Whisky

Americanii si irlandezii il numesc „whiskey”, iar scotienii, canadienii si restul lumii il prefera ca „whisky”. Este o simpla diferenta de nuanta, care insa nu defineste bautura barbatilor puternici si a femeilor sofisticate. Daca whisky-ul este bautura ta preferata, inseamna ca „esti o persoana simpla – te multumesti cu ce-i mai bun” (Sir Winston Churchill).


Dupa o experienta de aproape 20 de ani in industria bauturilor spirtoase din Romania, Beicevrei.ro se mandreste cu o oferta exceptionala de whisky-uri Americane si Scotiene. Vei regasi in catalogul nostru peste 80 de branduri de whiskey, alaturi de cea mai larga selectie de Jack Daniel’s importata din America. Aici vei regasi de la arhi-cunoscutul Jack Daniel’s Old No. 7 Tennessee Sour Mash Whiskey’ sau simplu ‘Jack’, la variantele dedicate cunoscatorilor si celor care apreciaza un single barrel American whiskey de calitate (asa cum sunt Gentleman Jack sau Jack Daniel’s Single Barrel). Totodata, lista noastra de bauturi online cuprinde si celebrele whisky-uri Scotiene de o calitate exceptionala: The Maccallan, The Famous Grouse, Highland Park, Dewar's, si nu ne oprim aici. Cunoscatorii stiu despre ce vorbim!


Beicevrei este magazinul de bauturi online unde vei gasi cu siguranta whisky-ul perfect indiferent ca vrei sa te delectezi cu el acasa, sa iti rasfeti invitatii la evenimentul pe care il organizezi sau sa oferi un cadou pe care orice gentleman care se respecta il va aprecia. Suntem inportatori oficiali ai celor mai indragite bauturi online, asa ca te asiguram ca experienta pe care ti-o oferim este 100% originala.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Brand: Deanston Eliminare
 • Deanston - Scotch Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 46.3% Deanston - Scotch Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 46.3%

  Deanston - Scotch Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 46.3%

  Istoria distileriei Deanston este o poveste a evoluției și inovației începută în 1785, anul în care Richard Arkwright, unul dintre pionierii Revoluției Industriale a Europei a construit o moară pentru producția de bumbac în Scoția, regiunea Highland. În prima jumătate a secolului XX, moara lui Deanston a fost modernizată apoi transformată în distilerie. După 1965 au început lucrările la viitoarea distilerie, iar în anul 1974 a fost produs primul lot de whisky Deanston Highland Single Malt.

   

  Whisky-ul Deanston este obținut din cereale locale și apă din râul Teith, scursă natural pe granit și direcționată prin vechile turbine ale morii care asigură și astăzi curent pentru toată activitatea de producție.

   

  Amestecul de cereale și fermentarea sunt procese realizate cu mare atenție și dedicare. Distilarea are loc de două ori, iar alcoolul pur captat prin refrigerentul din cupru este apoi amestecat cu apă din Taith, decantat și maturat în butoaie de stejar montate în hala unde se aflau înainte mașinăriile de țesut.

   

   

  ASPECT: Auriu.

   

  MIROS: Parfumul fânului proaspăt de vară, cereale încolțite, caramel intens și miere din ierburi sălbatice echilibrate de stejar și orz dulce.

   

  GUST: Fin, cremos, cu note somptuoase de fructe, malț amestecat cu miere, condimente și vanilie fină.

   

  FINISH: Spre final, Deanston de 12 ani îți arată compoziția naturală, textura nefiltrată, ce gâdilă un moment cu note de cuișoare, apoi dispare gentil.  

   

  241,40 RON
Grilă Listă