Whisky

Americanii si irlandezii il numesc „whiskey”, iar scotienii, canadienii si restul lumii il prefera ca „whisky”. Este o simpla diferenta de nuanta, care insa nu defineste bautura barbatilor puternici si a femeilor sofisticate. Daca whisky-ul este bautura ta preferata, inseamna ca „esti o persoana simpla – te multumesti cu ce-i mai bun” (Sir Winston Churchill).


Dupa o experienta de aproape 20 de ani in industria bauturilor spirtoase din Romania, Beicevrei.ro se mandreste cu o oferta exceptionala de whisky-uri Americane si Scotiene. Vei regasi in catalogul nostru peste 80 de branduri de whiskey, alaturi de cea mai larga selectie de Jack Daniel’s importata din America. Aici vei regasi de la arhi-cunoscutul Jack Daniel’s Old No. 7 Tennessee Sour Mash Whiskey’ sau simplu ‘Jack’, la variantele dedicate cunoscatorilor si celor care apreciaza un single barrel American whiskey de calitate (asa cum sunt Gentleman Jack sau Jack Daniel’s Single Barrel). Totodata, lista noastra de bauturi online cuprinde si celebrele whisky-uri Scotiene de o calitate exceptionala: The Maccallan, The Famous Grouse, Highland Park, Dewar's, si nu ne oprim aici. Cunoscatorii stiu despre ce vorbim!


Beicevrei este magazinul de bauturi online unde vei gasi cu siguranta whisky-ul perfect indiferent ca vrei sa te delectezi cu el acasa, sa iti rasfeti invitatii la evenimentul pe care il organizezi sau sa oferi un cadou pe care orice gentleman care se respecta il va aprecia. Suntem inportatori oficiali ai celor mai indragite bauturi online, asa ca te asiguram ca experienta pe care ti-o oferim este 100% originala.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Tip Băutură: Blended Whisky Eliminare
 • Crown Royal - Canadian Blended Whisky - 0.7L, Alc: 40% Crown Royal - Canadian Blended Whisky - 0.7L, Alc: 40%
  -5%

  Crown Royal - Canadian Blended Whisky - 0.7L, Alc: 40%

  În 1939, Regele George al VI-lea și Regina Elisabeta ai Marii Britanii au vizitat Canada. Cu ocazia acestui eveniment unic, un pasionat distilator canadian a creat primul whisky dedicat sigurului cuplului regal care a vizitat Canada, în toată istoria sa, de la fondare până la acea dată.

   

  Antreprenorul a încercat mai bine de 600 de blend-uri înainte de a stabili varianta finală, îmbuteliată într-un decantor din sticlă cu săculeț de culoare purpurie. Whisky-ul oferit personalităților regale era un blend fin din aproximativ 50 de distilate ce ajuns să fie cunoscut sub numele meritat de Crown Royal.  

   

  Astăzi, blend-ul de whisky-uri obținute din secară, porumb și orz, la distileria din provincia canadiană Manitoba, în municipiul rural Gimli păstrează același simbol al darului creat pentru regalitate. Whisky-urile sunt produse după 5 rețete în 12 coloane de distilare, folosite separat. Maturarea are loc în depozite mari cu un număr impresionant de butoaie supuse temperaturilor scăzute ale climei nordice. 

   

   

  ASPECT: Auriu.

   

  MIROS: Bogat și robust, cu note slabe de vanilie și fructe.

   

  GUST: Cremos, delicat și fin, cu note de stejar și vanilie dulce.

   

  FINISH: Persistent și luxuriant.

   

  Preț normal: 111,68 RON

  Special Price 106,10 RON

  (-5,58 RON)
Grilă Listă