Whisky

Americanii si irlandezii il numesc „whiskey”, iar scotienii, canadienii si restul lumii il prefera ca „whisky”. Este o simpla diferenta de nuanta, care insa nu defineste bautura barbatilor puternici si a femeilor sofisticate. Daca whisky-ul este bautura ta preferata, inseamna ca „esti o persoana simpla – te multumesti cu ce-i mai bun” (Sir Winston Churchill).


Dupa o experienta de aproape 20 de ani in industria bauturilor spirtoase din Romania, Beicevrei.ro se mandreste cu o oferta exceptionala de whisky-uri Americane si Scotiene. Vei regasi in catalogul nostru peste 80 de branduri de whiskey, alaturi de cea mai larga selectie de Jack Daniel’s importata din America. Aici vei regasi de la arhi-cunoscutul Jack Daniel’s Old No. 7 Tennessee Sour Mash Whiskey’ sau simplu ‘Jack’, la variantele dedicate cunoscatorilor si celor care apreciaza un single barrel American whiskey de calitate (asa cum sunt Gentleman Jack sau Jack Daniel’s Single Barrel). Totodata, lista noastra de bauturi online cuprinde si celebrele whisky-uri Scotiene de o calitate exceptionala: The Maccallan, The Famous Grouse, Highland Park, Dewar's, si nu ne oprim aici. Cunoscatorii stiu despre ce vorbim!


Beicevrei este magazinul de bauturi online unde vei gasi cu siguranta whisky-ul perfect indiferent ca vrei sa te delectezi cu el acasa, sa iti rasfeti invitatii la evenimentul pe care il organizezi sau sa oferi un cadou pe care orice gentleman care se respecta il va aprecia. Suntem inportatori oficiali ai celor mai indragite bauturi online, asa ca te asiguram ca experienta pe care ti-o oferim este 100% originala.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Brand: Edradour Eliminare
 • Edradour - Scotch Single Malt Whisky 12 yo Caledonia - 0.7L, Alc: 46% Edradour - Scotch Single Malt Whisky 12 yo Caledonia - 0.7L, Alc: 46%

  Edradour - Scotch Single Malt Whisky 12 yo Caledonia - 0.7L, Alc: 46%

  Înainte de anul 1800, whisky-urile din multe zone ale Scoției era produs ilegal, fără aviz oficial și fără plata taxelor. După 1823 au apărut primele distilerii legale, printre care și Edradour, în 1825.

   

  Poate ce-a mai mică dintre distileriile vechi, Edradour oferă publicului whisky de aproape 200 de ani. Alături de whisky-ul clasic, meșteșugit cu tradiție de secole, Edradour oferă și sortimente de whisky-uri produse la distilerie de fermă și single malt-uri inovative (Caledonia, Ballechin).

   

  Ales de cântărețul Dougie MacLean și denumit după una din piesele sale, acest whisky provine dintr-un lot maturat în butoaie de bourbon apoi în butoaie de sherry Oloroso timp de 4-5 ani.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar.

   

  MIROS: Stafidele Sultanas și smochinele cu miere deschid simțurile și promit un distilat de modă veche ce va face deliciul aromatic al papilelor gustative.

   

  GUST: Savuros ca o prăjitură cu fructe, o negresă dulce însoțită de alune prăjite și o notă de portocală condimentată. Doar un strop de apă este necesar pentru a scoate și alte arome la suprafață. Aroma de fructe a butoiului de Ooroso și textura puțin groasă care se plimbă pe limbă ca un sirop.

   

  FINISH: Cald, condimentat și sec.

   

  350,20 RON
Grilă Listă