- Pagina Principală /
- Lechburg - Frizzante Spago Alb BIO - 0.75L, Alc: 11.5%
- Pagina Principală /
- Lechburg - Frizzante Spago Alb BIO - 0.75L, Alc: 11.5%
Lechburg - Frizzante Spago Alb BIO - 0.75L, Alc: 11.5%
REGIUNE / ȚARĂ: LECHINȚA - TRANSILVANIA / ROMÂNIA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, GEWURZTRAMINER
VOL. ALC.: 11.5%
VIN FRIZZANTE ALB SEC. În Transilvania, la poalele Carpaților, este pământul cultivat cu viță de vie de sute de ani. Printre primi care au cultivat vie sunt germanii veniți din Valea Rhinului și regiunea viticolă situată aproape de râul Mosel. Urmașii lor, sașii, au continuat cultivarea viței de vie și producția de vin chiar și după Al Doilea Război Mondial, când o parte din ei s-au întors pe teritoriile de origine.
În prezent, crama Lechburg păstrează patrimoniul natural al locului, moștenirea influențelor franceze din Alsacia și Rin în cultivarea viței de vie și o gamă variată de vinuri din soiurile: Chardonnay, Gewurztraminer, Golden Muscat, Pinot Grigio, Pinot Noir, Riesling de Rhin, Sauvignon și Fetească Regală.
Noua gamă de vinuri Spago, aduce o parte din tradiția vinurilor frizzante produse în regiunile italiene. Inspirat de obiceiul bunicului său de a închide sticlele de vin cu dop de plută și legătură de siguranță făcută din sfoară, vinificatorul italian Cristiano Guaranto a ales să facă același lucru pentru gama Spago. Numele gamei, Spago, se traduce în șir sau șnur, ce se găsește pe fiecare dintre cele două sticle, prins cu un sigiliu negru sau roșu. Șnurul simbolizează și legătura vinurilor cu tradiția și oamenii din regiunea italiană ce îi este dragă lui Cristiano Guaranto.
ASPECT: Galben-pai cu reflexii aurii. Perlaj slab în primele momente de aerare.
MIROS: Parfum de flori albe și fructe tropicale, caracteristic unui vin spumant obținut prin metoda Charmat.
GUST: Un vin cu aciditate slabă, note minerale oferite de Chardonnay și arome fructate din Gewurztraminer. Post gust de durată medie, floral și sec.
ASOCIERE CULINARĂ: Un vin răcoritor pentru mesele cu aperitive și feluri principale cu pește.
TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.
Soi strugure | Cupaj alb |
---|---|
Ţara de Origine | Romania |
Regiune | Lechinta - Transilvania |
Tip ambalaj | Sticla |
Brand | Lechburg |
Culoare | Vin alb |
Tip dulce | Sec |
Alcool | 11.5% |
Litraj | 0,75L |
Ingrediente | Vin de tip frizzante alb din soiul / soiurile de struguri Chardonnay, Gewurztraminer. |
Alergeni | Contine sulfiti. |
Atentionari speciale | Consumati cu moderatie, alcoolul dauneaza grav sanatatii. Nerecomandat femeilor insarcinate. Este interzisa vanzarea catre persoanele cu varsta sub 18 ani. |
Comercializare | Comercializam produse BIO doar catre clientul final. Pentru recomercializare va rugam sa contactati Tribeca Drinks: 021 323 8670. |
Clienţii au achiziţionat şi
-
hangOFF
hangOFF - Shot cu vitamine - Soluția pentru mahmureală - 0.025L
hangOFF este un brand românesc creat de tineri energici și pasionați de sport, care au dorit să găsească o soluție pragmatică pentru a sporti activitatea după o noapte de distracție. Așa a fost creat hangOFF shot-ul de energie, soluția pentru mahmureală și partenerul care te ajută să depășești diminețile grele.
După o noapte de distracție în care ai savurat băuturile alcoolice preferate vrei sa te trezești dis de dimineață, fresh și pregătit pentru activitățile cotidiene. hangOFF contribuie din plin la îndeplinirea planurilor tale prin formula sa activă, patentată în Elveția.
Shot-ul hangOFF hidratează și oferă nutrienții necesari organismului prin formula sa ce include: extract de ceai, extract de guarana, extract de ghimbir, electroliți, cofeină și complex de vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, B12, E, B7, C).
16,34 RON -
Carastelec
Crama Carastelec - Spumant Carassia Blanc de Blancs - 0.75L, Alc: 12%
REGIUNE / ȚARĂ: CRIȘANA - MARAMUREȘ / ROMÂNIA
VOL. ALC.: 12%
VIN SPUMANT BLANC DE BLANCS BRUT. Crama Carastelec are o poveste strâns legată de istoria locului. Primele dovezi ale culturilor de viță datează din Imperiul Roman de la Porolissum-Moigrad. Mai târziu, în Evul Mediu, acte oficiale atestă existența satului (în 1241), reconstrucția a bisericii din localitate și existența viilor deținute de nobili cât și de biserică.
Producția de vin a continuat de-a lungul secolelor, iar în 2011, antreprenori români și maghiari au investit în tehnologie nouă și în spații de depozitare, create special pentru vinuri spumante și efervescente.
ASPECT: Galben-pai, limpede, cu efervescență fină și note autolitice accentuate.
MIROS: Note elegante de patiserie, fructe și citrice.
GUST: Maturarea oferă vinului arome de brioșă, drojdie și cremozitate completată de prospețimea aromelor de fructe proaspete (pere, mere, piersici) și citrice, susținute de aciditatea fermentației în sticlă proprie, după metoda tradițională.
ASOCIERE CULINARĂ: Delicios alături de scoici aburite cu unt, pește și pui prăjit, gustări cu bulete de brânză ușoară sau brânzeturi moi și grase de tip camembert / brie.
TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.
117,37 RON Începând cu: 105,63 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Carastelec
Crama Carastelec - Friza Alb 2024 - 0.75L, Alc: 11%
ANUL DE RECOLTĂ: 2024
REGIUNE / ȚARĂ: DOC CRIȘANA - MARAMUREȘ / ROMÂNIA
VOL. ALC.: 11%
VIN FRIZZANTE ALB DEMISEC. Crama Carastelec are o poveste strâns legată de istoria locului. Primele dovezi ale culturilor de viță datează din Imperiul Roman de la Porolissum-Moigrad. Mai târziu, în Evul Mediu, acte oficiale atestă existența satului (în 1241), reconstrucția bisericii din localitate și existența viilor deținute de nobili cât și de biserică.
Producția de vin a continuat de-a lungul secolelor, iar povestea Carastelec se conturează din anul 2011, când antreprenori români și maghiari au început investiile în tehnologie nouă și spații de depozitare pentru vinuri spumante și efervescente. Zona Carastelec este înconjurată de masivul muntos Măgura Şimleului, climatul este temperat continental, iar precipitațiile sunt moderate.
Aceste condiții și solul bogat în minerale formează un terroir ce se reflectă în majoritatea vinurilor produse în zona de nord-vest a României. Friza alb este obținut din struguri ajunși la maturitate deplină fermentați după metoda Asti pentru saturare cu dioxid de carbon în cisterne presurizate. Perlația vinului obținut prin această metodă este ușoară, cu o presiune cuprinsă între 1 și 2,5 bari, ce completează aromele naturale ale soiului alb.
ASPECT: Galben pal, cu ton auriu și efervescență scurtă.
MIROS: Friza alb aduce prospețimea notelor de flori sălbatice, mere și pere verzi, dulci și acrișoare pe un fond acidulat, răcoritor.
GUST: Fructele de livadă, verzi și coapte, sunt completate cu o notă de fruct tropical. Remanența scurtă lasă pe papile alcoolul discret, notele verzi și minerale.
ASOCIERE CULINARĂ: Răcoritor cu orice ocazie și perfect vara, la mesele cu salate, preparate picante, sushi și brânzeturi proaspete.
TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.
35,70 RON Începând cu: 32,13 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Domeniile Dealu Mare
Domeniile Dealu Mare - Zzpelin Frizzante Alb, DOC - 0.75L, Alc: 11.5%
REGIUNE / ȚARĂ: DEALU MARE - MUNTENIA / ROMÂNIA
SOIUL / SOIURILE: MUSCAT OTTONEL
VOL. ALC.: 11.5%
VIN FRIZZANTE ALB DEMISEC. Viticultura din Dealu Mare are o istorie ce se întinde pe 500 de ani, iar în prezent rămâne una dintre cele mai mari și diversificate regiuni din România. Culturile de viță de vie, aflate în județele Buzău și Prahova, sunt legate de personaje și locuri istorice atestate, cum ar fi regele vizigot Atanaric, logofătul Stanciu și voievodul Radu Ștefan.
Continuând tradiția vinificatorilor, compania Domeniile Dealu Mare SRL, înființată în anul 2007, a replantat viță pe 35 de hectare și a investit în tehnologie modernă. Cele 110 hectare ale domeniului Urlați sunt cultivate cu soiuri românești, cât și soiuri recunoscute la nivel internațional: Fetească Albă, Sauvignon Blanc, Muscat Ottonel, Riesling, Fetească Neagră și Cabernet Sauvignon.
Vinul pelin are rădăcini vechi în istoria și obiceiurile românilor, iar cel produs în Urlați este o interpretare modernă, după stilul frizzante: un vin ușor acidulat, cu arome răcoritoare și provocatoare. Zzpelin alb este obținut din soiul Muscat Ottonel, la care este adăugat un macerat din Artemisia Absinthium, o plantă numită generic Pelin. Zzpelin este produs și cu macerate din mere, pere pădurețe, gutui, salcâm, tei, soc și coada șoricelului.
ASPECT: Galben-pai, strălucitor, cu perlaj fin.
MIROS: Revigorant și savuros, cu parfum de fructe verzi și vegetație proaspătă de primăvară. Pelinul se strecoară subtil prin bulele aduse de aciditate și definește profilul aromatic.
GUST: Fructat și floral, asemenea unui vermut, dar mai energic, cu alcool discret și gust final crocant, mineral.
ASOCIERE CULINARĂ: Un frizzante aparte, recomandat la mesele preparate din carne albă.
TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.
35,59 RON Începând cu: 32,03 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Nino Franco
Nino Franco - Prosecco Rustico Valdobbiadene DOCG, Brut - 0.75L, Alc: 11%
REGIUNE / ȚARĂ: VALDOBBIADENE DOCG - VENETO / ITALIA
SOIUL / SOIURILE: GLERA
VOL. ALC.: 11%
VIN SPUMANT ALB BRUT. Nino Franco este o afacere de familie începută în 1919 și revoluționată în anii `70 și `80 de Primo Franco. De la o vinărie de familie Primo a dus afacerea către producția de Prosseco și a schimbat metoda veche de producție în cea actuală, anume metoda Charmat, apoi a făcut cunoscută această specialitate în toată lumea.
Pe măsură ce zona Conegliano Valdobbiadene a devenit mai cunoscută și apreciată pentru vinul prosecco, Primo a dus a rafinat metoda de vinificare și a selecționat celor mai bune clone și parcele de Glera în podgoria Grave di Stecca, la începutul anilor `90.
Astăzi etichetele de prosecco Nino Franco sunt produse din struguri cultivați în Grave di Stecca, la care se adaugă alte 2 parcele ce însumează un total 4 hectare în municipalitatea Valdobbiadene, clasificată DOCG din 2009.
ASPECT: Galben-pai, strălucitor, cu perlaj delicat și persistent.
MIROS: La nas aduce parfumul natural al florilor albe și al fructelor de livadă, anunțate de pere proaspete din soiul Williams.
GUST: Efervescența trezește simțurile și buna dispoziție, apoi revin aromele florale și fructate grăbite să alunece pe papile.
ASOCIERE CULINARĂ: Un aperitiv sau o alegere foarte bună la mesele de prânz sau de seară, unde se savurează preparate din carne de pui, peşte şi crustacee.
TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.
89,54 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Zarea
Zarea - Zzpelin Frizzante Rose, DOC - 0.75L, Alc: 11.5%
REGIUNE / ȚARĂ: DEALU MARE - MUNTENIA / ROMÂNIA
SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, FETEASCĂ NEAGRĂ,
VOL. ALC.: 11.5%
VIN FRIZZANTE ROSE DEMISEC. Viticultura din Dealu Mare are o istorie ce se întinde pe 500 de ani, iar în prezent rămâne una dintre cele mai mari și diversificate regiuni din România. Culturile de viță de vie, aflate în județele Buzău și Prahova, sunt legate de personaje și locuri istorice atestate, cum ar fi regele vizigot Atanaric, logofătul Stanciu și voievodul Radu Ștefan.
Continuând tradiția vinificatorilor, compania Domeniile Dealu Mare SRL, înființată în anul 2007, a replantat viță pe 35 de hectare și a investit în tehnologie modernă. Cele 110 hectare ale domeniului Urlați sunt cultivate cu soiuri românești, cât și soiuri recunoscute la nivel internațional: Fetească Albă, Sauvignon Blanc, Muscat Ottonel, Riesling, Fetească Neagră și Cabernet Sauvignon.
Vinul pelin are rădăcini vechi în istoria și obiceiurile românilor, iar cel produs în Urlați este o interpretare modernă, după stilul frizzante: un vin ușor acidulat, cu arome răcoritoare și provocatoare. Acest rose a fost obținut din soiurile Cabernet Sauvignon și Fetească Neagră, la care s-a adăugat un macerat din Artemisia Absinthium, o plantă numită generic Pelin.
ASPECT: Rose-somon, cu perlaj fin, rar.
MIROS: Expresia rose aduce mai multe note de flori, din care se remarcă trandafirul roșu, completat de mentă, pentru a echilibra intensitatea pelinului.
GUST: Pe papile aduce note de dulceață de trandafir, pelin amărui și mai multe tușe dulci din cele două soiuri roșii. Post gust mediu, cu notă de ierburi amărui.
ASOCIERE CULINARĂ: Un frizzante rose recomandat mai ales în anotimpurile calde, la mesele cu preparate din carne de miel, ied, sau cu pește la cuptor.
TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.
35,59 RON Începând cu: 32,03 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Baron Philippe de Rothschild
Mouton Cadet - Selection Bordeaux blanc 2021 - 0.75L, Alc: 12%
ANUL DE RECOLTĂ: 2021
REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX AOC / FRANȚA
SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC, SEMILLON, MUSCADELLE
VOL. ALC.: 12%
VIN ALB SEC. Descendent al unei familii bogate din Frankfurt, Nathaniel de Rothschild, se stabilește la Paris în 1853, apoi în regiunea viticolă Medoc, în orașul Pauillac, unde cumpără un palat pe care îl redenumește Chateau Mouton Rothschild. În 1922, baronul Philippe de Rothschild, fiul cel mic al baronului Henri și strănepot al lui Nathaniel, începe schimbările majore asupra proprietății.
Vinul comercializat anterior în butoaie și trimis în Bordeaux este îmbuteliat în vinăria palatului și este creată faimoasa etichetă de artistul Jean Carlu.
Pentru a păstra standardul de excelență al vinurilor consacrate cu eticheta Chateau Mouton-Rothschild, produse pe proprietatea sa, baronul Philippe de Rothschild a decis ca vinul din culturile anului 1930 să fie îmbuteliat cu eticheta Mouton Cadet. Noua eticheta oferea un vin tânăr, cu arome mai proaspete și mai ușor de savurat. Acest cupaj alb este obținut din Sauvignon Blanc, în majoritate, urmat de alte două soiuri albe locale. Vinul a fost maturat timp de 6 luni cu fragmentele de drojdie lăsate de fermentare, după metoda sur-lie, și batonnage tradițional.
ASPECT: Galben-pal.
MIROS: Un cupaj alb de Bordeaux în care Sauvignon Blanc este soiul ce dă startul unei experiențe plăcute și răcoritoare, cu arome de citrice, drupe și alte fructe dulci, zemoase.
GUST: Bine acidulat, proaspăt, cu arome de piersici, citrice și fructe asiatice yuzu. Post gust mediu, sec.
ASOCIERE CULINARĂ: Un vin deosebit, potrivit la mesele cu brânză crottin de chavignol, stridii, gustări cu crudități și ficat de vită gătit după rețetele bucătarilor francezi.
TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.
36,67 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Carastelec
Crama Carastelec - Spumant Carassia Rose Brut - 0.75L, Alc: 12%
REGIUNE / ȚARĂ: CRIȘANA - MARAMUREȘ / ROMÂNIA
VOL. ALC.: 12%
VIN SPUMANT ROSE BRUT. Crama Carastelec are o poveste strâns legată de istoria locului. Primele dovezi ale culturilor de viță datează din Imperiul Roman de la Porolissum-Moigrad. Mai târziu, în Evul Mediu, acte oficiale atestă existența satului (în 1241), reconstrucția bisericii din localitate și existența viilor deținute de nobili cât și de biserică.
Producția de vin a continuat de-a lungul secolelor, iar povestea Carastelec se conturează din anul 2011, când antreprenori români și maghiari au început investiile în tehnologie nouă și spații de depozitare pentru vinuri spumante și efervescente. Zona Carastelec este înconjurată de masivul muntos Măgura Şimleului, climatul este temperat continental, iar precipitațiile sunt moderate.
Aceste condiții și solul bogat în minerale formează un terroir ce se reflectă în majoritatea vinurilor produse în zona de nord-vest a României.
ASPECT: Roz deschis, strălucitor, cu perlaj fin, persistent.
MIROS: Parfum de fructe roșii, caracteristice soiurilor roșii.
GUST: Arome de fructe roșii și textura mătăsoasă cu efervescență delicată ce oferă un postgust sec și scurt.
ASOCIERE CULINARĂ: Un vin spumant ce redefinește prospețimea este numai bun la o masă cu carne de rață, iepure, somon, ciuperci (trase la tigaie), și preparate ușor condimentate din bucătăria thailandeză.
TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.
104,06 RON Începând cu: 93,65 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Magura Zamfirei
Magura Zamfirei - WolfPack Moonlight Gin - 0.5L, Alc: 40%
Măgura Zamfirei este un brand de gin creat de Alexandru Haita, fermier și antreprenor român, care a ales să își dezvolte afacerile cu o distilerie construită în comuna Călinești din județul Teleorman. Comuna Călinești se numea înainte Setraru și este locul unde se află o măgură, iar în această măgură o cârciumă ținută de un personaj numit Zamfira. Poveste spune că această cârciumă a fost arsă de haiduci, însă locul pe care se afla clădirea a fost numit mai târziu Măgura Zamfirei și a intrat în folclorul zonei.
Astăzi, în Călinești, distileria ce reamintește de povestea Zamfirei, produce un gin inspirat de un presupus obicei al cârciumăresei, care își culegea singură ingrediente din împrejurimi pentru a oferi oaspeților băuturi cu arome unice.
WolfPack Moonlight este al doilea gin produs de distileria Măgura Zamfirei, obținut din 15 plante antent selecționate. Culoarea albastră este obținută prin infuzia de flori Clitoria Ternatea, fără adaos de colorant artificial. În producția acestui gin sunt infuzate și multe alte ingrediente ce oferă arome intense: ienupăr, coriandru, portocale, lime, scorțișoară, piper rosu, ghimbir, coacăze negre, angelica, păstai de vanilie, rădăcină de lemn dulce, iris florentin, graunțele paradisului și cardamon.
ASPECT: Albastru ultramarin.
MIROS: Ingredientele diferite din acest gin desfată simțurile cu un amestec de arome ce amintesc de aerul verde și proaspăt al pădurii. Notele de pin verde, oferite de ienupăr sunt continuate cu note de coriandru, ghimbir, piper roșu și lemn.
GUST: Pe papile se dezvoltă cu note de citrice, scorțișoară și vanilie, pe un fond amărui, păstrat de ienupăr și lemn.
FINISH: Lung, intens, cu note de verdeață și lemn pătruns de distilat.
120,74 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Petro Vaselo
Petro Vaselo - Spumant Bendis Nadir 2023 - 0.75L, Alc: 11.5%
ANUL DE RECOLTĂ: 2023
REGIUNE / ȚARĂ: BANAT / ROMÂNIA
SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR, CHARDONNAY
VOL. ALC.: 11.5%
VIN SPUMANT ALB BRUT. Cel care a pus bazele cramei este Nello Dal Tio, originar din Italia, Provincia Treviso. În 2002, Nello a fost inspirat să înceapă producția de vin în România după ce a vizitat podgoriile din Timiș, cu peisaje asemănătoare regiunii Veneto, unde și-a petrecut copilăria.
Crama Petro Vaselo se află în județul Timiș, regiunea Dealurile Banatului, iar compania deține 172 de hectare cu orientare sudică, din care 42 plantate cu viță de vie. Dealurile formează un amfiteatru ce oferă viței un microclimat cu temperaturi și precipitații favorabile. Solul este fertil, cu straturi predominante de clei și calcar. Calitatea vinurilor Petro Vaselo este oferită de atenția, știința și, nu în ultimul rând, răbdarea de a crea ceva natural și pur.
Bendis Nadir este un spumant produs din două soiuri, unul roșu și unul alb, recoltate manual. Prima fermentare a strugurilor durează 15 zile și are loc în recipiente mici. A doua fermentare, pentru a obține spumantul, durează aproximativ 60 de zile și se obține în condițiile controlate, oferite de cisternele de inox ale cramei.
ASPECT: Galben-pal, cu reflexii verzui și perlaj fin.
MIROS: Buchet cu arome proaspete de flori și note exotice de ananas și banană, oferite de cupajul deosebit al soiurilor Pinot Noir și Chardonnay.
GUST: Aciditatea aduce pe papile note energice de fructe tropicale, dulci, curmate de un postgust scurt, cremos și răcoritor.
ASOCIERE CULINARĂ: Bendis Nadir este spumantul meselor ce includ pește crud, creveți și alte fructe de mare.
TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.
44,77 RON Începând cu: 40,29 RON+ 0,50 RON garanție SGR
TRANSPORT GRATUIT
în București și județul Ilfov
100% GARANTAT
importatori oficiali de bauturi fine
RETUR
garantăm returnarea imediată a banilor