experiență aromatică deosebită, creată de asamblajul vinurilor obținute 100% din soiul Chardonnay. Această șampanie nu are zahăr adăugat și este produsă doar atunci când producția oferă struguri Chardonnay cu o cantitate mai mare de zahăr concentrat la maturitate deplină. Strugurii sunt recoltați din zona dedicată soiurilor albe: Côte des Blancs (Avize, Cramant, Oiry, Chouilly), dar și din Montagne de Reims (Tours-sur-Marne, Villers-Marmery, Rilly La Montagne). Șampania este maturată timp de 8 ani.
ASPECT: Auriu, strălucitor cu un perlaj delicat și lung.
MIROS: Blanc de Blancs aduce vinul perfect din Chardonnay mai aproape de realitate prin siajul parfumului de citrice și mineralitate.
GUST: Notele de maturare și valurile de minerale aduc un corp echilibrat, cu o notă de lămâie în post gust.
ASOCIERE CULINARĂ: O alegere foarte inspirată la mesele cu delicatese din pește și fructe de mare.
TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.
786,50 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Laurent Perrier
Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut - 0.75L, Alc: 12%
REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER
VOL. ALC.: 12%
ȘAMPANIE CLASIC BRUT. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a lăsat afacerea în grija lui Eugen Laurent și soției sale Mathilde Perrier. În anii 1940 afacerea a fost vândută doamnei Lanson de Nancourt, iar în 1948, Bernard, fiul cel mare al acesteia, a primit una dintre cele mai importante funcții în companie și astfel a început expansiunea și modernizarea casei Laurent Perrier.
În anii 1950, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii stilului Laurent Perrier.
La Cuvee Brut este produs în Tour sur Marne, regiunea Champagne, din soiurile Chardonnay (peste 50%), Pinot Noir (peste 30%), Pinot Meunier (între 10-20%), și vinuri din reservă, în proporție de 20-30%.
ASPECT: O culoare clară de galben pal ce pune în evidență perlajul fin și persistent.
MIROS: La Cuvee Brut oferă un parfum delicat și proaspăt de fructe, ce se ridică cu armonie în jurul paharului. Acest parfum creat să să celebreze natura și arta de a crea vinuri frumoase are nevoie de câteva momente pentrua dezvălui notele de drupe coapte.
GUST: Fructe difuze, finețe și efervescență care determină o schimbare constantă a mixului de arome, cu un post gust lung și satisfăcător.
ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie recomandată la aperitive, meniuri diverse din carne de pasăre și cele mai bune preparate din pește.
TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.
259,27 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Laurent Perrier
Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose Ribbons GB - 0.75L, Alc: 12%
REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA
SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR
VOL. ALC.: 12%
ȘAMPANIE ROSE BRUT. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a lăsat afacerea în grija lui Eugen Laurent și soției sale Mathilde Perrier. În anii 1940 Laurent Perrier a fost vândut doamnei Lanson de Nancourt, iar în 1948, Bernard, fiul cel mare al acesteia, a primit una dintre cele mai importante funcții în companie și astfel a început expansiunea și modernizarea casei Laurent Perrier.
În anii 1950, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii ce definesc un stilul propriu al casei franceze, apreciat de cei cu gusturi selecte.
La Cuvée Rosé a fost creată prima dată în 1968 și este obținută din 100% Pinot Noir din 10 podgorii aflate în sudul și nordul orașelor Montagne și Reims. Strugurii de pe tarlale atent selectate sunt aleși și desciorchinați înainte de zdrobire. Macerarea are loc 48 până la 72 de ore, în funcție de recoltă, pentru a se extrage culoarea și aromele bogate ale soiului roșu.
ASPECT: Roz pal de zmeură, cu accente de somon crud. Perlaj fin și persistent.
MIROS: Intens și proaspăt, elegant floral, plăcut fructat de căpsuni, fraguțe, cireșe și mure.
GUST: Bine structurat, echilibrat, extrem de proaspăt și puternic fructat (căpșuni, coacăze roșii și mure), are o corpolență medie și o aciditate ridicată. Gust final lung și savuros.
ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie excelentă alături de preparate rafinate, cu stridii sau caviar la amuse bouche, cu tartar de somon la antreu, cu Surf & Turf la felul principal (File Mignon de vita Wagyu din regiunea Kobe din Japonia și homar american). La desert alături de mousse de ciocolată belgiană nu foarte dulce.
TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.
429,00 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Laurent Perrier
Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut Jeroboam - 3L, Alc: 12%
REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER
VOL. ALC.: 12%
ȘAMPANIE CLASIC BRUT. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a lăsat afacerea în grija lui Eugen Laurent și soției sale Mathilde Perrier. În anii 1940 afacerea a fost vândută doamnei Lanson de Nancourt, iar în 1948, Bernard, fiul cel mare al acesteia, a primit una dintre cele mai importante funcții în companie și astfel a început expansiunea și modernizarea casei Laurent Perrier.
În anii 1950, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii stilului Laurent Perrier.
La Cuvee Brut este produs în Tour sur Marne, regiunea Champagne, din soiurile Chardonnay (peste 50%), Pinot Noir (peste 30%), Pinot Meunier (între 10-20%), și vinuri din reservă, în proporție de 20-30%.
ASPECT: O culoare clară de galben pal ce pune în evidență perlajul fin și persistent.
MIROS: La Cuvee Brut oferă un parfum delicat și proaspăt de fructe, ce se ridică cu armonie în jurul paharului. Acest parfum creat să să celebreze natura și arta de a crea vinuri frumoase are nevoie de câteva momente pentrua dezvălui notele de drupe coapte.
GUST: Fructe difuze, finețe și efervescență care determină o schimbare constantă a mixului de arome, cu un post gust lung și satisfăcător.
ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie recomandată la aperitive, meniuri diverse din carne de pasăre și cele mai bune preparate din pește.
TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.
2.117,50 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Laurent Perrier
Laurent Perrier - Sampanie brut Millesime 2015 - 1.5L, Alc: 12%
ANUL DE RECOLTĂ: 2015
REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER
VOL. ALC.: 12%
ȘAMPANIE CLASIC BRUT. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a lăsat afacerea în grija lui Eugen Laurent și soției sale Mathilde Perrier. În anii 1940 afacerea a fost vândută doamnei Lanson de Nancourt, iar în 1948, Bernard, fiul cel mare al acesteia, a primit una dintre cele mai importante funcții în companie și astfel a început expansiunea și modernizarea casei Laurent Perrier.
În anii 1950, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii stilului Laurent Perrier.
ASPECT: Strălucitor, de o bună limpiditate și de un galben intens cu inflexiuni aurii și cu o prezență evidentă de dioxid de carbon, cu bule mici, elegante.
MIROS: Mirosul este seducător, curat și extrem de proaspăt, plăcut floral (accentuat de soc și tei), foarte intens fructat (pere Williams), mere verzi și citrice, complex și elegant.
GUST: Este foarte intens, floral și extrem de fructat (pere, mere verzi, caise, lămâie și lime), de o aciditate ridicată, abordabil și lejer, dar complex și rafinat, de o corpolență medie și cu o notă de drojdie subtilă, de un gust remanent foarte lung ce amintește de vanilie și pere răscoapte.
ASOCIERE CULINARĂ: Se pretează ca un excelent aperitiv, de savurat înainte de luarea mesei pentru a avea poftă de mâncare, sau împreună cu amuse bouche pe bază de midii, stridi, carne de pește (sushi și sasimi), fructe de mare, caviar, legume și mezeluri fine ușoare.TEMP. DE SERVIRE: 11-13º C.
1.512,50 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Veuve Clicquot
Veuve Clicquot - Sampanie brut - 0.375L, Alc: 12%
REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA
SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR, PINOT MEUNIER, CHARDONNAY
VOL. ALC.: 12%
ȘAMPANIE CLASSIC BRUT. Veuve Clicquot este unul dintre cele mai respectabile brand-uri de șampanie din lume, creat în urmă cu aproape 250 de ani. În 1772, Philippe Clicquot un afacerist francez care deținea o podgorie în regiunea Champagne fondează Casa Clicqout. Din 1805, tânăra soție a fiului sau, rămasă văduvă, preia afacerea și devine una dintre primele femei antreprenor din lume.
În următorii ani, tânăra Clicquot a condus cu pricepere afacerile, a adus îmbunătățiri metodei de producție odată cu descoperirile și schimbările din viticultura europeană. În prezent, cu tot avansul tehnologic, șampania Veuve Clicquot urmează o parte importantă din metoda de producție tradițională ce își are originile în secolul al XVIII-lea.
Șampaniile sunt realizate din struguri de calitate superioară din soiurile Pinot Noir, Pinot Meunier și Chardonnay. Cele trei soiuri sunt cupajate în diferite proporții, cu adăugarea unor vinuri din rezerve, păstrate din ani diferiți, pentru a oferi arome grațioase, selecte, perfecționate prin maturarea amestecului final în butoaie din stejar.
ASPECT: Galben pai, strălucitor, cu perlaj fin, consistent.
MIROS: Veuve Clicqout brut este o experință pe măsura celor mai rafinate simțuri. Plăcerea vine din amestecul fin de arome din fructe albe și stafide, urmate de vanilie și blat delicios de brioșă.
GUST: La gust, șampania este creată să mențină un echilibru între două caracteristici opuse: intensitate și textură mătăsoasă. Echilibrul este dorit și pentru diferitele soiuri aflate în cupaj, cu arome intense de fructe, cu final mediu și post gust sec.
ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie potrivită pentru o serie întreagă de preparate: aperitiv, tartar de pește, fructe de mare, paste, parmezan și biscuiți.
TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C. (Potențial de învechire la sticlă de până la 3 ani).
181,92 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Dom Perignon
Dom Perignon - Sampanie blanc neon - 0.75L, Alc: 12.5%
REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANŢA
SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR, CHARDONNAY
VOL. ALC.: 12.5%
ŞAMPANIE CLASSIC BRUT. La sfârșitul secolului al XVII-lea, Dom Pierre Perignon, un călugăr ce se ocupa de cramele mănăstirii Benedictine din Hautvillers, în regiunea Champagne, Franţa, a obținut una dintre primele variante de şampanie clasică din cupaj.
În prezent, şampania Dom Perignon este una dintre etichetele de prestigiu ale casei Moet & Chandon.
Neon Blanc aduce același cupaj îndrăgit de Pinot Noir și Chardonnay, de această dată într-o sticlă cu etichetă luminiscentă, denumită neon.
Creată sub mandatul fostului vinificator șef Richard Geoffroy, gama Neon scoate în evidență latura urbană, cosmopolită, a brand-ului francez, care păstrează fără compromis metoda tradițională de producție și maturare.
ASPECT: Galben-pal, cu reflexii aurii. Perlaj delicat și persistent.
MIROS: Blanc Neon aduce parfumul vesel al unei grădini mici cu tot felul de flori și fructe coapte.
GUST: Aromele din cupajul Neon se joacă tineresc cu simțurile pentru o experiență de neuitat. Răciți bine sticla și veți descoperi aromele de fructe proaspete, fructe uscate, ierburi aromatice, coajă de lămâie și ananas.
ASOCIERE CULINARĂ: Excelentă alături de aperitive, antreuri sau feluri principale, pregătite din aproape orice tip de carne, din peşte, crustacee sau fructe de mare.
TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.
1.514,21 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
G.H. Mumm
G.H. Mumm - Cordon Rouge Sampanie brut - 0.75L, Alc: 12%
REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA
SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR, PINOT MEUNIER, CHARDONNAY
VOL. ALC.: 12%
ȘAMPANIE CLASIC BRUT. Casa G.H. Mumm a fost fondată oficial în 1827 în cunoscuta regiune viticolă Champagne de frații Jacobus, Gottlieb și Phillip Mumm, producători de vin originari din Valea Rinului (partea germană), și partenerii lor G. Heuser și Friedrich Giesler. Experiența celor trei frați descendenți ai unei familii nobile din secolul XII, le-a permis să pună bazele unei afaceri în Franța, recunoscând popularitatea și cererea tot mai mare pentru vinurile produse în această parte a Franței.
Familia Mumm avea deja vinărie în Germania, iar această expansiune, permisă și de relațiile bune între Franța și Germania la acea vreme, a dus la consolidare afacerii, achiziția de podgorii și crearea în 1876 a faimoasei Cordon Rouge, eticheta care rămâne până astăzi un etalon al stilului și tradiției franceze în producția de șampanie.
Casa G.H. Mumm are în prezent aproape 218 hectare, plantate cu soiurile Pinot Noir, Pinot Meunier și Chardonnay, ce includ culturi selecte Grand Cru în 8 localități din regiunea Champagne.
ASPECT: Galben-pal, cu perlaj fin, persistent, ce evocă prospețimea și efervescența naturală a șampaniei.
MIROS: Curtată de caracterul fascinant al soiului Pinot Noir, Cordon Rouge oferă arome revigorante de fructe cu pulpă albă și galbenă, note de litchi, ananas și praline.
GUST: Energie și prospețime dezvoltată de aromele perfect echilibrate de fructe și note finisate de caramel, persistente în post gust.
ASOCIERE CULINARĂ: Ideală în postura de aperitiv sau degustată cu foie gras, preparate din carne albă, pește pescar sau chefal roșu.
TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.
205,27 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Taittinger
Taittinger - Sampanie Brut Reserve - 0.75L, Alc: 12.5%
REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER
VOL. ALC.: 12.5%
ȘAMPANIE CLASIC BRUT. După ce a fost detașat militar la castelul Marquetterie în timpul războiului, în 1932 Pierre Taittinger a cumpărat castelul și alte afaceri din industria șampaniei, cum ar fi Couvert Group ce deținea Comtes de Champagne și Forrest-Forneaux două dintre cele trei case cu cea mai lungă istorie. Pierre și-a continut activitatea în lumea politică franceză și a lăsat afacerea fiului său și descendenților acestuia, care au continuat producția de șampanie și au dezvoltat casa franceză Taittinger.
Fiecare generație a familiei Taittinger a extins zona cultivată cu struguri, iar astăzi a ajuns la 288 de hectare, fiind a treia cea mai mare suprafață deținută de un producător în regiunea Champagne. Mai mult, casa franceză deține cea mai mare podgorie aflată între zidurile orașului Reims, din Val de Murigny, în apropiere de primul drum construit de romani, ce leagă Reims de Epernay. În podgorie sunt cultivate soiurile tradiționale ale cupajului de șampanie: 37% Chardonnay, 48% Pinot Noir și 15% Meunier, răspândite armonios în 37 de culturi de ce-a mai bună calitate (Crus) din regiunea Champagne.
Taittinger Brut Réserve este obținut din 40% Chardonnay, 35% Pinot Noir și 25% Pinot Meunier. Din peste 35 de podgorii sunt aleși doar strugurii ajunși la maturitate deplină și copți perfect. Procentul ridicat de Chardonnay din acest cupaj este maturat în pivnița Taittinger minim 3 ani pentru a oferi aromele complet dezvoltate ale soiului și un profil echilibrat alături de celelalte două soiuri.
ASPECT: Auriu, strălucitor, cu perlaj lung.
MIROS: Nasul este delectat cu arome de fructe și brioșă franțuzească. Latura sa fructată este oferită piersici, completate de flori albe (păducel, acacia), și păstăi de vanilie.
GUST: Pe papile sosește cu multă prospețime și armonie. Se păstrează fructele și se ivește o notă de miere ce contribuie la un post gust delicios.
ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie elegantă pentru orice masă cu aperitive, meniuri diverse din carne de pasăre și cele mai bune preparate din pește.
TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.
226,71 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Moet & Chandon
Moet & Chandon - Sampanie brut Imperial miniatura - 0.2L, Alc: 12%
REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA
SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR, PINOT MEUNIER, CHARDONNAY
VOL. ALC.: 12%
ȘAMPANIE CLASSIC BRUT. Moët & Chandon este una dintre șampaniile care ies în evidență indiscutabil, prin tradiția, istoria și eleganța oferită în fiecare cupaj, în orice colț al lumii. Moët & Chandon este un brand francez creat de Claude Moët în 1743. La scurt timp, șampania sa a fost apreciată în cele mai selecte cercuri ale societății europene. Marchiza de Pompadour și Împăratul Napoleon Bonaparte sunt doar câteva din primele personalități care au influențat istoria casei Moët (& Chandon).
Jean-Rémy Moët, a adus șampania bunicului său la standardele unui vin faimos în întreaga Europă, prin extinderea operațiunilor și transporturi internaționale. Moët & Chandon deține în prezent Champagne 1150 de hectare de pământ bogat în straturi de calcar, cu apă din belșug, soare și temperaturi potrivite pentru soiurile clasice cupajul de șampanie: Pinot Noir, Pinot Meunier și Chardonnay.
Moet Imperial este compus din peste 100 de vinuri, din care 20 până la 30% sunt adăugate din rezerva cramei pentru a oferi cupajului maturitate, complexitate și un profil aromatic echilibrat. Cupajul reflectă diversitatea și capacitatea celor trei soiuri de a se completa cu arome și note delicate.
ASPECT: Galben-pai cu reflexii verzui.
MIROS: Aromele vibrante și intense de mere verzi și citrice, prospețime oferită de nuanțe minerale și flori albe. Parfumul este incomplet fără notele de brioșă, cereale și alune proaspete.
GUST: Somptuozitate și finețe din fructe cu pulpă albă (pere, piersici, mere), atingerea delicată a bulelor mici și citricele revigorante, cu nuanțe de agrișe.
ASOCIERE CULINARĂ: Moet Imperial alungă plictiseala și delectează toate gusturile la mesele cu somon afumat, caviar, creveți, calamar prăjit și scoici.
TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.
82,26 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Laurent Perrier
Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut Salmanzar - 9L, Alc: 12%
REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER
VOL. ALC.: 12%
ȘAMPANIE CLASIC BRUT. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a lăsat afacerea în grija lui Eugen Laurent și soției sale Mathilde Perrier. În anii 1940 afacerea a fost vândută doamnei Lanson de Nancourt, iar în 1948, Bernard, fiul cel mare al acesteia, a primit una dintre cele mai importante funcții în companie și astfel a început expansiunea și modernizarea casei Laurent Perrier.
În anii 1950, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii stilului Laurent Perrier.
La Cuvee Brut este produs în Tour sur Marne, regiunea Champagne, din soiurile Chardonnay (peste 50%), Pinot Noir (peste 30%), Pinot Meunier (între 10-20%), și vinuri din reservă, în proporție de 20-30%.
ASPECT: O culoare clară de galben pal ce pune în evidență perlajul fin și persistent.
MIROS: La Cuvee Brut oferă un parfum delicat și proaspăt de fructe, ce se ridică cu armonie în jurul paharului. Acest parfum creat să să celebreze natura și arta de a crea vinuri frumoase are nevoie de câteva momente pentrua dezvălui notele de drupe coapte.
GUST: Fructe difuze, finețe și efervescență care determină o schimbare constantă a mixului de arome, cu un post gust lung și satisfăcător.
ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie recomandată la aperitive, meniuri diverse din carne de pasăre și cele mai bune preparate din pește.
TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.
7.018,00 RONStoc epuizat
-
Laurent Perrier
Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut Methuselah - 6L, Alc: 12%
REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER
VOL. ALC.: 12%
ȘAMPANIE CLASIC BRUT. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a lăsat afacerea în grija lui Eugen Laurent și soției sale Mathilde Perrier. În anii 1940 afacerea a fost vândută doamnei Lanson de Nancourt, iar în 1948, Bernard, fiul cel mare al acesteia, a primit una dintre cele mai importante funcții în companie și astfel a început expansiunea și modernizarea casei Laurent Perrier.
În anii 1950, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii stilului Laurent Perrier.
La Cuvee Brut este produs în Tour sur Marne, regiunea Champagne, din soiurile Chardonnay (peste 50%), Pinot Noir (peste 30%), Pinot Meunier (între 10-20%), și vinuri din reservă, în proporție de 20-30%.
ASPECT: O culoare clară de galben pal ce pune în evidență perlajul fin și persistent.
MIROS: La Cuvee Brut oferă un parfum delicat și proaspăt de fructe, ce se ridică cu armonie în jurul paharului. Acest parfum creat să să celebreze natura și arta de a crea vinuri frumoase are nevoie de câteva momente pentrua dezvălui notele de drupe coapte.
GUST: Fructe difuze, finețe și efervescență care determină o schimbare constantă a mixului de arome, cu un post gust lung și satisfăcător.
ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie recomandată la aperitive, meniuri diverse din carne de pasăre și cele mai bune preparate din pește.
TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.
4.840,00 RONStoc epuizat
-
Laurent Perrier
Laurent Perrier - Sampanie Alexandra Rose 2004 - 0.75L, Alc: 12%
ANUL DE RECOLTĂ: 2004
REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA
SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR, CHARDONNAY
VOL. ALC.: 12%
ȘAMPANIE ROSE BRUT. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a lăsat afacerea în grija lui Eugen Laurent și soției sale Mathilde Perrier.
În anii 1940 Laurent Perrier a fost vândut doamnei Lanson de Nancourt, iar în 1948, Bernard, fiul cel mare al acesteia, a primit una dintre cele mai importante funcții în companie și astfel a început expansiunea și modernizarea casei Laurent Perrier.
În anii 1950, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii stilului Laurent Perrier.
ASPECT: Roz somon cu perlaj fin.
MIROS: Aroma este precisă şi foarte crocantă. O gamă largă de fructe mici, roşii: căpşuni, zmeură, coacăze roşii şi cireşe negre. Prospeţimea domină uimitor notele aromatice.
GUST: Gustul este intens cu arome de fructe, curat, bine-definit şi uşor ascuţiţ, apoi vinul se deschide pentru a oferi impresia cufundării într-un coş de fructe de pădure, proaspăt culese: căpşuni, cireşe Morello, coacăze negre şi zmeură.Vinul este suplu şi rotund spre final.
ASOCIERE CULINARĂ: Laurent-Perrier Alexandra rose este un aperitiv delicios, ori o alegere inspirată la mesele cu mezeluri fine (precum prosciutto de raţă), peşte crud (chefalul marinat şi tartar de ton roşu), creveţi la grătar, carne de miel şi brânzeturi cremoase. Cuvée Rosé se potriveşte extraordinar pentru deserturi de fructe roşii.
TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.
2.299,00 RON+ 0,50 RON garanție SGR
Stoc epuizat