Whisky

Americanii si irlandezii il numesc „whiskey”, iar scotienii, canadienii si restul lumii il prefera ca „whisky”. Este o simpla diferenta de nuanta, care insa nu defineste bautura barbatilor puternici si a femeilor sofisticate. Daca whisky-ul este bautura ta preferata, inseamna ca „esti o persoana simpla – te multumesti cu ce-i mai bun” (Sir Winston Churchill).


Dupa o experienta de aproape 20 de ani in industria bauturilor spirtoase din Romania, Beicevrei.ro se mandreste cu o oferta exceptionala de whisky-uri Americane si Scotiene. Vei regasi in catalogul nostru peste 80 de branduri de whiskey, alaturi de cea mai larga selectie de Jack Daniel’s importata din America. Aici vei regasi de la arhi-cunoscutul Jack Daniel’s Old No. 7 Tennessee Sour Mash Whiskey’ sau simplu ‘Jack’, la variantele dedicate cunoscatorilor si celor care apreciaza un single barrel American whiskey de calitate (asa cum sunt Gentleman Jack sau Jack Daniel’s Single Barrel). Totodata, lista noastra de bauturi online cuprinde si celebrele whisky-uri Scotiene de o calitate exceptionala: The Maccallan, The Famous Grouse, Highland Park, Dewar's, si nu ne oprim aici. Cunoscatorii stiu despre ce vorbim!


Beicevrei este magazinul de bauturi online unde vei gasi cu siguranta whisky-ul perfect indiferent ca vrei sa te delectezi cu el acasa, sa iti rasfeti invitatii la evenimentul pe care il organizezi sau sa oferi un cadou pe care orice gentleman care se respecta il va aprecia. Suntem inportatori oficiali ai celor mai indragite bauturi online, asa ca te asiguram ca experienta pe care ti-o oferim este 100% originala.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Brand: Scapa Eliminare
 • Scapa - Scotch Single Malt Whisky - Skiren - 0.7L, Alc: 40% Scapa - Scotch Single Malt Whisky - Skiren - 0.7L, Alc: 40%
  -21%

  Scapa - Scotch Single Malt Whisky - Skiren - 0.7L, Alc: 40%

  În nord-estul Scoției se află insula Orkney, un arhipelag locuit de mii de ani, de primii oameni, de coloniști vikingi, apoi de cei care în urmă cu doar câteva secole au învățat meșteșugul whisky-ului. Scapa este brand creat recent de orcadieni, iar distileria are o istorie ce începe în 1885 cu Macfarlane și Townsend.

   

  De la macinatul grânelor până la distilare, fiecare stadiu de producție este supravegheat de artizanii de pe Orkney. Malțul este obținut din orz, iar uscarea se face fără turbă, ca un scurt arc peste tradiția locului. În schimba apa care se amestecă cu cereale este scursă și filtrată pe dealuri și colectată din izvorul Orquil. Urmează distilarea în doar două alambicuri industriale rare, construite în anii 1950 după specificațiile celor din (distileria) Lomond. Aceste instalații vechi și aproape singurele în folosință, sunt diferite pentru ca au gâtul mai larg și mai înalt, ce oferă un distilat mai bogat și mai fructat.

   

  Maturare definește stilul Scapa. Whisky-ul este tras în butoaie de stejar, aflate la prima umplere, aduse din statele americane Tennessee și Kentucky și lăsate în depozit până când Maestrul hotărăște că pot fi îmbuteliate.   

   

   

  ASPECT: Auriu, strălucitor.

   

  MIROS: Parfum delicat de flori și nuanță de pară proapătă. Whisky-urile Scapa aduc mereu parfumul sau aroma unui fruct exotic. În acest lot se remarcă ananasul dulce și o notă amară de citrice.

   

  GUST: Moale și dulce din nectar de pepene, valuri de pară dulce și șerbet de lămâie.

   

  FINISH: Lung, răcoritor și dulce.

   

  Preț normal: 199,30 RON

  Special Price 157,55 RON

  (-41,75 RON)
Grilă Listă