Whisky

Americanii si irlandezii il numesc „whiskey”, iar scotienii, canadienii si restul lumii il prefera ca „whisky”. Este o simpla diferenta de nuanta, care insa nu defineste bautura barbatilor puternici si a femeilor sofisticate. Daca whisky-ul este bautura ta preferata, inseamna ca „esti o persoana simpla – te multumesti cu ce-i mai bun” (Sir Winston Churchill).


Dupa o experienta de aproape 20 de ani in industria bauturilor spirtoase din Romania, Beicevrei.ro se mandreste cu o oferta exceptionala de whisky-uri Americane si Scotiene. Vei regasi in catalogul nostru peste 80 de branduri de whiskey, alaturi de cea mai larga selectie de Jack Daniel’s importata din America. Aici vei regasi de la arhi-cunoscutul Jack Daniel’s Old No. 7 Tennessee Sour Mash Whiskey’ sau simplu ‘Jack’, la variantele dedicate cunoscatorilor si celor care apreciaza un single barrel American whiskey de calitate (asa cum sunt Gentleman Jack sau Jack Daniel’s Single Barrel). Totodata, lista noastra de bauturi online cuprinde si celebrele whisky-uri Scotiene de o calitate exceptionala: The Maccallan, The Famous Grouse, Highland Park, Dewar's, si nu ne oprim aici. Cunoscatorii stiu despre ce vorbim!


Beicevrei este magazinul de bauturi online unde vei gasi cu siguranta whisky-ul perfect indiferent ca vrei sa te delectezi cu el acasa, sa iti rasfeti invitatii la evenimentul pe care il organizezi sau sa oferi un cadou pe care orice gentleman care se respecta il va aprecia. Suntem inportatori oficiali ai celor mai indragite bauturi online, asa ca te asiguram ca experienta pe care ti-o oferim este 100% originala.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Brand: Kirin Eliminare
 • Kirin - Japanese Blended Whisky - 0.7L, Alc: 50% Kirin - Japanese Blended Whisky - 0.7L, Alc: 50%

  Kirin - Japanese Blended Whisky - 0.7L, Alc: 50%

  O exclusivitate japoneză, această expresie de la Kirin este cunoscută că fiind foarte asemănătoare bourbon-ului. Lansat în martie 2016, acest whisky este obținul prin amestecul unor whisky-uri diferite din țări diferite. Cel care are grijă de rețeta, Maestrul Jota Tanaka, a decis că blend-urile să fie ținute la 50% ABV.

   

  Apreciat în Japonia cât și în alte părți ale lumii, Fuji Sanroku este un brand de whisky inspirat de locuri și oameni. În traducere liberă Fuji Sanroku înseamnă ”la poalele muntelui Fuji”, și exprimă realitatea pentru că distileria Fuji Gotemba (a grupului Kirin) a fost construită la poalele muntelui Fuji și deschisă în anul 1973. Pentru cel mai bun whisky distilatorii folosesc resursele mediului înconjurător: apa din zăpadă topită pe crestele muntelui Fuji și din apă de ploaie din sursele apropiate.

   

  Maturarea whisky-urilor are loc, de obicei, în butoaiele de Bourbon. În timp ce se pune accentul pe whisky-ul din cereale, o cantitate de whisky din malț este, de asemenea, produsă și comercializată sub diverse etichete (Gotemba & Sanroku).

   

   

  ASPECT: Un auriu profund.

   

  MIROS: La deschidere prezintă un miros de ștrudel de mere, pere, gumă de mestecat și vanilie. După contactul cu aerul, i se adaugă mirosului urme de porumb copt și diferite cereale.

   

  GUST: Prezentat cu un profil zemos, vibrant și asemănător bourbon-ului, cu arome cremoase și măr caramelizat, porumb sărat și piper.

   

  FINISH: Semi-dulce, picant, într-un balans cu fructe de grădină și bomboane gobstopper ce își păstrează gustul pentru mult timp.

   

  198,15 RON
 • Kirin Fuji - Sanroku Signature Japanese Blended Whisky GB - 0.7L, Alc: 50% Kirin Fuji - Sanroku Signature Japanese Blended Whisky GB - 0.7L, Alc: 50%

  Kirin Fuji - Sanroku Signature Japanese Blended Whisky GB - 0.7L, Alc: 50%

  Apreciat în Japonia cât și în alte părți ale lumii, Fuji Sanroku este un brand de whisky inspirat de locuri și oameni. În traducere liberă Fuji Sanroku înseamnă ”la poalele muntelui Fuji”, și exprimă realitatea pentru că distileria Fuji Gotemba (a grupului Kirin) a fost construită la poalele muntelui Fuji și deschisă în anul 1973.

   

  Pentru cel mai bun whisky distilatorii folosesc resursele mediului înconjurător: apa din zăpadă topită pe crestele muntelui Fuji și din apă de ploaie din sursele apropiate.

   

   

  ASPECT: Auriu închis.

   

  MIROS: Corpolent, cu un fond simplu de vanilie și fructe fierte pentru gem de casă.

   

  GUST: O notă de turbă octuoasă se dezvoltă în spatele notelor dulci din fagure de miere și prăjitură cu blat dens.

   

  FINISH: Arome de pere proaspete, nucșoară și note de stafide.

   

  239,79 RON
Grilă Listă