INFORMATII LA
0740.232.217L-V: 09.00 - 17.30
0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Taiwan - Single Malt Whisky

Comparat adesea cu gemul de fructe, Kavalan este un whisky pe care poti sa il placi cu usurinta, mai ales daca nu esti un fin cunoscator al bauturilor. Cele mai populare soiuri de Single Malt-uri din Taiwan sunt maturate in butoaie de sherry, facandu-le deosebit de atragatoare pentru cei care fac trecerea de la vin la whisky. Produs in Taiwan si disponibil in 60 de tari, Kavalan a primit de-a lungul timpului peste 220 de premii. Primele sticle erau realizate fidel dupa cea mai inalta cladire din Taiwan, Taipei 101.

Jim Murray, autorul cartii Whisky Bible, a recunoscut in whisky-urile Kavalan un "profil" aromatic similar celor din Speyside, Scotia, obtinut dupa doar doi ani de invechire. Timpul si, mai exact, excelenta in abordarea metodelor de distilare, cat si continuitatea acesteia, au dovedit veridicitatea acestor afirmatii. Kavalan s-a impus pe plan mondial ca un producator de whisky-uri de mare finete, cu o caracteristica clasica si unica de fructe mango.

Magazinul nostru garanteaza originea si calitatea whisky-urilor achizitionate pe site la cele mai competitive preturi. Suntem importatorul oficial in Romania al produselor KAVALAN, Single Malt-uri produse in Taiwan, ceea ce inseamna ca iti garantam veridicitatea gustului lor.

Arată mai mult
Setare Direcție Descendentă

   

6 Articol(e)

Setare Direcție Descendentă

   

6 Articol(e)