- Pagina Principală /
- Bushmills - Irish Blended Whiskey Black Bush - 0.7L, Alc: 40%
- Pagina Principală /
- Bushmills - Irish Blended Whiskey Black Bush - 0.7L, Alc: 40%
Bushmills - Irish Blended Whiskey Black Bush - 0.7L, Alc: 40%
Bushmills este un whiskey Irlandez, creat pentru prima dată în 1608, de aceea este considerat brand-ul cu cea mai veche distilerie de whiskey din lume. Pe 20 aprilie 1608, Rege Angliei și Irlandei, James I, i-a acordat lui Sir Thomas Phillips, moșier și guvernator, o licență pentru distilare.
Bushmills păstrează rețeta originală a whiskey-ului irlandez și metodele tradiționale de producție în cea mai veche distilerie din Irlanda, construită în secolul XIX-lea într-o zonă traversată de râul Bush.
Expresia Black Bush este un blend realizat în mare parte din malturi învechite timp de 11 ani în butoaie de sherry oloroso. Acesta este motivul pentru care blend-ul este caracterizat de arome intense, un gust echilibrat şi o textură incredibil de catifelată. Black Bush respectă tradiţia irlandeză, fiind uscat cu aer fierbinte.
ASPECT: Chihlimbar.
MIROS: Note de măr copt, stafide, praline şi tonuri de malţ.
GUST: Un amestec sofisticat de nuci caramelizate, ciocolată şi stafide, cu accente de nucşoară şi vin roşu.
FINISH: Lung, dulce şi catifelat.
Ţara de Origine | Irlanda |
---|---|
Tip ambalaj | Sticla |
Brand | Bushmills |
Ingrediente | Apa, alcool distilat din cereale. |
Atentionari speciale | Consumati cu moderatie, alcoolul dauneaza grav sanatatii. Nerecomandat femeilor insarcinate. Este interzisa vanzarea catre persoanele cu varsta sub 18 ani. |
Litraj | 0,7L |
Alcool | 40.0% |
Clienţii au achiziţionat şi
-
Jack Daniel's
Jack Daniel's - Tennessee Whiskey - 1L, Alc: 40%
Unul dintre cele mai populare whiskey-uri din lume, Jack Daniel’s, este denumit după Jasper Newton Daniel, care și-a impresionat compatrioții cu o băutură rafinată pe care o considerau bourbon. Cu toate acestea, încă de la sfârșitul secolului XIX, Jack și-a promovat cu grijă și atenție băutura și a numit-o Tennessee Whiskey (nu bourbon), pentru că distilatul era și este filtrat prin cărbune din arțar, în distileria din statul american Tennessee. Jack a lăsat moștenire distileria, rețeta, procesele de producție și denumirea de Tennessee Whiskey.
Originalitatea și atenția la detalii sunt trăsături de caracter ale fondatorului și ale produsului său, respectate de un secol și jumătate, fără compromis, pentru a oferi mereu același whiskey de calitate superioară. Sunt onorate și generațiile care au lucrat în distileria lui Jack Daniel, prin îmbutelierea whiskey-ului în sticla cu formă pătrată, ce arată corectitudinea permanentă a unui brand cu renume.
Pentru orice sortiment de Jack Daniel’s sunt folosite aceleași ingrediente: apă naturală din peștera Spring Hollow și distilat obținut din porumb, grâu și orz. În ultimele faze de producție intervine acel proces esențial pe care este bazată denumirea de Tennessee Whiskey: distilatul este adus la 70 de grade tărie și este trecut printr-un filtru din cărbune de arțar timp de 3-5 zile. În final, whiskey-ul este maturat în butoaie din stejar, și lăsat în grija timpului, care reușește să ducă mai departe munca oamenilor și să ofere parfumul și aroma clasicului Old No. 7.
ASPECT: Ambră intensă.
MIROS: Pe măsură ce ne apropiem de paharul cu Jack Daniel’s Old No 7 simțim aroma de vanilie dulce și caramel, cu o notă finală de stejar.
GUST: La degustare este evident un echilibru între dulce și lemnos, perceput ușor acru, exact așa cum l-a creat Jack acum 150 de ani.
FINISH: Finish-ul este un carusel ce aduce înapoi dulceața zahărului brun și notele lemnoase, imprimate de butoaiele folosite la maturare.
119,70 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Bumbu
Bumbu - Rom The Original - 0.7L, Alc: 40%
Bumbu este produs după rețeta originală a marinarilor din Indiile de Vest, din secolele XVI-XVII, care obișnuiau să amestece romul cu ingrediente din insulele caraibiene.
Trestia de zahăr crescută în 8 state diferite din Caraibe și America de Sud este adusă în Barbados, unde este distilată în loturi mici. Pentru a deveni Bumbu The Original, distilatul este maturat tradițional în butoaie din stejar fără a se adăuga coloranți sau arome artificiale.
Aromele intense de condimente și caramel sunt obținute prin maturarea de 15 ani în butoaie americane de bourbon, aflate la prima umplere.
ASPECT: Chihlimbar intens cu reflexii aurii.
MIROS: Arome intense din vanilie de Madagascar, caramel fin și stejar.
GUST: Note de scorțișoară, alune prăjite, banană și piper de Jamaica.
FINISH: Gust final lung, ușor dulce și fin.
150,30 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Passoa
Passoa - Lichior - 0.7L, Alc: 17%
Passoã este un lichior cu aromă de fructul pasiunii înventat în 1985, lansat pe piața la nivel global în 1994. În 2016 Brand-ul Passoa este un proiect de colaborare între grupul Lucas Bols și grupul francez Remy-Contreau.
Passoã este un lichior tropical de 17% alcool, produs în Franța, cu suc natural din fructul pasiunii din Brazilia.
Armonia perfectă între dulce şi amar, aromele intense şi persistente îi dau gustul dulce acrișor din pulpa și semințele mici ale fructului originar din America de Sud
ASPECT: Roz intens, cu tentă de roșu.
MIROS: Aromă puternică de bomboane și caramele, sirop și coajă de grepfrut.
GUST: Puțin siropos, cu gust de miere, echilibrat de citrice (puțin acidulat). Aromele din fructul pasiunii sunt completate de grepfrut și cireșe.
FINISH: Fructul pasiunii, grepfrut și citrice persistente.
57,08 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Aperol
Aperol - Bitter aperitiv 1L, Alc: 11%
Aperol este rezultatul a șapte ani de eforturi ale fraților Luigi și Silvio Barbieri, din orașul italian Padua, care au moștenit compania în 1912 de la tatăl lor Giuseppe. Bitter-ul Aperol a devenit popular în perioada interbelică pentru tinerii activi, iar în deceniile următoare, după război, băutura fraților Barbieri a devenit un brand cunoscut în toată Italia, mai ales după ce a devenit ingredientul principal din Aperol Spritz, o variantă a clasicului mix venețian de vin alb cu apă carbogazoasă.
Între anii 1980-1990, Aperol a devenit un brand cosmopolit în statele europene. În anii 2000, după ce a fost cumpărat de grupul Campari, și-a continuat ascensiunea în popularitate și a devenit una dintre băuturile asociate cu stilul de viață italian.
După mai bine de 100 de ani băutura fraților Barbieri este produsă după aceeași rețetă secretă în fabrica din Padua. Aperol aduce o parte fascinantă din cultura Italiei prin distilatul fin, infuzat cu ierburi, rădăcini și extracte din portocală ce oferă arome perfect echilibrate.
ASPECT: Roșu deschis cu tonuri de rubin.
MIROS: Parfumul aduce din start aroma de alcool fin, coajă de portocală și un amestec bogat de ierburi aromatice armonizate cu un praf de vanilie.
GUST: Pe papile este puțin catifelat, rotund și tare, deși are doar 11% volum alcool. Imediat intervine corpolența echilibrată, compusă din portocala intensă cu note de ierburi ce amintesc de chinică, rubarbă și gențiană. Ierburile sunt urmate momentat de lemn verde ce dă un gust amar plăcut, apoi sărat.
FINISH: Gustul final este lung, vegetal și amar, exact așa cum trebuie să fie un bitter italian.
72,01 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Finest Call
Finest Call - Piure Passion Fruit - 1L
Finest Call este unul dintre cele patru brand-uri ale grupului American Beverage Marketers, fondat în Statele Unite al Americii. Finest Call produce de 20 de ani o gamă largă de siropuri premium, folosite în toată lumea pentru amestecuri de tip cocktail.
Fabricile din SUA folosesc cele mai cunoscute fructe, legume și plante, care își păstrează proprietățile în siropuri și piureuri adaugate în cocktail-uri clasice și mixuri noi. Siropurile și piureurile Finest Call adaugă un plus de aromă amestecurilor de băuturi, cu sau fără alcool, și mai pot fi folosite pentru topping-uri și sosuri la desert.
AROMĂ: Descoperiți fructul pasiunii prin acest piure cu aromă autentică dulce-amăruie și revigorantă, potrivită în orice cocktail fructat.
49,61 RON -
Bombay
Bombay Sapphire - London Dry Gin - 0.7L, Alc: 40%
Bombay Sapphire este un brand de gin lansat în 1987 şi distribuit de către Grupul Bacardi. Ginul Bombay este produs în Anglia, în Hampshire, la distileria construită pe locul unei mori vechi, numită Laverstoke.
Cel mai fin gin necesită cele mai bune ingrediente, de aceea maestrul Ivano Tonutti se ocupă de selecția celor 10 plante și fructe rare folosite pentru a infuza alcoolul în instalațiile distileriei din Hampshire.
Prin coșul de cupru perforat, plasat în instalațile originale din anii 1830, dar și în instalații moderne de 12.000 de litri, sunt infuzate arome naturale, intense din vegetale proaspete. Aromele din Sapphire sunt oferite de lemn dulce, rădăcină de iris italian, migdale, rădăcină de Angelica, scorțișoară chinezească, coriandru, piper Cubeba, coajă de lămâie, boabe de paradis și fructe de ienupăr.
Ginul Bombay are un gust proaspăt, delicat și echilibrat, uşor de savurat sec, în mix-uri simple cum este Gin & Tonic, dar şi în numeroase cocktail-uri pe bază de gin.
ASPECT: Clar.
MIROS: Arome de Ienupăr, limonadă, cremă de lămâie cu piper negru și alb, condimente indiene și note fine de vegetale.
GUST: Se deschide cu aroma delicată de dulceață, urmată de ienupăr, suc de lămăie și coriandru. Condimentele revin cu note de piper și chilli. Se simt și notele de vegetale amestecate, înăbușite în alcool.
FINISH: Ienupăr, pin verde, amar, puțină lavandă și amestec din soiuri de piper.
84,98 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Finlandia
Finlandia - Vodka - 1L, Alc: 40%
Finlandia este un brand de vodcă creat în 1970 de Alko, companie a guvernului finlandez. În prezent brand-ul aparține grupului Brown-Forman, iar producția urmează aceeași rețetă și aceleași metode care au făcut din Finlandia primul brand de vodcă scandinav exportat în Statele Unite ale Americii în anii '70.
Finlandia este produsă cu apă rece și clară din morena glaciară preistorică, soare, ce zăbovește pe cer timp de 72 de zile și orz din Suomi, crescut acolo unde alt orz nu poate crește. În peisajul rece din nordul țării oamenii locului produc cu dedicare o băutură ce are nevoie de peste 200 de etape de distilare ce se întind pe 50 de ore.
După distilare, alcoolul pur, tare, este liniștit de apă rece din izvorul glaciar Rajamaki pentru a oferi lumii vodca ce poartă numele Finlandia.
ASPECT: Incolor, cristal.
MIROS: Aproape neutră, cu note de piper alb, vanilie și zahăr din cereale sau din trestie de zahăr.
GUST: Textură curată, subțire, cu aromă de piper negru fărâmat, pâine de orz și alune prăjite.
FINISH: Lung, cu urme de piper negru. O vodcă foarte fină și discretă în fiecare parte a degustării.
65,31 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Zacapa
Zacapa - Rom Centenario 23 yo Solera - 0.7L, Alc: 40%
În estul Guatemalei se află orașul Zacapa, locul în care a fost creat romul Zacapa Centenario, în anul 1976, pentru a marca aniversarea unui secol de la fondarea așezării. Trestia de zahăr folosită la producția acestui rom este cultivată în sud vestul țării, la poalele unui vulcan în micul orășel Retalhuleu, aflat la 350 de metri altitudine.
După ce sunt obținute cele mai fine dintre distilate, maestrul Zacapa le trage în butoaie de stejar și le lasă la maturat la o altitudine de 2300 de metri.
Zacapa Centenario 23 este un amestec din romuri maturate între 6 și 23 de ani. Blendul oferă un profil aromatic dominat de caramel, stejar condimentat și fructe uscate, ce promovează priceperea maestrului de a crea un rom complex prin amestecul loturilor maturate după sistemul Solera.
ASPECT: Chihlimbar intens.
MIROS: Foarte dulce, cu note de alune, miere și ciocolată. Maturarea romului aduce în prim plan și arome de zahăr brun, fum și tutun.
GUST: La fel de dulce și fin, cu dulceață derivată atât din caramel, zahăr brun cât și din melasa distilată pentru acest rom.
FINISH: Textură groasă, corpolentă, ce persistă mediu cu note foarte slabe de fum din stejar.
224,00 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Tanqueray
Tanqueray - London Dry Gin - 1L, Alc: 43.1%
Ginul Tanqueray a fost produs pentru prima dată în 1830, în Anglia, de Charles Tanqueray, care nu s-a temut să creeze o rețetă de gin cu ingrediente ce definesc stilul personalității sale și vremurile în care a trăit. În distileria Bloomsbury din Londra, Charles a reușit să dea viață ideilor sale într-un gin care este celebrat și astăzi pentru ingeniozitatea și profilul aromatic bogat.
În prezent, Tanqueray face parte din grupul Diageo, este produs în Scoția, în micul sat Cameronbridge, la vechea distilerie de whisky ce a aparținut familiei Haig.
No. Ten (Numărul 10), este o denumire inspirată de alambicul cu numărul 10 în care este produs acest sortiment. No. Ten este obținut în loturi mici și se diferențiază de varianta clasică prin rețeta ce include extracte din citrice proaspete ce se înțeleg de minune într-un mix cu apă tonică și o cută de grepfrut roz.
ASPECT: Clar.
MIROS: Parfumat de coajă de grepfrut vioi și picant, cremă de vanilie și ienupăr intens.
GUST: Un mix incredibil de clar din ienupăr condimentat, note de ceai Earl Grey și cardamom, ce se lasă pe papile cu intensitate. După un moment, relaxează simțurile cu o notă de citrice.
FINISH: Lung, cu o notă ușor amăruie din coajă de lămâie.
96,58 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Carastelec
Crama Carastelec - Spumant Carassia Classic Brut - 0.75L, Alc: 12%
REGIUNE / ȚARĂ: CRIȘANA - MARAMUREȘ / ROMÂNIA
VOL. ALC.: 12%
VIN SPUMANT BRUT. Crama Carastelec are o poveste strâns legată de istoria locului. Primele dovezi ale culturilor de viță datează din Imperiul Roman de la Porolissum-Moigrad. Mai târziu, în Evul Mediu, acte oficiale atestă existența satului (în 1241), reconstrucția bisericii din localitate și existența viilor deținute de nobili cât și de biserică.
Producția de vin a continuat de-a lungul secolelor, iar povestea Carastelec se conturează din anul 2011, când antreprenori români și maghiari au început investiile în tehnologie nouă și spații de depozitare pentru vinuri spumante și efervescente. Zona Carastelec este înconjurată de masivul muntos Măgura Şimleului, climatul este temperat continental, iar precipitațiile sunt moderate.
Aceste condiții și solul bogat în minerale formează un terroir ce se reflectă în majoritatea vinurilor produse în zona de nord-vest a României.
ASPECT: Carassia Classic este galben deschis, strălucitor, elegant, cu perlaj fin și persistent.
MIROS: Arome de citrice și fructe proapete de vară: piersici, mere și pere verzi coapte de soarele ce bate blând pe dealurile cu viță de vie, aflate deasupra satului. Note complementare de ierburi fine, coajă de pâine și maia.
GUST: Un cupaj echilibrat, maturat în sticlă prin metoda tradițională minim 20 de luni, oferă consistență, arome fine, fructate și un post gust lung, cu note minerale.
ASOCIERE CULINARĂ: Un vin spumant maleabil şi descurcăreț pentru toate mesele. Fie că alegeți să îl savurați la aperitive, salate, meniuri cu fructe de mare sau carne albă, Carassia Classic este o alegere elegantă.
TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.
100,43 RON Începând cu: 90,39 RON+ 0,50 RON garanție SGR
TRANSPORT GRATUIT
în București și județul Ilfov
100% GARANTAT
importatori oficiali de bauturi fine
RETUR
garantăm returnarea imediată a banilor