- Pagina Principală /
- Serve - Cuvee Alexandru DOC 2019 - 0.75L, Alc: 14.5%
- Pagina Principală /
- Serve - Cuvee Alexandru DOC 2019 - 0.75L, Alc: 14.5%
Serve - Cuvee Alexandru DOC 2019 - 0.75L, Alc: 14.5%
ANUL DE RECOLTĂ: 2019
REGIUNE / ȚARĂ: DOC-CMD DEALU MARE - MUNTENIA / ROMÂNIA
SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON
VOL. ALC.: 14.5%
VIN ROȘU SEC. S.E.R.V.E este o poveste frumoasă despre puterea de a persevera și emoția descoperirii ce alimentează curiozitatea. S.E.R.V.E (Societatea Euro Română de Vinuri de Excepție), a fost inființată în 1994, iar la începutul anilor 2000, au fost realizate investiții în construcția unei crame proprii, complet nouă în apropiere de culturile de viță din Ceptura.
În anii următori, S.E.R.V.E a realizat prima îmbuteliere a vinurilor sale și vinificarea primilor struguri din recolta proprie. Fondatorul cramei, Contele Guy Tyrel de Poix, și echipa sa, au adus oenologia la stadiul de artă, transformată în practică, cu răbdare și atenție deosebită.
Fiecare gamă este compusă din vinuri produse cu atenție, experiență și aparatură modernă. Pentru majoritatea vinurilor fermentarea are loc în cisterne din inox, iar în funcție de soiul/soiurile și stilul fiecărui vin, maturarea are loc pentru scurtă durată, în vase din inox, sau în baricuri din stejar, care desăvârșesc aromele și oferă cele mai savuroase degustări.
ASPECT: Roșu-rubiniu.
MIROS: Numit după primul nepot al fondatorilor SERVE - Mihaela și Guy de Poix - Alexandru este un vin roșu meșteșugit cu mare pricepere din soiul Cabernet Sauvignon, apoi maturat în baricuri din stejar. Buchetul elegant aduce inconfundabile arome de cireșe coapte, aronia și coacăze negre, printre care se strecoară note de ciocolată neagră și vanilie.
GUST: Pe papile este nestăvilit în intensitatea aromelor de fructe roșii și negre, ce stau la baza structurii. Urmează aceeași ciocolată cu vanilie, dulce și potrivită unui gust final lung, savuros, clasic.
ASOCIERE CULINARĂ: Un Cabernet Sauvignon complex la început, echilibrat după ce este lăsat să respire, recomandat la mesele cu friptură de vită la grătar sau la cuptor, alte preparate din carne roșie, oaie sau vânat și gustări cu brânzeturi maturate.
TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C. (Este recomandată decantarea timp de 30 - 60 de minute. Potențial de învechire în sticlă de minimum 20 de ani).
Soi strugure | Cabernet Sauvignon |
---|---|
Ţara de Origine | Romania |
Regiune | Dealu Mare - Muntenia |
Tip ambalaj | Sticla |
Brand | SERVE |
An productie | 2019 |
Culoare | Vin rosu |
Tip dulce | Sec |
Alcool | 14.5% |
Litraj | 0,75L |
Ingrediente | Vin linistit rosu din soiul / soiurile de struguri Cabernet Sauvignon. |
Alergeni | Contine sulfiti. |
Atentionari speciale | Consumati cu moderatie, alcoolul dauneaza grav sanatatii. Nerecomandat femeilor insarcinate. Este interzisa vanzarea catre persoanele cu varsta sub 18 ani. |
Clienţii au achiziţionat şi
-
Akashi
Akashi-Tai - Sake Junmai Daiginjo Genshu - 0.72L, Alc: 16%
REGIUNE / ȚARĂ: AKASHI - HYOGO / JAPONIA
VOL. ALC.: 16%
VIN CLAR SEC. Fabrica Akashi se află în Japonia, prefectura Hyōgo (orașul Akashi). În clădirea aflată aproape de malul golfului învolburat Osaka, Toji (maestrul) Kimio Yonezawa continuă o afacere de familie pornită în 1856. Experiența de zeci de ani a maestrului ne spune că pentru a obține cel mai bun sake este nevoie de cele mai bune ingrediente: orez și apa pură din sursă locală.
Sake are o tradiție lungă și cu fiecare generație perfecțiunea și precizia japoneză a oferit lumii o băutură din ce în ce mai bună, cu multe expresii oferite nu doar de tehnologie ci și de metodele inovative.
Akashi-Tai Junmai Daiginjo Genshu este un un sake premium, din orez măcinat în proporție de aproximativ 50%, produs fără alcool adăugat și îmbuteliat fără diluare cu apă. Un sake extraordinar pentru cei care vor să încerce pentru prima dată acest tip de băutură și o delectare pentru cunoscători. Este produs doar în lunile de iarnă din cel mai bun orez Yamadanishiki, ce oferă arome fascinante.
ASPECT: Alb, opac.
MIROS: Parfum frumos de crini, pere și miere.
GUST: Pe papile apar aceleași arome sensibile, însoțite doar de o notă subtilă de anason. Post gust sec, citric, ușor efervescent.
ASOCIERE CULINARĂ: Un sake potrivit pentru o mare varietate de preparate japoneze (sushi, sashimi), dar și preparate din pește sau din carne de porc.
TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.
248,05 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Davino
Davino - Domaine Ceptura Rouge Eleve DOC 2019 - 0.75L, Alc: 14.5%
ANUL DE RECOLTĂ: 2019
REGIUNE / ȚARĂ: DOC-CMD DEALU MARE - MUNTENIA / ROMÂNIA
SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, FETEASCĂ NEAGRĂ
VOL. ALC.: 14.5%
VIN ROȘU SEC. Crama Davino a fost înființată în 2003 în regiunea viticolă Dealu Mare din Muntenia, iar proprietarii sunt Dan Balaban și Bogdan Costăchescu, care se ocupă și de operațiunile de vinificare. Pe cele 68 de hectare aflate în proprietatea cramei și alte 18 hectare, deținute în arendă, sunt cultivate numeroase soiuri de calitate superioară, din care se obțin vinuri cu Denumire de Origine Controlată.
Printre soiurile reprezentative ale cramei Davino se află Feteasca Albă, Feteasca Neagră, Sauvignon Blanc, Riesling Italian, Cabernet Sauvignon și Merlot. Crama Davino produce vinuri dintr-un singur soi, dar și cupaje roșii, albe și rose, folosind tehnologia modernă a cisternelor din oțel cu temperatură controlată, aparate de sortare optică a boabelor cât și alte echipamente profesionale.
Élevé este obținut din struguri selecționați ai parcelelor de Cabernet Sauvignon, Merlot si Fetească Neagră. Vârsta vițelor de vie din care sunt culese soiurile variază între 17 și 40 de ani, iar cele mai tinere au fost cultivate special pentru cele mai calitative vinuri din podgorie. Boabele sunt separate de ciorchine și zdrobite ușor, apoi vinificate clasic pe boștină în vase din oțel la temperatura de 24-26°C. Soiul Cabernet este ținut 30 de zile, Merlot 21 de zile și Feteasca 19 zile. Macerația are loc atât înainte cât și după fermentație prin 4 tehnici diferite, alese după nevoile fiecărui soi și clonă, pentru a se realiza cea mai bună extracție de culoare și arome. Vinul este maturat timp 14 luni în baricuri din stejar românesc: 75% din vin în baricuri noi și 25% din vin în butoaie aflate la a doua umplere. După îmbuteliere, vinul este învechit minim 24 de luni.
ASPECT: Roșu-rubiniu, închis, cu reflexii purpurii.
MIROS: Un cupaj roșu clasic, cu arome elegante de vișine acrișoare, coacăze negre și afine glazurate cu ciocolată neagră. Maturarea de lungă durată este anunțată încă de la primele adieri și se păstrează prin note de stejar, ienibahar și piele.
GUST: Textura rotundă, cu arome de coacăze negre, dulceață de prune, vișine acrișoare și note de condimente uscate ce se păstrează mult în postgust.ASOCIERE CULINARĂ: Recomandat la mesele cu friptură de rață, miel la cuptor și degustări cu brânzeturi vechi sau fermentate.
TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.
151,25 RON Începând cu: 136,13 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Oprisor
Crama Oprisor - Premium Cabernet Sauvignon 2020 - 0.75L, Alc: 14.8%
ANUL DE RECOLTĂ: 2020
REGIUNE / ȚARĂ: IG DEALURILE OLTENIEI - OLTENIA / ROMÂNIA
SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON
VOL. ALC.: 14.8%
VIN ROȘU SEC. Cultivarea viței în Mehedinți este un fapt dovedit de scrieri ce ne întorc în timpul boierilor pământeni din Oltenia, care aveau culturi, crame și vinuri ce au devenit parte din legendele locului. Vinurile din Oprișor și-au găsit locul și în perioada modernă.
În august 1994 s-a înființat în România Compania Carl Reh Trading, cu menirea specifică de a selecta vinuri românești pentru piața internațională, iar în iunie 1997, divizia s-a stabilit la Oprișor, luând decizia de a produce vinuri proprii din struguri proveniți de pe culturile din Mehedinți.
Un monosoi unic din gama Oprișor, acest Cabernet aduce prin aromele sale mostre aromatice din toate anotimpurile, cu elemente, temperaturi și peisaje renăscute, frumoase ori dezolante. Acesta este un vin de înțelepciune, consistent și elegant, ce poartă spre papilele fiecăruia identitatea terroir-ului și pecetea bunului gust.
ASPECT: Rubiniu intens.
MIROS: Un buchet cu arome concentrate de coacăze roșii, vișine și ciocolată neagră.
GUST: Corpolent, cu taninuri de intensități diferite, ce se relevă pe măsură ce vinul respiră în pahar. Taninii aduc un post gust cu alcoool bine integrat, lung și sec.
ASOCIERE CULINARĂ: Un vin complex pentru mesele îmbelșugate cu preparate de porc și miel.
TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.
142,78 RON Începând cu: 128,50 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Petro Vaselo
Petro Vaselo - Rosu de Petro Vaselo BIO 2023 - 0.75L, Alc: 14.5%
ANUL DE RECOLTĂ: 2023
REGIUNE / ȚARĂ: IG VIILE TIMIȘULUI - BANAT / ROMÂNIA
SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON
VOL. ALC.: 14.5%
VIN ROȘU SEC. Cel care a pus bazele cramei este Nello Dal Tio, originar din Italia, Provincia Treviso. În 2002, Nello a fost inspirat să înceapă producția de vin în România după ce a vizitat podgoriile din Timiș, cu peisaje asemănătoare regiunii Veneto, unde și-a petrecut copilăria.
Crama Petro Vaselo se află în județul Timiș, regiunea Dealurile Banatului, iar compania deține 172 de hectare cu orientare sudică, din care 42 plantate cu viță de vie. Dealurile formează un amfiteatru ce oferă viței un microclimat cu temperaturi și precipitații favorabile. Solul este fertil, cu straturi predominante de clei și calcar.
Roșu de Petro Vaselo este produs din soiul Cabernet Sauvignon. Strugurii sunt culeși manual, desciochinați și selecționați pentru presare. Mustul este fermentat alcoolic cu drojdii selecționate în cisterne din oțel inoxidabil timp de 30 de zile. În timpul fermentării malolactice vinul este agitat frecvent prin batonaj pentru o perioadă cuprinsă între 3 - 6 luni.
ASPECT: Roșu-rubiniu, intens.
MIROS: Buchet cu arome de fructe roșii, bine închegate, ce lasă să scape simțurilor doar note de fructe roșii și negre.
GUST: Note adânci de coacăze și vișine, cu o urmă de macerare adusă de alcoolul bine integrat. Gust final lung, cu o nuanță foarte fină de condimente uscate.
ASOCIERE CULINARĂ: Un vin roșu potrivit la preparatele cu trufe, plante aromatice și carne fripră la proțap.
TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.
44,77 RON Începând cu: 40,29 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Purcari
Purcari - Nocturne Cabernet Sauvignon 2022 - 0.75L, Alc: 14%
ANUL DE RECOLTĂ: 2022
REGIUNE / ȚARĂ: IGP ȘTEFAN VODĂ / REPUBLICA MOLDOVA
SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON
VOL. ALC.: 14%
VIN ROȘU SEC. Fondat în 1827 Château Purcari reprezintă unul dintre cele mai valoroase și renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile din Purcari au fost servite la Curțile Regale din Europa încă de acum 150 de ani.
Prima medalie de aur a fost acordată vinurilor din Purcari în 1878, la Expoziția Mondială de la Paris, când experții francezi au fost profund impresionați de aroma bogată și intensă a soiului Negru de Purcari, care a fost confundat cu unul originar din faimoasa regiune viticolă Bordeaux.
Pentru Nocturne Cabernet Sauvignon de Purcari, strugurii sunt culeși manual în răcoarea nopții și vinificați prin metoda tradițională. După apusul soarelui atmosfera rece păstrează în struguri aroma bogată și intensă, zahărul natural și aciditatea echilibrată, trei elemente absolut esențiale pentru o fermentare alcoolică ce păstrează și restul atributelor organoleptice oferite de soiul roșu Cabernet Sauvignon.
ASPECT: Un roșu rubiniu intens, cu reflexi violet.
MIROS: Arome de fructe de pădure negre coapte (mure, coacăze), violete și o notă de piper negru. În plan secund sunt note de vanilie, cafea și tutun, oferite de maturarea în baric.
GUST: Pe papile se reflectă buchetul, prin cu o notă de fructe negre proaspete și o aciditate plăcută care echilibrează taninurile. Gust final lung și persistent, cu note de vanilie și condimente, lăsând în urmă o senzație plăcută de fructe negre.
ASOCIERE CULINARĂ: Se potrivește excelent cu preparate din carne roșie (vițel, miel, vânat), paste cu sosuri roșii intense sau brânzeturi maturate.
TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.
55,54 RON Începând cu: 49,99 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Velvet Winery
Velvet - Magiq Rosu (CS + FN) DOC 2021 - 0.75L, Alc: 14.8%
ANUL DE RECOLTĂ: 2021
REGIUNE / ȚARĂ: DOC-CMD DEALU MARE - MUNTENIA / ROMÂNIA
SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, FETEASCĂ NEAGRĂ
VOL. ALC.: 14.8%
VIN ROȘU SEC. Velvet Winery este o cramă nouă, fondată în regiunea viticolă Dealu Mare, pordgoria Tohani din județul Prahova. Tradiția viticulturii din cea mai cunoscută podgorie a țării și inițiativa fondatorilor de a produce vinuri după un concept “boutique” a rezultat într-o crama cu tehnologie modernă pentru toate procesele de vinificare.
Vița de vie aflată în grija cramei Velvet se întinde pe numai 36 de hectare, aflate la o altitudine de peste 400 de hectare. Terasele pe care se află plantația beneficiză de o expoziție sudică și condiții climatice pentru dezvoltarea celor mai bune soiuri din Lumea Veche, dar și soiuri locale. Dintre acestea, cele mai cunoscute soiuri vinificate de Velvet sunt: Chardonnay, Muscat, Riesling Italian, Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Syrah, Fetească Neagră, Fetească Regală și Tămâioasă Românească.
Magiq Roșu este o creație a naturii în armonie cu omul. Strugurii din Fetească Neagră sunt recoltați manual, desciorchinate și lăsate la macerare timp de 48 de ore, în cisterne din inox cu temperatură controlată (6°C.). Urmează magia fermentării alcoolice timp de 10 zile, în același mediu controlat. Vinul este apoi tras în baricuri din stejar la a doua umplere, unde I se vor desăvțrșii aromele și taninurile timp de 11 luni. Al doilea soi al cupajului, Cabernet Sauvignon, este macerat și fermentat timp de 20 de zile, apoi maturat în butoaie din stejar franțuzesc. Apoi cele două licori sunt unite de măestria enologului de la crama Velvet.
ASPECT: Rubiniu intens.
MIROS: Buchetul aduce arome de cireșe negre, vișine, afine și coacăze negre, împletite armonios cu note scurte de ciocolată și vanilie.
GUST: Robust, elegant, cu tanini rotunjiți de maturare și postgust cu note de ciocolată neagră și cireșe negre.
ASOCIERE CULINARĂ: Savuros la orice degustare, fie că este servit simplu sau alături de preparate din carne de vită sau porc, mezeluri condimentate sau brânzeturi maturate.
TEMP. DE SERVIRE: 14 - 16°C.
111,80 RON Începând cu: 100,62 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Recas
Recas - Selene Syrah DOC 2021 - 0.75L, Alc: 14.5%
ANUL DE RECOLTĂ: 2021
REGIUNE / ȚARĂ: DOC-CMD RECAȘ - BANAT / ROMÂNIA
SOIUL / SOIURILE: MERLOT
VOL. ALC.: 13.5%
VIN ROȘU SEC. Gama Selene este formată din vinuri monosoi, produse în ediții limitate. Denumirea Selene este inspirată de zeița cu același nume din mitologia greacă.
Numele Selene a fost ales și pentru a evidenția obiceiul vinificatorului de a culege strugurii noaptea, când fructul lipsit de lumina soarelui își păstrează aroma intensă înainte de vinificare.
Selene Merlot 2021 este un vin obținut din ce-a mai bună recoltă a ultimilor 40 ani, în Banat. Vinul semnat de Nora Iriarte este rezultat dintr-un asamblaj al clasicul soi roșu provenit din mai multe parcele ale podgoriei Recaș. Vinificarea este urmată de o maturare de șase luni în butoaie din stejar Allier de 225 de litri, furnizate de fabricatul francez Dargaud & Jaegle. După maturare vinul este îmbuteliat fără filtrare.
Selene Syrah este reușita vinificatorului australian Hartley Smithers, care a văzut potențialul soiului Syrah în terroir-ul din Recaș. Astfel, începând cu anul 2006 acest soi roșu este cultivat pe o parcelă însorită cu expoziție Sud-Sud Vest, în sol argilos, bogat în oxizi de fier. Anul 2021 are cea mai prosperă recoltă din ultimii 40 de ani, inclusiv pentru soiurile roșii. Strugurii sunt culeși manual și vinificați cu atenție prin macerare lentă. Fermentarea alcoolică este urmată de maturare în baric din stejar Allier timp de 6 luni pentru stabilizarea și rotunjirea taninurilor. Vinul este îmbuteliat fără filtrare.
ASPECT: Roșu purpuriu, cu reflexii violet.
MIROS: Arome de fructe negre, stratificate, ce oferă compexitate. Primele facere se fac remarcate sunt poamele negre, prin afine și cireșe negre. În plan secund sunt note de fum și bacon, completate delicat de piper negru.
GUST: Aciditate echilibrată, corpolență, arome de fructe, alcool generos, dar bine integrat și taninuri lemnoase. Postgust lung, cu note de fructe și condimente dulci.
ASOCIERE CULINARĂ: Savuros la o mesele îmbeșugate, unde se găsesc brânzeturi cu chimen, carpaccio de vițel, fripturi, preparate din carne de căprioacă cu sos de muștar și cotlet de miel. La desert completează prăjituri cu fructe roșii, nuici, migdale și stafide.
TEMP. DE SERVIRE: 14 - 17°C.
81,68 RON Începând cu: 73,51 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Domeniul Coroanei Segarcea
Segarcea - Minima Moralia Recunostinta rosu, DOC 2020 - 0.75L, Alc: 14%
ANUL DE RECOLTĂ: 2020
REGIUNE / ȚARĂ: DOC-CMD SEGARCEA - OLTENIA / ROMÂNIA
SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON
VOL. ALC.: 14%
VIN ROŞU SEC. În 1884, în timpul regelui Carol I, a luat naștere Administrația Domeniilor Coroanei (ADC). Administrația a sprijinit Coroana Regală, a promovat și a răspândit tehnici agricole noi, a creat o pepinieră cu 60 de soiuri, o cramă, apoi a început producția vinurilor de calitate superioară, cu Denumire de Origine Controlată.
Reconstrucția Domeniului Coroanei Segarcea a început în 2002, de Ziua Regalităţii, atunci când familia Anghel a reluat lucrările la plantația de 300 de hectare de viță, a restaurat crama și arhitectura originală din timpul monarhiei. Toate acestea au permis reluarea producției de vinuri cu tehnologie de ultimă generație, la cele mai înalte standarde de calitate.
Gama Minima Moralia a fost creată pentru a reaminti și a redefini valorile umanității. Bineînțeles, este vorba de acele valori care stau la baza caracterului uman, promovate de Domeniul Coroanei Segarcea prin intermediul unor vinuri de excepție, cupaje din soiuri cu origini în România și Franța.
ASPECT: Roşu, cu reflexii rubinii.
MIROS: Primele adieri sunt cele din fructe acrișoare și amărui, cu un ton uscat, lemnos.
GUST: Pe măsură ce respiră, dezvoltă nuanțe mai plăcute de gemuri din amestec de fructe roșii și negre de pădure: coacăze, vișine și aronia. Postgust lung, sec, pământiu.
ASOCIERE CULINARĂ: Un Cabernet Sauvignon deosebit, recomandat la meniuri cu friptură din carne de porc și vită, gătită la cuptor, la grătar sau la tigaie cu garnituri din legume condimentate.
TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.
91,96 RON Începând cu: 82,76 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
1000 de Chipuri
1000 de Chipuri - Cabernet Sauvignon & Cabernet Franc DOC 2022 - 0.75L, Alc: 15.5%
ANUL DE RECOLTĂ: 2022
REGIUNE / ȚARĂ: DOC - CMD DEALU MARE - MUNTENIA / ROMÂNIA
SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, CABERNET FRANC
VOL. ALC.: 15.5%
VIN ROȘU SEC. Povestea vinurilor 1000 de Chipuri a început în 2007, odată cu plantarea primilor butași de viță de vie în podgoria din județul Buzău, în arealul Dealu Mare, ce cuprinde și comunele Fințești-Năeni. În 2011 au fost recoltați primii struguri, iar în 2012 au fost lansate primele vinuri cu eticheta 1000 de Chipuri.
Pe cele 63 de hectare deținute în prezent, sunt lucrate anual soiuri de viță de vie românească (Fetească Neagră, Fetească Albă, Tămâioasă Românească) și soiuri populare în majoritatea regiunilor viticole cu tradiție din Franța și Italia (Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Shiraz, Cabernet Franc, Riesling Italian).
Cupajul de Cabernet Sauvignon și Cabernet Franc este obținut prin macerare strugurilor și fermentare de 3-4 săptămâni, la temperaturi cuprinse între 20 și 28°C. Aceste metode oferă vinului culoarea intensă, aromele caracteristice soiurilor și taninurile. Personalitatea vinului este definită de contactul direct cu lemnul de stejar al butoiului timp de 12 de luni.
ASPECT: Roșu-rubiniu, intens.
MIROS: Buchet intens de coacăze, afine și prune uscate, împletite cu note elegante de vanilie, cedru şi lemn dulce provenite din maturarea în butoaie de stejar timp de 12 luni.
GUST: Gust matur, corpolent, cu tanini bine definiţi şi integrati; aromele de fructe negre persistă pe papile, completate de o uşoară tuşă de cacao şi piper. Postgust lung, cu o senzaţie caldă de alcool bine echilibrat.
ASOCIERE CULINARĂ: Perfect alături de friptură de vită sau miel la grătar, vânat ușor, brânzeturi maturate (Gouda, Manchego), preparate cu sosuri bogate pe bază de vin roșu sau ciuperci sălbatice.
TEMP. DE SERVIRE: 17 - 19°C.
71,39 RON Începând cu: 64,25 RON+ 0,50 RON garanție SGR
TRANSPORT GRATUIT
în București și județul Ilfov
100% GARANTAT
importatori oficiali de bauturi fine
RETUR
garantăm returnarea imediată a banilor