Whisky

Americanii si irlandezii il numesc „whiskey”, iar scotienii, canadienii si restul lumii il prefera ca „whisky”. Este o simpla diferenta de nuanta, care insa nu defineste bautura barbatilor puternici si a femeilor sofisticate. Daca whisky-ul este bautura ta preferata, inseamna ca „esti o persoana simpla – te multumesti cu ce-i mai bun” (Sir Winston Churchill).


Dupa o experienta de aproape 20 de ani in industria bauturilor spirtoase din Romania, Beicevrei.ro se mandreste cu o oferta exceptionala de whisky-uri Americane si Scotiene. Vei regasi in catalogul nostru peste 80 de branduri de whiskey, alaturi de cea mai larga selectie de Jack Daniel’s importata din America. Aici vei regasi de la arhi-cunoscutul Jack Daniel’s Old No. 7 Tennessee Sour Mash Whiskey’ sau simplu ‘Jack’, la variantele dedicate cunoscatorilor si celor care apreciaza un single barrel American whiskey de calitate (asa cum sunt Gentleman Jack sau Jack Daniel’s Single Barrel). Totodata, lista noastra de bauturi online cuprinde si celebrele whisky-uri Scotiene de o calitate exceptionala: The Maccallan, The Famous Grouse, Highland Park, Dewar's, si nu ne oprim aici. Cunoscatorii stiu despre ce vorbim!


Beicevrei este magazinul de bauturi online unde vei gasi cu siguranta whisky-ul perfect indiferent ca vrei sa te delectezi cu el acasa, sa iti rasfeti invitatii la evenimentul pe care il organizezi sau sa oferi un cadou pe care orice gentleman care se respecta il va aprecia. Suntem inportatori oficiali ai celor mai indragite bauturi online, asa ca te asiguram ca experienta pe care ti-o oferim este 100% originala.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Brand: Long John Eliminare
 • Long John - Scotch Blended Whisky - 0.7L, Alc: 40% Long John - Scotch Blended Whisky - 0.7L, Alc: 40%

  Long John - Scotch Blended Whisky - 0.7L, Alc: 40%

  Scotch whisky-ul Long John este denumit astfel după Long John McDonald, un fost contrabandist de whisky din Scoția care au început să distileze şi să vândă propriul whisky cu licență în 1825. Long John și-a început activitatea legal în distileria construită poalele muntelui Ben Nevis, cel mai înalt din Scoţia.

   

  Pe parcursul anilor, Long John a fost numit "Un gigant printre whisky-uri" - un clasic consfinţit de tradiţie, apreciat de industria whisky-ului scoțian. Distileria și whisky-ul Long John au fost parte din marile fuziuni între companii și distilerii de renume din Scoția. Cu toate acestea, brand-ul Long John a fost readus în atenția publicului în anii 1980, iar din 2005, a devenit parte din grupul Pernod Ricard.

   

  Ca urmare a noii conduceri blend-ul este foarte popular în Franța, principala piață de desfacere, urmată de restul Europei. În prezent whisky-ul Long John este produs la distileria Tormore din regiunea Speyside și conține 48 de single malt-uri printre care se află și cele produse în alte două distilerii cu renume: Laphroaig și Highland Park, ambele din regiunea Islay.  

   

   

  ASPECT: Auriu.

   

  MIROS: Parfum discret, dulce și puțin fum din stejar.

   

  GUST: Aromă bogată, ceva mai selectă decât un blend clasic, maturat minim 3 ani. Apar notele lemnoase ale butoiului de bourbon folosit la maturare, completate de o notă de fum și turbă din single malturile produse în Islay.

   

  FINISH: Mediu. Malț și dulceață slabă.

   

  39,31 RON
Grilă Listă