- Pagina Principală /
- Jagermeister - Herbal Liqueur - 0.2L, Alc: 35%
- Pagina Principală /
- Jagermeister - Herbal Liqueur - 0.2L, Alc: 35%
Jagermeister - Herbal Liqueur - 0.2L, Alc: 35%
În secolul al XIX- lea Wilhelm Mast era un producător de oțet din Germania, însă fiul său, Curt Mast a decis să ducă afacerea mai departe și să creeze un produs diferit. Astfel, în anii 1930, în orașul Wolfenbüttel din Saxonia Inferioară, Curt Mast a creat un lichior de plante care a fost la început o băutură de sărbătoare pentru vânători. După ani de cercetare și perfecționare, Curt a stabilit rețeta finală pentru un lichior din 56 de ingrediente naturale.
După mai bine de 80 de ani, lumea lui Curt s-a schimbat însă alchimia sa a rămas aceeași. Băutura conține ierburi, muguri, rădăcini și fructe de cea mai bună calitate, aduse din toată lumea, prelucrate în 4 amestecuri diferite, macerate, apoi amestecate din nou și ținute la maturat în butoi din stejar german timp de 12 luni.
După maturare, licoarea își spune povestea de fiecare dată, prin parfum și arome din patru colțurile ale lumii. Jägermeister este ingredientul de petrecere și voie bună, în club, sau cine știe, poate la o partidă de vânătoare, adânc în pădurea cerbului.
ASPECT: Roșu de burgundia.
MIROS: Savurat sec sau în cocktail-uri, Jägermeister este mereu impunător. Ingrediente naturale ale acestui lichior sunt concentrate inițial în note intense de ierburi și citrice, care pregătesc o revelație.
GUST: În varianta clasică, Jägermeister este un lichior al contrastelor: condimentat și dulce, fructat, cu coajă de portocală zaharisită și iarăși debordant de condimentat cu nucșoară și piper negru.
FINISH: Piperat și fructat.
Producătorul recomandă păstrarea lichiorului Jägermeister la rece și consumul la o temperatură precisă de -18°C.
Ţara de Origine | Germania |
---|---|
Tip ambalaj | Sticla |
Brand | Jagermeister |
Ingrediente | Apa, alcool etilic, zahar, extract si distilat din plante, zahar caramelizat, distilat din trestie de zahar. |
Atentionari speciale | Consumati cu moderatie, alcoolul dauneaza grav sanatatii. Nerecomandat femeilor insarcinate. Este interzisa vanzarea catre persoanele cu varsta sub 18 ani. |
Litraj | 0,2L |
Alcool | 35.0% |
Energie | 1043 kJ |
Energie | 250 Kcal |
*informatii nutritionale la 100 ml
Clienţii au achiziţionat şi
-
Jagermeister
Jagermeister - Herbal Liqueur - 1L, Alc: 35%
În secolul al XIX- lea Wilhelm Mast era un producător de oțet din Germania, însă fiul său, Curt Mast a decis să ducă afacerea mai departe și să creeze un produs diferit. Astfel, în anii 1930, în orașul Wolfenbüttel din Saxonia Inferioară, Curt Mast a creat un lichior de plante care a fost la început o băutură de sărbătoare pentru vânători. După ani de cercetare și perfecționare, Curt a stabilit rețeta finală pentru un lichior din 56 de ingrediente naturale.
După mai bine de 80 de ani, lumea lui Curt s-a schimbat însă alchimia sa a rămas aceeași. Băutura conține ierburi, muguri, rădăcini și fructe de cea mai bună calitate, aduse din toată lumea, prelucrate în 4 amestecuri diferite, macerate, apoi amestecate din nou și ținute la maturat în butoi din stejar german timp de 12 luni.
După maturare, licoarea își spune povestea de fiecare dată, prin parfum și arome din patru colțurile ale lumii. Jägermeister este ingredientul de petrecere și voie bună, în club, sau cine știe, poate la o partidă de vânătoare, adânc în pădurea cerbului.
ASPECT: Roșu Burgundia.
MIROS: Savurat sec sau în cocktail-uri, Jägermeister este mereu impunător. Ingredientele naturale ale acestui lichior sunt concentrate inițial în note intense de ierburi și citrice care pregătesc o revelație.
GUST: În varianta clasică, Jägermeister este un lichior al contrastelor: condimentat, dulce și fructat, cu note din coajă de portocală zaharisită, nucșoară și piper negru.
FINISH: Piperat și fructat.
Producătorul recomandă păstrarea lichiorului Jägermeister la rece și consumul la o temperatură precisă de -18°C.
78,13 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Jagermeister
Jagermeister - Herbal Liqueur - 0.7L, Alc: 35%
În secolul al XIX- lea Wilhelm Mast era un producător de oțet din Germania, însă fiul său, Curt Mast a decis să ducă afacerea mai departe și să creeze un produs diferit. Astfel, în anii 1930, în orașul Wolfenbüttel din Saxonia Inferioară, Curt Mast a creat un lichior de plante care a fost la început o băutură de sărbătoare pentru vânători. După ani de cercetare și perfecționare, Curt a stabilit rețeta finală pentru un lichior din 56 de ingrediente naturale.
După mai bine de 80 de ani, lumea lui Curt s-a schimbat însă alchimia sa a rămas aceeași. Băutura conține ierburi, muguri, rădăcini și fructe de cea mai bună calitate, aduse din toată lumea, prelucrate în 4 amestecuri diferite, macerate, apoi amestecate din nou și ținute la maturat în butoi din stejar german timp de 12 luni.
După maturare, licoarea își spune povestea de fiecare dată, prin parfum și arome din patru colțurile ale lumii. Jägermeister este ingredientul de petrecere și voie bună, în club, sau cine știe, poate la o partidă de vânătoare, adânc în pădurea cerbului.
ASPECT: Roșu Burgundia.
MIROS: Savurat sec sau în cocktail-uri, Jägermeister este mereu impunător. Ingredientele naturale ale acestui lichior sunt concentrate inițial în note intense de ierburi și citrice care pregătesc o revelație.
GUST: În varianta clasică, Jägermeister este un lichior al contrastelor: condimentat, dulce și fructat, cu note din coajă de portocală zaharisită, nucșoară și piper negru.
FINISH: Piperat și fructat.
Producătorul recomandă păstrarea lichiorului Jägermeister la rece și consumul la o temperatură precisă de -18°C.
58,17 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Jagermeister
Jagermeister - Herbal Liqueur Orange LE - 0.7L, Alc: 35%
În secolul al XIX- lea Wilhelm Mast era un producător de oțet din Germania, însă fiul său, Curt Mast a decis să ducă afacerea mai departe și să creeze un produs diferit. Astfel, în anii 1930, în orașul Wolfenbüttel din Saxonia Inferioară, Curt Mast a creat un lichior de plante care a fost la început o băutură de sărbătoare pentru vânători. După ani de cercetare și perfecționare, Curt a stabilit rețeta finală pentru un lichior din 56 de ingrediente naturale.
După mai bine de 80 de ani, lumea lui Curt s-a schimbat însă alchimia sa a rămas aceeași. Băutura conține ierburi, muguri, rădăcini și fructe de cea mai bună calitate, aduse din toată lumea, prelucrate în 4 amestecuri diferite, macerate, apoi amestecate din nou și ținute la maturat în butoi din stejar german timp de 12 luni.
După maturare, licoarea își spune povestea de fiecare dată, prin parfum și arome din patru colțurile ale lumii. Jägermeister este ingredientul de petrecere și voie bună, în club, sau cine știe, poate la o partidă de vânătoare, adânc în pădurea cerbului.
ASPECT: Roșu Burgundia.
MIROS: Savurat sec sau în cocktail-uri, Jägermeister este mereu impunător. Ingredientele naturale ale acestui lichior sunt concentrate inițial în note intense de ierburi și citrice care pregătesc o revelație.
GUST: În varianta clasică, Jägermeister este un lichior al contrastelor: condimentat, dulce și fructat, cu note din coajă de portocală zaharisită, nucșoară și piper negru.
FINISH: Piperat și fructat.
Producătorul recomandă păstrarea lichiorului Jägermeister la rece și consumul la o temperatură precisă de -18°C.
83,61 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Jack Daniel's
Jack Daniel's - Apple Tennessee Whiskey - 0.7L, Alc: 35%
Unul dintre cele mai populare whiskey-uri din lume, Jack Daniel’s, este denumit după Jasper Newton Daniel, care și-a impresionat compatrioții cu o băutură rafinată pe care o considerau bourbon. Cu toate acestea, încă de la sfârșitul secolului XIX, Jack și-a promovat cu grijă și atenție băutura și a numit-o Tennessee Whiskey (nu bourbon), pentru că distilatul era și este filtrat prin cărbune din arțar, în distileria din statul american Tennessee. Jack a lăsat moștenire distileria, rețeta, procesele de producție și denumirea de Tennessee Whiskey.
Toate sortimentele de Jack Daniel’s sunt produse din ingrediente naturale și atent selecționate: apă naturală din peștera Spring Hollow și distilat obținut din porumb, grâu și orz. În ultimele faze de producție whiskey-ul este supus unui proces esențial pe care se bazează denumirea de Tennessee Whiskey: distilatul de 70 de grade tărie este trecut printr-un filtru din cărbune de arțar timp de 3-5 zile. În final, whiskey-ul este lăsat la maturare în butoaie din stejar, fabricate conform instrucțiunilor precise ale specialiștilor din distilerie.
Foarte versatil, delicios de fin și revigorant în orice sezon, Jack Apple combină lichiorul de mere verzi proaspete cu inconfundabilul caracter unic al lui Jack Daniel’s. Este un whiskey cu aromă de mere pe care doar Jack Daniel’s îl poate livra - savurat cu ușurință acasă într-un cocktail răcoritor, apreciat ca shot rece alături de prieteni sau sorbit încet, cu gheață.
ASPECT: Chihlimbar deschis, strălucitor.
MIROS: Aromă concentrată de mere verzi, coapte la cuptor și glazurate cu caramel. Este nelipsit stejarul și notele scurte de scorțișoară uscată.
GUST: Pe papile dulceața echilibrează procentul de 35% volum alcool și face loc aromelor recurente de măr ras călit, caramel și lemn tare ars la foc mic.
FINISH: Măr verde, caramel și stejar ars.
97,65 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Vecchia Romagna
Vecchia Romagna - Brandy Etichetta Nera GB + 1 pahar - 0.7L, Alc: 38%
Încă de la 1700, familia Buton a început să producă distilate în Franța și a fost furnizor al casei imperiale în timpul lui Napoleon Bonaparte. După ce Napoleon a plecat de pe tronul Franței familia Buton s-a mutat în Italia, în regiunea Emilia-Romagna, unde a găsit soiurile de struguri și climatul necesar pentru a desăvârși arta distilării respectând vechea rețetă de familie începând cu anul 1830. După mai bine de 100 de ani, familia Buton a hotărât să ofere o identitate italiană propriului distilat și astfel a apărut în 1939 Vecchia Romagna Buton Brandy.
Etichetele Vecchia Romagna sunt produse după o metodă proprie, cu know-how și experiență de peste 200 de ani. Distilarea are loc după două tehnici diferite: în prima fază este distilare discontinuă (metoda franceză) unde vinul este încălzit 8-10 ore în alambicuri Charentais, timp în care se colectează în butoaie doar partea de mijloc a distilatului, cea mai pură. Urmează distilarea continuă în instalații înalte (coloane), unde se obține alcool fin și pur într-o perioadă scurtă de timp.
Maturarea are loc în butoaie de stejar alese din cele 4000, aflate în pivnița veche din zona rurală a Bologniei. Expresiile Vecchia Romagna sunt maturate în butoaie speciale, arse la interior pentru a oferi arome intense. Distilatele sunt maturate în două tipuri de butoaie: în baricuri din stejar franțuzesc de 400 de litri, timp de cel puțin 12 luni și în butoaiele mari de 5000 de litri din stejar de Slovenia. Urmează amestecul loturilor de brandy după proporții ce asigură un echilibru aromatic perfect și maturare finală de 3 luni în butoaie mari din stejar.
ASPECT: Cupru învechit, cu reflexii aurii.
MIROS: Note de fructe tropicale, cum este papaya, ananas în amestec cu vanilie, scorțișoară și cuișoare. Printre aromele complexe se remarcă și pară coaptă, glazurată cu caramel.
GUST: Delicat, complex, cu note din condimente dulci (vanilie, scorțișoară) și note intense de cuișoare.
FINISH: Lung, cu note de condimente și lemn dulce.
Pachetul conține sticla de brandy Vecchia Romagna - Etichetta Nera, de 0.7L + 1 pahar de sticlă cu însemnele brand-ului Vecchia Romagna.
86,50 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Jagermeister
Jagermeister - Herbal Liqueur Manifest - 0.7L, Alc: 38%
În secolul al XIX- lea Wilhelm Mast era un producător de oțet din Germania, însă fiul său, Curt Mast a decis să ducă afacerea mai departe și să creeze un produs diferit. Astfel, în anii 1930, în orașul Wolfenbüttel din Saxonia Inferioară, Curt Mast a creat un lichior de plante care a fost la început o băutură de sărbătoare pentru vânători. După ani de cercetare și perfecționare, Curt a stabilit rețeta finală pentru un lichior din 56 de ingrediente naturale.
După mai bine de 80 de ani, lumea lui Curt s-a schimbat însă alchimia sa a rămas aceeași. Băutura conține ierburi, muguri, rădăcini și fructe de cea mai bună calitate, aduse din toată lumea, prelucrate în 4 amestecuri diferite, macerate, apoi amestecate din nou și ținute la maturat în butoi din stejar german timp de 12 luni.
La fel ca “fratele” său mai mare, Jagermeister Manifest este produs în Wolfenbüttel, Germania, din peste 56 de plante, macerate de 5 ori și finisat printr-un proces de extracție elaborat. Îmbuteliat într-o sticlă nouă, transparentă, cu emblema bronz aplicată manual, Jägermeister Manifest are culoarea strălucitoarea a chihlimbarului și o textură fină, a cărei servire ideală este: ușor răcită, din pahare speciale.
ASPECT: Chihlimbar intens.
MIROS: Manifest aduce aroma revigorantă de pin, anason stelat, caramel cu mentol și amestec complex de ierburi aromatice.
GUST: Se mențin aromele vioaie de pin și condimente, completate de caramel, vanilie și lemn dulce. Apar și aromele de fructe uscate, amestecate cu vegetale și rădăcini.
FINISH: Note de ierburi, în special cimbru, pin, puțin anason și mentă. Echilibrat și mai complicat decât originalul, Manifest poate fi comparat cu cele mai bune lichioruri amaro, italiene. Cu toate acestea, aromele sale sunt parte din stilul autentic al familiei Jagermeister.
128,04 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Jack Daniel's
Jack Daniel's - Tennessee Whiskey Fire - 0.7L, Alc: 35%
Unul dintre cele mai populare whiskey-uri din lume, Jack Daniel’s, este denumit după Jasper Newton Daniel, care și-a impresionat compatrioții cu o băutură rafinată pe care o considerau bourbon. Cu toate acestea, încă de la sfârșitul secolului XIX, Jack și-a promovat cu grijă și atenție băutura și a numit-o Tennessee Whiskey (nu bourbon), pentru că distilatul era și este filtrat prin cărbune din arțar, în distileria din statul american Tennessee. Jack a lăsat moștenire distileria, rețeta, procesele de producție și denumirea de Tennessee Whiskey.
Toate sortimentele de Jack Daniel’s sunt produse din ingrediente naturale și atent selecționate: apă naturală din peștera Spring Hollow și distilat obținut din porumb, grâu și orz. În ultimele faze de producție whiskey-ul este supus unui proces esențial pe care se bazează denumirea de Tennessee Whiskey: distilatul de 70 de grade tărie este trecut printr-un filtru din cărbune de arțar timp de 3-5 zile. În final, whiskey-ul este lăsat la maturare în butoaie din stejar, fabricate conform instrucțiunilor precise ale specialiștilor din distilerie.
Jack Daniel's Tennessee Fire a fost foarte așteptat încă dinainte de lansare, care a avut loc în anul 2014. Această rețetă are un amestec unic de Old No.7 și distilat aromat cu scorțișoară. Este dulce și picant, în același timp, oferă note intense de maturare și este unul dintre cele mai apreciate whisky-uri condimentate.
ASPECT: Chihlimbar deschis, auriu, cu reflexii elegante.
MIROS: Asediul aromatic începe cu un voleu de scorțișoară caldă, cereale prăjite cu praf de scorțișoară și alte mirodenii pe fundal.
GUST: Pe papile este intens, dulce și condimentat, ușor de băut după primele picături ce alunecă pe papile și le obișnuiesc cu notele lungi de scorțișoară. Textura onctuoasă, cu mult zahăr brun și unt se intensifică pentru a echilibra scorțișoara.
FINISH: Finalul aduce aroma de biscuiți digestivi cu scorțișoară, cereale și o notă de stejar ce domolește dulceața neastâmpărată.
130,00 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Jagermeister
Jagermeister - Herbal Liqueur - 1.75L, Alc: 35%
În secolul al XIX- lea Wilhelm Mast era un producător de oțet din Germania, însă fiul său, Curt Mast a decis să ducă afacerea mai departe și să creeze un produs diferit. Astfel, în anii 1930, în orașul Wolfenbüttel din Saxonia Inferioară, Curt Mast a creat un lichior de plante care a fost la început o băutură de sărbătoare pentru vânători. După ani de cercetare și perfecționare, Curt a stabilit rețeta finală pentru un lichior din 56 de ingrediente naturale.
După mai bine de 80 de ani, lumea lui Curt s-a schimbat însă alchimia sa a rămas aceeași. Băutura conține ierburi, muguri, rădăcini și fructe de cea mai bună calitate, aduse din toată lumea, prelucrate în 4 amestecuri diferite, macerate, apoi amestecate din nou și ținute la maturat în butoi din stejar german timp de 12 luni.
După maturare, licoarea își spune povestea de fiecare dată, prin parfum și arome din patru colțurile ale lumii. Jägermeister este ingredientul de petrecere și voie bună, în club, sau cine știe, poate la o partidă de vânătoare, adânc în pădurea cerbului.
ASPECT: Roșu Burgundia.
MIROS: Savurat sec sau în cocktail-uri, Jägermeister este mereu impunător. Ingredientele naturale ale acestui lichior sunt concentrate inițial în note intense de ierburi și citrice care pregătesc o revelație.
GUST: În varianta clasică, Jägermeister este un lichior al contrastelor: condimentat, dulce și fructat, cu note din coajă de portocală zaharisită, nucșoară și piper negru.
FINISH: Piperat și fructat.
Producătorul recomandă păstrarea lichiorului Jägermeister la rece și consumul la o temperatură precisă de -18°C.
144,99 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Wembley
Wembley - Gin Strawberry Pink - 0.7L, Alc: 37.5%
Numele brandului reprezintă vechiul cartier din secolul al XVI-lea, devenit în timp inima Londrei, un loc de divertisment, o parte din istorie, un melanj de modern și clasic, un adevărat simbol al coroanei britanice.
Wembley London Dry Gin este un gin veritabil, a cărui aromă este obținută exclusiv prin redistilarea alcoolului etilic în alambicuri tradiționale, în prezența boabelor de ienupăr și a altor plante aromatizante.
Strawberry Pink este noul sortiment Wembley, cu același gust intens a rețetei clasice, la care se adaugă aroma naturală de căpșuni a sucului obținut din concentrat.
ASPECT: Roz-trandafiriu.
MIROS: Strawberry Pink oferă același parfum de gin clasic, echilibrat perfect de o aromă dulce din fructe de pădure.
GUST: Pe papile ienupărul este înconjurat de fenicul, coriandru și alte vegetale (ace de pin) și o notă de lemn, care amintesc de mireasma unui peisaj alpin. Ienupărul și aromele secundare sunt egalate de gustul unui fresh de căpșuni, mai intens mulțumită alcoolului bine integrat.
FINISH: Ierburi aromatice și căpșună dulce.
47,13 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Jagermeister
Jagermeister - Herbal Liqueur 0.7L + hipflask, Alc: 35%
În secolul al XIX- lea Wilhelm Mast era un producător de oțet din Germania, însă fiul său, Curt Mast a decis să ducă afacerea mai departe și să creeze un produs diferit. Astfel, în anii 1930, în orașul Wolfenbüttel din Saxonia Inferioară, Curt Mast a creat un lichior de plante care a fost la început o băutură de sărbătoare pentru vânători. După ani de cercetare și perfecționare, Curt a stabilit rețeta finală pentru un lichior din 56 de ingrediente naturale.
După mai bine de 80 de ani, lumea lui Curt s-a schimbat însă alchimia sa a rămas aceeași. Băutura conține ierburi, muguri, rădăcini și fructe de cea mai bună calitate, aduse din toată lumea, prelucrate în 4 amestecuri diferite, macerate, apoi amestecate din nou și ținute la maturat în butoi din stejar german timp de 12 luni.
După maturare, licoarea își spune povestea de fiecare dată, prin parfum și arome din patru colțurile ale lumii. Jägermeister este ingredientul de petrecere și voie bună, în club, sau cine știe, poate la o partidă de vânătoare, adânc în pădurea cerbului.
ASPECT: Roșu Burgundia.
MIROS: Savurat sec sau în cocktail-uri, Jägermeister este mereu impunător. Ingrediente naturale ale acestui lichior sunt concentrate inițial în note intense de ierburi și citrice, care pregătesc o revelație.
GUST: În varianta clasică, Jägermeister este un lichior al contrastelor: condimentat și dulce, fructat, cu coajă de portocală zaharisită și iarăși debordant de condimentat cu nucșoară și piper negru.
FINISH: Piperat și fructat.
Producătorul recomandă păstrarea lichiorului Jägermeister la rece și consumul la o temperatură precisă de -18°C.
81,07 RON+ 0,50 RON garanție SGR
TRANSPORT GRATUIT
în București și județul Ilfov
100% GARANTAT
importatori oficiali de bauturi fine
RETUR
garantăm returnarea imediată a banilor