- Pagina Principală /
- Akashi-Tai - Sake Junmai Daiginjo Genshu - 0.72L, Alc: 16%
- Pagina Principală /
- Akashi-Tai - Sake Junmai Daiginjo Genshu - 0.72L, Alc: 16%
Akashi-Tai - Sake Junmai Daiginjo Genshu - 0.72L, Alc: 16%
REGIUNE / ȚARĂ: AKASHI - HYOGO / JAPONIA
VOL. ALC.: 16%
VIN CLAR SEC. Fabrica Akashi se află în Japonia, prefectura Hyōgo (orașul Akashi). În clădirea aflată aproape de malul golfului învolburat Osaka, Toji (maestrul) Kimio Yonezawa continuă o afacere de familie pornită în 1856. Experiența de zeci de ani a maestrului ne spune că pentru a obține cel mai bun sake este nevoie de cele mai bune ingrediente: orez și apa pură din sursă locală.
Sake are o tradiție lungă și cu fiecare generație perfecțiunea și precizia japoneză a oferit lumii o băutură din ce în ce mai bună, cu multe expresii oferite nu doar de tehnologie ci și de metodele inovative.
Akashi-Tai Junmai Daiginjo Genshu este un un sake premium, din orez măcinat în proporție de aproximativ 50%, produs fără alcool adăugat și îmbuteliat fără diluare cu apă. Un sake extraordinar pentru cei care vor să încerce pentru prima dată acest tip de băutură și o delectare pentru cunoscători. Este produs doar în lunile de iarnă din cel mai bun orez Yamadanishiki, ce oferă arome fascinante.
ASPECT: Alb, opac.
MIROS: Parfum frumos de crini, pere și miere.
GUST: Pe papile apar aceleași arome sensibile, însoțite doar de o notă subtilă de anason. Post gust sec, citric, ușor efervescent.
ASOCIERE CULINARĂ: Un sake potrivit pentru o mare varietate de preparate japoneze (sushi, sashimi), dar și preparate din pește sau din carne de porc.
TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.
Ţara de Origine | Japonia |
---|---|
Tip ambalaj | Sticla |
Brand | Akashi |
Alcool | 16.0% |
Litraj | 0,72L |
Ingrediente | Vin obtinut din orez macinat. |
Atentionari speciale | Consumati cu moderatie, alcoolul dauneaza grav sanatatii. Nerecomandat femeilor insarcinate. Este interzisa vanzarea catre persoanele cu varsta sub 18 ani. |
Clienţii au achiziţionat şi
-
Akashi
Akashi-Tai - Sake Daiginjo Genshu - 0.72L, Alc: 17%
REGIUNE / ȚARĂ: AKASHI - HYOGO / JAPONIA
VOL. ALC.: 17%
VIN CLAR SEC. Fabrica Akashi se află în Japonia, prefectura Hyōgo (orașul Akashi). În clădirea aflată aproape de malul golfului învolburat Osaka, Toji (maestrul) Kimio Yonezawa continuă o afacere de familie pornită în 1856. Experiența de zeci de ani a maestrului ne spune că pentru a obține cel mai bun sake este nevoie de cele mai bune ingrediente: orez și apa pură din sursă locală.
Sake are o tradiție lungă și cu fiecare generație perfecțiunea și precizia japoneză a oferit lumii o băutură din ce în ce mai bună, cu multe expresii oferite nu doar de tehnologie ci și de metodele inovative.
Akashi-Tai Daiginjo Genshu este un sake premium, din orez măcinat în proporție de aproximativ 50%, produs cu alcool adăugat și fără diluare cu apă înainte de îmbuteliere. Un sake interesant pentru cei care vor să încerce pentru prima dată acest tip de băutură și o delectare pentru cunoscători. Este produs doar în lunile de iarnă din cel mai bun orez ce oferă arome fascinante.
ASPECT: Alb, opac.
MIROS: Parfum de vanilie, lemn și vegetație umedă ce redă o parte din mirosul pădurilor japoneze.
GUST: Cremă de vanilie, aceleași note vegetale și lemnoase, pământii, note de papaya uscată și boabe de piper negru.
ASOCIERE CULINARĂ: Un sake potrivit pentru o mare varietate de preparate japoneze (sushi, sashimi), dar și preparate din pește sau din carne de porc.
TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.
229,90 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Akashi
Akashi-Tai - Sake Junmai Tokubetsu - 0.72L, Alc: 15%
REGIUNE / ȚARĂ: AKASHI - HYOGO / JAPONIA
VOL. ALC.: 15%
VIN CLAR SEC. Fabrica Akashi se află în Japonia, prefectura Hyōgo (orașul Akashi). În clădirea aflată aproape de malul golfului învolburat Osaka, Toji (maestrul) Kimio Yonezawa continuă o afacere de familie pornită în 1856. Experiența de zeci de ani a maestrului ne spune că pentru a obține cel mai bun sake este nevoie de cele mai bune ingrediente: orez și apa pură din sursă locală.
Sake are o tradiție lungă și cu fiecare generație perfecțiunea și precizia japoneză a oferit lumii o băutură din ce în ce mai bună, cu multe expresii oferite nu doar de tehnologie ci și de metodele inovative.
Akashi-Tai Junmai Tokubetsu este un sake premium, din orez măcinat în proporție de aproximativ 60%, produs fără alcool adăugat și fără a fi diluat cu apă înainte de îmbuteliere. Un sake interesant pentru cei care vor să încerce pentru prima dată acest tip de băutură și o delectare pentru cunoscători. Este produs doar în lunile de iarnă din cel mai bun orez ce oferă arome fascinante.
ASPECT: Alb, opac.
MIROS: Aromă fructată și note de lemn și vegetație umedă ce redă o parte din mirosul pădurilor japoneze.
GUST: Arome de ananas și pere cu note slabe de lemn. Post gust fructat și sec.
ASOCIERE CULINARĂ: Un sake potrivit pentru o mare varietate de preparate japoneze (sushi, sashimi), dar și preparate din pește sau din carne de porc.
TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.
159,72 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Jagermeister
Jagermeister - Herbal Liqueur - 1L, Alc: 35%
În secolul al XIX- lea Wilhelm Mast era un producător de oțet din Germania, însă fiul său, Curt Mast a decis să ducă afacerea mai departe și să creeze un produs diferit. Astfel, în anii 1930, în orașul Wolfenbüttel din Saxonia Inferioară, Curt Mast a creat un lichior de plante care a fost la început o băutură de sărbătoare pentru vânători. După ani de cercetare și perfecționare, Curt a stabilit rețeta finală pentru un lichior din 56 de ingrediente naturale.
După mai bine de 80 de ani, lumea lui Curt s-a schimbat însă alchimia sa a rămas aceeași. Băutura conține ierburi, muguri, rădăcini și fructe de cea mai bună calitate, aduse din toată lumea, prelucrate în 4 amestecuri diferite, macerate, apoi amestecate din nou și ținute la maturat în butoi din stejar german timp de 12 luni.
După maturare, licoarea își spune povestea de fiecare dată, prin parfum și arome din patru colțurile ale lumii. Jägermeister este ingredientul de petrecere și voie bună, în club, sau cine știe, poate la o partidă de vânătoare, adânc în pădurea cerbului.
ASPECT: Roșu Burgundia.
MIROS: Savurat sec sau în cocktail-uri, Jägermeister este mereu impunător. Ingredientele naturale ale acestui lichior sunt concentrate inițial în note intense de ierburi și citrice care pregătesc o revelație.
GUST: În varianta clasică, Jägermeister este un lichior al contrastelor: condimentat, dulce și fructat, cu note din coajă de portocală zaharisită, nucșoară și piper negru.
FINISH: Piperat și fructat.
Producătorul recomandă păstrarea lichiorului Jägermeister la rece și consumul la o temperatură precisă de -18°C.
84,13 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Choya
Choya - Sake - 0.75L, Alc: 14.5%
REGIUNE / ȚARĂ: JAPONIA
VOL. ALC.: 14.5%
VIN CLAR SEC. Compania Choya produce de peste 50 de ani băuturi tradiționale japoneze. Unul dintre produsele aflate în portofoliul Choya este nelipsitul sake, un vin obținut din orez în fabrica din Japonia și îmbuteliat în Germania.
Choya este un sake produs în stilul Futsuu-shu (sake simplu), din cel mai bun orez japonez, fermentat încet, cu toți compușii naturali, înclusiv koji (drojdie), care aduce aroma dulce, caracteristică.
Choya oferă acest vin cu un conținut scăzut de alcool, ce păstrează prospețimea altor arome delicate și este potrivit pentru toți cei care doresc să încerce acest tip de vin.
ASPECT: Clar.
MIROS: Note de orez, drojdie fină și alcool.
GUST: Dulce, fin, echilibrat de o notă amară, intensă. Post gust proaspăt, cu aceeași notă de drojdie, completată de lemn.
ASOCIERE CULINARĂ: Recomandat alături de pește sau preparate tradiționale japoneze (sashimi, sushi, yakitori sau okonomiyaki).
TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.
49,27 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Jagermeister
Jagermeister - Herbal Liqueur Orange LE - 0.7L, Alc: 35%
În secolul al XIX- lea Wilhelm Mast era un producător de oțet din Germania, însă fiul său, Curt Mast a decis să ducă afacerea mai departe și să creeze un produs diferit. Astfel, în anii 1930, în orașul Wolfenbüttel din Saxonia Inferioară, Curt Mast a creat un lichior de plante care a fost la început o băutură de sărbătoare pentru vânători. După ani de cercetare și perfecționare, Curt a stabilit rețeta finală pentru un lichior din 56 de ingrediente naturale.
După mai bine de 80 de ani, lumea lui Curt s-a schimbat însă alchimia sa a rămas aceeași. Băutura conține ierburi, muguri, rădăcini și fructe de cea mai bună calitate, aduse din toată lumea, prelucrate în 4 amestecuri diferite, macerate, apoi amestecate din nou și ținute la maturat în butoi din stejar german timp de 12 luni.
După maturare, licoarea își spune povestea de fiecare dată, prin parfum și arome din patru colțurile ale lumii. Jägermeister este ingredientul de petrecere și voie bună, în club, sau cine știe, poate la o partidă de vânătoare, adânc în pădurea cerbului.
ASPECT: Roșu Burgundia.
MIROS: Savurat sec sau în cocktail-uri, Jägermeister este mereu impunător. Ingredientele naturale ale acestui lichior sunt concentrate inițial în note intense de ierburi și citrice care pregătesc o revelație.
GUST: În varianta clasică, Jägermeister este un lichior al contrastelor: condimentat, dulce și fructat, cu note din coajă de portocală zaharisită, nucșoară și piper negru.
FINISH: Piperat și fructat.
Producătorul recomandă păstrarea lichiorului Jägermeister la rece și consumul la o temperatură precisă de -18°C.
83,61 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Choya
Choya - Original - 0.75L, Alc: 10%
Compania Choya produce de peste 50 de ani băuturi tradiționale japoneze. Primul și cel mai important produs din portofoliul Choya este umeshu, un lichior obținut din diferite soiuri de ume (caisă), cunoscut în Japonia de secole.
Specialitatea umeshu are cea mai mare calitate atunci când extractul de ume și alcoolul sunt echilibrate prin maturarea fructelor întregi (cu sâmburi). Producătorul alege doar câteva dintre sutele de soiuri de caise, cultivate în Japonia, iar cel mai folosit este Nanko-ume, din prefectura Wakayama.
Acoolul din trestie de zahăr adăugat suplimentar în fruct, în timpul producției, oferă posibilitatea de a extrage aroma de ume (caisă japoneză), din pulpă, coajă dar și din sâmbure. Această metodă oferă băuturii Choya un buchet fructat unic, cu arome de sâmbure lemnos, asociat adesea cu migdale și marțipan.
ASPECT: Auriu închis.
MIROS: Umeshu Original oferă un parfum exotic cu note de caise și migdale.
GUST: Aromă de fruct dulce-acrișor și alcool fin, cu note amărui din lemn de esență tare.
FINISH: Mediu, cu notă de fruct macerat.
54,06 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Pierre Zero
Pierre Zero - Sparkling Chardonnay (fara alcool) - 0.75L
ȚARĂ: FRANȚA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
VIN SPUMANT ALB FĂRĂ ALCOOL. Pierre 0% este o gamă completă de vinuri fără alcool, o linie elegantă de produse, destinată consumatorilor care sunt în căutare de ceva nou.
Colecția Pierre 0% este rodul experienței vaste a creatorilor Domaines Pierre Chavin. O înțelegere aprofundată a podgoriilor și a tehnicilor de vinificație din Franța au permis vinificatorilor Pierre Zero să creeze vinuri fără alcool ce prezintă o diversitate cromatică excepțională și o gamă largă de arome și texturi.
Mândră de originile ei din regiunea Champagne, Mathilde Boulachin, co-fondator al Domaines Pierre Chavin, a dorit să creeze un vin spumant fără alcool cu bule fine și delicate pentru a onora legăturile strânse cu lumea vinurilor spumante.
ASPECT: Galben-pal, strălucitor. Perlaj fin și persistent.
MIROS: Arome de fructe tropicale, piersici, lychee şi flori.
GUST: Fructat, echilibrat și foarte proaspăt.
ASOCIERE CULINARĂ: Ca și aperitiv sau cu deserturi.
TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C. (Potențial de învechire la sticlă de până la 5 ani)
67,76 RON Începând cu: 55,69 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Pierre Zero
Pierre Zero - Chardonnay (fara alcool) - 0.75L
ȚARĂ: FRANȚA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
VIN ALB FĂRĂ ALCOOL. Pierre 0% este o gamă completă de vinuri fără alcool, o linie elegantă de produse, destinată consumatorilor care sunt în căutare de ceva nou.
Colecția Pierre 0% este rodul experienței vaste a creatorilor Domaines Pierre Chavin. O înțelegere aprofundată a podgoriilor și a tehnicilor de vinificație din Franța au permis vinificatorilor Pierre Zero să creeze vinuri fără alcool ce prezintă o diversitate cromatică excepțională și o gamă largă de arome și texturi.
Mândră de originile ei din regiunea Champagne, Mathilde Boulachin, co-fondator al Domaines Pierre Chavin, a dorit să creeze un vin spumant fără alcool cu bule fine și delicate pentru a onora legăturile strânse cu lumea vinurilor spumante.
ASPECT: Galben-auriu.
MIROS: Arome de fructe tropicale, piersici, litchi și flori.
GUST: Fructat și echilibrat cu o prospețime delicată.
ASOCIERE CULINARĂ: Potrivit ca aperitiv sau alături de salate, pește și carne albă. Vinul fără alcool Pierre 0% merge bine și cu deserturi și orice alte preparate dulci.
TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C. (Potențial de învechire la sticlă de până la 5 ani).
52,03 RON Începând cu: 47,12 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Jagermeister
Jagermeister - Herbal Liqueur Manifest - 0.7L, Alc: 38%
În secolul al XIX- lea Wilhelm Mast era un producător de oțet din Germania, însă fiul său, Curt Mast a decis să ducă afacerea mai departe și să creeze un produs diferit. Astfel, în anii 1930, în orașul Wolfenbüttel din Saxonia Inferioară, Curt Mast a creat un lichior de plante care a fost la început o băutură de sărbătoare pentru vânători. După ani de cercetare și perfecționare, Curt a stabilit rețeta finală pentru un lichior din 56 de ingrediente naturale.
După mai bine de 80 de ani, lumea lui Curt s-a schimbat însă alchimia sa a rămas aceeași. Băutura conține ierburi, muguri, rădăcini și fructe de cea mai bună calitate, aduse din toată lumea, prelucrate în 4 amestecuri diferite, macerate, apoi amestecate din nou și ținute la maturat în butoi din stejar german timp de 12 luni.
La fel ca “fratele” său mai mare, Jagermeister Manifest este produs în Wolfenbüttel, Germania, din peste 56 de plante, macerate de 5 ori și finisat printr-un proces de extracție elaborat. Îmbuteliat într-o sticlă nouă, transparentă, cu emblema bronz aplicată manual, Jägermeister Manifest are culoarea strălucitoarea a chihlimbarului și o textură fină, a cărei servire ideală este: ușor răcită, din pahare speciale.
ASPECT: Chihlimbar intens.
MIROS: Manifest aduce aroma revigorantă de pin, anason stelat, caramel cu mentol și amestec complex de ierburi aromatice.
GUST: Se mențin aromele vioaie de pin și condimente, completate de caramel, vanilie și lemn dulce. Apar și aromele de fructe uscate, amestecate cu vegetale și rădăcini.
FINISH: Note de ierburi, în special cimbru, pin, puțin anason și mentă. Echilibrat și mai complicat decât originalul, Manifest poate fi comparat cu cele mai bune lichioruri amaro, italiene. Cu toate acestea, aromele sale sunt parte din stilul autentic al familiei Jagermeister.
138,67 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Domeniile Cuza
Domeniile Cuza - Prociano Cabernet Sauvignon (fara alcool) dulce - 0.75L
REGIUNE / ȚARĂ: VALUL LUI TRAIAN / REPUBLICA MOLDOVA
SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON
VIN ROSU DULCE. Domeniile Cuza este unul dintre cei mai cunoscuți vinificatori, cu origini în localitatea Alexandru Ioan Cuza din Republica Moldova. După unirea spectaculoasă realizată sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza, și intrarea localității cu același nume în hotarele Regatului, localnicii au dezvoltat regiune, însă au mai fost nevoie de multe decenii, până la sfârșitul anilor ‘90 pentru a începe plantații mari cu viță de vie.
Podgoria din Cuza Vodă cuprinde hectare cu viță de vie cu soiuri românești (Fetească Neagră și Rară Neagră), cât și soiuri europene de prestigiu (Cabernet Sauvignon, Saperavi, Sauvignon Blanc și Pinot Noir). În anul 2021 a fost înființată crama Domeniile Cuza, iar portofoliul numeros este compus din vinuri definite de terroir și de om.
Prociano este un vin din soiul roșu Cabernet Sauvignon, cu un procent sportit de bioflavonoide rezultat din procesarea strugurilor și extragerea alcoolului.
ASPECT: Roșu-rubiniu.
MIROS: Arome de flori dulci ce inspiră o dulceață de trandafir proaspătă și delicioasă.
GUST: Textura sugerează o corpolență liniștită, cu tanini dulci ce infiripă note de fructe roșii coapte și vanilie.
ASOCIERE CULINARĂ: Îl puteți savura la mesele cu tocană de legume, hummus, falafel sau pizza vegetariană.
TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.
50,82 RON Începând cu: 45,74 RON+ 0,50 RON garanție SGR
TRANSPORT GRATUIT
în București și județul Ilfov
100% GARANTAT
importatori oficiali de bauturi fine
RETUR
garantăm returnarea imediată a banilor