- Pagina Principală /
- The Bridge - Bautura Ecologica din Migdale Barista - 1L - Tetra Pak
- Pagina Principală /
- The Bridge - Bautura Ecologica din Migdale Barista - 1L - Tetra Pak
The Bridge - Bautura Ecologica din Migdale Barista - 1L - Tetra Pak
The Bridge S.R.L. este o companie de familie situată în nordul Italiei. Produsele sale sunt 100% vegane, fără colesterol și lactoză, realizate cu ingrediente atent selecționate din agricultură ecologică. Compania promovează un stil de viață sănătos, oferind o gamă variată de băuturi vegetale și alternative alimentare care respectă principiile ecologice.
The Bridge - Băutură BIO din Migdale Barista este o alternativă vegetală premium, creată special pentru a fi adăugată în băuturi pe bază de cafea, precum latte sau cappuccino. Această băutură este ideală pentru barista și iubitorii de cafea care doresc o opțiune vegană, fără zahăr, fără gluten, care se spumează ușor și adaugă un gust delicat de migdale.
AROMĂ: Aromă delicată și rafinată, care evocă migdale proaspete, ușor prăjite, cu note subtile de vanilie naturală și o atingere fină de cremozitate vegetală. În amestec cu cafeaua clasică, aroma de migdale se împletește armonios într-un buchet moale, cald și reconfortant.
| Ţara de Origine | Italia |
|---|---|
| Brand | The Bridge |
| Litraj | 1L |
| Ingrediente | Apa de izvor, pasta de migdale (2.5%), agent de stabilizare: faina din seminte de roscova, sare de mare. Poate contine urme de alte fructe cu coaja lemnoasa. |
| Energie | 74 kJ |
| Energie | 18 kcal |
| Grasimi | 1.5 g |
| Grasimi saturate | 0.1 g |
| Carbohidrati/Glucide | <0.5 g |
| Zahar | <0.5 g |
| Proteine | 0.6 g |
| Sare | 0.06 g |
*informatii nutritionale la 100 ml
Clienţii au achiziţionat şi
-
hangOFF
hangOFF - Shot cu vitamine - Soluția pentru mahmureală - 0.025L
hangOFF este un brand românesc creat de tineri energici și pasionați de sport, care au dorit să găsească o soluție pragmatică pentru a sporti activitatea după o noapte de distracție. Așa a fost creat hangOFF shot-ul de energie, soluția pentru mahmureală și partenerul care te ajută să depășești diminețile grele.
După o noapte de distracție în care ai savurat băuturile alcoolice preferate vrei sa te trezești dis de dimineață, fresh și pregătit pentru activitățile cotidiene. hangOFF contribuie din plin la îndeplinirea planurilor tale prin formula sa activă, patentată în Elveția.
Shot-ul hangOFF hidratează și oferă nutrienții necesari organismului prin formula sa ce include: extract de ceai, extract de guarana, extract de ghimbir, electroliți, cofeină și complex de vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, B12, E, B7, C).
16,34 RON -
Perrier
Perrier - Apa minerala carbogazoasa - 12 buc. x 0.75L - sticla
Perrier este un brand de apă minerală, natural carbogazoasă, îmbuteliat în sudul Franței, departamentul Gard, orășelul Vergèze. Îmbuteliată la sursă, apa Perrier este recunoscută pentru dioxidul de carbon natural ce îi oferă aciditate mai mare decât în cazul celorlalte ape minerale carbogazificate (natural).
Povestea Perrier începe cu Sir. John Harmsworth, fratele unui magnat al presei engleze care a studiat în apropiere de Les Bouillens, acolo unde l-a cunoscut pe Doctorul Perrier. Ulterior Sir. John Harmsworth a aflat de sursa de apă din Vergèze, a cumpărat-o, a redenumit-o Perrier și a început să comercializeze apa îmbuteliată în sticlele verzi cu design foarte apropiat de cel prezent.
În deceniile următoare, apa Perrier a avut mare succes în Marea Britanie, a fost premiată la concursuri prestigioase dedicate apelor minerale apoi a cucerit publicul din întreaga lume. În prezent Perrier este parte din grupul Nestle și oferă o gamă variată de ape minerale aromate și sucuri naturale aflate în topul vânzărilor pe piețele din Franţa, SUA, Canada și Japonia.
Apa minerală Perrier este carbogazificată natural și conține magneziu, calciu, sodiu, potasiu și alți compuși naturali care hidratează și au efect benefic pentru organism.
100,57 RON+ 6,00 RON garanție SGR
-
Aperol
Aperol - Bitter aperitiv 1L, Alc: 11%
Aperol este rezultatul a șapte ani de eforturi ale fraților Luigi și Silvio Barbieri, din orașul italian Padua, care au moștenit compania în 1912 de la tatăl lor Giuseppe. Bitter-ul Aperol a devenit popular în perioada interbelică pentru tinerii activi, iar în deceniile următoare, după război, băutura fraților Barbieri a devenit un brand cunoscut în toată Italia, mai ales după ce a devenit ingredientul principal din Aperol Spritz, o variantă a clasicului mix venețian de vin alb cu apă carbogazoasă.
Între anii 1980-1990, Aperol a devenit un brand cosmopolit în statele europene. În anii 2000, după ce a fost cumpărat de grupul Campari, și-a continuat ascensiunea în popularitate și a devenit una dintre băuturile asociate cu stilul de viață italian.
După mai bine de 100 de ani băutura fraților Barbieri este produsă după aceeași rețetă secretă în fabrica din Padua. Aperol aduce o parte fascinantă din cultura Italiei prin distilatul fin, infuzat cu ierburi, rădăcini și extracte din portocală ce oferă arome perfect echilibrate.
ASPECT: Roșu deschis cu tonuri de rubin.
MIROS: Parfumul aduce din start aroma de alcool fin, coajă de portocală și un amestec bogat de ierburi aromatice armonizate cu un praf de vanilie.
GUST: Pe papile este puțin catifelat, rotund și tare, deși are doar 11% volum alcool. Imediat intervine corpolența echilibrată, compusă din portocala intensă cu note de ierburi ce amintesc de chinică, rubarbă și gențiană. Ierburile sunt urmate momentat de lemn verde ce dă un gust amar plăcut, apoi sărat.
FINISH: Gustul final este lung, vegetal și amar, exact așa cum trebuie să fie un bitter italian.
72,01 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Coconaut
Young Coconut - Water Pure Young - 24 buc. x 0.32L - doza
Coconaut este 100% apă din nucă de cocos verde, crescută în Vietnam. În afară de gustul delicios, cele patru etichete, cu dioxid de carbon sau fără, au proprietăți extraordinare. Apa și nuca de cocos hidratează, revigorează, îmbunătățește imunitatea, digestia și oferă mai multă energie pentru orice activitate.
Toate aceste beneficii oferite de Coconaut sunt posibile mulțumită compușilor naturali din nuca de cocos și, bineînțeles, apă minerală. În fiecare sticlă sau doză de Coconaut, apa din nuci de cocos tinere oferă maxim 24 de calorii, cantități optime de potasiu, magneziu, vitamina C și acid folic.
AROMĂ: Doar apă deliciosă și cremoasă din nuci de cocos, savurată cel mai bine rece, într-o zi caldă de vară.
226,44 RON+ 12,00 RON garanție SGR
-
Moet & Chandon
Moet & Chandon - Sampanie brut Imperial - 0.75L, Alc: 12%
REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA
SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR, PINOT MEUNIER, CHARDONNAY
VOL. ALC.: 12%
ȘAMPANIE CLASSIC BRUT. Moët & Chandon este una dintre șampaniile care ies în evidență indiscutabil, prin tradiția, istoria și eleganța oferită în fiecare cupaj, în orice colț al lumii. Moët & Chandon este un brand francez creat de Claude Moët în 1743. La scurt timp, șampania sa a fost apreciată în cele mai selecte cercuri ale societății europene. Marchiza de Pompadour și Împăratul Napoleon Bonaparte sunt doar câteva din primele personalități care au influențat istoria casei Moët (& Chandon).
Jean-Rémy Moët, a adus șampania bunicului său la standardele unui vin faimos în întreaga Europă, prin extinderea operațiunilor și transporturi internaționale. Moët & Chandon deține în Champagne 1150 de hectare de pământ bogat în straturi de calcar, cu apă din belșug, soare și temperaturi potrivite pentru soiurile clasice cupajul de șampanie: Pinot Noir, Pinot Meunier și Chardonnay.
Moët Imperial este compus din peste 100 de vinuri, din care 20 până la 30% sunt adăugate din rezerva cramei pentru a oferi cupajului maturitate, complexitate și un profil aromatic echilibrat. Cupajul reflectă diversitatea și capacitatea celor trei soiuri de a se completa cu arome și note delicate.
ASPECT: Galben-pai cu reflexii verzui.
MIROS: Aromele vibrante și intense de mere verzi și citrice, prospețime oferită de nuanțe minerale și flori albe. Parfumul este incomplet fără notele de brioșă, cereale și alune proaspete.
GUST: Somptuozitate și finețe din fructe cu pulpă albă (pere, piersici, mere), atingerea delicată a bulelor mici și citricele revigorante, cu nuanțe de agrișe.
ASOCIERE CULINARĂ: Moët Imperial alungă plictiseala și delectează toate gusturile la mesele cu somon afumat, caviar, creveți, calamar prăjit și scoici.
TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.
193,90 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Corona Extra
Corona Extra - Bere Pale Lager Mexic - 24 buc. x 0.355L, Alc: 4.5% - sticla
În 1877, spaniolul Braulio Iriarte Goyeneche a emigrat în Mexic și după multe afaceri de succes a fondat Cervecería Modelo Sociedad Anónima (S.A.), o berărie care avea atunci cea mai modernă tehnologie de producție.
În 1922, renumitul maestru berar Adolf H. Schmedtje, din Germania, s-a alăturat afacerii pentru a supraveghea toate fazele de producție și pentru a îmbunătății berea în varianta care este produsă și astăzi.
Corona Extra este o bere lager produsă în prezent de berăria mexicană Cerveceria Modelo, deținută de compania belgiană AB InBev. Corona este comercializată la nivel mondial, iar din 1998 este marca de bere cu cele mai mari importuri pe piața din Statele Unite ale Americii.
AROMĂ: Aromă ușor fructată, gust slab de malț și hamei. Post gust amărui, revigorant.
186,90 RON+ 12,00 RON garanție SGR
-
Ruinart
Ruinart - Sampanie Blanc de Blancs - 0.75L, Alc: 12.5%
REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
VOL. ALC.: 12.5%
ȘAMPANIE BLANC DE BLANCS BRUT. Istoria casei franceze Ruinart începe în 1729, în orașul Reims din Champagne, la inițiativa călugărului benedictin Dom Thierry Ruinart, contemporan cu Ludovic al XIV-lea. Până la 1750 Casa Ruinart a reușit să amenajeze o cramă în cavernele din calcar Crayers, săpate în jurul orașului, iar în 1764 a exportat primul lot de șampanie rose.
De peste două secole șampania Ruinart este produsă cu mari contribuții din partea fiecărei generații de proprietari și oameni dedicați viticulturii. Pe loturile Casei Ruinart sunt plantate șapte soiuri de struguri, însă cel care primește cea mai mare atenție este Chardonnay, cultivat în Cote des Blancs și Montagne de Reims pentru eleganța și prospețimea aromatică ce stă la baza cupajelor albe și rose.
Blanc de Blancs este un asamblaj delicat din soiul Chardonnay. Regele vinurilor franceze este reprezentat în această șampanie exclusivistă de culturile selectate din ani diferiți și cel puțin 20% vinuri de rezervă din ultimii doi ani.
ASPECT: Galben pal cu reflexii verzui. Strălucitor, luminos, cu efervescență persistentă.
MIROS: Primul val aromatic aduce note de fructe proaspete, în special citrice coapte. Al doilea val aduce notele din flori și fructe cu pulpă albă (piersici albe).
GUST: Vinurile de rezervă și acele proporții de Chardonnay adus din culturile aflate la nord, în valea Vesle, își fac simțită prezența prin corpolență armonioasă, aromele proaspete de strugure alb, nectarine și citrice. Fnalul aduce o aciditate slabă, persistentă și răcoritoare.
ASOCIERE CULINARĂ: De la pahar la farfurie, acest blanc de blancs este un aperitiv excelent în zilele calde de vară și un vin pentru care preferă meniurile cu fructe de mare, crustacee, pește (biban de mare la disc) și tartar de doradă.
TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.
452,72 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Tanqueray
Tanqueray - London Dry Gin - 0.7L, Alc: 43.1%
Ginul Tanqueray a fost produs pentru prima dată în 1830, în Anglia, de Charles Tanqueray, care nu s-a temut să creeze o rețetă de gin cu ingrediente ce definesc stilul personalității sale și vremurile în care a trăit. În distileria Bloomsbury din Londra, Charles a reușit să dea viață ideilor sale într-un gin care este celebrat și astăzi pentru ingeniozitatea și profilul aromatic bogat.
În prezent, Tanqueray face parte din grupul Diageo, este produs în Scoția, în micul sat Cameronbridge, la vechea distilerie de whisky ce a aparținut familiei Haig. Pentru varianta clasică este folosită o bază de gin distilată de 4 ori și extracte din ingrediente naturale, cum este ienupărul, coriandrul şi rădăcina de Angelica. Aceste Ierburi și rădăcini sunt macerate până la 18 luni.
Ginul Tanqueray London Dry Gin oferă arome fine, elegante și exotice, ușor de savurat sec, într-un mix Gin & Tonic clasic sau într-o mulțime de cocktail-uri faimoase și elegante.
ASPECT: Clar.
MIROS: Frumos aromat de lemn de cedru, ulei de ienupăr și puțină coajă fină de lămâie.
GUST: Se simte foarte bine gustul de ienupăr, notele de condimente, coajă de portocală și lămâie, cu doar o urmă de anason stelat, ce lasă o impresie bună despre varitatea ingredientelor folosite la producție.
FINISH: Lung, plin, cu aromă clară de ienupăr.
79,09 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Monkey 47
Monkey 47 - Dry Gin - 0.5L, Alc: 47%
Ginul Monkey 47 este inspirat de rețeta lăsată de Montgomery ‘Monty’ Collins, un comandant de escadrilă din aviația militară britanică, postat la Berlin, după Al Doilea Război Mondial. La grădina zoologică din Berlin ofițerul s-a îngrijit de o maimuță, iar după ce a fost trecut în rezervă s-a mutat într-o locuință din Pădurea Neagră.
În anii '60, la vechea reședință a lui Monty a fost găsită o sticlă cu gin de producție proprie, schițele unei etichete cu maimuță și o scrisoare cu detalii despre ingrediente.
Așa cum sugerează numele, ginul este produs din numai puțin de 47 de ingrediente. O parte dintre acestea au fost alese de ofițerul britanic după experiențele din copilăria petrecută în India, o altă parte au fost alese chiar din Pădurea Neagră ‘curtea proprie’, care i-a oferit inspirație. În 2008 Distileria Pădurea Neagră a adoptat rețeta ofițerului și a denumit gin-ul Monkey 47.
ASPECT: Clar.
MIROS: Suc de lămâie, tonic cu lime și roiniță, împroaspătat de eucalipt și lemn de conifere. Este prezent și parfumul de lavandă și pin proaspăt tăiat, ce poate fi “trezit” cu puțină apă.
GUST: Curat, revigorant, prin notele de lime, rășină de pin și eucalipt, note de ierburi, lemn dulce și cardamom.
FINISH: Lămâie zemoasă, roiniță, pin și note persistente de cardamom.
136,02 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Nino Franco
Nino Franco - Prosecco Rustico Valdobbiadene DOCG, Brut - 0.75L, Alc: 11%
REGIUNE / ȚARĂ: VALDOBBIADENE DOCG - VENETO / ITALIA
SOIUL / SOIURILE: GLERA
VOL. ALC.: 11%
VIN SPUMANT ALB BRUT. Nino Franco este o afacere de familie începută în 1919 și revoluționată în anii `70 și `80 de Primo Franco. De la o vinărie de familie Primo a dus afacerea către producția de Prosseco și a schimbat metoda veche de producție în cea actuală, anume metoda Charmat, apoi a făcut cunoscută această specialitate în toată lumea.
Pe măsură ce zona Conegliano Valdobbiadene a devenit mai cunoscută și apreciată pentru vinul prosecco, Primo a dus a rafinat metoda de vinificare și a selecționat celor mai bune clone și parcele de Glera în podgoria Grave di Stecca, la începutul anilor `90.
Astăzi etichetele de prosecco Nino Franco sunt produse din struguri cultivați în Grave di Stecca, la care se adaugă alte 2 parcele ce însumează un total 4 hectare în municipalitatea Valdobbiadene, clasificată DOCG din 2009.
ASPECT: Galben-pai, strălucitor, cu perlaj delicat și persistent.
MIROS: La nas aduce parfumul natural al florilor albe și al fructelor de livadă, anunțate de pere proaspete din soiul Williams.
GUST: Efervescența trezește simțurile și buna dispoziție, apoi revin aromele florale și fructate grăbite să alunece pe papile.
ASOCIERE CULINARĂ: Un aperitiv sau o alegere foarte bună la mesele de prânz sau de seară, unde se savurează preparate din carne de pui, peşte şi crustacee.
TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.
91,96 RON+ 0,50 RON garanție SGR
TRANSPORT GRATUIT
în București și județul Ilfov
100% GARANTAT
importatori oficiali de bauturi fine
RETUR
garantăm returnarea imediată a banilor