Whisky

Americanii si irlandezii il numesc „whiskey”, iar scotienii, canadienii si restul lumii il prefera ca „whisky”. Este o simpla diferenta de nuanta, care insa nu defineste bautura barbatilor puternici si a femeilor sofisticate. Daca whisky-ul este bautura ta preferata, inseamna ca „esti o persoana simpla – te multumesti cu ce-i mai bun” (Sir Winston Churchill).


Dupa o experienta de aproape 20 de ani in industria bauturilor spirtoase din Romania, Beicevrei.ro se mandreste cu o oferta exceptionala de whisky-uri Americane si Scotiene. Vei regasi in catalogul nostru peste 80 de branduri de whiskey, alaturi de cea mai larga selectie de Jack Daniel’s importata din America. Aici vei regasi de la arhi-cunoscutul Jack Daniel’s Old No. 7 Tennessee Sour Mash Whiskey’ sau simplu ‘Jack’, la variantele dedicate cunoscatorilor si celor care apreciaza un single barrel American whiskey de calitate (asa cum sunt Gentleman Jack sau Jack Daniel’s Single Barrel). Totodata, lista noastra de bauturi online cuprinde si celebrele whisky-uri Scotiene de o calitate exceptionala: The Maccallan, The Famous Grouse, Highland Park, Dewar's, si nu ne oprim aici. Cunoscatorii stiu despre ce vorbim!


Beicevrei este magazinul de bauturi online unde vei gasi cu siguranta whisky-ul perfect indiferent ca vrei sa te delectezi cu el acasa, sa iti rasfeti invitatii la evenimentul pe care il organizezi sau sa oferi un cadou pe care orice gentleman care se respecta il va aprecia. Suntem inportatori oficiali ai celor mai indragite bauturi online, asa ca te asiguram ca experienta pe care ti-o oferim este 100% originala.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Brand: Tomatin Eliminare
  • Tomatin - Scotch Single Malt Whisky 15 yo GB - 0.7L, Alc: 46% Tomatin - Scotch Single Malt Whisky 15 yo GB - 0.7L, Alc: 46%

    Tomatin - Scotch Single Malt Whisky 15 yo GB - 0.7L, Alc: 46%

    Producția de whisky a fost o sursă de trai încă din secolul XV pentru cei din Scoția, în regiunea Highland, o bucată de pământ pe care o putem numi munte, sau ținut aflat la altitudine. Dar scoțienii munteni erau departe de a fi ridicat așezarea Tomatin dacă în 1897 nu era construită distileria cu același nume de John MacDougall, John MacLeish și Alexander Allan.

     

    Distileria a fost numită Tomatin, un cuvât tradus prin ‘dealul tufișurilor de ienupăr’, pentru că ienupărul scoate foarte puțin fum când este ars și era favorit în distilerii care produceau alcool ilegal. Lângă distileria Tomatin s-au aflat de la început și casele angajaților, pentru a fi în permanență aproape de sursa lor de trai. Așa este și astăzi, de aceea munca depusă pentru producția de whisky este un efort continuu, un mod de viață, un compromis, cu rezultate remarcabile, în fiecare lot, în fiecare sortiment și în fiecare stică, de peste 120 de ani.

     

    Acest whisky Single Malt Tomatin fost îmbuteliat după maturarea în butoaie de stejar american. După 15 ani în care whisky-ul a fost ținut în contact cu lemnul de esență tare, profilul aromatic se remarcă prin aromele principale de fructe caramelizate, condimente, lemn de pom fructifer și flori.

     

     

    ASPECT: Auriu cu reflexii de chihlimbar.

     

    MIROS: Expresia de 15 ani este ca o briză de primăvară ce aduce un parfum ce răcorește și pișcă subtil. Volum de 46 % alcool este cel care oferă o energie îndulcită cu note de caramel și flori de liliac proaspăt tăiate.

     

    GUST: Se lasă și mai descoperit pe papile, cu textura fină, puțin dulce și puțin condimentată.  

     

    FINISH: În ultima parte a degustării mai apar câteva note timide de lemn rindeluit și ceva caramel.

     

    249,90 RON
  • Tomatin - Scotch Single Malt Whisky 14 yo GB - 0.7L Tomatin - Scotch Single Malt Whisky 14 yo GB - 0.7L

    Tomatin - Scotch Single Malt Whisky 14 yo GB - 0.7L

    Producția de whisky a fost o sursă de trai încă din secolul XV pentru cei din Scoția, în regiunea Highland, o bucată de pământ pe care o putem numi munte, sau ținut aflat la altitudine. Dar scoțienii munteni erau departe de a fi ridicat așezarea Tomatin dacă în 1897 nu era construită distileria cu același nume de John MacDougall, John MacLeish și Alexander Allan.

     

    Distileria a fost numită Tomatin, un cuvât tradus prin ‘dealul tufișurilor de ienupăr’, pentru că ienupărul scoate foarte puțin fum când este ars și era favorit în distilerii care produceau alcool ilegal. Lângă distileria Tomatin s-au aflat de la început și casele angajaților, pentru a fi în permanență aproape de sursa lor de trai. Așa este și astăzi, de aceea munca depusă pentru producția de whisky este un efort continuu, un mod de viață, un compromis, cu rezultate remarcabile, în fiecare lot, în fiecare sortiment și în fiecare stică, de peste 120 de ani.

     

    Această variantă de whisky Single Malt Tomatin fost îmbuteliată după un proces de maturare în butoaie de bourbon și în butoaie de vin portughez Tawny, folosite timp de 50 de ani. Cele două tipuri de lemn au oferit whisky-ului Tomatin arome naturale și elegante, apreciate și medaliate la numeroase concursuri internaționale și ghiduri dedicate celor mai bune whisky-uri din lume.

     

     

    ASPECT: Ambră, deschisă, limpede.

     

    MIROS: Un parfum puternic, dar echilibrat, oferite de o reminiscentă uniune de fructe roșii de pădure și struguri roșii. Se simt și esențe de vanilie și stejar, cu o notă de piper alb.  

     

    GUST: Parfumul ne-a facut introducere, însă gustul ne spune întreaga poveste: Urmează arome de căpșuni învelite în ciocolată amară, migdale și nuci, blat dulce de prăjitură, uns cu gem și frișcă. Note de mijloc lemnoase, fără îndoială stejar.

     

    FINISH: Lung. Fructat.

     

    338,69 RON
  • Tomatin - Scotch Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 43% Tomatin - Scotch Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 43%

    Tomatin - Scotch Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 43%

    Producția de whisky a fost o sursă de trai încă din secolul XV pentru cei din Scoția, în regiunea Highland, o bucată de pământ pe care o putem numi munte, sau ținut aflat la altitudine. Dar scoțienii munteni erau departe de a fi ridicat așezarea Tomatin dacă în 1897 nu era construită distileria cu același nume de John MacDougall, John MacLeish și Alexander Allan.

     

    Distileria a fost numită Tomatin, un cuvât tradus prin ‘dealul tufișurilor de ienupăr’, pentru că ienupărul scoate foarte puțin fum când este ars și era favorit în distilerii care produceau alcool ilegal. Lângă distileria Tomatin s-au aflat de la început și casele angajaților, pentru a fi în permanență aproape de sursa lor de trai. Așa este și astăzi, de aceea munca depusă pentru producția de whisky este un efort continuu, un mod de viață, un compromis, cu rezultate remarcabile, în fiecare lot, în fiecare sortiment și în fiecare stică, de peste 120 de ani.

     

    În 2014, lotul de Tomatin 12 ani a fost actualizat cu o îmbuteliere de 43% față de procentul anterior de 40%. Acest single malt de la vechea distileriei situată în peisajul înalt al Scoției este ținut peste 11 ani în butoaie de stejar, apoi ultimele 6 - 9 luni este finisat în butoaie de vin sherry Oloroso.

     

     

    ASPECT: Auriu.

     

    MIROS: Untul se face remarcat la început, dar în scurt timp este acoperit de stafide și migdale.

     

    GUST: Stejarul se confruntă cu vanilia și menta proaspătă. Printre toate acestea se simte siropul de ghimbir turnat pe coji de portocale uscate.

     

    FINISH: Aromă de coacăze, o notă din gem de zmeură și orz.

     

    199,21 RON
  • Tomatin - Scotch Single Malt Whisky 15 yo - 0.7L, Alc: 46% Tomatin - Scotch Single Malt Whisky 15 yo - 0.7L, Alc: 46%

    Tomatin - Scotch Single Malt Whisky 15 yo - 0.7L, Alc: 46%

    Producția de whisky a fost o sursă de trai încă din secolul XV pentru cei din Scoția, în regiunea Highland, o bucată de pământ pe care o putem numi munte, sau ținut aflat la altitudine. Dar scoțienii munteni erau departe de a fi ridicat așezarea Tomatin dacă în 1897 nu era construită distileria cu același nume de John MacDougall, John MacLeish și Alexander Allan.

     

    Distileria a fost numită Tomatin, un cuvât tradus prin ‘dealul tufișurilor de ienupăr’, pentru că ienupărul scoate foarte puțin fum când este ars și era favorit în distilerii care produceau alcool ilegal. Lângă distileria Tomatin s-au aflat de la început și casele angajaților, pentru a fi în permanență aproape de sursa lor de trai.

     

    Așa este și astăzi, de aceea munca depusă pentru producția de whisky este un efort continuu, un mod de viață, un compromis, cu rezultate remarcabile, în fiecare lot, în fiecare sortiment și în fiecare stică, de peste 120 de ani.

     

     

    ASPECT: Auriu.

     

    MIROS: Prezintă o aroma de malț unic bogat și elegant,

     

    GUST: Arome intens fructate ce se dezvoltă în gură împreună cu unele condimente mai robuste, ce emană dintr-o combinatie de butoaie de stejar din America și Europa.

     

    FINISH: Lung, condimentat.

     

    212,87 RON
Grilă Listă