Whisky

Americanii si irlandezii il numesc „whiskey”, iar scotienii, canadienii si restul lumii il prefera ca „whisky”. Este o simpla diferenta de nuanta, care insa nu defineste bautura barbatilor puternici si a femeilor sofisticate. Daca whisky-ul este bautura ta preferata, inseamna ca „esti o persoana simpla – te multumesti cu ce-i mai bun” (Sir Winston Churchill).


Dupa o experienta de aproape 20 de ani in industria bauturilor spirtoase din Romania, Beicevrei.ro se mandreste cu o oferta exceptionala de whisky-uri Americane si Scotiene. Vei regasi in catalogul nostru peste 80 de branduri de whiskey, alaturi de cea mai larga selectie de Jack Daniel’s importata din America. Aici vei regasi de la arhi-cunoscutul Jack Daniel’s Old No. 7 Tennessee Sour Mash Whiskey’ sau simplu ‘Jack’, la variantele dedicate cunoscatorilor si celor care apreciaza un single barrel American whiskey de calitate (asa cum sunt Gentleman Jack sau Jack Daniel’s Single Barrel). Totodata, lista noastra de bauturi online cuprinde si celebrele whisky-uri Scotiene de o calitate exceptionala: The Maccallan, The Famous Grouse, Highland Park, Dewar's, si nu ne oprim aici. Cunoscatorii stiu despre ce vorbim!


Beicevrei este magazinul de bauturi online unde vei gasi cu siguranta whisky-ul perfect indiferent ca vrei sa te delectezi cu el acasa, sa iti rasfeti invitatii la evenimentul pe care il organizezi sau sa oferi un cadou pe care orice gentleman care se respecta il va aprecia. Suntem inportatori oficiali ai celor mai indragite bauturi online, asa ca te asiguram ca experienta pe care ti-o oferim este 100% originala.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Brand: High Commissioner Eliminare
 • High Commissioner - Scotch Blended Whisky - 0.7L, Alc: 40% High Commissioner - Scotch Blended Whisky - 0.7L, Alc: 40%

  High Commissioner - Scotch Blended Whisky - 0.7L, Alc: 40%

  High Commisioner este unul dintre whisky-urile produse la distileria Loch Lomond din regiunea Highland. Brand-ul reprezintă o parte din filosofia lui Sandy Bullock, proprietarul Loch Lomond până în anul 2014. Sandy a dorit să ofere publicului un whisky produs exclusiv la distileria sa, cu un raport bun calitate-preț.

   

  Creația afaceristului scoțian a devenit foarte cunoscută în anii 1970, prin eticheta de blend fără perioadă de maturare și eticheta de blend maturat cinci ani.

   

  În ultimii ani, High Commisioner s-a păstrat printre cele mai populare blend-uri din Scoția, unde a ocupat locul al treilea după Famous Grousse și Bell's, iar în prezent se află printre primele 5 brand-uri de top.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar.

   

  MIROS: Arome fructate din drupe și caramel.

   

  GUST: Fructele sunt completate de note de vanilie, cereale încolțite, o dulceață de caramel și vegetație uscată (turbă).

   

  FINISH: Fructat, cu note de turbă și stejar bine pătruns de distilat.

   

  42,29 RON
Grilă Listă