Whisky

Americanii si irlandezii il numesc „whiskey”, iar scotienii, canadienii si restul lumii il prefera ca „whisky”. Este o simpla diferenta de nuanta, care insa nu defineste bautura barbatilor puternici si a femeilor sofisticate. Daca whisky-ul este bautura ta preferata, inseamna ca „esti o persoana simpla – te multumesti cu ce-i mai bun” (Sir Winston Churchill).


Dupa o experienta de aproape 20 de ani in industria bauturilor spirtoase din Romania, Beicevrei.ro se mandreste cu o oferta exceptionala de whisky-uri Americane si Scotiene. Vei regasi in catalogul nostru peste 80 de branduri de whiskey, alaturi de cea mai larga selectie de Jack Daniel’s importata din America. Aici vei regasi de la arhi-cunoscutul Jack Daniel’s Old No. 7 Tennessee Sour Mash Whiskey’ sau simplu ‘Jack’, la variantele dedicate cunoscatorilor si celor care apreciaza un single barrel American whiskey de calitate (asa cum sunt Gentleman Jack sau Jack Daniel’s Single Barrel). Totodata, lista noastra de bauturi online cuprinde si celebrele whisky-uri Scotiene de o calitate exceptionala: The Maccallan, The Famous Grouse, Highland Park, Dewar's, si nu ne oprim aici. Cunoscatorii stiu despre ce vorbim!


Beicevrei este magazinul de bauturi online unde vei gasi cu siguranta whisky-ul perfect indiferent ca vrei sa te delectezi cu el acasa, sa iti rasfeti invitatii la evenimentul pe care il organizezi sau sa oferi un cadou pe care orice gentleman care se respecta il va aprecia. Suntem inportatori oficiali ai celor mai indragite bauturi online, asa ca te asiguram ca experienta pe care ti-o oferim este 100% originala.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Brand: Chapter 7 Eliminare
 • Chapter 7 - Scotch Single Malt Whisky Highland 19 yo GB - 0.7L, Alc: 56.2% Chapter 7 - Scotch Single Malt Whisky Highland 19 yo GB - 0.7L, Alc: 56.2%

  Chapter 7 - Scotch Single Malt Whisky Highland 19 yo GB - 0.7L, Alc: 56.2%

  Chapter 7 este un brand de îmbuteliere a băuturilor de tip whisky, creat în 2014, în Elveția. Ideea din spatele acestui proiect unic este aceea de a îmbutelia whisky de la diferite distilerii din Scoția, cunoscute și mai puțin cunoscute, sau de la brand-uri care au în depozite single malt-uri si blend-uri selecte.

   

  Whiskey-urile single malt Chapter 7 au primit un punctaj de 91.6 în cartea "Jim Murray’s Whiskey Bible", un ghid despre cele mai bune whisky-uri, publicat în 2014 de scriitorul Jim Murray. În același ghid, Chapter 7 a primit pentru ediția Tormore 1995 o „medalie de aur lichid”, iar în ediția din 2017, Chapter 7 Peatside 2009 a primit două medalii. Aceste recenzii au adus popularitate și apreciere pentru whisky-urile Chapter 7, prezente în marile magazine fizice și online, din Europa și America de Nord.

   

  Acest Highland de 19 ani este o ediție specială chiar și printre celelalte sortimente Chapter 7. Numit doar după regiunea din care provine, acest whisky a fost ținut în butoaie de sherry timp de 19 ani, dar ce are special este sursa: producătorul din Scoția a dorit să rămână anonim - probabil ca e un whisky bun! Specialiștii poate își vor da seama ce distilerie a produs acest whisky, restul se pot bucura de un single malt misterios, îmbuteliat în doar 1076 de sticle.

   

   

  ASPECT: Auriu.

   

  MIROS: Malț răcit, cacao, fructe uscate și o tentă de fructe proaspete de stejar ce stau cu eleganță în fundal.

   

  GUST: Alune și biscuiți de ciocolată, completați de note moi din vin sherry.

   

  FINISH: Lung și liniștit.

   

  540,80 RON
 • Chapter 7 - Glen Moray Scotch Single Malt Whisky 25 yo GB - 0.7L, Alc: 57% Chapter 7 - Glen Moray Scotch Single Malt Whisky 25 yo GB - 0.7L, Alc: 57%

  Chapter 7 - Glen Moray Scotch Single Malt Whisky 25 yo GB - 0.7L, Alc: 57%

  Chapter 7 este un brand de îmbuteliere a băuturilor de tip whisky, creat în 2014, în Elveția. Ideea din spatele acestui proiect unic este aceea de a îmbutelia whisky de la diferite distilerii din Scoția, cunoscute și mai puțin cunoscute, sau de la brand-uri care au avut în proprietate whisky-uri single malt sau blend-uri de whisky. 

   

  Whiskey-urile single malt Chapter 7 au primit un punctaj de 91.6 în cartea "Jim Murray’s Whiskey Bible" din 2014, un ghid anual despre cele mai bune whisky-uri, publicat de scriitorul Jim Murray. În același ghid, Chapter 7 a primit pentru ediția Tormore 1995 o „medalie de aur lichid”, iar în ediția din 2017, Chapter 7 Peatside 2009 a primit două medalii. Aceste recenzii au adus popularitate și apreciere pentru whisky-urile Chapter 7, prezente în marile magazine fizice și online, din Europa și America de Nord.

   

  Chapter 7 Glen Moray, este un scotch dintr-un singur tip de malț, ținut la maturat timp de 25 de ani într-un singur butoi, folosit anterior la păstrarea bourbon-ului. Elvețienii de la Chapter 7 au îmbuteliat acest whisky în doar 218 sticle, ce oferă un produs autentic, exclusivist, bogat în arome de vanilie.

   

   

  ASPECT: Auriu.

   

  MIROS: Note fructate slabe dintr-un amestec de pere, ce deschid drumul aromei de migdale prăjite cu tente de ciocolată și miere.

   

  GUST: Note florale din apă parfumată cu petale de trandafiri, caprifoi, biscuiți tradiționali scoțieni și cuișoare.

   

  FINISH: Superior. Lung și echilibrat.

   

  836,94 RON
 • Chapter 7 - Benrinnes, Scotch Single Malt Whisky 18 yo GB - 0.7L, Alc: 52.1% Chapter 7 - Benrinnes, Scotch Single Malt Whisky 18 yo GB - 0.7L, Alc: 52.1%
  -29%

  Chapter 7 - Benrinnes, Scotch Single Malt Whisky 18 yo GB - 0.7L, Alc: 52.1%

  Chapter 7 este un brand de îmbuteliere a băuturilor de tip whisky, creat în 2014, în Elveția. Ideea din spatele acestui proiect unic este aceea de a îmbutelia whisky de la diferite distilerii din Scoția, cunoscute și mai puțin cunoscute, sau de la brand-uri care au avut în proprietate whiskey-urile sau amestecurile de whisky cumpărate și îmbuteliate în sticlele Chapter 7.

   

  Whiskey-urile single malt Chapter 7 au primit un punctaj de 91.6 în cartea "Jim Murray’s Whisky Bible", un ghid despre cele mai bune whisky-uri, publicat în 2014 de scriitorul Jim Murray. În același ghid, Chapter 7 a primit pentru ediția Tormore 1995 o „medalie de aur lichid”, iar în ediția din 2017, Chapter 7 Peatside 2009 a primit două medalii. Aceste recenzii au adus popularitate și apreciere pentru whisky-urile Chapter 7, prezente în marile magazine fizice și online, din Europa și America de Nord.

   

  Chapter 7 Benrinnes este produs în regiunea Speyside la distileria Benrinnes, cunoscută pentru băuturile de tip scotch, produse sub diferite denumiri încă din 1826. Numit de cunoscători un whisky cu tendințe indie, Chapter 7 Benrinnes este un scotch maturat într-un singur butoi de bourbon, timp de 18 ani și îmbuteliat în doar 267 de sticle.

   

   

  ASPECT: Auriu.

   

  MIROS: Malț, unt, și note de mere amestecate cu miere.

   

  GUST: Note fructate, urmate de nectar de mere și bucați de piersică coaptă la cuptor.

   

  FINISH: Finish slab, cu notă de ciocolată dulce.

   

  Preț normal: 618,05 RON

  Special Price 439,83 RON

  (-178,22 RON)
 • Chapter 7 - Scotch Single Malt Whisky Tomatin GB - 0.7L, Alc: 63.2% Chapter 7 - Scotch Single Malt Whisky Tomatin GB - 0.7L, Alc: 63.2%

  Chapter 7 - Scotch Single Malt Whisky Tomatin GB - 0.7L, Alc: 63.2%

  Producția de whisky a fost o sursă de trai încă din secolul XV pentru cei din Scoția, în regiunea Highland, unteritoriu dominat de munți, sau ținut aflat la altitudine. Dar scoțienii munteni erau departe de a fi ridicat așezarea Tomatin dacă în 1897 nu era construită distileria cu același nume de către John MacDougall, John MacLeish și Alexander Allan.

   

  Distileria a fost numită Tomatin, un cuvât tradus prin ‘dealul tufișurilor de ienupăr’, pentru că ienupărul scoate foarte puțin fum când este ars și era favorit în distileriile care produceau alcool ilegal. Lângă distileria Tomatin s-au aflat de la început și casele angajaților, pentru a fi în permanență aproape de sursa lor de trai.

   

  Așa este și astăzi, de aceea munca depusă pentru producția de whisky este un efort continuu, un mod de viață, un compromis, cu rezultate remarcabile, în fiecare lot, în fiecare sortiment și în fiecare stică, de peste 120 de ani.

   

   

  ASPECT: Auriu.

   

  MIROS: Vibrant și proaspăt, cu note delicate de lime, ienupăr, anason și piper roz.

   

  GUST: Lime-ul își face simțită prezența încă de la început, fiind urmat de aromele de piersică și ananas.

   

  FINISH: Lung și ușor dulceag. Aroma persistentă de lime.

   

  225,33 RON
 • Chapter 7 - Scotch Single Malt Whisky Miltonduff GB - 0.7L, Alc: 65.1% Chapter 7 - Scotch Single Malt Whisky Miltonduff GB - 0.7L, Alc: 65.1%
  -9%

  Chapter 7 - Scotch Single Malt Whisky Miltonduff GB - 0.7L, Alc: 65.1%

  Chapter 7 este un brand de îmbuteliere a băuturilor de tip whisky, creat în 2014, în Elveția. Ideea din spatele acestui proiect unic este aceea de a îmbutelia whisky de la diferite distilerii din Scoția, cunoscute și mai puțin cunoscute, sau de la alte brand-uri care au în proprietate single malt-uri sau blend-uri rare.

   

  Acest whisky a fost produs în distileria Miltonduff din regiunea Speyside, una dintre cele mai vechi, cu origini la începutul secolului al XIX -lea și intrată în legalitate în 1824.

   

  Distileria Miltonduff este o altă parte din istoria locului și marilor producători și brand-uri cum ar fi Hieram Walker, cu proiectul său legat de Balllantine’s, și grupul Pernod Ricard, actualul proprietar al distileriei, care include single malt-urile de la Miltonduff în blend-ul Chivas.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar intens.

   

  MIROS: Notele bogate dăruite de butoiul de sherry se simt delicat încă de la început. Vinul spaniol aduce și note de fructe uscate, stafide și curmale. Note de mijloc sunt cele de vanilie, caramel și nuci proaspete.

   

  GUST: Se mențin aromele de fructe uscate, stafidele și nuci. Malțul echilibrează și câteva tușe dulci din ciocolată neagră și măr verde, acrișor.

   

  FINISH: Lung. Pune în evidență aromele de condimente și ceai negru.

   

  Preț normal: 289,71 RON

  Special Price 263,11 RON

  (-26,60 RON)
 • Chapter 7 - Scotch Single Malt Whisky Speyside GB - 0.7L, Alc: 46% Chapter 7 - Scotch Single Malt Whisky Speyside GB - 0.7L, Alc: 46%

  Chapter 7 - Scotch Single Malt Whisky Speyside GB - 0.7L, Alc: 46%

  Chapter 7 este un brand de îmbuteliere a băuturilor de tip whisky, creat în 2014, în Elveția. Ideea din spatele acestui proiect unic este aceea de a îmbutelia whisky de la diferite distilerii din Scoția, cunoscute și mai puțin cunoscute, sau de la alte brand-uri care au în proprietate single malt-uri sau blend-uri rare.

   

  Eticheta acestui whisky scoțian păstrează misterul asupra distileriei din care provine, însă menționează regiunea în care a fost produs (Spyside), faptul că a fost maturat în butoaie selecte și că a fost îmbuteliat fără filtrare la rece.

   

  Cu aceste trei mențiuni Chapter 7 Speyside promite un single malt autentic, scoțian, cu arome naturale, robuste, oferite de compușii nefiltrați și eleganța unui distilat maturat tradițional în butoaie de stejar.  

   

   

  ASPECT: Auriu.

   

  MIROS: Proaspăt și vibrant. Se face remarcat prin notele de malț, măr copt și citrice. Spre final se disting note balsamice din alte fructe dulci.

   

  GUST: Echilibrat, cu aromele de măr galben, pepene și banană.

   

  FINISH: Mediu, discret, cu note de stejar.

   

  206,01 RON
Grilă Listă