Whisky

Americanii si irlandezii il numesc „whiskey”, iar scotienii, canadienii si restul lumii il prefera ca „whisky”. Este o simpla diferenta de nuanta, care insa nu defineste bautura barbatilor puternici si a femeilor sofisticate. Daca whisky-ul este bautura ta preferata, inseamna ca „esti o persoana simpla – te multumesti cu ce-i mai bun” (Sir Winston Churchill).


Dupa o experienta de aproape 20 de ani in industria bauturilor spirtoase din Romania, Beicevrei.ro se mandreste cu o oferta exceptionala de whisky-uri Americane si Scotiene. Vei regasi in catalogul nostru peste 80 de branduri de whiskey, alaturi de cea mai larga selectie de Jack Daniel’s importata din America. Aici vei regasi de la arhi-cunoscutul Jack Daniel’s Old No. 7 Tennessee Sour Mash Whiskey’ sau simplu ‘Jack’, la variantele dedicate cunoscatorilor si celor care apreciaza un single barrel American whiskey de calitate (asa cum sunt Gentleman Jack sau Jack Daniel’s Single Barrel). Totodata, lista noastra de bauturi online cuprinde si celebrele whisky-uri Scotiene de o calitate exceptionala: The Maccallan, The Famous Grouse, Highland Park, Dewar's, si nu ne oprim aici. Cunoscatorii stiu despre ce vorbim!


Beicevrei este magazinul de bauturi online unde vei gasi cu siguranta whisky-ul perfect indiferent ca vrei sa te delectezi cu el acasa, sa iti rasfeti invitatii la evenimentul pe care il organizezi sau sa oferi un cadou pe care orice gentleman care se respecta il va aprecia. Suntem inportatori oficiali ai celor mai indragite bauturi online, asa ca te asiguram ca experienta pe care ti-o oferim este 100% originala.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Brand: Glengarry Eliminare
 • Glengarry - Scotch Blended Whisky - 0.7L, Alc: 40% Glengarry - Scotch Blended Whisky - 0.7L, Alc: 40%
  -10%

  Glengarry - Scotch Blended Whisky - 0.7L, Alc: 40%

  Boneta Glengarry a fost purtată cu mândrie de scoțieni timp de sute de ani – din vremurile când Kilturile cu model tartan erau interzise și multe distilerii de whisky funcționau ilegal.

   

  Numit după Alexander Randalson Macdonell, din orașul Glengarry, whisky-ul produs cu această etichetă duce mai departe tradiția și rafinamentul meșteșugului scoțian.

   

  Pentru expresiile cu eticheta Glengarry, cele mai bune single malt-uri sunt amestecate și desăvârșite la distileria Loch Lomond din regiunea Highland.  

   

   

  ASPECT: Auriu.

   

  MIROS: Parfum dulce și plăcut de bomboane de ciocolată și portocală.

   

  GUST: Textură subțire cu arome de portocală flambată și puțin fum, lăsat de o maturare minimă a blend-ului.

   

  FINISH: Scurt, cu note de caramel.

   

  Preț normal: 44,13 RON

  Special Price 39,64 RON

  (-4,49 RON)
Grilă Listă