- Pagina Principală /
- Absolut - Vodka Blue - 1L, Alc: 40%
- Pagina Principală /
- Absolut - Vodka Blue - 1L, Alc: 40%
Absolut - Vodka Blue - 1L, Alc: 40%
Vodca Absolut a fost produsă pentru prima dată 1878 în Suedia, orașul Åhus, de antreprenorul și industriașul Lars Olsson Smith. Cu un istoric modest și o viziune realizată cu succes în contextul vremurilor sale, L.O. Smith a reușit să creeze unul dintre cele mai bune produse distilate din Suedia. Amploarea operațiunilor sale și cantitățile impresionante de vodca, i-au permis să exporte pe piețele mari din Spania, Italia, Estonia și Austria.
După cum îi spune și numele, ales de creator, Absolut este o băutură absolut pură, obținută din distilat natural și îmbuteliată în sticla înspirată de flacoanele cu băuturi naturiste din secolul al XVII-lea. Ingredientele naturale și sticla au la origine tradiția brand-ului cât și trăsăturile caracterului scandinav: liniștit, calm și calculat.
În ultimele decenii, Absolut a devenit un produs faimos în toată lumea, iar în prezent este vândut în 126 de ţări.
ASPECT: Clar.
MIROS: Varianta clasică oferă note subtile de pâine, biscuiți simpli din faină de secară și piper negru.
GUST: Curat, cu note de piper negru, pâine neagră, suc cu aromă de vanilie și lemn dulce.
FINISH: Piper intens, suc aromat cu vanilie și lemn dulce.
Ţara de Origine | Suedia |
---|---|
Tip ambalaj | Sticla |
Brand | Absolut |
Ingrediente | Apa demineralizata, alcool etilic de origine agricola. |
Atentionari speciale | Consumati cu moderatie, alcoolul dauneaza grav sanatatii. Nerecomandat femeilor insarcinate. Este interzisa vanzarea catre persoanele cu varsta sub 18 ani. |
Litraj | 1L |
Alcool | 40.0% |
Energie | 916 kJ |
Energie | 221 kcal |
Alcool | 31.6 g |
Grasimi | 0 g |
Grasimi saturate | 0 g |
Carbohidrati/Glucide | 0 g |
Zahar | 0 g |
Proteine | 0 g |
Sare | 0 g |
*informatii nutritionale la 100 ml
Clienţii au achiziţionat şi
-
Bombay
Bombay Sapphire - London Dry Gin - 0.7L, Alc: 40%
Bombay Sapphire este un brand de gin lansat în 1987 şi distribuit de către Grupul Bacardi. Ginul Bombay este produs în Anglia, în Hampshire, la distileria construită pe locul unei mori vechi, numită Laverstoke.
Cel mai fin gin necesită cele mai bune ingrediente, de aceea maestrul Ivano Tonutti se ocupă de selecția celor 10 plante și fructe rare folosite pentru a infuza alcoolul în instalațiile distileriei din Hampshire.
Prin coșul de cupru perforat, plasat în instalațile originale din anii 1830, dar și în instalații moderne de 12.000 de litri, sunt infuzate arome naturale, intense din vegetale proaspete. Aromele din Sapphire sunt oferite de lemn dulce, rădăcină de iris italian, migdale, rădăcină de Angelica, scorțișoară chinezească, coriandru, piper Cubeba, coajă de lămâie, boabe de paradis și fructe de ienupăr.
Ginul Bombay are un gust proaspăt, delicat și echilibrat, uşor de savurat sec, în mix-uri simple cum este Gin & Tonic, dar şi în numeroase cocktail-uri pe bază de gin.
ASPECT: Clar.
MIROS: Arome de Ienupăr, limonadă, cremă de lămâie cu piper negru și alb, condimente indiene și note fine de vegetale.
GUST: Se deschide cu aroma delicată de dulceață, urmată de ienupăr, suc de lămăie și coriandru. Condimentele revin cu note de piper și chilli. Se simt și notele de vegetale amestecate, înăbușite în alcool.
FINISH: Ienupăr, pin verde, amar, puțină lavandă și amestec din soiuri de piper.
80,85 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Havana Club
Havana Club - Rom 3 yo - 0.7L, Alc: 40%
Havana Club este un rom autentic cubanez, unul dintre cele mai cunoscute din lume. Trestia de zahăr, materia primă din care este produsă această băutură a fost adusă în Cuba, de spanioli, încă din secolul al XVI-lea.
Cubanezii sunt mândrii de băutura lor, produsă pentru prima dată în 1934 în Cárdenas, de o mică afacere de familie denumită Jose Arechabala S.A. După eliberarea companiilor naționalizate la începutul anilor ‘60, Havana Club a încheiat în 1993 un parteneriat cu marele producător francez Pernod Ricard.
Havana Club este produs prin distilarea unei melase de calitate superioară cu vâscozitate redusă. Distilatele sunt mai apoi alese de Maestrul Havana Club pentru maturare timp de 3 până la 15 ani în butoaie de stejar, sub atentă supraveghere. Acest brand de rom reprezintă Havana, cu fiecare bucată de pământ, fiecare stradă, fiecare notă muzicală, fiecare pas de dans, fiecare moment de bună dispoziție.
ASPECT: Clar.
MIROS: Crocant, cu note proaspete de marzipan, citrice, ienibahar, ghimbir și puțin stejar cu o tentă de lime.
GUST: Pe papile aduce note clare de citrice, vanilie și stejar. Stejarul aduce a nuci, mirodeniile și citricele se liniștesc.
FINISH: Scurt. Distilat cald cu o urmă de ienibahar.
66,61 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Wembley
Wembley - London Dry Gin - 0.7L, Alc: 40%
Numele brandului reprezintă vechiul cartier din secolul al XVI-lea, devenit în timp inima Londrei, un loc de divertisment, o parte din istorie, o melanj de modern și clasic, un adevărat simbol al coroanei britanice.
Wembley London Dry Gin este un gin veritabil, a cărui aromă este obținută exclusiv prin redistilarea alcoolului etilic în alambicuri tradiționale, în prezența boabelor de ienupăr și a altor plante aromatizante.
Identitatea băuturii este dată de boabele de ienupăr, folosite pentru a obține distilatul de gin. Ingredientele armonios imbinate conform rețetei englezești precum și cea mai avansată tehnologie în domeniu, au adus ginul Wembley pe prima poziție din categoria sa, poziție menținută din anul 2001, când a fost lansat pe piața românească.ASPECT: Clar.
MIROS: Ienupăr intens, note de portocală, coriandru proaspăt cules și anason stelat ce își face simțită prezența cu subtilitatea a unui londonez de modă veche.
GUST: Citricele, condimentele și celelalte plante folosite la infuzie sunt foarte bine integrate cu distilatul ce stă la baza expresiei clasice.
FINISH: Mediu, sec, cu notă de ienupăr.
46,52 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Jagermeister
Jagermeister - Herbal Liqueur - 1L, Alc: 35%
În secolul al XIX- lea Wilhelm Mast era un producător de oțet din Germania, însă fiul său, Curt Mast a decis să ducă afacerea mai departe și să creeze un produs diferit. Astfel, în anii 1930, în orașul Wolfenbüttel din Saxonia Inferioară, Curt Mast a creat un lichior de plante care a fost la început o băutură de sărbătoare pentru vânători. După ani de cercetare și perfecționare, Curt a stabilit rețeta finală pentru un lichior din 56 de ingrediente naturale.
După mai bine de 80 de ani, lumea lui Curt s-a schimbat însă alchimia sa a rămas aceeași. Băutura conține ierburi, muguri, rădăcini și fructe de cea mai bună calitate, aduse din toată lumea, prelucrate în 4 amestecuri diferite, macerate, apoi amestecate din nou și ținute la maturat în butoi din stejar german timp de 12 luni.
După maturare, licoarea își spune povestea de fiecare dată, prin parfum și arome din patru colțurile ale lumii. Jägermeister este ingredientul de petrecere și voie bună, în club, sau cine știe, poate la o partidă de vânătoare, adânc în pădurea cerbului.
ASPECT: Roșu Burgundia.
MIROS: Savurat sec sau în cocktail-uri, Jägermeister este mereu impunător. Ingredientele naturale ale acestui lichior sunt concentrate inițial în note intense de ierburi și citrice care pregătesc o revelație.
GUST: În varianta clasică, Jägermeister este un lichior al contrastelor: condimentat, dulce și fructat, cu note din coajă de portocală zaharisită, nucșoară și piper negru.
FINISH: Piperat și fructat.
Producătorul recomandă păstrarea lichiorului Jägermeister la rece și consumul la o temperatură precisă de -18°C.
78,13 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Pernod
Pernod - Absinthe - 0.7L, Alc: 68%
Absintul Pernod a fost produs pentru prima dată în 1795 de Henri Louis Pernod și Daniel-Henri Dubied în Couvet, Elveția. Apoi, în 1805, Pernod și-a construit o distilerie mai mare, în Franța, în micul orășel Pontarlier. În secolul al XIX-lea, lichiorul produs din pelin, anason, fenicul și alte plante aromatice, numit și “zâna verde” a devenit una dintre cele mai consumate băuturi în marile capitale ale Europei, cât și pe continentul nord american.
Din cauza preconcepțiilor legate de efectele acestei băuturi asupra omului, la sfârșitul perioadei Belle Epoque (circa 1914 - 1915), în timpul Marelui Război, absintul a fost interzis în Franța, în celelalte state din vestul Europei cât și în SUA. În toată această perioadă, Pernod Fils și-a continuat activitatea prin producția a numeroase tipuri de lichioruri și băuturi alcoolice rafinate.
Până în anii '60 absintul și-a pierdut popularitatea, iar Pernod a încetat să îl mai producă. După anul 1975, Pernod și-a unit forțele cu Ricard (fondat de Paul Ricard) și a devenit unul dintre cele mai mari grupuri din industria producătorilor de băuturi alcoolice. În ultimii ani, Pernod Ricard a reluat producția de absint și a revenit treptat la o variantă inspirată de rețeta creată în Epoca Frumoasă.
ASPECT: Verde-pal, limpede.
MIROS: Vegetal și floral mulțumită petalelor de violete. Înzestrat cu parfumuri ce se întrec sub nări, asemenea unor sticluțe cu esențe așezate laolaltă. Notele de fenicul, coriandru și anason stelat aduc revelația unei băuturi create într-o perioadă definită de eleganță și descoperire.
GUST: Îl recomandăm cu puțină apă, după gust. În acest fel, îl găsim sec, puțin amărui. Pe de altă parte este vegetal și lemnos, cu esență de pelin, împrospătat de coriandru și anason.
FINISH: Lung. Puțin amar, lemnos și vegetal.
145,00 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Aperol
Aperol - Bitter aperitiv 1L, Alc: 11%
Aperol este rezultatul a șapte ani de eforturi ale fraților Luigi și Silvio Barbieri, din orașul italian Padua, care au moștenit compania în 1912 de la tatăl lor Giuseppe. Bitter-ul Aperol a devenit popular în perioada interbelică pentru tinerii activi, iar în deceniile următoare, după război, băutura fraților Barbieri a devenit un brand cunoscut în toată Italia, mai ales după ce a devenit ingredientul principal din Aperol Spritz, o variantă a clasicului mix venețian de vin alb cu apă carbogazoasă.
Între anii 1980-1990, Aperol a devenit un brand cosmopolit în statele europene. În anii 2000, după ce a fost cumpărat de grupul Campari, și-a continuat ascensiunea în popularitate și a devenit una dintre băuturile asociate cu stilul de viață italian.
După mai bine de 100 de ani băutura fraților Barbieri este produsă după aceeași rețetă secretă în fabrica din Padua. Aperol aduce o parte fascinantă din cultura Italiei prin distilatul fin, infuzat cu ierburi, rădăcini și extracte din portocală ce oferă arome perfect echilibrate.
ASPECT: Roșu deschis cu tonuri de rubin.
MIROS: Parfumul aduce din start aroma de alcool fin, coajă de portocală și un amestec bogat de ierburi aromatice armonizate cu un praf de vanilie.
GUST: Pe papile este puțin catifelat, rotund și tare, deși are doar 11% volum alcool. Imediat intervine corpolența echilibrată, compusă din portocala intensă cu note de ierburi ce amintesc de chinică, rubarbă și gențiană. Ierburile sunt urmate momentat de lemn verde ce dă un gust amar plăcut, apoi sărat.
FINISH: Gustul final este lung, vegetal și amar, exact așa cum trebuie să fie un bitter italian.
72,01 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Jack Daniel's
Jack Daniel's - Tennessee Whiskey - 1L, Alc: 40%
Unul dintre cele mai populare whiskey-uri din lume, Jack Daniel’s, este denumit după Jasper Newton Daniel, care și-a impresionat compatrioții cu o băutură rafinată pe care o considerau bourbon. Cu toate acestea, încă de la sfârșitul secolului XIX, Jack și-a promovat cu grijă și atenție băutura și a numit-o Tennessee Whiskey (nu bourbon), pentru că distilatul era și este filtrat prin cărbune din arțar, în distileria din statul american Tennessee. Jack a lăsat moștenire distileria, rețeta, procesele de producție și denumirea de Tennessee Whiskey.
Originalitatea și atenția la detalii sunt trăsături de caracter ale fondatorului și ale produsului său, respectate de un secol și jumătate, fără compromis, pentru a oferi mereu același whiskey de calitate superioară. Sunt onorate și generațiile care au lucrat în distileria lui Jack Daniel, prin îmbutelierea whiskey-ului în sticla cu formă pătrată, ce arată corectitudinea permanentă a unui brand cu renume.
Pentru orice sortiment de Jack Daniel’s sunt folosite aceleași ingrediente: apă naturală din peștera Spring Hollow și distilat obținut din porumb, grâu și orz. În ultimele faze de producție intervine acel proces esențial pe care este bazată denumirea de Tennessee Whiskey: distilatul este adus la 70 de grade tărie și este trecut printr-un filtru din cărbune de arțar timp de 3-5 zile. În final, whiskey-ul este maturat în butoaie din stejar, și lăsat în grija timpului, care reușește să ducă mai departe munca oamenilor și să ofere parfumul și aroma clasicului Old No. 7.
ASPECT: Ambră intensă.
MIROS: Pe măsură ce ne apropiem de paharul cu Jack Daniel’s Old No 7 simțim aroma de vanilie dulce și caramel, cu o notă finală de stejar.
GUST: La degustare este evident un echilibru între dulce și lemnos, perceput ușor acru, exact așa cum l-a creat Jack acum 150 de ani.
FINISH: Finish-ul este un carusel ce aduce înapoi dulceața zahărului brun și notele lemnoase, imprimate de butoaiele folosite la maturare.
106,99 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Captain Morgan
Captain Morgan - Rom Dark - 0.7L, Alc: 40%
Captain Morgan este un brand cu origini în statele din Caraibe, exportat în principal pe piețele din SUA și Europa. În 1944, marele producător de băuturi alcoolice din Canada, Seagram, a început să producă rom prin compania sa numită Captain Morgan Rum Company, ce opera o distilerie în Jamaica.
Fuziuni și achiziții au adus compania în grupul Diageo din anul 2001, iar în următorii ani brand-ul a devenit mai cunoscut la nivel mondial și au fost lansate alte etichete ce au la bază rețeta Captain Morgan.
Romurile Captain Morgan sunt produse din melasa trestiei de zahăr, fermentată alături de apă și drojdie, urmată de tripla distilare în instalații din cupru. După distilare are loc maturarea în butoaie de stejar arse, ce oferă parfum și arome complexe pentru toate cele trei etichete clasice, dar și pentru edițiile limitate. Ultima fază presupune un amestec realizat după proporții bine meșteșugite de echipajul căpitanului Morgan.
ASPECT: Ambră intensă.
MIROS: Blend-ul Black Label conține loturi maturate până la șapte ani în butoaie de stejar, arse în interior, ce oferă arome bogate de lemn, condimente și vanilie.
GUST: Rămân aromele prezente în miros, suplimentate de caramel dulce.
FINISH: Lung, dulceag.
61,29 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Bottega
Bottega - Spumant Gold rose - 0.2L, Alc: 11.5%
REGIUNE / ŢARĂ: LOMBARDIA / ITALIA
SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR
VOL. ALC.: 11.5%
VIN SPUMANT ROSE BRUT. Originile brand-ului Bottega le găsim aproape de Molinetto della Croda, în provincia italiană Treviso, unde viticultura este practicată de sute de ani. În anii ’20, Dominico Bottega, negustor de vin și pasionat oenolog a pus bazele brand-ului ce îi poartă numele.
În ultimele decenii operațiunile Bottega au trecut prin numeroase reforme ce au permis dezvoltarea unor game de produse premium, în frunte cu prosecco și vinurile spumante, comercializate la nivel mondial.
Parfumul și aroma spumantului rose, produs de Bottega, este dat de strugurii Pinot Noir, culeși manual din viile aflate în partea de nord a Italiei. În procesul de producție pielițele strugurilor sunt lăsate în must timp de 24 de ore, apoi extrase prin presare pentru a permite mustului să fermenteze la o temperatură controlată de 18°C. La 12 luni după ce mustul s-a transformat în vin urmează a doua fermentare prin metoda Charmat, în recipiente din oțel inoxidabil, la o temperatură de 14°C, pentru o perioadă de 60-90 de zile.
ASPECT: Roz, cu accente de piersică. Perlaj fin, persistent.
MIROS: Parfumul spumantul rose de la Bottega este un amestec natural de flori și fructe de pădure, coacăze și căpșuni sălbatice.
GUST: Gustul rămâne fidel parfumului, cu o ușoară inversare: la început se simt fructele roșii urmate de ușoare accente florale.
ASOCIERE CULINARĂ: Gold rose este un excelent aperitiv și este potrivit pentru orice masă. Se așază mai comod alături de meniuri vegetariene și preparate din pește (sushi, scoici, crudități), carne albă și brânzeturi.
TEMP. DE SERVIRE: 4 - 5ºC.
27,19 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Lunazul
Lunazul - Tequila Reposado - 0.7L, Alc: 40%
Lunazul este o companie producătoare de tequila, înființată de Francisco Beckmann, un descendent al lui Jose Antonio de Cuervo, aflat la cea de-a șaptea generație. Francisco a ridicat proprietatea Tierra de Agaves în 2004, cu scopul de a distila agave albastre pentru tequila, obținută în cantități mici (small batch), comercializată la un preț acceptabil. Astfel, a fost creat și brand-ul de tequila Lunazul, dus mai departe de fiul acestuia, Jorge Beckmann.
Tequila Lunazul este produsă în distileria din Mexic, statul Jalisco, aproape de micul orășel Santiago de Tequila. Tot aici se află culturile de agave și linia de îmbuteliere, două puncte unite de munca maestrului Francisco Quijano și a oamenilor săi reponsabili de toate etapele de producție.
Pentru tequila Lunazul se folosesc trei ingrediente de bază: agavă, apă și drojdie. Expresiile Lunazul sunt maturate până la 18 luni în butoaie din stejar american folosite anterior la maturarea bourbon-ului.
ASPECT: Auriu, strălucitor.
MIROS: Reposado este o tequila delicată și rafinată, cu reminiscențe de ananas copt pe grătar, însă o putem identifica mai bine după o aroma intensă de agavă pură, rumenită și distilată.
GUST: Caramel luxuriant cu straturi de crustă vanilată, fructe și condimente ce se transformă într-o aromă subtilă de stejar cu note recurente de vanilie.
FINISH: Cremos, cu note de fum și condimente persistente.
114,88 RON+ 0,50 RON garanție SGR
TRANSPORT GRATUIT
în București și județul Ilfov
100% GARANTAT
importatori oficiali de bauturi fine
RETUR
garantăm returnarea imediată a banilor