Whisky

Americanii si irlandezii il numesc „whiskey”, iar scotienii, canadienii si restul lumii il prefera ca „whisky”. Este o simpla diferenta de nuanta, care insa nu defineste bautura barbatilor puternici si a femeilor sofisticate. Daca whisky-ul este bautura ta preferata, inseamna ca „esti o persoana simpla – te multumesti cu ce-i mai bun” (Sir Winston Churchill).


Dupa o experienta de aproape 20 de ani in industria bauturilor spirtoase din Romania, Beicevrei.ro se mandreste cu o oferta exceptionala de whisky-uri Americane si Scotiene. Vei regasi in catalogul nostru peste 80 de branduri de whiskey, alaturi de cea mai larga selectie de Jack Daniel’s importata din America. Aici vei regasi de la arhi-cunoscutul Jack Daniel’s Old No. 7 Tennessee Sour Mash Whiskey’ sau simplu ‘Jack’, la variantele dedicate cunoscatorilor si celor care apreciaza un single barrel American whiskey de calitate (asa cum sunt Gentleman Jack sau Jack Daniel’s Single Barrel). Totodata, lista noastra de bauturi online cuprinde si celebrele whisky-uri Scotiene de o calitate exceptionala: The Maccallan, The Famous Grouse, Highland Park, Dewar's, si nu ne oprim aici. Cunoscatorii stiu despre ce vorbim!


Beicevrei este magazinul de bauturi online unde vei gasi cu siguranta whisky-ul perfect indiferent ca vrei sa te delectezi cu el acasa, sa iti rasfeti invitatii la evenimentul pe care il organizezi sau sa oferi un cadou pe care orice gentleman care se respecta il va aprecia. Suntem inportatori oficiali ai celor mai indragite bauturi online, asa ca te asiguram ca experienta pe care ti-o oferim este 100% originala.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Brand: Ballechin Eliminare
 • Ballechin - Scotch Single Malt Whisky Olorso Matured - 0.7L, Alc: 46% Ballechin - Scotch Single Malt Whisky Olorso Matured - 0.7L, Alc: 46%

  Ballechin - Scotch Single Malt Whisky Olorso Matured - 0.7L, Alc: 46%

  Înainte de anul 1800, whisky-urile din multe zone ale Scoției era produs fără aviz oficial și fără plata taxelor. După 1823 au apărut primele distilerii legale, printre care și Edradour, în 1825.

   

  Poate ce-a mai mică dintre distileriile vechi, Edradour oferă publicului whisky de aproape 200 de ani. Alături de whisky-ul clasic, meșteșugit cu tradiție de secole, Edradour oferă și sortimente de whisky-uri produse la distilerie de fermă și single malt-uri inovative. Printre brand-urile produse în distileria Edradour se află și eticheta Ballechin.

   

  Whisky-ul este produs tradițional și maturat în butoaie de vin fortifiat sherry Oloroso. Această expresie este una dintre cele mai exclusiviste, parte din seria The Discovery, cu un stoc de doar 6000 de sticle la nivel mondial.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar.

   

  MIROS: Turba intensă și arome de vin sherry se întrec să atragă atenția. Cele două sunt echilibrate și completate de portocală zaharisită și căpșuni foarte dulci.

   

  GUST: Începe cu aroma dulce acoperită rapid de turbă și fum de turbă, intens, dominant. Acest whisky este definit de tonul pământiu, vegetal, lăsat de turba folosită în producție.

   

  FINISH: Lung, sec și afumat. O notă de hidrocarbură fină și cenușă. Pe fundal se mențin urme de sherry ce anunță pierderea echilibrului cu notele de turbă.

   

  532,55 RON
Grilă Listă