- Pagina Principală /
- Pyrat - Rom XO Reserve - 0.7L, Alc: 40%
- Pagina Principală /
- Pyrat - Rom XO Reserve - 0.7L, Alc: 40%
Pyrat - Rom XO Reserve - 0.7L, Alc: 40%
Pyrat este spiritul de explorator, inspirat de un blend negru produs în statele din Caraibe și maturat până la 16 ani pentru a oferi cele mai intense arome. Prin forma sticlei din secolul al XIX-lea, design-ul etichetei și funda galbenă Pyrat XO (Extra Old) aduce tuturor povestea piraților din Caraibe.
La fiecare sticlă este oferit un medalion în care apare Hoti, protectorul zen și patronul spiritual al barmanilor. Protectorul invocă fericire, prosperitate și voie bună tuturor, iar reprezentarea sa grafică este făcută în stilul asiatic pentru că în acea parte a lumii a fost distilată trestia de zahăr pentru prima dată.
XO (Extra Old) Reserve este o alegere foarte bună pentru cei care doresc să exploreze aromele tropicale ale caraibilor în variantă simplă sau în cocktail-uri personalizate, cum ar fi: Pyrate Black Pearl, Pyrate Coral Cove sau Pyrate Sails Up Sour.
ASPECT: Chihlimbar deschis, auriu.
MIROS: Complex, cu arome de caramel, miere, melasă și coajă de portocală.
GUST: Pe papile este neted și delicat, aproape dulce, cu note de condimente proaspete.
FINISH: Cald și lung, cu o notă de caramel ars.
Ţara de Origine | Zona Caraibe |
---|---|
Tip ambalaj | Sticla |
Brand | Pyrat |
Ingrediente | Distilat din melasa de trestie de zahar. Contine caramel. |
Atentionari speciale | Consumati cu moderatie, alcoolul dauneaza grav sanatatii. Nerecomandat femeilor insarcinate. Este interzisa vanzarea catre persoanele cu varsta sub 18 ani. |
Alcool | 40.0% |
Energie | 932 kJ |
Energie | 223 Kcal |
*informatii nutritionale la 100 ml
Clienţii au achiziţionat şi
-
Clase Azul
Clase Azul - Tequila Reposado - 0.7L, Alc: 40%
Clase Azul este un producător de distilate tradiționale din Mexic ce oferă publicului produsele sale în sticle și decantoare unicat. Pentru toate expresiile de distilate Clase Azul mexicanii aleg cele mai bune exemplare de agave ce au nevoie de 6-8 ani pentru a ajunge la maturitate.
Plantele sunt tăiate și lăsate timp de 72 de ore în cuptoare vechi, construite din cărărmidă, pentru a se rumeni și a oferi mai multă dulceață aunci când sunt stoarse. Sucul extras din agave este fermentat apoi distilat de două ori pentru a se obține cel mai pur alcool.
Pentru acest Reposado, tequila este maturată cu măiestrie timp de 8 luni în butoaie asezonate cu whiskey american, care oferă cele mai intense și sățioase arome. Tequila este apoi trasă în decantoare create din ceramică de artiștii mexicani din Santa María Canchesda. Vasul este sculptat, finisat și pictat cu motive tradiționale în albastru cobalt, ce aparțin populației antice Mazahua.
ASPECT: Auriu, cu reflexii intense.
MIROS: Decantorul aduce mai multă atenție băuturii și astfel se ridcă mai ușor aromele sirop din agave, vanilie, portocală zaharisită și lemn de stejar. Notele finale de scorțișoară și banană oferă o tentă exotică băuturii și mai multă apreciere pentru munca artizanilor mexicani.
GUST: Maturarea aduce notele onctuoase și intense de alune de pădure, unt de alune și vanilie. Condimentele sunt nelipsite prin notele de cuișoare și scorțișoară.
FINISH: Finalul este mediu, cu note de condimente și același sirop de agave ce întâmpină simțurile la început.
878,07 RON -
Finest Call
Finest Call - Piure Passion Fruit - 1L
Finest Call este unul dintre cele patru brand-uri ale grupului American Beverage Marketers, fondat în Statele Unite al Americii. Finest Call produce de 20 de ani o gamă largă de siropuri premium, folosite în toată lumea pentru amestecuri de tip cocktail.
Fabricile din SUA folosesc cele mai cunoscute fructe, legume și plante, care își păstrează proprietățile în siropuri și piureuri adaugate în cocktail-uri clasice și mixuri noi. Siropurile și piureurile Finest Call adaugă un plus de aromă amestecurilor de băuturi, cu sau fără alcool, și mai pot fi folosite pentru topping-uri și sosuri la desert.
AROMĂ: Descoperiți fructul pasiunii prin acest piure cu aromă autentică dulce-amăruie și revigorantă, potrivită în orice cocktail fructat.
49,61 RON -
Zacapa
Zacapa - Rom Centenario 23 yo Solera - 0.7L, Alc: 40%
În estul Guatemalei se află orașul Zacapa, locul în care a fost creat romul Zacapa Centenario, în anul 1976, pentru a marca aniversarea unui secol de la fondarea așezării. Trestia de zahăr folosită la producția acestui rom este cultivată în sud vestul țării, la poalele unui vulcan în micul orășel Retalhuleu, aflat la 350 de metri altitudine.
După ce sunt obținute cele mai fine dintre distilate, maestrul Zacapa le trage în butoaie de stejar și le lasă la maturat la o altitudine de 2300 de metri.
Zacapa Centenario 23 este un amestec din romuri maturate între 6 și 23 de ani. Blendul oferă un profil aromatic dominat de caramel, stejar condimentat și fructe uscate, ce promovează priceperea maestrului de a crea un rom complex prin amestecul loturilor maturate după sistemul Solera.
ASPECT: Chihlimbar intens.
MIROS: Foarte dulce, cu note de alune, miere și ciocolată. Maturarea romului aduce în prim plan și arome de zahăr brun, fum și tutun.
GUST: La fel de dulce și fin, cu dulceață derivată atât din caramel, zahăr brun cât și din melasa distilată pentru acest rom.
FINISH: Textură groasă, corpolentă, ce persistă mediu cu note foarte slabe de fum din stejar.
224,00 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Bacardi
Bacardi - Rom Spiced - 0.7L, Alc: 35%
Povestea Bacardi este la fel de populară ca romul produs pentru prima dată în 1862. Trecut prin revoluții, schimbări majore și eforturi admirabile de reinventare a unui brand legendar, născut în Cuba, Bacardi a prosperat în exil și în prezent oferă o gamă largă de romuri pentru toate gusturile.
Spiced este cel mai nou rom produs de Bacardi, ce ne dezvăluie o parte esențială din povestea sa fascinantă prin aromele șlefuite cu tradiție și pricepere.
Prin acest sortiment, Bacardi aduce un cadou tuturor celor care doresc blend-ul perfect de rom proaspăt și maturat în butoi din stejar american, ușor ars. Aromele principale de vanilie și condimente îl recomandă la mixurile exotice pe bază de rom premium.
ASPECT: Chihlimbar, cu ton auriu.
MIROS: Vanilie pe un fundal de arome dulci de prăjitură cu coacăze, stafide, scorțișoară și cuișoare.
GUST: Corp mediu, puțin dulce, dar și condimentat, într-o proporție plăcută ce aduce mereu în gând stilul amestecului subtil de arome exotice ale distileriei Bacardi.
FINISH: Finish mediu, cu note de piper negru, vanilie, condimente și caramel.
60,97 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Zacapa
Zacapa - Rom XO GB - 0.7L, Alc: 40%
În estul Guatemalei se află orașul Zacapa, locul în care a fost creat romul Zacapa Centenario, în anul 1976, pentru a marca aniversarea unui secol de la fondarea așezării. Trestia de zahăr folosită la producția acestui rom este cultivată în sud vestul țării, la poalele unui vulcan în micul orășel Retalhuleu, aflat la 350 de metri altitudine.
După ce sunt obținute cele mai fine dintre distilate, maestrul Zacapa le trage în butoaie de stejar și le lasă la maturat la o altitudine de 2300 de metri.
Zacapa XO (Extra Old), este un amestec de romuri cu vârste diferite. Cel mai vechi rom din amestec are 26 de ani, iar cel mai tânăr 6 ani. După ce este stabilit amestecul final, romul este tras din nou la maturat, în butoaie din stejar franțuzesc, folosite la păstrarea coniacului. Ultima perioadă de maturare oferă timp blend-ului să dezvolte un buchet intens, să fuzioneze aromele din toate romurile adăugate și să netezească punctele rigide cu ajutorul lemnului de stejar adus din Lumea Veche.
ASPECT: O sticlă plată și elegantă, cu litere aurii ce contrastează subtil cu romul limpede, de culoarea chihlimbarului.
MIROS: Zacapa XO prezintă un parfum de o complexitate atemporală. La început sau la sfârșit, note dulci de caramel prăjit, vanilie și cacao. Se simt ecouri ale aromelor venite din butoaiele folosite în procesul Solera (o piramidă a maturării de la butoi nou la cel vechi), completate de nucă caramelizată, alune prăjite, banane și ananas.
GUST: De la primele picături, licoarea dulce ca mierea deschide un evantai de arome. Se simt notele dăruite de caise, stejar, nucșoară, cafea și vanilie.
FINISH: Arome de scorțișoară și ghimbir lasă o impresie de lungă durată, ce vor fi asociate mereu cu locurile și oamenii care au fost parte din această experiență.
512,04 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Finest Call
Finest Call - Bar Mix Sweet & Sour - 1L
Finest Call este unul dintre cele patru brand-uri ale grupului American Beverage Marketers, fondat în Statele Unite al Americii. Finest Call produce de 20 de ani o gamă largă de siropuri premium, folosite în toată lumea pentru amestecuri de tip cocktail.
Fabricile din SUA folosesc cele mai cunoscute fructe, legume și plante, care își păstrează proprietățile în siropuri și piureuri adaugate în cocktail-uri clasice și mixuri noi. Siropurile și piureurile Finest Call adaugă un plus de aromă amestecurilor de băuturi, cu sau fără alcool, și mai pot fi folosite pentru topping-uri și sosuri la desert.
Sweet & Sour este un blend precis din suc de lămâie pur cu uleiuri esențiale de lămâie, lime și portocală. Uleiurile de citrice sunt amestecate și cu sirop simplu (cu zahăr), pentru a crea un ingredient potrivit în orice cocktail.
AROMĂ: Încercați acest sirop dulce și amar în cocktail-uri faimoase, cum ar fi Daiquiri sau Margarita și descoperiți aroma pură din lămâile Eureka și Lisabona, cultivate în California.
47,19 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Kahlua
Kahlua - Lichior cafea - 0.7L, Alc: 20%
Kahlúa este un lichior produs pentru prima dată în 1936, în Mexic, de doi prieteni care au avut ideea de a amesteca cafea Arabica cu alcool pentru a obține un lichior unic. La numai 4 ani de la începerea producției Kahlua a fost exportantă în S.U.A., iar până în anii 1980 a devenit cel mai popular lichior de cafea din lume.
Lichiorul de cafea Kahlua este produs și astăzi în regiunea rurală din Veracruz, Mexic, din cele mai naturale ingrediente locale. Cafeaua Arabica, prăjită și măcinată, este amestecată cu apă și alcool distilat din trestie de zahăr. După această fază se adaugă vanilie și caramel apoi băutura este lăsată să se odihnească câteva luni înainte de îmbuteliere.
Lichiorului mexican este cea mai bună alegere pentru cocktail-uri, topping în deserturi cu îngheţată, prăjituri, sau adăugat în cacao fierbinte, ori în cafeaua de zi cu zi.
ASPECT: Maro închis. Opac.
MIROS: Arome de cafea, ciocolată și vanilie. Ciocolata neagră concurează frumos cu aroma de cafea proaspăt măcinată și păstrează o intensitate echilibrată.
GUST: Puțin siropos și dulce. Alături de ciocolata neagră și cafea apare vanilia și doar o urmă de fum.
FINISH: Foarte lung, cu note de cafea mocha și ciocolată albă.
78,89 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
J & B Rare
J & B Rare - Scotch Blended Whisky - 1L, Alc: 40%
În 1749, italianul Giacomo Justerini și englezul George Johnson, au fondat compania Johnson & Justerini. De la început, compania a încheiat colaborări profitabile cu producători de băuturi alcoolice din regiunile și orașele Europei Centrale. În 1831, un descendent al lui George Johnson vinde afacerea lui Alfred Brooks. Astfel, compania este redenumită Justerini & Brooks.
După 270 de ani de comerț și distribuție de băuturi alcoolice, Justerini & Brooks rămâne unul dintre marii furnizori ai Europei, și desfășoară operațiuni în 50 de state din lumea întreagă.
ASPECT: Auriu.
MIROS: J&B Rare are un parfum de corpolență medie, cu note de nuci, mere glazurate cu caramel, lemn de cedru, coajă de portocală și malț.
GUST: Deși o mare parte din cele 42 de whisky-uri folosite în blend sunt din regiunea scoțiană Speyside, aromele de fructe, caramel și malț sunt bine echilibrate, corpolente și pline de savoare.
FINISH: Mediu, cu arome de stejar și scorțișoară.
75,53 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Plantation
Plantation - Rom Original Dark Double Aged - 0.7L, Alc: 40%
În anii ‘90 Alexandre Gabriel, creatorul brand-ului de coniac Pierre Ferrand, din regiunea viticolă Cognac, și-a dus mai departe pasiunea pentru tehnicile vechi de producție a romului. Alexander a ales romuri din Caraibe și le-a oferit o notă personală prin dubla maturare în butoaie din stejar aflate pe domeniul Château de Bonbonnet din Ars, Franța.
În 2017, Casa Ferrand a achiziționat Distileria Indiilor de Vest din Barbados și a încheiat colaborări cu alte distilerii din Caraibe. Astfel a fost creat și brand-ul Plantation cu romuri venite de la distilerii recunoscute în statele caraibiene.
Bogăția și autenticitatea etichetei Plantation Original Dark este oferită de blend-ul cele două romuri produse în Jamaica și Barbados. În cele două state, romul este obținut prin distilarea în alambicuri clasice, respectiv coloane de distilare, ce oferă un produs final mai rafinat și mai puternic. Romurile sunt maturate individual la distileriile de origine, apoi sunt aduse în sud-vestul Franței, unde sunt unite și maturate pentru a doua oară în butoaie din stejar local.
ASPECT: Chihlimbar.
MIROS: Note din boabe de piper negru, cuișoare, scorțișoară, vișine, prune și melasă. În plan secund se remarcă o parte din notele lăsate de lemnul tare de stejar, coajă de stejar, frunze, piatră uscată și puțin ceai.
GUST: Primele note sunt cele din stafide de struguri albi și ananas uscat. Notele de mijloc sunt picante și minerale. Ultima parte a degustării aduce un profil aromatic mai sec.
FINISH: Lung, condimentat.
76,90 RON+ 0,50 RON garanție SGR
TRANSPORT GRATUIT
în București și județul Ilfov
100% GARANTAT
importatori oficiali de bauturi fine
RETUR
garantăm returnarea imediată a banilor