- Pagina Principală /
- Bernardino - Prosecco DOC, Prestige Extra Dry - 0.75L, Alc: 11%
- Pagina Principală /
- Bernardino - Prosecco DOC, Prestige Extra Dry - 0.75L, Alc: 11%
Bernardino - Prosecco DOC, Prestige Extra Dry - 0.75L, Alc: 11%
REGIUNE / ȚARĂ: TREVISO DOC - VENETO / ITALIA
SOIUL / SOIURILE: GLERA
VOL. ALC.: 11%
VIN SPUMANT ALB EXTRA-SEC. Bernardino este un prosecco creat din struguri cultivați pe dealurile din Conegliano de familia De Bernard, ce produce numeroase alte spumante și vinuri liniștite cu certificare DOC. Afacerea familiei De Bernard a apărut în 1948 în Bastia d’Alpago unde produceau lichior, apoi în Conegliano a evoluat către producția de vin prosecco.
Omul care a revitalizat gama de prosecco, printre care se află și această etichetă, este Beniamino Maschio, care a preluat conducerea domeniului în 2002 și a continuat să caute excelența în toate vinurile familiei De Bernard.
Recolta strugurilor are loc între lunile septembrie și octombrie, apoi strugurii sunt presați ușor, și fermentați în cisterne din oțel inoxidabil la temperatură controlată. Pentru a obține spuma caracteristică are loc a doua fermentare în cisterne mari, închise, la temperatura de 12-14°C. Timp de 2 luni vinul este lăsat cu drojdia din fermentare pentru a dezvolta profilul aromatic.
ASPECT: Galben-pal, cu reflexii verzui. Perlaj fin, persistent.
MIROS: Un buchet consistent, cu note de mere galbene și banane coapte.
GUST: Energic și crocant pe papile, cu un echilibru uimitor între dulceață și aciditate. Post gust scurt, dar foarte răcoritor.
ASOCIERE CULINARĂ: Aperitive și alte preparate ușoare de vară.
TEMP. DE SERVIRE: 5- 7°C.
Soi strugure | Glera |
---|---|
Ţara de Origine | Italia |
Regiune | Veneto |
Tip ambalaj | Sticla |
Brand | Bernardino |
Tip dulce | Extrasec |
Alcool | 11.0% |
Litraj | 0,75L |
Ingrediente | Vin spumant alb din soiul / soiurile de struguri Glera. |
Alergeni | Contine sulfiti. |
Atentionari speciale | Consumati cu moderatie, alcoolul dauneaza grav sanatatii. Nerecomandat femeilor insarcinate. Este interzisa vanzarea catre persoanele cu varsta sub 18 ani. |
Clienţii au achiziţionat şi
-
Jack Daniel's
Jack Daniel's - Tennessee Whiskey - 1L, Alc: 40%
Unul dintre cele mai populare whiskey-uri din lume, Jack Daniel’s, este denumit după Jasper Newton Daniel, care și-a impresionat compatrioții cu o băutură rafinată pe care o considerau bourbon. Cu toate acestea, încă de la sfârșitul secolului XIX, Jack și-a promovat cu grijă și atenție băutura și a numit-o Tennessee Whiskey (nu bourbon), pentru că distilatul era și este filtrat prin cărbune din arțar, în distileria din statul american Tennessee. Jack a lăsat moștenire distileria, rețeta, procesele de producție și denumirea de Tennessee Whiskey.
Originalitatea și atenția la detalii sunt trăsături de caracter ale fondatorului și ale produsului său, respectate de un secol și jumătate, fără compromis, pentru a oferi mereu același whiskey de calitate superioară. Sunt onorate și generațiile care au lucrat în distileria lui Jack Daniel, prin îmbutelierea whiskey-ului în sticla cu formă pătrată, ce arată corectitudinea permanentă a unui brand cu renume.
Pentru orice sortiment de Jack Daniel’s sunt folosite aceleași ingrediente: apă naturală din peștera Spring Hollow și distilat obținut din porumb, grâu și orz. În ultimele faze de producție intervine acel proces esențial pe care este bazată denumirea de Tennessee Whiskey: distilatul este adus la 70 de grade tărie și este trecut printr-un filtru din cărbune de arțar timp de 3-5 zile. În final, whiskey-ul este maturat în butoaie din stejar, și lăsat în grija timpului, care reușește să ducă mai departe munca oamenilor și să ofere parfumul și aroma clasicului Old No. 7.
ASPECT: Ambră intensă.
MIROS: Pe măsură ce ne apropiem de paharul cu Jack Daniel’s Old No 7 simțim aroma de vanilie dulce și caramel, cu o notă finală de stejar.
GUST: La degustare este evident un echilibru între dulce și lemnos, perceput ușor acru, exact așa cum l-a creat Jack acum 150 de ani.
FINISH: Finish-ul este un carusel ce aduce înapoi dulceața zahărului brun și notele lemnoase, imprimate de butoaiele folosite la maturare.
127,60 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Jack Daniel's
Jack Daniel's - Tennessee Whiskey - 0.7L, Alc: 40%
Unul dintre cele mai populare whiskey-uri din lume, Jack Daniel’s, este denumit după Jasper Newton Daniel, care și-a impresionat compatrioții cu o băutură rafinată pe care o considerau bourbon. Cu toate acestea, încă de la sfârșitul secolului XIX, Jack și-a promovat cu grijă și atenție băutura și a numit-o Tennessee Whiskey (nu bourbon), pentru că distilatul era și este filtrat prin cărbune din arțar, în distileria din statul american Tennessee. Jack a lăsat moștenire distileria, rețeta, procesele de producție și denumirea de Tennessee Whiskey.
Originalitatea și atenția la detalii sunt trăsături de caracter ale fondatorului și ale produsului său, respectate de un secol și jumătate, fără compromis, pentru a oferi mereu același whiskey de calitate superioară. Sunt onorate și generațiile care au lucrat în distileria lui Jack Daniel, prin îmbutelierea whiskey-ului în sticla cu formă pătrată, ce arată corectitudinea permanentă a unui brand cu renume.
Pentru orice sortiment de Jack Daniel’s sunt folosite aceleași ingrediente: apă naturală din peștera Spring Hollow și distilat obținut din porumb, grâu și orz. În ultimele faze de producție intervine acel proces esențial pe care este bazată denumirea de Tennessee Whiskey: distilatul este adus la 70 de grade tărie și este trecut printr-un filtru din cărbune de arțar timp de 3-5 zile. În final, whiskey-ul este maturat în butoaie din stejar, și lăsat în grija timpului, care reușește să ducă mai departe munca oamenilor și să ofere parfumul și aroma clasicului Old No. 7.
ASPECT: Ambră intensă.
MIROS: Pe măsură ce ne apropiem de paharul cu Jack Daniel’s Old No 7 simțim aroma de vanilie dulce și caramel, cu o notă finală de stejar.
GUST: La degustare este evident un echilibru între dulce și lemnos, perceput ușor acru, exact așa cum l-a creat Jack acum 150 de ani.
FINISH: Finish-ul este un carusel ce aduce înapoi dulceața zahărului brun și notele lemnoase, imprimate de butoaiele folosite la maturare.
89,97 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Campari
Campari - Lichior aperitiv - 1L, Alc: 25%
Aflat în aproape toate barurile din lume și faimos de zeci de ani, lichiorul Campari a fost creat acum 160 de ani. Originar din Lombardia, Gaspare Campari a început în 1840 să experimenteze cu diferite ierburi, condimente și alte ingrediente pentru a crea un aperitiv amar. În 1860, după 20 de ani de încercări, Campari a desăvârșit rețeta pentru bitter-ul pe care îl cunoaștem astăzi.
În 1864, Gaspare și-a deschis un bar în centrul orașului Milano, în apropiere de atracțiile turistice, iar în scurt timp, stabilimentul său a devenit popular în rândul artiștilor. La începutul secolului următor, Campari a deschis prima fabrică în mica localitate Sesto San Giovanni, în zona Milano, iar acest pas a dus către dezvoltarea și popularizarea băuturii create de Gaspare.
În deceniile următoare Campari a câștigat marile piețe ale lumii prin calitatea produselor, eleganța și spiritul artistic insuflat de brand. Aceleași calități sunt păstrate și revigorate în ultimii anii de Campari, prin imaginea de brand și colaborările cu diferiți artiști consacrați și de avantgardă.
ASPECT: Roșu-deschis.
MIROS: Revigorant și foarte artistic prin aromele de portocală roșie maturată, șerbet de portocală, ulei din coajă de grepfrut roșu, chinină, frunze de dafin, cireș și lemn verde. Un buchet complicat ce răsplătește cu note finale de alcool condimentat ce gâdilă nasul.
GUST: Pe papile băutura devine mai serioasă, dar și mai simplă, prin aromele de ierburi amare, printre care și chinina, echilibrate de o dulceață din sirop de zahăr amestecat cu suc din portocală roșie, mentă, cuișoare și miere.
FINISH: Chinina se simte cel mai bine, urmată de gustul amar din coajă și sâmburi de portocală.
Pachetul conține sticla de lichior Campari de 0.7L + 2 pahare de sticlă cu însemnele brand-ului Campari.
80,74 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Martini
Martini - Spumant Asti DOCG - 0.75L, Alc: 7.5%
REGIUNE / TARA: ASTI DOCG - PIEMONTE / ITALIA
SOIUL / SOIURILE: MOSCATO BIANCO
VOL. ALC.: 7.5%
VIN ALB SPUMANT DULCE. Martini, cel mai cunoscut brand al Italiei, în tot ceea ce poate fi vermouth și vin spumant, este întruparea unei scântei între două personalități ale anilor 1800: Alessandro Martini, un antreprenor inspirat și Luigi Rossi, un spirit creativ și pasionat. Cei doi au creat primele băuturi în 1863 în micul orășel Pessione, din zona Torino.
Compania Martini și-a dezvoltat afacerea și a exportat faimoasele băuturi în țări din Europa, America de Nord și alte continente. Băuturile Martini au devenit populare și apreciate în Europa boemă din Epoca Frumoasă, apoi din nou, înainte și după Al Doilea Război Mondial. În perioada modernă, Martini este prezent în arta și în cultura Italiei și a Europei, unde inspiră gusturi rafinate și un stil de viață bazat pe explorare.
Asti Martini este obținut din struguri Moscato Bianco crescuți pe colinele scăldate de soarele generos al zonei Piemonte din Italia. Strugurii albi din soiul Moscato sunt crescuți special pentru a fi storși și vinificați cu procent scăzut de alcool, pentru baza unui vin spumant proaspăt, revigorant și fermecător prin aromele sale naturale.
ASPECT: Galben-pal, cu reflexii verzui. Strălucitor, efervescent, cu perlaj fin, persistentMIROS: Proaspăt, floral și fructat (soc, mere verzi, pere, caise), cu accente de citrice.
GUST: Crocant și fructat de grapefruit, lămâie, caise și mere verzi. Aciditatea contribuie la corpolența acestui spumant și oferă un gust final ce lasă o senzație plăcută de fructe uscate, dulci.
ASOCIERE CULINARĂ: De consumat doar per se, foarte, foarte rece înainte de masă. Îl recomandăm și lângă preparatele din fructe de mare (sepia, raci, creveți, midii în vin alb), pregătite cu sosuri dulci pe bază de fructe exotice sau cu preparate principale din carne de pește slab, gătită pe grill, garnisită cu legume sote și aceleași tipuri de sosuri (dulci).
TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.
44,15 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Aperol
Aperol - Bitter aperitiv 1L, Alc: 11%
Aperol este rezultatul a șapte ani de eforturi ale fraților Luigi și Silvio Barbieri, din orașul italian Padua, care au moștenit compania în 1912 de la tatăl lor Giuseppe. Bitter-ul Aperol a devenit popular în perioada interbelică pentru tinerii activi, iar în deceniile următoare, după război, băutura fraților Barbieri a devenit un brand cunoscut în toată Italia, mai ales după ce a devenit ingredientul principal din Aperol Spritz, o variantă a clasicului mix venețian de vin alb cu apă carbogazoasă.
Între anii 1980-1990, Aperol a devenit un brand cosmopolit în statele europene. În anii 2000, după ce a fost cumpărat de grupul Campari, și-a continuat ascensiunea în popularitate și a devenit una dintre băuturile asociate cu stilul de viață italian.
După mai bine de 100 de ani băutura fraților Barbieri este produsă după aceeași rețetă secretă în fabrica din Padua. Aperol aduce o parte fascinantă din cultura Italiei prin distilatul fin, infuzat cu ierburi, rădăcini și extracte din portocală ce oferă arome perfect echilibrate.
ASPECT: Roșu deschis cu tonuri de rubin.
MIROS: Parfumul aduce din start aroma de alcool fin, coajă de portocală și un amestec bogat de ierburi aromatice armonizate cu un praf de vanilie.
GUST: Pe papile este puțin catifelat, rotund și tare, deși are doar 11% volum alcool. Imediat intervine corpolența echilibrată, compusă din portocala intensă cu note de ierburi ce amintesc de chinică, rubarbă și gențiană. Ierburile sunt urmate momentat de lemn verde ce dă un gust amar plăcut, apoi sărat.
FINISH: Gustul final este lung, vegetal și amar, exact așa cum trebuie să fie un bitter italian.
72,01 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Choya
Choya - Sake - 0.75L, Alc: 14.5%
REGIUNE / ȚARĂ: JAPONIA
VOL. ALC.: 14.5%
VIN CLAR SEC. Compania Choya produce de peste 50 de ani băuturi tradiționale japoneze. Unul dintre produsele aflate în portofoliul Choya este nelipsitul sake, un vin obținut din orez în fabrica din Japonia și îmbuteliat în Germania.
Choya este un sake produs în stilul Futsuu-shu (sake simplu), din cel mai bun orez japonez, fermentat încet, cu toți compușii naturali, înclusiv koji (drojdie), care aduce aroma dulce, caracteristică.
Choya oferă acest vin cu un conținut scăzut de alcool, ce păstrează prospețimea altor arome delicate și este potrivit pentru toți cei care doresc să încerce acest tip de vin.
ASPECT: Clar.
MIROS: Note de orez, drojdie fină și alcool.
GUST: Dulce, fin, echilibrat de o notă amară, intensă. Post gust proaspăt, cu aceeași notă de drojdie, completată de lemn.
ASOCIERE CULINARĂ: Recomandat alături de pește sau preparate tradiționale japoneze (sashimi, sushi, yakitori sau okonomiyaki).
TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.
52,24 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Martini
Martini - Prosecco DOC - 0.75L, Alc: 11.5%
REGIUNE / TARA: PROSECCO DOC - VENETO / ITALIA
SOIUL / SOIURILE: GLERA, CHRADONNAY, PINOT NOIR
VOL. ALC.: 11.5%
VIN SPUMANT ALB BRUT. Martini, cel mai cunoscut brand al Italiei, în tot ceea ce poate fi vermouth și vin spumant, este întruparea unei scântei între două personalități ale anilor 1800: Alessandro Martini, un antreprenor inspirat și Luigi Rossi, un spirit creativ și pasionat. Cei doi au creat primele băuturi în 1863 în micul orășel Pessione, din zona Torino.
Compania Martini și-a dezvoltat afacerea și a exportat faimoasele băuturi în țări din Europa, America de Nord și alte continente. Băuturile Martini au devenit populare și apreciate în Europa boemă din Epoca Frumoasă, apoi din nou, înainte și după Al Doilea Război Mondial. În perioada modernă, Martini este prezent în arta și în cultura Italiei și a Europei, unde inspiră gusturi rafinate și un stil de viață bazat pe explorare.
Martini Prosecco este produs din struguri Glera, cultivați pe dealurile regiunii Vento, amestecați cu mici cantități de struguri Chardonnay și Pinot Noir de Maestrul casei Martini. Martini Prosecco este produs în regiunea tradițională a acestui tip de spumant, de acea este clasificat D.O.C (Denumire de Origine Controlată).
ASPECT: Galben pai cu inflexiuni argintii, efervescent.
MIROS: Proaspăt, floral (accentuat de soc și tei), intens fructat de piersici albe și mandarine.
GUST: Arome de flori urmate de fructe vioi, plăcute. Aciditate ridicată, usor și lejer, cu post gust de portocală și lămâie.
ASOCIERE CULINARĂ: Un aperitiv excelent de consumat înainte de masă alături de gustări / amuse bouche, pe baza de fructe de mare, produse de patiserie, carne de pește, caviar, legume sau mezeluri ușoare.
TEMP. DE SERVIRE: 4 - 6°C.
41,07 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Bombay
Bombay Sapphire - London Dry Gin - 0.7L, Alc: 40%
Bombay Sapphire este un brand de gin lansat în 1987 şi distribuit de către Grupul Bacardi. Ginul Bombay este produs în Anglia, în Hampshire, la distileria construită pe locul unei mori vechi, numită Laverstoke.
Cel mai fin gin necesită cele mai bune ingrediente, de aceea maestrul Ivano Tonutti se ocupă de selecția celor 10 plante și fructe rare folosite pentru a infuza alcoolul în instalațiile distileriei din Hampshire.
Prin coșul de cupru perforat, plasat în instalațile originale din anii 1830, dar și în instalații moderne de 12.000 de litri, sunt infuzate arome naturale, intense din vegetale proaspete. Aromele din Sapphire sunt oferite de lemn dulce, rădăcină de iris italian, migdale, rădăcină de Angelica, scorțișoară chinezească, coriandru, piper Cubeba, coajă de lămâie, boabe de paradis și fructe de ienupăr.
Ginul Bombay are un gust proaspăt, delicat și echilibrat, uşor de savurat sec, în mix-uri simple cum este Gin & Tonic, dar şi în numeroase cocktail-uri pe bază de gin.
ASPECT: Clar.
MIROS: Arome de Ienupăr, limonadă, cremă de lămâie cu piper negru și alb, condimente indiene și note fine de vegetale.
GUST: Se deschide cu aroma delicată de dulceață, urmată de ienupăr, suc de lămăie și coriandru. Condimentele revin cu note de piper și chilli. Se simt și notele de vegetale amestecate, înăbușite în alcool.
FINISH: Ienupăr, pin verde, amar, puțină lavandă și amestec din soiuri de piper.
84,98 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Finlandia
Finlandia - Vodka - 1L, Alc: 40%
Finlandia este un brand de vodcă creat în 1970 de Alko, companie a guvernului finlandez. În prezent brand-ul aparține grupului Brown-Forman, iar producția urmează aceeași rețetă și aceleași metode care au făcut din Finlandia primul brand de vodcă scandinav exportat în Statele Unite ale Americii în anii '70.
Finlandia este produsă cu apă rece și clară din morena glaciară preistorică, soare, ce zăbovește pe cer timp de 72 de zile și orz din Suomi, crescut acolo unde alt orz nu poate crește. În peisajul rece din nordul țării oamenii locului produc cu dedicare o băutură ce are nevoie de peste 200 de etape de distilare ce se întind pe 50 de ore.
După distilare, alcoolul pur, tare, este liniștit de apă rece din izvorul glaciar Rajamaki pentru a oferi lumii vodca ce poartă numele Finlandia.
ASPECT: Incolor, cristal.
MIROS: Aproape neutră, cu note de piper alb, vanilie și zahăr din cereale sau din trestie de zahăr.
GUST: Textură curată, subțire, cu aromă de piper negru fărâmat, pâine de orz și alune prăjite.
FINISH: Lung, cu urme de piper negru. O vodcă foarte fină și discretă în fiecare parte a degustării.
65,31 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Aperol
Aperol - Bitter aperitiv 0.7L, Alc: 11%
Aperol este rezultatul a șapte ani de eforturi ale fraților Luigi și Silvio Barbieri, din orașul italian Padua, care au moștenit compania în 1912 de la tatăl lor Giuseppe. Bitter-ul Aperol a devenit popular în perioada interbelică pentru tinerii activi, iar în deceniile următoare, după război, băutura fraților Barbieri a devenit un brand cunoscut în toată Italia, mai ales după ce a devenit ingredientul principal din Aperol Spritz, o variantă a clasicului mix venețian de vin alb cu apă carbogazoasă.
Între anii 1980-1990, Aperol a devenit un brand cosmopolit în statele europene. În anii 2000, după ce a fost cumpărat de grupul Campari, și-a continuat ascensiunea în popularitate și a devenit una dintre băuturile asociate cu stilul de viață italian.
După mai bine de 100 de ani băutura fraților Barbieri este produsă după aceeași rețetă secretă în fabrica din Padua. Aperol aduce o parte fascinantă din cultura Italiei prin distilatul fin, infuzat cu ierburi, rădăcini și extracte din portocală ce oferă arome perfect echilibrate.
ASPECT: Roșu deschis cu tonuri de rubin.
MIROS: Parfumul aduce din start aroma de alcool fin, coajă de portocală și un amestec bogat de ierburi aromatice armonizate cu un praf de vanilie.
GUST: Pe papile este puțin catifelat, rotund și tare, deși are doar 11% volum alcool. Imediat intervine corpolența echilibrată, compusă din portocala intensă cu note de ierburi ce amintesc de chinică, rubarbă și gențiană. Ierburile sunt urmate momentat de lemn verde ce dă un gust amar plăcut, apoi sărat.
FINISH: Gustul final este lung, vegetal și amar, exact așa cum trebuie să fie un bitter italian.
58,54 RON+ 0,50 RON garanție SGR
TRANSPORT GRATUIT
în București și județul Ilfov
100% GARANTAT
importatori oficiali de bauturi fine
RETUR
garantăm returnarea imediată a banilor