Whisky

Americanii si irlandezii il numesc „whiskey”, iar scotienii, canadienii si restul lumii il prefera ca „whisky”. Este o simpla diferenta de nuanta, care insa nu defineste bautura barbatilor puternici si a femeilor sofisticate. Daca whisky-ul este bautura ta preferata, inseamna ca „esti o persoana simpla – te multumesti cu ce-i mai bun” (Sir Winston Churchill).


Dupa o experienta de aproape 20 de ani in industria bauturilor spirtoase din Romania, Beicevrei.ro se mandreste cu o oferta exceptionala de whisky-uri Americane si Scotiene. Vei regasi in catalogul nostru peste 80 de branduri de whiskey, alaturi de cea mai larga selectie de Jack Daniel’s importata din America. Aici vei regasi de la arhi-cunoscutul Jack Daniel’s Old No. 7 Tennessee Sour Mash Whiskey’ sau simplu ‘Jack’, la variantele dedicate cunoscatorilor si celor care apreciaza un single barrel American whiskey de calitate (asa cum sunt Gentleman Jack sau Jack Daniel’s Single Barrel). Totodata, lista noastra de bauturi online cuprinde si celebrele whisky-uri Scotiene de o calitate exceptionala: The Maccallan, The Famous Grouse, Highland Park, Dewar's, si nu ne oprim aici. Cunoscatorii stiu despre ce vorbim!


Beicevrei este magazinul de bauturi online unde vei gasi cu siguranta whisky-ul perfect indiferent ca vrei sa te delectezi cu el acasa, sa iti rasfeti invitatii la evenimentul pe care il organizezi sau sa oferi un cadou pe care orice gentleman care se respecta il va aprecia. Suntem inportatori oficiali ai celor mai indragite bauturi online, asa ca te asiguram ca experienta pe care ti-o oferim este 100% originala.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Brand: Bells Eliminare
 • Bell's - Scotch Blended Whisky - 0.7L, Alc: 40% Bell's - Scotch Blended Whisky - 0.7L, Alc: 40%

  Bell's - Scotch Blended Whisky - 0.7L, Alc: 40%

  Whisky-ul Bell's a fost produs pentru prima dată în orașul scoțian Perth la distileria ce aparținea în 1851 lui Arthur Bell. Fondatorul și-a început activitatea cu blend-uri consistente, realizate din whisky-uri obținute din malț de orz și whisky-uri din amestec de cereale.

   

  Bell’s și-a diversificat portofoliul și a ajuns în anii 1970 unul dintre cele mai bine vândute blend-uri din Marea Britanie după construcția unei distilerii proprii în Dufftown. Bell’s a introdus în anii 1990 eticheta cu anii de maturare a blend-ului creat din surplus și a adus o imagine mai bună brand-ului care exista deja de peste 140 de ani.

   

  Asemenea altor companii producătoare de băuturi alcoolice, după 2000 Bell’s s-a reinventat sub umbrela Diageo. Noua conducere a schimbat rețeta blend-ului existent la acea vreme cu una mai apropiată de creația originală a lui Arthur Bell, iar noile loturi corespondente au fost îmbuteliate sub denumirea Bell’s Original.

   

   

  ASPECT: Auriu.

   

  MIROS: Rafinat și complex, mulțumită notelor de orz mălțuit, ierburi proaspăt culese și flori. Vaporii de alcool ridică și note de cereale amestecate cu maciniș și puțină miere.

   

  GUST: Fin, de corpolență medie. Se simt arome de orz și alte cereale cu ulei de alune, note de lemn și condimente.

   

  FINISH: Scurt. Note de patiserie (cocă cu fructe înăbușite) și fum.

   

  49,47 RON
Grilă Listă