Sampanie

Ai putea sa refuzi un pahar de sampanie? Vorbim despre o bautura fina, care iti va rasfata toate simturile. Dar cati dintre noi cunoastem ceea ce exista in elegantele pahare cu picior lung? Termenul de ,,sampanie”/,,champagne” este o denumire protejata care se aplica vinurilor spumante produse dupa Metoda Traditionala (numita in trecut si Metoda Champenoise), din struguri crescuti doar in regiunea viticola Champagne din Franta.


Pe plan international, majoritatea tarilor respecta acest lucru, interzicand folosirea denumirii de Champagne pentru etichetarea altor vinuri spumante. Totusi, aceasta este deseori folosita in mod gresit, mai ales in conversatiile orale, fiind atribuita, tuturor vinurilor spumante sau spumoase, chiar si celor produse dupa metode mult mai putin costisitoare. Vinurile spumante produse dupa Metoda Traditionala in alte regiuni viticole, pot purta denumirea de: Cava in Spania, Cremant in Franta, Sekt in Germania, Espumante in Portugalia.


Beicevrei.ro, magazinul tau de bauturi si vinuri online, este importatorul oficial in Romania al renumitei Champagne LAURENT PERRIER si a faimoasei Champagne ARMAND DE BRIGNAC. Cumparand de pe site-ul nostru, ai garantia ca te vei bucura de o sampanie de calitate, al carui gust este intens si extrem de rafinat.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Grilă Listă
Filtru
  • Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut - 0.75L , Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut - 0.75L , Alc: 12%
    -39%

    Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut - 0.75L , Alc: 12%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE. Brand-ul de șampanie Laurent Perrier și primele unități de producție au fost create în 1812 de André Michel Pierlot, care a luat numele Vve Laurent Perrier de la Mathilde Emilie Perrier. Mathilde, văduva lui Eugène Laurent, a decis să își unească numele cu Pierlot și să extindă afacerea.

     

     În 1939, fiica Mathildei a vandut afacerea către Marie-Louise Lanson de Nancourt. Bernard, unul dintre cei doi fii, a preluat afacerea și a învățat tot ceea ce se putea despre șampanie. În 1948 Bernard a fost numit directorul companiei, iar acest moment a marcat început expansiunii companiei Laurent Perrier.

     

    În anii ’50, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de peste 70 de ani, cu modernizările și regulile proprii stilului Laurent Perrier.

    La Cuvee Brut este produs în Tour sur Marne, regiunea Champagne, din soiurile Chardonay (peste 50%), Pinot Noir (peste 30%), Pinot Meunier (între 10-20%), și vinuri din reservă, în proporție de 20-30%.

     

     

    ASPECT:  O culoare clară de galben pal ce pune în evidență perlajul fin și persistent.

     

    MIROS: La Cuvee Brut oferă un parfum delicat și proaspăt de fructe, ce se ridică cu armonie în jurul paharului. Acest parfum creat să evoce natura și arta creației are nevoie de câteva momente pentrua dezvălui și notele de fructe cu sâmbure tare.  

     

    GUST: Fructe difuze, finețe și efervescență care determină o schimbare constantă a mixului de arome, cu un finish lung și satisfăcător.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie recomandată la aperitive, meniuri diverse din carne de pasăre și cele mai bune preparate din pește.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  8 - 10°C

     

    Preț normal: 261,80 RON

    Special Price 158,39 RON

    (-103,41 RON)
  • Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose - 0.75L , Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose - 0.75L , Alc: 12%
    -39%

    Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose - 0.75L , Alc: 12%

    PRODUCATOR / PODGORIE: LAURENT PERRIER
    ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
    REGIUNE / TARA: A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PINOT NOIR / PINOT MEUNIER
    VOL. ALC.: 12%
    CHAMPAGNE BRUT / SEC ROSE

    ASPECT: Seducator, stralucitor, de o culoare de un roz pal de zmeura cu accente de somon crud.
    MIROS: Intens si proaspat, elegant floral, placut fructat, de capsuni, fragute, cirese si mure.
    GUST: Bine structurat, echilibrat, extrem de proaspat si puternic fructat (capsuni, coacaze rosii si mure), are o corpolenta medie si o aciditate ridicata, este de un gust final remanent savuros si lung.

    ASOCIERE CULINARA: Spumantele rose, sunt cele mai usor de asociat culinar, pentru ca se preteaza la mai toate preparatele din orice tip de carne, atata timp cat nu sunt foarte iuti, dulci sau de un gust extrem de intens (parmezan, trufe, chilli s.a.m.d). Datorita elegantei produsului se recomanda asocierea cu preparate rafinate, cu stridii sau caviar la amuse bouche, cu tartar de somon la antreu, cu Surf & Turf la felul principal (File Mignon de vita Wagyu din regiunea Kobe din Japonia si homar din Maine, America de Nord) si mousse de ciocolata belgiana nu foarte dulce, la desert.
    TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomanda decantarea)

    Preț normal: 434,35 RON

    Special Price 265,00 RON

    (-169,35 RON)
  • Armand de Brignac - Sampanie Brut Gold bottle gb - 0.75L, Alc: 12.5% Armand de Brignac - Sampanie Brut Gold bottle gb - 0.75L, Alc: 12.5%
    -10%

    Armand de Brignac - Sampanie Brut Gold bottle gb - 0.75L, Alc: 12.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: ARMAND DE BRIGNAC
    ANUL DE RECOLTA: NON VINTAGE
    REGIUNE / TARA: A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PINOT NOIR / PINOT MEUNIERE
    VOL. ALC.: 12.5%
    CHAMPAGNE BRUT / SEC

    ASPECT: De foarte intensa stralucire, si o culoare de un galben pai cu inflexiuni aurii, perlat, carbogazos.
    MIROS: Foarte puternic si proaspat, floral si delicat vegetal (de soc, de flori de camp si tei), placut fructat, cu accente seducatoare de citrice.
    GUST: Complex dar lejer si savuros, extrem de proaspat, lasa chiar o senzatie de "crocant", delicat vegetal si foarte intens fructat (de grapefruit si lamaie, de caise si piersici, mere verzi, ananas, mere golden), are o foarte buna aciditate, o corpolenta medie, si un gust la final dupa inghitire, lung si intens.

    ASOCIERE CULINARA: Se poate savura ca atare sau pe sezlongul unui lounge pe marginea oceanului, servit foarte rece ca aperitiv inainte de luarea mesei, sau se poate aprecia langa preparatele antreu din stridii proaspete, crustacee (crab oceanic, homar, langoustine), fructe de mare, carne de peste in preparate rafinate (sushi, sashimi, file de peste pe pat de piure de mazare si pesto, Mahi Mahi sau Dorada pregatita in frunze de palmier cu fructe exotice si orez salbatic).
    TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea)

    Preț normal: 1.428,00 RON

    Special Price 1.287,58 RON

    (-140,42 RON)
  • Armand de Brignac - Sampanie - La Collection - 6 bucati x 0,75L, Alc: 12.5% Armand de Brignac - Sampanie - La Collection - 6 bucati x 0,75L, Alc: 12.5%

    Armand de Brignac - Sampanie - La Collection - 6 bucati x 0,75L, Alc: 12.5%

    Armand de Brignac brut gold este primul sortiment de sampanie produs din aceasta gama. Aceasta sampanie reprezinta un cuvee de exceptie din trei soiuri representative: Pinot Noir, Chardonnay si Pinot Meunier din trei ani diferiti: 2009, 2010 si 2012. Sticlele sunt pastrate in conditii ideale, cu temperatura controlata si ferite de lumina. Din toate acestea rezulta o sampanie ce impresioneaza cu caracterul sau unic si sofisticat.

    ASPECT: De foarte intensa stralucire, si o culoare de un galben pai cu inflexiuni aurii, perlat, carbogazos.
    MIROS: Proaspat, floral si usor vegetal, imbina notele de piersica si caisa cu cele de fructe rosii coapte, urmate de note citrice, portocale si briose.
    GUST: Fructat, ce aduce in prim plan arome de cirese, fructe exotice si o usoara aroma de lamaie, acestea fiind urmate de minunatele arome de vanilie si miere facand aceasta sampanie sa fie mai catifelata si ii ofera o cremozitate aparte. Post gustul este lung cu usoare note de paine prajita provenite de la butoiul de stejar frantuzesc.
    ASOCIERE CULINARA: Se poate savura ca atare sau pe sezlongul unui lounge pe marginea oceanului, servit foarte rece ca aperitiv inainte de luarea mesei, sau se poate aprecia langa preparatele antreu din stridii proaspete, crustacee (crab oceanic, homar, langoustine), fructe de mare, carne de peste in preparate rafinate (sushi, sashimi, file de peste pe pat de piure de mazare si pesto, Mahi Mahi sau Dorada pregatita in frunze de palmier cu fructe exotice si orez salbatic).
    TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea).



    Armand de Brignac Golfer’s Limited Edition este un veritabil cuvee brut, vibrant, cu o eleganta aparte. Aceasta sampanie este un cupaj de Pinot noir, Chardonnay si Pinot Meunier din trei ani diferiti: 2009, 2010 si 2012. Aceasta este sampania perfecta pentru a incheia o zi minunata de golf. Acest sortiment comemoreaza turneul de golf “ Master Golf Tournament”, iar in fiecare an , Armand de Brignac ofera cadou castigatorului o sticla de Armand de Brignac Golfer’s Edition.


    ASPECT: Galben auriu.
    MIROS: Cu un buchet proaspat si vibrant, in prim plan se regasesc notele de briose proaspat scoase din cuptor, vanilie completate ulterior de note de fructe rosii, pere, piersica si note florale.
    GUST: Echilibrat si fructat ce combina perfect aromele de fructe exotice, lamaie cu cele de vanilie, lasand in post gust sa se regaseasca aromele de paine prajita provenit de la butoiul de stejar frantuzesc.
    ASOCIERE CULINARA: Poate fi servit ca atare sau langa preparate din peste proaspat.
    TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea).



    Armand de Brignac Rose este o sampanie cuvee, proaspata si complexa din Pinot Noir, Pinot Meunier si Chardonnay din trei ani diferiti: 2009, 2010 si 2012. Vibranta culoare este data de asamblajul vinului spumant cu 15% vin rosu provenit din struguri Pinot Noir culesi manual din vii cultivate special pentru aceasta sampanie. Acest lucru aduce un plus de arome de fructe rosii, facand-o perfecta pentru a fi savurata pe toata durata mesei.


    ASPECT: Culoare delicata de un roz pal cu tuse de somon, de o buna limpiditate, stralucitor.
    MIROS: Fructat, viu si vibrant, notele de capsuni, coacaze si cirese inunda simturile lasand notele florale si cele dulci de migdala sa se regaseasca ulterior.
    GUST: Aromele de fructe rosii si cirese sunt bine evidentiate inca de la inceput, aromele de Chardonnay intervin ulterior, aducand un plus de eleganta.
    ASOCIERE CULINARA: Evident ca este un excelent aperitiv servit inainte de luarea mesei, dar totodata se poate asocia cu mancaruri rafinate din fructe de mare, peste sau cu icre de somon in compozitie. Este un vin versatil care se asociaza foarte bine cu o gama larga de feluri de mancare, de la carne rosie gatita delicat cu sosuri usoare pana la cele asiatice si chiar o mare varietate de branzeturi (Chevre sau Brie - Franta / Cheddar - Anglia / Colby - S.U.A. / Edam - Olanda).
    TEMP. DE SERVIRE: 7 - 9º C (Nu se recomanda decantarea sau aerarea.)



    Armand de Brignac Demi Sec a fost la inceput o simpla curiozitate impartita vizitatorilor la casa din Chighy-les-Roses din Franta, dar mai tarziu a fost lansata pentru minunata asociere cu preparatele exotice. Aceasta sampanie este un cupaj din Pinot Noir, Chardonnay si Pinot Meunier din trei ani diferiti: 2009,2010 si 2012.


    ASPECT: Galben auriu.
    MIROS: Se regasesc usor notele de grapefruit, compot de fructe, gutuie balansate perfect cu cele de caramel si briose.
    GUST: Bogatele arome de mure se imbina cu aromele citrice si cu cele de miere. Perlajul fin si delicat face ca post gustul sa fie lung si dulceag.
    ASOCIERE CULINARA: Se poate servi alaturi de foie gras, branzeturi si mancaruri usor picante. Poate fi servit si alaturi de un platou de fructe exotice sau desert.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea).



    Armand de Brignac Blanc de Blanc aduce in prim plan principalele carateristici ale terroir-ului regiunii Champagne. Aceasta sampanie contine 100% Chardonnay Cuvee, strugurii fiind culesi manual din zonele Cote des Blanc si Montagne de Reims iar pentru aceasta sampanie este folosit doar primul must. Sticlele sunt pastrate in conditii ideale, cu temperatura controlata si ferite de lumina. Din toate acestea rezulta o sampanie ce impresioneaza cu caracterul sau unic si sofisticat.


    ASPECT: Galben auriu.
    MIROS: Minunatele note de para si unt se imbina perfect cu cele de alune de padure si usoare note de turta dulce.
    GUST: Aromele de fructe exotice ca guava, piersica si agrisa sunt ulterior completate de arome de mirodenii dulci, lasand post gustul sa fie proaspat si mineral.
    ASOCIERE CULINARA: Poate fi servit ca atare sau langa carpaccio, sashimi, peste la gratar sau branza usoara.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea).



    Armand de Brignac Blanc de Noirs este un cupaj de Pinot Noir din trei ani diferiti: 2008, 2009 si 2010. Strugurii provin din zona Montagne de Reims si sunt atent selectati manual. Sticlele sunt pastrate in conditii ideale, cu temperatura controlata, ferite de lumina si sunt numerotate manual.

    ASPECT: Galben auriu.
    MIROS: Notele inconfundabile de fructe rosii coapte, fructe de padure, mure, coacaze negre, se imbina perfect cu cele de condimente dulci.
    GUST: Aromele de mure si coacaze negre sunt aduse in prim plan de perlajul catifelat lasand ca in post gusul lung si delicat sa putem regasi aromele subtile de menta.
    ASOCIERE CULINARA: Ideal pentru preparate din carne de rata, miel la gratar, dar poate fi servit si ca atare.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea).


    22.015,00 RON
  • Armand de Brignac - Sampanie Trilogie 3 buc x 0,75L, Alc: 12.5% Armand de Brignac - Sampanie Trilogie 3 buc x 0,75L, Alc: 12.5%
    -5%

    Armand de Brignac - Sampanie Trilogie 3 buc x 0,75L, Alc: 12.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: ARMAND DE BRIGNAC
    ANUL DE RECOLTA: NON VINTAGE
    REGIUNE / TARA: A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA


    ARMAND DE BRIGNAC ACES OF SPADES BRUT GOLD
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PINOT NOIR / PINOT MEUNIERE
    VOL. ALC.: 12.5%
    CHAMPAGNE BRUT / SEC

    ASPECT: De foarte intensa stralucire, si o culoare de un galben pai cu inflexiuni aurii, perlat, carbogazos.
    MIROS: Foarte puternic si proaspat, floral si delicat vegetal (de soc, de flori de camp si tei), placut fructat, cu accente seducatoare de citrice.
    GUST: Complex dar lejer si savuros, extrem de proaspat, lasa chiar o senzatie de "crocant", delicat vegetal si foarte intens fructat (de grapefruit si lamaie, de caise si piersici, mere verzi, ananas, mere golden), are o foarte buna aciditate, o corpolenta medie, si un gust la final dupa inghitire, lung si intens.

    TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea)

    ARMAND DE BRIGNAC ACES OF SPADES BRUT ROSE
    SOIUL / SOIURILE: 50% PINOT NOIR / 40% PINOT MEUNIER / 10% CHARDONNAY
    VOL. ALC.: 12.5 %
    CHAMPAGNE BRUT / SEC ROSE, produsa dintr-un “assemblage” din 12% vin linistit din pinot noir adaugat peste un vin spumant cuvee, alb. Produsul a zece generatii a aceleasi familii de proprietari de podgorii din regiunea Champagne, Franta, inca din 1763, si recunoscuta ca una din cele mai bune sampanii din lume de catre Robert Parker, Tom Stevenson si Jancis Robinson... Armand de Brignac Rose este un simbol al apartenentei unei clase sociale unde rafinamentul si eleganta fac legea. Produs in cantitati foarte limitate.

    ASPECT: Culoare delicata de un roz pal cu tuse de somon, de o buna limpiditate, stralucitor.
    MIROS: O aroma eleganta dar totusi proaspata de capsuni, cirese si mure, imbogatita de o caracteristica de drojdie si paine coapta proaspat scoasa din cuptor.
    GUST: Un buchet bogat, complex de fructe rosii proaspete, imbogatit spre final cu nuante de subtile de fum, aluat de paine si paine prajita. Are o aciditate foarte ridicata ce-i confera prospetime, o corpolenta medie, elegant, echilibrat si cu un gust final remanent extrem de lung.

    TEMP. DE SERVIRE: 7 - 9º C (Nu se recomanda decantarea sau aerarea.)

    ARMAND DE BRIGNAC ACES OF SPADES BRUT SILVER BLANC DE BLANCS
    SOIUL / SOIURILE: 100% CHARDONNAY
    VOL. ALC.: 12.5 %
    CHAMPAGNE BRUT / SEC vinificata doar din struguri albi, de unde si denumirea de Blanc de Blancs (vin alb din soiuri de struguri albi). Desi legislatia permite si folosirea altor soiuri (Pinot Blanc/ Blanc Vrai, Pinot Gris, Petit Meslier), Armand de Brignac Blanc de Blancs este vinificat doar din struguri de Chardonnay, cluesi din localitatile catalogate Grand Cru, printre care: Armand, Oger si Avize.

    ASPECT: Sclipitor, de un galben intens, cu note delicate aurii.
    MIROS: Elegant si seducator, extrem de fructat (fructe proaspete: mar galben, piersica, caise), mineral, completat de usoare accente de drojdie.
    GUST: Complex, savuros, proaspat si rafinat. Confirma paleta aromatica indentificata prin apreciere olfactiva; are o corpolenta medie, este cremos si de un gust remanent extrem de persistent.

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10º C (Nu se recomanda decantarea sau aerarea.)

    Preț normal: 6.545,00 RON

    Special Price 6.218,00 RON

    (-327,00 RON)
  • Moet & Chandon - Sampanie brut imperial rose gb - 0.75L Moet & Chandon - Sampanie brut imperial rose gb - 0.75L
    Nou!

    Moet & Chandon - Sampanie brut imperial rose gb - 0.75L

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR, PINOT MEUNIER, CHARDONNAY

     

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE ROSE BRUT. Moët & Chandon este una dintre șampaniile care ies în evidență indiscutabil, prin tradiția, istoria și eleganța oferită în fiecare sticlă, în orice colț al lumii. Moët & Chandon este un brand francez creat de Claude Moët în 1743.  La scurt timp, șampania sa a devenit una dintre cele câteva, apreciate în cele mai înalte cercuri ale societății europene.

     

    Marchiza de Pompadour, amanta lui Ludovic al XV-lea a influențat alegerea șampaniei Moët la casele regale din Europa, Împăratul Napoleon Bonaparte a vizitat proprietățile Moët din Epernay și a premiat șampania cu medalia Legiunii de Onoare. Sampania la care se taie dopul cu spada este o legendă atribuită tot lui Bonaparte, care obișnuia să celebreze cu șampanie Moët, numeroasele sale victorii militare. 

     

    Jean-Rémy Moët, a adus șampania bunicului său la standardele unui vin faimos în întreaga Europă, prin extinderea operațiunilor și transporturi internaționale.  Moët & Chandon deține în prezent una dintre cele mai mari părți din regiunea viticolă Champagne, cu cinci culturi aflate în cinci locații: Montagne de Reims, Côte des Blancs, Vallée de la Marne, Sézanne și Aube.

    De pe cei 1150 de hectare de pământ bogat în straturi de calcar, cu apă din belșug, soare și temperaturi potrivite, echipele Moët & Chandon cultivă struguri de calitate superioară din soiurile clasice cupajul de șampanie (Pinot Noir, Pinot Meunier și Chardonnay).

     

     

    ASPECT: Roz cu reflexii de ambră, cu perlaj elegant, ce ridică natural la suprafața paharului.

     

    MIROS: Un buchet fermecător și plin de viață, câștigat din fructe roșii (căpșuni sălbatice, zmeură și cireșe), nuanțe din petale de trandafir și note de condimente (piper negru).

     

    GUST: Parfumul fructat și elegant este vestitorul unui cupaj clasic, realizat din trei mari soiuri proaspete, și alte vinuri, în proporție de 20 - 30%. Vinurile proaspete și cele de rezervă aduc arome bogate, delicate și consistente cupajului final. 

     

    Pinot Noir este un soi intens, Pinot Meunier este echilibrat, iar Chardonnay este elegant și exclusivist. Acest trio versat aduce un mix suculent din fructe de pădure (căpșuni, zmeură și coacăze), pulpă dulce de piersică și prospețime din petale de izmă, revigorată de o ploaie călduță de toamnă.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un rose de vază pe care îl vedem la o masă impodobită de preparate din rață, găscă, brânză proaspătă de capră, mozzarella, mascarpone, salate și tarte irezistibile cu fructe roșii, proaspete.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    321,30 RON
  • Moet & Chandon - Sampanie brut Imperial miniatura - 0.2L Moet & Chandon - Sampanie brut Imperial miniatura - 0.2L

    Moet & Chandon - Sampanie brut Imperial miniatura - 0.2L

    PRODUCATOR / PODGORIE: MOET & CHANDON
    ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
    REGIUNE / TARA: A.O.C. CHAMPGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PINOT NOIR / PINOT MEUNIER
    VOL. ALC.: 12%

    VIN SPUMANT SEC (CHAMPAGNE BRUT). Moët & Chandon este unul dintre cei mai mari producători mondiali de champagne. Parte din imperiul de produse de lux LVMH (Louis Vuitton Moet Hennessy) ce actualmente deţine circa 1000 de hectare de vie şi produce anual aproape 26 de milioane de sticle. Succesul acestei case a devenit fulminant în secolul 19, când Napoleon a avut ocazia să guste aceasta champagne şi s-a îndrăgostit de ea. Vrând-nevrând vestea adicţiei sale pentru această băutură s-a extins foarte repede şi, dintr-o dată, toată lumea bună a Europei dorea să o guste. În 1872 Moet vindea aproximativ 2 milioane de sticle, iar în 1880, 2.5 milioane, cifre colosale pentru acea vreme luând în cosiderare faptul că era considerată un produs de lux.
    A primit 91 puncte din partea Wine Spectator, si 90 de puncte din partea Stephen Tanzer's International Wine Cellar.

    ASPECT: Stralucitor, de o culoare seducatoare de un galben pai vivace cu accente de un verzui.

    MIROS: Intens si foarte placut, extrem de fructat, de piersici si pere, sustinut de arome florale si de biscuiti.

    GUST: Placut, proaspat, puternic fructat, de caise, pere, mere verzi, delicat de biscuiti si drojdii fine, are o aciditate ridicata, este de o corpolenta medie, cremos si cu un gust final remanet foarte lung de o caracteristica minerala.

    ASOCIERE CULINARA: Ca oricare spumant, este foarte versatil in asocieri culinare. Poate fi asociat cu aperitive / amuse bouche / mizilicuri servite inaintea mesei, cu antreuri sau cu felul principal, pregatite din aproape orice tip de carne, din peste, crustacee sau fructe de mare, atata timp cat preparatele nu sunt extrem de iuti, dulci, sau nu au sosuri brune, foarte intens aromate. Se asociaza elegant cu stridii, tartar de peste spada, capsuni trase in ciocolata alba, File Mignon din vita Kobe, carpaccio din vita Angus, sushi si sashimi din Bluefin Tuna. La finalul mesei 'face fata' intr-un mod reusit la platourile de branzeturi fine, garnisite cu nuci pecan, crackers si fructe poaspete (caise, struguri proaspeti).

    TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)
    98,94 RON
  • Laurent Perrier - Sampanie Harmony 0.75L Laurent Perrier - Sampanie Harmony 0.75L
    Nou!

    Laurent Perrier - Sampanie Harmony 0.75L

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER 

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE CLASSIC DEMI-SEC. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a luat numele Vve Laurent Perrier de la Mathilde Emilie Perrier. Mathilde, văduva lui Eugène Laurent, a decis să își unească numele cu Pierlot și să extindă afacerea.

     

     În 1939, fiica Mathildei a vândut afacerea către Marie-Louise Lanson de Nancourt. În 1948, Bernard, fiul cel mare al doamnei Lanson de Nancourt a fost numit directorul companiei și astfel a început expansiunea și modernizarea companiei Laurent Perrier.

     

    În anii ’50, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii stilului Laurent Perrier.

    Casa Laurent Perrier a ales pentru această etichetă un cupaj format din Chardonnay, Pinot Noir și Pinot Meunier. Proprietățile organoleptice sunt diversificate de amestecul cu vinuri de rezervă din peste 55 de culturi diferite și o compoziție de zahăr din trestie, cu vin din același cuvee. Blend-ul final este pus la păstrare timp de trei ani.

     

     

    ASPECT: Galben-auriu, strălucitor ca un briliant adus în razele soarelui de dimineață.

     

    MIROS: Doar câteva minute sunt necesare pentru a descoperi notele de fructe uscate (migdale și alune), urmate de arome prăjite, rumenite, note de miere și rășină de pin.

     

    GUST: Laurent Perrier oferă acel gust complex al șampaniei create cu muncă și dedicare, diferită de majoritatea vinurilor prin notele bogate de fructe, mai exact pirsică și măr, îmbrățișate subtil de ghimbir puțin condimentat.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Această șampanie este create și anume gândită să aducă tot ce e mai bun din meniuri dulci și savuroase. Harmony se înțelege bine cu deserturi și produse de patiserie, care lasă gura apă. 

     

    TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C

     

    255,85 RON
  • Dom Perignon - Sampanie brut cutie - 0,75L Dom Perignon - Sampanie brut cutie - 0,75L
  • Armand de Brignac - Sampanie Brut Gold Velvet bag - 0.75L Armand de Brignac - Sampanie Brut Gold Velvet bag - 0.75L
    Nou!

    Armand de Brignac - Sampanie Brut Gold Velvet bag - 0.75L

    REGIUNE / ȚARĂ: A.O.C. CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR, CHARDONNAY, PINOT MEUNIER

     

    VOL. ALC.: 12.5%

     

    ȘAMPANIE CLASSIC BRUT. Armand de Brignac este brand-ul de șampanie premium produs de familia Cattier. Descendenții familiei Cattier, aflați a 12-a, și a 13-a generație (Jean-Jacques și fiul său Alexandre Cattier), produc șampania Armand de Brignac în nord estul Franței, în regiunea Champagne, localitatea Rilly-la-Montagne.

     

    Soiurile de struguri folosite de Cattier pentru producția de șampanie sunt Pinot Noir, Pinot Meunier și Chardonnay. Producția implică culegerea manuală a strugurilor, păstrarea în drojdie, în cele mai condiții ale pivnițelor Cattier și maturare în butoaie din stejar francez. Șampania este comercializată în sticle metalice opace cu denumirea brandului și emblema inimii negre, motiv pentru care șampania Armand de Brignac mai este numită și 'asul de inimă neagră'.

     

     

    ASPECT: galben pai  strălucitor, cu inflexii aurii, cu perlaj perfect hipnotizant.

     

    MIROS: Foarte puternic și proaspăt, floral și delicat, vegetal (soc, de flori de câmp și tei), plăcut fructat, cu accente seducătoare de citrice.

     

    GUST: Complex dar lejer și savuros, extrem de proaspăt, lasă chiar o senzație de "crocant". Delicat vegetal și foarte intens fructat (de grapefruit și lămâie, de caise și piersici, mere verzi, ananas, mere golden). Are o foarte buna aciditate, o corpolență medie, și un gust final lung și intens.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Se poate savura doar per se pe șezlongul unui lounge pe marginea oceanului. Răcoritor servit foarte rece ca aperitiv înainte de luarea mesei, sau alături de stridi proaspete, crustacee (crab oceanic, homar, langoustine), fructe de mare, carne de pește în preparate rafinate (sushi, sashimi, file de pește pe pat de piure de mazăre și pesto).

     

    TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8º C.

     

    1.428,00 RON
  • Moet & Chandon - Sampanie ice rose Imperial - 0.75L Moet & Chandon - Sampanie ice rose Imperial - 0.75L
    Nou!

    Moet & Chandon - Sampanie ice rose Imperial - 0.75L

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR, PINOT MEUNIER, CHARDONNAY

     

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE CLASSIC DEMISEC. Moët & Chandon este una dintre șampaniile care ies în evidență indiscutabil, prin tradiția, istoria și eleganța oferită în fiecare sticlă, în orice colț al lumii. Moët & Chandon este un brand francez creat de Claude Moët în 1743.  La scurt timp, șampania sa a devenit una dintre cele câteva, apreciate în cele mai selecte cercuri ale societății europene.

     

    Marchiza de Pompadour, amanta lui Ludovic al XV-lea a influențat alegerea șampaniei Moët la casele regale din Europa, Împăratul Napoleon Bonaparte a vizitat proprietățile Moët din Epernay și a premiat șampania cu medalia Legiunii de Onoare. Sampania la care se taie dopul cu spada este o legendă atribuită tot lui Bonaparte, care obișnuia să celebreze cu șampanie Moët, numeroasele sale victorii militare. 

     

    Jean-Rémy Moët, a adus șampania bunicului său la standardele unui vin faimos în întreaga Europă, prin extinderea operațiunilor și transporturi internaționale. Moët & Chandon deține în prezent una dintre cele mai mari părți din regiunea viticolă Champagne, cu cinci culturi aflate în cinci locații: Montagne de Reims, Côte des Blancs, Vallée de la Marne, Sézanne și Aube.

     

    De pe cei 1150 de hectare de pământ bogat în straturi de calcar, cu apă din belșug, soare și temperaturi potrivite, echipele Moët & Chandon cultivă struguri de calitate superioară din soiurile clasice cupajul de șampanie (Pinot Noir, Pinot Meunier și Chardonnay).

     

     

    ASPECT: Rose somon cu reflexii aurii.

     

    MIROS: O miasmă delicată, compusă din note de cireșe Morello, fructe de pădure gentile, în special merișoare, cu accente firave de smochine, nectarine dolofane și rodii îmbujorate de soarele Mediteranei.

     

    GUST: Ice Rose Imperial aduce o delectare selectă, pură și naturală, câștigată de cele trei soiuri în podgoriile din terrroir-ul Franței rurale. Cupajul de soiuri roșii și albe, precum și vinurile de rezervă atent selecționate pentru această șampanie ne oferă o simfonie de arome vibrante de fructe de pădure roșii și grepfrut roz. Finish dulce, revigorant, curat și ușor amărui.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Ice rose este prima șampanie din lume pe care o puteți savura cu gheață, ca aperitiv răcoritor în sezonul cald, dar și la cele mai importante mese cu preparate delicioase de porc, pește (somon, ton), scoici, brânzeturi moi și fine.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C

     

    393,60 RON
  • Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee Gold - 0.75L Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee Gold - 0.75L
    Nou!

    Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee Gold - 0.75L

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE. Brand-ul de șampanie Laurent Perrier și primele unități de producție au fost create în 1812 de André Michel Pierlot, care a luat numele Vve Laurent Perrier de la Mathilde Emilie Perrier. Mathilde, văduva lui Eugène Laurent, a decis să își unească numele cu Pierlot și să extindă afacerea.

     

     În 1939, fiica Mathildei a vandut afacerea către Marie-Louise Lanson de Nancourt. Bernard, unul dintre cei doi fii, a preluat afacerea și a învățat tot ceea ce se putea despre șampanie. În 1948 Bernard a fost numit directorul companiei, iar acest moment a marcat început expansiunii companiei Laurent Perrier.

     

    În anii ’50, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de peste 70 de ani, cu modernizările și regulile proprii stilului Laurent Perrier.

    La Cuvee Brut este produs în Tour sur Marne, regiunea Champagne, din soiurile Chardonay (peste 50%), Pinot Noir (peste 30%), Pinot Meunier (între 10-20%), și vinuri din reservă, în proporție de 20-30%.

     

     

    ASPECT:  O culoare clară de galben pal ce pune în evidență perlajul fin și persistent.

     

    MIROS: La Cuvee Brut oferă un parfum delicat și proaspăt de fructe, ce se ridică cu armonie în jurul paharului. Acest parfum creat să evoce natura și arta creației are nevoie de câteva momente pentrua dezvălui și notele de fructe cu sâmbure tare.  

     

    GUST: Fructe difuze, finețe și efervescență care determină o schimbare constantă a mixului de arome, cu un finish lung și satisfăcător.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie recomandată la aperitive, meniuri diverse din carne de pasăre și cele mai bune preparate din pește.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  8 - 10°C

     

    261,80 RON
  • Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose Metal Zebre - 0.75L Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose Metal Zebre - 0.75L
    Nou!

    Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose Metal Zebre - 0.75L

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE BRUT ROSE. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a luat numele Vve Laurent Perrier de la Mathilde Emilie Perrier. Mathilde, văduva lui Eugène Laurent, a decis să își unească numele cu Pierlot și să extindă afacerea. În 1939, fiica Mathildei a vândut afacerea către Marie-Louise Lanson de Nancourt. În 1948, Bernard, fiul cel mare al doamnei Lanson de Nancourt a fost numit directorul companiei și astfel a început expansiunea și modernizarea companiei Laurent Perrier.

     

    În anii ’50, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii stilului Laurent Perrier. 

     

     

    ASPECT: Seducător, strălucitor, de un roz pal de zmeură cu accente de somon crud.

     

    MIROS: Intens și proaspăt, elegant, floral, plăcut fructat, de căpșuni, fraguțe, cireșe și mure.

     

    GUST: Bine structurat, echilibrat, extrem de proaspăt și puternic fructat (căpșuni, coacăze roșii și mure), are o corpolență medie și o aciditate ridicată, este de un gust final remanent savuros și lung.

    ASOCIERE CULINARĂ: Datorită eleganței produsului se recomandă asocierea cu preparate rafinate, cu stridii sau caviar la amuse bouche, cu tartar de somon la antreu, cu Surf & Turf la felul principal (File Mignon de vită Wagyu din Japonia și homar din America de Nord). Potrivit și la desert, cu un mousse de ciocolată belgiană nu foarte dulce.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12ºC.

     

    434,35 RON
  • Moet & Chandon - Sampanie Imperial Eoy Festive  - 0.75L Moet & Chandon - Sampanie Imperial Eoy Festive  - 0.75L
    Nou!
  • Armand de Brignac - Sampanie Brut Blanc de Blancs box - 0.75L , Alc: 12.5% Armand de Brignac - Sampanie Brut Blanc de Blancs box - 0.75L , Alc: 12.5%

    Armand de Brignac - Sampanie Brut Blanc de Blancs box - 0.75L , Alc: 12.5%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 12.5%

     

    ȘAMPANIE. Armand de Brignac este brand-ul de șampanie premium produs de familia Cattier. Descendenții familiei Cattier, aflați a 12-a, și a 13-a generație (Jean-Jacques și fiul său Alexandre Cattier), produc șampania Armand de Brignac în nord estul Franței, în regiunea Champagne, localitatea Rilly-la-Montagne.

     

     Soiurile de struguri folosite de Cattier pentru producția de șampanie sunt Pinot Noir, Pinot Meunier și Chardonnay. Producția implică culegerea manuală a strugurilor, păstrarea în drojdie, în cele mai condiții ale pivnițelor Cattier și maturare în butoaie din stejar francez. Șampania este comercializată în sticle metalice opace cu denumirea brandului și emblema inimii negre, motiv pentru care șampania Armand de Brignac mai este numită și 'asul de inimă neagră'.

     

    Blanc de Blancs sunt șampaniile produse din 100% struguri din soiul Chardonnay, crescuți pe suprafețe mici, în zone diferite ale regiunii Champagne. O parte din struguri sunt culeși din zona Côte des Blancs, cealaltă parte este adusă din zona Montaigne de Reims. Acest amestec din același soi, adus din zone diferite este un ansamblu de fructe pure, bogate în minerale, cu arome suple și proaspete.

     

     

    ASPECT: Galben pai, briliant.

     

    MIROS: Puțin unt, blat proapăt copt, arome de pere, alune de pădure și o tentă de turtă dulce.

     

    GUST: Arome de fructe tropicale, agrișe și piersici completate de condimente dulci cu un finish mineral.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Potrivit alături de mediuri mediteraneene cu pește, carpaccio, scoici, file de pește crud sashimi, biban la grătar și brânzeturi moi.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  6 - 8°C

     

    2.261,00 RON
  • Armand de Brignac - Sampanie Brut Gold bottle Magnum - 1.5L , Alc: 12.5% Armand de Brignac - Sampanie Brut Gold bottle Magnum - 1.5L , Alc: 12.5%
    -14%

    Armand de Brignac - Sampanie Brut Gold bottle Magnum - 1.5L , Alc: 12.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: ARMAND DE BRIGNAC
    ANUL DE RECOLTA: NON VINTAGE
    REGIUNE / TARA: A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PINOT NOIR / PINOT MEUNIERE
    VOL. ALC.: 12.5%
    CHAMPAGNE BRUT / SEC

    ASPECT: De foarte intensa stralucire, si o culoare de un galben pai cu inflexiuni aurii, perlat, carbogazos.
    MIROS: Foarte puternic si proaspat, floral si delicat vegetal (de soc, de flori de camp si tei), placut fructat, cu accente seducatoare de citrice.
    GUST: Complex dar lejer si savuros, extrem de proaspat, lasa chiar o senzatie de "crocant", delicat vegetal si foarte intens fructat (de grapefruit si lamaie, de caise si piersici, mere verzi, ananas, mere golden), are o foarte buna aciditate, o corpolenta medie, si un gust la final dupa inghitire, lung si intens.

    ASOCIERE CULINARA: Se poate savura doar per se pe sezlongul unui lounge pe marginea oceanului, servit foarte rece ca aperitiv inainte de luarea mesei, sau se poate aprecia langa preparatele antreu din stridi proaspete, crustacee (crab oceanic, homar, langoustine), fructe de mare, carne de peste in preparate rafinate (sushi, sashimi, file de peste pe pat de piure de mazare si pesto, Mahi Mahi sau Dorada pregatita in frunze de palmier cu fructe exotice si orez salbatic).
    TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea)

    Preț normal: 2.975,00 RON

    Special Price 2.555,00 RON

    (-420,00 RON)
  • Armand de Brignac - Sampanie Brut Rose Magnum - 1,5L, Alc: 12.5% Armand de Brignac - Sampanie Brut Rose Magnum - 1,5L, Alc: 12.5%
    -10%

    Armand de Brignac - Sampanie Brut Rose Magnum - 1,5L, Alc: 12.5%

    REGIUNE / TARA: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR / PINOT MEUNIER / CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 12.5 %

     

    ȘAMPANIE. Armand de Brignac este brand-ul de șampanie premium produs de familia Cattier. Descendenții familiei Cattier, aflați a 12-a, și a 13-a generație (Jean-Jacques și fiul său Alexandre Cattier), produc șampania Armand de Brignac în nord estul Franței, în regiunea Champagne, localitatea Rilly-la-Montagne.

     

    Soiurile de struguri folosite de Cattier pentru producția de șampanie sunt Pinot Noir, Pinot Meunier și Chardonnay. Producția implică culegerea manuală a strugurilor, păstrarea în drojdie, în cele mai condiții ale pivnițelor Cattier și maturare în butoaie din stejar francez. Șampania este comercializată în sticle metalice opace cu denumirea brandului și emblema inimii negre, motiv pentru care șampania Armand de Brignac mai este numită și 'asul de inimă neagră'.

     

    În portofoliul Armand de Brignac se regăsesc 5 variații de șampanie (Gold, Rosé, Demi Sec, Blanc de Blancs și Blanc de Noirs), realizate din cupaje cu procente diferite ale celor trei soiuri clasice.

     

     

    ASPECT: Rose.

     

    MIROS: Soiurile roșii, folosite în proporție mare stabilesc caracterul acestei șampanii rose, produsă în stilul tradițional din Lumea Veche. Primele note, caracteristici strugurilor roșii sunt cele de fructe negre, care ademenesc prin simplitate și eleganță.

     

    GUST: Degustarea pune in evidență soiul Pinot Noir, dar și celelalte soiuri bogate în arome (Pinot Meunier și Chardonnay). Pinot Noir și Meunier sunt definite de fructele roșii: căpșuni și coacăze negre, ce oferă textura mătăsoasâ, iar Chardonnay ajută cu tonurile de citrice proaspete și revigorante. 

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un rose puțin înțepător datorită acidului, dar proaspăt, revigorant, potrivit pentru meniuri cu pui, piept de rață și alte preparate din carne de vânat și pește.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  6 - 8 °C

     

    Preț normal: 4.641,00 RON

    Special Price 4.176,90 RON

    (-464,10 RON)
  • Armand de Brignac - Sampanie Brut Gold bottle Methuselah - 6L , Alc: 12.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: ARMAND DE BRIGNAC
    ANUL DE RECOLTA: NON VINTAGE
    REGIUNE / TARA: A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PINOT NOIR / PINOT MEUNIERE
    VOL. ALC.: 12.5%
    CHAMPAGNE BRUT / SEC

    ASPECT: De foarte intensa stralucire, si o culoare de un galben pai cu inflexiuni aurii, perlat, carbogazos.
    MIROS: Foarte puternic si proaspat, floral si delicat vegetal (de soc, de flori de camp si tei), placut fructat, cu accente seducatoare de citrice.
    GUST: Complex dar lejer si savuros, extrem de proaspat, lasa chiar o senzatie de "crocant", delicat vegetal si foarte intens fructat (de grapefruit si lamaie, de caise si piersici, mere verzi, ananas, mere golden), are o foarte buna aciditate, o corpolenta medie, si un gust la final dupa inghitire, lung si intens.

    ASOCIERE CULINARA: Se poate savura doar per se pe sezlongul unui lounge pe marginea oceanului, servit foarte rece ca aperitiv inainte de luarea mesei, sau se poate aprecia langa preparatele antreu din stridi proaspete, crustacee (crab oceanic, homar, langoustine), fructe de mare, carne de peste in preparate rafinate (sushi, sashimi, file de peste pe pat de piure de mazare si pesto, Mahi Mahi sau Dorada pregatita in frunze de palmier cu fructe exotice si orez salbatic).
    TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea)
    37.485,00 RON
  • Laurent Perrier - Sampanie Cuvee rose Jeroboam - 3L, Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie Cuvee rose Jeroboam - 3L, Alc: 12%

    Laurent Perrier - Sampanie Cuvee rose Jeroboam - 3L, Alc: 12%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE CLASSIC BRUT. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a luat numele Vve Laurent Perrier de la Mathilde Emilie Perrier. Mathilde, văduva lui Eugène Laurent, a decis să își unească numele cu Pierlot și să extindă afacerea.

     

    În 1939, fiica Mathildei a vândut afacerea către Marie-Louise Lanson de Nancourt. În 1948, Bernard, fiul cel mare al doamnei Lanson de Nancourt a fost numit directorul companiei și astfel a început expansiunea și modernizarea companiei Laurent Perrier.

     

    În anii ’50, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii stilului Laurent Perrier.

     

     

    ASPECT:  O culoare clară de galben pal ce pune în evidență perlajul fin și persistent.

     

    MIROS: La Cuvee Brut oferă un parfum delicat și proaspăt de fructe, ce se ridică cu armonie în jurul paharului. Acest parfum creat să evoce natura și arta creației are nevoie de câteva momente pentrua dezvălui și notele de fructe cu sâmbure tare.  

     

    GUST: Fructe difuze, finețe și efervescență care determină o schimbare constantă a mixului de arome, cu un finish lung și satisfăcător.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie recomandată la aperitive, meniuri diverse din carne de pasăre și cele mai bune preparate din pește.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  8 - 10°C

     

    2.975,00 RON
  • Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut+frapiera - 6 buc x 0,75L, Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut+frapiera - 6 buc x 0,75L, Alc: 12%
    -11%

    Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut+frapiera - 6 buc x 0,75L, Alc: 12%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE CLASSIC BRUT. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a luat numele Vve Laurent Perrier de la Mathilde Emilie Perrier. Mathilde, văduva lui Eugène Laurent, a decis să își unească numele cu Pierlot și să extindă afacerea.

     

    În 1939, fiica Mathildei a vândut afacerea către Marie-Louise Lanson de Nancourt. În 1948, Bernard, fiul cel mare al doamnei Lanson de Nancourt a fost numit directorul companiei și astfel a început expansiunea și modernizarea companiei Laurent Perrier.

     

    În anii ’50, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii stilului Laurent Perrier.

     

    La Cuvee Brut este produs în Tour sur Marne, regiunea Champagne, din soiurile Chardonay (peste 50%), Pinot Noir (peste 30%), Pinot Meunier (între 10-20%), și vinuri din reservă, în proporție de 20-30%.

     

     

    ASPECT:  O culoare clară de galben pal ce pune în evidență perlajul fin și persistent.

     

    MIROS: La Cuvee Brut oferă un parfum delicat și proaspăt de fructe, ce se ridică cu armonie în jurul paharului. Acest parfum creat să evoce natura și arta creației are nevoie de câteva momente pentrua dezvălui și notele de fructe cu sâmbure tare.  

     

    GUST: Fructe difuze, finețe și efervescență care determină o schimbare constantă a mixului de arome, cu un finish lung și satisfăcător.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie recomandată la aperitive, meniuri diverse din carne de pasăre și cele mai bune preparate din pește.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  8 - 10°C

     

    Preț normal: 1.570,80 RON

    Special Price 1.399,00 RON

    (-171,80 RON)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Grilă Listă