Whisky

Americanii si irlandezii il numesc „whiskey”, iar scotienii, canadienii si restul lumii il prefera ca „whisky”. Este o simpla diferenta de nuanta, care insa nu defineste bautura barbatilor puternici si a femeilor sofisticate. Daca whisky-ul este bautura ta preferata, inseamna ca „esti o persoana simpla – te multumesti cu ce-i mai bun” (Sir Winston Churchill).


Dupa o experienta de aproape 20 de ani in industria bauturilor spirtoase din Romania, Beicevrei.ro se mandreste cu o oferta exceptionala de whisky-uri Americane si Scotiene. Vei regasi in catalogul nostru peste 80 de branduri de whiskey, alaturi de cea mai larga selectie de Jack Daniel’s importata din America. Aici vei regasi de la arhi-cunoscutul Jack Daniel’s Old No. 7 Tennessee Sour Mash Whiskey’ sau simplu ‘Jack’, la variantele dedicate cunoscatorilor si celor care apreciaza un single barrel American whiskey de calitate (asa cum sunt Gentleman Jack sau Jack Daniel’s Single Barrel). Totodata, lista noastra de bauturi online cuprinde si celebrele whisky-uri Scotiene de o calitate exceptionala: The Maccallan, The Famous Grouse, Highland Park, Dewar's, si nu ne oprim aici. Cunoscatorii stiu despre ce vorbim!


Beicevrei este magazinul de bauturi online unde vei gasi cu siguranta whisky-ul perfect indiferent ca vrei sa te delectezi cu el acasa, sa iti rasfeti invitatii la evenimentul pe care il organizezi sau sa oferi un cadou pe care orice gentleman care se respecta il va aprecia. Suntem inportatori oficiali ai celor mai indragite bauturi online, asa ca te asiguram ca experienta pe care ti-o oferim este 100% originala.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Brand: Blair Athol Eliminare
 • Blair Athol - Flora & Fauna Scotch Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 43% Blair Athol - Flora & Fauna Scotch Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 43%

  Blair Athol - Flora & Fauna Scotch Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 43%

  În 1789, John Stewart și Robert Robertson au construit această distilerie numită Aldour în regiunea Highland, orășelul scoțian Pitlochry. Afacerea lor nu a avut succes și la scurt timp au închis distileria. În 1825 Robertson a extins și redeschis distileria sub numele Blair Athol.

   

  În perioada antebelică Blair Athol a fost cumpărată de proprietarul Arthur Bell & Sons, iar Blair athol era înclus în blend-ul lui Bell. O scurtă perioadă de pauză după 1945 și distileria a reluat producția.

   

  Blair Athol este acum parte grupul Diageo, iar whisky-ul produs este comercializat cu etichetă proprie, dar este inclus și în blend-ul Bell's, aflat printre cele mai cunoscute în Marea Britanie. Whisky-ul este produs din orz mălțuit, fermentat și distilat în alambicurile originale din cupru, în formă de pară, cu capacitate de 12,000 de litri. În ultimele faze de producție whisky-ul este tras în diferite butoaie din stejar montate în cele două depozite din piatră ale distileriei, unde umezeala și temperatura scăzută sunt condiții propice ale maturării tradiționale.

   

   

  ASPECT: Auriu.

   

  MIROS: Arome de alune și vin sherry. Puțină turbă deschide apetitul pentru acest scotch clasic.

   

  GUST: Corp mediu, dominat de malț. Puțin dulce și citric.

   

  FINISH: Aici apare acel mult așteptat fum din turbă. Finalul aduce note amărui și seci.

   

  291,55 RON
Grilă Listă