- Pagina Principală /
- Edgar Sopper - London Dry Gin - 1L, Alc: 40%
- Pagina Principală /
- Edgar Sopper - London Dry Gin - 1L, Alc: 40%
Edgar Sopper - London Dry Gin - 1L, Alc: 40%
Brand-ul de gin Edgar Sopper este parte din grupul Montenegro, fondat la 1885 în Bologna de Stanislao Cobianchi. Gruppo Montenegro din Italia este în prezent unul dintre cei mai mari producători din Europa, și include în portofoliul său numeroase brand-uri faimoase.
Denumirea Edgar Sopper are origini în Anglia, acolo unde Edgar era un corb din vechiul Turn al Londrei, care făcea farse soldaților cu uniformă roșie din regimentul de gardă. Sticla este, de asemenea, inspirată de Kew Gardens, o amenajare botanică emblematică a Londrei, unde se află peste 30.000 de plante aduse pe parcursul anilor de naturaliști britanici, printre care Charles Darwin și David Livingstone.
Ginul este produs în Anglia, într-o distilerie veche din secolul XVII-lea, ce oferă instalații tradiționale pentru infuzarea cu ierburi aromatice atent selecționate, după regulile stricte ale rețetei London Dry Gin. Edgar Sopper este infuzat cu arome din ienupăr, lămâie, piper cubeba, angelica și coriandru.
ASPECT: Clar.
MIROS: Un buchet generos și echilibrat de notele balsamice ale fructelor de ienupăr.
GUST: Sec, dar delicat, cu note plăcute și lungi de vegetale din frunze de angelica și coriandru.
FINISH: Mediu spre lung, sec, cu notă de ierburi amărui.
| Ţara de Origine | Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord |
|---|---|
| Tip Băutură | Gin |
| Tip ambalaj | Sticla |
| Brand | Edgar Sopper |
| Ingrediente | Apa, alcool etilic de origine agricola, ienupar, lamaie, piper cubeba, angelica, coriandru. |
| Atentionari speciale | Consumati cu moderatie, alcoolul dauneaza grav sanatatii. Nerecomandat femeilor insarcinate. Este interzisa vanzarea catre persoanele cu varsta sub 18 ani. |
| Litraj | 1L |
| Alcool | 40.0% |
Clienţii au achiziţionat şi
-
Campari
Campari - Lichior aperitiv - 1L, Alc: 25%
Aflat în aproape toate barurile din lume și faimos de zeci de ani, lichiorul Campari a fost creat acum 160 de ani. Originar din Lombardia, Gaspare Campari a început în 1840 să experimenteze cu diferite ierburi, condimente și alte ingrediente pentru a crea un aperitiv amar. În 1860, după 20 de ani de încercări, Campari a desăvârșit rețeta pentru bitter-ul pe care îl cunoaștem astăzi.
În 1864, Gaspare și-a deschis un bar în centrul orașului Milano, în apropiere de atracțiile turistice, iar în scurt timp, stabilimentul său a devenit popular în rândul artiștilor. La începutul secolului următor, Campari a deschis prima fabrică în mica localitate Sesto San Giovanni, în zona Milano, iar acest pas a dus către dezvoltarea și popularizarea băuturii create de Gaspare.
În deceniile următoare Campari a câștigat marile piețe ale lumii prin calitatea produselor, eleganța și spiritul artistic insuflat de brand. Aceleași calități sunt păstrate și revigorate în ultimii anii de Campari, prin imaginea de brand și colaborările cu diferiți artiști consacrați și de avantgardă.
ASPECT: Roșu-deschis.
MIROS: Revigorant și foarte artistic prin aromele de portocală roșie maturată, șerbet de portocală, ulei din coajă de grepfrut roșu, chinină, frunze de dafin, cireș și lemn verde. Un buchet complicat ce răsplătește cu note finale de alcool condimentat ce gâdilă nasul.
GUST: Pe papile băutura devine mai serioasă, dar și mai simplă, prin aromele de ierburi amare, printre care și chinina, echilibrate de o dulceață din sirop de zahăr amestecat cu suc din portocală roșie, mentă, cuișoare și miere.
FINISH: Chinina se simte cel mai bine, urmată de gustul amar din coajă și sâmburi de portocală.
Pachetul conține sticla de lichior Campari de 0.7L + 2 pahare de sticlă cu însemnele brand-ului Campari.
79,98 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Bombay
Bombay Sapphire - London Dry Gin - 0.7L, Alc: 40%
Bombay Sapphire este un brand de gin lansat în 1987 şi distribuit de către Grupul Bacardi. Ginul Bombay este produs în Anglia, în Hampshire, la distileria construită pe locul unei mori vechi, numită Laverstoke.
Cel mai fin gin necesită cele mai bune ingrediente, de aceea maestrul Ivano Tonutti se ocupă de selecția celor 10 plante și fructe rare folosite pentru a infuza alcoolul în instalațiile distileriei din Hampshire.
Prin coșul de cupru perforat, plasat în instalațile originale din anii 1830, dar și în instalații moderne de 12.000 de litri, sunt infuzate arome naturale, intense din vegetale proaspete. Aromele din Sapphire sunt oferite de lemn dulce, rădăcină de iris italian, migdale, rădăcină de Angelica, scorțișoară chinezească, coriandru, piper Cubeba, coajă de lămâie, boabe de paradis și fructe de ienupăr.
Ginul Bombay are un gust proaspăt, delicat și echilibrat, uşor de savurat sec, în mix-uri simple cum este Gin & Tonic, dar şi în numeroase cocktail-uri pe bază de gin.
ASPECT: Clar.
MIROS: Arome de Ienupăr, limonadă, cremă de lămâie cu piper negru și alb, condimente indiene și note fine de vegetale.
GUST: Se deschide cu aroma delicată de dulceață, urmată de ienupăr, suc de lămăie și coriandru. Condimentele revin cu note de piper și chilli. Se simt și notele de vegetale amestecate, înăbușite în alcool.
FINISH: Ienupăr, pin verde, amar, puțină lavandă și amestec din soiuri de piper.
77,99 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Tanqueray
Tanqueray - London Dry Gin - 1L, Alc: 43.1%
Ginul Tanqueray a fost produs pentru prima dată în 1830, în Anglia, de Charles Tanqueray, care nu s-a temut să creeze o rețetă de gin cu ingrediente ce definesc stilul personalității sale și vremurile în care a trăit. În distileria Bloomsbury din Londra, Charles a reușit să dea viață ideilor sale într-un gin care este celebrat și astăzi pentru ingeniozitatea și profilul aromatic bogat.
În prezent, Tanqueray face parte din grupul Diageo, este produs în Scoția, în micul sat Cameronbridge, la vechea distilerie de whisky ce a aparținut familiei Haig.
No. Ten (Numărul 10), este o denumire inspirată de alambicul cu numărul 10 în care este produs acest sortiment. No. Ten este obținut în loturi mici și se diferențiază de varianta clasică prin rețeta ce include extracte din citrice proaspete ce se înțeleg de minune într-un mix cu apă tonică și o cută de grepfrut roz.
ASPECT: Clar.
MIROS: Parfumat de coajă de grepfrut vioi și picant, cremă de vanilie și ienupăr intens.
GUST: Un mix incredibil de clar din ienupăr condimentat, note de ceai Earl Grey și cardamom, ce se lasă pe papile cu intensitate. După un moment, relaxează simțurile cu o notă de citrice.
FINISH: Lung, cu o notă ușor amăruie din coajă de lămâie.
95,79 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Jack Daniel's
Jack Daniel's - Tennessee Whiskey Fire - 0.7L, Alc: 35%
Unul dintre cele mai populare whiskey-uri din lume, Jack Daniel’s, este denumit după Jasper Newton Daniel, care și-a impresionat compatrioții cu o băutură rafinată pe care o considerau bourbon. Cu toate acestea, încă de la sfârșitul secolului XIX, Jack și-a promovat cu grijă și atenție băutura și a numit-o Tennessee Whiskey (nu bourbon), pentru că distilatul era și este filtrat prin cărbune din arțar, în distileria din statul american Tennessee. Jack a lăsat moștenire distileria, rețeta, procesele de producție și denumirea de Tennessee Whiskey.
Toate sortimentele de Jack Daniel’s sunt produse din ingrediente naturale și atent selecționate: apă naturală din peștera Spring Hollow și distilat obținut din porumb, grâu și orz. În ultimele faze de producție whiskey-ul este supus unui proces esențial pe care se bazează denumirea de Tennessee Whiskey: distilatul de 70 de grade tărie este trecut printr-un filtru din cărbune de arțar timp de 3-5 zile. În final, whiskey-ul este lăsat la maturare în butoaie din stejar, fabricate conform instrucțiunilor precise ale specialiștilor din distilerie.
Jack Daniel's Tennessee Fire a fost foarte așteptat încă dinainte de lansare, care a avut loc în anul 2014. Această rețetă are un amestec unic de Old No.7 și distilat aromat cu scorțișoară. Este dulce și picant, în același timp, oferă note intense de maturare și este unul dintre cele mai apreciate whisky-uri condimentate.
ASPECT: Chihlimbar deschis, auriu, cu reflexii elegante.
MIROS: Asediul aromatic începe cu un voleu de scorțișoară caldă, cereale prăjite cu praf de scorțișoară și alte mirodenii pe fundal.
GUST: Pe papile este intens, dulce și condimentat, ușor de băut după primele picături ce alunecă pe papile și le obișnuiesc cu notele lungi de scorțișoară. Textura onctuoasă, cu mult zahăr brun și unt se intensifică pentru a echilibra scorțișoara.
FINISH: Finalul aduce aroma de biscuiți digestivi cu scorțișoară, cereale și o notă de stejar ce domolește dulceața neastâmpărată.
89,97 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
The Botanist
The Botanist - Dry Gin - 0.7L, Alc: 46%
THE BOTANIST este un gin super-premium, produs artizanal pe insula Islay, din arhipelagul Hebrides, aflat în nord-vestul Scoției. Ginul este parte din istoria locului, de aceea, Botanist este produs în faimoasa distilerie Bruichladdich, construită în 1881.
Baza ginului THE BOTANIST este compusă din cele 9 plante clasice pentru acest tip de băutură. Alături de cele 9, sunt adăugate încă 22 de plante unice de pe insula Islay. Din această perspectivă, THE BOTANIST este o expresie rară a tot ce înseamnă inimă și suflet pentru vechiul teritoriu scoțian.
THE BOTANIST este și un testimonial al culturii, filosofiei și pasiunii oamenilor care știu meșteșugul unei băuturi excepționale.
ASPECT: Un gin clar, într-o sticlă cu etichetă minimalistă și text în relief cu numele plantelor folosite la producție.
MIROS: Parfumul dăruit de acest gin este echivalentul unui spectacol vizual creat de Aurora Borealis - învăluie simțurile cu aromele plantelor aproape primordiale ale insulei scoțiene. Botanist proiectează o compoziție rară de mentol dulce, mentă, lemn de primăvară, ienupăr, coriandru cu note de anason, lămâie și coajă de portocală.
Mirosul aduce și un buchet de flori primăvăratice, miere de ciulini, nucă de cocos, mentă sălbatică și alte vegetale proaspete.
GUST: Gustul este bogat și moale; rece atunci când ajunge pe papile, apoi cald și absolut pur, mulțumită alcoolului fin. Un gin cu toate atributele unei băuturi deosebite, create cu plante alese, după o rețetă unică.
FINISH: Finalul aduce o notă de condimente și un gând răzleț de a privi din nou sticla elegantă.
174,98 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Petro Vaselo
Petro Vaselo - Rosu de Petro Vaselo BIO 2023 - 0.75L, Alc: 14.5%
ANUL DE RECOLTĂ: 2023
REGIUNE / ȚARĂ: IG VIILE TIMIȘULUI - BANAT / ROMÂNIA
SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON
VOL. ALC.: 14.5%
VIN ROȘU SEC. Cel care a pus bazele cramei este Nello Dal Tio, originar din Italia, Provincia Treviso. În 2002, Nello a fost inspirat să înceapă producția de vin în România după ce a vizitat podgoriile din Timiș, cu peisaje asemănătoare regiunii Veneto, unde și-a petrecut copilăria.
Crama Petro Vaselo se află în județul Timiș, regiunea Dealurile Banatului, iar compania deține 172 de hectare cu orientare sudică, din care 42 plantate cu viță de vie. Dealurile formează un amfiteatru ce oferă viței un microclimat cu temperaturi și precipitații favorabile. Solul este fertil, cu straturi predominante de clei și calcar.
Roșu de Petro Vaselo este produs din soiul Cabernet Sauvignon. Strugurii sunt culeși manual, desciochinați și selecționați pentru presare. Mustul este fermentat alcoolic cu drojdii selecționate în cisterne din oțel inoxidabil timp de 30 de zile. În timpul fermentării malolactice vinul este agitat frecvent prin batonaj pentru o perioadă cuprinsă între 3 - 6 luni.
ASPECT: Roșu-rubiniu, intens.
MIROS: Buchet cu arome de fructe roșii, bine închegate, ce lasă să scape simțurilor doar note de fructe roșii și negre.
GUST: Note adânci de coacăze și vișine, cu o urmă de macerare adusă de alcoolul bine integrat. Gust final lung, cu o nuanță foarte fină de condimente uscate.
ASOCIERE CULINARĂ: Un vin roșu potrivit la preparatele cu trufe, plante aromatice și carne fripră la proțap.
TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.
44,77 RON Începând cu: 40,29 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Bombay
Bombay Sapphire - London Dry Gin Sunset - 0.7L, Alc: 43%
Bombay Sapphire este un brand de gin lansat în 1987 şi distribuit de către Grupul Bacardi. Ginul Bombay este produs în Anglia, în Hampshire, la distileria construită pe locul unei mori vechi, numită Laverstoke.
Cel mai fin gin necesită cele mai bune ingrediente, de aceea maestrul Ivano Tonutti se ocupă de selecția celor 10 plante și fructe rare folosite pentru a infuza alcoolul în instalațiile distileriei din Hampshire.
Prin coșul de cupru perforat, plasat în instalațile originale din anii 1830, dar și în instalații moderne de 12.000 de litri, sunt infuzate arome naturale, intense din vegetale proaspete. Sunset este inspirat de aromele soarelui care apune și fructele mângâiate de acesta. Alături de cele 10 ingrediente ce compun rețeta clasică, eticheta Sunset aduce în plus turmeric auriu, cardamom alb din India și extract din delicioase mandarine de Spania. Un gin excelent alături de apă tonică, savurat la sfârșitul zilei, când soarele își lasă ultimele raze pe pământ.
ASPECT: Clar.
MIROS: Nasul este învăluit de aroma bogată de ienupăr, pin, cardamom cu tușe de angelica și turmeric.
GUST: Aroma din coajă amăruie de mandarină, bine extrasă în distileria Bombay, este nedespărțită de condimente uscate, macerate, ce dau o notă mai exotică acestei etichete.
FINISH: Ierburile și citricele lasă un gust final amar, tonic.
99,90 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Whitley Neill
Whitley Neill - Gin Quince - 0.7L, Alc: 43%
Whitley Neill este un gin produs în Anglia de familia Whitley și Neill încă din anul 1762. De-a lungul timpului familia Neill a păstrat din generație în generație rețeta veche, metode și chiar aparatură de producție. În distileria din Liverpool, se află alambicul pentru distilare, care a fost confecționat în urmă cu 100 de ani și este folosit în prezent pentru producția de gin.
Ginurile Whitley Neill sunt produse din distilat obținut din cereale, infuzie pură de ienupăr și multe alte ingrediente: fructe de baobab și agrișe, semințe de coriandru, lămâie, portocală dulce, rădăcină de angelica, scorțișoară chinezească, iris florentin, rubarbă, ghimbir, s.a.
Whitley Neill Gin Quince este inspirat de călătoriile familiei Neill în Persia, în anii 1900, și este primul gin din Marea Britanie produs cu sirop natural de gutuie.
ASPECT: Galben-pal.
MIROS: Fructat, îmbină perfect notele de citrice cu cele de gutuie și pară coaptă.
GUST: Un echilibru excepțional între aromele fructate de gutuie, pară, lămâie și portocală. Se remarcă ușor și aromele de ienupăr și coriandru.
FINISH: Lung și fructat.
137,13 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Edinburgh Gin
Edinburgh - Gin Rhubarb & Ginger - 0.5L, Alc: 20%
Edinburgh gin este numit după capitala Scoției, pentru a onora vechiul oraș în care ginul a început să fie produs încă din 1700. După ce ginul cu ienupăr Genever, importat din Țările de Jos, a ajuns pe teritoriul Scoției, afaceriștii și maeștrii distileriilor din Edinburgh au preluat rețeta și au produs propriile ginuri pentru Regat, dar și pentru alte state.
În marele oraș scoțian a apărut în anul 2010 brand-ul de gin Edinburgh, deținut de Distileriile Ian Macleod. Rețetele care au trecut testul timpului, o echipă de profesioniști, metodele tradiționale și tehnologia modernă au fost de ajuns pentru a oferi unul dintre cele mai bune ginuri din Marea Britanie.
Rubarba și ghimbirul proaspăt sunt ingredientele amestecate și lăsate la înmuiat timp de 4 săptămâni, pentru a-și uni aromele. Alături de rubarbă și ghimbir, în distilerie sunt infuzate arome de coajă de portocală, dude roșii, muguri de pin, lavandă și lemongrass (lămâiță).
ASPECT: Roz somon / foaie de ceapă.
MIROS: Edinburgh cu rubarbă și ghimbir, alte vegetale și condimente, macerate în alcool fin.
GUST: Aromele care se perindă pe papile sunt dulci, domoale, apoi, brusc, ascuțite. Zahărul este echilibrat de o notă astringentă din coajă de portocală.
FINISH: Lung și cald. Ghimbirul este ultimul ingredient care se face simțit.
127,36 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Gin Sul
Gin Sul - Dry Gin - 0.5L, Alc: 43%
Gin SUL îşi face apariţia în lumea ginurilor deosebite odată cu povestea interesantă a identităţii sale. Gin SUL este singurul gin din Hamburg, Germania, cu origini în punctul sud vestic al Europei peninsulare, pe pământul însorit al Portugaliei.
Producţia are loc aproape artizanal. Cazanele din cupru au doar 100 de litri şi permit trecerea lejeră a aburilor prin coji de lămâi proaspete din frumoasa Portugalie, rozmarin şi petale catifelate de trandafir. Distilatul îşi urmează cursul şi se amestecă în tihnă, cu apă rece şi curată din Hamburg, pentru a aduce licoarea la 43% alcool. Urmează procesul liniştit de maturare.
Maturarea aduce bogăţia aromatică a plantelor de ienupăr şi rozmarin, la care se adaugă ingredientul unic al acestei reţete: Cistus ladanifer (guma rosie).
ASPECT: Clar.
MIROS: Gin Sul are un debut serios, cu parfum unic, arome ce par complicate.
GUST: Toate aceste impresii duc încet dar sigur către sentimente profunde. La a doua degustare este descoperit acel constrast al originii sale: pe de o parte, este alcoolul tare, obținut cu rigurozitatea industriei germane, pe de altă parte, aromele de portocale sugerează dorul şi nostalgia iberică, ce trimite la acel misterios ’Saudade’, prezent pe fiecare sticlă.
FINISH: Gust final lung, bine condimentat. Un gin excelent în formula sa pură sau într-un Dirty Martini, sec şi solitar.
217,80 RON
TRANSPORT GRATUIT
în București și județul Ilfov
100% GARANTAT
importatori oficiali de bauturi fine
RETUR
garantăm returnarea imediată a banilor