Elegante si florale

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru
 • Teacher’s - Scotch blended whisky - 1L, Alc: 40% Teacher’s - Scotch blended whisky - 1L, Alc: 40%
  -23%

  Teacher’s - Scotch blended whisky - 1L, Alc: 40%

  Este o marcă de whisky care poartă numele inventatorului său, William Teacher, care în 1830 a început să prepare primele blenduri și să le vândă în băcănia nevestei sale. Este făcut în proporție de 45% dintr-un single malt, Ardmore, și are în compoziție un total de 30 de single malturi.

  Preț normal: 74,97 RON

  Special Price 58,00 RON

  (-16,97 RON)
 • Teacher’s - Scotch blended whisky - 0.7 L, Alc: 40% Teacher’s - Scotch blended whisky - 0.7 L, Alc: 40%
  -23%

  Teacher’s - Scotch blended whisky - 0.7 L, Alc: 40%

  La scurt timp după schimbarea legilor cu privire la producția de alcool, în 1830, William Teacher a obținut licență pentru a vinde whisky într-un magazin din Glasgow. William și-a extins afacerea și a creat în următorii ani un lanț de magazine în capitala Scoției.

   

  Urmașii lui William Teacher au oferit în continuare blend-ul original apoi au dezvoltat o nouă expresie Highland Cream, iar până la sfârșitul secolului al XIX-lea au reușit să exporte whisky Teacher’s în alte state din Europa și în Indii, apoi să construiască propria distilerie numită Ardmore, în micul sat Kennethmont din zona Aberdeenshire. Distileria Ardmore a fost dezvoltată în următoarele decenii și a fost mărită foarte mult capacitatea de producție. Blend-urile Teacher’s au devenit cunoscute și în S.U.A. în anii 1930, după Prohibiție.

   

  Astăzi Teacher’s are o gamă variată de whisky-uri, ediții rare și de colecție obținute cu aceleași metode și rețete vechi de aproape 200 de ani. Meșteșugul de a crea expresii premiate internațional vine din experiența distilatorilor și maeștrilor în amestecuri.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar cu reflexii aurii.

   

  MIROS: Se simte malțul puternic, robust, urmat de fum din turbă puțin picant. Această introducere aromatică dispare aproape imediat pentrua a face loc aromelor mai dulci de mere, pere și miere proaspătă.

   

  GUST: Pe papile vine cu puțină căldură și echilibru. Se dezvăluie cu aroma bogată de malț și textura cremoasă rezultată din maturare.

   

  FINISH: Persistent și rotund.

   

  Preț normal: 57,47 RON

  Special Price 44,48 RON

  (-12,99 RON)
Grilă Listă