- Pagina Principală /
- Tanqueray - Gin Rangpur - 0.7L, Alc: 41.3%
- Pagina Principală /
- Tanqueray - Gin Rangpur - 0.7L, Alc: 41.3%
Tanqueray - Gin Rangpur - 0.7L, Alc: 41.3%
Ginul Tanqueray a fost produs pentru prima dată în 1830, în Anglia, de Charles Tanqueray, care nu s-a temut să creeze o rețetă de gin cu ingrediente ce definesc stilul personalității sale și vremurile în care a trăit. În distileria Bloomsbury din Londra, Charles a reușit să dea viață ideilor sale într-un gin care este celebrat și astăzi pentru ingeniozitatea și profilul aromatic bogat.
În prezent, Tanqueray face parte din grupul Diageo, este produs în Scoția, în micul sat Cameronbridge, la vechea distilerie de whisky ce a aparținut familiei Haig.
Tanqueray Rangpur păstrează stilul variantei originale prin notele de ienupăr, coriandrul şi rădăcina de Angelica, completate de un extract din Rangpur lime, un fruct hibrid, aflat între mandarină și lămâie. Asemenea celorlalte variante, Rangpur este creat după o rețetă secretă și este cea mai bună alegere pentru cei care doresc să se bucure de aromele unui gin special.
ASPECT: Clar.
MIROS: Revigorant și proaspăt, cu parfum din suc de lime, coajă de lime și ienupăr.
GUST: Puțin dulce, ca un amestec de gin cu puțin sirop de zahăr. Aroma de lime domină în primele secunde apoi este biruit de vestitul ienupăr, adăugat așa cum știu doar britanicii, și echilibrat de ghimbir iute.
FINISH: Concluzia aduce același gust de lime proaspăt și amărui.
Ţara de Origine | Scotia |
---|---|
Tip Băutură | Gin |
Tip ambalaj | Sticla |
Brand | Tanqueray |
Ingrediente | Apa, alcool etilic de origine agricola, lime Rangpur, vegetale, radacini. |
Atentionari speciale | Consumati cu moderatie, alcoolul dauneaza grav sanatatii. Nerecomandat femeilor insarcinate. Este interzisa vanzarea catre persoanele cu varsta sub 18 ani. |
Litraj | 0,7L |
Alcool | 41.3% |
Energie | 1032 kJ |
Energie | 247 kcal |
*informatii nutritionale la 100 ml
Clienţii au achiziţionat şi
-
Bumbu
Bumbu - Rom The Original - 0.7L, Alc: 40%
Bumbu este produs după rețeta originală a marinarilor din Indiile de Vest, din secolele XVI-XVII, care obișnuiau să amestece romul cu ingrediente din insulele caraibiene.
Trestia de zahăr crescută în 8 state diferite din Caraibe și America de Sud este adusă în Barbados, unde este distilată în loturi mici. Pentru a deveni Bumbu The Original, distilatul este maturat tradițional în butoaie din stejar fără a se adăuga coloranți sau arome artificiale.
Aromele intense de condimente și caramel sunt obținute prin maturarea de 15 ani în butoaie americane de bourbon, aflate la prima umplere.
ASPECT: Chihlimbar intens cu reflexii aurii.
MIROS: Arome intense din vanilie de Madagascar, caramel fin și stejar.
GUST: Note de scorțișoară, alune prăjite, banană și piper de Jamaica.
FINISH: Gust final lung, ușor dulce și fin.
150,30 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Campari
Campari - Lichior aperitiv - 1L, Alc: 25%
Aflat în aproape toate barurile din lume și faimos de zeci de ani, lichiorul Campari a fost creat acum 160 de ani. Originar din Lombardia, Gaspare Campari a început în 1840 să experimenteze cu diferite ierburi, condimente și alte ingrediente pentru a crea un aperitiv amar. În 1860, după 20 de ani de încercări, Campari a desăvârșit rețeta pentru bitter-ul pe care îl cunoaștem astăzi.
În 1864, Gaspare și-a deschis un bar în centrul orașului Milano, în apropiere de atracțiile turistice, iar în scurt timp, stabilimentul său a devenit popular în rândul artiștilor. La începutul secolului următor, Campari a deschis prima fabrică în mica localitate Sesto San Giovanni, în zona Milano, iar acest pas a dus către dezvoltarea și popularizarea băuturii create de Gaspare.
În deceniile următoare Campari a câștigat marile piețe ale lumii prin calitatea produselor, eleganța și spiritul artistic insuflat de brand. Aceleași calități sunt păstrate și revigorate în ultimii anii de Campari, prin imaginea de brand și colaborările cu diferiți artiști consacrați și de avantgardă.
ASPECT: Roșu-deschis.
MIROS: Revigorant și foarte artistic prin aromele de portocală roșie maturată, șerbet de portocală, ulei din coajă de grepfrut roșu, chinină, frunze de dafin, cireș și lemn verde. Un buchet complicat ce răsplătește cu note finale de alcool condimentat ce gâdilă nasul.
GUST: Pe papile băutura devine mai serioasă, dar și mai simplă, prin aromele de ierburi amare, printre care și chinina, echilibrate de o dulceață din sirop de zahăr amestecat cu suc din portocală roșie, mentă, cuișoare și miere.
FINISH: Chinina se simte cel mai bine, urmată de gustul amar din coajă și sâmburi de portocală.
Pachetul conține sticla de lichior Campari de 0.7L + 2 pahare de sticlă cu însemnele brand-ului Campari.
80,74 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Tanqueray
Tanqueray - London Dry Gin - 1L, Alc: 43.1%
Ginul Tanqueray a fost produs pentru prima dată în 1830, în Anglia, de Charles Tanqueray, care nu s-a temut să creeze o rețetă de gin cu ingrediente ce definesc stilul personalității sale și vremurile în care a trăit. În distileria Bloomsbury din Londra, Charles a reușit să dea viață ideilor sale într-un gin care este celebrat și astăzi pentru ingeniozitatea și profilul aromatic bogat.
În prezent, Tanqueray face parte din grupul Diageo, este produs în Scoția, în micul sat Cameronbridge, la vechea distilerie de whisky ce a aparținut familiei Haig.
No. Ten (Numărul 10), este o denumire inspirată de alambicul cu numărul 10 în care este produs acest sortiment. No. Ten este obținut în loturi mici și se diferențiază de varianta clasică prin rețeta ce include extracte din citrice proaspete ce se înțeleg de minune într-un mix cu apă tonică și o cută de grepfrut roz.
ASPECT: Clar.
MIROS: Parfumat de coajă de grepfrut vioi și picant, cremă de vanilie și ienupăr intens.
GUST: Un mix incredibil de clar din ienupăr condimentat, note de ceai Earl Grey și cardamom, ce se lasă pe papile cu intensitate. După un moment, relaxează simțurile cu o notă de citrice.
FINISH: Lung, cu o notă ușor amăruie din coajă de lămâie.
96,58 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Tanqueray
Tanqueray - London Dry Gin - 0.7L, Alc: 43.1%
Ginul Tanqueray a fost produs pentru prima dată în 1830, în Anglia, de Charles Tanqueray, care nu s-a temut să creeze o rețetă de gin cu ingrediente ce definesc stilul personalității sale și vremurile în care a trăit. În distileria Bloomsbury din Londra, Charles a reușit să dea viață ideilor sale într-un gin care este celebrat și astăzi pentru ingeniozitatea și profilul aromatic bogat.
În prezent, Tanqueray face parte din grupul Diageo, este produs în Scoția, în micul sat Cameronbridge, la vechea distilerie de whisky ce a aparținut familiei Haig. Pentru varianta clasică este folosită o bază de gin distilată de 4 ori și extracte din ingrediente naturale, cum este ienupărul, coriandrul şi rădăcina de Angelica. Aceste Ierburi și rădăcini sunt macerate până la 18 luni.
Ginul Tanqueray London Dry Gin oferă arome fine, elegante și exotice, ușor de savurat sec, într-un mix Gin & Tonic clasic sau într-o mulțime de cocktail-uri faimoase și elegante.
ASPECT: Clar.
MIROS: Frumos aromat de lemn de cedru, ulei de ienupăr și puțină coajă fină de lămâie.
GUST: Se simte foarte bine gustul de ienupăr, notele de condimente, coajă de portocală și lămâie, cu doar o urmă de anason stelat, ce lasă o impresie bună despre varitatea ingredientelor folosite la producție.
FINISH: Lung, plin, cu aromă clară de ienupăr.
75,70 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Monkey 47
Monkey 47 - Dry Gin - 0.5L, Alc: 47%
Ginul Monkey 47 este inspirat de rețeta lăsată de Montgomery ‘Monty’ Collins, un comandant de escadrilă din aviația militară britanică, postat la Berlin, după Al Doilea Război Mondial. La grădina zoologică din Berlin ofițerul s-a îngrijit de o maimuță, iar după ce a fost trecut în rezervă s-a mutat într-o locuință din Pădurea Neagră.
În anii '60, la vechea reședință a lui Monty a fost găsită o sticlă cu gin de producție proprie, schițele unei etichete cu maimuță și o scrisoare cu detalii despre ingrediente.
Așa cum sugerează numele, ginul este produs din numai puțin de 47 de ingrediente. O parte dintre acestea au fost alese de ofițerul britanic după experiențele din copilăria petrecută în India, o altă parte au fost alese chiar din Pădurea Neagră ‘curtea proprie’, care i-a oferit inspirație. În 2008 Distileria Pădurea Neagră a adoptat rețeta ofițerului și a denumit gin-ul Monkey 47.
ASPECT: Clar.
MIROS: Suc de lămâie, tonic cu lime și roiniță, împroaspătat de eucalipt și lemn de conifere. Este prezent și parfumul de lavandă și pin proaspăt tăiat, ce poate fi “trezit” cu puțină apă.
GUST: Curat, revigorant, prin notele de lime, rășină de pin și eucalipt, note de ierburi, lemn dulce și cardamom.
FINISH: Lămâie zemoasă, roiniță, pin și note persistente de cardamom.
136,02 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Plantation
Plantation - Rom Original Dark Double Aged - 0.7L, Alc: 40%
În anii ‘90 Alexandre Gabriel, creatorul brand-ului de coniac Pierre Ferrand, din regiunea viticolă Cognac, și-a dus mai departe pasiunea pentru tehnicile vechi de producție a romului. Alexander a ales romuri din Caraibe și le-a oferit o notă personală prin dubla maturare în butoaie din stejar aflate pe domeniul Château de Bonbonnet din Ars, Franța.
În 2017, Casa Ferrand a achiziționat Distileria Indiilor de Vest din Barbados și a încheiat colaborări cu alte distilerii din Caraibe. Astfel a fost creat și brand-ul Plantation cu romuri venite de la distilerii recunoscute în statele caraibiene.
Bogăția și autenticitatea etichetei Plantation Original Dark este oferită de blend-ul cele două romuri produse în Jamaica și Barbados. În cele două state, romul este obținut prin distilarea în alambicuri clasice, respectiv coloane de distilare, ce oferă un produs final mai rafinat și mai puternic. Romurile sunt maturate individual la distileriile de origine, apoi sunt aduse în sud-vestul Franței, unde sunt unite și maturate pentru a doua oară în butoaie din stejar local.
ASPECT: Chihlimbar.
MIROS: Note din boabe de piper negru, cuișoare, scorțișoară, vișine, prune și melasă. În plan secund se remarcă o parte din notele lăsate de lemnul tare de stejar, coajă de stejar, frunze, piatră uscată și puțin ceai.
GUST: Primele note sunt cele din stafide de struguri albi și ananas uscat. Notele de mijloc sunt picante și minerale. Ultima parte a degustării aduce un profil aromatic mai sec.
FINISH: Lung, condimentat.
76,90 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Gordon's
Gordon's - London Dry Gin - 1L, Alc: 37.5%
În 1769 englezul Alexander Gordon a construit o distilerie în Londra, chiar în sudul capitalei, într-un mic târg numit Southwark, ce a devenit parte din zona metropolei Britanice. Încă de la început, afaceristul a produs gin cu apă curată din Southwark, iar calitatea băuturii i-a adus în scurt timp popularitate.
Astăzi, brand-ul cu origini de aproape 250 de ani face parte din Grupul Diageo și este unul dintre cele mai bine vândute ginuri din lume. Gordon's deține 4 titluri de Furnizor Regal, oferite de monarhii Marii Britanii, cât și medalii obținute la competiții internaționale.
Gordon's este un gin ce poate fi apreciat pentru tradiția și calitatea sa. Printre cele mai importante ingrediente care se folosesc la producția ginului sunt boabele de ienupăr, seminţele de coriandru, rădăcina de angelica, lemnul dulce, rădăcina de orris, portocala şi coaja de lămâie.
ASPECT: Clar.
MIROS: Parfum vioi de ierburi parfumate, în special ienupăr, semințe de coriandru și citrice.
GUST: Se simte pe papile textura subțire cu note de ierburi tonice, ca un mix medicinal cu ienupăr și angelica. Apar și urme de uleiuri eterice din coriandru și o ușoară astringență lăsată de citrice.
FINISH: Gustul final este mediu, dar satisfăcător prin notele de ienupăr.
67,60 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Beefeater
Beefeater - London Dry Gin - 1L, Alc: 40%
Ginul londonez Beefeater are o istorie strâns legată de locul și timpurile în care ginul a devenit una dintre băuturile preferate ale Europei. În 1820, în Anglia, în zona Chelsea din centrul Londrei, familia Taylor și-a construit o distilerie. În 1863, farmacistul James Burrough, întors din Canada, a cumpărat distileria familiei Taylor și a început producția de gin. Succesul ginului și diferitelor distilate produse în Londra a necesitat o distilerie mai mare în care a început producția din 1908.
La începutul secolului XX, Beefeater a devenit ginul preferat al englezilor, iar necesitatea de marire a producție aduce a treia distilerie, într-o nouă locație. În acea perioadă Beefeater a început exporturile și în S.U.A, unde a înregistrat un succes răsunător.
1987 este anul în care brand-ul Beefeater a fost vândut de descendenții fondatorului, iar în 2005 a ajuns în grupul Pernod Ricard. În anii 2000 Beefeater a început producția unor sortimente noi, iar astăzi rămâne unul dintre ginurile tradiționale londoneze, prezente pe toate continentele.
ASPECT: Clar.
MIROS: Aromă proaspătă de ienupăr și parfum fin din coji fine de citrice, în special lămâie și portocală.
GUST: Mai multe note de portocală, completate de note florale din violetă de Parma și coriandru.
FINISH: Revin notele de portocale, însoțite de piper și coriandru.
88,88 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Beefeater
Beefeater - London Dry Gin - 0.7L, Alc: 40%
Ginul londonez Beefeater are o istorie strâns legată de locul și timpurile în care ginul a devenit una dintre băuturile preferate ale Europei. În 1820, în Anglia, în zona Chelsea din centrul Londrei, familia Taylor și-a construit o distilerie. În 1863, farmacistul James Burrough, întors din Canada, a cumpărat distileria familiei Taylor și a început producția de gin. Succesul ginului și diferitelor distilate produse în Londra a necesitat o distilerie mai mare în care a început producția din 1908.
La începutul secolului XX, Beefeater a devenit ginul preferat al englezilor, iar necesitatea de marire a producție aduce a treia distilerie, într-o nouă locație. În acea perioadă Beefeater a început exporturile și în S.U.A, unde a înregistrat un succes răsunător.
1987 este anul în care brand-ul Beefeater a fost vândut de descendenții fondatorului, iar în 2005 a ajuns în grupul Pernod Ricard. În anii 2000 Beefeater a început producția unor sortimente noi, iar astăzi rămâne unul dintre ginurile tradiționale londoneze, prezente pe toate continentele.
ASPECT: Clar.
MIROS: Aromă proaspătă de ienupăr și parfum fin din coji fine de citrice, în special lămâie și portocală.
GUST: Mai multe note de portocală, completate de note florale din violetă de Parma și coriandru.
FINISH: Revin notele de portocale, însoțite de piper și coriandru.
66,01 RON+ 0,50 RON garanție SGR
TRANSPORT GRATUIT
în București și județul Ilfov
100% GARANTAT
importatori oficiali de bauturi fine
RETUR
garantăm returnarea imediată a banilor